לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום קפה
ברוכים הבאים לפורום קפה!הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.ליאור ינאי

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קפה

ברוכים הבאים לפורום קפה!הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.ליאור ינאי
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
ברוכים הבאים לפורום קפה.
פורום קפה עוסק בתחביב הקפה, בקליית קפה, מכונות קפה  ותרבות קפה, חברי הפורום רואים בנספרסו/קפסולות כמוצר שאינו נכלל בתחביב ועל כן אין לנו תשובות לגבי מוצרי נספרסו/קפסולות ואיננו יכולים להמליץ או לתת תשובות על מוצרים אלו.
המשך >>

למכירה : La Cimbali M21 Junior
01/11/2015 | 23:05
3
127
La Cimbali M21 Junior
הרולס רויס של המכונות. בנוייה ברמה הכי גבוה שיש
טופלה במסירות רבה מאוד ! מים מרוככים בלבד , שטיפות קבועות לראש.
נמכרת בצער רב עקב עזיבה לחו"ל. כל הקודם זוכה. הזדמנות חד פעמית בלוח. לרציניים בלבד שיודעים מה זה La Cimbali
 
054-9774041
 
אתה בטוח שהוספת מודעה בלוח?
02/11/2015 | 08:31
2
95
אני לא רואה אותה כאן:
 
 
אבל אולי אני מחפש במקום הלא נכון.
 
כמו כן, במודעות יד שניה עוזר מאוד לכתוב מחיר.
המחיר הוא 7500 המכונה במצב מדהים
06/11/2015 | 10:17
1
47
אם אתה מעוניין 052-7339900
שי
ירידת מחיר - 6500 ש"ח. הורדתי 1000 ש"ח
17/11/2015 | 23:14
19
מי שמעוניין
052-7339900
מטחנת קפה המילטון
01/11/2015 | 21:17
1
53
שלום, שאלה קצרה: ברשותי מטחנת להבים פשוטה של המילטון (קפה, לא תבלינים). מאסתי בקפה טחון מראש במקום העבודה, אין טעם וריח והקפה דלוח.

אני רוצה לרכוש פולים ולטחון לבד. האם היא מספיקה לקפה בוץ פשוט וטוב? היא עובדת על פולסים, איך אדע מתי האבקה טובה לבוץ?

בבית מחזיק מכונה אוטומטית קצרה לאספרסו ואמריקנו. המון תודה
מטחנת להבים לא מיועדת לקפה
20/11/2015 | 09:51
17
מיועדת לתבלינים.
 
עוגמת נפש
01/11/2015 | 03:19
2
164
הייתי היום בסניף ברמת החייל ופשוט נשארתי פעורת פה והמומה לאור השירות הגרוע שקיבלתי, ולא מאחד המלצרים, אלא לא אחר מאשר בעל המקום! הגישו לי מנת פסטה ולא הייתי מרוצה ממנה, אז ביקשתי להחליף אותה והתגובה בה נתקלתי הייתה פשוט מזעזעת. בעל המקום היה שם והוא נתן בין היתר שירות, כי היה המון לחץ, אז מה הוא אומר לי?? " זאת המנה, ותישארי איתה, אצלנו אין דבר כזה להחליף מנות" . המשכתי, ואמרתי לו, אבל אני לא מרוצה מהמנה, אני לא רוצה לאכול אותה, אני מבקשת שתביאו לי מנה אחרת. אז הוא אומר " אז אל תשלמי עליה". אח"כ לא עניתי והמשכתי לשבת שם עם חברה שלי ושתיתי משקה שהזמנתי. פתאום הוא בא אליי לקח לי את המשקה מהיד ואומר: " אם את לא מתכוונת לשלם על מה שהזמנת תלכי מכאן". אני פשוט נשארתי המומה, לא האמנתי למה שהתרחש שם והיו שם מיליון אנשים שהיו עדים למחזה המזוויע הזה ואף אחד לא הגיב ולא כלום. אמרתי לו שהוא חצוף ושזה לא יחס וגישה ללקוח ושאם לקוח לא מרוצה מהמנה שלו צריך להחליף לו אותה! בסופו של דבר, אני וחברה שלי הלכנו ומשם ולא נשארנו לשבת, כי כמובן, גם לא התאפשר לנו לשבת, הוא פשוט גירש אותנו משם בלי בושה.
בחיים לא קרה לי דבר כזה ולא מאחלת לאף אחד שיקרה לו את זה. זה באמת, התת רמה של התת רמה וזה יותר גרוע מכל יחס אחר שמקבלים. לא קיבלנו שום פיצוי, ואני חושבת שאני יעביר את המקרה הזה הלאה, שכולם ידעו על זה ולא ידרכו שם.‏

