לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1657116,571 עוקבים אודות עסקים

פורום טבעונות

הפורום הינו אידיאולוגי במהותואין לפרסם המלצות ומתכונים הנוגדים את רוח הפורום ומכילים רכיבים מן החי. נא המנעו מבקשה או מתן עצות ומידע על צריכה בפועל של מוצרים מן החי.
הפורום עוסק בעיקר בטבעונות וצמחונות מטעמים אידאולוגיים של שמירה על בעלי חיים וזכויותיהם, אך כמובן שנדון גם על ההיבטים הבריאותיים, הסביבתיים, החברתיים והבינלאומיים של התופעה. נקבל בשמחה כל מידע חיוני לצמחונים וטבעונים, עצות תזונתיות, קישורים לכתבות בנושא,  דיונים אידאולוגיים הנוגעים לזכויות בעלי חיים ושמירה עליהם, עצות מהמטבח הצמחוני-טבעוני וכמובן מתכונים (אנא סמנו אותם ב לנוחיות כולם).
לעומת זאת לא נקבל השמצות, קללות, הצפות והודעות בעלות ניסוח בוטה.
אין מקום לצורת התבטאות שמעכירה את האוירה בפורום. האוירה היחידה שנאפשר בפורום הינה מקבלת, תומכת ומנומסת ולא באופן שמקטין, מקניט ופוגע בגולשים. מי שלא מסוגל לכך מוזמן להשתמש בכל שאר ערוצי הביטוי בתפוז, לרבות מסרים אישיים וקומונות, ולדלג על כתיבה בפורום זה.
הודעות העוסקות בגופו של גולש ולא בגופו של עניין ימחקו.
ביקורת על התנהלות הפורום ניתן להעביר למנהלים במסר אישי. אין להעלות ביקורת על התנהלות הפורום על דפי הפורום עצמו.
יש להקפיד על ניסוח הודעות באופן מכובד המאפשר דיון.
אין לכתוב הודעות המפגינות זלזול מופגן בצמחונות או טבעונות. 
 שימו לב-הפורום אינו מספק ייעוץ מקצועי בנושאי תזונה ורפואה, המעוניינים בייעוץ אישי או בהרכבת תפריט מתבקשים לפנות לבעל מקצוע מתאים ולא להסתמך על דברים שנכתבים בפורום פתוח באינטרנט.
 חופש הביטוי מאפשר כתיבה חופשית בפורום בהתאם לאמונתיו, רצונותיו ומחשבותיו של כל אדם באשר הוא, אך יש לזכור שלפורום יש נושא, מהות ואידיאולוגיה כמו לכל פורום אחר, ולפיכך למנהלי הפורום שמורה הזכות בהתאם לשיקול דעתם למחוק כל הודעה שתכתב אשר תשלול את אידיאולוגית הפורום ותעודד פגיעה בבעלי-חיים. הפורום מיועד לצמחונים וטבעונים, לפי ההגדרות המקובלות בחברה. לא יתקבלו הודעות המשמיצות או פוגעות בקהילות הנ"ל.
יש להמנע מפרסום מתכונים המכילים רכיבים מן החי, תוך התחשבות בקהילה הטבעונית בפורום ובאידאולוגיה המשותפת שלנו. המעוניינים להעלות מתכונים המכילים ביצים וחלב מוזמנים לפנות לפורום "תזונה צמחונית וטבעונית".
 שתהיה לכולנו כתיבה מהנה ופוריה

הנהלת הפורום:

