לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
63636,363 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכלי בשר

בשחר העולם האדם התחיל ליצור כלים. אחד הכלים הראשונים היה חנית. יום יום יצא לו האדם הקדמון עם החנית היקרה שלו, מפתח מערתו, על מנת לספק מנת מזון רצינית ובסיסית לבני משפחתו. כשפגש בחיה גדולה ועבת בשר – יצא בעקבותיה והרגה. לאחר מכן, האדם הקדמון ניסה להתמודד עם כמות הבשר האימתנית. עד מהרה גילה כי חמש דקות על האש זה כל מה שצריך, ומיד נגסו הוא ובני משפחתו בבשר העסיסי. כך גילה הגזע האנושי את הטעם המועשר של הבשר, טעם שמשוררים גדולים לא יכולים לתאר באלף מילים חורזות באקרוסטיכון. בשר, הדבר שכולנו אוהבים ללעוס, לשמוע סטייק נחרך על הגריל, או לאכול כנפיים מתובלות ברוטב באפולו.איך שלא תביאו את זה בשר הוא אחד ממטעמי החיים.סטייק, כנפיים, שיפודים, קבבים, שאוורמה, המבורגרים, קציצות, שניצל, נקניקיה וכיוצא בזה.מה משותף לכולם? ניחשתם נכון, כולם פעם השמיעו קולות, חלק מווווו, חלק מההההההה, וחלק אפילו קוקוריקו.זה הפורום שלהם, הפורום של כל החיות האלה, שהקריבו את חייהן על מזבח הגריל למעננו, האנשים הרעבים.אז אנחנו נהלל אותם, נדבר על הרבה דברים ויהיו הרבה שאלות, איך להכין בשר טוב, מתכונים לאנטריקוט ברוטב חובזות (לא מוספים ירקות לבשר שלי), איך לאכול את הסטייק (רייר וצועק "הצילו"), כשאני מזמין סטייק כמה גרם להזמין? (אני לא מדבר בגרמים אני מדבר בקילו) הפורום הזה הוא בשבילכם, אותם אנשים (כמונו) שלא יכולים לעבור שבוע בלי סטייק עסיסי, אותם אנשים שצריכים מולם בצלחת יצור שהיה פעם חי, לעומת איזה משהו שגדל בגינה.בקיצור, זהו המקום לשאלות תשובות ודיונים על המאכל העולמי - הבשר, כמובן שאנחנו הקו האחרון מול פורום צמחונות שמנסה לדרדר את העולם לאכילת חסה.אז קדימה להתחיל לדלל את העדרים בעולם.הביוקרטיה המטורפת של הפורום (כמה שאנחנו אוהבים למחוק...)א. כידוע, כמו בכל פורום, אין לקלל, להסיט, לפרסם הודעות בעלות תוכן שאינו תואם את כללי ההתנהגות בפורום, וכמובן שאין לשים את הסטייק יותר מדקה על האש..ב. השתדלו להימנע מפרסומים שאינם נוגעים לנושא הפורוםג. תמנעו מפרסומות לאתרים שאינם קשורים לדיון שהתחיל. המלצות על אתרים יתקבלו בברכה. המלצות חוזרות ונשנות על אתרים תמחקנה.ד. גם אפשר להימנע מהודעות אישיות שנועדו לאדם מסוים והנושא שלהן אינו נוגע לשאר חברי הפורום.ה. הודעות ראשיות ללא נושא ו/או ללא תוכן תעלמנה באופן מסתורי כאילו פערה האדמה את פיה והעלימה אותן בקירבה. (דוגמאות: ``זו הפעם הראשונה שלי בפורום, ואני מקווה שיהיה לי נחמד כאן``, ``יש מישהו חי כאן?``, ``יבש כאן, אנשים!!!`` וכו`). לעומת זאת, אם אתם רוצים לצ`וטט, זה יתקבל בברכה ובשמחה, ולכן יש לכם היתר לפרסם הודעת בקשה לצ`אט, אבל אל תתפלאו אם היא תיעלם לה ברגע שנראה אותה....ו. סדר זה דבר נפלא, הוא הופך את הפורום לקריא ונעים. אנו מבקשים לא לפרסם תגובות כהודעות חדשות כל עוד הדיון נמצא בעמוד הנוכחי. העלאת דיונים נשכחים מעמודים קודמים תתקבל בברכה.לסיום, המוטו שלנו – "אין לאכול את האוכל של האוכל", והמבין יבין.תהנו, וחזרו אלינו שוב, מלאים אך מרוצים.מנהלי הפורום מאוהבי הבשר,טאז, לילו ולהלהלה73(עודכן לאחרונה ב-24.10.02)

