לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום קפה
ברוכים הבאים לפורום קפה!הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.ליאור ינאי

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קפה

ברוכים הבאים לפורום קפה!הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.ליאור ינאי
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
ברוכים הבאים לפורום קפה.
פורום קפה עוסק בתחביב הקפה, בקליית קפה, מכונות קפה  ותרבות קפה, חברי הפורום רואים בנספרסו/קפסולות כמוצר שאינו נכלל בתחביב ועל כן אין לנו תשובות לגבי מוצרי נספרסו/קפסולות ואיננו יכולים להמליץ או לתת תשובות על מוצרים אלו.
המשך >>

הזדמנות עקב סגירת משרד EXPOBAR E61 כולל מטחנה 2999 ש"ח
06/02/2016 | 21:06
1
47
ראש E61 של חב' EXPOBAR כולל מטחנה מובנת של CUNILL סכינים שטוחות 64 מ"מ. סופר מקצועית עם כפת' אלקטרוניים למנה בודדת / כפולה או רציפה.
 
054-2395585 יוסי
נמכר ! תודה למתעניינים
08/02/2016 | 18:26
נמכר
לספיישל דוקו על עולם הקפה מחפשים פריקים של קפה!
08/02/2016 | 15:53
6
לספיישל דוקו על עולם הקפה, שישודר באחד הערוצים המובילים , מחפשים חובבי קפה:
אם אתם פרפקציוניסטים של קפה , מחפשים בכל הארץ את הקפה המושלם , ולא מוכנים להתפשר על פחות.
אם אתם מכירים משפחות שמכורות לקפה (בעלי יותר ממכונת קפה אחת בבית)
 
אני אשמח לשמוע עליכם:) מדובר בחוויה קלילה ומהנה
 
מבקשת עזרה
07/02/2016 | 11:42
24
שלום,
שמי שקד ואני סטודנטית, לצורך מחקר אני מחפשת אנשים שקונים פולים וטוחנים אותם בבית במכונה לאספרסו ויוכלו לענות לי על כמה שאלות.
 
אשמח לעזרה!:)
תודה.
 
 
כמה פעמים, קרה שמישהו אמר לכם ארומה....
06/02/2016 | 20:16
33
ובעצם התכוון לקרמה
ואני אומר, בואו נצא סנובים פלצנים ונחנך את העולם, ובפלצנות רבה נפנה אותם ללינק הבא: הלקסיקון לחושי הריח, המראה והטעם , בקפה......
קורס בריסטות מקצועי
04/02/2016 | 23:25
2
25
חבר טוב מחפש גורם שמעביר קורסים מקצועיים לבריסטות
יש למשהו המלצות ?
אני מדגיש קורס מקצועי ולא הכשרה של בית קפה לתפעול המכשירים השונים
תודה
פעם לאילן היה כזה מול מגדל שלום - אפילו עשינו שם מפגש הפורום
05/02/2016 | 13:21
1
19
תודה אבל אילן כבר לא שם ונדמה לי שאין לו יותר קורסים בשותף
06/02/2016 | 18:38
8
קפסולות תואמות קרמסו
03/02/2016 | 10:02
1
24
היכן ניתן למצוא קפסולות תואמות קרמסו?
אני לא חושב שיש תואמות....
03/02/2016 | 16:41
28
לקרמסו....   נכוןלכרגע נית לקנות קפסולות לקרמסו רק בשופרסל...
פורומים חדשים בתפוז
( לעמוד שלי בתפוז )
03/02/2016 | 15:15
1
 מתעניינים בצורפות? מחפשים טבעות נישואין וזקוקים להכוונה?
בפורום צורפות טבעות נישואין תוכלו לשאול ולהתייעץ!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2550
 
 מעצבים את הסלון מחדש וזקוקים לייעוץ לגבי הוילונות? מתלבטים בין וילון ארוך לקצר?
בפורום וילונות תוכלו להתייעץ עם מומחה מתחום הוילונות!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2549 

 מעוניינים לדעת מהם הכלים הטובים ביותר להשקעה נבונה וחסכונית? רוצים לנסות להשיג את המקסימום משוק ההון?
בפורום ייעוץ השקעות תוכלו לקבל מענה לכל השאלות!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/1591 

 מתעניינים בעולם הגאדג'טים ורוצים לדעת מהם החידושים הכי חמים בתחום? היכנסו עכשיו לפורום גאדג'טים בתפוז!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/673
 
