לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1089310,893 עוקבים אודות עסקים

פורום קפה

ברוכים הבאים לפורום קפה!הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.ליאור ינאי

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קפה

ברוכים הבאים לפורום קפה!הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.ליאור ינאי
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
ברוכים הבאים לפורום קפה.
פורום קפה עוסק בתחביב הקפה, בקליית קפה, מכונות קפה  ותרבות קפה, חברי הפורום רואים בנספרסו/קפסולות כמוצר שאינו נכלל בתחביב ועל כן אין לנו תשובות לגבי מוצרי נספרסו/קפסולות ואיננו יכולים להמליץ או לתת תשובות על מוצרים אלו.
המשך >>

לצפיה ב-'שאלת סקר'
שאלת סקר
29/11/2016 | 05:14
2
85
היי מה אתם אומרים על קפה גו גו אופיס וכו?
תודה לכם 
לצפיה ב-'סקר? '
סקר?
29/11/2016 | 12:02
1
62
מעוניין לקנות את העסק?
לאכול עוגיה במקום?
אולי נס קפה קטן?
לצפיה ב-'היי'
היי
30/11/2016 | 05:23
54
קיבלתי כמה סוגי קפה שלהם גו אופיס ואופיס 1 ו2 ורציתי לדעת אך האיכות שלהם נחשבת?
מי כיום ספק פולי קפה הקלויים הכי מומלץ  לרכישות מבחינת הטריות וכו?
תודה לך
לצפיה ב-'שידרוג ממקינטה למשהו יותר רציני'
שידרוג ממקינטה למשהו יותר רציני
27/11/2016 | 17:57
3
92
שלום,
עד היום אני עם ביאלטי בריקה 2.
שותה יום יום כוס אספרסו אחת או 2....
בגדול סבבה לי....
חוץ מהקטע שאין אחידות וגם נראה לי שאני מוכן לעלות שלב.
אז מה מומלץ לשיפור האחידות בתוצר ואולי גם שיפור הטעם.

יש לי מטחנת דלונגי K49 או משהו בסגנון שנאמר לי שהיא מתאימה רק למקינטה.
מעדיף מכונה ידנית ומטחנה או אוטומטית.
לא לעבור את רף ה 2000 שח ככה....
שתיהיה אמינה.
**** נגד קפסולות****
תודה לעונים
לצפיה ב-'באמת? אף תגובה?'
באמת? אף תגובה?
29/11/2016 | 15:52
18
לצפיה ב-'תשובה קצת מורכבת'
תשובה קצת מורכבת
29/11/2016 | 22:30
1
88
מטחנת הדלונגי שברשותך לא מאפשרת הרבה
והשאלה המרכזית
כמה אתה רוצה ל"התעסק" עם הכנת הקפה?
 
לצפיה ב-'לא מתכוון להתבסס על המטחנה הזאת...'
לא מתכוון להתבסס על המטחנה הזאת...
29/11/2016 | 22:47
60
הייתי רוצה רמת התעסקות בסיסית....
כמו במקינטה. טחינה (ביחד או לחוד , יעוני אוטומטית או ידנית)....
לא אוהב הרבה אפשרויות בחירה.
רוצה משהו פשוט אמין וטוב.
שיהיה אספרסו טעים לא למומחה קפה, אלא לבן אדם מהשורה אולי קצת מעבר....
התקציב שלי הוא סביב ה 2000....
 
תודה לעונים
לצפיה ב-'.'
.
29/11/2016 | 22:40
11
לצפיה ב-'מנות חלב או שמנת לקפה במנות אישיות,בקפסולות'
מנות חלב או שמנת לקפה במנות אישיות,בקפסולות
29/11/2016 | 13:35
2
77
בבקורי האחרון  בבתי קפהבאירופה מוגשת לצד הקפה קפסולת חלב./שמנת קפה caffesahne האם אפשר למצוא בארץ ספק למוצר הזה,תודה 
לצפיה ב-'אני אישית '
אני אישית
29/11/2016 | 14:01
1
51
בארץ עוד לא מצאתי מוצר דומה בעל אותו הטעם.
רעיון טוב ליבוא
 
לצפיה ב-'ראיתי באמזון גרמניה ב-7.5 יורו ל-240 יחידות.'
ראיתי באמזון גרמניה ב-7.5 יורו ל-240 יחידות.
18/07/2017 | 22:48
5
לצפיה ב-'עזרה בניקוי מכונת לוואצה של YELLOW'
עזרה בניקוי מכונת לוואצה של YELLOW
28/11/2016 | 11:00
41
מדובר במכונה הזאת
http://www.electroluxgroup.com/en/wp-content/uploa...

נסיתי לחפש חוברת דיגיטלית באינטרנט אך ללא הצלחה, איך אני עושה לה ניקוי אבנית?
תודה..

