לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום קפה

ברוכים הבאים לפורום קפה!הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.ליאור ינאי

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קפה

ברוכים הבאים לפורום קפה!הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.ליאור ינאי
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
ברוכים הבאים לפורום קפה.
פורום קפה עוסק בתחביב הקפה, בקליית קפה, מכונות קפה  ותרבות קפה, חברי הפורום רואים בנספרסו/קפסולות כמוצר שאינו נכלל בתחביב ועל כן אין לנו תשובות לגבי מוצרי נספרסו/קפסולות ואיננו יכולים להמליץ או לתת תשובות על מוצרים אלו.
המשך >>

לצפיה ב-'ניקוי אבן מכונת נספרסו איניסיה'
ניקוי אבן מכונת נספרסו איניסיה
05/08/2016 | 17:45
3
227
לאחר תהליך הניקוי לא מצליח להחזיר את המכונה לפעיךות רגילה. עשיתי הכל לפי הספר והסרט של נספרסו...יש למישהוא רעיון?
לצפיה ב-'מצטערים, אף אחד מהכותבים הקבועים אינו בקיא במכונות של נספרסו'
מצטערים, אף אחד מהכותבים הקבועים אינו בקיא במכונות של נספרסו
08/08/2016 | 09:58
44
אני הייתי מציע לך לפתוח את חוברת ההוראות ולחזור על הטיפול עם תמיסה יבריכוז מדוייק יותר.
לצפיה ב-'לשרות הלקוחות שלהם יש שם של שירות מוצלח,תרים טלפון.'
לשרות הלקוחות שלהם יש שם של שירות מוצלח,תרים טלפון.
09/08/2016 | 18:07
20
לצפיה ב-'לצבוע בכחול'
לצבוע בכחול
19/08/2016 | 18:42
9
לצפיה ב-'טכנאי'
טכנאי
07/08/2016 | 14:30
49
אל תבינו אותי לא נכון, אין לי מילה רעה אחת להגיד על אנדריי מאספרסימו, אמין, זריז, כליל השלמות.
אבל אני לא גר במושב יותר, ואור יהודה לא ממש קרובה.
אז סחבק צריך מישהו שיטפל בבאטרפליי היוקרתית, אבל באיזור תל אביב  (רצוי מזרח העיר), המלצות?
לצפיה ב-'שלום חברים אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל למקרה'
שלום חברים אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבל למקרה
04/08/2016 | 02:30
90
שיש כאן בעלי עסקים -

האם תוכלו בבקשה לתת לי סדר גודל של עלות שאתם משלמים למפעל עבור ייצור מכסים של כוסות פלסטיק?
הכוונה לכוסות שנותנים ב-take away שייק וכדומה.
רק לגבי המכסים. לא הכוסות.

תודה רבה מקרב לב מראש למי שיש לו מושג לתת הערכה במענה לשאלה הזאת
לצפיה ב-'מישהו מכיר? ואם לא, מה בתקציב זה?'
מישהו מכיר? ואם לא, מה בתקציב זה?
02/08/2016 | 13:03
2
148
מכונת קפה, טוחנת פולים ומקציפה Breville 870 נמכרת עכשיו בדיוטי ב 2850שח.
האם מכירים? מומלצת? ואם לא, האם יש המלצה למכונה טובה עד תקציב זה?
הצרכים: 2 כוסות ביום. חשובה הקצפה טובה!! מוכנה להשקיע בתחזוק תקופתי אך ביומיום רצוי הכנה מהירה עם מינימום עבודה :)
תודה מראש
 
לצפיה ב-'מוצר ירוד בעטיפה יפה! לא לגעת!!'
מוצר ירוד בעטיפה יפה! לא לגעת!!
03/08/2016 | 09:12
1
40
לצפיה ב-'תודה רבה!! יש המלצה על מוצר איכותי ועמיד לאורך שנים?'
תודה רבה!! יש המלצה על מוצר איכותי ועמיד לאורך שנים?
03/08/2016 | 15:54
50
באיזור מחיר 2500שח?
יש מי שנותן אחראיות יותר משנה?
אם המכונה לא תשרת אותנו 3 שנים, לא ישתלם לקנות...
לצפיה ב-'נפתח פורום אולימפיאדה ריו 2016'
נפתח פורום אולימפיאדה ריו 2016
( לעמוד שלי בתפוז )
03/08/2016 | 14:08
2
המשחקים האולימפיים של קיץ 2016 עוד רגע כאן, ואנחנו מזמינים אתכם לפורום אולימפיאדה ריו 2016 כדי להתעדכן ולדבר על כל מה שחם!
 
