לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום קינוחים ומנות אחרונות
ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

סופ"ש נעים מתפוז
( לעמוד שלי בתפוז )
11/02/2016 | 12:25
1
מתכון לבראוניז טעים במיוחד!
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?Ent...
 
יש לכם הזדמנות מצוינת לזכות בספר צביעה (ויש לנו 6 כאלה)!
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/1467/1801276...
 
מה מבקר המסעדות שלנו חשב על מסעדת איוטאיה בהוד השרון?
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?Ent...
פורומים חדשים בתפוז
( לעמוד שלי בתפוז )
09/02/2016 | 14:56
1
 יש לכם שאלות בנוגע לבריאות הפה? מתעניינים בהלבנת שיניים?
בפורום שיקום הפה תוכלו לשאול ולהתייעץ עם מומחה מהתחום!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2555
 
 סובלים מעור פנים בעייתי? רוצים לדעת כיצד להיפטר מפצעי הבגרות?
בואו לדבר על זה בפורום אקנה - טיפול ושיקום העור
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2103

 רוצה לצמצם את היקף הבטן ולעצב את פלג הגוף המרכזי?
פורום מתיחת בטן הוא המקום בשבילך!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2548
 
 סובלת מעור עודף? רוצה לדעת כיצד להתמודד עם התופעה?
בפורום הסרת עודפי עור תוכלו להתייעץ עם מומחה מהתחום!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2547
 
 יש לכם שאלות בנוגע לתטא הילינג? מתעניינים בשיטת הריפוי האנרגטית העוצמתית ביותר?
בואו לדבר על זה עכשיו בפורום תטא הילינג!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2423
 
עוגה עם פקאנים טחונים
05/02/2016 | 10:27
1
28
שלום\
מחפשת מתכון עם אגוזים , אבל שהאגוזים טחונים כי לא אוהבים אצלי חתיכות שמרגישים בנגיסה.
תודה
בגדול, כל עוגה בחושה תתאים
08/02/2016 | 16:51
3
מחליפים 1/3 מהקמח באגוזים הטחונים.
 
 
 
 
פורומים חדשים בתפוז
( לעמוד שלי בתפוז )
03/02/2016 | 15:26
 מתעניינים בצורפות? מחפשים טבעות נישואין וזקוקים להכוונה?
בפורום צורפות טבעות נישואין תוכלו לשאול ולהתייעץ!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2550
 
 מעצבים את הסלון מחדש וזקוקים לייעוץ לגבי הוילונות? מתלבטים בין וילון ארוך לקצר?
בפורום וילונות תוכלו להתייעץ עם מומחה מתחום הוילונות!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2549 

 מעוניינים לדעת מהם הכלים הטובים ביותר להשקעה נבונה וחסכונית? רוצים לנסות להשיג את המקסימום משוק ההון?
בפורום ייעוץ השקעות תוכלו לקבל מענה לכל השאלות!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/1591 

 מתעניינים בעולם הגאדג'טים ורוצים לדעת מהם החידושים הכי חמים בתחום? היכנסו עכשיו לפורום גאדג'טים בתפוז!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/673
 
 יש לכם שאלות בנושא בריאות הגוף והנפש? מתעניינים בשיטת הרפואה הפונקציונלית?
בפורום ריפוי ותזונה טבעית תוכלו להתייעץ עם מומחה מהתחום!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2552 
 
 רוצה לתקן את נזקי הזמן ולהעניק לפנים מראה צעיר יותר? מתעניינת בניתוח למתיחת פנים?
בואי לדבר על זה עכשיו בפורום מתיחת פנים!
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2046
 
העלאת מתכונים
19/01/2016 | 19:48
1
54
אני חייב להבין, אני רואה פה רק שאלות על איך להכין ועוד כול מיני דברים בסגנון.
האם אפשר גם להעלות מתכונים?
כמובן שאפשר להעלות מתכונים, תמיד נשמח לכאלה
20/01/2016 | 12:51
20
רק חשוב להעלות מתכונים מלאים ולא רק קישורים לבלוגים או אתרים חיצוניים, כדי שכולנו נהנה מהמתכונים כאן
שאלה לגבי הכנת סופלה
16/01/2016 | 18:43
3
22
מישהו/י כאן יודע/ת אם אחרי שהכנתי את הבלילה אני חייבת להכניס מיד לתנור? או שאני יכולה להשאיר לילה במקרר ולאפות למחרת?
אני לא רוצה שתפגע האוויריריות...
הכוונה לסופלה אמיתי או לעוגת שוקולד עם מרכז נוזלי
18/01/2016 | 00:26
2
32
שנוטים לקרוא לה סופלה אבל היא בעצם פונדנט?...
 
