לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
72267,226 עוקבים אודות עסקים

פורום הבית של שי לי

שלום וברוכים הבאים לפורום הבית של שי-לי 

הפורום מלווה את תכנית הבישול  "הבית של שי-לי" המשודרת בכל יום שישי בשעה 18:35 בערוץ 2 ב"רשת".

הפורום הוא גם מקום עבורנו לשתף בו במתכונים של סלטים, עוגות, בשר, תוספות וכל מה שתרצו.... 

אתם מוזמנים בחום להצטרף וליהנות ביחד איתנו   

אודות הפורום הבית של שי לי

שלום וברוכים הבאים לפורום הבית של שי-לי 

הפורום מלווה את תכנית הבישול  "הבית של שי-לי" המשודרת בכל יום שישי בשעה 18:35 בערוץ 2 ב"רשת".

הפורום הוא גם מקום עבורנו לשתף בו במתכונים של סלטים, עוגות, בשר, תוספות וכל מה שתרצו.... 

אתם מוזמנים בחום להצטרף וליהנות ביחד איתנו   
x
הודעה מהנהלת הפורום
 
~ ברוכים הבאים לפורום "הבית של שי-לי" ~
הפורום מלווה את התכנית "הבית של שי-לי" ועוסק בנושאי התכנית בפרט ובבישול ובאפייה בכלל.
אנא קראו את כללי הפורום (ב"המשך" מצד שמאל) ונהגו לפיהם, תודה.
גלישה נעימה ומועילה!
 
 
 
* אנא הקפידו על שפה נאותה, מכובדת ומכבדת.
* אנא הקפידו לשרשר הודעתכם למקום הנכון.
* חל איסור לפרסם בפורום. הודעות פרסומיות מכל סוג שהוא יימחקו. 
גלישה נעימה!
המשך >>

לצפיה ב-' סגירת הפורום '
סגירת הפורום
10/04/2013 | 14:44
420

נוכח רמת הפעילות הנמוכה הוחלט לסגור את הפורום בשלב הזה .

בהזדמנות זו אנו רוצים להודות לכם הגולשים על שהפכתם את הפורום לקהילה חמה, מקסימה ונעימה.



המשך גלישה נעימה ב אנשים


לצפיה ב-'שילי למה הבולונז שלי יוצא מגעיל וריח מקוקל'
שילי למה הבולונז שלי יוצא מגעיל וריח מקוקל
09/04/2013 | 20:36
300
1.אני מרתיח עגבניות ואז מקלף ומרסק ועל להבה מרתיח עם בשר שם תבלינים פפריקה חריפה פפריקה מתוקה כורכום ופלפל שחור וכשנהיה מוכן אני מפזר על המקרונים שהתרתחו... הבעיה שגם הטעם לא כמו בדימייון שלי  וגם הרוטב מתייבש ונהיה חסר טעם .

2. הייתי רוצה שתלמדי אותי איך לעשות קציצות טעימות הקציצות שלי יוצאות מגעילות אני ביום שישי עוש קציצות עם שעועית (בקופסא שימורים) את הקציצות אני עושה ככה מוציא בשר טחון שם מים ואז תבלינים פפריקה מתוקה  פפריקה חריפה כורכום ופלפל שחור במרק אני שם מלח. את המרק אני שם 3 קוסות מים במרק. וכשנרתח אני מוסיף את הקציצות כשנהיה הקציצות אני מוסיף את השעועית בקופסא ... ובכל זאת אני לא אוהב את האוכל שלי והקציצות יוצאות  רגילות ...

3. למדי אותי מתכון ללזניה... וגם פיצה... תודה לירן.   
לצפיה ב-' פרישת מנהלת הפורום '
פרישת מנהלת הפורום
07/04/2013 | 14:42
2
438


אנו מודים ל PaleMoonlight על תקופת ניהולה בפורום ומאחלים לה הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל

המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים


לצפיה ב-'המון בהצלחה, ותודה על העבודה שעשתה כאן '
המון בהצלחה, ותודה על העבודה שעשתה כאן
07/04/2013 | 17:58
172
לצפיה ב-'המון בהצלחה ותודה '
המון בהצלחה ותודה
09/04/2013 | 11:38
71
לצפיה ב-'העציצים'
העציצים
06/04/2013 | 13:03
1
380
הי שי לי
מאיפה את משיגה את העציצים שיש לך במטבח , ואיך הם צומחים לך כל כך יפה .
כל פעם כשאני קונה צמחי תבלין הם נובלים לי לאחר כמה ימים
לצפיה ב-'עציצים, תשובה'
עציצים, תשובה
06/04/2013 | 20:15
409
אני משקה אות העציצים רק פעם בשבוע ונותנת להם כמה שעות של שמש ביום.
הבעיה היא שפשוט משקים אותם יותר מדי ואז הם נרקבים, או שמשקים אותם פחות מדי ואז הם מתייבשים.
פעם בשבוע כשליש כוס בכל פעם. ולחשוף אותם לשמש ישירה על אדן החלון או בגינה, אם יש..

בהצלחה!
לצפיה ב-'תיקון ללינק המצורף'
תיקון ללינק המצורף
05/04/2013 | 11:59
98
שלום לכולם,
אני סטודנטית אשר מבצעת מחקר קצר בנושא אפייה
מאד מאד אשמח בעזרתכם-
הקדישו כמה דק' קצרות מזמנכם במילוי השאלון הנ"ל המצורץ בלינק הבא.
המון תודה מראש !!!

http://idc.qualtrics.com/SE/?SID=SV_eCMA4wXnq1kNAN...
לצפיה ב-'תוכנית חדשה של "הבית של שי-לי" ביום שישי בערב'
תוכנית חדשה של "הבית של שי-לי" ביום שישי בערב
04/04/2013 | 19:44
1
409
"הבית של שי-לי" חוזרת עם תוכנית חדשה לאוהבי הפחמימות.
אז מה בתפריט? חלה במילוי טפנד וגבינת מוצרלה, סלט קוסקוס-קונפטי, ספגטי פוטנסקה
ומאפינס טבעוניים של שקדים ותפוחים שהם גם נטולי גלוטן.
שעה 18:35 בערוץ 2. אתם מוזמנים!
לצפיה ב-''
05/04/2013 | 14:01
18
לצפיה ב-'פורומים חדשים ב'
פורומים חדשים ב|תפוז|
02/04/2013 | 17:29
50
|*| אם אתם מנהלים או שיש אנשים אחרים שמכנים אתכם "בוס", תוכלו בוודאי למצוא נושא טוב לשיחה בפורום מנהלים ובוסים בעבודה.זה המקום להעלות לדיון את כל הנושאים הקשורים לניהול כגון עובדים, התנהלות במקום העבודה, תרבות אירגונית ועוד...
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...

|*| קיבלתם דו"ח לא הוגן ואין לכם מושג מה עכשיו לעשות? חייבים לדחות את הצו הדחוף? צריכים עזרה ולא יודעים למי לפנות? פורום סיוע וייעוץ לפניות אזרחים הוקם במיוחד בשבילכם! בפורום תוכלו לקבל הפנייה והכוונה לגורמים הרלוונטים במשרדי הממשלה, עירייה, בריאות, צבא, דיור, צרכנות, רווחה, עבודה, תחבורה, כלכלה, חינוך ועוד...
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
לצפיה ב-'ריזוטו פטריות לא אפוי בתנור'
ריזוטו פטריות לא אפוי בתנור
30/03/2013 | 21:32
3
614
היי שי לי ,
ראשית תני לי לספר לך שמאז שקניתי את הספר שלך , התחלתי לבשל והתגובות מעולות.!! אני מתחילה לאהוב את המטבח.
יש לי שאלה , אני רוצה להכין את הריזוטו פטריות אפוי בתנור , אבל אין לי סיר שמתאים לתנור.
האם אפשר  להכין את כל הריזוטו בסיר ?
אם כן , אשמח לדקויות שאני צריכה לשנות.

