לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1953419,534 עוקבים אודות עסקים

פורום ביקורת מסעדות

הנהלת הפורום:

אודות הפורום ביקורת מסעדות

הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

לצפיה ב-' השירשור השבועי '
השירשור השבועי
23/08/2018 | 09:44
7
14
שירשור השבועי על פתיחות, סגירות, מבצעים, מנות מיוחדות, אירועים, תפריטים מיוחדים וכו'.
 
השירשור אינו מיועד ליח"צנים, מסעדנים ומפרסמים, אשר מוזמנים לשלוח הודעות לכתובת האי-מייל:bikoret@tapuz.co.il.

נא להימנע מתגובות וניהול דיונים בשירשור השבועי, בעודו נעוץ.

סוף שבוע נעים וטעים,
החתולית
לצפיה ב-'חוות צוק - שייקים חדשים במעדנייה'
חוות צוק - שייקים חדשים במעדנייה
23/08/2018 | 09:49
1
143
כדי לרענן את הקיץ וחודשי החגים מציעים במעדנייה החדשה והמורחבת של 'חוות צוק' שייקים טעימים ובריאים של פירות, ירוקים וירקות.
 
4 השייקים המוצעים הם:
- מנגולד או תרד או קייל עם תפוח או קיווי או אגס, תפוזים וג'ינג'ר;
- בננה עם תמר, שורש מאקה וחלב סויה;
- נקטרינה עם מנגו, תפוזים ובזיליקום או נענע;
- עלי מורינגה עם סלרי, קייל, ליים, ג'ינג'ר ותפוז.
 
מחיר כל שייק הוא 21 ₪ .
 
השייקים נמכרים בכל שעות הפעילות של המעדנייה:
ימים א'-ו' 8:00-20:00 (יום ו' עד 16:00).
 
המעדניה של 'חוות צוק', רחוב זריצקי 4, רמת אביב החדשה - תל אביב
 
לצפיה ב-'הם כבר לא מגישים ארוחות בקר, חבל '
הם כבר לא מגישים ארוחות בקר, חבל
23/08/2018 | 17:33
31
לצפיה ב-'סטודיו אוכל - ארוחת קוניאק קורוואזיה'
סטודיו אוכל - ארוחת קוניאק קורוואזיה
23/08/2018 | 10:17
92
"סטודיו אוכל" בבוסתן הגליל מקיים ארוחת ערב שיתוף עם קוניאק Courvoisier. בארוחה שתתקיים ביום ה' ה- 30/8, יארחו עידן רקיר ואביחי פחימה
את שגריר מותג קוניאק Courvoisier בישראל שילווה את הערב במזיגת מגוון סוגי קוניאק והסברים.
 
בין המנות בתפריט:
 קוקטייל פתיחה
A TOAST TO PARIS- קורווזיה, דבש תמרים, תבלינים, מי טוניק VS;
 
על השולחן
  • חלה עבודת יד;
  • קלמטה- עגבניות ערבה, פלפלים אדומים, קונפי שום, שמנת חמוצה, קרם לימון כבוש;
  • חמאת קצבים- שומן טלה, פפריקה מעושנת;
  • אביב- שומר, אנדיב, בצל ירוק, אגוזי מלך, בצל סגול, אגסים צלויים, ברי;
  • זריחה- טונה אדומה & סלמון, זעתר טרי, טוויל בורגול, קרם קורווזיה, קוויאר אוסטרה, רביולי קולורבי;
 Secret
קטן ומטריף חושים
 
נורמנדי בוסתן
  • חזה ברווז צלוי בקוניאק, גראטן תפוחי עץ, קציפת קורווזיה, צ'יפס פורצ'יני
  • קוקטייל מלווה - קורווזיהVS , מרטיני אקסטרה דריי, סירופ תפוחים, מי טוניק, טימין, תפוחי גרנד סמית
 אדום מקומי
  • סינטה עגלה, פירה ראטה, קסולה, גזרים אורגנים, ביצה עלומה, כמהין.
  • קוקטייל מלווה - קורווזיה VS , סירופ תפוחים, ג'ינג'ר אייל סלייס תפוז
 
חוף ים תיכון
  • פילה דג ים, כרישה, קינואה אדומה, אורז אסור, יוגורט צאן, ארטישוק ירושלמי.
  • קוקטייל מלווה - קורווזיה, VSOP  מחית אוכמניות, מי טוניק, אפרסק, רוזמרין
 אביב
  • קראמבל חמאה חומה, מוס עוגת גבינה, מקרון פטל וקוניאק, קרמו קסיס, גלידת שוקולד לבן וקורווזיה, פנקוטה אגסים.
  • קוקטייל מלווה - קורווזיה,XO  נפוליאון מנדרין, מחית מנגו, מיץ לימון, מי קוקוס, קינמון ציפורן.
 
האירוע מתחיל בשעה 20:00.
מחיר לסועד- 300 שקלים, כולל אלכוהול ושתיה
 לפרטים והזמנות: 077-2309959.
 
לצפיה ב-'צ'יז קייר פקטורי שרונים - תחרות טעימה עיוורת'
צ'יז קייר פקטורי שרונים - תחרות טעימה עיוורת
23/08/2018 | 10:29
150
ביום שני הבא 27/8 יתקיים מבחן טעימה עיוורת של מותג עוגות הגבינה הבינלאומי The Cheesecake Factory במתחם שרונים, הוד-השרון.
 
המבחן יתקיים במהלך היום, משעות הבוקר ועד הערב, סמוך לדוכן המותג במתחם שרונים, הוד השרון, ויכלול חמישה סוגים שונים של עוגות גבינה. המשתתפים יטעמו את עוגות הגבינה החדשות מהמהדורה המיוחדת שהגיעה לארץ, והמנצחים יהיו אלה שיצליחו לזהות לפחות 3 טעמים של עוגות הגבינה על סמך חוש הטעם בלבד.
הפרס יהיה עוגת גבינה מסדרת העוגות החדשות לבחירת המנצחים.
 
5 הטעמים החדשים:  
  • עוגת גבינה GODIVA ("גודיבה") – שכבות של עוגת שוקולד "גודייבה" עשירה, עוגת גבינה ומוס שוקולד;
  • עוגת גבינה OREO ("אוריאו") – עוגיות "אוריאו" אפויות בתוך עוגת הגבינה הקרמית, שכבות של פאדג' שוקולד ומוס עוגיות "אוריאו";
  • עוגת גבינה SNICKERS ("סניקרס") - עוגת הגבינה המקורית עליה מונחות חתיכות של חטיף ה"סניקרס", פאדג' שוקולד וקרמל;
  • עוגת גבינה HERSHEY'S ("הרשי'ז") – שכבת עוגת גבינה בין שתי שכבות של שוקולד "הרשי'ז" עם ציפוי שוקולד ופצפוצי שוקולד צ'יפס;
  • עוגת גבינה Pumpkin (דלעת)  - עוגת גבינה בשילוב דלעת וקינמון.
 
יש להירשם מראש למבחן הטעימה העיוורת
לצפיה ב-' לקראת ראש השנה ועונת החגים'
לקראת ראש השנה ועונת החגים
23/08/2018 | 10:31
2
34
לצפיה ב-'חוות צוק - בשרים טריים ואוכל מוכן לראש השנה'
חוות צוק - בשרים טריים ואוכל מוכן לראש השנה
23/08/2018 | 10:41
94
גם השנה מציעים ב'חוות צוק' מגוון אפשרויות של בשר ואוכל מוכן לכבוד ראש השנה.
פתיחת המעדנייה החדשה מאפשרת מבחר גדול יותר לרכישת אוכל לחג: בשר טרי איכותי מהקצביה, מנות "להכניס לתנור" ולהשלים בישולן בבית ותפריט אוכל מוכן. השנה, לכבוד החג יוצעו נתחי טלה במחירים חסרי תקדים.
 
בקצביה מציעים מגוון בשרים טריים, ביניהם (המחירים ל-1 ק"ג):
  • עופות חופש אורגניים ללא אנטיביוטיקה ממשק מלמד;
  • שפונדרה (67 ₪);
  • כתף בקר (95 ₪);
  • שריר בקר (95 ₪);
  • אוסובוקו טלה (125 ₪);
  • שוק/כתף טלה מפורק מהעצם (174 ₪);
  • טי בון טלה (179 ₪);
  • סינטה רוסטביף (179 ₪);
  • מסדר צלעות טלה – שדרת 8 צלעות נקיות ומוכנות לפריסה (279 ₪);
  • פילה בקר (279 ₪). 
 
נתחי הטלה המוצעים:
  • ספייריבס במחיר 58 ₪ (במקום 127 ₪),
  • צוואר במחיר 58 ₪ (במקום 105 ₪),
  • וכתף ושוק טלה במחיר 79 ₪ (במקום 139 ₪).
 
מנות שאפשר יהיה להזמין מושרות במרינדות ומתובלות ולהכניסן לתנור בבית  להשלמת ההכנה (המחירים ל-1 ק"ג):
  • רוסטביף פילה בקר בחרדל, פלפל שחור, מלח ורוזמרין (279 ₪);
  • רוסטביף סינטה בחרדל, פלפל שחור, מלח ורוזמרין (179 ₪);
  • עוף שלם ללא עצמות ממולא באורז ופירות יבשים / אורז ובשר (52 ₪ / 68 ₪) ועוד. 
 
