לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום ביקורת מסעדות

הפורום הוא קהילה וירטואלית פתוחה ונגישה לאוהבי אוכל. גולשים חדשים מוזמנים לקרוא את תקנון הפורום.
אנו דנים בנושאים מגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על ארוחות והמלצות על מסעדות שונות, ועד אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.
 
למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים:
* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום ובמאמרי הפורום.
* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים:  
  מה אכלתם, מחירים, טיב השירות, וכו'. בהודעות הנבחרות תמצאו הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת" שתוכל לסייע לכם. 
* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח
   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.
* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 
* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל
  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה
  אתם מוזמנים לפנות אלי במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.
 
בברכת השתתפות מהנה,
החתולית

הנהלת הפורום:

אודות הפורום ביקורת מסעדות

הפורום הוא קהילה וירטואלית פתוחה ונגישה לאוהבי אוכל. גולשים חדשים מוזמנים לקרוא את תקנון הפורום.
אנו דנים בנושאים מגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על ארוחות והמלצות על מסעדות שונות, ועד אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.
 
למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים:
* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום ובמאמרי הפורום.
* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים:  
  מה אכלתם, מחירים, טיב השירות, וכו'. בהודעות הנבחרות תמצאו הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת" שתוכל לסייע לכם. 
* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח
   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.
* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 
* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל
  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה
  אתם מוזמנים לפנות אלי במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.
 
בברכת השתתפות מהנה,
החתולית
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
תקנון הפורום - קראו אותו ונהגו בהתאם       שירשורים קבועים: מן התקשורת בימי ב', שירשור OFF בימי ג', השירשור השבועי בימי ה'.                  
המשך >>

לצפיה ב-' השירשור השבועי '
השירשור השבועי
23/03/2017 | 06:13
5
7
השירשור השבועי על פתיחות, סגירות, מבצעים, מנות מיוחדות, אירועים, כתבות מיוחדות ושאר ירקות.

השירשור אינו מיועד ליח"צנים, מסעדנים ומפרסמים, אשר מוזמנים לשלוח הודעות לכתובת האי-מייל:bikoret@tapuz.co.il.

נא להימנע מתגובות וניהול דיונים בשירשור השבועי, בעודו נעוץ.

סוף שבוע חמים וטעים,
החתולית
לצפיה ב-'דלידה - שבוע ליקוט'
דלידה - שבוע ליקוט
23/03/2017 | 06:19
59
השף דן זוארץ יגיש תפריט ליקוט מיוחד במסעדת דלידה מיום א' 26/3 עד יום רביעי 29/3. התפריט יכלול מנות עם עשבי בר - עולש, גדילן, סרפדים, פרחי שום, חוביזות, חרדל בר, מרוות ירושלים ועוד.
המסע אל תפריט הליקוט של מסעדת דלידה התחיל לפני כמעט שנה, כשהשף דן זוארץ יצא ללקט בסופ"ש עם חברים בהרי ירושלים, ונדבק בחיידק. מאז התחיל להתעניין ולהכיר מלקטים, אזורי שונים בארץ ואת היבולים העונתיים.
 
זוארץ החליט לאסוף מספר מלקטים מאזור מטע, הרי ירושלים ורמת הגולן, הוסיף ליבול שלהם את הליקוט  האורבני שלו באזור יפו, וליצור שבוע של תפריט עונתי שכולו – ליקוט.
 
בין המנות בתפריט:
סלט בר (סלט חסות מהיער, בייבי שקדים ירוקים ופירות יבשים) 42 ₪,
 
סשימי דג, קרם עולש בר, גבעול גדילן, שמן סרפדים, אספרגוס בר, פרחי שום. 54 ₪,
 
פיצה חוביזה, טונה מעושנת, חלומי, עגבניות לחות ועלי חרדל 48 ₪,
 
ראגו קלמארי, קרם תירס, פסטו חרדל, שורש גדילן, בריוש מקורמל 44 ₪,
 
מרוות ירושלים ממולאת בייקון וחיטה, צ׳אטני אפרסמונים ויוגורט. 52 ₪.
את תפריט הליקוט ישלים תפריט ספיישלים של יינות מקומיים כמו, שורק בלנד GSM 2014  ושורק שנין בלאן.
 
לצפיה ב-' יקב טוליפ מתארח באגאתה'
יקב טוליפ מתארח באגאתה
23/03/2017 | 06:30
17
מחר, יום שישי ה- 24.3.17 בין השעות 10:00 עד 15:00 יתארח יקב טוליפ במעדניית אגאתה ברמת החיל.
 
אנשי היקב יטעימו את היינות של טוליפ, יעזרו לבחור יינות לסוף השבוע ולחג ולהתאימם לאוכל.
 
לצפיה ב-'ג'יאקונדה - בראנץ' של מתן אברהמס, יינות של בן רון'
ג'יאקונדה - בראנץ' של מתן אברהמס, יינות של בן רון
23/03/2017 | 06:43
29
ביום שבת ה- 1/4 תתקיים בספריית היין ג'יאקונדה ארוחת בראנץ' מטורללת (כך במקור) שיכין השף מתן אברהמס (האדסון), עם יינות שיבחר הסומלייה בן רון.
 
התפריט יכלול בעיקר מנות קרות, כמו טרטר בקר, אבל אינו סגור.
 
יש להזמין מקומות מראש.
לצפיה ב-' מסעדת פינגווין מארחת את השף אוהד לוי'
מסעדת פינגווין מארחת את השף אוהד לוי
23/03/2017 | 06:49
33
מסעדת פינגווין הותיקה בנהריה מקיימת פרויקט "פינגווין לדורותיו". במסגרת הפרויקט, יתארח במסעדה השף אוהד לוי (קפה אל נור) שעבד במסעדה בשנת 1999.
 
ביום חמישי הבא 30/3 יבשל אוהד לוי עם שף המסעדה מוניר אסדי.
 
יש להזמין מקומות מראש במסעדת פינגווין בטלפון: 04-992-8855
לצפיה ב-' מסעדת סמואל - מסעדה בלקנית בתל-אביב'
מסעדת סמואל - מסעדה בלקנית בתל-אביב
23/03/2017 | 19:09
15
בפינה של רחוב פרנקל ורחוב העליה בתל-אביב נפתחה מסעדה חדשה של השף שמואל בן בסט – מסעדת סמואל.
 
בתפריט הבלקני של מסעדת סמואל:
מנות מאזה קטנות כמו קיופולו-סלט פלפלים וחצילים שרופים (24), צזיקי (26), והנקניק התורכי סוג'וק (28);
מנות בינוניות כמו פפריצ'ס קון קזו - מנה מהמטבח הספרדי יהודי, פלפל קלוי ממולא בגבינת פטה ומצופה בציפוי פריך על רוטב עגבניות פיקנטי (28), מוסקה חצילים ובשר(48) ומאנטה (57) - רביולי כבש בנוסח טורקי ברוטב פלפלים ויוגורט.
 
בין המנות העיקריות, סופלקי פרגיות (48/58) וסופלקי כבש(66/79), מוגש על פיתה עם ירקות על הגריל וצדזיקי, אסאדו על גבץ' בולגרי(74), פלסקביצה - קציצה סרבית ממולאת בגבינת קשקבל מוגשת בלחמניה עם ביצת עין וקרטופיו (64).
 
התפריט כמו המטבח הבלקני שופע, מאזטים קטנים ומנות ראשונות שיכולות ללוות אלכוהול, בירה או יין.
 
שמואל למד מנהל עסקים ומימון במכללה למנהל ורק בגיל 30 החליט ללמוד בבית הספר הקולינארי של קראון פלזה ת"א. בהמשך עשה השתלמויות בבישול במסעדות מובילות רבות באיטליה, הקים 2 מפעלים ליצור פסטה טרייה ,אחד מהם בבעלותו (אוונטורה וסמואלס פסטה פקטורי), הקים וניהל את המטבח של סטולי בר, ניהל את המטבח החם של סניף מוזס הראשון ברוטשילד, היה השף של מסעדת mecca, סאטו ביסטרו (ים המלח),טרנטינו (יס פלנט) ועוד.
 
 
לצפיה ב-' מנוע החיפוש בהודעה המשורשרת של Gרר'
מנוע החיפוש בהודעה המשורשרת של Gרר
21/03/2017 | 08:30
1
32
לצפיה ב-' מנוע לחיפוש ביקורת מסעדות ודיווחים '
מנוע לחיפוש ביקורת מסעדות ודיווחים
11/07/2016 | 10:28
3758
==הודעה נעוצה, אנא הימנעו מתגובות==
 
מנוע חיפוש שעובד במקביל למנוע החיפוש של "תפוז" ומאפשר לחפש בצורה יותר ממוקדת דיווחים וביקורות על מסעדות בארץ ובעולם, הן דיווחים שעלו בפורום והן ביקורות מאמצעי התקשורת ובלוגים. 
 