בברכה,
לצפיה ב-'ריזוטו בכיריים, תשובה'
ריזוטו בכיריים, תשובה
30/03/2013 | 22:26
1
300
הי יפית,
את יכולה להכין את הריזוטו בסיר על הכיריים, אבל אז תצטרכי להוסיף את הנוזלים בהדרגה, בכל פעם מצקת אחת, עד שהנוזלים נספגים באורז (בצורת הכנה כזו אי אפשר לדלג על פעולת הערבוב, כמו בהכנת הריזוטו בתנור).
כמו כן, כמות הנוזלים תהיה כאן כפולה: במקום ליטר אחד, את צריכה שני ליטרים של נוזלים. כל שאר החומרים נשארים אותו הדבר.
לגבי אופן ההכנה: עד הוספת הפטריות הטריות, הפטריות המיובשות ומי השרייה הכל נשאר אותו דבר.
מערבבים את האורז עד שמי השרייה נספגים ואז כל פעם מוסיפים מצקת של מים חמים (פשוט שומרים שני ליטרים של מים חמים בסיר נפרד ליד).
הריזוטו יהיה מוכן אחרי כ-25 דקות של ערבוב
לא בטוח שתצטרכי את כל כמות המים. צריך אחרי כ-20 דקות לטעום את האורז ולראות אם הוא אל-דנטה.
לצפיה ב-'תודה'
תודה
08/04/2013 | 19:59
56
היי שי לי
רציתי רק להגיד תודה , הריזוטו יצא מצוין :)
לצפיה ב-'חג אביב שמח! '
חג אביב שמח!
25/03/2013 | 13:37
1
66
לצפיה ב-'גם לך :)'
גם לך :)
02/04/2013 | 11:47
32
לצפיה ב-'סלט כרוב וגזר'
סלט כרוב וגזר
23/03/2013 | 16:00
2
1558
שלום רב,
באחת התוכניות הכנת סלט כרוב וגזר עם רוטב שכלל סירופ מייפל.
משום מה אני לא מוצאת את המתכון באתר התוכנית....
אשמח לקבל אותו כדי שאוכל להכינו בארוחת החג....

חג שמח!!!!
מיטל.
לצפיה ב-'תשובה'
תשובה
24/03/2013 | 17:19
386
הי מיטל יקרה,
יכול להיות שאת מתבלבלת עם תוכנית אחרת? כי אני מעולם לא הכנתי כזה מתכון.
עשיתי סלט כרוב עם עוף ופומלה, אך לא היה בו גזר...
הכנתי בתוכנית אחרת נודלס עם כרוב וגזר והיה בהם דבש, אבל מדובר במוקפץ חם ולא בסלט.
הית
לצפיה ב-'סלט כרוב וגזר'
סלט כרוב וגזר
27/03/2013 | 23:58
495
הנה מתכון לסלט קולסלאו המכיל מייפל:

http://food.nana10.co.il/Article/?ArticleID=824207

אפשר להעשיר את טעמו ע"י הוספת אגוזים לפני ההגשה.

חג שמח.
לצפיה ב-'מרק עוף'
מרק עוף
21/03/2013 | 17:50
4
113
היי שי-לי חברי הפורום,

אני מעוניינת לקבל מתכון למרק עוף איכותי טעים,ללא חומרים משמרים או חומרים מלאכותיים אחרים כמו אבקת מרק עוף.

תודה וסופ"ש נעים!
לצפיה ב-'אתן לך את המתכון המנצח שלי למרק עוף'
אתן לך את המתכון המנצח שלי למרק עוף
21/03/2013 | 21:28
220
אני לא יודעת לומר לך כמויות כי אני מכינה בדרך כלל 3 סירים גדולים, כי המרק נחטף....

4 ק"ג גב עוף
3 כנפים הודו
עצמות בקר.
אני מביאה את הכל לרתיחה כדי להוציא את כל הלכלוך....

אני מחלקת את הכמות הנ"ל ל- 3 סירים מוסיפה לכל סיר שורש פטרוזיליה, שורש סלרי, תפוח אדמה, גזר, קישוא, קולרבי, ושומר.
אני מבשלת כשעתיים ומתבלת במלח ופלפל שחור.
לקראת סוף הבישול אני מוסיפה צרור פטרוזיליה לכל סיר.

פשוט להתענג.....
לצפיה ב-'מרק עוף'
מרק עוף
22/03/2013 | 16:15
2
126
במרק עוף צח אני מעדיפה לבשל שוקיים, כנפיים ומעט גרונות. ולי באופן אישי לא מפריע להוסיף מעט אבקת מרק בסוף הבישול, אבל כמובן שאפשר גם בלי.