לצפיה ב-'הקפה בקושי יוצא'
הקפה בקושי יוצא
27/11/2016 | 11:25
58
GAGGIA PURE בת כ-4.
שום דבר לא שונה בסוג הקפה, הטחינה והדחיסה.
האם יתכן שהמשאבה נחלשה או שמא סתימה בדרך?
לצפיה ב-'קפסולות יקרות '
קפסולות יקרות
24/11/2016 | 10:25
5
204
דולצ'ה- מה עושים?
האם ניתן להתאים קפסולות קפה אחרות למכונה-למשל הגבהה, עם טבעת,  קפסולות של נספרו ואז המחט תדקור?...
לצפיה ב-'לא ממש לא...'
לא ממש לא...
25/11/2016 | 00:57
4
89
לכל מכונת קפסולות יתאימו רק קפסולות או מקוריות או תואמות של חברות מתחרות
ואין אפשרות לקחת קפסולה מחברה אחרת ולהכניס אותה למכשיר של חברה אחרת
 
מה עושים?
מחפשים חלופות זולות יותר לקפסולות תואמות
לצפיה ב-'למה לא טכנית?'
למה לא טכנית?
26/11/2016 | 08:06
3
62
והאם יש תחליפים לדולצ'ה גוסטו? 
לצפיה ב-'כמעט לכל מכונת קפסולות'
כמעט לכל מכונת קפסולות
29/11/2016 | 21:44
2
59
יש תחליפים
ולמה לא?
כי לא
למה לכל מדפסת אפילו של אותו יצרן יש מחסניות דיו שונות והם לא תואמות?
יש גדולות ושטוחות
יש קטנות מחודדות
יש עשרות צורות שונות
אין תקן אחיד
וגם השיטה של חירור הקפסולה והעברת המים דרכה שונה
לצפיה ב-'מה הרעיון?!'
מה הרעיון?!
04/12/2016 | 07:59
54
להשתמש במכונת קפסולות שאמורה לחסוך התעסקות אבל לייצר התעסקות במילוי קפסולות תחליפיות למילוי רב פעמי....  אחרי שתבין איזו התעסקות זו, יעבור לך החשק.
לצפיה ב-'שאלה: איפה ניתן להשיג panarello לגאג'יה קלאסיק?'
שאלה: איפה ניתן להשיג panarello לגאג'יה קלאסיק?
24/11/2016 | 16:42
2
45
שאלה נוספת - האם החלק הזה:
http://www.coffeeman.co.il/pl_product~911097~28~53...
שנמכר במחיר חצוף מתאים גם לגאג'יה הנ"ל?
בתודה (ובעצבים...)

לצפיה ב-'תודה. ייתכן וכמוצא אחרון אצטרך, אכן, לקנות באיביי'
תודה. ייתכן וכמוצא אחרון אצטרך, אכן, לקנות באיביי
25/11/2016 | 22:21
25
בינתיים מנסה לאתר את החלק בארץ, ועדיין תוהה האם החלק (במחיר סביר, מסתבר) ששאלתי עליו בפוסט המקורי מתאים לגאג'יה קלאסיק - פשוט כי קשה לי להפרד לשבועות (עד הגעת החלק המקורי) מהקפה המצויין שהמכונה הנ"ל מכינה.
 
 
לצפיה ב-'קפה פילטר'
קפה פילטר
24/11/2016 | 22:37
1
41
היי
אשמח להיוועץ היכן אני יכולה להשיג קפה כמו זה שנותנים בבתי מלון.. נתחיל מזה שתאמרו לי את שמו...אם לא הוא אז לפחות אשמח לקבל המלצה לקפה פילטר טוב. 
שאלה נוספת- האם יש שני גדלים לנייר של הפילטר שנמכר פה?
 
 
תודה
לצפיה ב-'קפה פילטר'
קפה פילטר
25/11/2016 | 00:54
39
ראשית מודה לא יודע מה מחלקים בבתי מלון (לכל בית מלון יש קפה אחר)
קצת קשה להמליץ על קפה פילטר טוב מבלי להכיר את הטעמים שאת אוהבת (מה שטעים לי לא בטוח שטעים גם לך...)
וכן קיימים שני גדלים לפילטר קונוס בסיסי של מליטה ל2 כוסות ול 4 כוסות
 