אודות הפורום אוכלי בשר

בשחר העולם האדם התחיל ליצור כלים. אחד הכלים הראשונים היה חנית. יום יום יצא לו האדם הקדמון עם החנית היקרה שלו, מפתח מערתו, על מנת לספק מנת מזון רצינית ובסיסית לבני משפחתו. כשפגש בחיה גדולה ועבת בשר – יצא בעקבותיה והרגה. לאחר מכן, האדם הקדמון ניסה להתמודד עם כמות הבשר האימתנית. עד מהרה גילה כי חמש דקות על האש זה כל מה שצריך, ומיד נגסו הוא ובני משפחתו בבשר העסיסי. כך גילה הגזע האנושי את הטעם המועשר של הבשר, טעם שמשוררים גדולים לא יכולים לתאר באלף מילים חורזות באקרוסטיכון. בשר, הדבר שכולנו אוהבים ללעוס, לשמוע סטייק נחרך על הגריל, או לאכול כנפיים מתובלות ברוטב באפולו.איך שלא תביאו את זה בשר הוא אחד ממטעמי החיים.סטייק, כנפיים, שיפודים, קבבים, שאוורמה, המבורגרים, קציצות, שניצל, נקניקיה וכיוצא בזה.מה משותף לכולם? ניחשתם נכון, כולם פעם השמיעו קולות, חלק מווווו, חלק מההההההה, וחלק אפילו קוקוריקו.זה הפורום שלהם, הפורום של כל החיות האלה, שהקריבו את חייהן על מזבח הגריל למעננו, האנשים הרעבים.אז אנחנו נהלל אותם, נדבר על הרבה דברים ויהיו הרבה שאלות, איך להכין בשר טוב, מתכונים לאנטריקוט ברוטב חובזות (לא מוספים ירקות לבשר שלי), איך לאכול את הסטייק (רייר וצועק "הצילו"), כשאני מזמין סטייק כמה גרם להזמין? (אני לא מדבר בגרמים אני מדבר בקילו) הפורום הזה הוא בשבילכם, אותם אנשים (כמונו) שלא יכולים לעבור שבוע בלי סטייק עסיסי, אותם אנשים שצריכים מולם בצלחת יצור שהיה פעם חי, לעומת איזה משהו שגדל בגינה.בקיצור, זהו המקום לשאלות תשובות ודיונים על המאכל העולמי - הבשר, כמובן שאנחנו הקו האחרון מול פורום צמחונות שמנסה לדרדר את העולם לאכילת חסה.אז קדימה להתחיל לדלל את העדרים בעולם.הביוקרטיה המטורפת של הפורום (כמה שאנחנו אוהבים למחוק...)א. כידוע, כמו בכל פורום, אין לקלל, להסיט, לפרסם הודעות בעלות תוכן שאינו תואם את כללי ההתנהגות בפורום, וכמובן שאין לשים את הסטייק יותר מדקה על האש..ב. השתדלו להימנע מפרסומים שאינם נוגעים לנושא הפורוםג. תמנעו מפרסומות לאתרים שאינם קשורים לדיון שהתחיל. המלצות על אתרים יתקבלו בברכה. המלצות חוזרות ונשנות על אתרים תמחקנה.ד. גם אפשר להימנע מהודעות אישיות שנועדו לאדם מסוים והנושא שלהן אינו נוגע לשאר חברי הפורום.ה. הודעות ראשיות ללא נושא ו/או ללא תוכן תעלמנה באופן מסתורי כאילו פערה האדמה את פיה והעלימה אותן בקירבה. (דוגמאות: ``זו הפעם הראשונה שלי בפורום, ואני מקווה שיהיה לי נחמד כאן``, ``יש מישהו חי כאן?``, ``יבש כאן, אנשים!!!`` וכו`). לעומת זאת, אם אתם רוצים לצ`וטט, זה יתקבל בברכה ובשמחה, ולכן יש לכם היתר לפרסם הודעת בקשה לצ`אט, אבל אל תתפלאו אם היא תיעלם לה ברגע שנראה אותה....ו. סדר זה דבר נפלא, הוא הופך את הפורום לקריא ונעים. אנו מבקשים לא לפרסם תגובות כהודעות חדשות כל עוד הדיון נמצא בעמוד הנוכחי. העלאת דיונים נשכחים מעמודים קודמים תתקבל בברכה.לסיום, המוטו שלנו – "אין לאכול את האוכל של האוכל", והמבין יבין.תהנו, וחזרו אלינו שוב, מלאים אך מרוצים.מנהלי הפורום מאוהבי הבשר,טאז, לילו ולהלהלה73(עודכן לאחרונה ב-24.10.02)
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
0
המשך >>