אודות הפורום טבעונות

הפורום הינו אידיאולוגי במהותואין לפרסם המלצות ומתכונים הנוגדים את רוח הפורום ומכילים רכיבים מן החי. נא המנעו מבקשה או מתן עצות ומידע על צריכה בפועל של מוצרים מן החי.
הפורום עוסק בעיקר בטבעונות וצמחונות מטעמים אידאולוגיים של שמירה על בעלי חיים וזכויותיהם, אך כמובן שנדון גם על ההיבטים הבריאותיים, הסביבתיים, החברתיים והבינלאומיים של התופעה. נקבל בשמחה כל מידע חיוני לצמחונים וטבעונים, עצות תזונתיות, קישורים לכתבות בנושא,  דיונים אידאולוגיים הנוגעים לזכויות בעלי חיים ושמירה עליהם, עצות מהמטבח הצמחוני-טבעוני וכמובן מתכונים (אנא סמנו אותם ב לנוחיות כולם).
לעומת זאת לא נקבל השמצות, קללות, הצפות והודעות בעלות ניסוח בוטה.
אין מקום לצורת התבטאות שמעכירה את האוירה בפורום. האוירה היחידה שנאפשר בפורום הינה מקבלת, תומכת ומנומסת ולא באופן שמקטין, מקניט ופוגע בגולשים. מי שלא מסוגל לכך מוזמן להשתמש בכל שאר ערוצי הביטוי בתפוז, לרבות מסרים אישיים וקומונות, ולדלג על כתיבה בפורום זה.
הודעות העוסקות בגופו של גולש ולא בגופו של עניין ימחקו.
ביקורת על התנהלות הפורום ניתן להעביר למנהלים במסר אישי. אין להעלות ביקורת על התנהלות הפורום על דפי הפורום עצמו.
יש להקפיד על ניסוח הודעות באופן מכובד המאפשר דיון.
אין לכתוב הודעות המפגינות זלזול מופגן בצמחונות או טבעונות. 
 שימו לב-הפורום אינו מספק ייעוץ מקצועי בנושאי תזונה ורפואה, המעוניינים בייעוץ אישי או בהרכבת תפריט מתבקשים לפנות לבעל מקצוע מתאים ולא להסתמך על דברים שנכתבים בפורום פתוח באינטרנט.
 חופש הביטוי מאפשר כתיבה חופשית בפורום בהתאם לאמונתיו, רצונותיו ומחשבותיו של כל אדם באשר הוא, אך יש לזכור שלפורום יש נושא, מהות ואידיאולוגיה כמו לכל פורום אחר, ולפיכך למנהלי הפורום שמורה הזכות בהתאם לשיקול דעתם למחוק כל הודעה שתכתב אשר תשלול את אידיאולוגית הפורום ותעודד פגיעה בבעלי-חיים. הפורום מיועד לצמחונים וטבעונים, לפי ההגדרות המקובלות בחברה. לא יתקבלו הודעות המשמיצות או פוגעות בקהילות הנ"ל.
יש להמנע מפרסום מתכונים המכילים רכיבים מן החי, תוך התחשבות בקהילה הטבעונית בפורום ובאידאולוגיה המשותפת שלנו. המעוניינים להעלות מתכונים המכילים ביצים וחלב מוזמנים לפנות לפורום "תזונה צמחונית וטבעונית".
 שתהיה לכולנו כתיבה מהנה ופוריה
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
פורום זה הינו אידיאולוגי במהותו. אין לפרסם המלצות ומתכונים הנוגדים את רוח הפורום ומכילים רכיבים מן החי. נא המנעו מבקשה או מתן עצות ומידע על צריכה בפועל של מוצרים מן החי. להמשך תקנון הפורום -->
המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ רפואי ומקצועי. תפוז אינו ערב לנכונות המידע, ולא יהיה אחראי לנזק שייגרם כתוצאה מהסתמכות עליו.
 
 
 הפורום עוסק בעיקר בטבעונות וצמחונות מטעמים אידאולוגיים של שמירה על בעלי חיים וזכויותיהם, אך כמובן שנדון גם על ההיבטים הבריאותיים, הסביבתיים, החברתיים והבינלאומיים של התופעה. נקבל בשמחה כל מידע חיוני לצמחונים וטבעונים, עצות תזונתיות, קישורים לכתבות בנושא,  דיונים אידאולוגיים הנוגעים לזכויות בעלי חיים ושמירה עליהם, עצות מהמטבח הצמחוני-טבעוני וכמובן מתכונים (אנא סמנו אותם ב לנוחיות כולם).
 
לעומת זאת לא נקבל השמצות, קללות, הצפות והודעות בעלות ניסוח בוטה.
אין מקום לצורת התבטאות שמעכירה את האוירה בפורום. האוירה היחידה שנאפשר בפורום הינה מקבלת, תומכת ומנומסת ולא באופן שמקטין, מקניט ופוגע בגולשים. מי שלא מסוגל לכך מוזמן להשתמש בכל שאר ערוצי הביטוי בתפוז, לרבות מסרים אישיים וקומונות, ולדלג על כתיבה בפורום זה.
הודעות העוסקות בגופו של גולש ולא בגופו של עניין ימחקו.
ביקורת על התנהלות הפורום ניתן להעביר למנהלים במסר אישי. אין להעלות ביקורת על התנהלות הפורום על דפי הפורום עצמו.
יש להקפיד על ניסוח הודעות באופן מכובד המאפשר דיון.
אין לכתוב הודעות המפגינות זלזול מופגן בצמחונות או טבעונות. 
 
 שימו לב-הפורום אינו מספק ייעוץ מקצועי בנושאי תזונה ורפואה, המעוניינים בייעוץ אישי או בהרכבת תפריט מתבקשים לפנות לבעל מקצוע מתאים ולא להסתמך על דברים שנכתבים בפורום פתוח באינטרנט.
 חופש הביטוי מאפשר כתיבה חופשית בפורום בהתאם לאמונתיו, רצונותיו ומחשבותיו של כל אדם באשר הוא, אך יש לזכור שלפורום יש נושא, מהות ואידיאולוגיה כמו לכל פורום אחר, ולפיכך למנהלי הפורום שמורה הזכות בהתאם לשיקול דעתם למחוק כל הודעה שתכתב אשר תשלול את אידיאולוגית הפורום ותעודד פגיעה בבעלי-חיים. הפורום מיועד לצמחונים וטבעונים, לפי ההגדרות המקובלות בחברה. לא יתקבלו הודעות המשמיצות או פוגעות בקהילות הנ"ל.
 