החומרים:

- חלקי עוף במשקל 1.5-2 ק"ג נטולי עור ומנוקים
- בצל אחד חצוי לשניים.
- 3-4 גזרים קלופים וחצויים
- 3-4 גבעולי סלרי חתוכים
- 1 שורש סלרי בינוני חתוך לקוביות
- 2-3 תפו"א קלופים וחצויים
- 1 קישוא קלוף וחצוי
- צרורות פטרוזיליה ושמיר מאוגדים  
- להגשה - עלי סלרי קצוצים או פטרוזיליה קצוצה

הכנה:

- בסיר גדול מבשלים את חלקי העוף ומביאים לרתיחה. לאחר ההרתחה מוציאים את העוף לקערה, שופכים את המים ומנקים את הסיר.
- ממלאים את הסיר במים, מוסיפים כף מלח, מוסיפים את חלקי העוף ומרתיחים שוב. אם נוצר עוד קצף - מסירים אותו. מוסיפים את הירקות החתוכים ומביאים לרתיחה נוספת. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה וחצי. בשעה האחרונה של הבישול מוסיפים את צרורות הירקות. מתבלים במלח ובפלפל שחור.
- לפני ההגשה מוסיפים את עלי הירק הקצוצים. אני אוהבת להגיש עם הרבה ירק קצוץ ומעט מיץ לימון טרי.

וכמובן שאת יכולה להוסיף ירקות קשים נוספים שאת אוהבת ולהוסיף תבלינים כמו פלפל אנגלי, עלי דפנה או פלפל שחור גרוס. אפשר להגיש עם אטריות, שקדי מרק וכמובן - קניידלעך.

בהצלחה!





לצפיה ב-'תגובה'
תגובה
22/03/2013 | 16:24
1
92
בסוף אילתרתי משהו שיצא ממש מוצלח!

המתכון:

2 גזרים
2 קישואים
2 בצלים
חצי צרור כוסברה,חצי צרור פטרוזיליה,מעט שמיר,ענף טימין
כרעיים ושוקיים
תבלינים: מלח,פלפל שחור גרוס,חוויאג' למרק ומעט מעט הל

הרתחתי מעט את העוף על מנת להוציא את הלכלוך
לאחר מכן טיגנתי את העוף מעט,כדי שישחרר טעמים יחד עם התבלינים
הוצאתי את העוף והוספתי את כל הירקות החתוכים,טיגנתי מעט
הוספתי את העוף והוספתי נוזלים עד לכיסוי
הכל התבשל במשך כשעה וחצי
טעמתי ותיקנתי תיבול
העוף יצא רך וניחוח מדהים של מרק עוף אמיתי
לצפיה ב-'נשמע מצוין!'
נשמע מצוין!
22/03/2013 | 16:41
51
דרך ההכנה שלך מזכירה קצת הכנת צלי, שבאופן אישי אני מעדיפה אותו על מרק.

שמחה שיצא לטעמך, תודה על השיתוף ובתיאבון!
לצפיה ב-'שבת שלום ומבורך '
שבת שלום ומבורך
22/03/2013 | 16:33
62
מאתמול האביב רשמית כבר פה (רק חבל שמיהר להביא עמו את כל האבק הזה)...

שתפו מה עולה על שולחנכם בשבת של טרום-פסח זו.

שבת שלום.
לצפיה ב-'שילי יקרה אשמח לעזרתך'
שילי יקרה אשמח לעזרתך
20/03/2013 | 14:50
6
207
גילוי נאות: במעדניה טובה מאוד לא אכתוב את שמה כדי לא לעשות פרסום ראיתי כרוב שלם ממולא בבשר.
כלומר בין כל עלה ועלה יש שכבת בשר.
נאמר לי שזה בושל ברוטב עם משמשים מיובשים.

אני מאוד רוצה להכין לחג ואין לי מושג מהיכן להתחיל. אשמח אם תוכלי לייעץ לי.