 היכנסו כבר עכשיו:
לצפיה ב-'היפסטרים.....'
היפסטרים.....
03/08/2016 | 09:04
1
112
לצפיה ב-'גדול !! תודה על השיתוף'
גדול !! תודה על השיתוף
07/08/2016 | 19:09
12
לצפיה ב-'מחפשת מטחנת קפה מתנה'
מחפשת מטחנת קפה מתנה
02/08/2016 | 10:06
1
56
שתתאים למכונה של כרום יש למשהוא המלצה
לצפיה ב-'מכונת קפה כרום? או כרומקס?'
מכונת קפה כרום? או כרומקס?
03/08/2016 | 09:13
31
לצפיה ב-'מעבר לארה"ב'
מעבר לארה"ב
31/07/2016 | 10:44
9
75
שלום לכולם
אני עומד לעבור לארה"ב לשנתיים שלוש, ואני מעוניין לקחת את ה Gaggia Classic שלי איתי. קניתי אותה בגרמניה, ורציתי לדעת האם אני יכול לקחת אותה ולהשתמש ב שנאי שיעלה את המתח ל 250? או שיש בעיה גם עם התדר.
אני פשוט לא מצליח למצוא, לא במדריכים ולא שכתוב על המכונה עצמה באיזה תדרים היא עובדת?
כמו כן- אני מניח ששנאי של 3000W יעשה את העבודה (כתוב על המכונה 250V 10A, יעני 2500W), נכון?
המון תודה
 
לצפיה ב-'השפעה של תדר יש על מנועים. '
השפעה של תדר יש על מנועים.
31/07/2016 | 10:48
4
47
כך בחשבון שאם המתח קטן פי 2 אזי הזרם יעלה פי 2.
לצפיה ב-'תדר ומנועים'
תדר ומנועים
31/07/2016 | 12:49
2
41
תודה על התגובה. לגבי הזרם- למיטה הבנתי זה אמור להיות בדיוק ההפך, אם המתח נמוך כך גם הזרם יהיה חצי. לכן ברור שאני אצטרך שנאי אבל הבעיה היא ששנאי רגיל רק מעלה את המתח ולא משנה את התדר. לכן אני מנסה להבין אם מישהו יודע האם המנועים של גאג'יה יודעים לעבוד בשני התדרים (50 ו 60).
תודה
חמי
 
לצפיה ב-'גאג'יה לארהב'
גאג'יה לארהב
02/08/2016 | 03:53
40

  מכפלת זרם במתח היא ההספק. הספק לא משתנה. עבודה בחצי מתח תכפיל את זרם. שנאי מעלה או מוריד מתח, הכל לפי הצורך. מכשיר אירופאי הפועל על 220 וולט יחובר לשנאי שמעלה את המתח שבארה"ב .
בעית תדר 50 /60 הרץ קיימת במכשירים בעלי מנועים שעובדים באופן רציף וסינכרון חשוב להם - מקררים , מכונות כביסה וכו'. המשאבה שבמכונת הקפה עובדת 30 שניות ולכן אין בעיה. שנאי מתאים בסירס עולה 130$, גאג'יה קלסיק חדשה עולה 250 $
הבעיה תהיה להשיג פולי קפה טריים ואיכותיים אם הרילוקיש  שלך לא יהיה לסיאטל או סיליקון ואלי.
לצפיה ב-'מנוע צריך מתח גבוה יותר בתדר גבוה יותר'
מנוע צריך מתח גבוה יותר בתדר גבוה יותר
03/08/2016 | 21:56
16
כי ההיגב ההשראתי גבוה לפי יחס התדר.
 
ואם תפעל להחלפת חלקים כמו שכתב דובי הרווחת.
לצפיה ב-'קח'
קח
03/08/2016 | 21:23
4
לצפיה ב-'מאוד קל להפוך גאג'יה קלאסיק 220V====>110V'
מאוד קל להפוך גאג'יה קלאסיק 220V====>110V
03/08/2016 | 09:14
44
חבר את גופי החימום בצידו החיצוני של הדוד מחיבור בטור לחיבור במקביל, החלף משאבת אולקה למשאבה זהה 110, מחירה עשירית ממחיר שנאי, כל היתר יכול להשאר , כשחותי החשמל יתבלו או כשהמפסק הראשי יתבלה, החלף באופן נקודתי כשצריך..
במכונה אין אלקטרוניקה כלל והיא בנויה באופן כזה שמאוד קל להסב אותה .
לצפיה ב-'לגבי תדר... 50Hz'
לגבי תדר... 50Hz
03/08/2016 | 09:19
17
לצפיה ב-'אז ככה'
אז ככה
03/08/2016 | 21:52
29
שנאי עצמי=auto transformer שזה חיבור אחר של השנאי יתן "הספק" לאותו עומס רק שגודל השנאי יהיה קטן יותר.
חשמלאי יבין מה שכתבתי. העיקרון שמחברים את המשני לראשוני והזרם הוא גם ישירות וגם מההשנאה. ככה אפשר בחור שנאי קטן בהספק וקטן מימדים וגם זול יותר. החיסרון שאין בידוד בין הראשוני למשני.
ולמה 250? צריך נומינלי להיות 230 פחות או יותר. כנראה שהמכונה לא תישרף ב250 וולט.
עוד משהו. תלוי בסוג השנאי. יש הספק זמני ויש אינטרמיטנט=תמידי. שנאי להפעולה רציפה, תמידי צריך להיות גדול יותר בהספק. אם תבחר שנאי לעבודה זמנית וגם אם תוסיף לו מאורר אז המימדים => המחיר יקטנו.
לצפיה ב-'שנאי ל 3000W שוקל 3 קילו'
שנאי ל 3000W שוקל 3 קילו
06/08/2016 | 09:23
17
אז עדיף לקנות מכשיר ולא שנאי בארה"ב
 
