לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום קפה
ברוכים הבאים לפורום קפה!הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.ליאור ינאי

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קפה

ברוכים הבאים לפורום קפה!הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.ליאור ינאי
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
ברוכים הבאים לפורום קפה.
פורום קפה עוסק בתחביב הקפה, בקליית קפה, מכונות קפה  ותרבות קפה, חברי הפורום רואים בנספרסו/קפסולות כמוצר שאינו נכלל בתחביב ועל כן אין לנו תשובות לגבי מוצרי נספרסו/קפסולות ואיננו יכולים להמליץ או לתת תשובות על מוצרים אלו.
המשך >>

מי כאן סדיסט מניפולטיבי וסוציופת מרוכז בעצמו?
26/10/2015 | 21:33
2
96
לפי מחקר אוסטרי חדש, כל מי ששותה את הקפה שלו בלי סוכר (מודה באשמה) ובכלל אוהב אוכל מר - בירה, שוקולד מריר, ג'ין אנד טוניק - הוא תככן בעל נטיות סדיסטיות, נרקיסיסט אנטי-סוציאלי, ובכלל מניאק לא קטן.
מעניין, מה זה אומר על הפורום שלנו?
עוד כתבה נטולת מידע קונקרטי במספרים
27/10/2015 | 00:51
1
42
לפחות ציינו מה היה גודל קבוצת הניסוי, זה כבר יוצא דופן.
לא ידוע על קיומה של קבוצת בקרה, או בקיצור, העיקר למלא את האתר/עיתון בעוד כתבה
ויאללה, לספור כניסות.
 
ואין שום, ש-ו-ם קשר בין מקיאווליזם לבין סדיזם או נטיות פסיכופתיות. לפח וחסל.
יצא המרצע מן השק!אל תתכחש
27/10/2015 | 21:37
37
ואם ברצינות, אני חושב שחוסר הרצינות של ה"מחקר" הזה משעשעת לא פחות מה"מסקנות" שלו
המלצה למכונת קפה עד 2000 ש'ח
27/10/2015 | 05:02
2
61
שלום לכל פריקי הקפה כאן.
אוהבת קפה, אך לא מתמצאת בפן הטכני והצרכני של הנושא.
מחפשת לרכוש מכונת קפה לשימוש ביתי במקום הישנה ששבקה בדמי ימיה. הצפי הוא עד 10-15 כוסות ביום, הקצפה נדרשת ותחזוקה קלה ככל הניתן.
יכולה להקציב עד 2000 ש'ח כולל כל מה שמסביב.
אשמח לקישור למוצר ספציפי וממוכר אמין ובעל תודעת שרות נאותה.
תודה
סאיקו פואמיה
27/10/2015 | 23:06
40
אני מוכר Ascaso steel uno prof בת שנה מכונה מדהימה...
06/11/2015 | 10:21
30
היי
אני מוכר מכונה שלדעתי תוכל להפיק קפה מדהים בתקציב שאת מחפשת. אני דורש עלייה בדיוק 2000 ש"ח. אני מצרף לך לינק למכונה כדי שתוכלי לראות על מה מדובר.
במידה ורלוונטי 052-7339900
 
קפה מתוק ללא סוכר
25/10/2015 | 11:15
4
83
היי חברים,
 
רוצה להמליץ לכם על סטארט אפ חדש שעולה בקרוב בindiegogo
 
קפה מתוק ללא סוכר או ממתיקים כלשהם.
 
מצרף לינק להמלצה שקיבלה החברה באיגוד הקפה האמריקאי, וכן לינק לבלוג באתר שלהם
 
 
 
מעניין
25/10/2015 | 23:39
2
51
אמנם לא הצלחתי להבין אחרי חפירה באתר מה ההבדל בין חלף מוקצף רגיל
לבין הפטנט המוצג שם, אבל שיהיה בהצלחה. יהיה נחמד אם יציגו את הרעיון גם פה, בפורום.
 