 מה אפשר למצוא שם?

א) דיווחים וביקורות על מסעדות בארץ. שלא כמו מנוע החיפוש הרגיל שמביא הכל, כאן אפשר למצוא רק דיווחים של ממש. בחיפוש על פי מקום בארץ אפשר להוסיף גם פרמטר של מרחק, וכך לקבל, למשל, את רשימת כל הדיווחים על מסעדות ברדיוס של עד 10 ק"מ מנתניה. 
ב) דיווחים על מקומות בחו"ל. על פי שם המדינה/העיר. כאן אפשר יהיה למצוא לא רק דיווחים אלא גם סתם המלצות וטיפים.
 
 מה אי אפשר למצוא שם?
לא כל ההודעות של הפורום נכללות שם, אלא רק דיווחים של ממש. כל יתר החיפושים אפשר ורצוי לעשות במנוע החיפוש הרגיל.
 
 אם אתם לא בטוחים בשם המסעדה עדיף לכתוב חלק מהשם שלה (מספיק שלוש אותיות) בחיפוש על פי טקסט כללי, ואז אם היא מופיעה ברשימת התוצאות לחיצה על שם המסעדה תביא את כל הדיווחים שקוטלגו עליה ומידע עליה (מקום וכו').
 
לחיצה על שם המשתמש יביא את כל הדיווחים שקוטלגו עבור אותו משתמש, כך שתוכלו לראות אם אתם באותו "ראש".

בהצגת התוצאות ניתן לקרוא את הנושא ותחילת ההודעה. להמשך קריאה יש לינק להודעה המקורית בפורום.
 
לינק למנוע החיפוש
 
המערכת אמורה לעבוד היטב גם על מסך קטן.
 
תהנו!
לצפיה ב-'מחפשת המלצה למסעדה/ בר למחר'
מחפשת המלצה למסעדה/ בר למחר
22/03/2017 | 20:34
2
84
יומולדת של
אזור דרום תל אביב פלורנטין יפו כזה
אוהבים מקומות עם אופי ובלי פוזה לדוגמא אוזריה ומזקל שנמאסו כבר.
גם בר עם אוכל טוב מאד בא בחשבון.
לא מסתדרים במקומות מעונבים עם טקס בישבן ולא אוהבים סושי....
האמת שאני מאד אוהבת את נונו בהוד השרון אבל המקום לא חגיגי בעליל. האוכל מצויין אבל להפעם לא מתאים...
תודה!
לצפיה ב-'ברוט, בר א וין, סרווסריה, דלידה בר'
ברוט, בר א וין, סרווסריה, דלידה בר
23/03/2017 | 06:12
1
77
הבר של אונזה ביפו, צ'יקטי, רוטשילד 12, שישקו, הבר של סנטה קתרינה.
 
אני יכולה להמשיך :)
לצפיה ב-'תודה...בסוף חזרנו אחרי חצי שעה הביתה'
תודה...בסוף חזרנו אחרי חצי שעה הביתה
23/03/2017 | 21:59
26
אחרי שלא הזמנו מקום בשום מקום (מזל)
עקב צרחות היסטריות בגזרת פעוטת הבית....
רשמתי לפעם הבאה ..
לצפיה ב-'LA CAGOUILL (המסעדה ש"מיתר44" שכח לדווח)'
LA CAGOUILL (המסעדה ש"מיתר44" שכח לדווח)
23/03/2017 | 09:42
8
167
למסעדת "לה קאגוי" שני יתרונות בולטים :
האחד היותה אחת (אם לא ה....) מסעדות הדגים ופירות הים הטובות בפריס (דומני שכבר סיפרתי שאת ההמלצה עליה קיבלתי משאול אברון ז"ל)
והשני היותה במרחק של 5 דק' מהמלון שלנו
המסעדה מגישה כמתאבן פינכה של צדפות "לה קאגוי" ולצידן לחם שאור נהדר וחמאה מלוחה את הלחם טובלים אח"כ ברוטב שנשאר בקערת הצדפות - מה שגורם שבד"כ לא נשאר הרבה מקום למנה העיקרית
לפתיח לקחנו (יחד עם מיתר וזוגתו) למרכז השולחן 2 סוגי צדפות (6 יח' מכל סוג) שהיו טריות בשרניות מעדן של ממש
מנת לנגוסטינים ומנה של פרוסות תמנון עם שמן ופלפלת אדומה שהיה נגיס וטעים
לעיקריות (כל זוג מנה אחת) דוראד ממולא בטפאנד זיתים ולידו גם צלפים ותלולית טפאנד ודג לבן (פרח לי השם)בחמאה בלווי תרד חלוט הדג ממש נמס בפה
המנות לוו בפאסטה ותפו"א קטנים פרוסים שכמעט לא נגענו בהם
לקינוח "פארס בראסט"  ע"ש מרוץ האופניים ולכן המנה שמדמה גלגל אופנים 
וטארט טפוחים עם פרוסות דקיקות דקיקות קצפת וגלידה
בקבוק יין סנסר ליווה את הארוחה
ארוחה מצויינת בחברותא נהדרת - מה צריך יותר מזה
לצפיה ב-'SEVERO'
SEVERO
23/03/2017 | 09:55
110
פריס קיבלה את פנינו באוירה אביבית נהדרת - גם הפריחה בגנים כבר החלה
זוג החברים היה אמור להצטרף אלינו רק לקראת הערב
אז מה שנותר לעשות זה ללכת לטייל ברחוב ולעצור לצהריים אצל SEVERO (ע"ש הרחוב) מכיוון שהיתה תוכנית עמוסה לסופ"ש החלטנו לא להעמיס יותר מדי
חלקנו 2 מנות ראשונות האחת כרשה מאודה (לא מצליחים לשחזר את האידוי המדוייק בבית) עם רוטב חרדל וקוביות בצל לבן וסגול מרכיבים פשוטים שיוצרים מנה נהדרת
"בודאן נואר" שתמיד תמיד נהדר מלווה בסה"כ ברוקט טרי ופריך
לעיקרית חלקנו "פילה מדומה" מיושן שהיה מדיום רייר  ולווה בצ'יפס הפריך והזהוב
לקינוח "קומפוט" שיזיפים ביין אדום
קארפ יין קוט דה רון  היה ליווי מדויק ונהדר מה שהוביל בצורך דחוף לשנ"צ
לצפיה ב-'נקרא מצויין'
נקרא מצויין
23/03/2017 | 11:27
3
68
כמה עלו המנות?
אשמח גם להמלצה על המלון.
לצפיה ב-'pullman montparnass'
pullman montparnass
23/03/2017 | 13:12
2
80
מלון גדול מאוד, חדרים גדולים ונוחים עם נוף הצופה אל העיר מהקומות הגבוהות (היינו בקומה ה 25), ארוחת בוקר מזנון עשיר, בלב הרובע קרוב למגדל.
הערה: המלון יסגר באוגוסט לשיפוצים.
 
 
 
לצפיה ב-'הנוף מהמלון'
הנוף מהמלון
23/03/2017 | 16:52
1
57
כאמור זה מלון בעל 25 קומות והנוף הנשקף מהחדרים הגבוהים הוא נפלא
כמעט מכל צלעות המלון יש נוף נהדר
והנה 2 דוגמאות
לצפיה ב-'איזה יופי'
איזה יופי
23/03/2017 | 19:12
4
לצפיה ב-'ארוחת צהריים חפיפית: Paris - Montparnasse'
ארוחת צהריים חפיפית: Paris - Montparnasse
23/03/2017 | 13:23
84
צהריים, ואנו מתחילים להיות רעבים. הרגל מגונה?
לא יודע למה אבל בא לי המבורגר. ליד המלון, בכיכר קטלוניה יש גם מקדונלד
וגם בורגר קינג אבל אנו קיבלנו מהקונסיירז' (ישראלי לשעבר) המלצה למסעדה
בשם הנ"ל.
ההמבורגר הוגש בלחמניית ענק שאת חלקה העליון לא אכלתי והוא כלל
גם פרוסה עבה של גבינת קממבר/ברי שנמסה בחלקה, עם צ'יפס מצויינים
המבורגר עם טעם של בשר!
לידי אכלה בהנאה ניסואז גדול. שתינו סודה וקראף של יין אדום. בסלסלת הבאגט
לא נגענו.
כרגיל שירות מקצועי, מהיר ואדיב.
מחיר זניח.
 