יש להמנע מפרסום מתכונים המכילים רכיבים מן החי, תוך התחשבות בקהילה הטבעונית בפורום ובאידאולוגיה המשותפת שלנו. המעוניינים להעלות מתכונים המכילים ביצים וחלב מוזמנים לפנות לפורום "תזונה צמחונית וטבעונית".
 שתהיה לכולנו כתיבה מהנה ופוריה 
המשך >>

לצפיה ב-'מחפש חלופה לשימוש בביצים באפיית עוגיות יבשות'
מחפש חלופה לשימוש בביצים באפיית עוגיות יבשות
10/06/2017 | 21:43
5
61
שלום לחברים,
 
אנחנו מכינים בבית עוגיות יבשות (גדולות יחסית) מבוססות קמח מלא או שיפון,
הייתי מעוניין להחליף את הביצים (שתי ביצים לכל הכמות) במשהו אחר
 
בעבר, זכור לי שקיבלתי המלצה על שמן קוקוס/חלב קוקוס
(משהו שמבוסס על קוקוס) ויצא מעולה!
 
אני מכיר את האפשרות להשתמש בפישטן טחון ובבננה אך מעדיף משהו אחר (אם עדיפות לקוקוס)

אשמח להמלצותיכם במציאת חלופה
(כזו שגם לא תכיל מס' רב של קלוריות...)
 
תודה רבה!

לצפיה ב-'אולי טחינה, פעם טיילתי בגן העיר בת"א , יש שם חנות טבע'
אולי טחינה, פעם טיילתי בגן העיר בת"א , יש שם חנות טבע
11/06/2017 | 14:01
4
52
היה במקרר משהו לתחליף ביצים.....האמת לא התלהבתי.
לצפיה ב-'תודה אך אני מחפש משהו מבוסס קוקוס'
תודה אך אני מחפש משהו מבוסס קוקוס
11/06/2017 | 14:52
3
34
ואני יודע שניתן להחליף את הביצים במשהו מהסוג שציינתי קודם,
 
אודה להמלצותיכם
לצפיה ב-'קמח קוקוס'
קמח קוקוס
13/06/2017 | 21:56
2
36
קמח קוקוס סופח המון מים ויכול לשמש כחומר מדביק מצוין בעוגיות.
 
תצטרך לעשות כמה ניסיונות עד שתמצא את הכמות המתאימה.
 
אפשר לקנות קמח קוקוס בכל בית טבע, או להכין לבד מקוקוס מיובש (אם תצטרך הוראות הכנה לקמח קוקוס ביתי, אשמח לשתף.)
 
בהצלחה!
 
לצפיה ב-'האם שמן קוקוס יכול לעשות גם את העבודה?'
האם שמן קוקוס יכול לעשות גם את העבודה?
14/06/2017 | 04:19
1
6
לצפיה ב-'שווה לנסות'
שווה לנסות
14/06/2017 | 12:09
32
קצת שמן יכול לאחד את הרכיבים ולהדביק אותם, אבל אחר כך באפייה הם עלולים להתפרק. והשמן לא סופח את הקמח. אני הייתי מנסה להכין בצד בלילה של קמח קוקוס ומים, אולי עם קצת שמן, ואז להשתמש בבלילה הזאת במקום ביצים.
 
לצפיה ב-'פיצה טבעונית'
פיצה טבעונית
10/06/2017 | 15:34
5
71
איזו גבינה צהובה טבעונית יש שמתאימה לפיצה? של איזו חברה? ואיפה קונים?
לצפיה ב-'חיפשתי לך בגוגול- אז מתכון עם טופו ושמרים לפיצה טבעונית'
חיפשתי לך בגוגול- אז מתכון עם טופו ושמרים לפיצה טבעונית
10/06/2017 | 20:06
1
45
לצפיה ב-'תודה קרנף,בפעם האחרונה עשיתי גם עם טופו'
תודה קרנף,בפעם האחרונה עשיתי גם עם טופו
11/06/2017 | 13:58
32
והוספתי גבינה צהובה של ווגה שהתקשת באפיה , חשבתי אני אמצא משהו טוב יותר, אני בהחלט אנסה את המרשם ששלחת , נראה טוב
לצפיה ב-'אני עשיתי פיצה על פיתה עם טופו מגורד'
אני עשיתי פיצה על פיתה עם טופו מגורד
10/06/2017 | 20:11
2
44
ההדבקה נעשתה עם =רסק עגבניות= וקצת שמן ואורגנו. והאפיה בטוסטר אובן
היה טעים כמו פיצה אמיתית. אבל רסק העגבניות לא הדביק טוב את הזייתים החתוחים
לצפיה ב-'תודה, גם רעיון נהדר.'
תודה, גם רעיון נהדר.
11/06/2017 | 13:59
1
4
לצפיה ב-'אפשר גם מחית חצילים טבעית'
אפשר גם מחית חצילים טבעית
13/06/2017 | 21:58
17
הייתה פיצריה בצפון שהגישה פיצה טבעונית עם שכבה עבה של מחית חצילים קלויים טבעית במקום גבינה. הפיצרייה נסגרה מאז, אבל ניסיתי את זה כמה פעמים בבית וזה ממש מוצלח.
 