בין המנות המוכנות, שיוצעו בתפריט החג:
  • גפילטע פיש (14 ₪ ליחידה);
  • כבד קצוץ (85 ₪ לק"ג);
  • קרפלך בשר/תפוחי אדמה (52 ₪ /38 ₪ לחבילה);
  • רגל קרושה (59 ₪ ליחידה);
  • חזרת אדומה/לבנה (18 ₪ ל-300 גרם/ 22 ₪ ל-150 גרם);
  • קיגל ירושלמי מתקתק (49 ₪ לתבנית);
  • מבחר ממולאים קטנים – גזר, קישוא, עלי גפן ועוד  (9 ₪ ל-100 גרם);
  • אורז חגיגי עם אגוזים, פירות יבשים ועשבי תיבול (80 ₪ לק"ג); עדשים שחורות, חמוציות ואגוזים (89 ₪ לק"ג).
 
בנוסף, יוצעו דובשניות (17 ₪), עוגות דבש (38-48 ₪), טארט תפוחים ודבש (52 ₪), לחמים מיוחדים, מבחר דבש טרי מהחווה או מאזור הבקעה, וכן יתקיימו מבצעי יין לחג.
 
חלוקת ההזמנות תתבצע בימים שישי, שבת וראשון.
המעדניה של 'חוות צוק- המעדניה':
רחוב זריצקי 4, רמת אביב החדשה
למידע נוסף וביצוע הזמנות לאיסוף: 077-5155905
 
לצפיה ב-'יקב ויתקין - מארזי מתנות לחג'
יקב ויתקין - מארזי מתנות לחג
23/08/2018 | 10:52
52
יקב ויתקין מציע מארזי שי לראש השנה. המארזים מוכנים ביקב עצמו, ומיועדים לא רק למקומות עבודה, אלא גם למתארחים בחג שרוצים להביא למארחים מתנה מיוחדת.
 
המארזים של יקב ויתקין, כוללים את יינות היקב, דבש, שוקולד, שמן זית ועוד.
הם משלבים בתוכם את כל הערכים שעליהם מושתתת העבודה ביקב: קיימות ואקולוגיה, חלוציות, מקומיות ותרומה לקהילה.
המארזים נבנו בשיתוף עם יצרנים ישראלים נוספים, ביניהם “אורנת”, מפעל שוקולד בוטיק ישראלי בשרון אשר בו, משולבים עובדים עם צרכים מיוחדים.
 
יקב ויתקין תורם את כל הרווחים מהמוצרים הנלווים ליין (כגון מסמני כוסות, פותחנים וכד'- הנכללים במארזי השי) למרכז הסיוע לנפגעות ונפגעי תקיפה מינית-השרון.
 
לפרטים נוספים והזמנת מארזים: 09-8663505
 
לצפיה ב-'שלום לכם. הותקלתי עכשיו ועלי למצוא מסעדה בירושלים למחר'
שלום לכם. הותקלתי עכשיו ועלי למצוא מסעדה בירושלים למחר
23/08/2018 | 18:04
3
115
ום שישי לשעות אחה"צ המאוחרת/ערב מוקדמות, לארוחה משפחתית (כולל ילדים בגיל בי"ס יסודי)- עדיפות לאיטלקית. אפשר גם אסייתית.
אשמח להמלצה על מסעדה טובה ואיכותית.
לצפיה ב-'כמה אפשרויות לאו דווקא איטלקיות'
כמה אפשרויות לאו דווקא איטלקיות
23/08/2018 | 18:08
2
129
בדקי תפריטים ואם יש מקומות בצ'אקרה, מנזה, סאטיה, טלבייה, מונא. כולן לא כשרות, והן טובות ואיכותיות.
 
לא כתבת לכמה אנשים השולחן, אבל מקווה שיהיה אחד פנוי באחת מהן.
לצפיה ב-'תודה רבה רבה, הלכנו על המנזה שהכי מתאים מבחינת מגוון '
תודה רבה רבה, הלכנו על המנזה שהכי מתאים מבחינת מגוון
23/08/2018 | 18:54
1
127
המנות ולשמחתי היה מקום. 
תודה!!!
לצפיה ב-'שתהיה לכם חוויה טובה'
שתהיה לכם חוויה טובה
24/08/2018 | 09:24
23
לצפיה ב-'שרשור אייל שני - אני מאלה שחשבו שהוא פלצן בריבוע '
שרשור אייל שני - אני מאלה שחשבו שהוא פלצן בריבוע
22/08/2018 | 07:51
18
359
 
הייתי מוכן להמר שהוא לא יצליח בחול ויחזור בבושת פנים לארץ 
מסתבר שטעיתי ובגדול .
 
יש כאלה מהמחנה שלי שאמרו:
" אז כנראה שהוא פלצן בינלאומי ..."
אני חושב שכנראה שיש בו משהו מן הגאונות 
אם לא בקולינריה עצמה אז ביכולת לקלוע לטעמי הציבור 
הכוונה היא 
שלהמציא המבורגר שטוח או כרטבית אפוייה זו לא כזו בשורה קולינארית 
אני אפילו לא חושב שזה הוא הממציא 
אבל לדעת שזה ייתפוס ויהלום טעם של אמריקנים רבים בניו יורק 
זו כבר גאונות.
לצפיה ב-'הביקורות עליו'
הביקורות עליו
22/08/2018 | 09:02
7
294
היו ועדיין הינן בשל ההונאות שחוו מימנו הקרובים לו,כל זה מגמד את ההנאה הקולינרית שהוא מפיק לסועדים.
ואני יודע ממקור ראשון על מסעדה מוכרת בישראל שבה סעד את ליבו ברוחב לב אבל נטש מבלי לשלם .
 
אדם מגעיל.
לצפיה ב-'אלה ממש לא הביקורות היחידות עליו,'
אלה ממש לא הביקורות היחידות עליו,
22/08/2018 | 10:29
250
ויש בהחלט כאלה שלא התרשמו מהאיכות הקולינרית (ובתור אוהדת שלו אני מבינה לגמרי איך זה יכול לקרות אם בוחרים במנות הפחות מוצלחות אצלו. כמו סלט עגבניות או סטייק בפיתה.
לצפיה ב-'אתה מבלבל בין רגש להיגיון ( אלה חלקים שונים במוח ) '
אתה מבלבל בין רגש להיגיון ( אלה חלקים שונים במוח )
22/08/2018 | 13:02
5
218
הייתי עד לשני סוגי ביקורות על אייל שני :
 
1. אייל שני האדם ( ובכלל זה יושרו, אמינותו ואישיותו )
2. אייל שני השף כבשלן וכהולם דעת קהל.
 
לגבי 1- אין זה מנושא השרשור ואין זה רלבנטי לנושא השירשור
לגבי 2 - לא אמרת דבר מלבד לשלול שהיו ביקורות מסוג זה
            מה שמנוגד למציאות .
 
 לבוא ולאמר שיכולתו הקולינארית מתגמדת מול חוסר אמינותו 
זה משפט ריק מתוכן .
 
  זה בדיוק כמו לערער על גאוניות היצירה מעוף הוולקיריות של ריכרד וואגנר
רק בגלל שוואגנר היה מלחין הבית האהוב של בכירי הנאצים.
 
  יש להפריד בין היצירה וגאוניות היותר לבין כל אסוציאציה שנוגעת
לאישיותו ופועלו כאדם.
 
  אז מה, ואם מחר ייתברר שהוא גם רחמנא לצלן פדופיל, רוצח סדרתי ואנס 
האם זה יהפוך את תבשיליו לפחות טעימים?
בשום אופן לא.
 
 
 
 
 
לצפיה ב-'לא מסכים איתך'
לא מסכים איתך
22/08/2018 | 18:03
3
152
אדם הוא מכלול,הן הצד שעומד מאחורי הסירים והן המחכה לצלחתו.
גם אם תטען,תיאורטית,שאין קשר,מעשית,קיים קשר הדוק שאינו ניתן להפרדה.
 
ובוא לא נגזים,לא מדובר בגאון קולינרי עם שלל כוכבי מישלן כך שבשיקולי נזק מול תועלת משקלו הסגולי של הנזק שגרם לאנשים סביבו גדול יותר.
לצפיה ב-'השאלה מהי המטרה שלנו '
השאלה מהי המטרה שלנו
22/08/2018 | 18:42
2
135
אם המטרה שלנו להעריך את אייל שני כאדם באופן כללי על שלל מעלותיו וחסרונותיו
הרי שבוודאי יש לשקול נזקים מול תועלות .
 
אבל כאן אני דנתי אך ורק ביכולותיו הקולינאריות ולכן אין בכלל מקום להביא 
בחשבון דברים אחרים בשיפוט יכולתו הקולינארית.
 
לכאורה לפי דבריך 
טול שני שפים בעלי יכולת זהה בתחום הבישול.
אחד הוא אדם חיובי בחייו 
השני אדם שלילי בחייו 
האם נבדיל בין יכולותיהם הקולינאריות כתוצאה מהשונות ביניהם 
מבחינת אישיותם ואופיים מחוץ למטבח ?
 
ייתכן ואתה טוען שבדומה לפורפליי שלפני יחסי מין 
גם בתחום הקולינארי יש מין פורפליי שכזה שקשור לאופיו של הבשלן 
אני אודה שבזכות חוסר אהבתי ליונתן רושפלד נמנעתי מלסעוד בכל מקום שפתח.
 