לצפיה ב-'להרים ארוחה תוך 30 דקות'
להרים ארוחה תוך 30 דקות
22/04/2018 | 18:07
הילדים נפלו עליכם בלי שום הודעה מוקדמת?
30 דקות ויש לכן ארוחה טעימה וכמובן בשרית!

בתיאבון
https://www.youtube.com/watch?v=gy8vpxARCCg
לצפיה ב-'צלעות בקר'
צלעות בקר
02/01/2018 | 12:06
8
שלום
יש לי איזה בילבול מסויים.
מידי פעם אני קונה צלעות בקר בלי עצם לקדירות, לבישול ארוך. לאחרונה נתקלתי בלצלעות בקר שמגיעות עם העצם. אני קצת מתבלבל האם צלעות בקר עם עצם עוברים את אותו תהליך בישול(בישול ארוך) או תהליך שונה.
תודה מראש לכל העונים
לצפיה ב-'מישהו יודע האם מותר לטגן ולבשל על הגז עם תבנית פיירקס?'
מישהו יודע האם מותר לטגן ולבשל על הגז עם תבנית פיירקס?
10/11/2017 | 19:11
12
וכל קערת/ כלי פיירקס?
ההגיון אומר שאם הם בתנור מותרים.. אז גם גז.
אבל מעולם לא שמעתי משהו על פיירקס על גז.
יש היום סירים מזכוכית, אבל האם הם בעצם פיירקס רגיל? 
 
יש עוד מקום שאפשר לשאול על זה?
 
שאלה שניה, מה החברות הטובות לסירים ומחבתות מנירוסטה בלבד ללא אף ציפוי בארץ?
 
לצפיה ב-'שתפו מתכונים שווים שבישלתם בחג '
שתפו מתכונים שווים שבישלתם בחג
25/09/2017 | 11:45
1
4
לצפיה ב-'אני ניסיתי את המתכון הזה----> יצא מטריף!!!! '
אני ניסיתי את המתכון הזה----> יצא מטריף!!!!
25/09/2017 | 11:48
8
לצפיה ב-'הי קרניבורים, איפה הסטייק הטוב ביותר באזור השרון? '
הי קרניבורים, איפה הסטייק הטוב ביותר באזור השרון?
10/09/2017 | 15:12
1
3
לצפיה ב-'יו יש הרבה אפשרויות.. למשל-'
יו יש הרבה אפשרויות.. למשל-
17/09/2017 | 20:42
5
עד העצם בכפר סבא הירוקה
באקרו ברעננה
אגאדיר בהוד השרון/ קניון דרורים
בורגר יומנגס
הבשר באנג'לינה בהוד השרון ממש טעים.. יש עוד הרבה
יו עשית לי חשק לסטייק...חחחח בתיאבון!
לצפיה ב-'הכי כיף בשר'
הכי כיף בשר
06/04/2017 | 09:28
11
שלום
לצפיה ב-'מדוע הבשר מתקשה בקדרת ירקות שורש'
מדוע הבשר מתקשה בקדרת ירקות שורש
07/07/2012 | 11:54
1
85
כשאני מבשל את הבשר בסיר עם יין ושזיפים הוא רך ונימוח..
אותו בשר לאחר שרוכח בבישול איטי נכנס לקדירת הירקות שורש והפך קשה. מדוע? ואיך מתמודדים עם זה?
תודה עופר
לצפיה ב-'Test'
Test
05/12/2015 | 21:59
7
Test
לצפיה ב-'בשר למנגל '
בשר למנגל
05/05/2003 | 21:02
58
מתוך "מעריב און-ליין"

כמה טיפים להכנת בשר למנגל - במיוחד לקראת יום העצאות (והנפנופים..)