 יש לכם שאלות בנושא בריאות הגוף והנפש? מתעניינים בשיטת הרפואה הפונקציונלית?
בפורום ריפוי ותזונה טבעית תוכלו להתייעץ עם מומחה מהתחום!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2552 
 
 רוצה לתקן את נזקי הזמן ולהעניק לפנים מראה צעיר יותר? מתעניינת בניתוח למתיחת פנים?
בואי לדבר על זה עכשיו בפורום מתיחת פנים!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2046
 
רנציליו סילביה
30/01/2016 | 10:16
6
71
שלום לחברי הפורום המכובדים,
קניתי רנציליו סילביה עם מטחנת רוקי יד 2 והבאתי אותם ל"יישור קו" אצל היבואנית שכלל בעיקר ניקוי אבנית, החלפת גומיות והחלפת כמה פרטים אסטטיים.
עכשיו- יוצא שהקפה מעט דלוח. מיצוי הקפה: לוקח כמה שניות מהרגע שהקפה מתחיל לזלוג ואז הוא יוצא בזרם לא אחיד. העוגיות יוצאות בוציות (רטובות). רמת הטחינה ברוקי מכוננת על 3.5 בערך. מה אני עושה לא נכון?
קודם כל תתחדש - קנית סט נהדר.
30/01/2016 | 12:06
2
50
ראה את התשובה לאילן לגבי כיוון הטחינה. בהנחה והטחינה נכונה (לא מכיר אישית את הדרגות של רוקי אבל יש הרבה המלצות ברשת כי זה זיווג מאוד נפוץ), יש אפשרות שהשסתום התלת כיווני לא תקין. אבל בהנחה שהיבואן זה עתה בדק את המכונה ואף עשה לה טיפול יסודי, כנראה זה לא המצב. האם רק העוגיה רטובה קצת או שגם יש לחץ מתפרץ כשפותחים את הידית לאחר מזיגה? המצב הראשון יכול להיות בסדר, אבל במקרה השני השסתום בהחלט מזייף.
לגבי תיאור הזליגה, ככל הנראה הדחיסה לא טובה/אחידה, והעוגיה נפרצת במהלך המזיגה - מה שגורם לקפה להיות דלוח. איזה טמפר יש לך? אם זה הפלסטיק הקטן והסטנדרתי שמגיע עם כל מכונה חדשה - ייתכן מאוד שזאת הסיבה.
והאפשרויות האחרונה - אולי הקפה לא טוב/טרי?
 
סילביה
30/01/2016 | 14:28
1
39
תודה על התשובה המהירה!
אם הבנתי נכון, לא נראה לי שהשסתום הוא הבעיה. אכן יש טמפר פלסטיק. אשקיע באחד איכותי. עוד עניין: לא משנה כמה הידית מלאה, כאני מצמידה לראש ומסובבת התחושה היא שאין חופש, כלומר אין אפשרות לסובב את הידית עד הסוף אלא היא "נתקעת" באמצע, כאילו היא מאוד דחוסה בקפה. אבל זה קורה גם כשהיא ריקה. רעיונות?
במצב תקין כשהידית סגורה עד הסוף היא צריכה להיות ניצבת לפני..
30/01/2016 | 17:11
37
...המכונה. עובי האטם בסילביה אמור להיות 8 מ"מ, ובחלק מהמכונות האחרות הוא 8.5 מ"מ ואף 9 מ"מ. יכול להיות ששמו לך אטם עבה מדי, אבל כל עוד אין נזילות דרכו - אין שום בעיה גם אם זה לא לגמרי מגיע למצב הניצב. עם הזמן הוא גם "נדחס" קלות. מה שכן - אל תסגור את הראש בכוח יתר, אחרת האטם יאבד את האלסטיות שלו מהר מדי.
אם זה ממש מפריע לך, אפשר לקנות חדש ברשת - יעלה בסביבות 40-50 ש"ח.
מה אתה עושה לא נכון.....
30/01/2016 | 22:19
59
הטחינה שלך ממש אבל ממש ממש הרבה הרבה גסה מידי...  
אני לא יכול לתת לך מספר מדוייק כי כל רוקי מפלצץ בפני עצמה, בחלק מהמטחנות הטחינה המתאימה תהיה 1.3 ובחלק מהן 0.4 כמו ברוקי שלי... אני בבית כרגע משתמש בנובה סימונלי מוזיקה שרמת הטחינה שנחוצה לה, טיפה יותר גסה מהסילביה ממש במעט.
דבר שני, אם איזה קפה אתה משתמש?! אולי הוא אינו טרי? לפי התיאור שלך אפשר כנראה להסיק שהוא אינו טרי במיוחד.
הדרך הטובה לפתור ת'בעיות
31/01/2016 | 06:08
1
46
הדרך הטובה לפתור את הבעיות הם להזמין מישהו שמבין בקפה ושיש לו נסיון מקצועי אלך הביתה,או להביא את המכונה ואת המטחנה אליו.
זה יחסוך לך זמן ותסכול.
 
