לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1071710,717 עוקבים אודות עסקים

פורום קפה

ברוכים הבאים לפורום קפה!הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.ליאור ינאי

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קפה

ברוכים הבאים לפורום קפה!הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.ליאור ינאי
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
ברוכים הבאים לפורום קפה.
פורום קפה עוסק בתחביב הקפה, בקליית קפה, מכונות קפה  ותרבות קפה, חברי הפורום רואים בנספרסו/קפסולות כמוצר שאינו נכלל בתחביב ועל כן אין לנו תשובות לגבי מוצרי נספרסו/קפסולות ואיננו יכולים להמליץ או לתת תשובות על מוצרים אלו.
המשך >>

לצפיה ב-'חצי מקינטה בריטה'
חצי מקינטה בריטה
20/10/2017 | 11:01
13
9
האם ניתן להפעיל מקינטה במחצית כמות הקפה ( והמים ) או שמיכל הקפה צריך להיות מלא ?
לצפיה ב-'עדיף מלא'
עדיף מלא
20/10/2017 | 11:09
2
15
ישנן מקינטות בשלל מידות לפי כמות הקפה הרצויה, אבל מניסיון שלי עם בריקה, אפשר לשים קצת פחות קפה (לא יודע אם חצי). לא יודע מה לגבי המים. צריך להגיע ללחץ פריצה.
תנסה. מה כבר יכול לקרות? רק תשגיח כדי שלא תישרף המקינטה.
לצפיה ב-'אוקיי, תודה, למה כוונתך'
אוקיי, תודה, למה כוונתך
20/10/2017 | 11:32
1
8
להזהר שלא תישרף המקינטה ?
אם אני מכניס מחצית כמות המים למחצית כמות הקפה, ממילא יש שסתום לחץ ואין אידים כלואים כי הכל יוצא דרך הצינור של הפילטר, לא ?
לצפיה ב-'מעבר החום מלמטה למעלה יש לו קבוע זמן'
מעבר החום מלמטה למעלה יש לו קבוע זמן
20/10/2017 | 15:49
8
האש למטה ולמעלה צריך להצטבר הקפה אחרי שיפרוץ. אם תשים מעט מים הכל יתחמם מידי ויצא טעם שרוף או דלוח.
לצפיה ב-'ההכנה על האש'
ההכנה על האש
20/10/2017 | 15:47
1
11
בגלל שההכנה צריכה להיות מדוייקת שהמים יפרצו למעלה ושהקפה לא ישרף ושלא יצאו מים בי טעם קפה, צריך לשמור בדיוק על הכמויות ועל אופן ההכנה.
יש לי נסיון עם מקינטה בריקה של ביאלטי 2 מנות. כזו עם משקולת למעלה.
כדי לקבל פחות מ-2 מנות, הכנסתי כדור משחק פלסטי בערך ס"מ קוטר שהפחית את כמות הקפה במשפך. לצערי הוא נזרק לפח בטעות באיזה מלון באילת.
ההסבר שגוף האלומיניום, כמות המים כמות הקפה ומשחק עם הלהבה, בהתחלה חזקה ואחרי הפריצה מקטינים אותה, יוצר פריצת קפה לחלק העליון בטעם מאד דומה לאספרסו.
מעט מידי מים לא יוציאו את הקפה הנוזל למעלה, מתכון לחריכה של המקינטה למטה. יותר מידי מים, הם לא ירתחו או שהקפה יהיה דלוח, כנ"ל מעט מידי ז.א. פחות מ10 גרם קפה, יצא דלוח.
לצפיה ב-'יש לי מקינטה כמו שלך בדיוק.'
יש לי מקינטה כמו שלך בדיוק.
20/10/2017 | 17:21
7
לא הבנתי מדוע הקטנת המים והקפה באותו היחס מהווה בעייה, כשמדובר בהקטנה של 50%.
 
או בקיצור - האם לא ניתן בכלי נתון להכין כמות קטנה יותר מזו שהוא מיועד אליה במקסימום קיבולת ?
 