לצפיה ב-'פרוייקט טבעוני חדש צריך את תמיכתכם בהדסטארט(HEADSTARTׂ)'
פרוייקט טבעוני חדש צריך את תמיכתכם בהדסטארט(HEADSTARTׂ)
07/06/2017 | 17:23
62

שלום.
אני אלעד מצוות FoundIT. משחק חדש ואדיר  שאנחנו מנסים להביא לחיים דרך פלטפורמת HEADSTART.
המשחק סובב כולו על תוכן וחשיפה של אנשים לעולם הטבעונות ורוחניות, תוך כדי התפתחות אישית ולמידה במהלך המשחק.
הרבה רשום עוד על הפרויקט באתר HEADSTART, ואני מזמין אתכם להיכנס ולקרוא.

לינק:http://www.headstart.co.il/project.aspx?id=23019

אני כותב אליכם דבר ראשון כדי להציע לכם לקחת חלק מהדבר המדהים הזה ולבקש את תמיכתכם.
אני מניח שלא צריך לספר לכם עד כמה המילה טבעונות מעלה התנגדות ואנטגוניזם בחברה אל מול אנשים וגם בני משפחה, ולכן אנחנו מתקשים להתקדם עם הפרוייקט. גם במעגלים קרובים אלינו.
אבל יש לנו אמונה שאנחנו לא לבד. נבקש גם את עזרתכם בחשיפה. שיתוף בפייסבוק שלכם, או בכל דרך אחרת שבה אנשים ייחשפו לפרויקט  שלנו  יהיה מבורך ונדרש על מנת שיהיה לנו סיכוי להצליח לממן את אותו.
נשמח לענות על כל שאלה או סתם לדבר :)
תודה והמשך יום מקסים
צוות FoundIT.
 
לצפיה ב-' פורומים מתחדשים במיוחד בשבילכם '
פורומים מתחדשים במיוחד בשבילכם
07/06/2017 | 13:48
6

מחכים לכם מנהלים חדשים ופורומים שצומחים מחדש 
 
 זקוקים לייעוץ בנושאים כמו התאזרחות של בני זוג זרים, ויזה, הגירה או אשרת עבודה בארץ? היכנסו לפורום מעמד זרים ומומחה ישיב לשאילותיכם  http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2569
 
 חושדת שבעלך בוגד בך? רוצים לגלות פרטים על אדם מסוים? היכנסו לפורום חקירות פרטיות ותבררו הכל  http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2456

 בעלי עסק חדש ונתקלים בקשיים? מעוניינים בצמיחת החברה? בפורום עסקים תקבלו פיתרונות להכל  http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2292

 מתמודדים עם הפרעות אכילה? זקוקים לתמיכה נפשית? 
יש לכם את מי לשתף   http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/198
 
 הבניין שלכם לקראת תהליך פינוי בנוי או תמ"א 38? מומחה בפורום תמ"א 38 והתחדשות עירונית מחכה לשאלותיכם  http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2454
לצפיה ב-'הקפאת טופו?'
הקפאת טופו?
03/06/2017 | 10:32
3
65
היי,
האם ניתן להקפיא תבשיל עם טופו? 
איך הטופו מתנהג אחרי הפשרה?
תודה!
לצפיה ב-'אפשר להקפיא טופו'
אפשר להקפיא טופו
03/06/2017 | 15:17
2
62
טופו שלם מאבד מהמרקם שלו.
בתבשיל אני חושב שזה לא יורגש כל כך
לצפיה ב-'תודה, אני אנסה'
תודה, אני אנסה
03/06/2017 | 18:17
1
9
לצפיה ב-'הכנתי לזניה טבעונית עם טופו מגורד'
הכנתי לזניה טבעונית עם טופו מגורד
10/06/2017 | 15:32
32
הקפאתי לפני האפיה, לאחר שבע הפשרתי ואפיתי יצא מאוד נחמד.
לצפיה ב-'ראשית דיבור אצל קופים כמו אצל תינוקות- לינק- אנגלית'
ראשית דיבור אצל קופים כמו אצל תינוקות- לינק- אנגלית
30/05/2017 | 12:33
36
לצפיה ב-'חג שבועות שמח'
חג שבועות שמח
29/05/2017 | 19:20
1
51
עם חלב סויה ולא חלב פרה
לצפיה ב-'חג ביכורים שמח '
חג ביכורים שמח
30/05/2017 | 10:48
44
עם שפע של ביכורים מתנובת הארץ, פירות וירקות וקציר חיטים.
מי ייתן וכולנו נחזור לחגוג את חג השבועות כפי שחגגנו במקור, חג הביכורים והקציר ולא חג החלב. :)
לצפיה ב-' פורום הישרדות ישראל נפתח מחדש '
פורום הישרדות ישראל נפתח מחדש
28/05/2017 | 12:38
6

 הישרדות 2017 עלתה לאוויר, בערוץ 2- רשת, אתם מוזמנים לעקוב, לשתף ולהגיד כל מה שאתם חושבים על העונה השמינית של הריאלטי המצליח 
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/1935

 צופים מכורים? חושבים שאתם יכולים לנהל את הפורום? שלחו לנו   פרטי
 
לצפיה ב-'אנזימים בפיתות ובלחמים'
אנזימים בפיתות ובלחמים
21/05/2017 | 20:59
5
131
היי לכם
בד"כ אני קונה פיתות בשופרסל ועד עכשיו לא ידעתי שיש בפיתות אנזימים. גם לא זכור לי שקודם לכן ראיתי שהשתמשו באנזימים בפיתות, אבל עכשיו אני רואה שיש. קודם לכן ראיתי שבלחם של ברמן יש אנזימים. גיגלתי ולא היו הרבה תוצאות אבל הסתבר לי שבחלק מן המקרים אכן מדובר באנזימים מן החי...
מבלי להגעיל, פשוט הקאתי את מה שאכלתי.
 