לצפיה ב-'Ten Chi מסעדה יפנית במונטפרנס'
Ten Chi מסעדה יפנית במונטפרנס
23/03/2017 | 13:52
1
69
חשקנו, שוב, באוגל יפני - סושי. חוץ מהרצון לאכול רצינו לכייל מחדש את
חכנו לטעמים נכונים.
ביום שני מגוון המסעדות הפתוחות די מצומצם אך האילוץ לא גרע מההנאה
שהייתה מנת חלקינו מהמקום הזה, שהוא במרחק של לא יותר מחמש דקות
הליכה מהמלון.
חלקנו: 6 גיוזות ממולאות עוף, רול גדול של ובתוכו שרימפס טמפורה,
זוגות של סושי דגים: אוקטפוס, אנגוויל, דוראד ומקרל
קינחתי בקונוס טונה (שבסושיות הישראליות יש ללמוד איך גורמים לדג
להיות נוכל לכל אורכו של הקונוס) ו...רול של סושי מתוק עם נוטלה.
הפעם שתינו סודה וקולה...חזירות לשמה.
צילומים שלא עולים לכאן:
 
לצפיה ב-' רושמת לעצמי תודה'
רושמת לעצמי תודה
23/03/2017 | 14:43
11
לצפיה ב-'שירשור שבועי'
שירשור שבועי
21/03/2017 | 08:25
3
6
לצפיה ב-'המלצות לקייטרינג כשר'
המלצות לקייטרינג כשר
21/03/2017 | 14:28
60
היי, אשמח להמלצות לקייטרינג/אוכל מוכן לליל הסדר, עדיף לא על טהרת עדות אשכנז, חייב תעודת כשרות.
לצפיה ב-'שפע צנצנות זכוכית ריקות של ריבה הצטברו אצלי'
שפע צנצנות זכוכית ריקות של ריבה הצטברו אצלי
21/03/2017 | 18:34
118
לבי ,שוחר איכות הסביבה לא נותן לי לזרוק אותן
אשמח להעביר למי שצריך- שלחו מסר 
 
לצפיה ב-'מבקש מתכון: מרק פול ירוק של אהרוני. '
מבקש מתכון: מרק פול ירוק של אהרוני.
23/03/2017 | 13:30
46
שהופיע בפורום אורט או IOL אוכל.
המרק בטעם מעולה ואני מעוניין לשחזר אותו.
לצפיה ב-' אירוח בנושא איבחון גנטי '
אירוח בנושא איבחון גנטי
( לעמוד שלי בתפוז )
23/03/2017 | 12:19
4
 יש לכם שאלות בנוגע לאיבחון מחלות גנטיות של עוברים בטרם החזרתם לרחם?
ביום רביעי, ה-29.3, נארח בפורום פוריות את ד"ר ברוך פלדמן, מומחה בגנטיקה רפואית, יילוד וגניקולוגיה ומנהל את מרכז ה- PGD שישיב על שאלותיכם בנושא.
 
מוזמנים להיכנס כבר עכשיו
לצפיה ב-'תודה החתולית על ההמלצה לגוז ודניאל :) לצמחונית ובשרניים...'
תודה החתולית על ההמלצה לגוז ודניאל :) לצמחונית ובשרניים...
22/03/2017 | 18:41
1
152
היה מעולה!!
שני הילדים (הגדולים) לקחו לעיקרית מנת שניצל רוסטביף שהגיעה עם תוספת שאני לא זוכרת וגם בצקניות (שפצלי?) ,ופילה עטוף בביקון עם פירה וריבת חמוציות אם אני זוכרת נכון.
אני לקחתי ריזוטו ארטישוק.
לראשונות לקתי סלט ירקות שורש עם ויניגרט הדרים והם לקחו קרפצ'יו.
היה גם קוקטייל נפלא בדרך - ספייסיפלורה.
ולקינוח קרמבל פאי תפוחים עם גלידה.
המקום נפלא ומרשים, שירות מתוקתק ומקצועי.
המון תודה על ההמלצה :)
 
לצפיה ב-'שמחה שההמלצה הצליחה'
שמחה שההמלצה הצליחה
23/03/2017 | 06:09
66
ותודה שחזרת לדווח. נשמח לקרוא על הארוחות הבאות שלך
לצפיה ב-' שירשור כתבות מהתקשורת'
שירשור כתבות מהתקשורת
20/03/2017 | 06:11
53
216
המשך>>
לצפיה ב-'בבקשה המלצה למסעדה כשרה בחיפה-חוף הכרמל'
בבקשה המלצה למסעדה כשרה בחיפה-חוף הכרמל
21/03/2017 | 15:13
5
86
לארוחת צהריים מהעבודה אבקש המלצה למסעדה בחיפה רצוי באיזור חוף הכרמל.
כיוון שהיא צריכה להתאים לכל האנשים בעבודה, רצוי מסעדה כשרה ועם אופציה צמחונית.
תודה מראש.
לצפיה ב-'מסעדות כשרות בחיפה זה בעיה'
מסעדות כשרות בחיפה זה בעיה
22/03/2017 | 08:40
3
113
יש קפה קפה כשר חלבי במושבה הגרמנית, המקום ממש יפה (אבל האוכל עדיין קפה-קפה).
חוץ מזה יש את שאלתיאלי בטיילת, אל-גאוצ'ו והמסעדה הסינית במלון נוף בכרמל, שתיהן עם ניחוח שמות ה-80 משהו.
 
אם אתם קבוצה של מעל 10-15 איש אז במלון קראון פלאזה עשו לנו ארוחה מיוחדת בחדר פרטי, זאת האופציה הכי טובה במצאתי בחיפה.
לצפיה ב-'תודה :)'
תודה :)
22/03/2017 | 09:52
16
לצפיה ב-'עוד כמה המלצות'
עוד כמה המלצות
22/03/2017 | 11:32
1
102
א. BP בצמת קרית אתא - המקום המועדף על העובדים שלי - מסעדה בשרית כשרה - שיש בה אוכל לא מעליב 
ב. ביגה - מרכז חורב - רח' חורב 14 - בית קפה חלבי דגים עם אופציות צמחוניות / טבעוניות לא רעות בכלל.
ג. בן עזרא הדייג בעתלית - מסעדת דגים / סלטים כשרה, היו ביקורות טובות והיו ביקורות פחות טובות עליהם (בעיקר בקטע של השרות)
 
 
על קפה קפה הייתי מוותר - היו עליהם ביקורות איומות ונוראיות בעיקר על הסניף הספציפי הזה.
 
לצפיה ב-'את ביגה שכחתי, אופציה לא רעה'
את ביגה שכחתי, אופציה לא רעה
22/03/2017 | 11:39
23
לצפיה ב-'בקניון חיפה יש סניף של אווזי. פתוח בשבת ולכן אין תעודת כשרות'
בקניון חיפה יש סניף של אווזי. פתוח בשבת ולכן אין תעודת כשרות
22/03/2017 | 12:29
88
אבל הם לא מגישים בשר לא כשר (ולמיטב ידיעתי גם לא מאכלים חלביים). הם מתאימים לארוחת צהריים (פחות לצמונם) וערוכים להגיש לקבוצות גדולות (נדמה לי שיש להם גם חדר אירועים). זו כמובן מסעדה עממית אבל ישבתי בה (בעבר) לא מעט בארוחות מהעבודה והיא מתאימה למצבים כאלה.
לצפיה ב-'משחקי השף אוטו אוכל'
משחקי השף אוטו אוכל
20/03/2017 | 10:06
11
359
אתם צופים? מה דעתכם?

צפיתי רק בפרק הראשון, ולטעמי הוא היה די משעמם.
לצפיה ב-'אותי מעניין למה מאמי אדוני ברוגז עם אסף'
אותי מעניין למה מאמי אדוני ברוגז עם אסף
20/03/2017 | 11:36
114
לצפיה ב-'בידור סביר, אבל נמאס לי לשמוע על "אותנטיות" ועל "סבתות"'
בידור סביר, אבל נמאס לי לשמוע על "אותנטיות" ועל "סבתות"
20/03/2017 | 12:28
2
314
כל הערצת המאמות הזו יצאה לי מכל החורים.
לצפיה ב-'ועל שני כוכבי מישלן לא נמאס לך לשמוע?'
ועל שני כוכבי מישלן לא נמאס לך לשמוע?
20/03/2017 | 17:44
267
החלטתי שבפרק הבא, נספור כמה פעמים מושיק רוט אומר "כוכבים" "שני כוכבים" או "מישלן".
לצפיה ב-'כל כך מסכימה '
כל כך מסכימה
20/03/2017 | 20:52
42
לצפיה ב-'ברור! אני צופה בכל תכנית עם אסף גרניט . בעיניי חביב ומבדר'
ברור! אני צופה בכל תכנית עם אסף גרניט . בעיניי חביב ומבדר
20/03/2017 | 19:13
241
זו לא תחרות "מותחת" או לחוצה כמו משחקי השף אלא יותר דאחקות ועקיצות חבריות (בשיתוף ידוענים), אבל אני לגמרי זורמת.
 
לא לא הפריע האזכור של כוכבי המישלן של רוט (בכל זאת, חת'כת הישג) והוא גם לא התגאה בהם אלא להפך, הודה בפה מלא במגרעותיו: הוא לא מחובר לבישול הישראלי בכלל ולעממי בפרט וזה עומד לו לרועץ הן ב"משחקי השף", הן באוטו אוכל" והן בניסיונותיו במסעדות ישראליות בשנתיים האחרונות. הוא רגיל לבשל (או להכין תפריט) להולנדים ולא לתושבי הפריפריה (הפרק השני היה בדימונה, אגב).
 