האם המשמעות המעשית היא שעלי לרכוש מקינטה לכוס אחת ?
לצפיה ב-'האם יש סימון על המקינטה לכמה כוסות היא מיועדת ?'
האם יש סימון על המקינטה לכמה כוסות היא מיועדת ?
21/10/2017 | 10:25
7
5
לצפיה ב-'על האריזה ובהוראות השימוש.'
על האריזה ובהוראות השימוש.
21/10/2017 | 10:52
6
6
וכמו בשקילת כמות הקפה שאפשר לשפוך לכוסית המשפך.
 
לצפיה ב-'אין לי את האריזה'
אין לי את האריזה
21/10/2017 | 10:58
5
5
והוראות השימוש מתייחסות לכל הגדלים.
 
מה משקל קפה לכוס אחת ?
לצפיה ב-'7 או 8 גרם קפה לכוס'
7 או 8 גרם קפה לכוס
21/10/2017 | 10:59
4
6
תעלה צילום המקינטה.
לצפיה ב-'קוטר חיצוני של בסיס מיכל המים 10.5 ס"מ.'
קוטר חיצוני של בסיס מיכל המים 10.5 ס"מ.
21/10/2017 | 11:17
3
12
לצפיה ב-'מה שכתבתי למעלה'
מה שכתבתי למעלה
21/10/2017 | 15:58
1
3
מקינטה דגם בריקה של ביאלטי. חסר המכסה, קטן פלסטי שקוף.
2 מנות. לא פחות לא יותר.
בקיצור יש בפנים קו בהיקף לגובה מילוי מי ברז, שנמוך מגובה השסתום.
יש משקולת בארובה?
לצפיה ב-'זה דגם עם מכסה כזה.'
זה דגם עם מכסה כזה.
21/10/2017 | 17:10
בהדגמות ביוטיוב רואים את הדגם הזה ויש מקרים שבזמן ההכנה הוא בכלל  מורם.
הארובה  ניתנת להרמה קלה, אני מניח שזה הדגם עם משקולת.
לא היה לי מכסה פלסטי.
לצפיה ב-'שלי מלפני כ8 שנים אבד.'
שלי מלפני כ8 שנים אבד.
21/10/2017 | 16:13
3
אגב הלוגו של ביאלטי מראה איטלקי שמבקש מהבריסטה אחד אספרסו.
לצפיה ב-'התקנת מכונה עם הזנת מים'
התקנת מכונה עם הזנת מים
18/10/2017 | 15:43
3
15
הי,
האם יש פיתרון אלגנטי לשלל הברזים מתחת לכיור במטבח, עבור מדיח ומכונת קפה? אני מעוניין להימנע מהברגות מיותרות...
תודה!
לצפיה ב-'זה זניח'
זה זניח
18/10/2017 | 15:54
2
16
הבעיה היא שהמים צריכים להיות מטופלים,נטולי אבנית
אז צריך מתחת לכיור התקן ריכוך למים.
לפני ברז הניל של המים הקרים תצטרך מפצל Tממנו שני ברזי ניל.

לצפיה ב-'עכשיו כשאני יודע שקוראים לברז ניל:'
עכשיו כשאני יודע שקוראים לברז ניל:
18/10/2017 | 17:58
1
14
לפי תמונות של מרככי מים היציאה למקרר מתאימה גם לצינורית למכונת הקפה, נכון?
ושאלות נוספות:
האם יש המלצה למרכך מים קומפקטי?
האם מכונת הקפה יכלה לשאוב מים ממיכל, או שהיא חייבת אספקה בלחץ?
תודה רבה!
לצפיה ב-'מרכך מים שרף 8 ליטר'
מרכך מים שרף 8 ליטר
18/10/2017 | 19:17
9
המים הם בלחץ הרשת כך שנמכונה מקבלת בלי בעיה.
חייבים גם חור בשיש .
מציע שתזמין שרברב לחבר הכל.
ולא לשכוח צריך גם צינורית לריקון מיכל העודפים.
 
