לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1598015,980 עוקבים אודות עסקים

פורום פלאש

זה אינטראקטיבי, זה יפה, זה זורם וזה זז - פלאש. כל השאלות, כל התשובות, כל הקודים, כל העיצובים, כל ההמלצות... הכל בקהילת פלאש. זוהי אחת הטכנולוגיות הפופולריות ביותר ברשת - עיצוב אתרים, פרסום ומשחקים, ואדובי מוכיחה לנו שוב ושוב איך פלאש ממשיכה להיות רלוונטית ולעמוד בחוד-החנית.
בהצלחה לכולם, ארז רוזנבלום - מנהל הפורום

אודות הפורום פלאש

זה אינטראקטיבי, זה יפה, זה זורם וזה זז - פלאש. כל השאלות, כל התשובות, כל הקודים, כל העיצובים, כל ההמלצות... הכל בקהילת פלאש. זוהי אחת הטכנולוגיות הפופולריות ביותר ברשת - עיצוב אתרים, פרסום ומשחקים, ואדובי מוכיחה לנו שוב ושוב איך פלאש ממשיכה להיות רלוונטית ולעמוד בחוד-החנית.
בהצלחה לכולם, ארז רוזנבלום - מנהל הפורום
הפורום לא פעיל
x
הודעה מהנהלת הפורום
פורום פלאש נועד לעזור ולענות על כל השאלות והבעיות בתחום הפלאש. זה לא המקום לבקש עבודות פלאש בחינם
פלאש חברתי
המשך >>

לצפיה ב-' סגירת הפורום '
סגירת הפורום
22/08/2013 | 10:41
211
נוכח רמת הפעילות הנמוכה הוחלט לסגור את הפורום בשלב הזה.

המשך גלישה נעימה ב אנשים
לצפיה ב-' פרישת מנהל הפורום '
פרישת מנהל הפורום
20/08/2013 | 15:47
1
134
אנו מודים ל erezor על תקופת ניהול בפורום ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל

המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים
לצפיה ב-'תודה ובהצלחה'
תודה ובהצלחה
21/08/2013 | 14:55
44
לצפיה ב-'תמונות אנימציה'
תמונות אנימציה
18/08/2013 | 21:15
3
331
שלום,

אני רוצה להשתמש בתמונות אנימציה (GIF) בתוך סרטים, הבעיה שהתמונות האלה הם באורך של כשנייה בדרך כלל. איך אני יכול להאריך את אורך התמונה?
ניסיתי בתוכנת הוידאו להאריך אותו על הסקאלה, זה לא עובד וגם אם זה היה עובד אז הוא היה פשוט זז יותר לאט כי אני רק מאריך את משך הפעולה שלו. אני רוצה שהפעולה פשוט תחזור על עצמה כמו שרואים את זה בדפדפן... שכפול של התמונה והדבקה לא מתאים לי כי אני רוצה שהתמונה הזו גם תזוז בתוך הסרט, כלומר תמונת האנימציה צריכה להיות כקובץ אחד. מישהו יודע?

תודה
לצפיה ב-'פתח בפוטושופ'
פתח בפוטושופ
18/08/2013 | 21:58
2
39
פרק לתמונות בודדות וייבא בנפרד
לצפיה ב-'פוטושופ'
פוטושופ
18/08/2013 | 22:19
23
יש אפשרות לעשות פשוט שכפול לכל הפריימים ולהדביק על הטיימלין וככה לשכפל מספר פעמים ואז לייצא כקובץ חדש?
לצפיה ב-'אפשר לעשות את זה גם בGIMP?'
אפשר לעשות את זה גם בGIMP?
18/08/2013 | 22:31
22
אני לא מצליח לסמן את כל הפריימים ולהעתיקם. רק אחד אחד...
לצפיה ב-'שתי תחרויות לאנשים יצירתיים'
שתי תחרויות לאנשים יצירתיים
18/08/2013 | 21:01
84
המכללה הישראלית לאנימציה שמחה להכריז על שתי תחרויות חדשות, לציירים, מעצבים, קומיקסאים, אנימטורים ואמני תלת-מימד.
פרסים ומלגות בסך 50000 ש"ח והזדמנות להופיע בתערוכות שיתקיימו בסוכות בסינמטק ת"א ובסינמה-סיטי גלילות.