טוב שסיפרת לנו.... רק אם לא קשה...
01/11/2015 | 08:56
1
112
להגיד לנו באיזה סניף מדובר, והאם לא התבלבלת בפורום.....
נכון שכחתי
01/11/2015 | 16:26
96
מדובר בקפה קקאו ברמת החייל תל אביב , אל תתקרבו לשם! 
LA PAVONI
29/10/2015 | 20:54
1
124
מי משווק ומתקן אותם?
אני מתקן....
01/11/2015 | 09:00
93
משווקים ארילווה ישראל(לה קוצ'ינה) לא לצפות לגדולות, אף משווק לא שמח לעבוד איתם בעיקר כי מנעד הרווח שהיבואן הזה מאפשר הוא בלתי אפשרי. ולא מאפשר למשווקים להרוויח.
 
השבוע בתערוכה פגשתי את מנהל השיווק מזרח תיכון ואסיה של החברה, מחשבות על יבוא פרללי למגוון מוצרים של החברה, עלה בראשי ונשקל.
הזדמנות מיוחדת! משדרג את מכונת האספרסו שלי!
31/10/2015 | 14:25
2
116
אני משדרג את מכונת האספרסו בחותם הקפה, בקרוב, ומציע את המכונה שלי למכירה. 
יש לי לה צ'ימבלי M39 GT HD, שני ראשים, בת שנתיים במצב מצויין. היא תופעלה על ידי במסירות ומפיקה קפה נפלא. כל טיפולי התחזוקה בוצעו ע"י אינטרפרק והיא במצב באמת מצויין. היא נקנתה ב 58,000 ש"ח ואני מציע אותה ב 22,000 ש"ח, שזו הזדמנות למי זצריך כזו מכונה ויקר לו לקנות חדשה. 
הצ'ימבלי הזו מפיקפה קפה נפלא בגלל שיש לה דוד נפרד לכל ראש ושליטה מדויקת בטמפרטורת החליטה, וכן שליטה בפרופיל החליטה, לפי סוג הקפה - ערביקה/ רובוסטה / תערובת. 
כרגע אני מתכוון להתקדם ל M100 .
אפשר להשיג אותי בטלפון 054-6655666. 
אילן שנהב - חותם הקפה
M100 זה ממש מעניין - תגיד כשתשתלט על פרופילי המיצוי, אני...
31/10/2015 | 15:21
80
...ארחיק עד לרמה"ש בשביל לטעום את ההבדילים. אגב, יש גם מכונות ראש אחד עם פרופיל מיצוי נשלט?
ולמי שצריך מכונה עם שני ראשים - זאת הזדמנות לא רעה בכלל.
אילן יקירי, חזרתי ממש בערב שבת מתערוכת HOST במילאנו ו.....
01/11/2015 | 08:55
91
.... ככל שאני מעריך את לה צ'ימבלי, עזוב אותך משטויות, זו מכונה עם המון דאווין ומעט מאוד  תוצר כוס... אם יש לך סכום כמו 58K תעשה יבוא עצמאי של מכונת דה לה קורטה, את התחזוקה  חברינו מLOVEAT ישמחו לעשות . אם יש משהו שיצא לי לחוות בתערוכה האחרונה זה עד כמה מכונת הדה לה קורטה  משכיבה ומשפילה את צ'ימבלי באכזריות רבה.
כמו כן אם אתה רוצה, בגרתי לעצמי עם סימונלי, מכונת אאורליה 2 T3 דגם WBC, שעולה פשוט פחות מחצי ...
 
יש לי המון הערכה לצ'ימבלי, שלא תבין לא נכון, המכונה מצויינת. פשוט באותו מחיר, יש טיפה מעל.
 
האם מכונת קפה חוסכת לכם כסף וכמה?
31/10/2015 | 20:41
3
97
היי,

האם לדעתכם ברמת ההוצאה על קפה מכונת קפה חוסכת כסף או עולה יותר?

דוגמה קונקרטית:

1. במקום לרכוש קפה בבוקר ב - 8 שקלים אני מכין את הקפה בבית.

2. אני חוסך שמונה שקלים.