לצפיה ב-' מחכים לכם בפורומים תיירותיים חדשים '
מחכים לכם בפורומים תיירותיים חדשים
16/10/2017 | 15:51
 
מתכננים טיול בחו"ל
רוצים להתייעץ עם מדריך טיולים שייתן לכם את כל הטיפים השווים
 
אתם מוזמנים לפורומים החדשים שלנו 
 
פורום חדש על המדינות הבלטיות לתכנן טיול בצפון-מזרח אירופה
 
בואו לברר על האטרקציות הכי שוות בפורום טיולים באירופה
 
הודו, נפאל, הפיליפינים... אתם מוזמנים לפורום המזרח הרחוק לשאול הכל
 
טיול לכבוד הפנסיה? טיול אחרי צבא? ירח דבש? הכל בפורום דרום ומרכז אמריקה
 
רואים רק לבן בעיניים? פורום חופשות סקי הוא הפורום שלכם
 
 
המשך גלישה נעימה
לצפיה ב-'תזכירו לי - חנות מקצועית לקפה ומוצריו בחיפה ...'
תזכירו לי - חנות מקצועית לקפה ומוצריו בחיפה ...
14/10/2017 | 13:45
4
29
ואם אינני טועה הבעלים חברים בפורום זה .... 
 
תודה.
לצפיה ב-'בריוסו'
בריוסו
15/10/2017 | 07:30
1
31
בליבריה 2 (מרכז המסחרי בדניה)
לצפיה ב-'תודה רבה !!'
תודה רבה !!
15/10/2017 | 07:59
5
לצפיה ב-'בריוסו, ממליץ בחום'
בריוסו, ממליץ בחום
21/10/2017 | 08:28
1
8
לצפיה ב-''
21/10/2017 | 11:07
1
לצפיה ב-'מכונת קפה למכירה!!Ascaso'
מכונת קפה למכירה!!Ascaso
05/10/2017 | 23:03
48
בהזדמנות 1200 שקל
Ascaso dream
שמורה כחדשה
לצפיה ב-'מכירת מכונת קפה'
מכירת מכונת קפה
05/10/2017 | 13:53
51
הי חברי הפורום- איפה מפרסמים מודעת מכירה למכונת קפה?
לצפיה ב-'שידרוג ושיפץ מכונת קפה IBERITAL שני ראשים '
שידרוג ושיפץ מכונת קפה IBERITAL שני ראשים
02/10/2017 | 09:31
2
59
לשידרוג השתמשנו בטכנולוגיה מוגנת פטנט של חברת אבלון. 
מצורף לינק לתמונות שמראות חלק מהתהליך. והתוצאה הסופית.
 
לצפיה ב-'שיפוץ מ. קפה'
שיפוץ מ. קפה
02/10/2017 | 10:20
1
51
עבודה יפה.
האם יש לתוצאה הסופית ערך כלכלי או יותר נוסטלגי.
איזה פטנט יחודי יש לכם על שיפוץ, הרי לא המצאתם דבר, שיפוץ הוא שיפוץ.
לצפיה ב-'תראה את את התגובה שלי לגבי התגובה של שיפוץ זה שיפוץ '
תראה את את התגובה שלי לגבי התגובה של שיפוץ זה שיפוץ
02/10/2017 | 14:58
41
לגבי שאלתך על הצד הכלכלי האם אכפת למישהו זולתי עם אני מפסיד או מרוויח? 
אני בהחלט נהנה מזה.
 
 
 