ראשית צריך לדאוג לקפה טרי.
אח"כ צריך לכוון נכון ולמצוא את התיאום בין טחינה ודחיסה.
זה לוקח זמן וצריך להקדיש לזה 'חצי קילו / קילו ' של פולים.
 
לא להישבר. הזמן והנסיון חשובים בתהליך הזה.
 
בהצלחה.
הצילו
31/01/2016 | 17:34
58
תודה על התשובות. דבר ראשון אני בת ולא בן... עכשיו, בהנחה שהמכונה עכשיו יצאה מטיפול כללי והחלפת גומיות וכו.. זו יכולה להיות רק הטחינה לפי מה שאני מבינה. צרפתי תמונה של המטחנה. איפה אני מוצאת מישהו כזה שיכול לבוא ולהדריך אותי? מוכנה גם לשלם.. אני מאיזור זכרון יעקב
אלטרנטיבות לאמיגו
31/01/2016 | 09:05
2
68
שלום לכולם,
כבר כמה ימים אני מתלבט אם לקנות את הסט הזה מאמיגו:
העיניין הוא שאני לא יכול להתרשם ממנו, המוכרים באמיגו משום מה ממליצים על מכונה אוטומטית אחרת באותו מחיר.
ולטענתם עדיין הם לא יודעים איך לתפעל את זאתי   
האם יש מקום אחר שאפשר לקנות בו מכונות פחות או יותר באותה איכות ושניתן לטעום וגם להתרשם מהמכונות?
תודה מראש,
שגיא
הסט הזה הוא סט בסיסי טוב ...
31/01/2016 | 09:32
1
55
המחיר מאוד אטרקטיבי , הוא כמעט המחיר הסיטונאי של הסט הזה....
זה אכן מה ששמעתי,אבל אשמח לטעום במקום שיודע לעבוד איתה
31/01/2016 | 09:40
20
אספרסו חמוץ
30/01/2016 | 13:16
9
64
שלום רב-קליתי קפה הקרמה יפה אךהאספרבו חמוץ לחלוטין-בלתי ניתן לשתיה.מה עושים?בתודה מראש.
סוגי קפה
30/01/2016 | 18:27
5
54
גם לי זה קרה פעם ולהפתעתי התברר שפשוט קניתי סוג קפה שזה הטעם הרגיל שלו, לא חשבתי שיש אנשים שאוהבים את זה, אבל מתברר שלכל אחד הטעם שלו, ויש כאלה שמה שנראה לך חמוץ למישהו אחר זה טוב....לכן דבר ראשון מציע לקחת סוג קפה אחר (כלומר תערובת פולים אחרת, רצוי מחנות אחרת בכלל) ולראות מה קורה
זה מה שהמוכר סיפר?
30/01/2016 | 21:01
4
48
כדי להצדיק את העובדה שהוא מוכר קפה ישן או קפה שזמן קלייתו היה קצר מידי
והחומצות שבו לא הספיקו להתפרק.
נראה לי שלא ירדת לסף דעתו..... הוא קלה את הקפה בעצמו....
30/01/2016 | 21:58
3
47
לא קנה אותו קלוי...
מי קלה לבד?
30/01/2016 | 22:14
2
43
אם פותח השרשור אזי התייחסתי בתשובתי גם לקשר לזמן הקלייה.
פותח השרשור קלה את הקפה בעצמו....
30/01/2016 | 22:22
1
25
אז נראה
30/01/2016 | 23:47
41
שזמן הקלייה היה קצר מידי.
מספר שאלות....
30/01/2016 | 22:13
44
אילו זנים/זן קלית? מה רמת הקליה, כלומר גוון? באיזו מכונת קפה אתה משתמש?
 