אם מדובר בסופלה אמיתי, שאינו מכיל קמח, אי אפשר לשמור במקרר לפני האפייה.
 
אם מדובר בעוגת שוקולד, כזו שיש בבלילה גם קמח, אפשר לשמור מכוסה בניילון נצמד במקרר לפני האפייה, ואפילו ניתן להקפיא לפני האפייה.
 
אז כניראה התכוונתי לפונדנט
18/01/2016 | 19:04
1
16
עזרת לי מאוד :)
שמחה שעזרתי, גם אם טיפה באיחור
18/01/2016 | 20:06
17
הטעות של לקרוא לפונדנט "סופלה" היא טעות מאד נפוצה כי כל בתי הקפה טועים בה.
 
סופלה זוהי מנה של קציפה אפויה, משהו כמו מוס חם אוורירי אם מדובר בסופלה שוקולד. אין בו קמח וכולו תלוי באווריריות שניתנת מקצף החלבונים, ואז באמת זו מנה שמכינים כמה שיותר קרוב להגשה.
 
את הפונדנטים, שאין בהם חלבונים מוקצפים בד"כ, ויש בהם קמח שמייצב את התערובת, באמת שאין בעיה להכין בכלים האישיים ולשמור במקרר או במקפיא עד האפייה, שצריכה להיות קרובה להגשה בשביל אפקט המרכז הנוזלי והחם.
 
 
פורומים חדשים בתפוז
( לעמוד שלי בתפוז )
18/01/2016 | 15:51
3
 יש לכם שאלות לגבי עולם השייט הבינלאומי? חולמים על חופשה חלומית וזקוקים למידע?
בפורום טיולי שייט תקבלו את כל המידע הדרוש!
 
 מתעניינים בקסמים וטלפתיה? רוצים ללמוד עוד על העולם הקסום והמיסתורי הזה?
 
 סובלת מנשירת שיער וחולמת על פיתרון? מתעניינת בתוספות שיער לקראת אירוע ורוצה לקבל טיפים ורעיונות?
בואי לדבר על זה עכשיו בפורום תוספות שיער!
 
 מהן האבחנות הרפואיות בתחום ההמטולוגיה? ממה הן נגרמות ומהם התסמינים שלהן? 
מוזמנים לדבר על זה עכשיו בפורום המטולוגיה כללי!
 
 יש לך שאלות מתחום הרדיולוגיה? נמצא לפני בדיקה פולשנית ויש לך חששות?
בפורום רדיולוגיה תוכל להתייעץ עם מומחה מהתחום!
 
 סובלים מפטרת ציפורנים? רוצים להתייעץ עם מומחה מהתחום לגבי דרכי טיפול אפשריות?
היכנסו עכשיו לפורום פטרת בציפורנים ותקבלו מענה אמין ומקצועי!
 
 
 
 
מתאמנים על מתוקים (למימונה)
11/01/2016 | 12:06
1
31
אהלן,
 
אנחנו עושים השנה את המימונה פעם ראשונה אצלנו. אני לא ככ בקיאה במאכלים אבל המעמד מחייב, ומקווה לא לאכזב. יכולים להפנות למתכונים טובים ופשוטים?
להלן גם דוגמא של חברה שעושה גם למשפחות הפקת מימונה מרוקאית. מה דעתכם? מישהו נעזר פעם בשירות כזה? (מבחינת רמת האוכל). 
 
תודה רבה!
ענת
שרשורי מימונה
14/01/2016 | 00:13
24
בפורום השכן שלנו, פורום מתכונים, יש המון שרשורים עם מתכונים ותמונות של מתוקים למימונה. אני בטוחה שתוכלי למצוא שם מתכונים פשוטים יחסית שימצאו חן בעינייך.
 
 
אני לא מכירה חברות קייטרינג שמתמחות בתחום הזה.
פורומים חדשים בתפוז
( לעמוד שלי בתפוז )
07/01/2016 | 16:14
6
 נמצאים בשנות העשרים לחייכם ומחפשים מקום לדבר בו על הכול?
פורום עשרים פלוס הוא המקום בשבילכם! היכנסו עכשיו!
 