לצפיה ב-'תגובה לשיפוץ זה שיפוץ. '
תגובה לשיפוץ זה שיפוץ.
02/10/2017 | 12:59
41
המכונה שודרגה ממכונת מחליפי חום בעלת גופי חימום טבולים במים למכונת מיקרו ראשים בעלת חימום הלוגני שלא זקוקה לריכוך מים ומייצרת קפה ברמה הכי גבוהה שקיימת.  אתה מוזמן להתרשם בלינק ששלחתי. השיפוץ זה סתם בשביל שהיא תראה יפה. השידרוג זה הדבר המשמעותי פה. לקחת מחונה פשוטה בעלת טכנולוגיה משנות השישים ולהפוך אותה למכונה שיכולה לעמוד במקום אחד עם המכונות המתקדמות ביותר בשוק ועוד יתרונות. כמו אין צורך בריכוך, כל ראש הוא יחידה עצמאית גם במידה וגוף חימום נשרף יתר המכונה ממשיכה לתפקד. 5 דקות מרגע הדלקה בבוקר  המכונה בתפקוד מלא. הספק קיטור עצום מדול של פחות משלוש ליטר.... 
לצפיה ב-'ניקוי ידית חליטה'
ניקוי ידית חליטה
30/09/2017 | 13:11
1
32
בביקור אצל חבר כושל במיוחד הבחנתי שידית החליטה שלו מלאה בכתמים
איך אפשר להוריד אותם?
להשרות בחומץ חם יעזור?
לצפיה ב-'מים חמים, ספוג עם מי סבון'
מים חמים, ספוג עם מי סבון
30/09/2017 | 17:06
20
במקרים קשים עם מסיר שומנים.
לצפיה ב-'אקרילאמיד בקפה קלוי, מישהו שמע? מכיר?'
אקרילאמיד בקפה קלוי, מישהו שמע? מכיר?
26/09/2017 | 20:40
5
58
לצפיה ב-'קצת מאוחר להכנס ללחץ'
קצת מאוחר להכנס ללחץ
27/09/2017 | 15:19
40
אקרילאמיד הוא לא חומר שמוסיפים למזון, הוא חומר שנוצר כתוצר לוואי מבישול מזון בטמפ' גבוהה, גבוהה זה מעל 120 מעלות צלזיוס,  בעיקר מזון שהוא פחממתי וממקור צימחי.
כך שהאנושות כנראה חיה עם אקרילאמיד מאד שהתחילו לאפות לחם, שהוא גם פחממתי, גם ממקור צימחי, וגם נאפה בטמפ' גבוהה.
החומר חשוד כמסרטן, כלומר לא מסרטן וודאי, ונחשב נוירוטוקסי (רעיל למערכת העצבים) בכמויות בגדולות שבהן משתמשים בתעשייה הכבדה. 
בקפה יש את הכמות הקטנה ביותר מבין המזונות של אקרילאמיד, כך שלא ברור למה דווקא מדברים על קפה. אם כבר רוצים להלחיץ שילכו על לחם, קורנפלקס, ותפוחי אדמה. 
רף הכמות שנחשבת בטוחה לצריכה לאדם של אקרילמאיד עולה פי כמה מאות מונים על הכמות שאדם ממוצע צורך ביממה. 
 
 
 
לצפיה ב-'https://www.healthline.com/nutrition/acrylamide'
https://www.healthline.com/nutrition/acrylamide
27/09/2017 | 22:44
24
לצפיה ב-'אבא שלי '
אבא שלי
30/09/2017 | 17:12
2
34
אבא שלי נפטר בגיל מעל 90
העבודה שלו היתה הלחמה עם בדיל ועופרת בשיטה עם פרימוס, מכירים?
והיה אוכל אוכל מעופש כי פשוט לא שם לב. היה מכין קפה נמס עלית עם 2 סוכר וחלב.
אם עליו זה לא השפיע, אז.
הרבה מחקרים , פשוט אני מחפש אותם ולא במקרה, מספרים ששתית כמה כוסות קפה רק עוזר. לתפקוד המוח, למחזור הדם כמו עירנות ומחשבה צלולה.
 