את הפיתות של שופרסל כנראה לא אוכל עוד אחרי התגלית הדוחה הזו אבל כבר לא נשאר לי כל כך מה לאכול כי בלחמניות יש ביצים ובלחם בחלק מהמקרים גם כן, ועד שנשאר לי פיתות - גם זה לא ממש... אני לא איש של להכין הכל לבד בבית אבל אם לא תהיה לי ברירה אתחיל. אבל עד שיהיה לי הכוח והזמן, איפה אפשר למצוא בית מאפה טבעוני לגמרי באזור נס ציונה?
 
עזרו לי בבקשה... תודה
לצפיה ב-'מבלי רצון לבאס'
מבלי רצון לבאס
22/05/2017 | 00:41
117
קח בחשבון שאם אתה קונה אוכל מוכן, קשה להגיע למצב שבו אין שום מקור מהחי במזון שלך. בכלל, החיים שלך, החל מהרכב בו אתה נוסע וכלה בכביש עליו אתה נוסע, די מלאים בדוגמאות דומות.
אני לא כותב את זה כדי להטיף. אני חושב שכל אחד שם את הקו שלו במקום מסויים, וזו החלטה לגמרי שלך היכן להניח את הקו. רק מסב את תשומת הלב לעובדה שמוצרים מהחי נמצאים כמעט בכל מקום.
לצפיה ב-'האנזימים בלחם בדרך כלל מהצומח'
האנזימים בלחם בדרך כלל מהצומח
22/05/2017 | 08:18
1
111
התפקיד של האנזימים הוא לשפר את הבצק כדי לקבל מוצר אחיד. בדרך כלל משתמשים באלפא עמילאז או אנזימים דומים. בעבר חשבתי שמפיקים אותם מהחי, בגלל שיש אלפא עמילאז ברוק של בעלי חיים (וגם של בני אדם). אבל קראתי על זה עוד וגיליתי שהמפעלים שמייצרים אנזימים למאפיות כמעט תמיד מפיקים אותם על ידי חיידקים על מצע מן הצומח. לא שמרתי את הפרטים ואני לא זוכר בדיוק מה זה היה, אבל נדיר שהם מן החי.
 
חוץ מזה, למה הקאת? זאת נראית לי תגובה מוגזמת.
 
לצפיה ב-'קודם כל תודה לשניכם'
קודם כל תודה לשניכם
22/05/2017 | 13:07
91
לשאלתך למה הקאתי - אתה בעצמך אמרת: "בעבר חשבתי שמפיקים אותם מהחי, בגלל שיש אלפא עמילאז ברוק של בעלי חיים". אני גם הבנתי שאפשר לגדל אנזימים כאלו על ביצים או על דגים. לא ביררתי אם במוצרים של ברמן או בשל שופרסל האנזימים מופקים מן הצומח אבל רק המחשבה שאולי הרגע אכלתי משהו שגדל על הפרשה או על רוק של יצור חי אחר הגעילו אותי מאוד.
 
אני טבעוני מסיבה אידיאולוגית וגם מהעובדה שזה מגעיל אותי מאוד להתקרב לתוצרי בעלי החיים (ולאכול אנזים שהופק על ביצה, ובכן, זה קצת כמו לאכול אנזים שהיה על ביצית) אז עצם המחשבה על כך שאולי (כי לא כתוב במפורש איך האנזימים האלו הופקו) אכלתי לחם או פיתה שמכילים בתוכם גם אם אחוז מאוד מזערי של הפרשה של יצור חי... זה מעורר אצלי את הגועל באופן מיידי
לצפיה ב-'כמה דברים'
כמה דברים
29/05/2017 | 12:07
71
ביצים בלחם? נדיר. פתחו עכשיו מדף טבעוני במאפיה ברחובות - לחם תושייה הרצל פינת בית הפועלים. לא ניסיתי.
 