* בשר טוב וטרי צריך להיות בעל צבע אדום, אך לא אדום מבריק, כיוון שברק לא טבעי זה נוצר מכימיקלים מוזרקים שנועדו לרכך את הבשר ולשמר בתוכו את הנוזלים.

* אם לבשר שוליים כהים, הרי שמדובר בבשר שהתייבש עקב שהייה ממושכת במקרר האיטליז.

* את הבשר יש לאחסן במקום הקר ביותר במקרר שבביתכם. חלקים פנימיים, בשר טחון ועגל שגילו עד חמישה חודשים, מומלצים לאכילה בתוך יום יומיים ממועד קנייתם, במצב טרי, כמובן.
בשר חתוך לסטייקים או לקוביות, ניתן לשמור במקרר עד ארבעה ימים.

* מי שמבקש להקפיא בשר טרי, יעטוף קודם את הבשר בניילון נצמד ויפשירו במקרר על מנת למנוע התפתחות חיידקים על הבשר.

* איכות סטייק מבשר קפוא נמוכה מהאיכות המופקת מבשר טרי ואיכותי. הבקר במרעה זוכה לתזונה טובה ומגיע לשווקים בגיל המתאים.

* בשר בקר מהווה מקור מצויין לחלבונים, ברזל וויטמינים מקבוצת B-12.

* לסטייקים על האש מומלצים חלקי הבשר האחוריים - כף, פילה, שייטל (כנף העוקץ), וסינטה (מותן). בחלקים הקדמיים מומלץ ללכת על ורד הצלע, הלא הוא האנטריקוט.

בתאבון!



להמשך הכתבה
לצפיה ב-'נו איזה בשר אכלתם בפסח?'
נו איזה בשר אכלתם בפסח?
17/04/2003 | 00:15
1
9
לצפיה ב-'אלינו הגיע טבח פרסי בשם בני'
אלינו הגיע טבח פרסי בשם בני
05/05/2003 | 21:11
11
מהטבחים המשבוחים ביותר. יש לו מסעדת פועלים שכזו בת"א, מסעדה שפורסמה בעיתונים בתור אחת מהמסעדות הטובות ביותר. ואין מילים. אין מילים לתאר את כמויות האוכל, והטעם הנפלא שלו.

אחיו של אבי החליט לעשות ארוחת חג חגיגית במיוחד, ולכן הזמין את אותו טבח ועוזריו וזה מה שהיה לנו בתפריט:

- מרק צח. טעים להפליא.
- אורז לבן ואשפלו (אורז עם גזר)
- גונדי

והגענו להכי הכי חשוב - הבשרים.
מה שהיה כה נפלא היה המגוון. לא האמנתי שיהיה כל-כך הרבה אוכל, וכל-כך טעים, כולנו יצאנו לגמרי מפוצצים.

מה היה?

קבבים. וכל קבב - קבב. ארוכים ארוכים ומאוד עסיסיים.
אח"כ הגיעו פרגיות. אם מישהו ניסה את העוף (צ'יקן) טיקה במסעדת טנדורי יתאר את הבשר הנ"ל כדוגמא המוצלחת יותר של העוף הזה. חתיכות עוף חריף בצבע אדום, טעים טעים..
ולבסוף, מנת בשרים אחרונה, עוף שנקרא בפרסית - זוז'ה. לכאורה חתיכות עוף רגילות, אבל כשתואמים עוף הוא כבר לא עוף. זה ליגה.

בקיצור, ארוחת מלכים. מומלץ מאוד ללכת למסעדה של הפרסי (עושה לו פרסומת חינם) ולנסות את המטעמים הנ"ל - מסעדת "קשת". נמצאת באזור התחנה המרכזית. חפשו אותה, ותבקרו, והכי חשוב - תטעמו. לא תצטערו לעולם.

