לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1035610,356 עוקבים אודות עסקים

פורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

לצפיה ב-'הדרכה פשוטה להצגת ערכים תזונתיים של מרכיבי התפריט'
הדרכה פשוטה להצגת ערכים תזונתיים של מרכיבי התפריט
23/11/2017 | 18:14
6
שלום לכולם,
יצרתי הדרכה פשוטה לכלי שבעזרתו אפשר לדעת מה הערך הקלורי ומה הערכים התזונתיים (ויטמינים,יסודות כמו זרחן ,אשלגן,סידן ועוד)
להנאתכם בקישור הבא:
https://youtu.be/sskDg_1PJ0g

לצפיה ב-'שמנת להקצפה'
שמנת להקצפה
22/11/2017 | 02:32
3
14
מישהו יודע איפה ניתן להשיג בארץ שמנת להקצפה שלא עברה הימגון ואין בה חומרים מייצבים?
כלומר, שמנת להקצפה שיש בה רק שמנת, אתם יודעים, כמו פעם.
מבחינתי לקנות גם מחוות פרטיות או מיובא ולא בהכרח מאחת הרשתות הגדולות.

שואלת כי חזרתי לארץ אחרי שש שנים בחו״ל ומסתבר שאו דברים השתנו בשוק החלב הישראלי (לרעה) או שאלו דברים שפשוט לא שמתי לב אליהם לפני המעבר.

מודה לכם מקרב לב!
לצפיה ב-'לצערי אני לא מכירה אופציה כזו'
לצערי אני לא מכירה אופציה כזו
22/11/2017 | 21:45
2
4
נראה לי ששכחת שזה מה שתמיד היה פה, לפחות בשש השנים האחרונות.
 
אולי בקיבוצים או מושבים שמגדלים פרות לחלב יהיו מוצרים כאלה...
לצפיה ב-'אני יודעת שפעם היה שמנת טרייה'
אני יודעת שפעם היה שמנת טרייה
22/11/2017 | 22:20
1
5
כאילו אפילו נתקלתי בתמונות של האריזה באינטרנט אבל אני לא מצליחה להגיע לרשימה של הרכיבים. ולא זכור לי שהיה בה חומרים מייצבים.
לצפיה ב-'אם היתה זה אכן היה פעם ולא ראיתי בימינו.'
אם היתה זה אכן היה פעם ולא ראיתי בימינו.
22/11/2017 | 22:35
4
תמיד יש אפשרות להכין לבד שמנת מתוקה מחלב וחמאה ויש כמה מתכונים ברשת.
אמנם צריך לקרר אותה ליממה לפני ההקצפה, אבל יש בה רק חלב וחמאה. 
לצפיה ב-'קינוח ישראלי - מה דעתכם? מה מייצג את המטבח הישראלי??'
קינוח ישראלי - מה דעתכם? מה מייצג את המטבח הישראלי??
19/11/2017 | 15:00
1
9
לצפיה ב-'בעיניי -'
בעיניי -
21/11/2017 | 13:39
12
חלבה, טחינה, תמרים, סילאן, סברס.
אז בגדול, קינוח שמכיל את אלה או חלקם, יהיה ישראלי בעיניי.
לצפיה ב-'מתכון לריבועי קוקוס שוקולד-החלפת חלב משומר'
מתכון לריבועי קוקוס שוקולד-החלפת חלב משומר
19/11/2017 | 20:20
4
16
שלום לכולם
קיבלתי מתכון ואני מבקשת לדעת במה אפשר להחליף חלב משומר:
2.5 כוסות פירורי ביסקוויטים
100 גרם חמאה
100 גרם קוקוס
200 גרם שורולד מריר
2 שפורפרות חלב מרוכז
ממיסים חמאה, מוסיפים ביסקוויטים,  משטחים התערובת בתבנית, מפזרים מעל קוקוס, ושוקולד. שופכים על הכל חלב משומר ואופים.
תודה מראש
 
 
לצפיה ב-'למה את רוצה להחליף?'
למה את רוצה להחליף?
20/11/2017 | 06:44
3
13
אפשר להכין כזה בבית:(הכנתי כשרציתי פרווה)

הרכיבים:
1/2 ליטר ריצ' קפה
250 גר' סוכר
25 גר' מחמאה
2 כפות קורנפלור

אופן ההכנה:
להביא לרתיחה את הריצ' והסוכר ולבשל חצי שעה מבלי לערבב
להוסיף את המחמאה 
לבלול את הקורנפלור במים ולהוסיף לסיר, לבחוש
להניח להתבשל כרבע שעה
כאן אפשר לאפסן במקרר לשימוש מאוחר יותר