 
לצפיה ב-'אז בסיפא של תגובתך'
אז בסיפא של תגובתך
22/08/2018 | 18:52
1
108
אתה בעצם מצדיק את דבריי.
לצפיה ב-'אני לא מצדיק אלא יותר מכיר בקיומה של החולשה האנושית הזו '
אני לא מצדיק אלא יותר מכיר בקיומה של החולשה האנושית הזו
23/08/2018 | 14:46
66
שמקשה עלינו להפריד בין היוצר ליצירה.
 
זה לא מונע ממני לטעון שאדם אידיאלי היה נוהג אחרת
ולהודות שגם אני חוטא מדי פעם.
לצפיה ב-' אני מפרידה בין היוצר ליצירתו. אדם יכול להיות מוכשר מאוד'
אני מפרידה בין היוצר ליצירתו. אדם יכול להיות מוכשר מאוד
23/08/2018 | 00:20
137
ועדיין חרא של אדם, לאו דווקא ברמה פלילית; יש סיפורים לא מחמיאים על אישיותם של יוצרים מוערכים, שלא לומר גאונים, כמו צ'פלין או המינגווי או בטהובן. יש מי שהידיעה על האדם מאחורי היצירה מפריעה לו ליהנות ממנה וזה לגיטימי, אבל לא כולם כאלה, ובכל מקרה היצירה כן יכולה לעמוד בפני עצמה לשיפוט "עיוור" (כמו ב"משחקי השף" למשל, אגב שיפוט של מנות).
לצפיה ב-'אכלת אצלו?'
אכלת אצלו?
22/08/2018 | 09:08
241
מהפעם הראשונה שאכלתי במסעדה שלו היה ברור שהוא גאון קולינרי. מהארוחה הראשונה ההיא אני זוכרת את הבטטה המדהימה. בטטה, כן? אחר כך, בצפון אברקסס - החריימה! לא כל מה שיוצא מהמטבח שלו הוא מושלם, ויש בהחלט מנות לא משהו (שלא לדבר על כך שצריך להתעלם מהכתיבה בתפריט או לראות אותו כשעשוע). אבל יש מנות שכשאתה טועם אותן ברור לך שמדובר בגאון.
לצפיה ב-'אני חייב לומר שאני מסכים לחלוטין עם השבחים על הכרובית'
אני חייב לומר שאני מסכים לחלוטין עם השבחים על הכרובית
22/08/2018 | 19:29
211
נכון, זה מנה שמאד פשוט להכין. ואני לא יודע אם באמת הוא זה ש"המציא" את המתכון הזה או לא, אבל אני לפחות לא הכרתי מתכון דומה לפני שאייל שני הפך אותו לפופולארי. ומבחינת הטעם, זה ראוי לכל השבחים שהוא מקבל.
 
לצפיה ב-'אני פשוט ממש אוהב את האוכל שלו'
אני פשוט ממש אוהב את האוכל שלו
23/08/2018 | 01:41
161
מהפיצה בתדר, לפיתות במזנון, לחלות והשמנת בפורט סעיד, הכול באמת ממש טעים. הוא יודע לקחת חומר גלם ולהוציא ממנו את המקסימום ועוד טיפה מעבר לו.
לצפיה ב-'אכלתי מנות טובות של שני, ומנות בינוניות ולא מעניינות שלו'
אכלתי מנות טובות של שני, ומנות בינוניות ולא מעניינות שלו
23/08/2018 | 09:41
2
196
אני לא בטוחה כמה מנות הן אכן שלו, היות שלא ראיתי קרדיטים לשפים של המסעדות השונות.
 
מצחיק אותי שטיפול נכון בחומר גלם טוב, הופך לגאונות. זה אמור להיות אחד הדברים הבסיסיים בקולינריה.
לצפיה ב-'גם קוץ במדבר הוא פרח'
גם קוץ במדבר הוא פרח
23/08/2018 | 09:59
74
לצפיה ב-'אני מדבר נטו מחוויה אישית '
אני מדבר נטו מחוויה אישית
23/08/2018 | 11:36
162
אבל בשבילי אכלתי אצלו באופן חד משמעי את התפוח אדמה, פיתה, טחינה, כרובית, פיצה וכבד עוף הכי טעימים שאכלתי (לגבי הפיצה אני לא בטוח שהכי אבל היא בהחלט מהטובות). בעיניי זה מעיד על יותר מטיפול טוב, זה כבר טיפול טוב באופן יוצא דופן.
לצפיה ב-'הבן שלי שגר בניו יורק פעמיים הלך ופעמיים לא היה את הכרובית ו'
הבן שלי שגר בניו יורק פעמיים הלך ופעמיים לא היה את הכרובית ו
23/08/2018 | 12:28
268
ונאמר לו שגם לא יהיה בקרוב.
ולא זה לא מהשבוע האחרון אלא מלפני חודשיים.
אייל שני בתכנית טלויזיה שעשו עליו אמר שהוא לא מסתדר עם הכרובית האמריקאית ושוקל ליבא את הכרוביות מישראל.
לצפיה ב-'הכרובית של אביבה סגל, אמא של שחר.'
הכרובית של אביבה סגל, אמא של שחר.
25/08/2018 | 17:16
134
באחת התוכניות שלהם (לא זוכרת מה שם התוכנית, הוא ושחר סגל, מזמן) הוזכר שהכרובית שלה. 
לצפיה ב-'אייל שני שף גדול !'
אייל שני שף גדול !
26/08/2018 | 17:30
1
77
לדעתי אייל שני הוא אחד משלושת השפים המוכשרים והמקוריים ביותר בישראל מאז ימי אוקיאנוס בירושלים ועד היום.
לא פלא שהוא מצליח כל כך בארץ ובחו"ל
השניים האחרים דרך אגב הם רפי כהן וארז קומרובסקי
לצפיה ב-'ארז קומרובסקי באמת מעולה.'
ארז קומרובסקי באמת מעולה.
27/08/2018 | 13:10
11
לצפיה ב-'מסעדה בחיפה/קריות/עכו/נהריה'
מסעדה בחיפה/קריות/עכו/נהריה
23/08/2018 | 10:42
3
61
?שלום מחפשים מסעדה למחר בערב מומלצת? למישהו יש הצעות
אזור חיפה קריות עכו נהריה ואפילו זכרון יעקב והאזור. 
 
 
לצפיה ב-'אורי בורי בעכו מצויינת'
אורי בורי בעכו מצויינת
23/08/2018 | 12:44
78
אהבנו גם שותא בקיבוץ שמרת - מסעדה גרוזינית נחמדה.
 