לצפיה ב-'מקינטה בריקה או רגילה?'
מקינטה בריקה או רגילה?
31/07/2016 | 08:28
7
66
שלום
כיום יש ברשותי את המקינטה (2 כוסות) ואני רוצה לקנות מקינטה בריקה (4 כוסות).
הבעיה היא שקשה מאוד למצוא את המכונה הנ"ל וציפור קטנה לחשה לי על בעיה מסוימת שיש במכונות הנ"ל (של 4 כוסות) ולכן הקושי במציאתם.
השאלה היא... עד כמה בכלל כדאי להתעקש על עניין הבריקה, האם יש גם שינוי בטעם או שרק את הקרמה (עד כמה שאפשר לקרוא לזה קרמה).
לצפיה ב-'כן, הטעם שונה לגמרי'
כן, הטעם שונה לגמרי
01/08/2016 | 01:06
60
ב״בריקה״ יש הרבה פחות טעמים שרופים והגוף מלא יותר.
הקרמה, או כמו שהיטבת לכתוב ה״קרמה״ לא משמעותית
ולא מעניינת, אני בכלל מחכה שתצפוגג לפני השתייה. זו לא מכונת אספרסו.
 
למה לא בריקה 2 כוסות?
גרסת ה-4 כוסות מפיקה יותר מדי קפה, מתאימה לאירוח ותו לא, לדעתי.
 
 
לצפיה ב-'מצטער לשבור את ההגמוניה בקרב חובבי הבריקה....'
מצטער לשבור את ההגמוניה בקרב חובבי הבריקה....
01/08/2016 | 10:14
2
84
אני ממש לא אוהב...
הקפה בגלל הטמפ, הגבוה שהבריקה צריכה להפיק, פחות טעים בעיני, הקפה נשרף, הטעם שטוח  עם דגש חמוץ ואפטר טייסט כבד ולא נעים.... סליחה בפני כל חובבי הבריקה, אבל לטעמי האישי המקינטה הרגילה מפיקה קפה טעים יותר, ועם כל הכבוד, הקרמה לא עושה את הקפה לטוב יותר, רק סקסי יותר למראה.
לצפיה ב-'מצטרף לדובי..הייתי שנים עם מקינטה...אבל זה לא זה'
מצטרף לדובי..הייתי שנים עם מקינטה...אבל זה לא זה
01/08/2016 | 19:41
38
לצפיה ב-'אצלי היה מהפך מקפה בוץ לקפה ממקינטה בריקה.'
אצלי היה מהפך מקפה בוץ לקפה ממקינטה בריקה.
03/08/2016 | 22:06
40
אבל אחרי שעברתי למכונת אספרסו גם הבריקה כבר לא פעילה, בגלל הטעם.
לצפיה ב-'רכישת בריקה במחיר טוב'
רכישת בריקה במחיר טוב
08/08/2016 | 18:19
28
מבלי להכנס לעניין הטעם (העדפה אישית, אני דווקא מאוד מרוצה מהבריקה), גיליתי שניתן להזמינה במחיר טוב מאוד מאמזון גרמניה, ובמחיר משלוח די זול.
בכ- 200 ש"ח רכשתי מאמזון (שלוש פעמים) בריקה + מקציף חלב (ביאלטי, האפור) כולל משלוח עד הבית.
לצפיה ב-'תודה לעונים ושאלה נוספת לגבי מקינטה שמכינה 3-6 כוסות'
תודה לעונים ושאלה נוספת לגבי מקינטה שמכינה 3-6 כוסות
09/08/2016 | 14:45
1
22
מתנצל שלא הגבתי עד עכשיו, בשבוע האחרון לא הייתי זמין ליד מחשב/תקשורת.
4 כוסות, מכיון שכפי שציינתי יש לי כבר מקינטה 2 כוסות ואני רוצה מקינטה נוספת שמייצרת יותר כוסות.
התרשמתי מהתגובות וכנראה אני לא "התעקש" על בריקה.
 
