לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
12511,251 עוקבים אודות עסקים

פורום ויזה ואזרחות בארה"ב

 
 
 סיוע והכוונה משפטיים אל מול משרד הפנים האחראי תחום ההגירה במדינת ארה"ב
בפורום תוכלו להפנות את שאלותיכם בנושא זכאות לאזרחות והוצאת גרין קארד לארה"ב
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום ויזה ואזרחות בארה"ב

 
 
 סיוע והכוונה משפטיים אל מול משרד הפנים האחראי תחום ההגירה במדינת ארה"ב
בפורום תוכלו להפנות את שאלותיכם בנושא זכאות לאזרחות והוצאת גרין קארד לארה"ב
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
ברוכים הבאים לפורום הגירה, גרין קארד ואזרחות לארה"ב
הפורום מנוהל ע"י מומחה הגירה - רום מיאקין, ומעניק סיוע ויעוץ לשאלות בתחום ההגירה לארה"ב ובפרט מתמחה בנישה של מתן אזרחות וגרין קארד (תושבות קבע) לארה"ב.
 
 בפורום זה תוכלו לשתף ולהתייעץ בכל נושא הקשור להגירה לארה"ב, כולל כמובן מתן אזרחות, ויזה, גרין קארד וכל תושבות קבע הניתנת ע"י ממשלת ארה"ב
המשך >>

לצפיה ב-'תמונה דיגטלית למילוי טופס הבקשה DS-160'
תמונה דיגטלית למילוי טופס הבקשה DS-160
23/05/2019 | 14:30
18
שלום רום, 
 
האם תוכל להעלות תמונה לדוגמא? יש משהו שצריך מעבר לצילום רגיל של הפנים? ומבחינת הגדלים?
 
תודה מראש... 
חג שמח 
 
לצפיה ב-'כרטיסי טיסה ו-ויזה לארה"ב'
כרטיסי טיסה ו-ויזה לארה"ב
11/05/2019 | 13:09
3
40
שלום לכולם,
חלו שינויים בתוכניות שלנו והוחלט שהבת שלי תטוס לארה"ב ביחד עם סבתא שלה בתחילת חודש אוגוסט. הבעיה שלבת אין ויזה לארה"ב ואין לה דרכון ישראלי בתוקף, וגם עוד לא קנינו לה כרטיס טיסה. לסבתא יש ויזה והיא כבר רכשה כרטיס. אנחנו רוצים שהן יטוסו ביחד בתאריך שקנתה הסבתא, ולכן הזמן לוחץ.

לגבי דרכון ישראלי, ניקח אותה בהקדם למשרד הפנים ונעשה לה דרכון ביומטרי.
לגבי ויזה לארה"ב, הבנתי שהיא לא צריכה להתייצב פיזית אלא יש פטור מהתייצבות למי שלא מלאו לו 14 שנה. באתר רשום שהפרוצדורה אמורה לקחת עד 3 שבועות (בטח מחושב בימי עבודה). החשש שלנו שבינתיים הכרטיסים לבוסטון בטיסות של אל על ימכרו או שיהיו יקרים מאוד.

האם אפשר לרכוש כבר עכשיו את כרטיס הטיסה, או שחייבים להמתין לקבלת הויזה?
האם הפרוצדורה של הויזות מסתיימת אחרי 3 שבועות או שהסבירות גבוהה שתסתיים אחרי יותר זמן?

בתודה,

אביר
לצפיה ב-'כרטיסי טיסה ו-ויזה לארה"ב'
כרטיסי טיסה ו-ויזה לארה"ב
( לעמוד שלי בתפוז )
12/05/2019 | 14:17
78
היי
במידה והבת מחדשת את הויזה, אין צורך להגיע לראיון אישי בשגרירות אך אני ממליץ להכנס ללינק הבא https://il.usembassy.gov/he/how-to-skip-your-visa-...
מבחינה הסתברותית תהליך הוצאת הויזה יסתיים לאחר 3 שבועות
לצפיה ב-'תוכל לרכוש את הכרטיסים עכשיו גם אם אין עדיין ויזה '
תוכל לרכוש את הכרטיסים עכשיו גם אם אין עדיין ויזה
12/05/2019 | 16:47
1
33
הוצאתי לא מזמן ויזה לבת וזה לקח בדיוק 4 ימים! במקרה שלך נראה שיש מספיק זמן עד אוגוסט.
אבל בכל זאת אם אתה רוצה לקצר את התהליך תוכל למסור את הדרכון והתמונות באופן אישי בשגרירות בת״א ולא בדואר (וכן, אין צורך בראיון לילדים).
 