עצה ידידותית - תפעילו מסנן ספאם לבלוג, יש שם השתלטות של בוטים.
אני חושב שהפטנט הוא מכונה אוטומטית שמקציפה טוב
26/10/2015 | 11:42
1
45
בניגוד לבועות הסבון הרגילות שמתקבלות בהקצפה אוטומטית.
מה שאני לא הבנתי, זה איך זה בדיוק ממתיק את הקפה? המתיקות הטבעית של החלב?
הרי אנשים ממתיקים קפה גם בבית קפה שם יש הקצפה נורמלית.
חלב מוקצף
26/10/2015 | 17:04
29
חברה מחיפה המתמחה ברובוטיקה .
עד כמה התוצאה טובה?
האם הקצפת מיקרו תציף את הסוכר שבחלב בצורה יעילה או מודגשת ?
אבקש מהם להציג את הנושא בפני חברי הפורום
קצת פרטים
03/11/2015 | 09:54
18

המכשיר החדש מייצר חלב מיקרו-מוקצף בצורה אוטומטית לחלוטין על ידי לחיצה על כפתור . החלב המתקבל הינו בעל מירקם אחיד  ובטעם מתקתק.  
התוצאה מתקבלת בתהליך של כדקה וחצי על ידי הצלפת החלב ((milk whipping במהירות משתנה תוך כדי חימום על פי סוג החלב והחברה המפסטרת. תהליך ההצלפה-חימום מבוקר על ידי מחשב  ותלוי בחלב (פרה, עז, סויה), בתהליך הפיסטור ובמצבו בעת השימוש (למשל, האם החלב טרי?). החיישנים של המכשיר מוסרים את האינפורמציה למחשב אשר דואג לתהליך שבו בועות האויר - גדולות בתחילת התהליך (ונראות בעין)  הופכות לבועות זעירות (ונראות רק במקרוסקופ). המיקרו הקצפה, מתקבלת בסביבות 60 מעלות צלסיס ומוכנה למזיגה לאספרסו בכדי לקבל את הקפוצינו.   איננו יודעים עדיין מהי הסיבה לתופעת המתיקות. ישנן הערכות מדעיות הקשורות למבנה המולקורי של החלבונים בחלב ורפואיות המניחות שהחישנים שלנו בלשון "חושבים" שהטעם מתקתק אבל למעשה זו אשליה;   פרטים נוספים בסרטונים באתר  www.rmfmm.com ; יש שם המון מידע.
MFMM  הביתי מיועד לאוהבי קפה וקינוחים אחרים אשר מעוניינים לבקר את כמות הממתיקים שהם צורכים. המכשיר מיועד לכל גיל, לאנשים הסובלים מסכרת וגם לאנשים צעירים המעוניינים במשקאות מרובי חלבונים לפיתוח הגוף .
תהליך המיקרו-הקצפה גורם לצריכה פחותה של סוכר או ממתיקים אחרים ומאפשר ללקוח להרגיש את הטעם והארומה של פולי הקפה.
ה MFMM  יפתור בעיה המטרידה תמידית את בעל בית הקפה: בריסטה מקצועי זמין, ללא תנאים סוציאליים ובעלות שכר מינימום במטרה לייצר קפה איכותי ללקוחות.                                        הלקוחות, מצד שני, יוכלו מעתה לדרוש מבעל בית הקפה את סוג פולי הקפה המועדפים עליהם ולא לקבל כמובן מאליו את המצב כיום שבו רוב בתי הקפה מחזיקים רק סוג אחד של פולי קפה. מעתה הלקוח יהיה המומחה לקפה, הלקוח יחליט מהו הטעם המועדף.
ניתן להכין באמצעות ה MFMM  קפוצינו , שוקו או שוקולד ללא סוכר או ממתיקים אחרים (טבעי או מלאכותי).  
שוקולדים חדשים המיוצרים באמצעות החלב שה MFMM מפיק אינם בעלי טעם מריר, אלה מתקתקים . ניתן להכין שוקולד אפילו  עם  ויסקי או להוסיף ממתיקים לפי טעמכם כגון סילאן טבעי ללא סוכר. הטעם נפלא וניתן לייצר בפשטות (גם בבית). צעירים או פחות צעירים הרגילים לטעם מאד מתוק, מתרגלים לטעם החדש בקלות.
אם לאחר תהליך המירו-הקצפה, לא מתקבלת התוצאה הרצויה (הקצפה אחידה ודי סמיכה וטעם מתקתק), הדבר מעיד על כך שהחלב "הזה" אינו טרי לפי ההגדרה שלנו.  נניח למשל שהוכנה מיקרו הקצפה משקית חלב שנלקחה מהמקרר  והשארית נשארה על השלחן בחדר למשך 3 שעות (בקיץ, בטמפרטורה של 25  מעלות צלסיוס). אם נקציף את החלב הזה, הטעם לא יהיה מתקתק וההקצפה גרועה.
באתר, בדף הבית www.rmfmm.com יש שני סרטונים (הקדמה וכיצד) המסבירים בקצרה במה מדובר וישומים של המכשיר.  המבקרים המעוניינים לקבל מידע על הקמפיין שלנו לגיוס המונים באתר Indiegogo.com  מתבקשים להירשם.
הבלוגים באתר מכילים אינפורמציה על תעשיית הקפה ומה משמעות השימוש של המכשיר החדש;  קיימת גם התייחסות למכשירי הקפה הביתיים (קטנים ואוטומטיים) העובדים עם קפסולות (אספרסו וחלב).   בדף השאלות והתשובות יש מידע נוסף, כדאי לקרוא.
יהיו כמה ערבי הכרות . עדיין לא נקבע מיקום ותאריך. קפוצינו ושוקו יוגשו בכוסות שקופים בלבד בכדי שניתן יהיה לראות כיצד המיקרו-הקצפה מתערבבת עם האספרסו באופן טבעי וללא בחישה. ניתן יהיה לטעום שוקולדים מתקתקים ללא סוכר.
יש דף פייסבוק בעברית:
https://www.facebook.com/Tairob-Ltd-%D7%98%D7%99%D...
 