Lord of the Games - תחרות יצירות בהשראת משחקי מחשב וסרטי קולנוע.
יורד מהחוטים - תחרות יצירות בהשראת הסרט פינוקיו.

לפרטים לחצו כאן:
http://www.ani-mator.com/iac-50000/
לצפיה ב-'שאלה בפלאש cs4'
שאלה בפלאש cs4
16/08/2013 | 15:53
2
104
אולי מישהו ידע לעזור לי למה ה-bone tool לא עובד לי בד''כ??? (כי לפעמים הוא כן עובד אזבמה זה תלוי??
לצפיה ב-'הוא פולני הוא נח בין שתים לארבע'
הוא פולני הוא נח בין שתים לארבע
16/08/2013 | 17:34
37
יש המון סרטונים ביו טיוב שמסבירים איך לעבוד אתו
שווה לראות ואולי להבין מה אתה עושה לא נכון
לצפיה ב-'תוודא שאתה ב as3'
תוודא שאתה ב as3
17/08/2013 | 11:21
29
לצפיה ב-'מאגר אנימטורים פרילאנסים'
מאגר אנימטורים פרילאנסים
16/08/2013 | 06:10
131
מישהו מכיר אתר או לינק שבו ניתן למצוא מאגר של פרילאנסים  אנימטורים פלאש\ תלת וכו עם לינק לעבודות שלהם.
לא פורומים של אנימטורים
לצפיה ב-'מוזיקה בתזמון'
מוזיקה בתזמון
15/08/2013 | 22:40
1
51
מה הקוד שאני כותבת אם אני רוצה שרק כשאני עולה על הבאנר אני שומעת מוזיקה וכשאני יורדת המוזיקה מפסיקה?
לצפיה ב-'AS2 או AS3?'
AS2 או AS3?
16/08/2013 | 14:39
26
לצפיה ב-'אין גלילה בקובץ HTML'
אין גלילה בקובץ HTML
15/08/2013 | 11:43
43
היי
קטע מוזר,
כשאני מייצא פלאש עם קובץ HTML דרך פאבליש סטינג הדף נפתח בדפדפן ונחתך, כלומר אין גלילה כאשר הקובץ חורג ממסגרת הדפדפן.
זה קטע שצץ רק בפלאש CS6. בגרסאות הקודמות זה היה בסדר.

למישהו יש פתרון?
לצפיה ב-'משלבים הנקה ועבודה ב'
משלבים הנקה ועבודה ב|תפוז|
12/08/2013 | 12:04
9
|מוצץ|ספטמבר מתקרב והשאלות עולות. איך ניתן יהיה להמשיך ולהיניק? כיצד שואבים ומרגילים לבקבוק? האם ניתן להרדים ללא הנקה?
עדי יותם, יועצת הנקה מוסמכת, תתארח היום בפורום הנקה ותענה על שאלות הקשורות לחזרה לעבודה ולהסתגלות תינוקות ופעוטות לשינוי הקרב ובא.
אתם מוזמנים לשאול שאלות|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...
לצפיה ב-'נפתח פורום המלצות על בתי מלון'
|*|נפתח פורום המלצות על בתי מלון
11/08/2013 | 17:23
7
|מטוס|חזרתם מנופש מצויין ואתם רוצים לפרגן? אתם בדרך לנופש ואתם מתלבטים במה לבחור? לאיזה מלון עדיף לקחת את כל המשפחה ובמה אפשר להסתפק כשנוסעים לבד? אנו מזמינים אתכם לדון על כל הנושאים האלו ועוד בפורום החדש,פורום המלצות וחוות דעת על בתי מלון
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
לצפיה ב-'יורד מהחוטים - תחרות יצירות בהשראת פינוקיו'
יורד מהחוטים - תחרות יצירות בהשראת פינוקיו
07/08/2013 | 17:06
63
כן כן, יש לנו עוד תחרות, ואתם יכולים לזכות ב-25000 ש"ח.