תעקוב אחרי השלבים המפורטים באתר של השגרירות:
 
בהצלחה.
לצפיה ב-'תודה על התשובה. אעשה שימוש בשירותי חברת שע"ל'
תודה על התשובה. אעשה שימוש בשירותי חברת שע"ל
12/05/2019 | 18:33
21
המחיר עולה 800 ש"ח
 
לצפיה ב-'הגשת מסמכים לDV 2021'
הגשת מסמכים לDV 2021
06/05/2019 | 12:49
2
35
היי,
 נרשמתי בשנה הקודמת לתוכנית. האם אוכל להגיש את המועמדות גם השנה?
לצפיה ב-'DV 2021'
DV 2021
( לעמוד שלי בתפוז )
06/05/2019 | 13:56
29
היי,
ראשית אמליץ להמתין לתשובות DV 2020 המתפרסמות החל ממחר בערב.
במידה והתוצאה תהיה שלילית ותעמדי בדרישות ממשלת ארצות הברית להגשה כמובן שתהיי זכאית להגשה חוזרת.
 
במידה ותצטרכי טיפול וייעוץ מורחב הנך מוזמנת ליצור עימי קשר.
 
בברכה
לצפיה ב-'מועמדות לתכנית הDV'
מועמדות לתכנית הDV
( לעמוד שלי בתפוז )
06/05/2019 | 15:18
31
היי ליאת
לתכנית הDV ניתן להירשם בכל שנה. 
ניתן לעשות את ההרשמה בחינם או בתשלום על ידי יועצי הגירה בתחום
לצפיה ב-'הוצאת ויזה לבת 11 שאביה אזרח ארה"ב'
הוצאת ויזה לבת 11 שאביה אזרח ארה"ב
05/05/2019 | 20:44
3
43
שלום לכולם,
אני אזרח ארה"ב בזכות אבי שנולד שם ועלה לארץ. הבת שלי, שאינה אזרחית ארה"ב, אמורה לנסוע לבקר את המשפחה ולכן תצטרך ויזה.
מה הפרוצדורה שאני צריך לבצע כדי להוציא לה ויזה? האם היא תטופל על-ידי המחלקה הקונסולרית לאזרחי ארה"ב או שהיא תטופל כישראלית בלבד?
 
תודה,
 
אביר
לצפיה ב-'היא תטופל כישראלית לכל דבר'
היא תטופל כישראלית לכל דבר
05/05/2019 | 22:35
1
39
אלא אם תוציא לה אזרחות לפי ״חוק הסבא״ (לא יודע אם היא זכאית), היא לא אזרחית אמריקאית.
לצפיה ב-'ויני צודקת'
ויני צודקת
( לעמוד שלי בתפוז )
06/05/2019 | 13:57
8
לצפיה ב-'תודה רבה על התשובות'
תודה רבה על התשובות
11/05/2019 | 13:04
2
לצפיה ב-'ויתור על גרין קארד לטובת ויזה'
ויתור על גרין קארד לטובת ויזה
30/04/2019 | 12:57
2
45
שלום, אני תושב ישראל ובעל גרין קארד (אבא שלי תושב ארצות הברית). יש לי גרין קארד בתוקף עד 2024. לפני 3 שנים היתי פעם אחרונה בארה"ב כאשר בקרוב ארצה לחזור לארה"ב לטיול. הבנתי שלא אוכל להשתמש בגרין קארד בגלל שלא הייתי 3 שנים. 
האם עלי להוציא ויזה?  הבנתי כי בהוצאת הויזה יבטלו לי את הגרין קארד ?
 