אם כבר הציק לי שהקריין מציג אותם כ"שלושת השפים של ישראל" . בפרק השני הוצג דידי הררי כ"שדרן הרדיו של ישראל".
לצפיה ב-'אין לי אנרגיות לאף תכנית ריאליטי בישול ....'
אין לי אנרגיות לאף תכנית ריאליטי בישול ....
20/03/2017 | 21:47
3
215
רק לחדשות האוכל של עמית אהרונסון, לפינה אצל פינס למנת היום של עדי שילון. לא יכולה לסבול את השפים הסלבים למיניהם
לצפיה ב-'מנת היום של עדי שילון זו תוכנית על גבול הביזאר'
מנת היום של עדי שילון זו תוכנית על גבול הביזאר
21/03/2017 | 09:30
2
258
עשו תוכנית שכל מהותה היא צפייה בסרטוני יוטיוב במיוט.
 
הזוי בעיני.
לצפיה ב-'זה מה שאמרו פעם על גיא לרר ותראה לאן הגיע '
זה מה שאמרו פעם על גיא לרר ותראה לאן הגיע
21/03/2017 | 12:10
1
187
בכל מקרה זה נכון, אנחנו פשוט נהנות לשבת ולהזיל ריר על הסרטונים האלו. את כל הקשקשת אנחנו מריצות....
לצפיה ב-' הזדמנות נהדרת להתייחס לאוכל בהומור'
הזדמנות נהדרת להתייחס לאוכל בהומור
21/03/2017 | 12:36
148
ומסכימה לגמרי עם האמירה על גיא לרר.
לצפיה ב-'משעמם ולא קשור לאוכל. וויתרתי.'
משעמם ולא קשור לאוכל. וויתרתי.
21/03/2017 | 11:18
43
לצפיה ב-'נראה לי שהרבה תלוי בציפיות שמגיעים לזה'
נראה לי שהרבה תלוי בציפיות שמגיעים לזה
22/03/2017 | 09:37
132
זו בטח לא תכנית של אוכל במלוא מובן המילה (אבל בשביל זה יש לי את MKR אהובתי)... האוכל כאן הוא מאד משני והעניין הוא יותר האינטרקציה בין השפים והידוענים. מסכים איתך שחלק מהחומרים "נלעסים" יותר מדי (עוד פעם כוכבים עוד של מושיק ועוד פעם האני לא אוהב להפסיד של אסף) ואם זה לא יתקדם לשום מקום אז מהפרק השלישי זה כבר יתחיל להעיק. כמו כן זה הרגיש לי קצת ארוך מדי. אפשר היה לקצר (ב-50 דקות של MKR מספיקים להכין ארוחה של 3 מנות כולל הקניות וההכנות של לפני...). 
 
עוד משהו שהפריע לי מאד זה רמת המסחריות שדחפו לתוכן עצמו. במיוחד בכל הנוגע למחלבה שהם פרסמו. לא אוהב שתוכן מסחרי מתערבב בצורה כל כך בוטה בתכנים של התכנית.
 
בקיצור - תכנית חובה זה בטח לא, ונראה לי שהרבה תלוי בשנים שלושה פרקים שיבואו. אם זה יעיק עלי יותר מדי אז המסקנות יוסקו
 
לצפיה ב-' אז מה אכלתם בסוף השבוע?'
אז מה אכלתם בסוף השבוע?
19/03/2017 | 07:22
13
20
לצפיה ב-'יין ואוכל ביתי'
יין ואוכל ביתי
19/03/2017 | 07:29
226
התכוונו לנוח בסוף השבוע. אז התכוונו...
 
התחלנו את סוף השבוע בפגישה עם חברים מקנדה ביקב ויתקין. מרכז המבקרים שלהם פתוח לקהל הרחב, והם מציעים טעימה של כמה יינות, או רכישת בקבוק ושתיה במקום עם פלטת גבינות נחמדה.
קנינו בקבוק גראנש נואר 2014. יין רענן ועשיר, פירותי ומתובל. הם אהבו אותו עד כדי כך שקנו בקבוק נוסף לארוחת הערב.
 
ארוחת הערב  היתה אצל אמו של החבר. הפעם היינו מעט מאד אנשים, רק שבעה.
ארוחה ללא בשר, כשהמנה העיקרית היא נתחי סלמון שהושרו במרינדה של שמן זית, המון ג'ינג'ר מגורר, שום כתוש, גאראם מסאלה ומעט תבלין דגים (זה המתכון שקיבלתי) - תענוג אמיתי.
ליד הדגים, תבשיל חצילים, עלי גפן ממולאים (נרכשו בשוק רמלה), תבשיל ירקות וחומוסים פרסי, סלט ירקות, סלט ארוגולה, שלט שומר, טחינה ירוקה, וחלות תוצרת בית.
לקינוח, עוגת שמרים שוקולד חלבה ותה.
 
התגלגלנו הביתה, ובשבת... באמת נחנו, אכלנו מה שהיה בבית, וקראנו המון.
לצפיה ב-'בשבת - צהריים בעלה גפן. ולשאלה "מתי סוגרים" אין תשובה ...'
בשבת - צהריים בעלה גפן. ולשאלה "מתי סוגרים" אין תשובה ...
19/03/2017 | 07:36
3
387
חציל משאווי נפלא וקוקי סאן זאק מקוריים טעימים ומהנים לראשונות.
 
צוואר טלה כמנה עיקרית לשנינו.  הבשר מדהים.  רק לשים לב שהמנה מתוארת כזוגית והיא לא כזו...  3 יאכלו וישבעו לדעתנו .
 
לאחרונה חלקנו ברולה חלבה והל.  ברולה מעולה ההל היה עדין ושערות החלבה הוסיפו.
 
סה'כ כולל בקבוק נגב - 40 ש'ח שווים לפני טיפ.
לצפיה ב-'40 ש"ח?'
40 ש"ח?
19/03/2017 | 07:50
2
50
לצפיה ב-'במאת אחלה VFM . התפלק לו איזה 0 - 400 כמובן'
במאת אחלה VFM . התפלק לו איזה 0 - 400 כמובן
19/03/2017 | 13:53
1
55
לצפיה ב-'זה כבר נשמע אחרת '
זה כבר נשמע אחרת
20/03/2017 | 06:07
23
לצפיה ב-'בירות , טבע האוכל, פלוגי ועוד קצת'
בירות , טבע האוכל, פלוגי ועוד קצת
19/03/2017 | 10:08
213
נתחיל מיום רביעי, בארבי תל אביב חוזר לשנות התשעים עם הגינגיות באיחוד נהדר שהחזיר אותי עשרים וקצת שנה אחורה והכין אותי לסוף שבוע ארוך.
בשישי בבוקר טבע האוכל בכפר סבא (המסעדה הטבעונית) ארוחת בוקר אחת של חביתת חומוס גדושה בעשבים, גבינת קשיו שום-שמיר מעולה, ריבה ביתית סמיכה וטובה, סלט כרוב פריך וחמוצים מעולים, בשבילי חומוס פול עמוס בכל טוב, צלחת ציפס מעולים וכדורי פלאפל חביבים, אספרסו מדוייק ואשכוליות אדומות סיימו ארוחת בוקר עצומה בפחות ממאה שקל, לקחנו הביתה גם תבשיל שעועית שחורה וגבינה קשיו, מומלץ.
בצהרים אצל בני חגגו את סט. פטריק, מבשלת פשה בלום הכינו בירות ירוקות עם תמצית ספרולינה ובירת חיטה עם מאצה, החיטה הייתה מרירה מדי אז הסתקתי בפייל אייל של שפירא שהייתה מרווה וקלילה וישיבה על המדרגות בשמש החורפית הנעימה.
בשבת מסע לבדיקת הבית החדש והתקדמות הבנייה ואחריו צהרים בפלוגי בבנימינה, מסעדה איטלקית חביבה ונעימה- היינו ארבעה כולל אטילקי אחד, אכלנו פוקאצה מוצלחת עם טחינה סמיכה וטאפנד מריר וטוב (הגיע בטעות זוג פוקאצות ושניהם חוסלו) טורטליני סלק מוצקים וטובים ברוטב חמאה נדיב עם חתיכות יפות של גבינה מסריחה שהעניקה טעם נוסף, ארנציני חביבים שהאיטקי לא הבין מדוע הם מוגשים על רוטב עגבניות ופסטו אבל נזללו בכיף, לעיקריות פיצה אחת חביבה שביקשנו בלי ארטישוק והגיע עם, סלט גדול עם גבינה שהיה חביב ולזנייה תרד נדיבה וטעימה. סה"כ כ-300 ש"ח לארבעה אנשים שאכלו טוב ונהנו.
ובבית בישולים כרגיל- ספגטי בחמאה ולימון, קוסקוס שהתלווה לתבשיל השעועית מטבע האוכל, הרבה טחינה מלאה בלימון והרבה שייקים על בסיס חלב שקדים שהתחלתי להכין בבית.
לצפיה ב-'שאפו לשירות ב"קקאו" בפארק הלאומי ר"ג'
שאפו לשירות ב"קקאו" בפארק הלאומי ר"ג
19/03/2017 | 10:50
281
היינו  שולחן ענק שהוזמן מראש,  מעל 20 איש,  בערך 6 משפחות  עם ילדים קטנים.  האוכל היה סטנדרטי,  כצפוי מרשת של בתי קפה,  אבל השירות היה מדהים!
כל בקשה נענתה בחיוך ובהבנה,  כל פעם שהזמנו משהו שאלו ע"ש מי לרשום את המנה כך שבסוף קיבלנו חשבון מסודר לפי משפחות והיה ממש נוח לשלם כך.
 