נתקלתי במכונה דלונגי EMKP63.B שבאתרים כתור שהיא מכינה 3-6 כוסות, איך זה יכול להיות?
אני יודע שממלאים את סלסלת הקפה עד סופה, אז איך אפשר להכין 3 עד 6 כוסות, הרי אי אפשר למלא חצי סלסלה.
תודה
לצפיה ב-'בבריקה 4 אני ממלא לעיתים חצי קפה / חצי מים'
בבריקה 4 אני ממלא לעיתים חצי קפה / חצי מים
09/08/2016 | 17:18
18
לטעמי בצורה הזאת הקפה יוצא טוב יותר מאשר בריקה מלאה. בכל מקרה, לא רואה בעיה במילוי חצי כמות במכשירים דומים.
 
לצפיה ב-'נכון שאתם מאוד רוצים חוות דעת על המלכה הזו?!'
נכון שאתם מאוד רוצים חוות דעת על המלכה הזו?!
31/07/2016 | 18:51
2
128
בקרוב.....
לצפיה ב-'לחבר טוב שלי יש את הדגם המקורי. להמליץ לו על שדרוג?'
לחבר טוב שלי יש את הדגם המקורי. להמליץ לו על שדרוג?
31/07/2016 | 23:55
69
ואם כן, אז למה?
לצפיה ב-'למה מלכה?'
למה מלכה?
03/08/2016 | 22:01
64
אני רואה "ידית" בולטת מקדימה מאיפה שיוצא הנוזל.
אם כבר מלך.
כחול ראית כבר?
לצפיה ב-'המלצה למכונת קפה'
המלצה למכונת קפה
30/07/2016 | 02:17
15
100
קפולוגים יקרים,
אני מחפש מכונה שתעשה רק דבר אחד - שיהיה לה צינור מתכת להקצפה של החלב. זהו. משהו טוב. אני לא מתכוון להשתמש בקפסולות כי אני שותה נס, אבל אין עצבים לחכות שהחלב יתחמם לי על האש וממילא כל הזמן אני שוכח אותו והוא גולש... אז קיטור, הכי טוב. איזה מכונה הייתם ממליצים ?
תודה
לצפיה ב-'ולמה לא לקנות מקציף חלב כגון אלה?'
ולמה לא לקנות מקציף חלב כגון אלה?
30/07/2016 | 14:47
11
88
לצפיה ב-'פשוט מאוד'
פשוט מאוד
30/07/2016 | 23:03
10
52
כי כל מקציפי החלב למיניהם - מחממים את החלב, לא מרתיחים אותו.
רק צינור קיטור יכול להרתיח את החלב וגם כן בתוך מספר שניות מעטות.
לצפיה ב-'למה להרתיח חלב?'
למה להרתיח חלב?
31/07/2016 | 00:50
2
48
אנחנו מאמינים שזה לא טוב. עדיף להקציף עד 70 מעלות בערך. אחרת זה הורס את חלבוני החלב ואת הטעם.
לצפיה ב-'איך זה בבתי קפה ?'
איך זה בבתי קפה ?
31/07/2016 | 09:53
1
45
הם גם מגישים ב-70°C ?
לצפיה ב-'בהחלט אמורים. במקומות הגרועים מרתיחים'
בהחלט אמורים. במקומות הגרועים מרתיחים
31/07/2016 | 10:31
19
לצפיה ב-'מקציפי קיטור Stand alone'
מקציפי קיטור Stand alone
31/07/2016 | 00:59
6
71
מיועדים בדרך כלל לשוק המוסדי, יקרים מאוד, מחוברים כמעט תמיד לרשת המים וללא מיכל עצמאי. וקשה מאוד למצוא אותם.
בנוסף, חלב רותח בטמ"פ נמוכה, כל המקציפים החשמליים הביתיים כמעט , אמורים לחמם לטמפ' 68+-מעלות בעיקר בגלל תקינה. אבל גם בגלל שחלב שעבר את 72.5 מעלות, משנה את טעמו, המרקם שלו משתנה , החלבונים מתחילים להתפרק והשומנים מתחילים להפרד. טעם הקפה פשוט "נעלם" כשמוזגים אותו לחלב רותח.
יש את המכשיר הזה של בלמאן, פעם היה ניתן להשיג אותו בארץ, כבר שנים לא ראיתי., הזמן לך אחד מחו"ל, רק להזהירך שמדובר במכשיר די מסוכן להפעלה.
לצפיה ב-'תודה רבה על תגובתך המושקעת '
תודה רבה על תגובתך המושקעת
31/07/2016 | 09:52
5
44
בדקתי כמה מחממים/מקציפים. הם מחממים חלב ברמה שאפשר ללגום את הקפה בלי בעיה ואני אוהב אותו רותח... כמו בבתי קפה.
בעבודה אצלי יש מכשיר לאוואצה תעשייתי עם צינורית קיטור. אני מכין חלב רותח בתוך פחות מ-20 שניות ואני מודע לזה שהוא מחובר לדוד ולחשמל ולכן יכול לספק קיטור בכלום זמן.
המכשיר שהצעת הוא נחמד אבל לא רלוונטי היות וצריך לחמם אותו על הגז.
הפקטור החשוב לי יותר מההקצפה הוא הזמן, ואם אני צריך לחמם את הדוד על הגז, אני כבר יכול לחמם את הפינג'ן עם החלב... כך שזה לא ממש חוסך לי זמן (אם כי עושה אחלה הקצפה כי הוא נראה כמו הצינורית בעבודה ).
בנוגע להתפרקות החלב (בהנחה שאני שותה חלב סויה) נשמע לי מבאס, אבל לשתות קפה עם 70°C זה לא ריאלי לדעתי. זה פושר מדי.
אבל רגע, כל מכונות הקפה הביתיות למיניהן, לא מרתיחות ל-90°C ומעלה ?...
לצפיה ב-'אתה כנראה הולך לבתי קפה ממש גרועים'
אתה כנראה הולך לבתי קפה ממש גרועים
31/07/2016 | 10:23
2
42
לא אמורים להרתיח את החלב מהסיבות שדובי והשאר ציינו.
כל מכשיר ידני תלוי במשתמש. תרתיח ותשרוף את החלב ותקבל חלב שרוף.
במכשירים ומקציפים אוטומטיים אין לך שליטה.
הטמפ,' של הקיטור היא 120 מעלות בערך.
יש מכונות עם דוד ויש עם תרמובלוק.
אני משער שבעבודה שלך הלוואצה זה תרמובלוק.
אם אתה מרוצה מזה יש הרבה מכונות זולות שעובדות ככה.
 