לצפיה ב-'"אוכל מעופש" - זה הסוד: יש בזה פניצילין, לא? '
"אוכל מעופש" - זה הסוד: יש בזה פניצילין, לא?
03/10/2017 | 02:23
1
11
לצפיה ב-'אולי זה מה שגרם לו להיות עצבני על כל העולם?'
אולי זה מה שגרם לו להיות עצבני על כל העולם?
03/10/2017 | 08:06
19
יתכן. השד יודע.
לצפיה ב-'מקינטה של ביאלטי'
מקינטה של ביאלטי
22/09/2017 | 15:52
12
78
היי לכם,
יש לי מקינטה של ביאלטי 3 כוסות והיא הפכה להיות כ״כ מלוכלכת לאחרונה שאני מחפשת להחליף. רוצה לקנות stainless steel אבל לא מוצאת גודל של 3 כוסות. זה יותר מדי לשתות 4 כוסות לבן אדם אחד? שותה כרגע את ה -3 שלי עם חלב וזה נראה לי שוט קפאין רציני. ושאלה נוספת, זה מוצדק לקנות stainless כי האלומניום מפחיד אותי עם כל מה שאני קוראת ברשת... סתם תוהה אם מישהו יודע אם זה באמת כזה נורא.
לצפיה ב-'קערה'
קערה
22/09/2017 | 19:29
7
52
עם מים חמימים וסבון כלים. להשרות, 24 שעות. אחרי זה לשטוף מתחת למים זורמים, אפשר לשפשף עם מטלית (לא סקוץ'). 
לצפיה ב-'תודה אבל'
תודה אבל
22/09/2017 | 19:38
6
51
זה לא עוזר. יש מה שנראה כמו פטריות בפנים, ובגדול נראה לא בריא ��
לצפיה ב-'זה עוד לא קרה לי '
זה עוד לא קרה לי
22/09/2017 | 20:08
4
56
אה, ורק כבדרך אגב, stainless steel זו תערובת של אלומניום עם עוד כמה. כך שאם המטרה היא להימנע לחלוטין מאלומניום, אולי עדיף לחפש כוכב אחר, שהוא לא כדור הארץ (אין לי מושג איזה) היות ואלומניום הוא היסוד הנפוץ ביותר פה באזור ודי קשה לפיכך להימנע מלצרוך אותו בדרכים שונות. 
לצפיה ב-'לא ידעתי. '
לא ידעתי.
22/09/2017 | 20:20
2
41
אז מה כביכול יותר בריא? עכשיו ביאסת...
לפחות יותר קל לנקות stainless.
לצפיה ב-'זו היתה דעה קדומה שלבשל באלומיניום "לא בריא"'
זו היתה דעה קדומה שלבשל באלומיניום "לא בריא"
23/09/2017 | 16:12
1
42
הןכח מזמן שזהו היתה טעות.
כידוע סטיינלס עשוי מפלדה שמכילה אחוז גבוה של כרום ושל ניקל. אבל הם סגסוגת ולא כל חומר לחוד.
להמשיך להשתמש באותה מקינטה אחרי ניקיון. משקעי שומן, מבישול של קפה, מסירים עם מסיר שומנים, מתיזים ומנגבים והקנקן יהיה נוצץ.
לצפיה ב-'תודה!'
תודה!
23/09/2017 | 18:05
17
לצפיה ב-'?'
?
23/09/2017 | 15:01
10
לצפיה ב-'אקונומיקה'
אקונומיקה
23/09/2017 | 16:07
38
כמה דקות אם זה עובש וזה לא פוגע באלומיניום.
 
לצפיה ב-'ניקוי מקינטה'
ניקוי מקינטה
23/09/2017 | 19:31
1
51
זה לא סוף העולם לנקות מקינטה פעם בכמה שנים.
שהרי היא נולדה נקיה לחלוטין.
אפשר לנקות כמו שצריך, להריץ דרכה כמה פעמים קפה והכל שב למקומו בשלום.
אין סיכון באלומניום של  מקינטות. האיטלקים נראים לי בסדר גמור.
לעניין כמות הקפה. איןסכנה בקפה לאנשים רגילים [ למשל שאינם בהריון] להיפך יש יתרונות כה רבים שתקצר היריעה מלספר.
 
לצפיה ב-'תודה!'
תודה!
23/09/2017 | 21:26
10
לצפיה ב-'למה שלא תקני את המקינטה של באלטי - 2 כוסות?'
למה שלא תקני את המקינטה של באלטי - 2 כוסות?
25/09/2017 | 00:32
1
34
אני קניתי את ה2 כוסות-הכי קטנה והיא נהדרת בעייני. היא מספקת לי ספל אספרסו ועוד חצי ספל בערך. כייף להתחיל איתה את הבוקר וגם לעשות איתה את הקפוצ'ינו הקטן של אחר הצהריים לפני הכושר. מספק לי את מה (מנת הקופאין) שאני צריכה.
לצפיה ב-'כן,בודקת כמה דגמים. תודה!'
כן,בודקת כמה דגמים. תודה!
25/09/2017 | 07:33
13
לצפיה ב-'להקפיא או לא להקפיא?'
להקפיא או לא להקפיא?
21/09/2017 | 23:10
1
66
הפעם אני מבקש להעלות שאלה ישנה ומבקש תשובות עם  סימוכין [ evidence based]
אני נוהג לקנות את הקפה שלי בשקיות אטומות. מדובר בפולי קפה קלויים.
האם לשמור אותם סתם במגירה? במקרר? במקפיא?
גילוי נאות : אני נוהג לשמור את הקפה ארוז בוואקום בתוך שקיות זיפ לוק       [ שקית בתוך שקית], במקפיא. לקראת השימוש אני מפשיר את השקית במקרר ורק אז משתמש.
לצפיה ב-'ההסבר הוא'
ההסבר הוא
23/09/2017 | 16:17
59
שבהפשרה נוצרת לחות בגלל שהלחות היחסית שבאוויר מתעבה על הקפה הקר. במקרה שלך ההפשרה הדרגתית.
קיפאון מונע התחמצנות של חומר אורגני, אז היתרון שהארומה נשארת.
 