 
 
למסירה לחובב קפה מכונה אוטומטית שוירר Shaerer
25/10/2015 | 15:37
1
113
שלום רב,
למסירה מכונה אוטומטית לשימוש ביתי או משרד קטן
טוחנת http://timg.co.il/f/Emo96.gif
מקציפה
לא תקינה, דורשת תיקון אבל כשהיא עובדת - זה כיף גדול.
נמצא באזור סגולה פתח תקוה

מה המספר שלך?
26/10/2015 | 16:15
23
לא מהתחום ומבקש עזרתכם להכנת קפה שחור בבית
22/10/2015 | 10:11
9
79
מוכן להוציא כסף על מכונה. אבקש שתגידו לי אם יש מכונה שמכינה רק קפה שחור, כמה זה אמור לעלות ואיך זה מתבצע (קונים קפסולות או פולים שנטחנים במכונה)...
קומקום?
22/10/2015 | 11:06
1
22
מחפש משהו יותר טעים ומקצועי מזה, למשל טחינה בבית
22/10/2015 | 13:29
51
ולכן אני מתייעץ
לא בטוח למה התכוונת ב"שחור", אבל אם חשבת על טורקי,..
22/10/2015 | 21:01
61
...אז מטחנה וג'זווה (או כמו שבמקומותנו אומרים, פינג'אן) - זה כל מה שצריך. שים לב שהטחינה הנדרשת לטורקי היא העדינה ביותר, ולכן לא כל מטחנה תתאים.
מכונת קפה טורקי 1500 ש"ח. נהדרת
24/10/2015 | 16:53
5
60
האם מוכרים לאנשים פרטיים מכונות שטוחנות במקום את הפולים?
24/10/2015 | 22:43
4
53
אם כן - איזה מותגים יש והאם כדאי לקנות מחו"ל או עדיף מהארץ בגלל השירות?
ו-dimab כל הרעיון שאני גם חוסך את ההתעסקות וגם מקבל קפה טעים יותר.
צר לי לאכזבך, אך לגמרי לא בטוח:
24/10/2015 | 23:10
3
55
טעים יותר לא תקבל, במקרה הטוב - טעים לא פחות.
לגבי ההתעסקות, אם אילן התכוון לביקו, אזי עדיין אתה צריך לטחון, למדוד ולמלא מים בג'זווה ולשים אותו - רק במקום על הגז, בתוך המכונה הזאת. הדבר היחיד שזה חוסך לך זה ה"דגירה" על הקפה. מצד שני, זה מוסיף התעסקות עם תקלות פעם ב-. האם זה יותר נוח - לשיקולך האישי.
יתכן ואילן התכוון למכונה אוטומטית כלשהי להכנת קפה טורקי, אבל אני לא מכיר כזאת.
קודם כל ההכנה עצמה כייפית ונעימה.
24/10/2015 | 23:53
2
44
שנית, קפה שטוחנים לבד בבית, הרבה יותר טעים. 
אינני מכיר מכונת קפה טורקי שגם טוחנת לבד. רק מכונת אספרסו. אבל אפשר לרכוש גם מטחנה. לא סיפור גדול, והקפה נפלא!