טעם חמוץ הוא חלק טבעי מהקפה. ככל שהקפה נקלה כהה יותר, כך יש יותר פירוק של חומצות, יש יותר קרמול של סוכרים ויותר שבירת רצף של מולקולות יוצרות טעם.
טמפ' של מכונה עשוייה להשפיע, טמפ' נמוך לא מספיקה בשביל לפרק סוכרים אבל מספיק גבוהה למצות חומצות...
זני קפה ושילובם, זנים שונים מכילים אחוזים שןנים של 12 חומצות שונות, שמתוכן 5 עיקריות, למשל בקפה קוסטה ריקה האחוז הגבוה ביותר של חומצות לקטיות, באתיופיה , אחוז גבוהה יותר של חומצות אצטיות  ופוספוריות...
שני דברים לנסות
30/01/2016 | 22:14
35
1. קליה יותר כהה
2. המתנה ארוכה יותר לאחר חימום המכונה. חשוב שהפורטהפילר יהיה מחובר לראש המכונה בזמן שהיא מתחממת, וכמובן לא לשטוף אותו במים קרים לפני השימוש (ראיתי במו עיני).
מה בדיוק קלית ולאיזו דרגה?
31/01/2016 | 00:36
16
מכונת קפה חלשה מדי?
29/01/2016 | 09:44
1
52
שאלה למומחים פה....
 
לפני כמה חודשים החלטתי להשמיש מכונת saeco armonia ישנה שהייתה לי והפסקתי להשתמש בה לפני כמה שנים עקב מעבר למכונת נספרסו (בלחץ האשה, רצתה משהו פשוט ונקי, לכו תסבירו שזה לא טעים...). כשעברתי למכונת הנספרסו שמתי לב שהקפה יותר טעים וחשבתי שמהכונה שלי פשוט לא טובה ולכן הפסקתי להשתמש בה. הכוונה שלי בהשמשת המכונה הייתה לבדוק אם אני יכול להכין לי קפה טעים יותר מהנספרסו אם אני אתחיל לטחון את הפולים בעצמי ואקפיד לאחסן אותם כמו שצריך (בעבר השתמשתי בקפה טחון שנשמר בוואקום). אז הלכתי וקניתי לי מטחנת קפה ידנית עם אבן קרמית (CM 50 CF) ולקחתי את המכונה למעבדה לצורך ניקוי ובדיקה. הטכנאי אמר לי שהמכונה במצב מעולה ושאני צריך לטחון את הקפה הכי דק שאפשר. עשיתי כמו שהוא אמר ובניסיון הראשון שום דבר לא יצא דרך ידית החליטה. מיד גלגלי השיניים במוח המהנדס שלי התחילו לפעול והגעתי למסקנה שהטחינה הדקה מקשה על המים לעבור ומייצרת לחץ נגדי גבוה. כנראה שגבוה מדי למכונה הזאת. אז התחלתי לשחק עם רמת הטחינה ובדקתי כל מיני צירופים של דחיסה קפה/רמת טחינה והגעתי למסקנה הבאה - ככל שאני מצליח להגיע לרמת טחינה/דחיסה כאלה שהלחץ הנגדי יהיה גבוה ככל הניתן אבל עדיין יאפשר זרימה, הטעם של הקפה יהיה עשיר יותר. מצד שני באיזשהו שלב מוקדם יותר אני כבר לא מקבל קרמה.
אני יודע שיש תחום לחצים וטמפ' אופטימלי לקבלת שוט מיטבי ונראה לי לאור ההתנסויות הללו שהמכונה שלי פשוט לא מצליחה לייצר את הלחץ שגם ימצה את הטעם וגם ייצר קרמה. 
 
האם אני צודק?
 