לצפיה ב-' למה בתי קפה גרועים ?'
למה בתי קפה גרועים ?
31/07/2016 | 10:37
1
61
בכל אופן - צירפתי תמונה של המכונה שיש לנו במשרד.
זה נקרא Lavazza Espresso Point.
ההבדל שצינורית הברזל נמצאת בצד שמאל אבל כל השאר אותו דבר...
זה נותן לחץ יפה מאוד של קיטור, מביא להרתחה בתוך שניות.
איזה מכונות ביתיות עושות דבר כזה בלחץ יפה כזה ?
לצפיה ב-'כי לא לשרוף את החלב זה סופר בסיסי אלא אם הלקוח מבקש במיוחד.'
כי לא לשרוף את החלב זה סופר בסיסי אלא אם הלקוח מבקש במיוחד.
31/07/2016 | 16:46
19
לצפיה ב-'כנס לאתר היצרן....'
כנס לאתר היצרן....
31/07/2016 | 18:59
55
יש כזה גם חשמלי
לצפיה ב-'רוצה לחסוך זמן?'
רוצה לחסוך זמן?
03/08/2016 | 22:15
28
תזמין בטלפון שליח שיכין לך קפה ויגיש לך.
טוב בצחוק.
ולשתות חם זה לא בריא לחלל הפה. מחקר הראה ששתית נוזלים חמים מאד עלה את הסיכוי לסרטן בחלל הפה.
לצפיה ב-'מה התקציב שלך? יש ביד2 מכונות קפה לרוב שיתנו לך תוצאה סבירה'
מה התקציב שלך? יש ביד2 מכונות קפה לרוב שיתנו לך תוצאה סבירה
04/08/2016 | 09:01
1
34
למשל אסקסו בייסיק בסביבות 400 ש"ח.
רק שים לב שעדיין תצטרך להפעיל את המכונה מראש, או לחכות שתתחמם.
לצפיה ב-'הזמן הוא פקטור חשוב'
הזמן הוא פקטור חשוב
04/08/2016 | 10:03
23
ככל שהזמן יהיה קצר יותר - כך הכיס יהיה רחב יותר.
ועדיין זה נראה לי פתרון עדיף מלהרתיח על האש ולגלות אחרי 6 דקות שהכל גלש על הכיריים ולך תנקה את זה עכשיו ...
אני חושב ש-400 ש"ח זה די גבולי ועם זאת סביר.
לצפיה ב-'למה נגד קפסולות?'
למה נגד קפסולות?
15/08/2016 | 10:30
16
ממש חבל שאתה מתנגד לקפסולות.
יש עכשיו קפסולות מצוינות עם טעמים כל כך מגוונים שבטוח תמצא משהו שתתחבר אליו.
וגם המחירים שמציעים המשווקים ממש בסדר ואפשר להשיג כמויות גדולות של קפסולות תואמות נספרסו במחירים מצחיקים.
ממליצה לך לשקול את זה מחדש.
לצפיה ב-'הבדלים בין פילטר נייר מסוגים שונים'
הבדלים בין פילטר נייר מסוגים שונים
30/07/2016 | 09:35
2
29
שלום לחברים,
 