25/10/2015 | 01:45
7
תודה אני אחפש מטחנה
25/10/2015 | 15:15
12
לבעלי רנצ'יליו סילביה ובכלל – כמה שאלות ?
24/10/2015 | 19:36
1
98
המכונה (בת 3 לערך) לא הצליחה להקציף חלב (זרם הקיטור היה מפוזר מאוד כמו תרסיס) ולכן הכנסתי סיכה/מחט לתוך פתח הקיטור. לאחר מכן הלחץ שיצא משם היה חזק ביותר ובקושי הספקתי להקציף (הטמפרטורה עלתה תוך זמן קצר מאוד) ולכן יש לי מספר שאלות:
1. האם הכנסת סיכה לברז הקיטור פגעה במשהו ביציאת הקיטור או ויסות הזרם ?
2. אם כן האם ניתן להחליף את הקצה ואז איפה משיגים כזה ואיך מוציאים את הקיים ?
3. האם זה קשור לניקוי המכונה (המים שאני מכניס לתוכה מסוננים דרך תמי 4 ומשם לקנקן של בריטה ורק אז זה נכנס למיכל המים) ואז איך מומלץ לנקות אותה ?
 
דרך אגב הקפה יוצא מצוין ושם אין שום בעיה
 
תודה
 
חלקי חילוף ושגרת ניקיון לרנצ'יליו סילביה
28/10/2015 | 20:13
43
על שאלה (1) אין לי תשובה - מעולם לא ניסיתי. לגבי שאלות (2) ו-(3) - חלקי חילוף בטוח אפשר להשיג אצל היבואן (Neni) - היה לי ניסיון מאוד טוב איתם השנה, כששלחתי את המכונה לטיפול 10,000 (אחרי קרוב ל-6 שנים שיש לי אותה).
לגבי תמי 4 אני לא יודע, אבל שימוש ב"בריטה" בהחלט מומלץ ומספיק. מומלץ גם להשתמש במלח לימון פעם בחודש - להעביר במערכת (גם בצד מיצוי הקפה וגם בצד הסטימר), ואחרי כן להעביר עוד מיכל או שניים של מים נקיים, כדי לא לקבל טעם לוואי בקפה.
 
וליצירת קשר עם "נני"
 
בהצלחה!
חגי
לחץ מכונה
22/10/2015 | 17:50
1
62
היי,
יש לי Gaggia Evolution. ומשום מה אני לא מצליח למצא מה הלחץ שהמכונה מייצרת http://www.gaggia-usa.com/machines/Gaggia-Evolution/id/11196
 
אני לא רואה בעיה במזיגת קפה רגיל (בדר"כ Double shot) אבל בשימוש בפודים, המזיגה מתחילה חלש ומהר מאוד עוברת לטיפות
 
אני מנסה לחשוב האם יש לי בעיית לחץ במכונה. איך אפשר לבדוק את זה והאם זה משהו נפוץ ובר תיקון פשוט או שזה כמו מנוע של רכב וטיפול כזה עולה כמו מכונה חדשה?
או שבכלל הבעיה היא לא הלחץ אלא אולי סוג הפוד (Bristot)?
 