 מתעניינים בשייט יאכטות? חולמים על חוויה רומנטית או הרפתקה כיפית לכל המשפחה?
היכנסו עכשיו לפורום יאכטות ותקבלו את המידע הדרוש
 
 מתכננים אירוע משפחתי ומעוניינים באטרקציות מגניבות וייחודיות?
בפורום אטרקציות לאירועים תקבלו רעיונות שיהפכו את האירוע שלכם למושלם!
 
 יש לכם שאלות לגבי מערכת אבטחה טובה ואיכותית לעסק שלכם או לבית המגורים?
היכנסו לפורום מערכות אבטחה ותקבלו מידע מקצועי ואמין!
 
 מתלבטים אילו צמחים כדאי לשתול בעונה הנוכחית? יש לכם שאלות לגבי השקייה או דישון?
בפורום צמחים לגינה ולבית תוכלו לשאול ולשתף!
ידעי רמת השרון אכזבה עוגה יבשה וטעם לוואי
02/01/2016 | 09:46
34
קניתי עוגה וממש התאכזבתי 17 ₪ ויבשה וטעם לוואי כל כך, ממש באסה אוף היו לי אורחים אתמול והסתמכתי עלהם, עצה למי שהולך לשם לראות את התאריך, כי לי נתנו מה 04.12 ואנחנו בתאריך 01.01 בושה למכור ככה עוגה ממאפיה

פורומים חדשים בתפוז
( לעמוד שלי בתפוז )
31/12/2015 | 16:12
6
 מחפשים פעילויות נחמדות לילדים בימים הגשומים של השנה?
היכנסו עכשיו לפורום יוצרים עם ילדים וקבלו רעיונות מקוריים!
 
 מתעניינים בבר אקטיבי לאירוע מושלם? יש לכם שאלות לגבי בחירת האלכוהול?
היכנסו עכשיו לפורום בר אקטיבי ותקבלו תשובות להכל!
 
 ההתמכרות שלך מפריעה לך לנהל אורח חיים תקין?
בוא לדבר על זה עכשיו בפורום התמכרות למין
 
 מחפשים מטפל סיעודי עבור היקרים לכם מכל? יש לכן שאלות לגבי זכויותיו?
היכנסו עכשיו לפורום טיפול בקשישים ותקבלו מענה לשאלותיכם!
 
 מתעניין בקרב מגע ומעוניין לקבל פרטים נוספים?
היכנס עכשיו לפורום קרב מגע הגנה עצמית ותקבל תשובות לכל השאלות!
 
קראנץ' מוס שוקולד של שגב משה
24/12/2015 | 12:56
1
72
היי,
פעם היה מפורסם באחד מהאתרים של התוכניות ששגב משדר בהם את המתכון של הקינוח.
ככל הנראה הורידו אותו עקב חידושים של קינוחים.
 
אם למישהו יש את המתכון המלא אשמח לקבל אותו!
הקינוח מלווה בשערות קדאיף ואגוזי לוז טחונים.
תודה רבה.
לצערי לא מכירה את המתכון
24/12/2015 | 14:57
28
מקווה שלמישהו אחר יש אותו.
פורומים חדשים בתפוז
( לעמוד שלי בתפוז )
24/12/2015 | 14:30
7
 כותב עבודה סמינריונית? צריך עזרה במציאת מקורות ביבליוגרפים?
היכנס עכשיו לפורום כתיבת עבודות אקדמיות ותקבל תשובות לכל השאלות!
 
 סובלים ממחלת הקרוהן והקוליטיס? אתם לא לבד.
היכנסו עכשיו לפורום קרוהן וקוליטיס – תמיכה ותוכלו לשתף באנונימיות מוחלטת
 
 עומדת ללדת? מתלבטת איך לבחור את הדולה המושלמת עבורך?
בפורום לקראת לידה – רופא ודולה תוכלי לשאול ולהתייעץ על הכל
 
 מכורים לסדרה צעירים חסרי מנוח? עדיין רוצים להתעדכן בכל מה שקורה?
מוזמנים להיכנס עכשיו לפורום צעירים חסרי מנוח ולדבר על כל מה שחם!
 
 סובלים מבעיות זיכרון? רוצים ללמוד תרגילים לשיפורו וחיזוקו?
היכנסו עכשיו לפורום שיפור הזיכרון וגלו דרכים להתמודדות!
 