פרטים כאן:
http://www.ani-mator.com/pinocchio
לצפיה ב-'איך ליצור אפקט'
איך ליצור אפקט
01/08/2013 | 23:45
7
112
היי, איך אפשר ליצור אפקט של טשטוש ורעד בפלאש כמו בדוגמא של הבנאר של תנובה כאן:
http://www.tnuva.co.il/OurProducts/PuddingAndYogur...
תודה

לצפיה ב-'קבל'
קבל
02/08/2013 | 00:44
4
60
לצפיה ב-'תודה אבל'
תודה אבל
02/08/2013 | 09:38
3
45
השאלה אם אפשר לקבל את זה בפורמט פלאש ישן? אני לא מצליחה לפתוח את זה ..יש לי מקרמודיה פלאש..
לצפיה ב-'כמה ישן? שמרתי את זה ב cs3?...'
כמה ישן? שמרתי את זה ב cs3?...
03/08/2013 | 11:23
2
24
לצפיה ב-'מקרומדיה זה עד פלאש שמונה'
מקרומדיה זה עד פלאש שמונה
03/08/2013 | 12:11
30
לצפיה ב-'מקרומדיה זה לפני שאדובי רכשו את פלאש.'
מקרומדיה זה לפני שאדובי רכשו את פלאש.
03/08/2013 | 12:48
33
לכן זה לפני כל הCS...שזה כבר של אדובי.
בתוך האדובי החדש יש לך אפשרות לשמור את זה על פורמט ישן של פלאש 8 וכאלה אם אני לא טועה, יש מצב שתעזור?
אני בכל מקרה יחפש גם פלאש יותר חדש...
לצפיה ב-'קבל'
קבל
02/08/2013 | 00:44
1
26
לצפיה ב-'לא מצורף..שאלה על AS'
לא מצורף..שאלה על AS
11/08/2013 | 15:48
28
תודה, אני אחפש את זה ברשת אולי בהדרכה...כי לצערי יש לי את המקרומדיה וזה מוגבל.

שאלה על AS...
יש לי אנימצית כפתורים או איך שלא נקרא לזה. מדובר ב5 קוביות, המטרה שלי היא ללחוץ על כפתור ראשון בתפריט ואז כל הכפתורים האחרים ידלקו אחד אחרי השני, את זה הצלחתי לעשות...אבל...
אני צריכה לעשות דבר נוסף:
שאלחץ על כל כפתור בפני עצמו והוא ידלק גם כן...ז"א נגיד בסבב שני כל כפתור יהיה עצמאי, כל כפתור שאלחץ עליו ידלק לבד...
ואם יש אפשרות גם לסבב שלישי...אז מעולה, איך אני עושה את זה?
זה הAS שאני משתמשת :
on (rollover){_root.gotoAndPlay(2)} לסבב ראשון
תודה
לצפיה ב-'מה עושה הקוד הבא'
מה עושה הקוד הבא
03/08/2013 | 11:09
5
103
for (var i:int = 0; i < 20; i++) {
var pickFruit = fruitArray[int(Math.random() * fruitArray.length)];
var fruit:MovieClip = new pickFruit();
addChild(fruit);
}


השאלה שלי היא אם אני יוצר משתנה בשם pickFruit אז מה זה אומר new pickFruit() - הרי pickFruit הוא לא class.
לצפיה ב-'צריך לראות את שאר הקוד אבל כנראה'
צריך לראות את שאר הקוד אבל כנראה
07/08/2013 | 15:44
4
33
כנראה שבתוך המערך fruitArray יש כל מיני classes של MC. לדוגמא אם יש לי את המחלקות:
banana
apple
orange
אז המערך fruitArray יהיה (banana,apple,orange). אחר כך ב-pickFruit הוא בעצם מגריל אחת מהמחלקות ואז הוא יכול לקבל או banana או apple או orange.
ו
לצפיה ב-'השאלה שלי היתה לגבי זה שמתשמשים ב-new על משתנ'
השאלה שלי היתה לגבי זה שמתשמשים ב-new על משתנ
09/08/2013 | 19:07
3
19
השאלה שלי היתה לגבי החלק הזה:
var fruit:MovieClip = new pickFruit();


מה זה אומר פקדות new על משתנה?
לצפיה ב-'זה מה שהתכוונתי'
זה מה שהתכוונתי
10/08/2013 | 02:37
2
16
אם יש לך MC כלשהו שה-class שלו היא banana למשל אז:
var fruit = new banana();

יבעצם יוצר MC חדש במשתנה fruit. אח"כ ניתן להוסיף אותו לבמה:
addChild(fruit);

ולשנות לו ערכים לדוגמה:
fruit.x = 200;