תודה לעונים
טיפול תקופתי....
01/11/2015 | 09:19
23
טיפול אבנית על מכונה קרה בעיקר, לא לתת לתמיסה לרתוח במכונה, זה מזיק לה. בין העברה של תמיסה(רק דרך המקציף!!! ורק שתי העברות אחרונות דרך ראש החליטה, שטיפה של ארבעה מיכלים לפחות רק דרך המקציף)
 
לחץ המכונה עומד על בין 15 ל17 באר בהתאם לסוג המשאבה שהותקנה בה. זה נתון זניח וחסר משמעות, פורק הלחץ נכנס לעבודה באיזור ה12 באר(במידה והמכונה מטופלת ותקינה).  המשאבה גנרית ופשוטה שמחירה עומד על בערך 160 ש"ח (ללא המע"מ וללא התקנתה).
|*|פורומים חדשים בתפוז|*|
( לעמוד שלי בתפוז )
22/10/2015 | 16:38
5
|כסף|יש לך שאלות לגבי העסק שלך? מעוניין לדעת כיצד למקסם את הרווחים?
|שמאל|היכנס עכשיו לפורום ייעוץ עסקי ושדרג את העסק שלך:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|@|מעוניין להסיר את הקעקוע הישן? רוצה להתייעץ לגבי שיטות ההסרה הקיימות בשוק?
|שמאל|היכנס לפורום הסרת קעקועים, תשאל ותתייעץ:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|לב-ש|עומדים להתגרש? יש לכם שאלות לגבי התהליך?
|שמאל|בפורום גירושין תוכלו להתייעץ עם עורך דין מומחה ומנוסה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|דושיח|עליכם ליישב סוגיה שאינה פתורה? הסתכסכתם עם השכנים?
|שמאל|בפורום גישור תוכלו לשאול ולהתייעץ בדרך ליישוב המחלוקות:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|*|מתעניינים במפת הכוכבים? מחכים לדעת איזה יום מצפה לכם מחר?
|שמאל|פורום אסטרולוגיה בהנהלה חדשה! הכנסו עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
לחובבי קפה ושוקולד ושילוב חגיגי שלהם. מה דעתכם?
22/10/2015 | 10:29
44
למשהו יש את הנוסחא
19/10/2015 | 08:34
6
127
להגיע בבישול שיהיה מתוק ולא חמצמץ?
זה נקבע בקלייה ולא בבישול. ככול שקלוי יותר עמוק (יותר כהה)
20/10/2015 | 12:08
5
68
כך הקפה פחות חמוץ. ככול שיותר בהיר - יותר חמוץ.
אכן, רק שפחות חמוץ לאו דוקא אומר יותר מתוק - יכול גם להיות..
20/10/2015 | 13:04
4
59
...יותר מריר. המתיקות תלויה גם בזן/תערובת.
21/10/2015 | 07:57
3
8
התכוונתי לקבל תשובה אחרת
21/10/2015 | 19:44
2
46
יש לי קפה ירוק מהוואי
כמה זמן עליי לקלות אותו במחבת על מנת לקבל אותו מתוק באש נמוכה?
מה יוצא אצלכם מנסיון?
כלומר יענו מתכון של זמנים וטמפרטורה לזנים מסוימים.
אתיופה: כמה זמן קלייה ובאיזה טמפ'?
אינדונזי: כמה זמן קלייה ובאיזה טמפ'?
וכו....
יש מצב לקבל רשימה כזאת?
אין רשימה כזאת מסיבה פשוטה
22/10/2015 | 00:34
43
כל יבול הוא שונה, ובכל מדינה תמצא סוגי קפה
שמתנהגים בצורה שונה לגמרי בקלייה למרות שהם גדלו באותו אזור.
 