לצפיה ב-'למיטב ידיעתי במאפיות הפרטיות .'
למיטב ידיעתי במאפיות הפרטיות .
05/06/2017 | 13:19
39
במאפיות הפרטיות (במיוחד במגזרהערבי) אין תוספים מן החי לפיתות,
אבל כן מוספים שמרים שאני לא יודע מה מקורם .
בקלות אפשר לברר זאת עם המוכר .
לצפיה ב-'מורינגה טריה .לקניה'
מורינגה טריה .לקניה
21/05/2017 | 16:11
61
אני חקלאי המגדל מורינגה .ומשווק אותה רק טריה במחיר שווה לכול נפש . 0544696272 שלמה.
לצפיה ב-'שלום, שאלה בקשר לבחירת טופו'
שלום, שאלה בקשר לבחירת טופו
18/05/2017 | 18:48
5
76
קניתי כמה פעמים טופו ואני קצת מיואשת מזה 
הריח של ריבוע טופו הוא נוראי.
היו מקרים שהטופו אחרי הבישול ספג את הטעמים והריח נעלם (של ליב)
אבל הטופו אחרון שהשתמשתי (של משק צוריאל) גם אחרי הבישול לא עבר הריח הנורא.
מה הסיבה?
הטופו הראשון שקניתי היה של 'משק ויינר', נראה פשוט, לא ארוז בקרטון יפה אבל ללא ריח לוואי.
מרגישה שחבל שאני מוותרת על הטופו ואולי אני צריכה לבחור בסוג הנכון, ואני לא יודעת למה לשים לב בבחירה בסופר.
אשמח ואודה לכל הכוונה.
לצפיה ב-'צריך לשים לב לתאריך טופו מקולקל מסריח'
צריך לשים לב לתאריך טופו מקולקל מסריח
18/05/2017 | 20:19
1
70
אני אישית מקפיד גם לא לקנות טופו לקראת סוף תפוגה.אז הוא גם מסריח.
לצפיה ב-'תודה, כמה זמן בערך לפני מועד תפוגה לא לקחת?'
תודה, כמה זמן בערך לפני מועד תפוגה לא לקחת?
18/05/2017 | 20:50
47
ובכל זאת, איזה חברה מומלצת לטופו איכותי?
לצפיה ב-'כתבה על טופו ממוסף ממון של ידיעות'
כתבה על טופו ממוסף ממון של ידיעות
20/05/2017 | 05:45
1
94
כמעט כל הסוגים קיבלו ציונים לא טובים.
 
לצפיה ב-'תודה'
תודה
22/05/2017 | 18:01
8
לצפיה ב-'על הטופו של משק צוריאל וליב יש המון תלונות'
על הטופו של משק צוריאל וליב יש המון תלונות
22/05/2017 | 08:17
77
לא יודעת אם זה הטופו עצמו או הדרך שבה מאחסנים ומספקים אותו, אבל כמות התלונות שראיתי על שני הנ"ל הרבה יותר גדולה באופן משמעותי מטופו אחר. 
 
הטופו של משק ויילר מצוין (אם את מוצאת את הטופו רך שלהם אז הוא אפילו יותר טוב). גם משק קדיתא מעולה רק שהוא יקר יותר ופחות נגיש. 
לצפיה ב-'שלום מחפשת מתכון לקינוח ללא סוכר עם טפיוקה'
שלום מחפשת מתכון לקינוח ללא סוכר עם טפיוקה
19/05/2017 | 14:04
30
וגם אם אתם יודעים אילו תחליפי סוכר בריאים לשימוש חוץ מסטיביה וקינמון יש?
לצפיה ב-'ביקור במחלבה, גיבושון מטעם העבודה '
ביקור במחלבה, גיבושון מטעם העבודה
15/05/2017 | 15:09
3
164
הייתם הולכים כדי לעורר מודעות במקום עצמו? זה במסגרת יום כיף (לכאורה).
 הסתפקתי במייל תפוצה-כללית מנומס עם קישור לכתבה על תעשייתה חלב וציטוט... 
מעבר לגועל של הביקור, אני לא ממש חובבת של גיבושונים מטעם העבודה. היתה אצלנו מישהי בהנהלה שאהבה להגיד שאנחנו "משפחה"... הלו? לא מספיקה לי המשפחה שנולדתי לתוכה?
לצפיה ב-'אני אישית לא הייתי הולכת '
אני אישית לא הייתי הולכת
15/05/2017 | 16:10
115
או שאני גרועה בהסברה או שזה האנשים שאני עובדת איתם, אבל לא נראה לי שהנוכחות שלי היתה יכולה להשפיע. כנראה הייתי עושה משהו דומה למה שאת עשית (reply all למייל האירוע עם חומר הסברה)
 
לצפיה ב-' על התגובה שלך לפעילות הזו.'
על התגובה שלך לפעילות הזו.
17/05/2017 | 12:08
1
116
לא היתה לי מסוגלות ללכת, גם לא לשם הסברה.
בחירה מאוד מתסכלת ל"יום כיף".
לצפיה ב-'והתגובות לתגובה...'
והתגובות לתגובה...
18/05/2017 | 12:49
117
נזיפה במייל על הטהרנות הצדקנית שלי (או שמא זה היה צדקנות טהרנית, לא זוכרת)
אבל גם שתיים ש"עשו לייק"
ברור שאני לא הולכת!
 