המון תודה
לצפיה ב-'תשובה'
תשובה
20/03/2013 | 20:52
2
170
הי יערה היקרה,
אין לי מושג איך עושים כזו מנה. נשמע מאוד מורכב.
אני אפילו לא יודעת להגיד לך האם הם פירקו את הכרוב לגמרי מהעלים שלו, ואז הרכיבו מחדש, או שפשוט דחפו בין העלים בשר טחון....
הנה מתכון לרוטב משמשים מיובשים:
רבע כוס שמן זית
1 בצל בינוני, קצוץ דק
חצי כוס יין לבן
100 גרם משמשים מיובשים חתוכים לרבעים
חצי כוס מים
3 ענפי תימין
2 כפות סילאן
כף מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס

מחממים סיר על אש בינונית. מוסיפים שמן זית ובצל ומטגנים כ-5 דקות תוך כדי בחישה, עד שזהוב.
מוסיפים יין לבן ומאדים עד שמחצית מהנוזלים מתאדים. מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה. מבשלים כרבע שעה. טועמים ומתקנים תיבול.

לצפיה ב-'המון תודה לך על התשובה, לא נראה לי'
המון תודה לך על התשובה, לא נראה לי
20/03/2013 | 22:06
1
99
שהכרוב היה מפורק ומורכב מחדש.
יותר נראה לי שהם דחפו את הבשר בין העלים.
אם אני רוצה לנסות איך אני יכולה "להרחיב"  את עלי הכרוב?

המון תודה על המרשם לרוטב
לצפיה ב-'תשובה'
תשובה
21/03/2013 | 14:45
89
הטכניקה היא להקפיא את הכרוב שלם, ואז הוא ממש מתרכך ומוכן למילוי
לצפיה ב-'היי יערה'
היי יערה
21/03/2013 | 00:20
2
98
מעבר לחיפוש חופשי ברשת, אני ממליצה לך לשאול במקום. מהתיאור שלך נשמע  לי שמבשלים את הכרוב השלם בישול מקדים וכך מרככים את העלים ומאפשרים לו להיפתח.

כך או כך, נשמע מתכון מעניין.
לצפיה ב-'ניסיתי לשאול במקום....'
ניסיתי לשאול במקום....
21/03/2013 | 09:31
1
99
והתשובה שקיבלתי שהם לא מוכרים מתכון הם מוכרים מוצר.....
לצפיה ב-'יופי של תשובה...'
יופי של תשובה...
22/03/2013 | 16:17
66
צר לי שכך ענו לך. יש מקומות קומוניקטיביים יותר... אבל לפחות ניסית.

שבת שלום.
לצפיה ב-'אשמח לקבל רעיונות למנה ראשונה'
אשמח לקבל רעיונות למנה ראשונה
21/03/2013 | 21:30
1
61
חוץ מדג וכבד קצוץ.

תודה מראש
לצפיה ב-'המלצות למנות ראשונות:'
המלצות למנות ראשונות:
22/03/2013 | 15:31
101
מרק עוף צח עם קניידלעך, פשטידת ירק כלשהי, ירקות ממולאים, סלטים שונים המוגשים עם לחמניות פסח חצויות - סלט תפו"א, חצילים, כרוב, גזר, סלק, ביצים או פלפלים קלויים.
לצפיה ב-'מצאתי תמונה של הכרוב השלם הממולא'
מצאתי תמונה של הכרוב השלם הממולא
21/03/2013 | 22:12
1
202
עם מילוי הבשר אסתדר רק איך מכינים את הכרוב?
לצפיה ב-'זה נראה כאילו...'
זה נראה כאילו...
22/03/2013 | 15:26
119
חתכו את הכרוב השלם לאורך ההיקף והשאירו רצועות צדיות שישמשו כמעין "פיגומים" ואז בישלו או חלטו אותו כדי שייפתח, כפי שכתבתי. אבל כאמור, כך נראה לי ואני לא מדברת מידיעה ולדעתי אם את לא מצליחה למצוא מתכון מדויק ומומלץ מניסיון, כדאי לך לבחור מתכון אחר אם את מתכוונת לארח בליל-הסדר. את יכולה להכין מתכון פשוט יותר של ראש כרוב שלם ממולא בבשר או כמובן עלי כרוב ממולאים ברוטב.
לצפיה ב-'כשל"פ או לא? '
כשל"פ או לא?
19/03/2013 | 01:06
2
107
רשימה שעושה קצת סדר בדברים, למי ששומר:

http://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Articl...