כמו בבישול, אתה צורב סטייק עד שהוא מגיע לדרגה הרצויה,
אין פה מספר ״נכון״ של דקות.
קלית קפה
24/10/2015 | 03:59
30
כל מכשיר, מכונה, מחבת דורש זמנים שונים לאותה התוצאה.
הגעה לזמן מדויק דורשת כיול על מספר מנות ניסוי.
לקבלת קפה פחות חמוץ ויותר מתוק אבל מריר צריך קליה עד הפיצוץ השני+עוד 10-30 שניות בהתאם למנה.
מנסיוני האישי, כל מנה חדשה שאני קונה מחייבת כיול חדש .
הכי חשוב, מאיפה קנית ירוק הוואי קונה!!!
אני התרוצצתי שבוע באי ואף אחד לא הסכים למכור לי פולים ירוקים וכל זה בגלל האיסור שהטילו שלטונות עכב מחלה בשיחי הקפה באי.
לקלוי אין בעית מזיקים...
סכינים למטחנת GAGGIA MDF
21/10/2015 | 12:13
1
28
איפה אפשר לקנות סכינים להחלפה במטחנת GAGGIA MDF ?
ניסיתי אצל אברהמי חולון ואין לו 
 
אני יכול להזמין בעבורך סכינים כאלו...
01/11/2015 | 09:25
12
אגב, הן די יקרות....
 
 
טיפ קטן,  דיסקיות של נובה סימונלי גרינטה גם מתאימות.
מטחנת קפה
19/10/2015 | 14:23
3
88
שלום חברים, אני מחפש מטחנת קפה לא יקרה ביד שניה, מצאתי אחת של בוש דגם MKM7003 ואחת של GREAF, לא יודע איזה דגם, שתיהן באזור ה-300 שקלים
האם יש משהו מומלץ יותר? המטרה לטחון נקודתית טרי בכל הכנה. 
מישהו?
22/10/2015 | 12:52
2
13
תקה מטחנה ידנית, עדיף HARIO
24/10/2015 | 18:22
1
24
תשובה
27/10/2015 | 00:10
24
אני לא מחפש משהו יקר וראיתי שאפשר למצוא ביד-2
ותכלס מה שאני מחפש הוא מטחנה שאוכל לכוון את רמת הטחינה
טיפול אבנית בטוח במכונות ידניות של SAECO
18/10/2015 | 21:47
1
50
שלום
 
בעבר הייתה לי SAECO nina bar לאחר טיפול נגד אבנית שנעשה בדיוק לפי הוראות היצרן - כנראה שגוש אבנית חסם את פתח ראש החליטה ולא ניתן היה להפיק אספרסו. 
 
מאז החלפתי את המכונה ל SAECO POMEIA manual הקטנה והחמודה והגיע עת לטיפול אבנית - כיצד ניתן למנוע את אירועי גוש האבנית החוסם שמנקז ומתגבש בעקבות הטיפול?
 
תודה רבה
 
 
אבנית
22/10/2015 | 14:44
36
לי היתה בעיה של סתימה של המכונה (Gaggia Evolution) ע"י אבנית, פתרתי אותה ע"י מילוי כל מיכל המים של המכונה עם מים ומלח לימון, חימום המכונה, העברת מים במנגנון דרך הסטימר (במידה ויש) כדי שהמלח יעבוד, המתמנה של עשר דקות רבע שעה והזרמה של כל המים החוצה, חלקו דרך הסטימר וחלקו דרך הפורטפילטר.
אחרי שמלח יוצר, העברתי עוד 2 מיכלי מים נקיים.
 