האם לדעתכם באמת קיים הבדל בין פילטר נייר של מליטה שעולה X לבין פילטר נייר של Hario שעולה (בערך) כפול?
אני מזהה שפילטר של מליטה שהוא נפוץ וזול ונגיש יותר הוא אכן עבה קצת יותר לעומת HARIO או CHEMEX שהם דקים וזה מורגש כשנוגעים בהם אך האם באמת יתכן שיפור כלשהו בטעם או הבדלים בין מיצויי השמנים שיש בפולי הקפה שבנייר מסוג מסויים יעברו יותר/פחות טוב?
 
 
לצפיה ב-'שום הבדל, כלום מיט גורנישט'
שום הבדל, כלום מיט גורנישט
30/07/2016 | 14:06
1
48
אני משתמש בכלל ב-birgitta לאחרונה עקב יחס עלות תועלת עדיף (ככה זה, קמצן כרוני). אגב, אני בספק אם מיצוי שמנים הוא בכלל רצוי או קיים בפילטר - כל הרעיון הוא אי-קיומו של לחץ, ופילטור הרבה יותר מסיבי בהשוואה לאספרסו.
את הזמן הממוצע שבו המים ממצים את הקפה מכוונים באמצעות עובי הטחינה, וזהו.
לצפיה ב-'תראה, המחיר של ה"מותגים" כמו Hario או Chemex יקרים'
תראה, המחיר של ה"מותגים" כמו Hario או Chemex יקרים
31/07/2016 | 08:42
27
יקרים משמעותית
ואני מזהה שגם הנייר דק משמעותית
 
מבחינת הטעם-אני באמת לא מזהה הבדל
אשמח לשמוע ממישהו כאן שחושב אחרת
לצפיה ב-'נפתח פורום פוקימון GO'
נפתח פורום פוקימון GO
( לעמוד שלי בתפוז )
26/07/2016 | 11:53
7
 אם גם אתם נפלתם לטירוף החדש שמשגע את העולם, הפורום הזה נועד בדיוק בשבילכם!
היכנסו עכשיו לפורום פוקימון GO בתפוז, שם מחכים לכם פוקימונים נדירים ביותר:
לצפיה ב-'קפסולות חלופיות'
קפסולות חלופיות
20/07/2016 | 10:28
1
81
כאחת ששותה המון קפה אני כמעט תמיד קונה קפסולות חלופיות ( בעיקר בגלל המחיר )
האמת שאני אוהבת לגוון ולטעום ולהכיר קפסולות חדשות,  יצא לי לראות בגרופון דיל שנראה מאוד אטרקטיבי, השאלה האם גם טעים ואיכותי?
מישהו מכיר וניסה? יכול להמליץ?
https://www.groupon.co.il/deals/gg-hot-price-profe...
 
לצפיה ב-'פחות משקל לקפסולה?'
פחות משקל לקפסולה?
21/07/2016 | 21:39
58
לא חושבת שנתקלתי במחירים כאלה עד היום. בגדול, זה נראה משתלם ואם לשפוט לפי מראה עיניים- הם גם נראות טעימות (הכי רעב ומשתוקק לקפה שלי EVER). תזמיני, מה יכול להיות?
 
לצפיה ב-'נפתח פורום שמאות מקרקעין'
נפתח פורום שמאות מקרקעין
( לעמוד שלי בתפוז )
21/07/2016 | 09:53
5
 האם אתם לקראת רכישה או מכירה של נכס? נמצאים בהליך לקיחת משכנתא וזקוקים לסיוע או הכוונה בהתנהלות עם שמאי הבנק?
 