לצפיה ב-'המלצה למקציף חלב טוב שלא מקציף "בועות" '
המלצה למקציף חלב טוב שלא מקציף "בועות"
23/11/2016 | 19:54
52
דוג' המקציף של נספרסו - עושה קצף בועתי וסבוני :\
יש המלצות למקציף חלב שהוא קרמי ומקציף חלב חם ולא פושר? איך הסרבין והטוויסטר פרו או הפסקל של קדמה?
ואיפה אפשר להתנסות? והאם המקציפים הידניים טובים ואפשר להגיע איתם לרמה גבוהה?
תודה מראש (ד"א יש לי את הטוטו קרמה ולא כ"כ הייתי מבסוט עליו)
לצפיה ב-'לספל הקפה יש משמעות לשמירה על טעמו, איזה סוג מומלץ? '
לספל הקפה יש משמעות לשמירה על טעמו, איזה סוג מומלץ?
23/11/2016 | 10:39
2
62
מעוניין לקנות ספל איכותי לקפה השומר על הארומה שלו. איזה מומלץ?
היכן ניתן לרכוש במחיר סביר?
בזכוכית הטעם מתאדה, הכוס המקצועית עשויה מפורצלן או חרסינה?
אודה לתשובה ממי שמבין
לצפיה ב-'אין שום משמעות'
אין שום משמעות
23/11/2016 | 17:49
1
63
יש כוסות עבות יותר ועבות פחות שמבודדות טוב יותר או טוב פחות -
על הטעם אין שום השפעה.
לצפיה ב-'אמרים '
אמרים
29/11/2016 | 14:07
42
שעדיף שהכוס תיהיה חמה, כדי שהקפה לא יהיה בשוק בפגישה הראשונה איתה.
 
לצפיה ב-'איך המכונה הזו של דהלונג'י ? למתחיל, שותה בעיקר אספרסו'
איך המכונה הזו של דהלונג'י ? למתחיל, שותה בעיקר אספרסו
23/11/2016 | 10:48
1
59
לצפיה ב-'?!? מישהו.....'
?!? מישהו.....
24/11/2016 | 09:50
16
לצפיה ב-'קפה מזיק? לא. רק קפה חם מהביל מזיק'
קפה מזיק? לא. רק קפה חם מהביל מזיק
18/11/2016 | 08:43
55
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4816047,00...
תתרגלו לשתות קפה אחרי שהתקרר או גם תה.
אני התרגלתי לעדן את האספרסו עם מעט חלב קר ולא המוקצף הרותח.
לצפיה ב-'קורס Q-grader במפעלי Nuova Simonelli'
קורס Q-grader במפעלי Nuova Simonelli
16/11/2016 | 00:09
2
93
 
הקורס מיועד לאנשי מקצוע בתחום הקפה אשר רוצים ללמוד איך להעריך  איכות של קפה כירוק וכקלוי. הקורס אינטנסיבי מאוד ומחייב אימון טרום הקורס, אך למי שיגש לקורס ולבחינות שבו אשר מתקיימות על בסיס יומי במהלך הקורס, יחווה חוויה של פעם בחים, התחככות עם אנשי קפה מכל העולם והמון שיחות עמוקות על קפה והמשמעויות, תחום הקפה, הגל השלישי והתפתחויות טכנולוגיות או שימור ופיתוח זנים בוטאנים ועולם הקפה לאן....
בתור הQ היחידי הישראלי שחי בישראל(יש עוד שניים והם לא חים בארץ) אני חייב להגיד שהקורס הזה הרחיב את אופקי. 
האירוח בנובה סימונלי כשלעצמו הוא חוויה, האנשים בNS הם אנשים חמים ומאושרים , וזה כיף לא נורמלי.
 
לצפיה ב-'אולי בגילגול אחר '
אולי בגילגול אחר
16/11/2016 | 12:04
1
49
למרות שנשמע שזה ממש ממש מעניין
לצפיה ב-'בעולם בו אנשים כובשים את פסגת האוורסט לעולם'
בעולם בו אנשים כובשים את פסגת האוורסט לעולם
20/11/2016 | 07:01
43
אל תגיד ״לעולם לא״.  לך אחר חלומותיך ועשה חסד עם עצמך.
אני? קטונתי מלענות לדרישות הכניסה לקורס ואסתפק בשתיית הקפה מהאוסקר 2 שלי
והסתמכות על מי שסיים את הקורס וחי בארץ. (:
לצפיה ב-'התלבטות לגבי מכונת קפה'
התלבטות לגבי מכונת קפה
11/11/2016 | 14:42
18
343
אחרי שנים של מכונה אוטומטית בא לי לגוון מעט
כרגע עומדים על הפרק 3 מכונות ש"חבר" (אם אפשר לקרוא למוכר בחנות חבר) המליץ לי.
1 ESM CLASSIKA II
2 Olympia MaxiMatic
3 Rocket Espresso R58
שאלותי לחברי הפורום הנכבדים
1 אשמח לשמוע + / - של המכונות?
2 מי מהן עדיפה ולמה?
3 כמה מסובך לאדם שכמותי ליצר קפה איכותי מהמכונות הנל ללא קורס?
4 הם הפעלתם מסובכת ומרכבת או פשוטה?
5 אם יש מכונה אחרת (שלא ברשימה) שעדיפה...