3. מאידך אני משלם:

3.1 עבור מנת קפה - שאני רוכש בפולים. כמה גרם נכנסים במנה?
3.2 עלות החשמל - חימום המכונה והפקת הקפה
3.3 עלות כוס חד פעמית עם מכסה
3.4 נתעלם כרגע מעלות המכונה.

האם ידוע לכם כמה חוסכים ככה?
זה תלוי ומשתנה...
31/10/2015 | 21:29
74
נדבר על המכונה הכי קל, למרות שביקשת להתעלם.
מכונה בלבד במחיר נגיד 4000 שקל?!
תוך שנה שנה וחצי אתה מכסה את העלות שלה במחיר כוס קפה של 8 שקלים.
יש חנויות קופיקס 5 שדיי מייתרות את מכונות קפה בבית.
וכל זה במידה והמכונה מחזיקה לך לפחות שנתיים שלוש. המכונה שווה.
אבל לא כולם שותים מהמכונה. 
 
לגבי הבלאי כמו כוסות חשמל ופולים...
כוסות- אני אישית לא קונה כוסות חד פעמיים מטעמיים סביבתיים ונמנע מחומרים מסרטנים.
חשמל- אממ אפשר להכין בעבודה אם זה ממש חשוב לך החשבון הקטן הזה.
פולים- כאן כל המשחק!! בחנות או בבית קפה, הקפה כחומר גלם, תמיד יהיה יותר יקר מאשר אם תקנה בעצמך את הקפה.
אני אישית אוהב לברור ולעשות הקפה בעצמי וככה אני יודע מה אני שותה.
ובמקרה זה, זה זול משמעותית מאשר בבית קפה.
במקרה שלך בית קפה בכוס קפה שמים לך X כמות קפה = 8 שקלים. אני בטוח שהם שלא מפסידים.
 
יחסית לקפה קנוי בחוץ?? זול בסדרי גודל
31/10/2015 | 23:34
71
מקינטה - קנייה של טבעות אטימה אחת לעשור, יענו 3 שקל בשנה.
פילטר - 15 אגורות לקפה.
המקינטה היא קנייה חד פעמית לכל החיים, ממש כמו הקונוס שמחזיק את הפילטר.
 
מנה רגילה אצלי זה 15 גרם בממוצע (פחות במקינטה, יותר בפילטר),
יענו 66 מנות לק״ג. אילו הייתי קונה קפה ב-150 לק״ג זה היה עולה לי 2.2 ש״ח לספל,
אבל אני קולה לבד - יותר קרוב ל-100 ש״ח לק״ג אם תשקלל את עלות הגז/ניקיון,
או במילים אחרות, 1.5 ש״ח לספל. היי, יותר זול מנספרסו.
אין כאן לדעתי עניין של כסף בכלל...
09/11/2015 | 17:13
37
מי ש"משוגע" לאספרסו, ומשקיע בבית הרבה כסף (כולל בכוסות, במכונה וכו') פשוט עושה זאת כי לא תמיד אתה יכול לצאת מהבית בשביל כוס קפה, זה לא נוח ולא רצוי, בפרט אם אתה שותה מעבר לכוס אחת בבוקר וזהו.
 
בנוסף, לחובבי התחום יש את ההעדפות האישיות המיוחדות שבאות לידי ביטוי בבית, ולא תמיד תוכל למצוא אותן בחוץ. אם אתה גר ממש ליד מקום שמכין קפה בדיוק כמו שאתה אוהב, ונוח לך לעבור שם בבוקר במקום להכין, זה אולי הגיוני לשלם את ה-8 ש"ח הללו בבקרים...
בתי קפה בתל אביב
29/10/2015 | 22:37
1
57
ישנו אתר שמציג מידע וביקורות על בתי קפה בתל אביב אך רק כאלו הפתוחים אחרי חצות ועד השעות הקטנות של הלילה..בנוסף למידע על מסעדות הפועלות עד מאוחר
 
האתר הזה לא ממוקד בבתי קפה בכלל
29/10/2015 | 22:48
33
הוא מציג כל מיני מסעדות ומקומות שפתוחים עד מאוחר. נחמד.
 
לאחרונה נתקלתי באפליקציה נחמדה לבילוי בתל אביב, שמאפשרת להזמין בירה בפאבים ובתי קפה בתל אביב והסביבה ב - 15 שקלים! נראה לי שהשם דרינקז אבל לא סגור על זה ולא הצלחתי לאתר קישור.
 