בבזאר בתורכי בעכו תמצאו גם את מרקטו - מסעדה איטלקית נחמדה.
לצפיה ב-'יש בהחלט, אבל כדאי למקד – סגנון, מחיר, הגבלות שונות...?'
יש בהחלט, אבל כדאי למקד – סגנון, מחיר, הגבלות שונות...?
23/08/2018 | 13:17
24
לצפיה ב-'איזה סגנון?'
איזה סגנון?
23/08/2018 | 16:21
18
לצפיה ב-'"פרוזדור" בהרכב משפחתי'
"פרוזדור" בהרכב משפחתי
19/08/2018 | 18:29
2
525
ביום שישי בערב יצאנו ל"פרוזדור" כדי לחגוג יום הולדת לבן ה-17. הרכב משפחתי מלא הכולל גם בת 24 (צמחונית) ובת 21.
במקור חתן השמחה העדיף את אחת מהרשתות הסטנדרטיות (בלאק/מוזס/אגאדיר וכו') אולם בשכנוע קל ולאחר עיון בתפריט הסכים ללא בעיות להשתדרג.
בתפריט המון אופציות מעוררות תאבון עם שמות מתחכמים והיה קשה לבחור. הוא כולל 3 מחלקות בורגרים (רגילים, ללא גבינה, וכפולים). חוץ מזה אפשר להוסיף קציצה שניה לכל אחד מהבורגרים בתוספת 18 ש"ח. אפשר גם להחליף את הקציצה בכל מנה בקציצה צמחונית ללא שינוי עלות.  יש גם מחלקה קטנה של "לא המבורגר" (ראשונות ותוספות) וגם סלט אחד לרפואה (סלט קוב). הקציצות כולן בגודל אחיד (170 גרם) ובמידת צלייה אחידה (מדיום וול) - קצת פחות החלטות שצריך לקבל.
אני הזמנתי המבורגר "תודה על העישון"  עם רוטב ברבקיו, מוצרלה מעושנת ובייקון. הטעם הדומיננטי היה של רוטב הברבקיו ולא היה מספיק ייחודי - ביקשתי וקיבלתי רוטב סריררצ'ה שכמה טיפות ממנו שדרגו את המנה לטעמי. הקציצה עצמה היתה שמנמנה וטעימה - לא "הכי טובה אי פעם" אבל מוצלחת.
חתן השמחה הזמין "אל תשוויץ" מסדרת הכפולים (עם בייקון צ'דר וגאודה) וטרף אותו בהנאה רבה. בת ה 21 הזמינה "רוקי 3" עם פילי צ'יז סטייק, פלפלים ובצל מעל הקציצה) וגם היא נהנתה מאוד. הצמחונית הזמינה "אלוף בצלות" (עם שלשה סוגי בצל) בגרסה הצמחונית, והשאירה חצי בצלחת, אמרה שלא היתה רעבה אבל כנראה גם לא נהנתה במיוחד.
שתי הבנות התלוננו על הלחמניות שבהן הגיע ההמבורגר ואמרו שהן מתפרקת ולא תומכות מספיק במנה. לי זה לא הפריע (מודה שמבחינתי הלחמניה היא החלק השולי בעניין).
זוגתי הזמינה סלט קוב - מנה ענקית ולא דיאטטית בכלל, חוץ מחסה ועגבניות היו שם תועפות חזה עוף, בייקון, גבינה כחולה וביצה קשה, עם רוטב גבינה כחולה, מנה מאוד אמריקאית, היא מאוד נהנתה וזכתה להמשיך לאכול אחרי שכולנו כבר מזמן חיסלנו את המנות שלנו.
טבעות בצל שהוזמנו כתוספת הגיעו למעשה כראשונה והיו שיחוק אדיר, מהסוג החתוך ידנית ומטוגן עם בלילה עבה, מנה ענקית שחוסלה בשמחה ע"י כל יושבי השולחן. כתוספת הזמנו (בתשלום נוסף) צ'יפס בטטה שהיו מעולים, וצ'יפס רגיל שהיו די סתמיים בעיני.
בירה מחבית היתה טעימה ובמחירים ידידותיים אם כי ה"שליש" שלהם מאוד קטן בעיני.
המקום לא גדול, היה מלא בכל הזמן שהיינו שם. השירות היה מקצועי ומתוקתק, אין טענות או צל"שים מיוחדים.
בסך הכל מאוד נהנינו, מקום צנוע אבל מקצועי שיודע מה שהוא עושה ועושה אותו טוב, פה ושם נקודות לשיפור אבל בשורה התחתונה, חוויית "בורגר דיינר" אמריקאית לעילא. מומלץ מאוד.
לצפיה ב-' על הדיווח'
על הדיווח
21/08/2018 | 09:42
129
אני מבינה את הבנות, לא אוהבת לאכול המבורגר שמתפרק לי בידיים, כי לא קלו מספיק את הלחמניה. זה כמו לאכול פלאפל כשהפיתה מתפרקת.
לצפיה ב-''
22/08/2018 | 15:08
77
התקלה תוקנה, ההודעות שנמחקו שוב כאן, ועכשיו אני עושה קצת סדר בבאלאגן
לצפיה ב-'ברצלונה- חזרתי לדווח'
ברצלונה- חזרתי לדווח
21/08/2018 | 11:22
4
240
אז אחרי שהתיעצתי פה בפורום חוזרת לעדכן.
ראשית הייתי ב ESTIMAR- שחייבים להזמין לשם מקום. מסעדת דגים ופירות ים מעולה! לא נתקלתי בכזאת איכות הרבה זמן וקבלתי עליה המלצות מהרבה אנשים יודעי דבר. לפתיח מקבלים שבלולים בתוך קונכיתם ברוטב טעים ודגימות סרדין. כל מה שהוזמן היה מעולה חוץ מדג שהוזמן- מונקי פיש. אני לא מכירה אותו ולא היה ברור לי אם זה הדג או שצורת העשית שלו הייתה מוזרה אבל הבשר לא התפרק מהעצם ולא היה רך כמו שאני מכירה מהארץ. הצצתי לשולחנות אחרים שהזמינו גם דגים אחרים- היה נראה שגם שם הבשר לא מתפרק כמו שאני מכירה.
וגם הערה לגבי השרימפ שהם ענקיים ומעולים אך מגיעים שלמים ולא מנוקים- מי שלא אוהב להתלכלך שיוותר אבל מי שאוהב שרימפסים שלא יותר על המנה המופלאה הזאת. לא ראיתי שולחן שלא הזמין אותה.
מסעדה נוספת היתה CERVECERIA CATALANA- הגענו לשם בבוקר ולא הבנו על מה המהומה כי בכל מקום יש המלצות עליה לא נכנסנו. למרות זאת החלטנו לנסות לקראת הערב. הכל מעולה ומומלץ. מומלץ מאוד להגיע מוקדם כי אחכ משתרך תור ארוך ולא ניתן להזמין מקום. על הבר זה עפי מקום פנוי.
בשוק לה בוקריה- אכלנו בקיוסק (כשנכנסים לשוק לוקחים הכי שמאלה וזה הדוכן הראשון)- גם מומלץ מאוד.
ניתן לקנות בכל מיני דוכנים שם טעימות של חמונים ואויסטרים- מומלץ.
מעבר לכך כל מקום שהיינו פה היה מאוד טעים. אפילו המקומות שנראו סופר תיירותיים נראו טעימים (לא ישבנו בהם)
ותכלס יש משהו מאוד כייפי פשוט להסתובב ולהכנס למקום שנראה לכם.
המטבח הקטאלני מדהים בעיני. תהנו!
לצפיה ב-' שחזרת לדווח'
שחזרת לדווח
21/08/2018 | 12:23
89
אין ספק שהסרווסריה קטאלנה היא מקום לערב. לא ידעתי שהוא פתוח בבוקר
 
כמו שכתבת, המטבח הקטאלני נהדר וטעים, ומעורר בי געגוע לברצלונה
לצפיה ב-'Estimar על הכוונת שלי לדצמבר'
Estimar על הכוונת שלי לדצמבר
21/08/2018 | 20:41
1
163
בינתיים הזמנתי מקום מראש במסעדה אחת שדורשת הזמנה הרבה זמן מראש, Disfrutar. (עוד לא הזמנתי טיסה). 
הדג הוא Monkfish שבעברית מכונה שד הים. פעם-פעמיים ראיתי כזה גם בחנויות בת"א (למשל Fishop בשרונה). נתקלתי בו לא מעט במסעדות מישלן באירופה וגם אכלתי כמותו, למשל ב-Field בפראג וב-Loam בגאלוויי באירלנד (בתמונה). אכן יש לו מרקם יחסית מוצק. בעיניי הוא מעולה אבל אני יכול להבין למה הוא הרגיש לך משונה...
לצפיה ב-'יש לו מרקם בלתי דגי בעליל'
יש לו מרקם בלתי דגי בעליל
22/08/2018 | 10:46
42
לצפיה ב-' קפיץ קפוץ'
קפיץ קפוץ
22/08/2018 | 15:07
93
התקלה תוקנה, ההודעות שנמחקו שוב כאן, ועכשיו אני עושה קצת סדר בבאלאגן
לצפיה ב-'טגלוס- מתחם גן העיר כרמיאל'
טגלוס- מתחם גן העיר כרמיאל
21/08/2018 | 14:30
2
159

אמל"ק- טעים,  אפילו שמישהו במטבח מאד אוהב בלסמי מצומצם והתפרע אתו בחופשיות.
האדריכל הפתיע אתמול עם כרטיסים לסרט ("משימה בלתי אפשרית" החדש- נחמד וארוך נורא) והציע לשלב גם ארוחת ערב. מכל האופציות במתחם גן העיר בכרמיאל החלטנו על טגלוס שהיא מסעדה ש"המקומיים" אוהבים במיוחד. התפריט מגוון מאד- כריכים, סלטים, פסטות, בשרים. למיטב ידיעתי, המסעדה לא כשרה כי היא פתוחה בשבת אבל לפי מה שאני זוכרת מהתפריט אין עירוב של בשר וחלב, אין פירות ים ואין מנות עם חזיר. לא היינו מאד רעבים, אז החלטנו ללכת על 3 ראשונות.
הוזמנו- פטה כבד- מגיע עם פרוסות קלויות של לחם מחמצת, קרפצ'יו בקר- מגיע עם פרוסות קלויות של לחם מחמצת, וברוסקטה פטריות וגבינת עיזים (על גבי פרוסות קלויות של לחם מחמצת ).
יחד עם האוכל הוזמנו ספרייט ודיאט קולה שהגיעו תוך מס' דקות.
לאוכל, לעומת זאת לקח למעלה מ20 דקות להגיע, מזל שהחברה הייתה נעימה. אחרי ששמנו לב לעיכוב (בכ"ז צריכים להגיע לסרט) והערנו את תשומת לבה של המארחת שחלפה לידינו, התנצלו מאד על העיכוב ומיד הוציאו לנו את המנות.
 
הפטה היה טעים, כמות נאה. מגיע עם שברי פיסטוקים וריבת עגבניות שרי. סה"כ כמכלול, הכבד עם הריבה והפיסטוק היו טעימים למרות שאני מוצאת שהתצורה הזו בה העגבניה מתוקה, מוזרה לי בפה. זה לא "לא טעים",  פשוט מוזר.
 
הקרפצ'יו היה סביר במינוניו, הגיע עם סלטון של חסה ובייבי לא מתובלים, עם זילופי בלסמי מצומצם, שמן זית ומלח גס שנשפך קצת יותר מדי בצד אחד של הצלחת. האדריכל אוהב מלח אז הוא לקח את הצד המלוח ונהנה. טעמי הבשר היו עדינים מאד אבל די מורגשים- היה טעים.

בנוסף הגיעו 2 יחידות ברוסקטה- לחם מחמצת עם ממרח עגבניות מיובשות, פטריות פרוסות וצלויות , וגוש של גבינת עיזים (כמו פרומעז) עטוף בפירורי לחם וכנראה גם מטוגן, הגבינה היתה די נוזלית וחמימה בפנים- טעים.
 
מעל כל 3 המנות היו זילופי בלסמי מצומצם, כנראה לקישוט אבל במינונים די גדולים, מזל שאנחנו מחובבי הבלסמי אחרת זה יכול היה להיות קצת יותר מדי.
 