לצפיה ב-'מתכון פשוט'
מתכון פשוט
19/03/2003 | 14:06
3
23
שלום, מקווה שאני בפורום הנכון,
אני מבקשת מתכון לציפוי שניצל.
תודה מראש
לצפיה ב-'יש את הפשוט ביותר'
יש את הפשוט ביותר
19/03/2003 | 16:28
2
12
טוב המצרכים הדרושים:
חרדל, ביצים, שום כתוש, ופרורי לחם.
לוקחים את הביצים ועושים בלילה (יענו מערבבים) מוסיפים חרדל ושום כתוש לפי הטעם, ומערבבים הכל.
עכשיו את לוקחת את השניצל מטבילה אותו טוב בביצה ודופקת אותו בתוך הפרורי לחם משני הצדדים טוב טוב ככה שלא ישאר מקום בלי פרורים.
עכשיו רק למחבת עם שמן ובתאבון...

טאז, השד הרעב
לצפיה ב-'תודה'
תודה
24/03/2003 | 18:12
סליחה על האיחור הרב בתגובה אבל תודה רבה על המתכון
לצפיה ב-'תודה רבה :)'
תודה רבה :)
16/04/2003 | 12:05
2
לצפיה ב-'סכין של השף'
סכין של השף
12/03/2003 | 16:08
2
13
שלום !
אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאלתי אבל אני אשאל . חבר שלי גמר לימודי שף ואני רוצה לקנות לו מתנה סכין שף משנקראת מקצועית, אתם יכולים לעזור לי בשמות של פרמות (אבל באמת מהמובילות בתחום), ואיפה אפשר לקנות סכין כזאת
תודה מראש שירלי
לצפיה ב-'רחוב קינג ג'ורג' בת"א........'
רחוב קינג ג'ורג' בת"א........
12/03/2003 | 17:29
1
7
חנות הסכינים של לובינסקי,נמצאת קצת לפני שוק בצלאל.
יש לו שם הכל מהכל רק קחי בחשבון שסכים כמו שאת רוצה יכולה להגיע בקלות ל 200 שקלים.
כמו כן באותו רחוב יש סימטה שנקראית "סמטת אלמונית" שם נמצאת חנות בשם ריבלין,חנות זאת מוכרת ציוד מקצועי לכל המטבחים הגדולים וכל העסקים שקשורים בעיסקי המזון,הבעיה היא שאני לא בטוח שהם מוכרים ליחידים אבל שווה לנסות.
בהצלחה
לצפיה ב-'יש גם את 4SHEF'
יש גם את 4SHEF
22/05/2003 | 19:31
8
שיושבים בקרליבך או בחשמונאים (מול השוק הסיטונאי ליד צומת מעריב).
אצלם אפשר להתייעץ, לנסות (בסדנאות הבישול שהם עורכים) ולקבל תמיכה טכנית בהשחזות וכ"ו.
לצפיה ב-'מי מכיר מתכונים לעוף???'
מי מכיר מתכונים לעוף???
11/03/2003 | 00:30
1
6
אני מחפשת מתכונים חדשים ומיוחדים לבישול ואפיה של עוף, אפשרי גם עם תוספות.
לצפיה ב-'אני!!!!!!'
אני!!!!!!
11/03/2003 | 01:45
10
פרגיות על האש רק מלח,פלפל וקצת תבלין סטייק ותלקקי את השפתיים באחריות!!!!(במבטא של רוכל בשוק הכרמל)
לצפיה ב-'קניית בשר טרי בשבת'
קניית בשר טרי בשבת
08/03/2003 | 10:33
3
765

איפה אפשר לקנות בשר בקר טרי בשבת באיזור ת"א ראשון לציון?
לצפיה ב-'טיב טעם באז"הת בראשון'
טיב טעם באז"הת בראשון
08/03/2003 | 13:19
2
90
לצפיה ב-'תודה, קנינו צלינו ומאוד נהננו'
תודה, קנינו צלינו ומאוד נהננו
08/03/2003 | 20:26
1
84
לצפיה ב-'איזה זריזות'
איזה זריזות
15/03/2003 | 01:18
61
לצפיה ב-'סטייק לעניין'
סטייק לעניין
04/03/2003 | 21:18
3
27
אני מחפשת מתכון טוב להכנת סטייק בתנאי בית (גריל חשמלי או תנור).