 
תקלה במכונה
29/10/2015 | 08:59
1
70
שלום,יש לי מכונת קפה של דלונגי-ec220,
כשאני מפעיל אותה בהתחלה למקציף,יש נזילות מים מהמקציף עצמו וגם מהראש 
של האספרסו, אני מניח שזה אולי קשור לאטמים,אם יש למישהו רעיון אחר 
אשמח לשמוע.
טיפול אבנית....
01/11/2015 | 09:12
40
לבצע אותו בעיקר מצינורית המקציף ורק שני שלבים אחרונים של העברת מיסה דרך ראש החיליטה, לאחר מכן שטיפה של 4-5 מיכלי מים רק דרך המקציף, בשביל לגרור עד כמה שאפשר לכלוך החוצה מבלי שיתפס בשסתום החד כיווני שבראש(אחרת ממשיך לנזול).
שוברים לאמיגו: 42% הנחה בלי קפה ירוק ועד 100 ש"ח לקניה
28/10/2015 | 22:48
1
97
29/10/2015 | 13:14
8
המלצה למכונה אוטומאטית
28/10/2015 | 17:22
1
59
היי,
מחפש המלצה למכונה אוטומאטית בתקציב של עד 2000 ש״ח
פונקציית ההקצפה אינה חשובה, אני משתמש במקציף חיצוני
חשוב לי קפה טעים ואמינות המכונה

היום אני עובד עם ידנית Gaggia Evolution

תודה מראש,
מכונות אוטומטיות באיזור ה2000 ש"ח
01/11/2015 | 09:09
64
גם לסאקו וגם למליטה יש מכונות דגמי כניסה שמכינים אספרסו בלבד ואופצית ההקצפה כלל לא קיימת בהן. המחירים הם בסביבות ה2500 ש"ח (כלפי מעלה טיפה או כלפי מטה טיפה), המכונות מפיקות אספרסו טוב , אל תצפה לשיפור בטעם מול האבולושן, מכונה ידנית, גם אם פשוטה, מכינה קפה  מרוכז וחזק יותר.
 
אם משומשות באות בחשבון, פנה במסר אישי., יש כל מיני אופציות.
 
מי כאן סדיסט מניפולטיבי וסוציופת מרוכז בעצמו?
26/10/2015 | 21:33
2
96
לפי מחקר אוסטרי חדש, כל מי ששותה את הקפה שלו בלי סוכר (מודה באשמה) ובכלל אוהב אוכל מר - בירה, שוקולד מריר, ג'ין אנד טוניק - הוא תככן בעל נטיות סדיסטיות, נרקיסיסט אנטי-סוציאלי, ובכלל מניאק לא קטן.
מעניין, מה זה אומר על הפורום שלנו?
עוד כתבה נטולת מידע קונקרטי במספרים
27/10/2015 | 00:51
1
42
לפחות ציינו מה היה גודל קבוצת הניסוי, זה כבר יוצא דופן.
לא ידוע על קיומה של קבוצת בקרה, או בקיצור, העיקר למלא את האתר/עיתון בעוד כתבה
ויאללה, לספור כניסות.
 
ואין שום, ש-ו-ם קשר בין מקיאווליזם לבין סדיזם או נטיות פסיכופתיות. לפח וחסל.
יצא המרצע מן השק!אל תתכחש
27/10/2015 | 21:37
37
ואם ברצינות, אני חושב שחוסר הרצינות של ה"מחקר" הזה משעשעת לא פחות מה"מסקנות" שלו
המלצה למכונת קפה עד 2000 ש'ח
27/10/2015 | 05:02
2
61
שלום לכל פריקי הקפה כאן.
אוהבת קפה, אך לא מתמצאת בפן הטכני והצרכני של הנושא.
מחפשת לרכוש מכונת קפה לשימוש ביתי במקום הישנה ששבקה בדמי ימיה. הצפי הוא עד 10-15 כוסות ביום, הקצפה נדרשת ותחזוקה קלה ככל הניתן.
יכולה להקציב עד 2000 ש'ח כולל כל מה שמסביב.
אשמח לקישור למוצר ספציפי וממוכר אמין ובעל תודעת שרות נאותה.
תודה
סאיקו פואמיה
27/10/2015 | 23:06
40
אני מוכר Ascaso steel uno prof בת שנה מכונה מדהימה...
06/11/2015 | 10:21
30
היי
אני מוכר מכונה שלדעתי תוכל להפיק קפה מדהים בתקציב שאת מחפשת. אני דורש עלייה בדיוק 2000 ש"ח. אני מצרף לך לינק למכונה כדי שתוכלי לראות על מה מדובר.
במידה ורלוונטי 052-7339900
 
קפה מתוק ללא סוכר
25/10/2015 | 11:15
4
83
היי חברים,
 
רוצה להמליץ לכם על סטארט אפ חדש שעולה בקרוב בindiegogo
 
קפה מתוק ללא סוכר או ממתיקים כלשהם.
 