לצפיה ב-'הבנתי, תודה.'
הבנתי, תודה.
10/08/2013 | 22:25
1
14
מעט הניסיון התכנותי שיש לי הוא של C++ ולא הכרתי מושג כזה של מערך של קלאסים.
לצפיה ב-'זה לא נפוץ'
זה לא נפוץ
11/08/2013 | 22:42
8
זה לא נפוץ ובד"כ לא עושים את זה בדרך הזאת אבל זה אפשרי
לצפיה ב-'The New X-Men - היצירות הזוכות'
The New X-Men - היצירות הזוכות
01/08/2013 | 18:03
1
54
פורסמו היצירות הזוכות בתחרות אקס-מן:
http://www.ani-mator.com/the-new-x-men

תודה לכל מי ששלח יצירות, ומזל טוב למנצחים!
נתראה בתחרות הבאה...

נ.ב.
אתם מוזמנים להשתתף בסדנאות ובאירועים שלנו שיתקיימו במסגרת פסטיבל אנימיקס:
http://www.ani-mator.com/animix
ונשמח לראותכם גם בערב הפתוח הבא שלנו, שיתקיים ב-15/08:
http://www.ani-mator.com/?page_id=131
לצפיה ב-'וגם: חתולים מצוירים 2 - בחירת חביב הקהל'
וגם: חתולים מצוירים 2 - בחירת חביב הקהל
02/08/2013 | 12:51
25
עזרו לבחור את חביב הקהל בתחרות חתולים מצוירים 2 של המכללה הישראלית לאנימציה.

לצפיה באלבום התחרות ולבחירת היצירות שאהבתם - לחצו כאן:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.55704572...

לפרטים על חוקי התחרות, צוות השופטים והפרסים - לחצו כאן:
http://www.ani-mator.com/cartoon_cats_2
לצפיה ב-'התקנה אוטמטית של נגן פלאש מדיסק'
התקנה אוטמטית של נגן פלאש מדיסק
31/07/2013 | 13:54
2
38
רציתי לשאול, עשיתי למישהו דיסק שעולה אוטומטי ומפעיל קובץ פלאש,
השאלה שלי היא - אם למישהו אין נגן פלאש על המחשב, האם יש אפשרות להכניס לדיסק קובץ התקנה של פלאש שבמידה ומזהה שאין פלאש יתקין אותו אוטומטית במחשב-או לפחות יציע למשתמש להתקין אותו??
מאוד אודה למי שיוכל לעזור לי.
לצפיה ב-'מאחר ואתה מדבר על דיסק אוטומטי'
מאחר ואתה מדבר על דיסק אוטומטי
31/07/2013 | 17:15
1
15
אני מניח שמדובר בחלונות כי אין את האופציה במק
שים שם את הפלייר
אם יש לך גרסא חוקית של פלאש זה נמצא איפה שהוא בתיקייה שלה
לצפיה ב-'אבל איך אני עושה שזה יותקן אוטומטית?'
אבל איך אני עושה שזה יותקן אוטומטית?
05/08/2013 | 14:09
18
לצפיה ב-'creating a flip page from PDF'
creating a flip page from PDF
27/07/2013 | 21:26
2
110
שלום לכולם :)
אני מחפש דרך להפוך קובץ PDF לקובץ אינטראקטיבי שמאפשר הצגת הנתונים בתור "ספר", עם אפשרות לדפדף בדפים.
ניתן להבין בצורה יעילה את מה שאני רוצה לעשות באמצעות צפייה בקישורים הבאים:
- ספרון שהוציאה עיריית תל אביב
- ספרון על טרה סנטה ירושלים(ספרדית)

ישנן המון תוכנית חינמיות ובתשלום באנגלית אבל לצערי לא מצאתי תוכנה שתומכת בעבית(דפדוף מימין לשמאל ). החברה שעשתה את הספרון לתל אביב נראת לי יקרה מאוד ולא ניתן להוריד דרכם את התוכנה עצמה....