תודה לעונים.
לצפיה ב-'תלוי איזה נתח בשר'
תלוי איזה נתח בשר
05/03/2003 | 22:06
1
19
אבל כעיקרון אני ממליץ על השיטה הבאה.
לקחת את הסטייק ולעשות בו חריצים לאורך ולרוכב, ככה שזה יראה כמו לוח דמקה, לא לחתוך עד הסוף.
ואז לטגן אותו משני הצדדים בחמאה ושום קצוץ.
יוצא פשוט מעדן.

טאז, השד והמעדן
לצפיה ב-'אםשר גם '
אםשר גם
05/03/2003 | 23:39
13
לערבב מספר תבלינים
ופשוט לעשות מסאג' לבשר ולהחדיר את התבלינים לתוכו.
לצפיה ב-'נכון'
נכון
10/07/2017 | 14:00
3
חכחגחאמאחא אןכצכםכמגןא כםכמכח


עכעענ


נננכצכןכצכלעלככלכ כחכלכלכלכ

אמטמטמט
מ
טמ
טמ
ט
מ
טנ
ט טמט
נט
מ
טמ
ט
נט
מ
ט
א
ט
נ
טנ
ט
נט
נ
טנ
טנ
ט
נט
נט
נ
טנ
ט
נט
נ
ונ
ו
נו

ו
ו
מו
ו
מ
ונ
ו
נט

טנ
טמ

ד

נ
ד

א
נ
ד
ד
נ
אנ
ר
י
אמ
אמ
ט
מט
מט
מט
מ
טמ
צ5
מ
טמ
טמ
מט
טמ
טמ
אנ
אנ
הא
רנ

נא
אנ
נא
אנ
אנ
אנ
אנ
אנ
אנ
אנ
אנ
אנ
אנ
לצפיה ב-'אמת בפרסום במקדונלד'
אמת בפרסום במקדונלד
04/03/2003 | 17:46
9
על פי דיווח באתר אייס הבדלים משמעותיים שהתגלו בין הסטייק-בורגר שהציגה מקדונלד בבריטניה בפרסומת חדשה לבין המוצר במציאות הביאו לפסילת הסרטון.

הסטייק האמיתי היה דק יותר ועם פחות ירקות מאשר בפרסומת.

ניסיתי להזכר בדוגמה של מקרה כזה שהיה בארץ - שהורידו מוצר בגלל פרסום "לא אמין" - וזה מאד קשה.

האם זה בגלל שבארץ יש "אמת בפרסום" או שפשוט לאף אחד לא ממש אכפת ?


עכשיו בפורום שיווק ופרסום.
לצפיה ב-'מה הסוד להצלחת תבשיל קדרה?'
מה הסוד להצלחת תבשיל קדרה?
02/03/2003 | 13:47
4
17
לא משנה כמה זמן אני אבשל בשר לגולש, אף פעם הוא לא יצא רך ועסיסי. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
לצפיה ב-'כן '
כן
03/03/2003 | 13:52
3
14
לקנות בשר מספר 5 או 6.

לבשל את כל הנתח 40 דקות בסיר לחץ.

להכין רוטב, לפרוס את הבשר, להניח על הרוטב, לבשל עוד שעה על אש נמוכה, או להכניס לתנור מכוסב בנייר כסף, מידי פעם לקחת כף מהרוטב ולצקת על הבשר.
לצפיה ב-'תודה. ועוד שאלה'
תודה. ועוד שאלה
03/03/2003 | 17:42
2
9
זה משנה אם פורסים את הבשר לפני הבישול הנוסף? זה עוזר בריכוכו? ואם אין לי סיר לחץ, כמה זמן לבשל סה"כ?
אם אני קונה בשר טרי, מה לבקש מהקצב? הרי זה לא הולך במספרים (עדיף לקנות בשר קפוא?)

תודה.
לצפיה ב-'וואלה סיבכת אותי '
וואלה סיבכת אותי
03/03/2003 | 20:28
1
6
עדיף לבשל את הבשר בנתח אחד שלם, כך הוא שומר על העסיסיות שלו ואח"כ לפרוס.

אם אין סיר לחץ לבשל לפחות שעה וחצי על אש קטנה ועוד שעה בתוך הרוטב, כך יתקבל בשר רך ונימוח כמו שרצית.

אני קונה בשר לפי מספר, לא יודעת אחרת, אבל כל קצב יודע מה זה מספר 4,5,6 מספיק לבקש נתח לקדירה או נתח לצלי וכו', כדאי להתייעץ עם הקצב.