מצרף לינק להמלצה שקיבלה החברה באיגוד הקפה האמריקאי, וכן לינק לבלוג באתר שלהם
 
 
 
מעניין
25/10/2015 | 23:39
2
51
אמנם לא הצלחתי להבין אחרי חפירה באתר מה ההבדל בין חלף מוקצף רגיל
לבין הפטנט המוצג שם, אבל שיהיה בהצלחה. יהיה נחמד אם יציגו את הרעיון גם פה, בפורום.
 
עצה ידידותית - תפעילו מסנן ספאם לבלוג, יש שם השתלטות של בוטים.
אני חושב שהפטנט הוא מכונה אוטומטית שמקציפה טוב
26/10/2015 | 11:42
1
45
בניגוד לבועות הסבון הרגילות שמתקבלות בהקצפה אוטומטית.
מה שאני לא הבנתי, זה איך זה בדיוק ממתיק את הקפה? המתיקות הטבעית של החלב?
הרי אנשים ממתיקים קפה גם בבית קפה שם יש הקצפה נורמלית.
חלב מוקצף
26/10/2015 | 17:04
29
חברה מחיפה המתמחה ברובוטיקה .
עד כמה התוצאה טובה?
האם הקצפת מיקרו תציף את הסוכר שבחלב בצורה יעילה או מודגשת ?
אבקש מהם להציג את הנושא בפני חברי הפורום
קצת פרטים
03/11/2015 | 09:54
18

המכשיר החדש מייצר חלב מיקרו-מוקצף בצורה אוטומטית לחלוטין על ידי לחיצה על כפתור . החלב המתקבל הינו בעל מירקם אחיד  ובטעם מתקתק.  
התוצאה מתקבלת בתהליך של כדקה וחצי על ידי הצלפת החלב ((milk whipping במהירות משתנה תוך כדי חימום על פי סוג החלב והחברה המפסטרת. תהליך ההצלפה-חימום מבוקר על ידי מחשב  ותלוי בחלב (פרה, עז, סויה), בתהליך הפיסטור ובמצבו בעת השימוש (למשל, האם החלב טרי?). החיישנים של המכשיר מוסרים את האינפורמציה למחשב אשר דואג לתהליך שבו בועות האויר - גדולות בתחילת התהליך (ונראות בעין)  הופכות לבועות זעירות (ונראות רק במקרוסקופ). המיקרו הקצפה, מתקבלת בסביבות 60 מעלות צלסיס ומוכנה למזיגה לאספרסו בכדי לקבל את הקפוצינו.   איננו יודעים עדיין מהי הסיבה לתופעת המתיקות. ישנן הערכות מדעיות הקשורות למבנה המולקורי של החלבונים בחלב ורפואיות המניחות שהחישנים שלנו בלשון "חושבים" שהטעם מתקתק אבל למעשה זו אשליה;   פרטים נוספים בסרטונים באתר  www.rmfmm.com ; יש שם המון מידע.
MFMM  הביתי מיועד לאוהבי קפה וקינוחים אחרים אשר מעוניינים לבקר את כמות הממתיקים שהם צורכים. המכשיר מיועד לכל גיל, לאנשים הסובלים מסכרת וגם לאנשים צעירים המעוניינים במשקאות מרובי חלבונים לפיתוח הגוף .