אני ?
שותה אספרסו לא כפול ולא ארוך,
אוהב לארח (אורחים לרוב קפוצינו / מקיאטו וכו)


לצפיה ב-'ההבדלים בין המכשירים הם כל כך דרמטיים ש....'
ההבדלים בין המכשירים הם כל כך דרמטיים ש....
12/11/2016 | 23:18
17
172
...אני מתקשה להבין למה הוצעו לך הדגמים הנ"ל... הR58 היא בהחלט המכונה הטובה  מבין השלושה, הECM מכונות מצויינות ומורכבות באיכות מעולה, הדגם הספציפי הוא הדגם הכי פחות טוב שלהם, נהדר למי ששותה רק אספרסו , חרא של דבר כשצריך להקציף, זו מכונת סינגל בויילר עם ראש E61, אין לה שום יתרון אמיתי משום סוג.,למה לא הציעו לך את הסדרה מעל של אותו יצרן?! הרנצ'יליו סילביה כבר עדיפה, גם מבחינת תוצאה בכוס וגם מבחינת המחיר. האולימפיה כנ"ל....   אני עדיין מנסה להבין למה הומלצה לך קפיצה היסטרית של כפול 3 במחיר לערך מהאולימפיה והECM לכיוון הR58 , מה עם כל המכונות המצויינות והפי אלף יותר מתאימות לצרכים שלך שבדרך, כמו האוסקר 2 למשל... כמו הלליט PL62, כמו הROCKET CELLINI  או כמו הרוקט אבולוציונה.....
לצפיה ב-'למה הוצעו? '
למה הוצעו?
13/11/2016 | 01:08
16
117
כי זה מה היה לו בחנות.
אני כן רוצה ראש E61, ודאבלבויילר זה בהחלט יתרון רציני.
מה היא הסידרה הטובה ביותר של ECM?
לא מפריע לי להשקיע בזה מעט כסף, או בהנחה שהמחיר לא משחק עניין חשוב, 
לצרכים שלי אספרסו / לטה / קפוצינו מה אתה ממליץ?
לצפיה ב-'לא משנה המחיר? אחלה ב38000 ש"ח....'
לא משנה המחיר? אחלה ב38000 ש"ח....
13/11/2016 | 18:32
15
157
אתה יכול להביא מכונה של קיס ואן דר ווסטן , איזו ספידסטר יפה....
 
אם יש לך תקציב צנוע יותר  אז המינה של דלה קורטה, כסף קטן, יום שישי פיסטוקים רק 8000 ארו לא כולל מטחנה מתקשרת עם בלו שטות למכונה ולסמרטוטפון שלך
http://sprudge.com/wp-content/uploads/2016/04/dall...
 
מעט יותר צנוע ויקטוריה ארדואינה דיימונד, מכונה קומפקטית ויפייפיה הכוללת בתוכה את טכנולוגיית הT3 שקיימת גם במכונת הVA388 והבלאק איגל וגם במכונה שלי בבית הקליה בנובה סימונלי אאורליה 2 WBC. מולטיבויילר ופרה אינפיוזן שחלקו מכאני וחלקו אלקטרוני, פרופיל טמפ' ואפשרות שליטה על הOPV מכאנית 6800 ארו, לא כולל מטחנה. 
 
יותר צנוע, כל מכונות הE61 עם המולטי בוילר (לא אוהב אף אחת מהן , בעיני זה נסיון החיאה למשהו שהוא אמנם טוב מצד אחד ומצד שני גם קטרי קיטור היו משהו טוב, איפה הם היום?! פטנט מיושן שמנסים להחיות אותו במקום לפתח ראשי חליטה טובים שיותר מתאימים לדורות החדשים של המכונות ולעידן המולטי בוילר), כולן טובות וכולן עובדות נהדר, כולן נעות בין ה12000 ש"ח לבין ה9000 ש"ח לערך,
יותר צנוע:, כל מכונות הקפה הביתיות המקצועיות כמו בזרה או ECM, רוקט , איזומק, פיורנצטו בריקולטה, ויוי מי ווי, ויביאמה  שיש להן מחליף חום וראש חליטה טרמוסיפוני (למשל E61) ומחירן נע בין 10000 לבין 6500 ש"ח, מתחתן יש את כל המכונות E61 עם הסינגל בוילר שהן כולן מאוד יפות אבל איומות כשצריך להקציף ותמיד עובדוות בטמפ' לא יציבה.ועל אף אחת מהן אני לא מסוגל להמליץ, מעדיף את הרנצ'יליו סילביה עליה... כולן עולות 4800-5500 ש"ח וזה בזבוז כסף בעיני כי....
מעט יותר צנוע, האוסקר 2, מכונה מעולה, מצויינת ובפירוש התמורה הכי טובה לכסף שלך!! עולה 4700 ש"ח, מחליף חום, דוד הכי גדול בקטגוריה, בנוייה טוב ולהאריך ימים, שלד פלדה מגלוון, מעטפת פלסטיק ודפנות נירוסטה, המכוהנה היחידה שבאה עם לחצני מזיגה ווליומטרית, היחידה בקטגוריה עם צינורית הקצפה ארוכה במיוחד, וסופית עם ארבעה חרירים והקצפה חזקה במיוחד! בעיקר בשל נפח הדוד הגדול. מכונה ומטחנת I MINI תעלה לך 5900 ש"ח ויש לך סט מעולה שיכין לך קפה טוב מאוד ותענה על הצפיות שלך...
לצפיה ב-'אהבתי'
אהבתי
14/11/2016 | 10:13
9
92
הקושי שלי עם האוסקר שהיא פשוט לא נראית יפה
גדולה, מגושמת הפלסטיקה לא מוסיפה לה כלום רק הופכת אותה מצועצעת יותר...
 