תמיד עדיף בשר קפוא, אבל אם יש בעיית תקציב גם בשר קפוא יהיה טוב, רק לא לשכוח להפשיר אותו לגמרי לילה שלם במקרר לפני הבישול.

אם יש עוד שאלות, אני קופצת לכאן מידי פעם, אשמח לענות
לצפיה ב-' '
03/03/2003 | 21:25

עזרת לי מאוד



לצפיה ב-'אני מחפש מתכון'
אני מחפש מתכון
28/02/2003 | 14:35
2
17
להכנת צלי בשר בתנור בדרך הכי קלה והכי פשוטה

תודה
לצפיה ב-'מתכון לבשר בתנור'
מתכון לבשר בתנור
11/03/2003 | 00:25
14
לוקחים בשר מס' 1 {סטייק} מורחים אותו בתערובת של שמן זית, פלפל שחור גרוס, רוזמרין, מלח גס, שום כתוש וחרדל {לא חייב לפי הטעם} טוב טוב מכל הכיוונים. אופים כ-20 דקות בחום גבוהה על מנת ליסגור את הבשר ומנמיכים את התנור לחום של 150 מעלות ואופים עד שנועצים קיסם והנוזל שיוצא כמעט שקוף {כשעה עד שעה יחצי תלוי בגודל נתח הבשר}. ובתאבון!!!
לצפיה ב-'מתכון לאסאדו בתנור'
מתכון לאסאדו בתנור
08/11/2017 | 23:08
5
לצפיה ב-'בשר בשר בשר'
בשר בשר בשר
15/02/2003 | 20:11
1
31
שבוע שעבר היינו בסוףשבוע באילת והלכנו לאל גאוצ'ו.
סתם רציתי להגיד לכם שכל כך נהניתי מהסטייק והיה פשוט 10!!!!

אמנם הוא היה well done (בגלל ההריון) אבל בכל זאת היה מעולה (בד"כ אני אוהבת meddium well.


שבוע נעים ושקט לכולם!!!
ביי
לצפיה ב-'גם אני היתי שם ונהנתי בטירוף'
גם אני היתי שם ונהנתי בטירוף
17/02/2003 | 15:38
12
גם אני היתי שם ונהנתי בטירוף.לדעתי זה הסניף הכי טוב
לצפיה ב-'איך מרככים בשר ?'
איך מרככים בשר ?
14/02/2003 | 17:12
6
3963
שלום חברים,
אולי אתם יודעים איך ניתן לרכך בשר בקר ? (בחומר טיבעי )
קניתי סטקים מבקר טרי ואני רוצה לרכך אותם.
תודה מראש,
                 שבת -שלום
לצפיה ב-'שימי להם קרם גוף'
שימי להם קרם גוף
15/02/2003 | 18:22
1
149
לצפיה ב-'ווזלין יהיה מצוין'
ווזלין יהיה מצוין
15/02/2003 | 18:23
93
לצפיה ב-'חומץ... (לא רגיל!!!)'
חומץ... (לא רגיל!!!)
15/02/2003 | 18:30
440
עדיפות לחוצץ יין
עם אין אז גם בלסמי או תפוחים
לצפיה ב-'אפשר להשרות בבירה למשך הלילה'
אפשר להשרות בבירה למשך הלילה
15/02/2003 | 18:51
367
לצפיה ב-'פעם מצאתי שיתה שלמרות שנשמעת'
פעם מצאתי שיתה שלמרות שנשמעת
28/02/2003 | 12:09
1
660
מופרעת היא ממש עובדת.\
לוכחים כמה מנגו ירוקים מרסקים אותם בבלנדר ביחד עם הקליפה.
משרים את הבשר למשך לילה.

מעולה.
לצפיה ב-'שיתה=שיטה'
שיתה=שיטה
28/02/2003 | 12:10
165
לצפיה ב-'קבבים ובשר,מעדני רובינשטיין בנתניה'
קבבים ובשר,מעדני רובינשטיין בנתניה
14/02/2003 | 11:45
1
7
באיזור התעשיה ,מישהו מכיר או שמע?
לצפיה ב-'בטח שמכירים'
בטח שמכירים
14/02/2003 | 13:58
5
ואפילו מאוד אוהבים.
צריך עזרה?

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

פורומים

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