למנוע ת'תיסבוכת, יש לי קולה קפה קטן וטוחן את המנה פחות או יותר סמוך להכנת הקפה.
זו הדרך הנכונה להכין קפה.
לצפיה ב-'איזה תחליף חלב מקציץ חוץ מסויה'
איזה תחליף חלב מקציץ חוץ מסויה
21/09/2017 | 09:38
1
22
היי,
מישהו יודע אם חלב שקדים או חלב אורז כלשהו מקציף.
ניסיתי את החלב של ויטריז אורז ושקדים והוא לא מקציף... מישהו ניסה את חלב השקדים של תנובה?
תודה
לצפיה ב-'יש אבקת מקציף'
יש אבקת מקציף
23/09/2017 | 16:18
11
לצפיה ב-' שנה טובה וחג שמח '
שנה טובה וחג שמח
19/09/2017 | 14:15
8
 
חג שמח לגולשי האתר
 
שנה טובה ומתוקה
שכולנו נכתב ונחתם לחיים טובים ולשלום 
 
בברכה 
לצפיה ב-' מומחים חדשים מחכים לשאלות שלכם '
מומחים חדשים מחכים לשאלות שלכם
12/09/2017 | 12:57
7
 
מומחים ואנשי מקצוע חדשים מחכים לכם בפורומים הבאים 
 
 
בפורום משפט פלילי תוכלו לשאול הכל על התחום ולקבל תשובות מעו"ד מומחה

בפורום טיפול זוגי תוכלו להתייעץ ולשתף בבעיות בזוגיות או בבניית זוגיות
 
בפורום ריפוי ותזונה טבעית תוכלו לדעת איך לרפא את גופכם בעזרת תזונה ואורח חיים בריא

בפורום השקעות נדל"ן בקנדה תוכלו להתייעץ לגבי כל סוגי ההשקעות עם עו"ד ישראלי וקנדי

בפורום שמאות מקרקעין תוכלו לשאול על מיסוי נדל"ן, תכנון ובנייה, תביעות מקרקעין ועוד

בפורום נזקי גוף ותאונות דרכים תוכלו לקבל ייעוץ משפטי לגבי כל סוגי נזקי הגוף והתאונות

בפורום אוטיזם- גישה ביו רפואית תוכלו לדעת איך מפחיתים את התסמינים של אוטיזם לפי עקרונות הרפואה המשלימה

בפורום מכירות ופיתוח עסקי תוכלו לשאול על מכירות b2b, פיתוח עסקי, הגדלת רווחים ועוד

בפורום משפחות מורכבות תוכלו לשתף ולהתייעץ בהכל אם אתם נמצאים בפרק ב' מעט מורכב 
 
בפורום דרכון פורטוגלי ידברו אתכם על הוצאת דרכון ואזרחות פורטוגלית-אירופאית
 
 
גלישה נעימה
 
לצפיה ב-'קפה קר וקפה מוקה (מקווה שכתבתי נכון)...'
קפה קר וקפה מוקה (מקווה שכתבתי נכון)...
11/09/2017 | 18:19
2
63
שלום לכולם
 
זוכרים את ההודעה הזו שלי לגבי אספרסו בבית ללא מכונה?
ההמלצה אכן הייתה מקינטה אם ממילא יש מטחנת קפה ומקציף חלב.
קניתי ואכן המקינטה מכינה קפה נהדר שדומה, לטעמי, לאספרסו בעבודה.
אם בא לי קפוצ'ינו אני מכינה קפה שנטחן במקום במקינטה עם חלב שהוקצף במקום וכייף לי.
 
כעת אני שואלת האם הקפה במקינטה יספק לי קפה שמתאים גם להכנת אייסקפה (לאטה קר אם אני משתמשת בכינוי הנכון) או לאייסמוקה?
או שלאלה כדאי ממש אספרסו?
 