בפורום שמאות מקרקעין בתפוז תקבלו תשובות לכל השאלות:
לצפיה ב-'שאלה לגבי ניקוי אבנית למכונה מקצועית'
שאלה לגבי ניקוי אבנית למכונה מקצועית
20/07/2016 | 20:38
1
59
שלום. כיצב מנקים אבנית מבלי לפגוע במכונה ובחלקי הפליז. מכונת ויביאמה דומובר גדולה.
לצפיה ב-'תלוי במצבה: אם אתה צריך לנקות גם את הדוד - תן לטכנאי.'
תלוי במצבה: אם אתה צריך לנקות גם את הדוד - תן לטכנאי.
30/07/2016 | 14:49
13
לצפיה ב-'חנות קפה מקצועית - GABRIELS '
חנות קפה מקצועית - GABRIELS
19/07/2016 | 19:37
85

שלום חברים,
גבריאלס הינה חנות קפה מקצועית שממוקמת במרכז ראשון לציון ברחוב ביאליק 6!
אנו מציעים לכם שירות אדיב ומקצועי, ויחס אישי!  אצלינו ניתן לקבל יעוץ והכוונה מקצועית על רכישת מכונת קפה לבית ולעסק, ולהתאים לכם תערובת קפה לפי טעמכם האישי! בין מוצרי החנות: קפסולות תואמות לנספרסו ולווצה, פודים, מקציפי חלב, פולי קפה מכל רחבי העולם, מקינטות ועוד...
ליצירת קשר עם נציגינו: 03-9060550
 
לצפיה ב-'חוות דעת - תיקון מכונה בקופי לאב (אצל דובי דבש)'
חוות דעת - תיקון מכונה בקופי לאב (אצל דובי דבש)
14/07/2016 | 23:01
4
169
אהלן,
ברשותי מכונת קפה אוטומטית - גאג'יה יוניקה, בת 6-7 שנים בערך. אני מתחזק אותה כמיטב יכולתי הסבירה מינוס.
עם הזמן ברז הקיטור נשחק, המכונה לא הצליחה לייצר לחץ ראוי והמים טיפטפו כל הזמן דרך צינורית הקיטור. בימים האחרונים הגענו למצב שהיא פשוט לא מצליחה למזוג קפה, אפילו לא מים דלוחים עם צבע של קפה...
 
הגעתי היום למעבדת "קופי לאב" של אמיר, מנהל הפורום (דובי דבש).
מדובר במקום קטן ושמח, ודי עמוס בעבודה.
בלי לבזבז דקה מיותרת, אמיר לקח את המכונה לידיים וטיפל בתקלה באופן מקצועי. הוא גם בדק אם יש "מוקשים" נוספים ואכן מצאנו רכיב אלקטרוני קטן שכבר החל להחליד - רכיב שהוחלף במקום. לקינוח אמיר תיחזק את הרובוט של המכונה עם חומר סיכוך ובדק שוב ושוב שהיא עובדת כמו שצריך.
 
אני ראיתי כמה זמן ומאמץ אמיר השקיע, גם בתקלה עצמה וגם בלוודא שלא אצטרך לחזור בעוד שבוע עם תקלה אחרת. קיבלתי מכונה במצב פיקס, יחס אישי לכל אורך השהות שם, והכל במחיר הוגן מאוד. קיבלתי גם כמה טיפים טובים לגבי תחזוקת המכונה.
אני חייב לומר שכבר שכחתי שהמכונה הזו יודעת לתת עבודה טובה. הקפה שאני שותה עכשיו גורם למרפסת שלי להיראות שמחה יותר
 
בקיצור, למי שמחפש מעבדה מקצועית למכונות קפה, אני ממליץ בחום על מעבדת קופי לאב ברחוב החלוצים 21 תל אביב. יחס אישי, יד מקצועית ומחיר הוגן.
 
ערן
לצפיה ב-'די די.... תמשיך...'
די די.... תמשיך...
14/07/2016 | 23:51
2
85
עוד יחשבו שפתחתי  עוד יוזר בשביל לפתוח לעצמי על השכם....
לצפיה ב-'כיף לשמוע .... ושלא נזדקק בקרוב .... '
כיף לשמוע .... ושלא נזדקק בקרוב ....
15/07/2016 | 06:27
30
לצפיה ב-'שיחשבו... איפה שמגיע פירגון, מגיע'
שיחשבו... איפה שמגיע פירגון, מגיע
15/07/2016 | 15:32
64
אני לא מהמשתפכים. עומד מאחורי כל מילה שכתבתי.
תודה שוב, ושבת שלום
לצפיה ב-''
17/07/2016 | 11:39
10
לצפיה ב-'Nemox Napoletana'
Nemox Napoletana
15/07/2016 | 00:08
47
אהלן.
איך המכונה שבכותרת? שווה משהו?
ביחס ל-Gaggia Pure, למשל - יותר טובה או פחות?
לא מתייחס למטחנה. רק לחלק שאשכרה מכין את הקפה.
לצפיה ב-'החלפת מכונה'
החלפת מכונה
14/07/2016 | 21:46
4
119
יש לי כבר כמעט עשר שנים מכונה של סאקו - אינקנטו דה לוקס
זוהי מכונה אוטומטית שלאחרונה מידי כמה חודשים פיית ההקצפה שלה מוציאה קיטור או מים גם אחרי שאני סוגר את הברז.
כל תיקון כזה עולה 300-400 שקל.
נמאס לי. כרגע אני לא משתמש בצינורית הקצפה אלה במקציף של נספרסו.
אבל זה רק עניין של זמן עד שאצטרך להחליף מכונה כי כדי לנקות אבנית אני חייב לפתוח את צינורית ההקצה.
לכן אני חושב על מכונה חדשה סביב 3,000 שקל.
קראתי בפורומים שונים שאני אמור להתרחק מסאקו כי המכונה אינה אמינה
האם זה נכון?
ואם כן אז איזו מכונה אוטומטית מומלצת?
 