החשבון הסתכם בכ130 ₪ לפני שירות. סה"כ טעים ונעים בטגלוס, מסוג המקומות בהם כל חבר במשפחה ימצא משהו לטעמו, ויצא עם דוגי בג הביתה (ממה שראינו סביבנו, המנות העיקריות ממש ענקיות ונדיבות).
 
 
לצפיה ב-' קפיץ קפוץ'
קפיץ קפוץ
22/08/2018 | 15:03
66
התקלה תוקנה, ההודעות שנמחקו שוב כאן, ועכשיו אני עושה קצת סדר בבאלאגן
לצפיה ב-' על הדיווח'
על הדיווח
22/08/2018 | 15:04
20
לצפיה ב-'עדיין לא, אבל מתכננת להגיע'
עדיין לא, אבל מתכננת להגיע
20/08/2018 | 16:53
155
קראתי קצת דברים שכתבו אנשים שעובדים באיזור, ואמרו שיש כמה מקומות נחמדים.
לצפיה ב-'באתר שלהם כתוב שפתוח בשישי בבוקר'
באתר שלהם כתוב שפתוח בשישי בבוקר
21/08/2018 | 22:56
1
116
אז הלכתי.
 
לא פתוח.
לצפיה ב-'אכן לא הגיוני שיהיה פתוח בשישי'
אכן לא הגיוני שיהיה פתוח בשישי
22/08/2018 | 09:04
142
כי קהל היעד הוא העובדים באיזור הבורסה, והם לא עובדים בימי שישי.
 
באתר שלהם נכתב: שישי-שבת בקרוב. לדעתי הם עובדים בשלבים - בשלב הראשון פתחו רק עד שעות אחר הצהריים, אחר כך הוסיפו את הערבים, ובסוף יפתחו גם בסופי שבוע.
לצפיה ב-' '
22/08/2018 | 15:03
38
התקלה תוקנה, ההודעות שנמחקו שוב כאן, ועכשיו אני עושה קצת סדר בבאלאגן
לצפיה ב-'מסעדת החבית במצפה רמון'
מסעדת החבית במצפה רמון
24/07/2018 | 22:05
2
460
מסעדת החבית במצפה רמון.
 
עצירה משובבת נפש וחיך בדרך מאילת.
 
הגענו ל"החבית" בעקבות המלצה של אפליציית "איזי".
 
המסעדה שוכנת בשכונת מגורים "יעלים" וכמה מפתיע (או שלא) ברחובות מצפה רמון, בעיקר בכיכרות המדושאות (אך לא רק), מסתובבים עדרי יעלים מקסימים ומשובבי עין.
 
מלבדנו היו עוד מס' משפחות שעצרו להפסקת אוכל בדרכן מאילת .
 
מים קרים בבקבוק ויסקי בושמיל לשעבר הונחו בהגיענו.
 
הזמנו:
 
מנת שניצל + צ'יפס לילדים - הגיעה מנה ענקית, מפרפר חזה נדיב בגודלו, בטעם ומראה ביתי, שהשביע שני ילדים ועולל ועוד נשאר לנו לנשנש. גם הצ'יפס נראה כמוכן במקום. בנוסף לצ'יפס המנה מגיעה עם סלטון קצוץ.
 
המבורגר 300 ג' מנתח אנגוס - עוד מנה ענקית, בצלחת שימושית שמכילה כבר שקעים לרטבים. טעמתי ובעיניי ההמבורגר היה יבש ולי אישית לא היה טעים. אבל זה שהזמין טרף הכל בהנאה גלויה.
 
פרגית על הגריל בתוספת אורז (תוספת האורז עבור הקטן שחולה על אורז! אני ואורז פחות חברים ) 3 נתחי פרגית צלויה היטב, עם סלטון קצוץ טרי בצד (ניכסתי לעצמי את שני הסלטונים).
 
הקינוחים לא היו מספיק מעניינים.
 
השירותים היו נקיים.
 
+ קולה זירו - 200 שח'.
 
מקום מקסים, עם אווירה פאבית (קיר מעוטר בפקקי בירות, "וילון" שירותים עשוי מאות פקקי שעם), מואר ונעים.
 
המקום מוגדר כלא כשר אולם לא עובד בשישי ושבת (עובד מוצ"ש).
 
מומלץ אם אתם בדרך ל/מ או בסביבה.
 
לצפיה ב-' על הדיווח'
על הדיווח
25/07/2018 | 10:03
47
לצפיה ב-' מקום מאוד מומלץ - אוכל, אוירה ושירות נהדרים'
מקום מאוד מומלץ - אוכל, אוירה ושירות נהדרים
27/07/2018 | 09:33
201
למרות שזו כמעט הברירה היחידה שאפשר להעביר בה ערב במצפה רמון...
לצפיה ב-'מסעדות/בתי קפה ברמת החייל'
מסעדות/בתי קפה ברמת החייל
25/07/2018 | 16:44
2
205
היי,
מבקשת המלצות למסעדות/בתי קפה ברמת החייל,
שפתוחות בשבת בצהריים,
ושמתאימות גם לילדים קטנים.
תודה.
לצפיה ב-'מקס ברנר או ג'ויה או מוזס'
מקס ברנר או ג'ויה או מוזס
26/07/2018 | 09:16
44
לצפיה ב-'כמה המלצות '
כמה המלצות
27/07/2018 | 19:41
200
לגבי מה שכתבו מעלי - לדעתי מקס ברנר ממש לא מתאימה (ולדעתי היא לא מסעדה).
ג'ויה - בהחלט אפשרות, אבל האקוסטיקה עלולה להיות בעייתית עם ילדים.
מאד מתאים - BBB: האוכל סבבה (בגבולות הז'אנר, כמובן, זו לא מסעדת שף), יחס טוב לילדים (מחלקים גם ערכת צביעה) ויש מסכי מגע עם משחקים.
עוד מתאים - חומוסיית ג'ורג', ברחוב הרוגי מלכות בשכונה מעל אזור התעשיה. לא פקוק, יש חניה, בד"כ יש תבשילים, חומוס עם בשר, צ'יפס, פלאפל חם מהשמן. מאד נחמד ולא יקר.
לצפיה ב-'קריית טבעון Butcher- בשרים מעושנים בכריך או בצלחת.'
קריית טבעון Butcher- בשרים מעושנים בכריך או בצלחת.
26/07/2018 | 16:53
7
449
אמל"ק- היה טעים ונעים.
הגענו בערב, (סביב 21:00) לא רעבים בטירוף, בעקבות המלצות מהקולגות של האדריכל. הם לרוב מזמינים בצהריים טייק אווי של כריכים אבל לנו התחשק לקחת בצלחת ולוותר על הלחמנייה.
ההזמנה היא בדלפק. הם מעשנים בשר בקר, טלה ועופות (עוף, הודו וחזה אווז). 
קיבלו אותנו בנעימות, הבחור שטיפל בנו הסביר את הקונספט, נתן לנו לטעום 2 סוגי בשר. הוא היה מאד שירותי ונחמד, הקפיד להזהיר מפני נתחים שומניים, אבל גם היה קצת "מכירתי" וניסה לשכנע אותנו לקחת מנות ראשונות או ללכת על "צלחת זוגית" (שעלותה, למיטב זכרוני, מתחילה מ180 ₪ ל600 גר בשר).
אנחנו בחרנו צלחת "אישית" עבור שנינו- 350 גר' בשר + תוספת, במקרה שלנו צ'יפס. 
למיטב זכרוני העלות 110 ₪. בחרנו טלה (לבושתי, לא זכרתי לשאול איזה חלק זה היה) ובריסקט בקר, והבחור המליץ גם על אסאדו שבדיוק יוצא מהמעשנה, אז לקחנו גם.
ישבנו בחוץ, החום נשבר אז היה נעים. ויתרנו על בירה ושתינו מים מהברז שהגיעו קרים בבקבוק זכוכית עם כוסות פלסטיק חד"פ. 
קיבלנו צלחות עץ מרובעות וסכו"מ שמתאים לחיתוך בשר (סכין סטייקים חדה לכל אחד). הצלחות הן גימיק חמוד, מרגיש קצת כמו לאכול על קרש חיתוך. מניחה שהאיסטניסים אולי יגעלו מהחריצים בצלחות, שאריות של חיתוך מלקוחות קודמים.
הבשר הגיע חתוך לסטריפים ולגושים בצלחת מתכת חמה, הצ'יפס היה מהזן הדק והפריך. כמות בשר לא גדולה מאד אבל הספיקה לנו בהחלט. הגיעה גם צלוחית של איולי ירקרק (כנראה בזיליקום) בשביל הצ'יפס וצ'ימיצ'ורי ביתי עבור הבשר. חבל שהם היו באותה הצלוחית – האיולי היה נחמד מאד אבל הצ'ימיצ'ורי לא היה טעים ובשלב מסוים הם התערבבו וזה הרס את האיולי.
הבשרים עצמם- היו טעימים מאד ושומניים. אנחנו מאד אוהבים בשר שומני אז התענגנו על כל ביס. אם לדרג- אז במקום השלישי מבחינת טעם היה האסאדו, בשני הבריסקט ובמקום הראשון היה הטלה שהיה ממש ממש ממש טעים (ושומני).
לא בדקנו אופציה של קינוח כי שבענו ורצינו להישאר עם הטעם של הטלה הטעים בפה.
סה"כ חוויה נעימה וטעימה, מקום חמוד מאד, מניחה שנחזור.
לצפיה ב-'איפה בדיוק?'
איפה בדיוק?
28/07/2018 | 10:17
4
146
חיפשתי, לא מצאתי, טבעון אצלי זה קל"ב, אשמח לפרטים מזהים. 
לצפיה ב-'נראה לי שזה נקרא מרכז זייד'
נראה לי שזה נקרא מרכז זייד
28/07/2018 | 18:18
1
54
לצפיה ב-'תודה.'
תודה.
28/07/2018 | 19:12
26
לצפיה ב-'המקום נקרא בטבעונית "מרכז חנניה"'
המקום נקרא בטבעונית "מרכז חנניה"
01/08/2018 | 12:00
1
84
זה על הצמת בכביש המחבר בין חיפה לנצרת (כביש 75)
הצמת המפרידה בין טבעון הותיקה לקרית עמל (הותיקה ממנה אבל אף אחד לא זוכר את זה)
ממש בסמוך לכביש ליד כל הפלאפלים וזוללים.
יש סביבו המון המון חניה בכחול לבן.