לצפיה ב-'תשובה לויתור גרין קארד עובר ויזה'
תשובה לויתור גרין קארד עובר ויזה
( לעמוד שלי בתפוז )
30/04/2019 | 17:19
1
40
עקרונית, אתה יכול לנסות להשתמש בגרין קארד כל עוד הוא בתוקף אך ישנו סיכוי נורא גבוה שיקחו אותך לתחקיר וישללו את הגרין קארד.
החוק כן מחייב אותך להגיע לארה"ב פעם בשנה אלא אם כן ישנם אישור מיוחדים על כך שיתקבלו ע"י הגורמים הרלוונטים.
יש את האופציה להוציא ויזה תיירות, כמובן שזה נתון לשיקולם אם לאשר או לא אבל זה לא מונע ממך את האופציה להגיש לויזה.
לצפיה ב-'רוב הסיכויים שהגרין קארד שלך בטל'
רוב הסיכויים שהגרין קארד שלך בטל
01/05/2019 | 22:14
35
עדיף לבטל אותו באופן עצמאי בקונסוליה ולהגיש בקשה לויזה מאשר להתקע בשדה התעופה עם ביטול אדמיניסטרטיבי ולטוס חזרה כלעומת שבאת.
 
קח בחשבון שכל עוד הגרין קארד בתוקף אתה אמור גם לשלם מסים בארה"ב, ותלוי בהון האישי שלך - יש גם "מס יציאה" למוותרים על הגרין קארד עם היית עם גרין קארד 8 שנים או יותר.
 
בשביל לבטל אותו באופן רשמי צריך ללכת לקונסוליה.
לצפיה ב-'ראיון לגרין קארד בתכנית DV PROGRAM'
ראיון לגרין קארד בתכנית DV PROGRAM
29/04/2019 | 12:23
1
55

אהלן,
לאחר שקיבלתי את הזכאות לתושבות הקבע ע"י תכנית DV PROGRAM של ממשלת ארה"ב נקבע לי ראיון.
אשמח לקבל הסבר על מבנה הראיון וסוגי השאלות שיכולים לשאול אותי
תודה מראש .
 
לצפיה ב-'ראיון לגרין קארד בתכנית DV PROGRAM'
ראיון לגרין קארד בתכנית DV PROGRAM
( לעמוד שלי בתפוז )
29/04/2019 | 13:04
37
הראיון יעסוק בפרופיל שלך -
רמת השכלה, ניסיון תעסוקתי והסבר על התכניות שלך בארה"ב.
מומלץ להגיע עם כל מסמך אשר מאשר את הפרופיל שלך, לדוגמא: רמת השכלה תיכונית - תעודת 12 שנו"ל \ תעודת בגרות וכ'ו.
 
הראיון ייארך כ5-10 דקות.
לצפיה ב-'ויזה לארה״ב'
ויזה לארה״ב
28/04/2019 | 13:06
1
43
 
 
 
 
 
 
שלום , אודה לתשובתכם המקצועית
 
 
הגשתי בקשה לויזת תייר וקבעתי ראיון.
 
בסעיף השכר כתבתי 5000 ש״ח
אני עובד בעסק משפחתי והשכר משתנה ואף יותר גבוה לפעמים משמעותית כ8000
כתבתי זאת מכיוון שזה הסכום שעל התלושים האחרונים, באפשרותי כעת לצרךף עד מועד הראיון תלושים יותר גבוהים, ז״א נגיד 3 אחרונים אז אחד נמוך ו2 גבוהים.
האם השכר הנמוך יכול לפגוע בסיכויי לויזה? 
האם כדי לצרף שניים גבוהים לראשון נמוך או לא לשנות והשאיר ככה? 
 
אני בן 34 , נשוי מעל לשנה, גר בשכירות, ועובד כ10 שנים באותה עבודה.
יש ברשותי רכב בן 10. 
תודה מראש!
 
 
 
לצפיה ב-' ויזת תייר'
ויזת תייר
( לעמוד שלי בתפוז )
29/04/2019 | 12:37
33
היי 
לתלושים שלך יש 2 תפקידים עיקריים
א. להעיד על מגורים וזיקה לישראל
ב. להעיד על יציבות פיננסית 
ולכן יכול שיהיה אפקט על רמת השכר שלך אך לא הייתי חושש מזה.
כן ממליץ לך להגיע עם התלושים לראיון ולציין זאת בראיון עצמו
בהצלחה
לצפיה ב-' כניסת מנהל חדש לפורום '
כניסת מנהל חדש לפורום
( לעמוד שלי בתפוז )
21/04/2019 | 13:30
3
29
 
אנו מברכים את רום מיאקין עם כניסתו לניהול הפורום ומאחלים לו הצלחה והנאה בתפקיד.
המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים
 