עוגה בצורת נעל ריצה
20/12/2015 | 21:30
3
44
ערב טוב
אני מתכננת להכין עוגת שוקולד יומולדת בצורת נעל ריצה, בדרך הישנה (לא תכננתי על בצק סוכר) למישהו יש רעיון ?
תודה רבה וערב נעים
לגבי יצירת צורת הנעל
21/12/2015 | 21:06
2
45
הייתי מחפשת דוגמאות בגוגל תמונות או בגוגל באופן כללי.
 
לגבי ציפוי העוגה, אפשר להכין קרם על בסיס שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל ולצבוע אותו בצבעים הרצויים עם צבעי מאכל בג'ל (יש גם טבעיים כאלה).
עוד אופציה היא להכין קרם חמאה ולצבוע אותו. אני אישית פחות אוהבת קרם חמאה כי הוא מאד שומני וכבד.
שני הקרמים עמידים ויציבים.
 
שרוכים הייתי עושה מליקריץ.
 
בהצלחה!
תודה את מחזקת אותי
22/12/2015 | 21:11
1
26
זה מה שתכננתי לעשות....שמחה מאוד לקבל חיזוק!
תודה!
בכייף. תצלמי את התוצאה
23/12/2015 | 10:35
19
שנראה מה יצא, ואם יש לך עוד שאלות, אני פה.
כמה אבקת אפיה/ סודה לשתיה צריך ,להוסיף לכוס קמח, באפיית עוגה
21/12/2015 | 14:46
1
39
בגדול, כפית שטוחה של אבקת אפייה
21/12/2015 | 20:48
25
ואם יש גם סודה לשתיה, אז גם רבע כפית סודה לשתיה. זה מקביל לשימוש בקמח תופח במתכונים.
פורומים חדשים בתפוז
( לעמוד שלי בתפוז )
15/12/2015 | 18:00
7
 יש לך פחד במה? נתקל בקשיים לעמוד מול קהל ולהעביר מסר בצורה ברורה?
בוא לדבר על זה עכשיו בפורום פחד במה חרדת קהל

 רוצה לשיר ולא רק באמבטיה? סובל מצרידות ולא מצליח למצוא לזה פתרון?
היכנס עכשיו לפורום פיתוח קול בריאות הקול ותוכל לשאול ולהתייעץ!

 מחפשים מוהל לרגל הולדת הבן? מתלבטים לגבי ההשלכות של ברית המילה?
מוזמנים להיכנס לפורום מוהל ברית מילה ולהתייעץ עם מוהל מוסמך

 סובלת מורידים בולטים ברגליים? מעוניינת למצוא לכך פתרון יעיל ואמין?
בואי לדבר על זה עכשיו בפורום העלמת ורידים

 האזור האינטימי נפגע לאחר הלידה?
היכנסי עכשיו לפורום פלסטיקה וגינאלית וגלי את האפשרויות שעומדות לרשותך
 
ב"יס לקונדיטוריה עבור חובבים
13/12/2015 | 13:36
1
61
היי,
מחפש המלצות לקורס קונדיטוריה שמתאים לחובבים, בלימודי ערב, ואיזור ת"א (אם יש במרכז ת"א, בכלל טוב).
זה עבור מתנה לחברה שלי :)

תודה מראש,
יוני
עושים בישול של אורן גירון
15/12/2015 | 17:33
42
מקצועי מאוד
ומתאים גם למתחילים
מישהו/י מכיר/ה את העוגיות שבתמונה המצ'ב?
11/12/2015 | 08:28
2
148
מה השם שלהן? אשמח לקישור הסבר איך מכינים אותן
זה נראה לי עוגיות מעמול
16/12/2015 | 14:03
37
הן ממולאות תמרים?
 
אחפש לך מתכון טוב אצלי.
עוגיות מעמול נמסות בפה
16/12/2015 | 14:07
51

מעמול נמס בפה

רכיבים:
לבצק:
250 גרם חמאה
50 גרם אבקת סוכר (5 כפות)
300 גרם קמח רגיל (כ-2 כוסות)
50 גרם אבקת סוכר לבזיקה

למלית:
ממרח תמרים ואגוזים או ממרח תמרים רגיל - אפשר להוסיף תבלינים כמו קינמון וציפורן אם אוהבים.

אופן הכנה:
מערבבים את כל מרכיבי הבצק, קורצים עיגולים קטנים (כמו כדורי פינג-פונג),
משטחים ביד אחת ובעזרת השנייה ממלאים בקצת ממרח תמרים וסוגרים לכדור. אם יש צובטן לעוגיות מעמול, צובטים את העוגיה סביב סביב כדי ליצור צורה יפה. (צובטנים למעמול יש בחנויות כלי בית פשוטות בשווקים, עולה שקלים בודדים).