מקום מוצלח מאוד, נעים וטעים אם הרבה מרווח בין השולחנות ואווירה נעימה ונחמדה.

בערבים הוא מתפקד גם כפאב עם אלכוהול בסיסי ומוצלח 

בהחלט מקום מומלץ 
 
לצפיה ב-'תודה רבה, הבנתי.'
תודה רבה, הבנתי.
01/08/2018 | 16:33
18
לצפיה ב-' על הדיווח'
על הדיווח
29/07/2018 | 09:22
1
141
הבשר מגיע על צלחת חמה על מתקן חימום?
לצפיה ב-'מגיע בצלחת מתכת מחוממת'
מגיע בצלחת מתכת מחוממת
29/07/2018 | 09:38
61
לצפיה ב-'קיטשן מרקט או משייה?'
קיטשן מרקט או משייה?
28/07/2018 | 09:54
7
240
לצפיה ב-'בעיניי קיטשן מרקט'
בעיניי קיטשן מרקט
28/07/2018 | 12:58
312
אמנם יש לה פחות טאץ' ייחודי והיא פחות מקורית, אבל יש בה את המנות הכי טובות בארץ לדעתי (הטונה המגולגלת, הברולה פורצ'יני, הריאט טלה...).
לצפיה ב-'אנחנו אהבנו יותר את קיטשן מרקט'
אנחנו אהבנו יותר את קיטשן מרקט
28/07/2018 | 14:15
259
פשוט יותר טעים שם.
ויש שם ברולה פורצ'יני 
לצפיה ב-'משייה מצויינת לטעמי'
משייה מצויינת לטעמי
29/07/2018 | 02:29
286
אכלתי שם ארוחת ערב חגיגית וארוחת צהריים עסקית. שתיהן על הבר, שתיהן מצויינות ובשתיהן השירות היה יוצא דופן.
 
בקיטשן מרקט, עדיין לא אכלתי, לצערי. משהו שנצטרך לתקן בקרוב.
לצפיה ב-'משייה הדהימה אותי, קיטצ'ן מרקט אכזבה'
משייה הדהימה אותי, קיטצ'ן מרקט אכזבה
29/07/2018 | 07:31
1
108
לצפיה ב-'כנ"ל בדיוק'
כנ"ל בדיוק
29/07/2018 | 16:21
213
ובשתיהן ביקרנו לפני יותר מדי זמן

 
לצפיה ב-'הולה בראסרי - החדשה של ויקטור'
הולה בראסרי - החדשה של ויקטור
29/07/2018 | 08:26
319
שווה לנסות . תפריט מדהים מיקום מצויין -ים חינם אווירה טובה מאוד .
לצפיה ב-'משייה מדהימה'
משייה מדהימה
29/07/2018 | 15:11
86
לצפיה ב-'ברצלונה- מחפשת המלצות'
ברצלונה- מחפשת המלצות
26/07/2018 | 10:51
8
128
הי
בחיפוש שעשיתי יש המלצות מאוד ישנות. אשמח לכמה המלצות של בעיקר טפאס בר שווים ואוטנטיים וגם כמה מסעדות יותר טובות. המליצו לי על ESTIMAR מישהו היה?
לצפיה ב-'ברצלונה בתכנון לדצמבר. Estimar ברשימות שלי.'
ברצלונה בתכנון לדצמבר. Estimar ברשימות שלי.
26/07/2018 | 22:52
4
133
אני מתכנן לחזור לברצלונה בדצמבר, הפעם בעיקר כדי לאכול טוב (בפעם הקודמת הכדורגל היה במרכז).
הזמנתי מראש בינתיים מקום למסעדה אחת - Disfrutar, המעוטרת והמהוללת, שצריך להזמין אליה מקום אונליין 6 חודשים מראש (!).
על Estimar קראתי ביקורות טובות מאד והיא נמצאת בלא מעט רשימות של "הכי טובות בברצלונה", למשל:
בשתיהן תמצאי לדעתי אופציות מעניינות...
 
לצפיה ב-'תודה'
תודה
29/07/2018 | 11:59
1
58
מה רמת המחירים ב Disfrutar? ידוע לך? וגם האם יש המלצות לטפאסים?
לצפיה ב-'יקר מאד. תפריטי טעימות של 150 או 190 יורו.'
יקר מאד. תפריטי טעימות של 150 או 190 יורו.
29/07/2018 | 22:56
22
לצפיה ב-'Disfrutar מעולה'
Disfrutar מעולה
29/07/2018 | 14:21
1
62
לטעמי הארוחה הטובה ביותר שאכלתי אי פעם.
אני דווקא רואה באתר שיש מקומות לאוקטובר (וספטמבר לצהריים). אם זה מסתדר - ממליץ בחום.
לצפיה ב-'נוסעת בעוד שבועיים...'
נוסעת בעוד שבועיים...
30/07/2018 | 11:58
45
אז לא רלוונטי לי. אגב המקומות לספטמבר אוטובר זה הזמנות ל 4 אנשים....
מישהו הצליח למצוא תפרחו אנגלית לאסטימר? האתר שלהם לא ידידותי בעליל
לצפיה ב-'flax and kale - אם זורמים בקטע צמחוני - חוויה. גוגל...'
flax and kale - אם זורמים בקטע צמחוני - חוויה. גוגל...
27/07/2018 | 09:40
141
ממליץ על לסיור בארים/שתיה וטאפס ב- SANDEMANS
חוויה מרנינה ונודפת קאווה/סאנגריה....
 
יפנית: Koy Shunka
 
 
 
לצפיה ב-'מציעה שתכני למנוע החיפוש הייחודי של הפורום'
מציעה שתכני למנוע החיפוש הייחודי של הפורום
29/07/2018 | 12:38
56
קישור אליו נמצא בהודעה הנעוצה בראש הפורום.
 
יש בו המלצות מה- 2016 ו- 2018, ובספרד מסעדות נוטות להישאר פתוחות שנים רבות.
 
אחד מברי הטאפאס שקיבל המלצות מצויינות, ואני מאד לרוצה לאכול בו, הוא Cervesería Catalana. גם אנתוני בורדיין זצ"ל המליץ עליו.
לצפיה ב-'Cerveceria Catalana'
Cerveceria Catalana
30/07/2018 | 14:17
59
לא מעט המתנה, שווה כל דקה
לצפיה ב-'מחפשים מסעדה עם טייק אוואי מעולה'
מחפשים מסעדה עם טייק אוואי מעולה
29/07/2018 | 16:01
2
230
שלום, בעוד כמה ימים אחד מבני המשפחה יחגוג יום הולדת, אבל אין לנו אפשרות (פיזית) לצאת למסעדה הפעם ואנחנו נאלצים להביא את המסעדה אלינו...
אילו מסעדות באזור המרכז ידועות בטייק אוואי מצוין? לרוב אנחנו הולכים למסה, אונאמי, קיוטו, טוטו ואחרות. אף פעם לא ניסינו לקחת טייק אוואי משם. אשמח להמלצות שהן לא סושי. 
תודה
לצפיה ב-'צריך אוכל שנוסע טוב'
צריך אוכל שנוסע טוב
30/07/2018 | 07:10
1
281
וסושי הוא דווקא אוכל שנוסע מצויין. גם נודלז, תבשילים, מרקים וסלטים (באופן טבעי).
 
אובן קובן היפנית (אחותה הקטנה של אונאמי שאתם מכירים), יכולה לענות על הדרישה. ראמנים, נודלז, חלק ממנות האורז, מנות הקארי - כולן יסעו טוב.
לצפיה ב-'מצטרף להמלצה'
מצטרף להמלצה
30/07/2018 | 07:13
189
אני מזמין משם הרבה. האוכל תמיד מגיע חם טרי וטעים
המלצות נוספות- ג'ירף ופסטה מיה
לצפיה ב-'הקומה ה11 (כשרה במלון קראון פלזה-עזריאלי ת"א)-מופע שנות ה80'
הקומה ה11 (כשרה במלון קראון פלזה-עזריאלי ת"א)-מופע שנות ה80
30/07/2018 | 19:28
9
452
נקבעה ארוחת צהריים עסקית באילוצים הבאים: א. איזור עזריאלי בת"א, ב. פרטנר שומר כשרות. חיפוש באינטרנט הביא אותי ל"קומה ה11", מסעדה כשרה במלון קראון פלזה שבמתחם עזריאלי. באתר האינטרנט המסעדה עפה על עצמה ברמות...לא רוצה להעתיק לכאן את כל הטקסט המופרך, אבל חובבי הז'אנר יוכלו להתרשם: http://11thfloor.co.il/?page_id=217
 
מה אומר ומה אדבר, אם הם רק היו יודעים לספק תמורה לאגרה כמו שהם עפים על עצמם, היתה חוויה טובה הרבה יותר.