לא כל מקום מצליח לארח בכזו נינוחות  קבוצה כ"כ גדולה,  ועוד בשבת בבוקר-  בהחלט נחזור בגלל השירות !
 
 
הייתי בחתונה בשישי בערב ב &HIGH  בת"א-  המקום מקסים והאוכל היה נפלא,  גם פה היה שירות עילאי  וכששמעו שאני צמחונים טרחו לספר לי איזה מנות מתאימות  וליתר ביטחון  הוציאו מנת פסטה מיוחדת.  תענוג !
 
לצפיה ב-'דווקא לא רע.'
דווקא לא רע.
19/03/2017 | 15:48
245
בשישי אני בישלתי כך שלקחתי סטייקים מצוואר חזיר שאני מעדיף אותו על צלעות,
חתכתי לפיסות, מרינדה וטיגון.
יחד עם פסטה, רוטב המרינדה ועוד רוטב צדפות+סלט ליד היה נחמד.
אבל אתמול לא בא לי לבשל והזוגה חזרה מאוחר מהעבודה אז גם לה לא בא.
למזלי היא מנהלת מסעדה כאן (לא בעלים ולא שפית, מנהלת בלבד), אז היא
דאגה לרכוש תבשיל קלמרי ברוטב קארי ירוק שהיה מדהים והיא סיפרה לי בזעזוע
שהוא עלה 50 ש"ח ולא הבינה למה אני לא מתרגש מזה, עוד דג על הגריל אבל
ממקום אחר, משובח כתמיד, סי באס, ואיזשהו מרק בשר ממקום שלישי.
אבל רק אתמול חשבתי על נקודה מעניינת.
כולם כאן, או לפחות הרוב מכירים את המטבח הפרסי אני מניח.
נהוג בו להניח על השולחן כמובן מאליו צלחת עם עשבים ירוקים שונים, בזיליקום,
כוסברה ועוד.
אז בתאילנד זה גם כך. לא בכל מסעדה אבל כן בבתים ובחלק מהמסעדות.
רק אתמול עליתי על הדמיון הזה למרות שכבר שנים אני אוכל בהנאה את
העשבים האלו ובמסעדות פרסיות בישראל גם אכלתי עשרות פעמים לפחות.
לצפיה ב-'האנוי ובתא קפה'
האנוי ובתא קפה
19/03/2017 | 21:50
2
279
בששי בערב "קפצנו" להאנוי . צמחונית המשפחה אכלה שם עם חברים והתלהבה
מסעדה צפופה . למזלנו קבלנו שולחן של ארבעה לשלושה . מעבר לזכוכית ראינו שלושה מצטופפים בשולחן לשנים 
חלקנו סלט רענן של נבטים אטריות שעועית חסות אשכולית אדומה - בפעם הבאה אקח מנה שלמה לעצמי. היה מוצלח מאד . אני לקחתי ממיוחדי היום נתחון דג עטוף בעלה בננה ואפוי כנראה- חביב 
עיקריות מרק פו לצמחונית - הסכימה איתי שזו מנה לחלוק , אבא שלה לקח תבשיל טופו ברוטב אדום ואורז ואני לקחתי באן מי- בגט קטן עם ממרח כבד עוף ובשר - קצת מאכזב, הטעם השולט היה של גזיזי הגזר הלא מתובל אבל שבעתי 
לקינוח פניני טפיוקה בצבע ירוק זהור- ממאצ'ה עם כדור סורבה קוקוס- מנה מיוחדת מאד טעימה ובהחלט לחלוק 
השרות היה טוב מאד , מים קבלנו בבקבוק . החשבון עם קולה זירו אחד 274 שח 
הגענו בשעה 18.30 לוקה ולינו הסמוכה היתה ריקה ודאגנו, בדרך חזרה למכונית  היה שם מלא והומה .
להאנוי נחזור לנסות מנות אחרות ולאכול שוב את הסלט עם אשכולית אדומה .
 
בשבת בערב הלכנו להופעה באולם סמולרש באוניברסיטה. החלטנו לאכול ארוחת ערב קלה בבתא קפה  . למסעדה יש חל קבנוי- חמים מעוצב בסגנון רטרו נעים מאדג לשבת ומרפסת מקורה שנראה קרה ולא מזמינה. ישבנו בפנים 
הוא לקח תבשיל כדורי בשר בקר על פריקי שהיה נחמד , הוגש עם סלט של גזר וצנונית שהיה רענן אך דל תבול , אני לקחתי חזה עוף  במרינדה של דבש וסויה הוגש על אורז ופריקי עם קערית סלט עגבניות ובצל ירוק -טעים טעים
לשתי המנות היה טויסט קטן שעשה אותן מיוחדות
היות ואני אוהבת לאכול בשר עם לחם הוזמן מנה שעלותה היתה מוגזמת 19 שח לפרנה עגולה בגודל פיתה מקמח מלא, נראה שוחממה. עם 3 כוסיות מיונז לימוני חמאה וממרח ירוק חרפרף . המנות העיקריות היו סביב 60שח 
מים קבלנו בבקבוק - צוננים 
סך הכל אוכל לא מורכב עשוי טוב. נחזור .
 
לצפיה ב-'להבא תנסו בהאנוי את הפאד-סי-יו, זאת מנה שאנחנו חולמים עליה '
להבא תנסו בהאנוי את הפאד-סי-יו, זאת מנה שאנחנו חולמים עליה
21/03/2017 | 12:17
1
153
מדי פעם ומגיעים להשביע את הקרייבינג, אחת המנות המצטיינות. ותנסו גם את הלאקסה. אני מאד אוהבת את המקום שהצפיפות שם לדעתי מתוך הגדרה כמסעדת רחוב...
לצפיה ב-'זו המנה שהבת שלי אכלה שם בבקור קדם '
זו המנה שהבת שלי אכלה שם בבקור קדם
21/03/2017 | 18:37
111
והתלבטה האם לקחת שוב או לנסות את מרק הפו. תאוותה נשארה בידה ומחר תלך לשם לאכול שוב פאד סיו
רשמתי את הלקסה כי נחזור 
לצפיה ב-'אסיה ביפו '
אסיה ביפו
20/03/2017 | 01:03
1
253
הגענו 4, ישבנו בחוץ, היה יום קר אבל ליד כל שולחן היה תנור חימום והם התגלו כאפקטיבים האווירה מסביב ממש נחמדה, זה איזור רגוע יותר של שוק הפשפשים שנותן תחושה של אירופה.
לקחנו:
וון טון פרגיות- מנה קצת פחות מוצלחת, לא רעה אבל סטנדרטית. מטוגן, פרגית. סבבה.
כריות טופו חומוס- ממזריות ומקוריות, אהבתי.
נתח קצבים עם חסה וירקות- לא מה שהייתם מצפים, נתח קצבים שהופך לסנדוויץ' חסה, כיפי סך הכול.
מרק וון טון שרימפס- חריף בול במידה (כלומר חריף למדי), עם הרבה ירוקים מעלפים וכיסונים מושלמים. מנה מנצחת.
ספייריבס מקורמלים- מעט יותר מדי שומן לטעמי (אני אף פעם לא יודע בחזיר מה כמות השומן המתקבלת על הדעת. 30-40% מהמנה זה הגיוני?), אבל האמת שהבשר עצמו והקרמל היו פשוט נפלאים. התמוגגתי מכל ביס.
סלט אורז- הגיע מוקף במגוון ירקות אסייתיים לא מבושלים. מנה מאוד מקורית ומפתיעה, טעמים פרשיים. נייס.
דלעת בחלב קוקוס- מנה פחות מוצלחת- כמו שהיא נשמעת.
עוף בקארי - לא טעמתי אבל העוף היה נראה עסיסי ברמות לא סבירות והסועד התלהב מהמנה.
 