לצפיה ב-'עזרה'
עזרה
13/05/2017 | 17:23
4
120
אני טבעונית שבועיים מהיום, ובזמן האחרון אני מרגישה סחרחורות וחולשה
אני לא מתכוונת לחזור לצרוך מוצרים מהחי בשום פנים ואופן
למישהו יש עצה על איך לצרוך מזון מכל אבות המזון גם בטבעונות?
לצפיה ב-'השאלה איזה ויטמין חסר לך.'
השאלה איזה ויטמין חסר לך.
13/05/2017 | 23:15
76
קודם כבוד על החלטתך .
לעניינך יש סוגי צמחים שמכילים כמויות ויטמינים כמו קייל למשל , אבל ההמלצה היא לצרוך ירקות בכל מיני צבעים לא רק הירוק .
לצפיה ב-'הרבה קטניות, הרבה ירקות'
הרבה קטניות, הרבה ירקות
14/05/2017 | 06:01
72
גם פירות אפשר להוסיף ולא לחשוש ליותר מ- ״3 פירות ביום״. הבעייתיות הפוטנציאלית כשעוברים לטבעונות היא כשפשוט מסתפקים באורז, פסטה ודומיהם. תגווני, תאכלי הרבה קטניות והרבה במיוחד ירקות. את יכולה להוסיף אגוזים וזרעים- ויהיה בסדר
לצפיה ב-'היי :) שמעת על אתגר22? '
היי :) שמעת על אתגר22?
16/05/2017 | 08:19
47
זה פרויקט של אנונימוס שעוזר לטבעונים חדשים ולאלו שרוצים להתנסות באכילה טבעונית. יש מידע תזונתי ותפריטים לדוגמה, כמו כן יש ליווי של תזונאיות קליניות וטבעונים ותיקים. 
 
זה מתבצע בקבוצות סגורות בפייסבוק ובחינם. אפשר להירשם רק במייל אם אין פייסבוק אבל שווה לפתוח אחד בשביל האתגר כדי לקבל את התמיכה :)
 
 
 
לצפיה ב-'חשוב לקחת ויטמין B12'
חשוב לקחת ויטמין B12
18/05/2017 | 18:36
51
יש מתכונים נהדרים באתר של אורי שביט "טבעוניות נהנות יותר"
בהצלחה!
 
לצפיה ב-' פורומים נפתחים מחדש '
פורומים נפתחים מחדש
15/05/2017 | 12:27
8
  סובלים מכאב כרוני ואין לכם את מי לשתף?
פורום כאב עצבי וכאב כרוני נפתח מחדש על מנת לדבר על ההתמודדות ולקבל תמיכה אחד מהשני!
 
 צריכים ייעוץ לגבי זכויות יוצרים או מפתחים מוצר חדש?
פורום קניין רוחני ופטנטים נפתח מחדש לכל היזמים שבנינו, היכנסו ושאלו את המומחה!
 
המשך גלישה נעימה
לצפיה ב-'פשטידה/לזניה טבעונית עם טופו'
פשטידה/לזניה טבעונית עם טופו
08/05/2017 | 12:15
3
79
האם אפשר להקפיט טופו לפני האפיה ולאפות בערב החג? מישהו ניסה?
 
 
לצפיה ב-'אפשר להכין את הלזניה כולה יום לפני, ולשמור במקרר'
אפשר להכין את הלזניה כולה יום לפני, ולשמור במקרר
08/05/2017 | 18:39
2
58
מחממים 10-15 דקות לפני ההגשה.
 
הנה מתכון שאני אוהב להכין ללזניה עם תרד וטופו:
 
 
 
לצפיה ב-'תודה , מרשם נהדר , אבל מה הקשר של התרד ללזניה?'
תודה , מרשם נהדר , אבל מה הקשר של התרד ללזניה?
09/05/2017 | 13:38
1
51
בלזניה חלבית קלאסית אין תרד 
לצפיה ב-'בלזניה חלבית קלאסית גם אין טופו '
בלזניה חלבית קלאסית גם אין טופו
10/05/2017 | 03:57
46
ללזניה עם תרד קוראים לזניה פלונטין, וזה משובח!
לצפיה ב-'קאפקייקס שוקולד מושלמים'
קאפקייקס שוקולד מושלמים
07/05/2017 | 13:06
2
121
את הקאפקייקס האלה הכנתי עם משקה שקדים ובלי מרגרינה וכמעט בלי שמן. העוגה מאוד קלילה ורכה וזאת בעקבות הערבוב של משקה השקדים עם מיץ לימון. למי שמכיר, ריוויון הוא המרכיב שבדרך כלל האמריקאים אוהבים להשתמש על מנת לתת לעוגה את אותה אווריריות ורכות, ועם החלב שקדים מתקבל בדיוק אותו דבר.
המתכון למי שרוצה:
http://condelight.blogspot.co.il/2017/05/vegan-cho...
לצפיה ב-'נראה נהדר!'
נראה נהדר!
08/05/2017 | 18:40
1
38
אהבתי את הפטנט לבאטרמילק טבעוני. ינוסה בקרוב.
 