אילן, מכור לאספרסו, נמאס לי מנספרסו
 
אגב, לגבי הטמפ', כשדאגתי לחמם מראש את ידית החליטה (כפי שכתוב בהוראות של המכונה) הרגשתי שהקפה שרוף. אז מדדתי את הטמפ' של המיד שיוצאים מידית החליטה וראיתי שהיא גבוהה מדי. הפסקתי לחמם את הידית לפני הכנסת הקפה, זה הוריד את הטמפ' ועכשיו הקפה לא מרגיש שרוף. לא יודע אם זה משנה משהו לגבי המסקנות על הלחץ אבל אם זה כן אשמח לשמוע את דעותיכם...
זה בהחלט ייתכן שהטחינה דקה מדי ו"חונקת" את המכונה.
29/01/2016 | 14:23
32
המדד הטוב לטחינה נכונה הוא זמן המזיגה: בטחינה נכונה, מנת אספרסו (30 מ"ל) שמתקבלת מ-7 גרם קפה טחון שנדחס בכוח 15 ק"ג, זמן המזיגה אמור להיות בין 22 ל-28 שניות. כמובן שיש כאלה ששמים קצת יותר קפה, דוחסים פחות וכד', אבל אם כבר יש לך מוח מהנדס, זה יכוון אותך לכיוון הנכון
לגבי חימום הידית, אני ממליץ לך לחמם אותה ע"י הזרמת מים חמים דרכה מהמכונה עצמה - לפני שאתה שם את הקפה. כך גם המכונה טיפה תתקרר (במידה ועמדה מחוממת הרבה זמן) וגם הידית תתחמם באותו הזמן.
יכול להיות שיש תקלה במכונה (לחץ לא מספק, תרמוסטט תקול וכו'), אבל אם הטכנאי אמר לך שהכל בסדר, אז מה שהמלצתי יעמיד אותך על הדרך הנכונה.
קפה
27/01/2016 | 18:19
3
66
רעיון מצוין לשיווק 100% רובוסטה
27/01/2016 | 19:26
29
דודי, אני רואה שאתה נמצא בכל מקום
07/02/2016 | 08:08
1
7
ואני רואה שאתה בכל מקום!
07/02/2016 | 18:20
6
ומדפדוף בהיסטוריה של הפורום אתה הקמת אותו. צ'ירזס.
החידוש מארץ האפשרויות
25/01/2016 | 00:13
68
הכירו את גלגל הטעמים החדש שהוציאו היום בSCAA
20/01/2016 | 00:28
3
104
הגלגל החדש  כפי שהוצג היום ולמעשה מחליף את גלגל הטעמים הישן והמוכר.
גלגל טעמים
20/01/2016 | 15:18
2
51
נראה מרשים
תודה על השיתוף
לא מצאתי
20/01/2016 | 17:10
1
41
באתר של SCAA את הגלגל החדש..
 
אפשר קישור בבקשה?
הגלגל החדש זזה שבתמונה שפרסמתי.....
21/01/2016 | 09:01
57
הגלגל הישן היה ההצמד הזה... 
ניקוי מכונת אספרסו רנציליו סילביה
18/01/2016 | 20:28
3
51
יש לי מכונת אספרסו רנציליו סילביה כבר 20 שנים
איך אפשר לנקות את הדוד? 
אלא אם כן יש לך נזילה מהדוד, אני לא רואה סיבה לפתוח אותו
19/01/2016 | 09:35
2
40
לפי דעתי, טיפול אבנית תקופתי אמור לנקות מספיק טוב.
זאת השאלה- איך עושים טיפול אבנית לדוד?
23/01/2016 | 01:26
1
26
איך עושים טיפול אבנית לדוד של המכונה?
המכונה בת 20 ולא עשית לה אף פעם טיפול אבנית?
23/01/2016 | 10:50
35
תמלא את מים המים בתמיסה של מים ומלח לימון (בערך 3 כפות גדושות למיכל).
תזרים את התמיסה דרך הדוד עד שכל המים הרגילים נשתפו מהדוד(בערך 2 כוסות), ואז תן למכונה לפעול קצת עם התמיסה בדוד.
אחרי חצי שעה תזרים את התמיסה לחלופין דרך ראש החליטה ודרך צינורית האדים עד לריקון מוחלט.
תשטוף את המכונה עם 2 מחזורי מים רגילים.
פורומים חדשים בתפוז
( לעמוד שלי בתפוז )
18/01/2016 | 15:38
2
 יש לכם שאלות לגבי עולם השייט הבינלאומי? חולמים על חופשה חלומית וזקוקים למידע?
בפורום טיולי שייט תקבלו את כל המידע הדרוש!
 
 מתעניינים בקסמים וטלפתיה? רוצים ללמוד עוד על העולם הקסום והמיסתורי הזה?
 
 סובלת מנשירת שיער וחולמת על פיתרון? מתעניינת בתוספות שיער לקראת אירוע ורוצה לקבל טיפים ורעיונות?
בואי לדבר על זה עכשיו בפורום תוספות שיער!
 
 מהן האבחנות הרפואיות בתחום ההמטולוגיה? ממה הן נגרמות ומהם התסמינים שלהן? 
מוזמנים לדבר על זה עכשיו בפורום המטולוגיה כללי!
 