לקינוח:
לחמניות יפו בנגקוק- שתי לחמניות מאוד (מאוד) קטנות, אחת ממולאת בקרם שומשום שחור, השנייה ב.. וואלה לא זוכר, משהו מרציפני. מנה מאוד קטנה אבל מדהימה. מרקם של סופגנייה, רק קריספית, ומילוי שזורק אותך לחלק אחר בעולם.
קפה וייטנאם- כל מיני שכבות של קפה עם שוקולד לבן וגלידת חיטה. מוצלח ביותר.
 
 
סך הכול היה מעולה! לא בטופ של הטופ בארץ אבל בהחלט מסעדה מצויינת.
לצפיה ב-'עושה חשק :)'
עושה חשק :)
20/03/2017 | 21:45
22
לצפיה ב-'סנטה קתרינה - מי היה לאחרונה?'
סנטה קתרינה - מי היה לאחרונה?
21/03/2017 | 09:17
4
144
יש ביקורות אבל רובן מלפני שנה...
לצפיה ב-'אכלתי שם עסקית עם חברים בשבוע שעבר'
אכלתי שם עסקית עם חברים בשבוע שעבר
21/03/2017 | 12:38
2
210
היה טוב מאד. הבנתי שהתפריט בערב שונה מעט ומעניין יותר.
 
מטבח פשוט, לא מעונב, לא מתוחכם מדי, ולטעמי טוב.
לצפיה ב-'תודה'
תודה
21/03/2017 | 16:06
1
25
לצפיה ב-'בשמחה'
בשמחה
22/03/2017 | 06:58
14
לצפיה ב-'היינו פעמיים בשלושת החודשים האחרונים, היה מצוין.'
היינו פעמיים בשלושת החודשים האחרונים, היה מצוין.
22/03/2017 | 01:11
32
לצפיה ב-'ארוחת פסטה בבינדלה '
ארוחת פסטה בבינדלה
19/03/2017 | 12:26
12
384

בשנים האחרונות, הסיבה היחידה אצלנו להגיע למסעדה איטלקית היא ארוחת פסטה 
מאחר וביום חמישי האחרון, עלה צורך באחד כזה (לפני מרתון י-ם), חשבנו על בינדלה כאופציה מעניינת ואכן הלכנו עליה.
 
יש לציין שבארוחה כזאת הוא צריך "להעמיס פסטה" וכמובן להמנע מבשר כלשהו....
 
הלכנו על שתי ראשונות, מאד מאד אסתטיות:
הראשונה - בוראטה (שמשאירים לה תמיד את הסליל המכוער שמגיע מהמחלבה, זה שקושרים איתו בלונים), ולידה 3 צנימים קטנים מאורכים עם סלט עגבניות חתוכות (שאולי קראו לו סלסה בתפריט, לא זוכרת). לא התלהבתי ממש מהבוראטה, זכורות לי מנות דומות שהתוכן היה נוזלי ובשל הרבה יותר, כאן מרקם כל הגבינה היה די דומה.
השניה – לפי התפריט "קלאמרי על הפלאנצ'ה - ניוקטה מושחרת, סלסה עגבניות, זיתים, צלפים, בצל סגול" – גם המנה הזאת לא התחברה, הקלאמרי היו עשויים במידה מצוינת, לא הורגשה בהם שום חריכה, אבל לא היה שום חיבור בינם לבין הזיתים. לסלסה, לא נעים להגיד, היה טעם של טבסקו...
 
מהעיקריות יותר התלהבנו:
אני הלכתי, איך לא, על הניוקי: "ניוקי ארטישוק - ניוקי בהכנה ביתית, אפונת שלג, ארטישוק ישראלי, עגבניות, שמן זית, חמאה, פרמז'ן " – אהבתי מאד את כל מרכיבי המנה: הניוקי היו רכים, תחתייות הארטישוק גם, אפונת השלג היתה ממש קראנצ'ית, והייתי שמחה לאכול את המנה הזאת כל יום
הוא בחר "אנילוטי ירוקים - פסטת ארבעים החלמונים בהכנה ביתית במילוי תרד וריקוטה, זוקיני, ברוקולי, באק צ׳וי, שעועית ירוקה, חמאת אגוזים, מרווה" – גם פה היה הכל טעים, ופרשי, עם רוטב עדעין של חמאת מרווה ששנינו מאד אוהבים.
כשהוא הבן שהמנה לא השביעה אותו והכינה אותו למרתון כיאות (למרות 40 החלמונים) הוא הזמין גם את ה"ספגטי ארביאטה - פסטה טריה, רוטב עגבניות חריף, שום, צ׳ילי, בזיליקום סגול" ולא נשמעו תלונות ...
 
לקינוח, שהוא שרף למחרת ואני אשרוף בספינינג  לקחנו קינוח שהמלה "מושלג" בתוכו: היתה שום כוסית שקולד מומס, גלידה, מרשמלו שרוף ועוגיות. אסתטי ונחמד ביותר
 
את הארוחה ליווינו במינרלים, ואני הלכתי על קוקטייל מעולה עם קמפרי וג'ין ואח"כ כוס פינו גריג'ו.
 
סה"כ אופציה איטלקית נחמדה, אבל את ארוחת הפסטה הבאה (השבוע..........) הוא רוצה בבית 
 
 
לצפיה ב-'תמונות'
תמונות
19/03/2017 | 12:31
247
לצפיה ב-'לא מצליחה להבין את הקשר בין קלאמרי לזיתים וצלפים...'
לא מצליחה להבין את הקשר בין קלאמרי לזיתים וצלפים...
19/03/2017 | 14:56
10
62
לצפיה ב-'לא מצליחה להבין למה אין קשר. גדלים ביחד, טעימים ביחד.'
לא מצליחה להבין למה אין קשר. גדלים ביחד, טעימים ביחד.
19/03/2017 | 16:19
7
58
לצפיה ב-'הקלאמרי והזיתים גדלים ביחד? :)'
הקלאמרי והזיתים גדלים ביחד? :)
19/03/2017 | 16:43
5
174
עניין של טעם, כנראה. לי הטעמים האלו לא מתחברים בפה.
 
 
לצפיה ב-'האם צלפים חולמים על דיונונים מטוגנים?'
האם צלפים חולמים על דיונונים מטוגנים?
19/03/2017 | 20:04
4
44
לצפיה ב-'לא בבית ספרי'
לא בבית ספרי
19/03/2017 | 20:14
37
לצפיה ב-'לא כולם יבינו את הבדיחה חוששני '
לא כולם יבינו את הבדיחה חוששני
21/03/2017 | 02:06
2
27
לצפיה ב-'אכן, מסתבר שלא הבנתי :)'
אכן, מסתבר שלא הבנתי :)
21/03/2017 | 06:50
1
111
אשמח להסבר.
לצפיה ב-'קלאמרי צרוב פושר שהניחו על סלט זיתים קר. לא היה שום חיבור'
קלאמרי צרוב פושר שהניחו על סלט זיתים קר. לא היה שום חיבור
19/03/2017 | 17:35
36
לצפיה ב-'חומרי גלם שהולכים יחד הרבה במטבח האיטלקי'
חומרי גלם שהולכים יחד הרבה במטבח האיטלקי
19/03/2017 | 17:00
179
וגם במטבח הצרפתי.
לצפיה ב-'מה הקשר? צבע נוסף לצילחות...זה מה שקובע היום'
מה הקשר? צבע נוסף לצילחות...זה מה שקובע היום
22/03/2017 | 01:56
12
לצפיה ב-'רשימת המסעדות ויגן פרינדלי בחיפה עד כמה היא עדכנית?'
רשימת המסעדות ויגן פרינדלי בחיפה עד כמה היא עדכנית?
20/03/2017 | 05:01
5
124
הבנתי שיולי סגרו, האם גם מקומות נוספים?


לצפיה ב-'בנוסף,חיפאים: שמעתי על מקום שמגיש אוכל הודי'
בנוסף,חיפאים: שמעתי על מקום שמגיש אוכל הודי
20/03/2017 | 05:29
1
118
לא בדיוק מסעדה ..  ולא בית המרווה. האוכל לא מדהים, אבל יחסית זול. 
** עברתי על הרשימה פעמיים, אולי יש סיכוי שפספסתי? ** 
נשמע מוכר?
 
 
 
לצפיה ב-'אולי ג'יוטי?'
אולי ג'יוטי?
20/03/2017 | 09:16
79
לא מכירה באופן אישי (לא אוהבת אוכל הודי) אבל היא די מדוברת לאחרונה
לצפיה ב-'זו רשימה כתבתי די מזמן ורובה לא רלוונטי'
זו רשימה כתבתי די מזמן ורובה לא רלוונטי
20/03/2017 | 11:37
1
130
יולי'ס סגרו וכך גם המסעדה הטבעונית הנוספת בעצמאות (לא זוכר את שמה).
 
בחיפה שני מקומות טבעוניים מובילים - 
אום כולתום - במוריה - סוג של חומוסיה + תבשילים
המקום של דובי - ברח' מסדה - פאב ג'אנק נפלא עם אוירה נהדרת
 
בנוסף יש את פרייה - בצפרירים שהיא סוג של מזללה טבעונית עם מעט מנות אבל עשויות טוב.
 