לצפיה ב-'המון בהצלחה :)'
המון בהצלחה :)
28/04/2019 | 14:44
9
לצפיה ב-'בהצלחה'
בהצלחה
29/04/2019 | 12:16
5
בהצלחה רבה למנהל הפורום 
לצפיה ב-'כניסת מנהל חדש לפורום'
כניסת מנהל חדש לפורום
( לעמוד שלי בתפוז )
29/04/2019 | 13:05
13
תודה רבה לכולם, אעזור בכל מה שאוכל!
לצפיה ב-'המלצות לעו״ד תותח לחידוש ויזת עסקים (אוסטין, טקסס) '
המלצות לעו״ד תותח לחידוש ויזת עסקים (אוסטין, טקסס)
14/04/2019 | 04:01
16
היי,
הויזה שלנו הולכת להסתיים בקרוב ואנחנו מחפשים בנרות המלצות מנסיון על עו״ד אמין שניתן לסמוך עליו, לחידוש ויזת עסקים בארה״ב.

אנחנו גרים בטקסס, כך שנשמח מאוד למישהו מקומי (אם אפשרי).  
**עד עכשיו כל עורכי הדין ששוחחנו איתם משכו את הזמן, הוסיפו עלויות ולא נתנו תחושת ביטחון.. 

תודה מראש!! 
לצפיה ב-'דרכון זר = ויזה'
דרכון זר = ויזה
17/03/2019 | 05:49
4
50
יש לי דרכון רומני שבו מצויין שנולדתי בישראל ודרכון ישראלי שיש בו ויזה תקפה
האם אני יכולה להכנס לארה"ב עם דרכון רומני ללא צורך בויזה ?
לצפיה ב-'הויזה צריכה להיות באותו סוג דרכון שאיתו את נכנסת'
הויזה צריכה להיות באותו סוג דרכון שאיתו את נכנסת
17/03/2019 | 22:07
3
37
כלומר - אם הויזה היא בדרכון ישראלי, את צריכה להכנס עם דרכון ישראלי.
 
וחוץ מזה - ברור שנסיון לעשות דבר כזה יעורר חשד מיידי אצל כל איש חוק (למשל אצל קצין ההגירה בדלפק ביקורת הדרכונים בארה"ב. אין לי צל של ספק שמייד יעבירו אותך ל SECONDARY INSPECTION (אגף החקירות של ההגירה שנמצא ליד אולם ביקורת הדרכונים בשדה התעופה בארה"ב) ושם ינסו להבין למה את עושה את זה - מה שאומר במקרה הטוב "רק" להיות תקועה שם שעות בהמתנה ובחקירות, ובמקרה הפחות טוב זה יכול להגמר בסירוב כניסה ואולי יותר גרוע.
לצפיה ב-'לא הבנתי'
לא הבנתי
18/03/2019 | 05:36
2
31
האם אני יכולה להכנס עם דרכון רומני ללא ויזה קרי אזרחי רומניה מחוייבים / לא מחוייבים בויזה ?
לצפיה ב-'רומניה לא חלק מWVP'
רומניה לא חלק מWVP
18/03/2019 | 05:43
34
אזרחים רומנים חייבים בויזה לארה״ב (נכון לעכשיו...)
 
בכל מקרה, מי שיש לו ויזה - צריך להכנס עם הויזה.
לצפיה ב-'כמו שענו לך - אזרחי רומניה מחוייבים בויזה לארה"ב'
כמו שענו לך - אזרחי רומניה מחוייבים בויזה לארה"ב
21/03/2019 | 05:48
29
לרומנים הרבה יותר קשה לקבל ויזה לארה"ב מאשר לישראלים - אחוז הסירובים לויזת תייר לאזרחי רומניה הוא כמעט 12% כבר הרבה שנים, בזמן שאחוז הסירוב לאזרחי ישראל עומד היום על כ 4%.
 