אופים בחום בינוני (170-180 מעלות)  בערך 25 דקות (תנור טורבו, שלב שני מלמעלה) וכל הזמן בודקים שלא יזהיב יותר מדי.
להוציא כשהתחתית של העוגיות מתחילה להזהיב.
בעודן חמות בוזקים מעל אבקת סוכר. מניחים להצטנן ושומרים (אם אפשר ולא נאכל מייד) בקופסא אטומה.

מקור המתכון: שיגריס
 
שאלת על בננות קפואות,,,
09/12/2015 | 12:21
3
79
יש לי בפריזר 5 בננות שהקפאתי לפני כמה ימים,(מכיוון  שהם הבשילו באותו יום ,ולא רציתי שיתקלקלו.)

השאלה שלי: האם  לאחר הפשרה,יהיה אפשר להכין מהם ,
עוגת בננות ?

אודה לתשובתכם,
שרון.
בהחלט אפשר להכין מהבננות הקפואות עוגת בננות
09/12/2015 | 19:19
2
62
צריך להפשיר אותן, לנקז נוזלים אם יהיו (לפעמים בהפשרה יוצאים מהבננה נוזלים) ואז למעורך אותן עם מזלג ולהכניס לתערובתץ העוגה לפי המתכון שאת בוחרת.
אני תמיד מקפיאה בננות בשלות מדיי לאכילה, ומשתמשת בהן מאוחר יותר לעוגות ועוגיות. 
ת ו דה רבה רבה ,עזרת לי מאוד.
10/12/2015 | 00:06
1
20
בשמחה ואפייה נעימה
11/12/2015 | 00:22
13
רויאל אייסינג
08/12/2015 | 14:43
2
612
שלום, אני רוצה להכין בפעם הראשונה עוגיות רויאל אייסינג ויש לי כמה שאלות. במתכון לעוגיות בסיס רשום שיש להשתמש במיקסר עם וו לישה, אם אין לי מיקסר מקצועי, לישה ידנית תעשה את העבודה? ולגבי הציפוי, אם אני קונה אבקת רויאל אייסינג מוכנה אפשר לצבוע בצבעי מאכל ג'ל?
הכנת עוגיות רויאל אייסינג ,,
09/12/2015 | 12:30
44
ראשית,אפשר ללוש גם ידני,ללא מיקסר.
ראי כאן המלצות לבצק למתחילים:
 
תשובות
09/12/2015 | 19:10
33
עוגיות פריכות בסיסיות אפשר ללוש גם ידנית, כן.
 
לגבי הרויאל אייסינג - אפשר לצבוע רויאל אייסינג מאבקה בעזרת צבעי מאכל בג'ל. שימי לב שיש אבקת רויאל אייסינג שבאה כבר בצבעים, ואז אין צורך לצבוע אותה, אלא רק לערבב עם טיפונת נוזל, לפי ההוראות על האריזה.
 
בהצלחה
חם בפורומים של תפוז
עוסק מורשה או חברה בע``מ
עוסק מורשה או חברה...
עכשיו בפורום הלוואות לעסקים, דיון בנושא עוסק...
עוסק מורשה או חברה בע``מ
עוסק מורשה או חברה...
עכשיו בפורום הלוואות לעסקים, דיון בנושא עוסק...
זוכים בספר צביעה
זוכים בספר צביעה
שתפו אותנו ביצירות שלכם עם הילדים ותוכלו לזכות...
זוכים בספר צביעה
זוכים בספר צביעה
שתפו אותנו ביצירות שלכם עם הילדים ותוכלו לזכות...
מזונות לילדי
מזונות לילדי
מה שיעור המזונות שעלי לדרוש מבעלי אחרי 27 שנות...
מזונות לילדי
מזונות לילדי
מה שיעור המזונות שעלי לדרוש מבעלי אחרי 27 שנות...
מרגיש הורה רע
מרגיש הורה רע
עכשיו בפורום, ``אני נתקל במצבים שגורמים לייאוש...
מרגיש הורה רע
מרגיש הורה רע
עכשיו בפורום, ``אני נתקל במצבים שגורמים לייאוש...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
Flix וידאו
טופרוסול ישראל- מוצרים איכותיים
טופרוסול ישראל
יבוא 4 U
חברת יבוא 4 U
בלו מון - בר אקטיבי והפקות לאירועים
בלו מון - בר אקטיבי
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