מהסרטונים שראיתי עבור המשקאות האלה צריך:
אספרסו, חלב, קרח וזהו. למוקה צריך גם טיפה שוקולד.
אני גם מעדיפה להכין את כל אלה בבית לבד, שוב בגלל החלב האורגני, המנה הקטנה והעובדה שקלטתי/הפנמתי שכנראה אייסקפה שאני קונה זה בעצם נס קפה קר, לא? אני רוצה להנות מקפה קר איכותי ומרענן אבל לא מתוק כמו שמוכרים לי ולא בוץ/שחור רגיל שלא טעים מי יודע מה כשהוא קר...
 
תודה
לצפיה ב-'תעברי לשתות קפה ויטנאמי קר'
תעברי לשתות קפה ויטנאמי קר
11/09/2017 | 20:24
1
47
זו יותר המלצה כללית. יותר טעים מהקפה הקר הישראלי שהוא ג'יפה עם מים.
כן, אפשר להכרין קפה קר עם מקינטה, למה לא? פשוט להוסיף לעיסה פחות מים ויותר חלב. הטעם על אחריותך. 
לצפיה ב-'אז ככה...'
אז ככה...
11/09/2017 | 23:12
34
א. מה זה קפה ויאטנמי?
במה הוא שונה מהרגיל/נפוץ בארץ?
כעקרון אימא קונה לי את הפולים ואני חושבת שהיא קונה סוג שגם משמש/מתאים לבוץ הרגיל.
אני פשוט אוהבת את הקפה שלי מר וחזק.
 
ב. גם ככה לאספרסו במקינטה אין הרבה מיים אז למה להפחית עוד?
יצא לי ספל ממש קטן של 2 או 3 לגימות לדעתי.
אז לזה אפשרי להוסיף חלב ויצא קפה קר, איכותי וטעים, לא?
לצפיה ב-'טפטןף מה E61'
טפטןף מה E61
06/09/2017 | 12:54
2
77
יש לי CELINI ותיקה ולאחרונה החלה לטפטף מהראש של הידית במקביל למזיגה שנשארה יציבה
זה לא קורה תמיד אבל לעתים די קרובות
מה יכולה להיות הסיבה (ניקיתי את הראש די יסודי
לצפיה ב-'אבנית ושחיקה בראשי E61'
אבנית ושחיקה בראשי E61
10/09/2017 | 07:39
52
גורמת לנזילות מהסוג הזה. צריך לפרק את מערכת השסתומים של הראש ולבדוק מה שלומם, להחליפם ע"פ הצורךכמו כן כדאי לשקול ע"פ המצב הכללי של המכונה, לבצע בה שיפוץ כללי, אם  המכונה עובדת הרבה ובת כמה שנים, צריך להבוק מה המצבה הכללי, האם יש הצרות מעברי מים ואם האבנית כבר משפיעה לרעה על התנהלות המכונה.
 
חשוב לדעת, לא משנה איזו שיטת ריכוך מים משתמשים, אין ריכוך מושלם ואין סינון מוחלט! אבנית תמיד מצטברת במערכות מים
לצפיה ב-'בצע זאת'
בצע זאת
28/09/2017 | 21:02
6
ואל תפחד.
כך כפית שמן בישול ,שים בפילטר העיוור ובצע בקפלאש ארוך כ 5 פעמים .
אחר כך כמה פעמים ללא השמן .
בעיותך יפתרו .
ההסבר-האטמים יבשים.
 
לצפיה ב-'מכונת קפה נספרסו - קניה בארה״ב'
מכונת קפה נספרסו - קניה בארה״ב
05/09/2017 | 21:24
3
77
3-31
ערב טוב לכולם.
בעת טיול בארה״ב ראיתי מכונת קפה מדגם קריאסטה פלוס במחיר אטרקטיבי, לא התלבטתי וקניתי מיד. כמובן בדקתי שהאחריות היא בין לאומית 
בעת שהגעתי לארץ ניסיתי להפעילה ללא הצלחה
עשיתי בדיקה והתברר כי יש צורך בשנאי שממיר מתח מהמקובל בארץ לזה שיש בארה״ב.
היום לאחר שהמכונה פועלת בעזרת שנאי
ניסיתי להכין קפה ללא הצלחה הכל פועל תקין ( מסך בורר מצבים שטחפה אוטומטית)
למעט הקצפה והכנת הקפה עצמו.
התקשרתי לנספרסו ונאמר כי אין אחריות בגלל שהמכונה נקנתה בארהב
 3 שאלות
1- האם באמת יכול להיות מצב שאין אחריות בארץ או שזו התנערות היבואן המקומי?
2- יש מישהו שמכיר טכנאי /  מישהו בעל ידע בנושא?
3- מישהו היה בסיטואציה דומה?
 