אין שום סיכוי שבזמן הנראה לעיין יתנו לרומניה פטור מצורך בויזה לארה"ב.  
לצפיה ב-'בדיקת זכאות לאישורי לימודים'
בדיקת זכאות לאישורי לימודים
05/03/2019 | 15:16
21
היי, אני אחרי תואר ראשון ורוצה להמשיך בארה"ב אם יתאפשר לי. אני לא רוצה להכנס לתהליך של תואר שני וגם אין לי את הכסף. אני כן רוצה לבדוק על קורסים קצרים בנושאים בהם אני עוסק. מישהו מכיר אתר או מקום שמרכז קורסים שדרכם אפשר לבדוק אם יש התאמה ללימודים? בהנחה שהקורסים מיועדים גם לתיירים. 
תודה. 
לצפיה ב-'אזרחות מנישואים '
אזרחות מנישואים
27/02/2019 | 16:49
2
52
שלום יניב, שאלה לי לפורום. 
בני נמצא בארה"ב כבר כמה שנים והוא בתהליך של נישואים עם החברה שלו. יש לה אזרחות אמריקאית כך שהוא גם בתהליך של להיות אזרח בנוסף ללהיות בעל. החשש שלי הוא, אשתו לעתיד היא לטינית שרק בשנים האחרונות התאזרחה בארה"ב. האם אתה חושב שזה יהווה עבורו מכשול בדרך לאזרחות או שאני סתם יוצאת גזענית?
יום מצויין ללכולם,
בינה.
 
 
לצפיה ב-'הדרך לאזרחות אמריקאית היא ארוכה - והוא רק בהתחלה'
הדרך לאזרחות אמריקאית היא ארוכה - והוא רק בהתחלה
02/03/2019 | 07:50
51
אחרי שהוא יתחתן, והם יגישו ניירות לרשות ההגירה - יתחיל תהליך ארוך שאם יצליח, בנך יקבל גרין קארד זמני.
אחרי שנתיים הוא יצטרך להוכיח שהוא עדיין נשוי לגברת ושהם באמת חיים ביחד חיי קבע בארה"ב - ואז הגרין קארד שלו יחודש ויהפוך לגרין קארד קבוע.
ואחרי עוד שנה הוא יוכל (אם ירצה) להגיש בקשה להתאזרח - ובתהליך הזה שוב יבדקו שהוא עדיין נשוי לגברת, ושהם עדיין גרים ביחיד, ושהוא חי חיי קבע בארה"ב.
ואם גם התהליך הזה יצליח - תהיה לו אזרחות אמריקאית.
 
זה לא משנה אם בת הזוג שלו לטינית או סינית - מה שמשנה הזה שאלו לא "נישואים פיקטיביים" ושהבחורה היא לא "מתחתנת סידרתית" שמקבלת תשלום על החתונה ובעצם מתפרנסת מ"חתונות גרין קארד".  כי היום בעידן דונלד טראמפ ההגירה בודקת ו"עולה" על אנשים כאלה ואז אפשר לגמור בכלא ואחר כך להיות מגורש מארה"ב.
לצפיה ב-'האם הוא שוהה בארה"ב בצורה חוקית?'
האם הוא שוהה בארה"ב בצורה חוקית?
12/03/2019 | 10:51
40
הוא כבר כמה שנים חי בארה"ב, תחת איזו ויזה?
לצפיה ב-'בחירה בין j1 ל h1b'
בחירה בין j1 ל h1b
08/02/2019 | 13:55
1
55
שלום. אני נוסע לעבוד בארהב ויכול לבחור בין ויזת j1 ו h1b. 
1. האם אשתי תוכל לעבוד אם אקבל h1b? 
2. האם ישראל מאשרת waiver אם בתום ויזת j1 ארצה להשאר בארהב?
תודה
יער
לצפיה ב-'לגבי סעיף 1 - התשובה היא "לא".'
לגבי סעיף 1 - התשובה היא "לא".
12/02/2019 | 05:57
35
לגבי סעיף 2 - הצורך ב WAIVER קיים רק כשהגורם שמממן את התקציב שממנו אתה הולך לקבל משכורת \ מילגה מציב תנאי של "חייב לחזור לישראל".
לא נתת מספיק פרטים בכדי שניתן יהיה להבין אם זה בכלל חל לגביך.
עצם העובדה שאתה כותב שאתה יכול לבחור בויזת H1 מרמז שזה לא המצב.
לצפיה ב-'קבלת אזרחות על בסיס ילדי.'
קבלת אזרחות על בסיס ילדי.
05/02/2019 | 07:56
1
51
שלום לכולם 
האם מישהוא יודע אם ניתן לקבל אזרחות על בסיס שילדי נולדו בארה"ב?
 
לצפיה ב-'כשהילד יגיע לגיל 21, ויחיה בארה"ב - הוא יוכל לבקש עבורך'
כשהילד יגיע לגיל 21, ויחיה בארה"ב - הוא יוכל לבקש עבורך
05/02/2019 | 20:08
40
בקשה ל"איחוד משפחות".
 