ויש את ארטישוק בשוק תלפיות שהיא חנות טבעונית עם כמה מנות אוכל שמתחלפות לפעמים.
 
אבל מרבית המסעדות בחיפה הן פרנדלי ויהיה לך בהן כמעט תמיד מנה אחת או שתיים לפחות טבעוניות וטעימות (לא שניצל תירס ופסטה ברוטב עגבניות).
 
מבין הידידותיות -ההמלצות שלי הן
הנמל 24 - כמסעדת שף - חובה לתאם מראש ואז המגוון גדול הרבה יותר
צ'אנג בה - אסייתית נהדרת - להודיע מראש שטבעונים ולא להסתמך על תאור התפריט (בחלק מהמנות יש רוטב צדפות שלא מופיע בפרוט ואפשר להחליפו ברוטב טבעוני אם מודיעים)
ג'יוטי - הודית - ברח' העצמאות - הטעמים בה הוטעמו לטעם הישראלי ולכן עומעמו והוכהו אבל היא עדיין מסעדה טובה מאוד שמספקת אוכל לא שגרתי.
 
אם בא לכם משהו ספציפי נסו לכתוב ואראה אם אוכל לכוון אתכם טוב יותר.
 
 
 
 
לצפיה ב-'לפי התאור שלך זה אכן המקום (עם הטעמים המעומעמים )'
לפי התאור שלך זה אכן המקום (עם הטעמים המעומעמים )
21/03/2017 | 00:43
58
 
הכיוון הוא אוכל פחות מתובל, עם אופציות למי שלא אוכלים מוצרי חלב.
אבדוק גם את הנמל 24,
 
 
לצפיה ב-'למציאה קלה בחיפוש: מסעדות טבעוניות או ויגן פרינדלי בחיפה'
למציאה קלה בחיפוש: מסעדות טבעוניות או ויגן פרינדלי בחיפה
21/03/2017 | 00:45
20
לצפיה ב-'בנדיקט ראשון לציון'
בנדיקט ראשון לציון
20/03/2017 | 16:57
2
269
האמת שהתלבטתי אם לכתוב כי אני לא בטוחה מה השורה התחתונה שלי, ולא ממש שאלתי את בנותיי על מה שאכלו, אבל התמונות יצאו יפות אז החלטתי שבכל זאת כדאי 
אז קודם כל האיזור - קשה לי לאהוב את המתחם הזה "הרובע". לכאורה התאימו אותו להיות איזור בילויים של בתי קפה ומסעדות אבל משהו בכניסה אליו מאיזור תעשייה כעור, והצפיפות של בתי העסק שבו שחלק מהם מכווני אירועים ולאו דווקא בילויים הרגיש לי די קודר בשישי בבוקר. הרגשתי כאילו הגעתי למדרחוב ברודוס בתקופת השפל. לא יודעת למה. 
בכל מקרה את התור צלחנו די מהר, המארחות היו מקסימות וצוות המלצריות גם לכל אורך הארוחה. גם המקום בפנים אסתטי ומעוצב יפה.
הלכנו על 2 ארוחות שתומחרו כל אחת ב- 69 ש"ח - לארוחה + שתיה + לחמניות שמגיעות למרכז השולחן מלוות בחמאה+נוטלה+ריבה. 
אני הלכתי על שקשוקה ירוקה עם ברוקולי, אפונים וקישואים והבולגרית שהיתה ממש מצויינת, ממש אהבתי. ליוויתי בקפה והוספתי מיץ cold press של מלון ואגס (19 ש"ח) 
אחת הבנות הלכה על בנדיקט עם סלמון - הכל חוסל, חוץ מהלחם. הארוחה הזאת לוותה במיץ תפוזים סחוט.
שתי המנות לווה גם בסלט קטן שהיו בו בעיקר פיסות חסה עגולה (שאני פחות אוהבת), עגבניות והמוווון רוטב.
הבת השניה לקחה את הקרפ הטבעוני - קרפ ממולא בשוקולד עם רוטב אוכמניות מוגש עם סלט פירות. היא בקשה את רוטב האוכמניות בצד, וטוב שכך, מדובר בזאנר הלא טרי, וקיבלה גם סלט פירות קטן ומייפל. הקרפ - 34 ש"ח ולא כלל שתייה. היו על הקרפ סימני חריכה אבל לא נרשמו תלונות מצידה. היא ליוותה בקפה קר על חלב סויה להשלים את האקט הטבעוני בארוחה :)
 
סהכ נהננו, פחות מהלוקיישן, ומהמחיר של שתי הארוחות שהוא בהחלט בצד הגבוה של סקאלת ארוחות הבוקר בישראל.... 
לצפיה ב-'המחיר הזה נחשב גבוה לארוחה מלאה?'
המחיר הזה נחשב גבוה לארוחה מלאה?
20/03/2017 | 17:49
1
189
בעצם זו לא ארוחת בוקר סטנדרטית, כי אפשר לקבל מילוי של הלחמניות והממרחים, והמנות די גדולות.
 
34 ש"ח למנה של קרפ עם סלט פירות, גם לא נראה לי יקר כל כך.
לצפיה ב-'עד לפני זמן מה זה אכן נראה לי מחיר גבוה'
עד לפני זמן מה זה אכן נראה לי מחיר גבוה
20/03/2017 | 18:16
179
אבל בהתחשב בתמורה, אולי רק יחסית גבוה אבל די מתישר עם מחירי בראנצ'ים אחרים...
לצפיה ב-'ביסטרוטרז פריז'
ביסטרוטרז פריז
20/03/2017 | 10:41
190
שוב ארוחת ערב במסעדה אהובה:
לראשונות - פטה כבד אווז, טטקי בקר.
לעיקריות - טורבו ובטן חזיר (שתי מנות גדולות ועשירות ברכיבים)
לקינוח - עוגת גבינה ופירות העונה.
משעשע חיך - רסק סלק עם קציפת גבינת עזים.
הכל טעים טעים כרגיל
שתינו בכוסות: גבירץ מתקתק לכבד וגאמיי לי.
המסעדה מלאה, חייבים בהזמנה מראש.
לצפיה ב-'מסעדה מומלצת במרחק קצר מיד אליהו?'
מסעדה מומלצת במרחק קצר מיד אליהו?
18/03/2017 | 21:18
2
137
נשמח להמלצה על מסעדה שווה במרחק נסיעה קצרה מהיכל מנורה. תודנ!
לצפיה ב-'האמת היא שיש לא מעט באיזור'
האמת היא שיש לא מעט באיזור
19/03/2017 | 10:28
197
קפה איטליה לארוחה איטלקית מצוינת
לחמנינה לארוחה קלה, קפה ומאפים
יפו תל אביב של חיים כהן, צפרה, טופולופומפו, דיקסי
לצפיה ב-'באיזו שעה? יש מסעדה צמחונית חמודה בשם פיצרון '
באיזו שעה? יש מסעדה צמחונית חמודה בשם פיצרון
19/03/2017 | 17:25
134
קרוב מאד , אבל למיטב זכרוני פתוחה עד שמונה או תשע בערב. שווה בדיקה
 
לצפיה ב-'השניצל של תמיר - כורזין גבעתיים'
השניצל של תמיר - כורזין גבעתיים
17/03/2017 | 22:15
7
556
בעולם מושלם אני הייתי זה שמגלה את המקום הנפלא הזה, לא הרחק מהבית בו גדלתי, בלב איזור תעשיה הומה. אבל העולם הוא לא מושלם, אך לפחות יש בו את מדור אוכל בעמידה בהארץ שהפנה אותי לעבר שכיית החמדה. לאלו מכם שחשוב להם ההקשר ההיסטורי וציר הזמן, מדובר במקום שהיה קיים כמה שנים טובות במעין ביתן קטן על אי תנועה קטן מול מרכז כורזין (מי אמר מטבח ישראלי עממי?) ולאחר סוגיות רישיון עבר לקצה השני של העיר למספר חודשים ואז חזר שוב לכורזין והפעם לחלל גדול (בצלע הדרומית, ליד מאפיית הכהנים).
 
הגדולה של המקום היא שניצלים, או ליתר דיוק כמות בלתי הגיונית בעליל של שניצלים בפיתה (אפשר גם בבגט, או בצלחת או במגש ענק). וכמעין פלא אלכימי פיזיקלי זעיר, הפיתה מכילה את כולם בנחת ואינה נקרעת לאורך כל האכילה.  
 
והטעם? תגידו שניצל, מה יש לדבר על הטעם? אז זהו שכל שניצל - מלמיליאן - עסיסי במידה הנכונה, לא ספוג בשמן וכך נאכלת הפיתה ללא תחושת כבדות או צרבת. אכלתי שם שבוע שעבר ואיך שהסתיימה לה הפיתה רק ייחלתי לחזור. כמה ייחלתי? עד כדי שחשבתי זה הגיוני לקחת בייביסיטר ולצאת לשם בערב. עד שנזכרתי שהוא פתוח עד 16:00. חבל. 
 