תודה
לצפיה ב-'הכי קל להבל הבלים באינטרנט'
הכי קל להבל הבלים באינטרנט
14/07/2016 | 23:45
3
113
ולהשחיר מוצר ... מותר לשאול באיזה פורומים קראת שאתה צריך להתרחק מסאקו?!
מדגם מסויים?! או מכל הדגמים חלילה...
סאקו היא מכונה אמינה , נוחה למשתמש, דורשת מיעוט טיפול ומורכבת בצורה שנוחה לתפעול, נוחה לטיפול ונוחה וקלה לתיקון במקרה הצורך.
יש לך 10 שנים מכונה של סאקו... סבלת? היא הייתה בעייתית ומתקלקלת? אני מוכן להתערב שכל התקלות שחווית מהמכונה שלך, כולל הברז שאתה מלין עליו כרגע, קשורים לתחזוקה  לקוייה... טיפול אבנית אחד ראוי במינון נכון (סיליט קומקומים ביחס של אחד מחמש, ליטר ורבע תמיסה מכוס אחת של סיליט וארבע כוסות מים) וגם הברז שלך מפסיק לדלוף! אני מוכן להתערב שבמשך 10 שניםן אתה רק חושב שאתה עושה טיפול תקופתי נכון  למכונה שלך, בפועל אף פעם לא פתחת חוברת לקרוא איך מבצעים טיפולים בצורה נכונה ומדוייקת במכונה שלך...
 
שלא יבלבלו במוח, סאקו היא מכונה מצויינת! ומי שלא מבין את המוצר שקנה, שיבוא אלי ... אני כבר אחבוט בו עם חוברת ההוראות בנמרצות רבה!
לצפיה ב-'ראשית תודה רבה'
ראשית תודה רבה
14/07/2016 | 23:54
65
זה פורום קפה באתר שנקרא HTCAFE
הם דיברו שהמכונות החדשות של סאקו פחות אמינות.
לחלוטין לא סבלתי מהמכשיר. אני מאוד אוהב את המכונה ועד שהתחלתי לחפש באינטרנט חשבתי לקנות סאקו
 
לגבי הברז. דווקא פתחתי את חוברת ההוראות ועשיתי כל חודשיים טיפול אבנית עם תכשיר שקניתי מפאוזה.
הבעיה היא שאחרי הטיפול שאני עושה על פי תוכנית אבנית שיש במכונה הברז פשוט דולף. בדרך כלל אחרי תקופה אם אני לא משתמש בו הוא מפסיק לבד
 
לצפיה ב-'אמינות סאקו'
אמינות סאקו
19/07/2016 | 09:55
1
58
היתה לי מכונה סופר אוטומטית בקנדה של סאקו במשך 6 שנים (עד שחזרנו לארץ) ומאז יש לי מכונת סאקו סופר אוטומטית בארץ (כבר 5 שנים). אנחנו שותים 4 כוסות (8 מנות) כל יום. חשבון פשוט - כ-3000 כוסות לשנה. שום תקלה!!! בשתי המכונות.
 
חשבתי שזה רק הוגן להזין הנה את הנתונים האלה.
לצפיה ב-'תודה רבה. קניתי סאקו'
תודה רבה. קניתי סאקו
19/07/2016 | 11:35
50
תודה רבה. קניתי בסוף סאקו.
מרוצה עד הגג

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא אבחון גנטי טרום השרשה
אירוח בנושא אבחון...
ביום ד` נארח בפורום את ד``ר ברוך פלדמן, מומחה...
אירוח בנושא אבחון גנטי טרום השרשה
אירוח בנושא אבחון...
ביום ד` נארח בפורום את ד``ר ברוך פלדמן, מומחה...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