אם הבקשה מאושרת - אתה תקבל "גרין קארד", ואחרי קבלתו אם תחייה 5 שנים בארה"ב תוכל להגיש בקשה להתאזרח.
 
אחד מהתנאים לאישור הבקשה הוא שאתה (האבא) אף פעם לא שהית בצורה לא חוקית בארה"ב ולכן נמצא בסטטוס של "INADDMISSIBLE".   מהסיבה הזו - כל השב"חים שחיים בארה"ב עשרות שנים ויש להם ילדים אזרחים לא יכולים להשתמש בנתיב הזה כדי להכשיר את הסטטוס של עצמם.
 
תנאי נוסף הוא שהילד שמבקש עבורך את הגרין קארד צריך להציג הוכחות שיש לו את היכולת הכלכלית לתמוך בך (להיות ספונסור כלכלי) - כלומר שיש לו הכנסה, עבודה קבועה וכיוצא בזה.    זה לרוב קצת בעייתי  כשמדובר בילד בן 21 שרק התחיל את החיים שלו כבוגר.     לכן רוב המקרים שראיתי עד היום אצל ישראלים שילדיהם נולדו בארה"ב ואחר כך חזרו לישראל היו של ילדים שעברו לארה"ב אחרי הצבא \ לימודים, התבססו קצת בחיים - ואז הביאו את ההורים.   זה מאריך קצת את משך ההמתנה לערוץ הזה.
לצפיה ב-'שאלה מורכבת: J1 לאזרח בריטי'
שאלה מורכבת: J1 לאזרח בריטי
22/01/2019 | 18:26
41
שלום,
שאלה קצת מסובכת, אהיה אסיר תודה אם תוכלו לייעץ.
אני ומשפחתי מתכננים נסיעה לצורך פוסט-דוקטורט בארה"ב בקיץ הקרוב.
אני אזרח בריטי, ואצטרך ויזת J1, ושאר כל המשפחה אזרחים אמריקאיים.
יש חשש שאת האישור וההזמנה מן המוסד המארח עבור הויזה אוכל לקבל רק מתישהו לאחר פתיחת השנה (קשה להעריך, נגיד בדצמבר).
השאלה: האם אוכל לטוס ולהתמקם עם משפחתי עם כניסת ESTA כתייר (הילדים במוסדות לימוד, וכו'), וכשיהיה אישור רשמי להוציא J1?
תודה רבה.
לצפיה ב-'אירוח בנושא הוספת מרפסות בבתים משותפים'
אירוח בנושא הוספת מרפסות בבתים משותפים
08/01/2019 | 10:10
13

ביום ג', 15.1, בשעות 20:00-22:30, נארח בפורום תמ"א 38 את מר עידו גרינברג, מנכ״ל חברת נירים.
 

על האירוח

הוספת מרפסות בבתים משותפים באמצעות בניה בטכנולוגיה מתקדמת הכוללת עבודות מיוחדות בפלדה, תוספות בניה, הוספת מרפסות למבנים קיימים, עבודות גמר, חשמל, שימור ושיקום.
 

על המתארח
 
עידו גרינברג, מנכ״ל חברת נירים, בעל ידע עשיר וניסיון של למעלה מ- 10 שנים בתחום הבנייה, בדגש על עבודות פלדה מיוחדות.
מוביל בהצלחה ובמקצועיות את חברת נירים המתמחה בבניה בטכנולוגיה מתקדמת הכוללת עבודות מיוחדות בפלדה, תוספות בניה, הוספת מרפסות למבנים קיימים, עבודות גמר, חשמל, שימור ושיקום, והכל בתהליך קצר ומקצועי המבטיח תוצאה איכותית ואחריות לאורך שנים רבות.
לחברה לקוחות רבים וניסיון רב בבנייה במבנים קיימים, מגדלים ומבנים ציבוריים בכל רחבי הארץ, והיא מובילה בבניית קונסטרוקציית פלדה עם למעלה מ-500 מרפסות בשנה.
כחלק מחזונה לספק מענה איכותי ומקיף לכל אורך הדרך - תוכלו למצוא בחברה מחלקת רישוי ותכנון, הנדסה, תפעול, ביצוע ושירות לקוחות. 
 

העלו את שאלותיכם על גבי שרשור זה כבר עכשיו!
 