ובאמת למה בשנת 2016 אנחנו עדיין שותים אספרסו ממכונה עם ראש חליטה שפותח בשנת 1961??
לצפיה ב-'אתה יודע שיש דגם חדש של אוסקר....'
אתה יודע שיש דגם חדש של אוסקר....
14/11/2016 | 18:51
8
127
לצפיה ב-'בהחלט ואליו התכוונתי...'
בהחלט ואליו התכוונתי...
15/11/2016 | 11:17
7
90
בתמונה שלך הפלסטיק שחור
אבל יש כאילו עם פלסטיק אדום בבסיס ובמשטח העליון
לצפיה ב-'לחרדתך....'
לחרדתך....
15/11/2016 | 23:15
6
107
יש גם בכחול מרענן   
 
לצפיה ב-'נורא ואני עוד אוהב כחול...'
נורא ואני עוד אוהב כחול...
16/11/2016 | 08:51
5
49
לצפיה ב-'בניגוד אליך....'
בניגוד אליך....
16/11/2016 | 23:22
4
95
אני לא חושב שהמכונה נראית מצועצעת, ובעיני היא דווקא נראית סבבה לגמרי בהתחשב החזות של הדגם הקודם, ובנינו, גם בהשוואה למכונה הקודמת, זו מעט צרה יותר, מעט קצרה יותר, ורק טיפטיפה גבוהה יותר, ועדיין אוחזת בתואר תמורה טובה ביותר עבור הכסף!
לצפיה ב-'לא מצליח להבין איך הם מבדלים את המוזיקה עכשיו'
לא מצליח להבין איך הם מבדלים את המוזיקה עכשיו
17/11/2016 | 08:00
3
77
ולאספרסו בלבד בתקציב נמוך לדעתי סילביה עם PID זו אופציה טובה.
לצפיה ב-'בשביל רק אספרסו....'
בשביל רק אספרסו....
18/11/2016 | 08:09
2
95
אפשר גם ללכת על לליחט PL42 עם PID שבא אורגינל מהיצרן, וזה יהיה זול ב1000 ש"ח והמכונה די טובה ותאריך ימים בדיוק כמו סילביה...
 
כאן לא מדובר רק על אספרסו, ארתור מארח הרבה אנשים והקפוצ'ינו והקצפת החלב הם שיקול חשוב.
לגבי ההבדלים בין האוסקר למוזיקה, מים חמים, שלד ובסיס ממתכת ולא מפלסטיק,  המכונה יותר מאסיבית, בלון חנקן שמיישר את זרימת המים בכדי שהלחץ יהיה רציף ולא מקוטע  עם  המשאבה הרוטטת, יותר אופציות תכנות,  מעטפת ניירוסטה עם קשוטי פלסטיק ולא מעטפת פלסטיק עם קישוטי ניירוסטה.
 
סתם לידיעה, אין יבואר לארץ של מוזיקה יותר, אנשים לא ממש קנו והמכונה נמכרה בארץ בOVER PRICING מטורף. המכונה עולה בשער המפעל 1600 יורו לצרכן המזדמן תוסיף עוד 1200 ש"ח הוצאות ומיסוי, לא הגעת ל11,500 ש"ח שהמכונה נמכרה בהתחלה,  אגלה לך שהאוסקר נמכרת בישראל, במחיר שהוא מאוד מאוד קרוב למחיר בשער המפעל.....המחיר פשוט מאוד מאוד אטרקטיבי.
לצפיה ב-'אני כיוונתי יותר ליד 2,'
אני כיוונתי יותר ליד 2,
20/11/2016 | 17:48
74