תהליך המיקרו-הקצפה גורם לצריכה פחותה של סוכר או ממתיקים אחרים ומאפשר ללקוח להרגיש את הטעם והארומה של פולי הקפה.
ה MFMM  יפתור בעיה המטרידה תמידית את בעל בית הקפה: בריסטה מקצועי זמין, ללא תנאים סוציאליים ובעלות שכר מינימום במטרה לייצר קפה איכותי ללקוחות.                                        הלקוחות, מצד שני, יוכלו מעתה לדרוש מבעל בית הקפה את סוג פולי הקפה המועדפים עליהם ולא לקבל כמובן מאליו את המצב כיום שבו רוב בתי הקפה מחזיקים רק סוג אחד של פולי קפה. מעתה הלקוח יהיה המומחה לקפה, הלקוח יחליט מהו הטעם המועדף.
ניתן להכין באמצעות ה MFMM  קפוצינו , שוקו או שוקולד ללא סוכר או ממתיקים אחרים (טבעי או מלאכותי).  
שוקולדים חדשים המיוצרים באמצעות החלב שה MFMM מפיק אינם בעלי טעם מריר, אלה מתקתקים . ניתן להכין שוקולד אפילו  עם  ויסקי או להוסיף ממתיקים לפי טעמכם כגון סילאן טבעי ללא סוכר. הטעם נפלא וניתן לייצר בפשטות (גם בבית). צעירים או פחות צעירים הרגילים לטעם מאד מתוק, מתרגלים לטעם החדש בקלות.
אם לאחר תהליך המירו-הקצפה, לא מתקבלת התוצאה הרצויה (הקצפה אחידה ודי סמיכה וטעם מתקתק), הדבר מעיד על כך שהחלב "הזה" אינו טרי לפי ההגדרה שלנו.  נניח למשל שהוכנה מיקרו הקצפה משקית חלב שנלקחה מהמקרר  והשארית נשארה על השלחן בחדר למשך 3 שעות (בקיץ, בטמפרטורה של 25  מעלות צלסיוס). אם נקציף את החלב הזה, הטעם לא יהיה מתקתק וההקצפה גרועה.
באתר, בדף הבית www.rmfmm.com יש שני סרטונים (הקדמה וכיצד) המסבירים בקצרה במה מדובר וישומים של המכשיר.  המבקרים המעוניינים לקבל מידע על הקמפיין שלנו לגיוס המונים באתר Indiegogo.com  מתבקשים להירשם.
הבלוגים באתר מכילים אינפורמציה על תעשיית הקפה ומה משמעות השימוש של המכשיר החדש;  קיימת גם התייחסות למכשירי הקפה הביתיים (קטנים ואוטומטיים) העובדים עם קפסולות (אספרסו וחלב).   בדף השאלות והתשובות יש מידע נוסף, כדאי לקרוא.
יהיו כמה ערבי הכרות . עדיין לא נקבע מיקום ותאריך. קפוצינו ושוקו יוגשו בכוסות שקופים בלבד בכדי שניתן יהיה לראות כיצד המיקרו-הקצפה מתערבבת עם האספרסו באופן טבעי וללא בחישה. ניתן יהיה לטעום שוקולדים מתקתקים ללא סוכר.
יש דף פייסבוק בעברית:
https://www.facebook.com/Tairob-Ltd-%D7%98%D7%99%D...
 