ציורים בקפה
18/10/2015 | 12:08
2
47
היי,
למשהו יש אולי המלצה על אתר/ וידאו הדרכה לציורים ?
תתחיל מכאן:
18/10/2015 | 13:55
1
50
או מכאן
25/10/2015 | 13:44
20
פולי קפה
17/10/2015 | 19:58
1
83
קניתי מכונת breville לפני 4 חודשים. לדעתי מכונה מעולה. ניסיתי כבר מעל 10 סוגי קפה (מותגים הכוונה) ואני כבר יודע להבחין בין הזנים השונים בטעם. יש למישהו המלצה איפה לקנות פולים במחיר טוב?
אציין כי אהבתי את הלנדוור בלו סופרימו ולאזור הטעם הזה אני מכוון.
תודה
חנות במתחם שרונה
18/10/2015 | 12:06
67
ממליץ לך על החנות החדשה של מי עדן ולאווצה, במתחם שרונה Water & Coffee
אני התחלתי לקנות אצלם יש להם שם מבצעים שווים על פולים, שווה לך לבדוק
גם נותנים לטעום;)
 
גאג'יה אספרסו פיור ואסקסו איי-מיני
16/10/2015 | 11:42
1
57
היי לכולם,
ברשותי מכונת פיור ומטחנת איי-מיני. אני מתקשה להגיע לרמת הטחינה הנדרשת, בעיקר כיון שבמטחנה אין שנתות. בזבזתי כבר לא מעט קפה ועדיין אני לא מצליח להגיע לרמת טחינה טובה. אני משתמש בידית של הראש הכפול, לרוב מה שקורה זה שהקפה החלוט יוצא בזרם מהיר שמשפריץ לצדדים ולא יורד רק למטה. בסוף זה נראה כמו שואה גרעינית..
השערות נוספות - האם יכול להיות שאני דוחס חזק מידי או חלש מידי? האם אני שם יותר מידי קפה או פחות מידי קפה? 
חשוב לי לציין - כשאני קונה קפה טחון (טחינה של 2.8) הקפה יוצא מושלם.
 
תודה לכל העונים מראש!
יוני
הגאג'יה אכן דורשת טחינה מדוייקת וכשהיא מקבלת אותה היא מפיקה
18/10/2015 | 10:09
45
קפה מצוין.
אני רוצה להבין למה אתה מתכוון "משפריץ לצדדים". האם מתחתית הפורטפילטר או מהטבעת העליונה? אם מהטבעת העליונה אז זה בגלל שהגומינה לא נקיה ולכן הידית לא נסגרת בצורה אטומה וחייבים לנקות שם.
בעיקרון, בהנחה שהמטחנה תקינה וטוחנת אחיד, שכמות הקפה נכונה ושהוא מהודק מספיק, אם הזרימה מהירה אז צריך לטחון יותר דק.
רק תזהר לא לכוון לעובי קמח כי אז אתה עלול כבר להצמיד את הסכינים ולהרוס את המטחנה.
אחסון מכונת קפה שהייתה בשימוש
16/10/2015 | 23:05
44
שלום,
חבר העביר לי בירושה (אל דאגה הוא בריא ובחיים) מכונת קפה. גאג'יה בייבי במצב חדש ששתו בה רק קפה פודים. אני רוצה לשמור על מכונת הקפה הישנה שהייתה לי היות ונתנה שירות טוב (פליפס ישנה מאוד אך מצויינת) וצריך לאחסן אותה. איך מכינים מכונה לאחסון ממושך? תודה מראש לכל מי שיש נסיון ומענה בנושא.
אחד החברים שליהציע לי קולה קפה
13/10/2015 | 22:58
7
107
מבית היוצר של איבגי ממושב מצליח
משומש דגם סולאר במחירה 10000 שקל
שווה?
שאל את רם, הוא יענה השמחה
14/10/2015 | 00:51
47
10,000 ש"ח לקולה קפה?
14/10/2015 | 14:39
5
75
יש לך כוונות לקלות באופן מסחרי?
הבעיה היא שאין שבעולם מכונות לק"ג ומטה שאני יכול לקנות.
14/10/2015 | 22:30
4
73
המכונה הנ"ל היא ל2-3 ק"ג קלייה אם אני לא טועה. וזה המון בשבילי בעייתי.
אבל היא תהפוך לסוג של מכונה ל"כל החיים" ככה שהוצאה חד פעמית. מקווה.
ואני מחפש מכונה מסוג הזה הכוונה היא לאיכות חומרים ושיטת קלייה ועוד...
אחרת הייתי קונה את הגי'ן אבל אני לא מאמין בה....
מה גודל הבאטצ' שאתה מתכוון לקלות?
15/10/2015 | 14:52
3
54
נראה לי אוברקיל לשימוש ביתי.
 