לצפיה ב-'תודה רבה! אשמח לשמוע איך יצא.'
תודה רבה! אשמח לשמוע איך יצא.
08/05/2017 | 22:24
3
לצפיה ב-'תא של פרה ביצור במעבדה ללא הרג'
תא של פרה ביצור במעבדה ללא הרג
07/05/2017 | 20:47
3
97
האם הייתם מנסים או עצם זה שזה עשוי מיצור חי פוסל את זה?
לצפיה ב-'אני הייתי מנסה...לא אכלתי בשר16 שנה ומאוד אהבתי...'
אני הייתי מנסה...לא אכלתי בשר16 שנה ומאוד אהבתי...
08/05/2017 | 14:37
84
אבל אני מודה שאני גם חוששת כי עשיתי לעצמי סוג של "שטיפת מח" וקשה לי לדמיין את עצמי אוכלת בשר..
לצפיה ב-'אני לא פוסל, אבל זה לא מושך אותי'
אני לא פוסל, אבל זה לא מושך אותי
08/05/2017 | 18:36
106
נגיד שיש מסעדה שמגישה המבורגר טבעוני עסיסי וטעים, ולידה מסעדה אחרת שמגישה מרק עדשים ריחני, צלי ירקות שורש בתנור וסלט פירות - אני אעדיף אותה.
 
לצפיה ב-'אני חושב שזה לא בריא-'
אני חושב שזה לא בריא-
03/06/2017 | 15:29
26
זה גאנק פוד כמו בשר נפרה
לצפיה ב-'עזרה בשיפור מתכון קציצות חומוס?'
עזרה בשיפור מתכון קציצות חומוס?
02/05/2017 | 23:47
3
83
מצאתי את המתכון הזה בYnet:

המרכיבים (ל-8 קציצות קטנות):
1 בצל גדול
2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים
1/2 כוס קמח (רצוי מלא)
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמון
מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל במשך 10 דקות עד הזהבה קלה.
שופכים את החומוסים לתוך קערה ומועכים בעזרת מועך פירה או מזלג.
מוסיפים את יתר המרכיבים, כולל הבצל, ומערבבים היטב.
יוצרים כדורים מהתערובת, ומשטחים.
מחממים שמן במחבת, מטגנים את הקציצות ומגישים חם.


המתכון היה ממש פשוט אבל הקציצות יצאו מאוד יבשות וחסרות טעם... אולי תוכלו לעזור לי לשפר אותו? אשמח מאוד לעזרה! :)
לצפיה ב-'ניתן להוסיף קצת ירק וירקות מגוררים/קצוצים וכד''
ניתן להוסיף קצת ירק וירקות מגוררים/קצוצים וכד'
03/05/2017 | 01:44
2
65
למשל: פטרוזיליה/כוסברה/נענע/שמיר קצוצים דק ו/או גזר, קישוא, זוקיני מגוררים. ניתן גם להוסיף תרד/מנגולד/פטריות קצוצים לבצל ולטגנם יחד.
כל הנ"ל גם יוסיף לחות לקציצות וגם יוסיף טעמים.
חוץ מזה, נסי להשתמש בתבלינים נוספים/אחרים לפי טעמך.
לצפיה ב-'תודה רבה! '
תודה רבה!
03/05/2017 | 09:27
1
5
לצפיה ב-'אפשר גם להוסיף קוביות של בצל'
אפשר גם להוסיף קוביות של בצל
03/05/2017 | 18:03
43
בנוסף לבצל המטוגן, להוסיף לתערובת גם בצל קצוץ דק. הבצל מתבשל כשמטגנים את הקציצות ותורם לעסיסיות.
 
לצפיה ב-'קישואים על פלאנצ'ה ליום העצמאות.'
קישואים על פלאנצ'ה ליום העצמאות.
30/04/2017 | 22:51
2
74
האם רצוי לחלוט או לרכך את הקישואים במים רותחים לפני הצריבה על הפלאנצ'ה ?
 
תודה.
לצפיה ב-'זה לגמרי תלוי בטעם שלך'
זה לגמרי תלוי בטעם שלך
02/05/2017 | 02:13
1
54
ישירות על הגריל זה יהיה מעין אל-דנטה, נגיס משהו. יש כאלו שצריכים את הקישורים יותר רכים ואחרים מעדיפים את הצורה הזו. בכל מקרה, אם אתה מרכך, אז ברחמנות 
(אלא אם אתה מקהילות גליציה והסביבה)
לצפיה ב-''
02/05/2017 | 03:37
30
תודה וחג שמח.

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא: מיסוי ועבודה באופן עצמאי
אירוח בנושא: מיסוי...
בתאריך 24/10 יתארח בפורום רו``ח אלירן הררי, אשר...
אירוח בנושא: מיסוי ועבודה באופן עצמאי
אירוח בנושא: מיסוי...
בתאריך 24/10 יתארח בפורום רו``ח אלירן הררי, אשר...
אירוח בנושא היבטים משפטיים בהקמת עסק או חברה
אירוח בנושא היבטים...
באירוח תוכלו לשאול על היבטים ושיקולים משפטיים...
אירוח בנושא היבטים משפטיים בהקמת עסק או חברה
אירוח בנושא היבטים...
באירוח תוכלו לשאול על היבטים ושיקולים משפטיים...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

בעלי מקצוע

פורום ריפוי ותזונה טבעית
פורום ריפוי ותזונה טבעית
לירון לסר- מומחה לבריאות טבעית
זקוק לריפוי טבעי?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