לצפיה ב-'ויזה j1 '
ויזה j1
26/12/2018 | 19:44
2
68
היי
אני נמצאת בארה"ב עם ויזה j1 לשנה עבודה חוקית .במידה ואנחנו בוחרים לעזוב את העבודה הבנתי שמבטלים לנו את הויזה וחייבים לחזור לארץ .
השאלה שלי אם אפשר להישאר בארה"ב עד תום התוקף או שחייב לחזור ?
 
לצפיה ב-'חייב לחזור'
חייב לחזור
26/12/2018 | 20:31
27
לצפיה ב-'נמצאת בארה"ב עם ויזה j1 לשנה עבודה חוקית'
נמצאת בארה"ב עם ויזה j1 לשנה עבודה חוקית
01/01/2019 | 18:56
56
שלום רב,
לא הבנתי מה השאלה? את מתכוונת להפסיק לעבוד ?
לצפיה ב-'ויזת סטודנט '
ויזת סטודנט
10/12/2018 | 13:30
1
42
שלום, מעוניינת לדעת באילו מקרים מאפשרים ויזת סטודנט? האם עלי להיות רשומה למוסדות לימודים מסויימים? 
למשל קורס אנגלית שנרשמים אליו מראש מהארץ יכול לזכות אותי בויזת סטודנט או שרק אם יש לי ויזת סטודנט אוכל להירשם לקורס?
 
לצפיה ב-'ויזת סטודנט'
ויזת סטודנט
11/12/2018 | 17:23
36
שלום רב,
באופן כללי את צריכה להירשם באוניברסיטה  או כל מוסד לימודים אחר אשר רשאי להנפיק טופס שאיתו תוכלי להגיש בקשה לויזת סטודנט 
לצפיה ב-'אירוח בנושא הפקדות סוף שנה - טיפים והמלצות ליועצי המס'
אירוח בנושא הפקדות סוף שנה - טיפים והמלצות ליועצי המס
07/12/2018 | 14:57
8

ביום ה', בתאריך 13/12/18, בין השעות 20:00-22:00, נארח בפורום את נדב טסלר, מנהל המוצר באגף השיווק של מנורה מבטחים פנסיה וגמל
 
 
על האירוח
 
החל משנת 2017 חייבים עצמאים לבצע הפקדות לחיסכון הפנסיוני. מעבר לחובה החוקית, הפקדות אלו מזכות אותם בהטבות במס. במסגרת האירוח נדון בסוגיות פנסיוניות לקראת תום שנת המס ונעלה טיפים והמלצות.
 
 
על המתארח
 
נדב טסלר, מנהל המוצר במנורה מבטחים, מרצה במכללת נתניה ובעל הבלוג פנסיוני, להבין את הפנסיה. יענה על שאלותיכם בנושא החיסכון הפנסיוני, הערכות להפקדות במסגרת פנסיית חובה לשכירים ועצמאים.
 

העלו את שאלותיכם על גבי שרשור זה כבר עכשיו!
 
 
לצפיה ב-'נסיעה לארצות הברית למטרת רכישת נכס למטרת השקעה '
נסיעה לארצות הברית למטרת רכישת נכס למטרת השקעה
26/11/2018 | 17:48
2
61
שלום רב ,
אני בתהליך של רכישת נכס בארה"ב למטרת השקעה ועליי לנסוע לארה"ב 
לראות את הנכס . באיזו ויזה עליי להצטייד ?  
תודה . 
לצפיה ב-'ויזת למטרת ביקור והשקעה בארה"ב '
ויזת למטרת ביקור והשקעה בארה"ב
27/11/2018 | 17:35
72
ויזת B-1,B-2.    מומלץ לציין בכניסה לארה״ב את מטרת הביקור.
לצפיה ב-'ויזת תייר'
ויזת תייר
26/12/2018 | 20:32
21

מנהל/ת הפורום

אודות:
מומחה ההגירה רום מיאקין, ממשרד פלמינגו יעוץ והגירה לארה"ב מסביר על הדרכים להוצאת אשרת קבע לארצות הברית. חוקי ההגירה לארצות הברית הינם מסובכים, אלה דור
עוד...

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

I-Immigrate
I-Immigrate
רום מיאקין-מנהל פורום ויזה ואזרחות בארצות הברית
להתייעצות עם מנהל הפורום

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