 
 
למסירה לחובב קפה מכונה אוטומטית שוירר Shaerer
25/10/2015 | 15:37
1
113
שלום רב,
למסירה מכונה אוטומטית לשימוש ביתי או משרד קטן
טוחנת http://timg.co.il/f/Emo96.gif
מקציפה
לא תקינה, דורשת תיקון אבל כשהיא עובדת - זה כיף גדול.
נמצא באזור סגולה פתח תקוה

מה המספר שלך?
26/10/2015 | 16:15
23
לא מהתחום ומבקש עזרתכם להכנת קפה שחור בבית
22/10/2015 | 10:11
9
79
מוכן להוציא כסף על מכונה. אבקש שתגידו לי אם יש מכונה שמכינה רק קפה שחור, כמה זה אמור לעלות ואיך זה מתבצע (קונים קפסולות או פולים שנטחנים במכונה)...
קומקום?
22/10/2015 | 11:06
1
22
מחפש משהו יותר טעים ומקצועי מזה, למשל טחינה בבית
22/10/2015 | 13:29
51
ולכן אני מתייעץ
לא בטוח למה התכוונת ב"שחור", אבל אם חשבת על טורקי,..
22/10/2015 | 21:01
61
...אז מטחנה וג'זווה (או כמו שבמקומותנו אומרים, פינג'אן) - זה כל מה שצריך. שים לב שהטחינה הנדרשת לטורקי היא העדינה ביותר, ולכן לא כל מטחנה תתאים.
מכונת קפה טורקי 1500 ש"ח. נהדרת
24/10/2015 | 16:53
5
60
האם מוכרים לאנשים פרטיים מכונות שטוחנות במקום את הפולים?
24/10/2015 | 22:43
4
53
אם כן - איזה מותגים יש והאם כדאי לקנות מחו"ל או עדיף מהארץ בגלל השירות?
ו-dimab כל הרעיון שאני גם חוסך את ההתעסקות וגם מקבל קפה טעים יותר.
צר לי לאכזבך, אך לגמרי לא בטוח:
24/10/2015 | 23:10
3
55
טעים יותר לא תקבל, במקרה הטוב - טעים לא פחות.
לגבי ההתעסקות, אם אילן התכוון לביקו, אזי עדיין אתה צריך לטחון, למדוד ולמלא מים בג'זווה ולשים אותו - רק במקום על הגז, בתוך המכונה הזאת. הדבר היחיד שזה חוסך לך זה ה"דגירה" על הקפה. מצד שני, זה מוסיף התעסקות עם תקלות פעם ב-. האם זה יותר נוח - לשיקולך האישי.
יתכן ואילן התכוון למכונה אוטומטית כלשהי להכנת קפה טורקי, אבל אני לא מכיר כזאת.
קודם כל ההכנה עצמה כייפית ונעימה.
24/10/2015 | 23:53
2
44
שנית, קפה שטוחנים לבד בבית, הרבה יותר טעים. 
אינני מכיר מכונת קפה טורקי שגם טוחנת לבד. רק מכונת אספרסו. אבל אפשר לרכוש גם מטחנה. לא סיפור גדול, והקפה נפלא!
25/10/2015 | 01:45
7
תודה אני אחפש מטחנה
25/10/2015 | 15:15
12
לבעלי רנצ'יליו סילביה ובכלל – כמה שאלות ?
24/10/2015 | 19:36
1
98
המכונה (בת 3 לערך) לא הצליחה להקציף חלב (זרם הקיטור היה מפוזר מאוד כמו תרסיס) ולכן הכנסתי סיכה/מחט לתוך פתח הקיטור. לאחר מכן הלחץ שיצא משם היה חזק ביותר ובקושי הספקתי להקציף (הטמפרטורה עלתה תוך זמן קצר מאוד) ולכן יש לי מספר שאלות:
1. האם הכנסת סיכה לברז הקיטור פגעה במשהו ביציאת הקיטור או ויסות הזרם ?
2. אם כן האם ניתן להחליף את הקצה ואז איפה משיגים כזה ואיך מוציאים את הקיים ?
3. האם זה קשור לניקוי המכונה (המים שאני מכניס לתוכה מסוננים דרך תמי 4 ומשם לקנקן של בריטה ורק אז זה נכנס למיכל המים) ואז איך מומלץ לנקות אותה ?
 
דרך אגב הקפה יוצא מצוין ושם אין שום בעיה
 
תודה
 
חלקי חילוף ושגרת ניקיון לרנצ'יליו סילביה
28/10/2015 | 20:13
43
על שאלה (1) אין לי תשובה - מעולם לא ניסיתי. לגבי שאלות (2) ו-(3) - חלקי חילוף בטוח אפשר להשיג אצל היבואן (Neni) - היה לי ניסיון מאוד טוב איתם השנה, כששלחתי את המכונה לטיפול 10,000 (אחרי קרוב ל-6 שנים שיש לי אותה).
לגבי תמי 4 אני לא יודע, אבל שימוש ב"בריטה" בהחלט מומלץ ומספיק. מומלץ גם להשתמש במלח לימון פעם בחודש - להעביר במערכת (גם בצד מיצוי הקפה וגם בצד הסטימר), ואחרי כן להעביר עוד מיכל או שניים של מים נקיים, כדי לא לקבל טעם לוואי בקפה.
 
וליצירת קשר עם "נני"
 
בהצלחה!
חגי
לחץ מכונה
22/10/2015 | 17:50
1
63
היי,
יש לי Gaggia Evolution. ומשום מה אני לא מצליח למצא מה הלחץ שהמכונה מייצרת http://www.gaggia-usa.com/machines/Gaggia-Evolution/id/11196
 
אני לא רואה בעיה במזיגת קפה רגיל (בדר"כ Double shot) אבל בשימוש בפודים, המזיגה מתחילה חלש ומהר מאוד עוברת לטיפות
 
אני מנסה לחשוב האם יש לי בעיית לחץ במכונה. איך אפשר לבדוק את זה והאם זה משהו נפוץ ובר תיקון פשוט או שזה כמו מנוע של רכב וטיפול כזה עולה כמו מכונה חדשה?
או שבכלל הבעיה היא לא הלחץ אלא אולי סוג הפוד (Bristot)?
 