לא מכיר כמוך את הלליט ולא את מכיר רקורד של היצרן הזה אולי באמת יהיה מעניין לשמוע מפי בעל מקצוע כמוך סקירה קצרה.
לגבי האירוח זה ברור גם אני פסלתי את הSB מהסיבות האלה.
באוסקר 1 גם השלד ממתכת החיצוני מABS וגם התחתית,
תוכל להסביר יותר בפרוט את הנקודה עם החנקן?
לגבי האופציות תכנות זה יותר מאוסקר 2?
לגבי האוסקר 1 מה שמשך אותי זה האטרקטיביות של החבילה והמבחר של השדרוגים האפשריים שקיימים בקיטים.
אני מאוד מרוצה ממנה.
לצפיה ב-''
22/11/2016 | 09:22
12
לצפיה ב-'עוד כמה שאלות'
עוד כמה שאלות
14/11/2016 | 10:19
4
96
תחילת דבר: תודה על ההסבר המפורט, זה לא מובן מאיליו.
ולשאלות,
מה זה טכנולוגיות T3?
מה זה OPV (אני מכיר את שלושת האותיות הנ"ל משעורי האלקטרוניקה באונ' משהו בהקשר של נורות)
 
תודה
לצפיה ב-'נו שוין'
נו שוין
14/11/2016 | 18:19
1
106
לצפיה ב-'דובי דבש'
דובי דבש
15/11/2016 | 10:01
88
המון תודה! למדתי משהו חדש וזה תמיד נפלא!
אני מבטיח לעכדן בקשר לרכישה (אני מקווה בסופש הקרוב)
ו.... תודה כבר אמרתי?
אז הינה שוב תודה על התשובות האינפורמטיביות !
 
לצפיה ב-'OPV - Over Pressure Valve'
OPV - Over Pressure Valve
15/11/2016 | 11:15
1
73
לחץ החליטה נקבע על פי שסתום פשוט שנקרא OPV או בשמו המלא Over Pressure Valve, שכל תפקידו זה לקבל את הלחץ שמגיע מהמשאבה
את זה התחלטי לכתוב אתמול כתשובה
ונאלצתי לעצור....
ודובי ענה בנתיים
 
לצפיה ב-'תודה גמלך '
תודה גמלך
15/11/2016 | 15:13
33
לצפיה ב-'בעיה במכונת gaggia classic'
בעיה במכונת gaggia classic
12/11/2016 | 09:44
6
61
שלום,
אודה לעזרתכם- ברשותי מכונה מסוג זה אשר רכשתי לפני כשנה. לאחרונה התחילו אצלי שתי בעיות: 1. כאשר אני מכין אספרסו נוזלים לי מים כתוצאה מהלחץ מצדדי הידית (לא יודע אם יש ל"ידית" שם אחר מקובל יותר). 2. אותה הידית יוצאת ממקומה כלומר מסתובבת החוצה דבר אשר גורם למים רבים להישפך. 
נאמר לי שייתכן שהבעיה היא בגומיה אבל לקחתי את המכשיר למעבדה ושם נאמר לי שהגומיה תקינה. מצד אחד המעבדה לא מצאה בעיה מצד שני אינני יכול להכין קפה... ניסיתי היום לטחון את הפולים בצורה גסה יותר וזה עוזר אבל זה מכריח אותי לטחון גס מדי.
תודה למשיבים.
לצפיה ב-'האם אתה משתמש בסלסלות המקוריות שסופקו עם המכונה?'
האם אתה משתמש בסלסלות המקוריות שסופקו עם המכונה?
12/11/2016 | 23:09
5
61
מספר שאלות, האם מדובר בגאג'יה קלאסיק משנתון 2015 ומעלה, האם המכונה היא עם הדגם עם שסתום עודפים למגש התחתון או ללא (ללא זה הדגם החדש, זה שכובה לאחר 109 דקות ללא שימוש)
הרשת שבידית החליטה, ה"סלסלה" רשת מרובת חורים בחלק העליון וחור אחד בודד בחלק התחתון, פקק שחור שמוכנס לחור שבחלק הפנימי בידית החליטה?
 
שאלה נוספת, האם יש לך מטחנה טובה? איזו מטחנה זו? אם אינך יודע להגיד צלם וצרף תמונה.
 
אטם ראש במכונה הזו לא הולך כמעט אף פעם, עשוי מסיליקון בצפיפות דבוהה וישאר תקין לשנים ארוכות אלא אם כן תנסה לגגרור אותו החוצה בכח עם טסטר או מברג.
לצפיה ב-'תשובותיי'
תשובותיי
13/11/2016 | 13:03
4
55
1. הסלסלות מקוריות (אני משתמש בזו הגדולה יותר מבין השתיים שסופקו לי).
2. שלי כובה לאחר 10 דקות ללא שימוש ואינני מכיר שסתום למגש.
3.ישנו פקק שחור בידית, והסלסלה אכן מרובת חורים בחלק העליון וחור אחד בתחתון.
4. המטחנה היא imini: 
אגב היא רועשת ומלכלכת אבל זה כבר נושא נפרד.
5. לא ניסיתי לפרק/ לנקות / לתקן דבר במכונה מהיום שקיבלתי אותה.
 