נתחיל בעיצוב, הם טוענים באתר שהמסעדה לא מעוצבת כמסעדת מלון טיפוסית, אבל אם זה נכון-זה לשלילה ולא לחיוב. מסעדת מלון אולי היתה מנסה לצאת קצת יותר אלגנטית מהתצורת חדר אוכל מהאייטיז של המקום. קיבלו אותנו יפה (מארחת+מלצרית נחמדות מאד, גם אם אוטומטיות במחוותיהן), והושיבו אותנו. ההתחלה בישרה טובות: לחם טרי וטעים שהוגש עם מטבלים בנאליים אך כאלה שעושים את העבודה-שמן זית עם בלסמי ושן שום, סלסת עגבניות ועוד פנכת זיתים. הלחם "על חשבון הבית" וזה במרכאות כי כמובן התמחור ההזוי של העיקריות מכסה אותו יפה מאד. אבל אם אנחנו עדיין בחיובי, סלסילת הלחם התמלאה שוב מיד כשהתרוקנה וזה אחלה. קצת לשלילי, חום גיהנום בחוץ ואנשים באים, לא תשימו קנקן מים על השולחן? ביקשתי פעם אחת ולא הגיע, אחרי זה כבר שתיתי את הסודה שלי ו-ויתרתי.  

האמת שגם בגזרת המנות הראשונות היינו בטוחים שיצאנו סבבה. הפרטנר הזמין מרק עגבניות וחומוס למרות החום, ונהנה ממנו מאד. אני הזמנתי פולנטה (בתוספת של 25 ש"ח לעסקית) והיא היתה חביבה. עד כאן בסדר גמור. העיקריות הן אלה שביאסו אותנו ממש, והפכו את הארוחה ככללה ללא-מהנה ולא כדאית. קודם כל, מבחר משעמם ובנאלי ביותר. "מבחינת גיוון התפריט, הגעתו של השף אסף מישקובסקי היא הדובדבן שבקצפת, מסעדת שף מרעננת וייחודית" גורס אתר האינטרנט. 2 סוגי פסטה (ניוקי ופפרדלה), 2 מנות עוף/פרגית ("אסקלופ" וטיקה מסאלה), סלמון, מוסר ודניס בגזרת הדגים, ובשר אדום בדמות המבורגר, סטייק אנטריקוט, פילה בקר וקדירת צלעות טלה. מה-זה מגוון, מה-זה מרענן, מה-זה ייחודי.

אני הלכתי על ניוקי שהתפריט קרא לו "אלה רומאנה" ולפי התיאור היו בו "קרם שרי, לבבות ארטישוק, קונפי שום, אורגנו וזיתי קלמטה". נשבע לכם שלא זיהיתי כמעט שום דבר מזה. מה כן? מלח, מלח ועוד מלח. לא נתקלתי במנה יותר מלוחה מזו. הניוקי היו מטוגנים, כך שיצא שהם היו למעשה מעין קרוקטים. קרוקטים עם טונות של מלח ב68 ש"ח. לא תודה. ומה מבאס יותר? שהפרטנר הזמין את ה"אסקלופ", שאתם קוראים לו שניצל, ולידו פירה. למרות שהם גובים 74 ש"ח על שניצל, לא טרחו במסעדה לנקות ממנו גידים. הפרטנר גם חשד שהפירה עשוי מאבקה, במסעדה הכחישו ואני נוטה להאמין להם, אבל הוא לא נגע בו ביותר מביס. 

על קינוחים וקפה כמובן ויתרנו.

 
לצפיה ב-' על הדיווח'
על הדיווח
31/07/2018 | 07:00
3
275
מנה מלוחה מדי, היא דוגמא למנה שראוי לבקש שיחליפו.
לצפיה ב-'נכון, אבל..'
נכון, אבל..
31/07/2018 | 12:26
2
282
אני לא אוכל בשר ולא התחשק לי לשלם תלת-ספרתי על איזה דג גנרי. 
לצפיה ב-'לא צריך לאכול בשר'
לא צריך לאכול בשר
31/07/2018 | 15:12
1
248
צריך רק לבקש שיכינו מנה חדשה עם פחות מלח.
לצפיה ב-'הנחתי שככה יצאו גם המנות האחרות..זה פשוט התיבול של המנה'
הנחתי שככה יצאו גם המנות האחרות..זה פשוט התיבול של המנה
31/07/2018 | 16:12
61
לצפיה ב-'מקום ממש גרוע'
מקום ממש גרוע
31/07/2018 | 12:38
1
326
היינו שם פעם בארוחת חברה זוועתית שמרוב זועתיותה (שרובה נבעה משירות לקוי) הם הציעו לנו ארוחת פיצוי חינם ואף אחד לא הסכים ללכת
לצפיה ב-'עפים על עצמם'
עפים על עצמם
02/08/2018 | 21:30
151
גם במלון וגם במסעדה המדוברת,אין תמורה בעד האגרה.
לצפיה ב-' על הדיווח ועל האזהרה. חבל שהתבאסתם, אבל נהניתי לקרוא'
על הדיווח ועל האזהרה. חבל שהתבאסתם, אבל נהניתי לקרוא
03/08/2018 | 03:12
60
לצפיה ב-'האמת שהם ממש הידרדרו בשנה האחרונה'
האמת שהם ממש הידרדרו בשנה האחרונה
05/08/2018 | 19:01
1
82
בחמש שנים האחרונות בכל קיץ יש לנו בראנץ' חברה שם, בארבע השנים האחרונות היה ממש מוצלח ומפנק, ואילו השנה היה פשוט לא טעים....
לצפיה ב-'לפני כמעט שנתיים'
לפני כמעט שנתיים
24/08/2018 | 10:24
29
לנתי תקופה במלון שם וניסיתי את המסעדה המדוברת.מעבר לרמה הנמוכה חוויתי גם הונאת תיירים מהמלון שרצו בשבת לקחת חלק בבופה צהריים במסעדה.בעוד שלי בעברית נקבו מחיר של חמישים שקלים,מהתייר דרשו חמישים €-חוצפה.
לצפיה ב-'בנסיון לפתור את מפח הנפש הקבוע ברמת הצלייה של בשר במסעדות'
בנסיון לפתור את מפח הנפש הקבוע ברמת הצלייה של בשר במסעדות
29/07/2018 | 12:15
2
363
הבעיה היא שכל מסעדה וכל שף (בארץ ובעולם) מחליט על דעת עצמו על טבלת צלייה משלו.
מקום אחד מחליט שמדיום זה נא כמעט לחלוטין ומקום אחר מחליט שמדיום זה כמעט יבש לגמרי.
חשבתי על רעיון:
הורדתי לטלפון תמונות של טבלת צלייה, ואני אנסה להציג למלצר ולומר הנה ככה אני רוצה שהסטייק מדיום שלי יראה.
נראה איך זה יעבוד.
מצב התמונות:
לצפיה ב-'יש סטנדרט קבוע '
יש סטנדרט קבוע
29/07/2018 | 12:49
287
מדד טמפרטורה ידוע ומוכר, שקובע את מידת העשייה. לא בכל מקום מצליחים להתמודד איתו
 
בארץ, מדד בפרנהייט פחות יעבוד. עוד יגידו לך שהסטייק לא יכול להיות בטמפרטורה של 120 מעלות.
 
לצפיה ב-' אני לגמרי בעד המדיום הזה, אבל לרוב מדיום = מדיום-רייר'
אני לגמרי בעד המדיום הזה, אבל לרוב מדיום = מדיום-רייר
23/08/2018 | 00:25
20
ולפעמים מדיום-ול, כי הם מפשלים בכיוון השני... ובמקומות הרציניים יותר מעדיפים קצת פחות ליתר ביטחון, מבחינתם כך תמיד אפשר לתקן. זה נכון בתאוריה; בפועל אם מחזירים למטבח מקבלים חזרה (בד"כ) מדיום-ול...
לצפיה ב-' אז מה אכלתם בסוף השבוע?'
אז מה אכלתם בסוף השבוע?
29/07/2018 | 12:44
4
26
לצפיה ב-'ארוחה משפחתית'
ארוחה משפחתית
29/07/2018 | 17:53
1
377
אחרי סופ"ש ומנוחה בחו"ל צריך קצת לעבוד
אבל אנחנו מאד שמחים לארח את המשפחה
אז הכנו סלט כרוב וסלט חסות עם גבינה כחולה ונקטרינות
"ירוקים חלוטים"  (אספרגוס ברוקומיני שעועית תאילנדית קישואים קטנים מיני זוקיני פול מקולף וכרוב ניצנים)עם ריקוטה
כרובית בחמאה
מאפה של בצק עלים ממולא גבינות ומחית כמהין
ביף בורגניון
קציצות דגים ברוטב תאילנדי
 