טיפ: אם תבקשו את הפיתה רק עם טחינה וסלט ירקות (וכמובן עם שניצל). חיוך יעלה על פניו של תמיר בשעה שהוא יפטיר - "ככה גם אני אוכל". 
לצפיה ב-'כמה שניצלים יש שם ? '
כמה שניצלים יש שם ?
18/03/2017 | 09:00
3
376
שניצל טרי עם סלט ירקות וטחינה? אושר קטן ופשוט.
לצפיה ב-'ואם תנסי להגיד לו שזה הרבה הוא מתחיל לכעוס '
ואם תנסי להגיד לו שזה הרבה הוא מתחיל לכעוס
18/03/2017 | 18:12
335
כמות שניצל מטורפת ...
 
המקום המקורי היה באיזור התעשייה כורזין בדוכן מול בית ווהלין אבל לפני שנה-שנתיים העירייה עשתה לו בעיות (כי תמך במתמודד שלא זכה-בן שחר) ואז עבר לכצנלסון, אחרי כמה חודשים חזר לכורזין למיקום חדש וזה המצב כיום ...
לצפיה ב-'לדעתי בין 5 ל- 7, אני חייב לחזור ולדווח!'
לדעתי בין 5 ל- 7, אני חייב לחזור ולדווח!
18/03/2017 | 21:04
86
לצפיה ב-'בעבר גם לא היה מחיר קבוע'
בעבר גם לא היה מחיר קבוע
19/03/2017 | 16:48
172
כשעוד היה בבוטקה אכלתי שם כמה וכמה פעמים ואני לא חושב שאי פעם שילמתי את אותו הסכום. על בגט עם שניצלים (יותר מאשר בפיתה) שילמתי כל דבר בטווח של 22-28 שקלים, לפי המצב רוח של תמיר ובעיקר מה לבשתי.
כשהייתי עם גיסי שהיה חייל באותה התקופה הוא שילם 17 על בגט
לצפיה ב-'איך פיספסתי?'
איך פיספסתי?
18/03/2017 | 13:34
2
319
פעם הייתי עובר ברחוב הזה כל יום, אבל השניצליה עוד לא הייתה קיימת.
מאפיית הכהנים כן.
את הכתבה קראתי אבל זה טיפונת רחוק לי כרגע.
נראה שההפסד הוא שלי.
לצפיה ב-'זה כנראה היה קיים כבר אז בתור בוטקה'
זה כנראה היה קיים כבר אז בתור בוטקה
18/03/2017 | 17:13
1
264
על רחוב כורזין עצמו, לפני כשנה הוא עבר לחנות ממש
שניצלים באמת טעימים.
לצפיה ב-'יכול להיות, לא זכור לי.'
יכול להיות, לא זכור לי.
19/03/2017 | 15:18
149
אבל מדובר על לפני המון שנים.
היו שתי תקופות שגרתי בר"ג ואז הסופר בכורזין היה אחד המוצלחים בסביבה
במיוחד בגלל שהיה אפשר להשיג בו עופיונים.
אבל זה היה בין השנים 1982-1990 בערך.
אח"כ כבר נאלצתי לעבור לערים אחרות.
לצפיה ב-'יפנית-צרפתית: Le Clos Y '
יפנית-צרפתית: Le Clos Y
19/03/2017 | 10:06
1
287
בששים וחמישה יורו מקבלים ארוחת טעימות ובתוספת כסף גם 2 כוסות יין תואם.
זו הייתה ארוחת פרידה מחברינו ששבים הבוקר.
השף הצעיר הולך בדרכם של הגדולים ויוצר מנות המשלבות
טכניקות ומרכיבים משני המטבחים: כבד אווז עם פטרייה יפנית ועוד.
המנות מציירות את צלחות הצפחה השחורות וטעימות להפליא.
השירות מאוד מקצועי, הישיבה נוחה, השולחנות מרוחקים והעיצוב
נקי מהפרעות ומסיחי דעת: האוכל הוא העיקר.
המסעדה מלאה לגמרי, עוברי אורח נענו בשלילה ועל כן נא הזמינו מראש.
ציבור הסועדים, אליבא דה טריפאדוויזר מעמיד אותה במקום
גבוה מאוד, אבל מישלן טרם מצא להעניק לה כוכב.
ממליץ להוסיף אותה לרשימתכם כבר עכשיו.

לצפיה ב-'כבר התחלתי לדאוג '
כבר התחלתי לדאוג
20/03/2017 | 06:10
23
לצפיה ב-'״אין תפריט באנגלית״ - לה רגלאד, פריס'
״אין תפריט באנגלית״ - לה רגלאד, פריס
17/03/2017 | 08:20
8
329
אין ספק, לאור הפתיח, שזו מסעדה למקומיים. נכון שתיירים (כמונו)
כבר למדו לסנן מלכודות תיירים, אבל הקהל הרב שגדש את המסעדה
הקטנה וצפופת השולחנות (שולחן נוגע בשכנו) בכל שעות הערב מוכיחה שאנו במקום הנכון.
הפעם, בגיחה הנוכחית לעיר האהובה, לא היינו צריכים להטריד
את באי הפורום המכובד הזה בשאלות קש. חברנו שלעניות דעתי
אין מעודכן ממנו פה במתרחש בפריז, עשה תכנית ואנו חברנו אליו
ואל בת זוגו לסחוט את הזמן הקצרצר עד תום: 5 מסעדות בשלושה
ימים. רגלאד הייתה הסיפתח.  
בעודנו יושבים על תפריטי הצרפתית (35 יורו, 3 מנות ועוד כמה ספיישלים על הלוח השחור) קיבלנו תבנית חרס גדולה עם פטה
כפרי ועוד צנצנת חרס ענקית עם מלקחי עץ מלאה בקורנישונים
ובבצלצלי פנינה מוחמצים. חפרנו ארבעתנו עד כי הזנחנו במעט
את מלאכת הבחירה.  
בחרתי בסביצ׳ה דג עם סלט תפוח עץ, סלק והרבה כוסברה ברוטב
תאילנדי. כייף. לעיקרית לקחתי קס״ז עם כמהין שחורות. ולקינוח
קרם וניל עם אפרסמון.
שתינו מוסקט אלזסי פירותי וחצי יבש מצויין וסודה.  
לידי אכלו מרק כבד אווז, פילה דג צלוי על אנדיב עם גבינה מותכת
ופיסות ז׳מבון. מנה נוספת הייתה אספרגוס מעולה עם ביצה עלומה
וסלטון של עשבים ובצל אדום.
אכלו עוד בטן חזיר ומנת חזה בעל כנף ממולא בבשר. נלווה אליו
סלט ופירה.
והיה מי שקינח במנת גבינות.
שירות מעולה ומקצועי ויעיל ומהיר
לצפיה ב-'נשמע מעולה. מה היה במרק כבד האווז?'
נשמע מעולה. מה היה במרק כבד האווז?
17/03/2017 | 08:39
5
45
לצפיה ב-'מרק פטרוזיליה, כבד אווז ועוד '
מרק פטרוזיליה, כבד אווז ועוד
19/03/2017 | 07:33
4
113
לא הייתה זו מנה שלי  ):
לצפיה ב-'תודה! הבנתי שזו לא הייתה מנה שלך,'
תודה! הבנתי שזו לא הייתה מנה שלך,
19/03/2017 | 08:58
3
91
פשוט לא שמעתי מעולם על מרק כבד אווז, אז תהיתי מה היה בו. תודה שוב.
לצפיה ב-'מרק כבד אווז בקלואליס - מנה ממכרת'
מרק כבד אווז בקלואליס - מנה ממכרת
19/03/2017 | 09:42
2
112
באחת מהארוחות המיוחדות אכלנו שם לראשונה. היה לא פחות מנהדר.
לצפיה ב-'ומה היה במרק של קלואליס? '
ומה היה במרק של קלואליס?
19/03/2017 | 09:43
1
23
לצפיה ב-'כמהין '
כמהין
19/03/2017 | 14:06
32
לצפיה ב-'נקרא מצויין'
נקרא מצויין
17/03/2017 | 08:44
155
5 מסעדות ב- 3 ימים זו משימה לא פשוטה.
לצפיה ב-'כמה תמונות'
כמה תמונות
20/03/2017 | 09:21
67
להעשרת המידע של מיתר

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא אבחון גנטי טרום השרשה
אירוח בנושא אבחון...
ביום ד` נארח בפורום את ד``ר ברוך פלדמן, מומחה...
אירוח בנושא אבחון גנטי טרום השרשה
אירוח בנושא אבחון...
ביום ד` נארח בפורום את ד``ר ברוך פלדמן, מומחה...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

טבעוני-  ריפוי ותזונה טבעית
טבעוני-ריפוי ותזונה טבעית
פורום ריפוי ותזונה טבעית
פורום ריפוי ותזונה טבעית

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