עודד.
לצפיה ב-'או קי, תשובתי....'
או קי, תשובתי....
13/11/2016 | 16:49
3
63
קנה סלסלה קלךאסית של בית קפה וזרוק לפח את שתי הסלסלות המחורבנות עם המגביר קרמה, כוון טחינה בצורה נכונה. בסלסלות עם מגביר קרמה אין לך דרך להרגיש באמת טחינה גסה מידי אלא אם אתה טוחן את ה'קפה ברמה של גרנוליט.
על פניו נראה שאתה טוחן דק מידי בשביל הסלסלות הללו ולא מן הנמנע שהסלסלה שלך סתומה למוות משמני קפה שרופים ואבקת קפה שהייתה דקה מספחק בשביל לעבור את חרירי הסלסלה.
בסלסלה קלאסית בלי מעקב זרימה כן תהיה משמעות לטחינה מדויקת, יחד עם זאת תקבל קפה הרבה יותר עשיר בטעם. המטחנה שלך היא מצויינת ומדוייקת מאוד מבחינת טחינה(לגבי הלכלוךזה בהחלט נושא לדיון מסוג אחר.) תוכל לכוון בצורה מאוד מדוייקת את הטחינה ולקבל קפה שטעמו טוב יותר בזכות זה. כמו כן בשימוש בסלסלה קלאסית, תוכל לוותר על הפקק השחור שכל תפקידו הוא לשבור את השפריץ החד והחזק שיוצא מהחור הבודד שבתחתית הסלסלה, ונוטה ללכלך את הסביבה במתזי קפה לכל עבר, עם סלסלה קלאסית, אין בו צורך וגם לא תהיה מוטרד מהסיכוי לאבדו, הוא פשוט יהיה חסר משמעות.
המכונה שלך כנראה תקינה לחלוטין, אטם הראש כנראה תקין, הייתי בודק את מסילות ה"בייונט" שמחזיקות את ידית החליטה, יש בהן מסילות פלסטיק שנוטות להשבר ולהתפורר הייתי בודק אותן לפני שהייתי מתעסק עם האטם. האטם הספציפי של המכונה הזו עשוי סיליקון ואינו מתיבש, בדרך כלל הוא ניזוק כאשר מישהו מחליט שצריך להוציא אותו בכח עם טסטר. הוצאה של האטם הזה בצורה הנכונה מתאפשרת רק לאחר פירוק הבייונט של ראש החליטה מן הדוד.
 
לצפיה ב-''
13/11/2016 | 19:49
1
35
האם יש דרך לנקות סלסלה כפי שתארת משומני הקפה ואיך?
לצפיה ב-'לא מכיר את הספציפית הזו יש מוצרים יעודיים כמו קופי קלין '
לא מכיר את הספציפית הזו יש מוצרים יעודיים כמו קופי קלין
17/11/2016 | 08:05
30
להסרת שומני הקפה.
אני הייתי בודק גם שאין שאריות קפה ולכלוך על האטם עצמו שמפריעות לידי להסגר כמו שצריך וגם פגמות בטעם.
לצפיה ב-'תודה רבה '
תודה רבה
13/11/2016 | 21:54
32
עזרת לי מאוד, אלך לרכוש סלסלה שכזו.
לצפיה ב-'מכונה של דולצ'ה גוסטו'
מכונה של דולצ'ה גוסטו
09/11/2016 | 21:06
1
328
אפשר חוות דעת על המכונה של המותג הזה ועל הקפסולות שלה ?
לצפיה ב-'כן בשמחה'
כן בשמחה
11/11/2016 | 14:48
121
אצלינו בסופר השכונתי, מכרו אותה תמורה ל50 שקלים (את המכונה).
בחודש המכירה היו הרבה טעימות וכו.
 
אני אישית לא התרשמתי עמוקות, זה בהחלט מאוד קרוב לקפה אבל לא ממש. (לדעתי)
לצפיה ב-'שאלה '
שאלה
06/11/2016 | 20:27
4
151
איזה אתר הכי עדכני בארץ בתחום הקפה והפולים וכו?
לצפיה ב-'כנראה אמיגו'
כנראה אמיגו
08/11/2016 | 20:38
2
88
או negro של גלעד שמוסיף ומעדכן כל הזמן את האתר.
נדמה לי שגם sapore
לצפיה ב-'תודה ובתל אביב היכן יש?'
תודה ובתל אביב היכן יש?
09/11/2016 | 04:57
1
34
לצפיה ב-'אבל שאלת על אתר, יעני מקום וירטואלי לקנות '
אבל שאלת על אתר, יעני מקום וירטואלי לקנות
09/11/2016 | 19:21
147
קפה ומוצריו?
אז יש אמיגו בז'בוטינסקי 100 פתח תקוה.
יש את קופילאב שגם שם היתי בדרום מרכז ת"א.
לצפיה ב-'חח תפוז בפורום קפה בניהול של "דובי"'
חח תפוז בפורום קפה בניהול של "דובי"
08/11/2016 | 20:40
47
לצפיה ב-'שאלה לגביי נספרסו '
שאלה לגביי נספרסו
06/11/2016 | 20:21
1
94
יש לחברה ספל לדרך שזה תרמוס ואני מתלבטת אם יש הבדל בינו לבין תרמוס אחר.
האם יש למישהו ניסיון עם המוצא הזה והאם הוא שונה מהשאר?