תודה לעונים
טיפול תקופתי....
01/11/2015 | 09:19
24
טיפול אבנית על מכונה קרה בעיקר, לא לתת לתמיסה לרתוח במכונה, זה מזיק לה. בין העברה של תמיסה(רק דרך המקציף!!! ורק שתי העברות אחרונות דרך ראש החליטה, שטיפה של ארבעה מיכלים לפחות רק דרך המקציף)
 
לחץ המכונה עומד על בין 15 ל17 באר בהתאם לסוג המשאבה שהותקנה בה. זה נתון זניח וחסר משמעות, פורק הלחץ נכנס לעבודה באיזור ה12 באר(במידה והמכונה מטופלת ותקינה).  המשאבה גנרית ופשוטה שמחירה עומד על בערך 160 ש"ח (ללא המע"מ וללא התקנתה).
|*|פורומים חדשים בתפוז|*|
( לעמוד שלי בתפוז )
22/10/2015 | 16:38
5
|כסף|יש לך שאלות לגבי העסק שלך? מעוניין לדעת כיצד למקסם את הרווחים?
|שמאל|היכנס עכשיו לפורום ייעוץ עסקי ושדרג את העסק שלך:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|@|מעוניין להסיר את הקעקוע הישן? רוצה להתייעץ לגבי שיטות ההסרה הקיימות בשוק?
|שמאל|היכנס לפורום הסרת קעקועים, תשאל ותתייעץ:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|לב-ש|עומדים להתגרש? יש לכם שאלות לגבי התהליך?
|שמאל|בפורום גירושין תוכלו להתייעץ עם עורך דין מומחה ומנוסה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|דושיח|עליכם ליישב סוגיה שאינה פתורה? הסתכסכתם עם השכנים?
|שמאל|בפורום גישור תוכלו לשאול ולהתייעץ בדרך ליישוב המחלוקות:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|*|מתעניינים במפת הכוכבים? מחכים לדעת איזה יום מצפה לכם מחר?
|שמאל|פורום אסטרולוגיה בהנהלה חדשה! הכנסו עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
לחובבי קפה ושוקולד ושילוב חגיגי שלהם. מה דעתכם?
22/10/2015 | 10:29
44
למשהו יש את הנוסחא
19/10/2015 | 08:34
6
128
להגיע בבישול שיהיה מתוק ולא חמצמץ?
זה נקבע בקלייה ולא בבישול. ככול שקלוי יותר עמוק (יותר כהה)
20/10/2015 | 12:08
5
68
כך הקפה פחות חמוץ. ככול שיותר בהיר - יותר חמוץ.
אכן, רק שפחות חמוץ לאו דוקא אומר יותר מתוק - יכול גם להיות..
20/10/2015 | 13:04
4
59
...יותר מריר. המתיקות תלויה גם בזן/תערובת.
21/10/2015 | 07:57
3
8
התכוונתי לקבל תשובה אחרת
21/10/2015 | 19:44
2
46
יש לי קפה ירוק מהוואי
כמה זמן עליי לקלות אותו במחבת על מנת לקבל אותו מתוק באש נמוכה?
מה יוצא אצלכם מנסיון?
כלומר יענו מתכון של זמנים וטמפרטורה לזנים מסוימים.
אתיופה: כמה זמן קלייה ובאיזה טמפ'?
אינדונזי: כמה זמן קלייה ובאיזה טמפ'?
וכו....
יש מצב לקבל רשימה כזאת?
אין רשימה כזאת מסיבה פשוטה
22/10/2015 | 00:34
43
כל יבול הוא שונה, ובכל מדינה תמצא סוגי קפה
שמתנהגים בצורה שונה לגמרי בקלייה למרות שהם גדלו באותו אזור.
 
כמו בבישול, אתה צורב סטייק עד שהוא מגיע לדרגה הרצויה,
אין פה מספר ״נכון״ של דקות.
קלית קפה
24/10/2015 | 03:59
30
כל מכשיר, מכונה, מחבת דורש זמנים שונים לאותה התוצאה.
הגעה לזמן מדויק דורשת כיול על מספר מנות ניסוי.
לקבלת קפה פחות חמוץ ויותר מתוק אבל מריר צריך קליה עד הפיצוץ השני+עוד 10-30 שניות בהתאם למנה.
מנסיוני האישי, כל מנה חדשה שאני קונה מחייבת כיול חדש .
הכי חשוב, מאיפה קנית ירוק הוואי קונה!!!
אני התרוצצתי שבוע באי ואף אחד לא הסכים למכור לי פולים ירוקים וכל זה בגלל האיסור שהטילו שלטונות עכב מחלה בשיחי הקפה באי.
לקלוי אין בעית מזיקים...
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