אשמח אם מישהו מכיר תוכנה שתכול לסייע לי :)

תודה מראש!!
לצפיה ב-'לא תוכל'
לא תוכל
28/07/2013 | 00:33
1
33
כלומר לא בפי די אף
בפלאש אפשר
אין דברים כאלו חינמיים תצטרך או לשלם או לבנות כזה
לצפיה ב-' תודה'
תודה
28/07/2013 | 08:43
16
לצפיה ב-'שאלה טיפשית של מתחיל בפלאש:]'
שאלה טיפשית של מתחיל בפלאש:]
25/07/2013 | 13:25
2
75
אוקיי עשיתי מן סרטון הזוי,מוזר עם הרבה טעויות(ניחא)אבל יצא משהו.
השאלה שלי היא לאיפה הקובץ swf נשמר,ודבר שני והיותר חשוב הוא למה כשאני עושה "test scene" הוא לא מציג לי את כל קטע האנימציה שיצרתי כפי שהוא מופיע בלשונית של התוכנה למעלה(של הסרט)?יש למישהו מושג ,מקווה שהסברתי את עצמי כראוי.

אחלה פורום:]]
לצפיה ב-'את ה swf אלא אם הגדרת אחרת'
את ה swf אלא אם הגדרת אחרת
25/07/2013 | 14:59
33
הוא שומר באותה תיקייה שבה ה fla
בדוק סצנה בודק רק סצנה אחת
יש לבחור בדוק סרטון אם רוצים לראות הכל או קיצור מקשים במק קומנד הנטר בחלונות קונטרול אנטר
לצפיה ב-'בנוסף למה ש-yoe אמר, שים לב...'
בנוסף למה ש-yoe אמר, שים לב...
25/07/2013 | 15:16
26
שאתה שומר את הפרוייקט לפני שאתה מחפש את ה-swf!
לצפיה ב-' גוגל מחפשים אותך!'
|וואו| גוגל מחפשים אותך!
25/07/2013 | 15:06
25
ועד שהם ימצאו, אנחנו מחפשים עובדים.
תפוז אנשים מחפשים מפתח .Net עם נסיון של כשנתיים בתחום WEB

|תפוז| דרישות התפקיד:
נסיון בC#
נסיון בעבודה מול MSSQL
שליטה טובה בHTML , JAVASCRIPT , CSS,JQUERY

קורתו חיים ל- giladla@tapuz.co.il
(לא לחברות השמה)
המשרה מיודעת לנשים וגברים
לצפיה ב-'אנחנו כמעצבים פשוט עובדים בחינם'
אנחנו כמעצבים פשוט עובדים בחינם
16/07/2013 | 13:55
4
116
לצפיה ב-'יש לקוחות שבאמת נשמעים מופתעים כשצריך לשלם'
יש לקוחות שבאמת נשמעים מופתעים כשצריך לשלם
17/07/2013 | 09:35
49
מכיר את הלקוחות שמבקשים תיקון קל באתר שעשית לפני שנתיים. משנים הכל חוץ מהלוגו וגודל המסמך ובסוף מתפלאים שזה בתשלום?
לצפיה ב-'יש לקוחות שבאמת מופתעים כמסתבר להם שצריך לשלם'
יש לקוחות שבאמת מופתעים כמסתבר להם שצריך לשלם
17/07/2013 | 09:36
2
39
מכיר את הלקוחות שמבקשים תיקון קל באתר שעשית לפני שנתיים. משנים הכל חוץ מהלוגו וגודל המסמך ובסוף מתפלאים שזה בתשלום?
לצפיה ב-'אבל אתה עושה את זה על מחשב לא?'
אבל אתה עושה את זה על מחשב לא?
17/07/2013 | 10:48
1
51
כמה עבודה זה כבר יכול להיות?
לצפיה ב-'גדול '
גדול
17/07/2013 | 11:12
27
לצפיה ב-'שילוב קטע וידאו נגן פלאש והודעת שגיאה בexlore'
שילוב קטע וידאו נגן פלאש והודעת שגיאה בexlore
16/07/2013 | 12:33
1
53
שילבתי קטע וידאו בתוך תג iframe  הכל עובד ונפתח בסדר אבל באקספלורר אי אפשר לסגור אותו כאשר לוחצים על אייקון ה-X מופיעה הודעת שגיאה access denied
do you want to continue running script on this page?
האם ניתן לפתור את זה?
לצפיה ב-'האם פקודת הסגירה מבוצעת בפלאש?'
האם פקודת הסגירה מבוצעת בפלאש?
16/07/2013 | 13:54
16
אם לא אז אין לזה קשר אמיתי לפלאש
כדאי לתת לינק שנוכל להתרשם

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