וכן לגבי שומשום וחלבה תוצרתו - מותר לאוכלי קטניות.

לילה טוב.

לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
20/03/2013 | 11:29
1
40
זה עוזר מאוד
לצפיה ב-'שמחה לעזור '
שמחה לעזור
21/03/2013 | 00:21
20
לצפיה ב-'היי שי לי-אשמח למתכון של צלי בקר מספר 5'
היי שי לי-אשמח למתכון של צלי בקר מספר 5
17/03/2013 | 16:47
6
116
טעים פשוט ותיבול פשוט-ללא סוייה,יין וכו'.תודה
לצפיה ב-'צלי בקר'
צלי בקר
18/03/2013 | 16:16
5
1147
הי מלכה,
יש לי מתכון מצוין לצלי בקר אבל עם יין. לא תרצי?
לצפיה ב-'אשמח ללא יין.אבל אם אין ברירה אז בסדר'
אשמח ללא יין.אבל אם אין ברירה אז בסדר
18/03/2013 | 21:43
4
70
איזה יין
תודה
לצפיה ב-'מתכון נפלא לצלי בקר לחג'
מתכון נפלא לצלי בקר לחג
19/03/2013 | 13:16
3
673
מתכון מצוין שמכינים יום קודם
צלי בקר עם בצלצלים ויין אדום
החומרים ל-10-8 מנות:
1 נתח פולייקה (מס' 5) טרי במשקל 21/2 ק"ג
1/4 כוס שמן קנולה
מלח ופלפל שחור גרוס
לרוטב:
2 מגשים (700 גרם) בצלי שאלוטס קלופים (כמו למשל של "חוות תקוע")
2 כוסות יין אדום יבש
1 קופסה קטנה (100 גרם) של רסק עגבניות
6 שיני שום קצוצות גס
4 ענפי תימין
3 כוסות מים מינרליים או מסוננים

ההכנה:
1.  מוציאים את הבשר מהמקרר כשעתיים לפני ההכנה.
2. מתבלים את נתח הבשר במלח ופלפל. מחממים סיר גדול, מוסיפים שמן קנולה ובשר ומטגנים 5-4 דקות מכל צד, עד להשחמה. מוציאים לצלחת.
3. מטגנים את הבצלים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד להזהבה. מוציאים לצלחת.
4. יוצקים יין לסיר, מביאים לרתיחה ומקרצפים את תחתית הסיר בכף עץ. מבשלים על להבה בינונית כ-10 דקות עד שמחצית מהיין הצטמצמה. מוסיפים רסק עגבניות, שום ותימין, מערבבים ומבשלים עוד כדקה.
5. מחזירים את הבשר לסיר (את הבצלים עוד לא מחזירים), יוצקים מים, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
6. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים שעה. מוסיפים את הבצלים ומבשלים עוד כשעתיים, עד שהבשר רך. כל שעה הופכים את הצלי כדי שיתבשל היטב משני הצדדים. מצננים, מכסים ומעבירים את הסיר למקרר.
7. למחרת מסירים את השומן שנקרש, מוציאים את הנתח הקר מהסיר ופורסים לפרוסות בעובי 11/2 ס"מ. מוציאים את הבצלים לצלחת ומסננים את הנוזל לסיר נקי. מביאים לרתיחה ומצמצמים על להבה בינונית כרבע שעה ללא כיסוי, עד להסמכה. מוסיפים את הבשר והבצלים לרוטב, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים כמה דקות עד שהבשר חם.
לצפיה ב-'תודה רבה -האם בסופו של בישול נשאר'
תודה רבה -האם בסופו של בישול נשאר
19/03/2013 | 15:15
2
70
רוטב סמיך וחום?  האם אפשרי לטגן בצל במקום בצלי שאלוט?תודה
לצפיה ב-'תשובות'
תשובות
19/03/2013 | 19:19
1
85
אכן אחרי הבישול של הצלי, כשמצמצמים את הנוזלים בלבד מתקבל רוטב חום.
אפשר להחליף את הבצלצלים ב-4 בצלים קצוצים גס
לצפיה ב-'תודה רבה.את ממש מקסימה.חג שמח'
תודה רבה.את ממש מקסימה.חג שמח
19/03/2013 | 19:50
32

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