לצפיה ב-'לא הבנתי את השאלה ומה הקשר לנספרסו?!'
לא הבנתי את השאלה ומה הקשר לנספרסו?!
09/11/2016 | 22:53
34
לצפיה ב-'הרבה שאלות של בור על מקינטה'
הרבה שאלות של בור על מקינטה
06/11/2016 | 14:43
3
91
היי, יש כמה דברים שלמרות צפייה וקריאה אני לא מצליח להבין בנושא. קניתי באיטליה מקינטות ביאלטי (אפילו מהדורה מיוחדת) , ללא משקולת, ומשהו חסר לי.
 
1. האם ניתן להכין נס קפה במקינטה ללא משקולת? מה בעצם ההבדל בהכנת נס?
2. אילו פולי קפה אני צריך לקנות כדי להכין קפוצינו ולא אספרסו ? מה ההבדלים ?
3. עשיתי המון ניסויים ברובם הקפה נורא מר, למרות שהאש חלשה מספיק, למה ?
4. ניסיתי באחד המקרים לשים נס קפה של נספרסו, וכשהקפה היה מוכן כל הגרגרים פשוט נעלמו מהמסננת, איך זה ייתכן ? (הקפה אגב יצא סביל)
 
שורה תחתונה, מה צריך לעשות כדי לקבל קפוצינו טוב עם מקינטה ללא משקולת ?
 
תודה רבה.
לצפיה ב-'סתימת חורים בהשכלה'
סתימת חורים בהשכלה
06/11/2016 | 15:13
69
1. בשביל נס קפה תקנה קפה נמס. 
2. בשביל אספרסו עדיף מכונת אספרסו, לא מקינטה. .
3. רובוסטה נותן קצת יותר מרירות ויש לו טעם קצת יותר מעושן מאשר ערביקה. תנסה לשחק בין הזנים ותראה מה טעים לך. 
4. לא שמים נס קפה\ קפסולות במקינטה. צריך טחינה בעובי מתאים למקינטה. 
לצפיה ב-'הכנת מקינטה. שלב ראשון של התנסות ; '
הכנת מקינטה. שלב ראשון של התנסות ;
10/11/2016 | 06:05
50
הדרך הטובה ביותר עבורך, בשלב הזה היא לגשת לחנות יעודית לקפה / למקום קלייה לקפה ולבקש 100/200 גרם של תערובת קפה טחונה באופן שמתאים למקינטה. חשוב שזה יהיה קפה טרי וטוב. כך שאל תתפתה לקנות קפה בסופר-מרקט או במקום שבו הקפה שוכב הרבה זמן. יש בארץ כמה וכמה מקומות טובים לקניה של קפה.
בבית אתה ממלא את הסלסלה ולא דוחס את הקפה. יש הרבה סרטונים ביו-טיוב שמסבירים את הדרך הנכונה להכין קפה במקינטה. 
אחרי שתטעם ותתנסה בקפה, ותחליט שזו הדרך העדיפה לך לשתות אותו, נדבר על מטחנה מתאימה כדי שתוכל לקנות פולים ולטחון אותם לבד בבית. 
 
בהנאה ולרוויה. 
 
לצפיה ב-'להכין נס קפה שופכים את האבקה או המגורען ישר לכוס'
להכין נס קפה שופכים את האבקה או המגורען ישר לכוס
11/11/2016 | 08:44
32
מקינטה נועדה למצות את הקפה הטרי ביותר עם הארומה המשובחת מקפה טרי שנטחן סמוך להכנה.
שים במקינטה קפה שטחון גס. לא מהדקים.
אם הקפה חזק מידי שופכים חלק לכיור. אתה כניראה אוהב אמריקנו שלוקחים קפה טוב "והורסים" ע"י תוספת מים חמים מה שמדלל אותו.
להנות מקפה זה בגלל שהטעם שלו נרכש. בהתחלה מר מריר ואחרי שמתרגלים אי אפשר לקום בבוקר ללא לגימת קפה אספרסו או מה שאוהבים.
אני מעדן את האספרסו עם מעט חלב. אני לא אוהב קפה חם אז תוספת חלב קר עושה את הטעם מעט מתקתק.
מקינטה מכינה מוקה ולא אספרסו ובטח לא קפה נמס

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא פיענוח ציורי ילדים
אירוח בנושא פיענוח...
מעלים ציורים של הילד/ה שלכם ומקבלים פיענוח לציורים
אירוח בנושא פיענוח ציורי ילדים
אירוח בנושא פיענוח...
מעלים ציורים של הילד/ה שלכם ומקבלים פיענוח לציורים
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