 יש לך שאלות מתחום הרדיולוגיה? נמצא לפני בדיקה פולשנית ויש לך חששות?
בפורום רדיולוגיה תוכל להתייעץ עם מומחה מהתחום!
 
 סובלים מפטרת ציפורנים? רוצים להתייעץ עם מומחה מהתחום לגבי דרכי טיפול אפשריות?
היכנסו עכשיו לפורום פטרת בציפורנים ותקבלו מענה אמין ומקצועי!
 
 
 
 
מישהו יכול להעלות סקירה על מכונות לשלב כניסה?
17/01/2016 | 17:08
45
היי לכולם,

האם מישהו יכול להעלות סקירה או קישור לסקירה על מכונות קפה שרלוונטיות למתחילים (ידניות/אוטומטיות).
מה האופציות העומדות בפני הרוכשים בארץ - לא איביי.
טווחי מחירים/זמינות חלקים/אמינות...
ייתרונות וחסרונות או נקודות חלשות בכל מכונה/סט.
אשמח אם יכלל גם הסט של הדיל שמוצע ע"י אמיגו (1999 שח נדמה לי).
תודה
מקציף חלב
16/01/2016 | 10:54
36
אני מחפש מקציף חלב טוב שלא עולה יותר מידי והכוונה ליותר מידי ל300שח ומעלה....נו באמת זה מקציף חלב
כאחד שלקח מקום שני בירושלים בהכנת קפה ו...די מבין המחיר של המקציפים בארץ לא מוצדק בכלל.
מחפש המלצה למכונה למתחילים ומטחנה
09/01/2016 | 12:43
3
60
משהו בתקציב נמוך שיאפשר לי להכין קפה טוב - לא מכונה עם קפסולות
חיפוש בדף זה יעלה לך שאלה דומה
10/01/2016 | 09:23
2
71
רק סט אחד הומלץ בשרשור ההוא - הדיל של אמיגו
11/01/2016 | 13:42
1
101
אין אלטרנטיבות?
כמה טובה המכונה הנ"ל.
מהן הפרמטרים שמשפיעים על האיכות?
ממליץ לך לקנות מכונת יד2
18/01/2016 | 19:21
37
קניתי את הסט של אמיגו. מדובר במכונה טובה, אבל אני מניח שאחליף אותה בעוד כחצי שנה ברגע שאגיע לרמת הבנה גבוהה יותר. הייתי ממליץ לך לקנות מכונה יד2. בדיוק שלחו לי הודעה על מכונת סילביה ומטחנה רוקי, שהן יותר ממה שאתה צריך. אם המחיר יהיה טוב ממליץ לך לקנות אותה. הבחור השאיר פלאפון, אולם אין לי מושג איך קוראים לו:
0528411997 
משטח לשמירת חום הקפה
09/01/2016 | 20:17
2
50
אני מחפש משטח לשמירת חום הקפה בחיבור בטריות או USB(אם ניתן להשתמש במשטח כזה ע"י סוללת סלולרי חיצוני)
יש המון כאלה
16/01/2016 | 10:49
1
28
יש המון משטחים ברחבי הרשת כמו שאתה מחפש, אי ביי, אלי אקספרס, פסטק, דילאקסטרים ועוד אתרים בסגנון
כן אני יודע לכן אני שואל על משהו מומלץ
24/01/2016 | 00:20
8
אולי אתה התנסת במשהו טוב כזה..
חם בפורומים של תפוז
זוכים בספר צביעה
זוכים בספר צביעה
שתפו אותנו ביצירות שלכם עם הילדים ותוכלו לזכות...
זוכים בספר צביעה
זוכים בספר צביעה
שתפו אותנו ביצירות שלכם עם הילדים ותוכלו לזכות...
מזונות לילדי
מזונות לילדי
מה שיעור המזונות שעלי לדרוש מבעלי אחרי 27 שנות...
מזונות לילדי
מזונות לילדי
מה שיעור המזונות שעלי לדרוש מבעלי אחרי 27 שנות...
מרגיש הורה רע
מרגיש הורה רע
עכשיו בפורום, ``אני נתקל במצבים שגורמים לייאוש...
מרגיש הורה רע
מרגיש הורה רע
עכשיו בפורום, ``אני נתקל במצבים שגורמים לייאוש...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
Flix וידאו
לירז בנגו יחסי ציבור
עד כמה העסק שלך מוכר?
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