לקינוח: טארט טאטן
קנאלה
לצפיה ב-'אם אפשר לאכול בקיץ קאסולה'
אם אפשר לאכול בקיץ קאסולה
30/07/2018 | 07:21
246
אז אפשר גם ביף בורגיניון
לצפיה ב-'פרונטו שבת בצהריים, טעים אבל לא מדהים'
פרונטו שבת בצהריים, טעים אבל לא מדהים
29/07/2018 | 20:38
1
418
יום שבת בצהריים הזמנו על הבר, פעם ראשונה במיקום החדש. במסעדה בנחמני היינו כמה פעמים ומאד אהבנו.
על הבר בחור סופר חביב ידען ונתן שירות מצויין בדיוק ברמה הנכונה של תשומת לב.
חלק לא קטן מהמנות לא היו או שהיו בהם שינויים (אין שוק טלה סינטה במקום, אין בשר סרטנים שרימפס במקום ועוד כמה שאני לא זוכר).
למנות ראשונות הזמנו שנינו סשימי טונה, מנה מצויינת, דגים טריים וטעימים, 3 רטבים מעולים מסביב בצלחת, מנה ממש מוצלחת.
למנות עיקריות הזמנו לברק שלם (מחוץ לתפריט) ונתח קצבים פרוס על פולנטה.
הלברק היה לא גדול וקיבל ביקורת חייובית אבל לא מתלהבת.
נתח הקצבים שהוזמן מדיום והגיע מדיום רייר, היה קצת צמיגי, הפולנטה היתה מצויינת וגם הירוקים מסביב היו טעימים.
מנה אחרונה אחת  של עוגת שוקלד חמה עם גלידת מסקרפונה היתה מאד טעימה.
סה"כ ארוחה טובה אבל  אבל במחיר הזה לא מספיק מרגשת שארגיש שאני רוצה לשוב לשם.
המחיר לשניים, כולל כוס יין אחת 550 שח לפני שירות.
 
לצפיה ב-'מסכימה איתך'
מסכימה איתך
30/07/2018 | 07:14
251
במסעדה כמו פרונטו מצפים, בצדק, לחוויית אוכל מצויינת.
לצפיה ב-'מסעדה הודית להיום - אינדירה או מה פאו?'
מסעדה הודית להיום - אינדירה או מה פאו?
31/07/2018 | 09:46
5
208
או שיש המלצות נוספות ?
מה עם טנדורי ? 
איזור גוש דן 
על מה פאו לא מצאתי ביקורות ממש טובות מהעת האחרונה
כנ"ל אינדירה וטנדורי 
תודה ונמסטה :)
לצפיה ב-'על טנדורי הייתי מוותרת'
על טנדורי הייתי מוותרת
31/07/2018 | 12:13
2
292
למרות שאני לא בדיוק יכולה להמליץ על מסעדות הודיות, כי אני כמעט ולא אוכלת אוכל הודי.
 
חברות שאכלו בטנדורי בהרצליה לא נהנו.
 
הנה קישור לרשימת ביקורות במנוע החיפוש הייחודי של הפורום:
 
 
לצפיה ב-'תודה , לא שמתי לב שאפשר לעשות פילוח לפי סוג מסעדה :)'
תודה , לא שמתי לב שאפשר לעשות פילוח לפי סוג מסעדה :)
31/07/2018 | 12:34
49
לצפיה ב-'העסקית-בופה של טנדורי לא שווה. בהזמנת מנות מהתפריט, המנות '
העסקית-בופה של טנדורי לא שווה. בהזמנת מנות מהתפריט, המנות
31/07/2018 | 18:52
230
מוצלחות.
לצפיה ב-'מביקור בודד אך עדכני-מה פאו חלשה'
מביקור בודד אך עדכני-מה פאו חלשה
31/07/2018 | 12:25
289
VFM חלש ואוכל מכובס.
 
אם אין צורך בתפאורה רשמית-הייתי הולך לדוסה בר בלי לחשוב פעמיים. 
לצפיה ב-'מונאר פתוחה כל יום בצהרים ובימי ג' ו-ה בערב וגם'
מונאר פתוחה כל יום בצהרים ובימי ג' ו-ה בערב וגם
31/07/2018 | 14:17
229
במינה טומיי ברח' הארבעה יש מנות הודיות טובות
לצפיה ב-'המלצות למשייה'
המלצות למשייה
31/07/2018 | 11:27
4
206
שלום לכם 
 
אשמח להמלצות לקראת ביקור קרוב במשייה (ארוחה זוגית רומנטית)
 
 
לצפיה ב-'התפריט במשייה משתנה אבל יש כמה מנות קבועות'
התפריט במשייה משתנה אבל יש כמה מנות קבועות
31/07/2018 | 12:19
253
כופתאות הריקוטה מצויינות, מנת החלמון המאודה, קציצות הלוקוס, דלעת צלויה, סלטי העשבים.
 
 
לצפיה ב-'אני אהבתי את הפיקניה'
אני אהבתי את הפיקניה
01/08/2018 | 11:07
51
לצפיה ב-'הקינוחים מעניינים וטעימים מאוד'
הקינוחים מעניינים וטעימים מאוד
01/08/2018 | 13:33
1
47
לצפיה ב-'אכן. קינוח הדלעת נפלא במיוחד והוא המנה הכי טובה שטעמתי שם'
אכן. קינוח הדלעת נפלא במיוחד והוא המנה הכי טובה שטעמתי שם
01/08/2018 | 21:29
39
לצפיה ב-'מסעדות לצהריים בפארק המדע ברחובות'
מסעדות לצהריים בפארק המדע ברחובות
31/07/2018 | 19:55
4
176
התחלתי לעבוד בפארק המדע ברחובות, ושמתי לב שאנשים אצלינו הולכים לכמה מסעדות קבועות לצהריים וזהו(גפניקה,סזאר,פיטאו).
אשמח לשמוע ממכם מה לפי דעתכם המסעדות המומלצות שם לארוחת צהריים.
הדרישה היחידה היא ארוחה עסקית.
עדיפות ללא כשר.

תודה
לצפיה ב-'אני הייתי מנסה את סזאר.'
אני הייתי מנסה את סזאר.
01/08/2018 | 02:14
193
סזאר נמצאת בפקריס 3 בבניין שבו פועלות חברת כספיט וחברת ESS (ESS היא חברה גרמנית בבעלות מלאה של קבוצת Thales הצרפתית ויש לה בישראל רק לקוח אחד שהוא רכבת ישראל. היא מספקת לרכבת ישראל את מערכת האיתות בכל הארץ).
 
אם אני אגיע לפקריס 3 ברחובות אני אנסה ללכת לסזאר. התפריט שראיתי באתר האינטרנט שלהם מסקרן אותי וכדאי לבדוק את המקום.
לצפיה ב-'ממליץ גם על סזאר. ...'
ממליץ גם על סזאר. ...
01/08/2018 | 07:04
192
הבת שלי עובדת באזור כך שאני יודע שגם היא אוהבת אותה.  אכלתי איתה שם פעמיים ואני זוכר את סזאר לטובה בטח ביחס למסעדות "תלושים" אחרות אבל גם כמסעדה בפני עצמה.
לצפיה ב-'עבדתי שם לפני שנים, אכלנו צהריים בסזאר המון'
עבדתי שם לפני שנים, אכלנו צהריים בסזאר המון
08/08/2018 | 13:40
1
69
אם יש שם עדיין את המבורג, אז גם שווה.
כשעבדתי שם היה גם בלאק, BBB, מסעדה מזרחית טובה בפינת של היציאה מהפארק, מילאנו, קפה ג'ו, שניצליה, טוק-טוק (אסייתי), תרזה, בבניין שמעליהם יש קפה לואיז שממש נחמד (לא חלבי! יש מנות של עוף ודגים, אבל גם ידידותי לטבעונים וחובבי אורגני). חוץ מזה במתחם הרכבת למעלה יש גם כמה נחמדות כולל אחת שמתמחה בנקניקיות (לא זוכרת את שמה), רולדין - למי שמחבב ארוחות בוקר לצהריים זה המקום, וגם ארוחות של סלטים/טוסטים לפעמים מתחשק, אנחנו היינו אוהבים.
לא רחוק מסזאר יש גם בניין חדש יחסית עם לדעתי 3 מסעדות שונות (אחת מהן סניף של בליקר בייקרי, חלבית ודי שווה, מרקים מעולים בחורף).
בקיצור זה פארק שממש לא חסר בו מה לאכול ולגוון, לפחות כך זה היה בתקופה שאני הייתי שם. פשוט תצאו קצת ותבדקו את המקומות.
 
לצפיה ב-'קפה לואיז בכלל לא אורגני.'
קפה לואיז בכלל לא אורגני.
09/08/2018 | 02:03
43
קפה לואיז פונה לכיוון של צמחוני, טבעוני ו"בריא". אבל בכלל לא אורגני.
 
בשביל שיהיה אורגני הוא צריך להיות באמת אורגני ולא "בריא" וגם לעמוד בתקן האורגני שיש מעט מאוד מקומות בישראל שהצליחו אי פעם לעמוד בדרישות המחמירות של התקן האורגני המחמיר וכולן לא שרדו.
 
ומי שכן שרד, נאלץ להפוך לטבעוני, צמחוני, "בריא", וזנח את האורגני.
 
גם יוטקה מקיבוץ הרדוף לא עומדת בתקן האורגני.

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

אורית הרטום - דיאטנית קלינית ורופאה סינית
אורית הרטום
פורום תביעות ייצוגיות
פורום תביעות ייצוגיות
ברנדוויז
ברנדוויז- תקשורת שיווקית

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