באופן אישי אפילו ה-300 גרם של הג'ין הוא מעבר למה שאני אוהב לקלות. לפעמים אני מתגעגע ל-HWP שהיה לי ולבאטצ'ים של 80 גרם. זה איפשר לי לקלות כמה זנים בנפרד ולקבל תוצאות אופטימליות. עם באטצ' של 300 גרם אני נאלץ לקלות כמה זנים ביחד ולקבל קלייה לא אופטימלית לחלקם או לקלות חד זני ולקבל קפה פחות מעניין.
אצלי אפילו 1 ק"ג זה אוברקיל :)
15/10/2015 | 15:56
2
67
קנוניה שאין קולה מקצועי מחומרים איכותיים בגדלים כאלה.
מה אני יכול לעשות?!
יש....תזמין ממי שמייצר. חוצמזה שעלי אקספרס....
16/10/2015 | 10:27
1
94
...מפוצץ במכשירים מקצועיים של קילו או חצי קילו...לגבי איכותמוצר,איןלי מושג,לגבי שירות... לא יהיה לך...
 
 
 
 
 
אגב יש לי טורפטורה 1 קילו , אם תרצה .... 12000ש"ח (לא כולל מע"מ)...
המחיר אינו ניתן למיקוח, זה המחיר, לא יקנו? שישאר לשימושי האישי וליופי,המכשיר יפיוף....
דובי, שלחתי לך מסרים לפני כמה ימים, אתה לא חוזר אליי.
16/10/2015 | 13:17
58

אשמח להתייעץ, להיפגש, לקלות, ואפילו אולי לצאת בקנייה :).
אני עוד תקוע בעניין של מסגר/רתך שיכול לבנות... זה יחסית אבוד.

.
16/10/2015 | 13:12
14
מעוניינת לרכוש מכונת קפה אוטומטית לבית
15/10/2015 | 01:06
1
106
שלום,
אני מעוניינת להפתיע את בן הזוג שלי ולקנות לו מכונת קפה. הוא מאוד אוהב ומעריך קפה איכותי. אציין כי להורים שלו בבית יש gaggia brera והוא מאוד מרוצה ממנה.
רציתי להשקיע כ1000 שח ולרכוש מכונה של נספרסו. לפני הרכישה ניסיתי לברר איתו מה דעתו על המכונות של נספרסו ותגובתו הייתה: "נספרסו זה לחובבנים. מי שבאמת מעריך קפה יקנה מכונה אוטומטית שטוחנת פולים".
כעת אני בבעיה. הבנתי שכדי לקנות מכונה אוטומטית, אצטרך להיפרד מ3000 שח, שזה הרבה מעבר למה שתכננתי.
אודה לקבלת המלצות וחוות דעת על המכונות הבאות:
Melitta Solo & Milk
Melitta Solo ולרכוש מקציף חשמלי בנפרד
Pascale Aroma Milk
מכונה ידנית Pascale Chrome Basic + מטחנה Melitta Molina
אדגיש כי אין לנו ניסיון עם מכונה ידנית וגם הבנתי שה מצריך התעסקות רבה.
 
כיצד כל אחת מהמכונות שציינתי בהשוואה לGaggia Brera, המכונה שהוא מכיר ואוהב?
 
מה תוחלת החיים של המכונות האלו? חשוב לי שהמכונה תהיה אמינה.
.תודה לכל העוזרים.
 
לא מכיר באופן קרוב את המכונות שציינת...
16/10/2015 | 10:31
76
אני יוצא מנקודת הנחה שהמכונות טובות ומיצרות קפה  טוב.
 
אם מכונה משומשת יכולה לבוא בחשבון,יש אצלי במעבדה גאג'יה בררה למכירה.
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