תודה
לצפיה ב-'מוצרי חשמל אמריקאים'
מוצרי חשמל אמריקאים
06/09/2017 | 00:14
60
עובדים גם על מתח שונה וגם על תדר שונה, שנאי ממיר מתח לא תדר. יכול להיות שזו הבעיה. 
לצפיה ב-'תאר את הפעולות שאתה עושה...'
תאר את הפעולות שאתה עושה...
10/09/2017 | 07:25
44
ותאר מה בדיוק לא פועל בזמן ביצוע הפעולות.  המכונה לא מכינה קפה , זוט אינה תקלה, זו התוצאה של התקלה.
 
לצפיה ב-'אני מניח '
אני מניח
29/09/2017 | 08:29
12
שבנסיון הראשון שביצעת בארץ במתח לא מתאים כמובן ,חלק חשמלי בתוך המכונה נשרף . לא בר תיקון.
זה גם לא הגיוני לסחוב שנאי (שעולה יותר מהמכונה ) שישכב על השיש.
פשוט לשכוח ממנו ולקנות בארץ
 
לצפיה ב-'מכונה חדשה של נספרסו'
מכונה חדשה של נספרסו
03/09/2017 | 14:42
1
79
בסוף השבוע ראיתי בעיתונים פרסום של מכונה קומפקטית מדגם חדש של חברת נספרסו.
אשמח לשמוע התרשמויות ומה אתם יודעים או שמעתם עליה.
כרגע עומד על הפרק קנייה של המכונה עם הפאנלים המתחלפים +מקציף
לצפיה ב-'ברור. לחב' נספרסו פרסום אדיר ויפה לעין.'
ברור. לחב' נספרסו פרסום אדיר ויפה לעין.
23/09/2017 | 16:31
22
זאת ההתרשמות היחידה שלי מחב' נספרסו.
בת'כלס שמים בה קפסולה. מי יודע מתי יצרו את הקפסולה? אילו חומרים הוספו חוץ מאבקת הקפה? עובדה שיש קפה בטעמים רבים.
תעזבו אתכם מזה.
קפה - קונים פולים מקור איכותי, מארץ מוצא ואיכות בינהם כמו סופרימו או אחרים. לשים לב שיש רובוסטה הזולה והחזקה אבל עם טעם לא משהו לעומת ארביקה עם הארומה והיקרה יותר.
קולים את הפולים הטריים שנבחרו לפי אופי הרצוי, קליה כהה או בהירה יותר.
אפשר לעשות מיקס לנ"ל.
טוחנים את המנה לפני ההכנה.
מכינים בכייף את המנה או המנות, אחת אחת או בזוג.
בכל השלבים יש ריח קפה חזק מאד.
בפעם האחרונה שראיתי שמכינים קפה בנספרסו לא היה בכלל ריח בחדרון! איפה הקפה?

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא: מיסוי ועבודה באופן עצמאי
אירוח בנושא: מיסוי...
בתאריך 24/10 יתארח בפורום רו``ח אלירן הררי, אשר...
אירוח בנושא: מיסוי ועבודה באופן עצמאי
אירוח בנושא: מיסוי...
בתאריך 24/10 יתארח בפורום רו``ח אלירן הררי, אשר...
אירוח בנושא היבטים משפטיים בהקמת עסק או חברה
אירוח בנושא היבטים...
באירוח תוכלו לשאול על היבטים ושיקולים משפטיים...
אירוח בנושא היבטים משפטיים בהקמת עסק או חברה
אירוח בנושא היבטים...
באירוח תוכלו לשאול על היבטים ושיקולים משפטיים...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