1/4 כוס מים
לצפיה ב-'מתכון לריבועי קוקוס ושוקולד-החלפת חלב משומר'
מתכון לריבועי קוקוס ושוקולד-החלפת חלב משומר
20/11/2017 | 11:17
2
12
תודה על המענה.
חשבתי שאפשר להחליף בשמנת מתוקה ולהסמיך אותה. 
יש עוד אפשרויות?
לצפיה ב-'זה משהו אחר'
זה משהו אחר
20/11/2017 | 14:20
5
לצפיה ב-'קרם קוקוס. לא חלב קוקוס, הקרם שסמיך יותר.'
קרם קוקוס. לא חלב קוקוס, הקרם שסמיך יותר.
21/11/2017 | 13:41
1
לצפיה ב-'קרם ציפוי / זילוף לא מצליח...'
קרם ציפוי / זילוף לא מצליח...
11/11/2017 | 20:55
2
32
לציפוי וזילוף על עוגה עשיתי קרם משמנת מתוקה (38%), חצי פודינג אינסטנט וכף אבקת סוכר. הקצפתי במהירות גבוה כ-2 דקות עד שהמערבל כבר לא מזיז את הקרם. ועדיין כשבאתי למרוח היה מאוד קשה לעבוד איתו. בעיקר לעשות פינה ולדאוג שהכל יהיה חלק. גם הזילופים לא יצאו גדולים אלא שקעו.
מלבד לעשות רויאל אייסינג, יש המלצות לשיפור החומרים או הכנת הקרם כך שיהיה יותר קל לעבודה?
לצפיה ב-'נשמע שהקצפת את הקרם יותר מדיי'
נשמע שהקצפת את הקרם יותר מדיי
12/11/2017 | 20:24
24
והוא כבר נהיה קשה מדיי, אולי הקצפת התקרבה ללהיות חמאה.

להבא - להקציף קצת פחות. האינסטנט פודינג מייצב את הקרם מספיק כדי שיהיה אפשר למרוח אותו ולזלף. עוד אופציה - להוסיף גם קצת חלב לקרם הזה (1/4-1/2 כוס), ואז הוא רך יותר.
 
אני אישית לא יודעת איך להכין רויאל אייסינג סמיך מספיק לזילוף ממש, אני מכירה אותו כאייסינג די נוזלי.

קרם נוסף שאמור להיות מאד נוח ויפה לציפוי ולזילוף הוא קרם חמאה.
בעקרון - מלא חמאה רכה מוקצפת עם מלא אבקת סוכר וטיפ טיפה חלב. אני לא ניסיתי אותו כי זה נשמע לי כבד ושומני מדיי, אבל יש מלא מתכונים לקרם חמאה בגוגל. הוא נשמע לי לא כל כך טעים אבל בכל הסרטונים ביו טיוב הוא סופר חלק ויפה ויציב.
 
בהצלחה ואנחנו פה
 
לצפיה ב-'סה"כ נשמע שהכנת את הקרם לזילוף כהלכה'
סה"כ נשמע שהכנת את הקרם לזילוף כהלכה
13/11/2017 | 14:56
23
מהניסיון שלי יש 2 אריזות של שמנת מתוקה לקצפת, אחת בצבע שחור והשניה כחול/ורוד. ראיתי שהשמנת באריזה השחורה לא יוצאת טוב בהקצפה, עדיף להקציף את השמנת המתוקה באריזה הכחולה מתקבל אורירי יותר ובר זילוף
לצפיה ב-'עוגת גבינה פירורים משגעת, קלה להכנה - עם סרטון הכנה'
עוגת גבינה פירורים משגעת, קלה להכנה - עם סרטון הכנה
12/11/2017 | 10:03
1007
 
בצק:
1 חמאה (100 גרם)
1/2 כוס סוכר
1 כף אינסטנט פודינג וניל
2 צהובים של ביצה
1 סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח
 
למלית גבינה:
1 שמנת מתוקה
500 גרם גבינה לבנה (רצוי 9%)
1 שמנת חמוצה (רצוי 30%)
1/2 כוס סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 כף פריגת לימון (או לימון טרי וכפית סוכר)
קליפת לימון
 
לצפיה ב-'הפיכת עוגה חלבית לפרווה'
הפיכת עוגה חלבית לפרווה
05/11/2017 | 20:23
6
29
במתכון יש שמנת חמוצה.
במה אני יכולה להשתמש במקום, כדי שהעוגה תהיה פרווה.
לצפיה ב-'הייתי שמה שמנת צמחית או קרם קוקוס'
הייתי שמה שמנת צמחית או קרם קוקוס
05/11/2017 | 22:00
1
20
(בהנחה שטעם של קוקוס לא יפגע בטעם העוגה עצמה)
 
קרם קוקוס הוא סמיך כמו שמנת חמוצה ולא תהיה בעיה. לשים לב שהכוונה לקרם קוקוס ולא לחלב קוקוס, שהוא דליל ונוזלי יותר, כמו שמנת מתוקה או שמנת צמחית.
אם הבחירה היא בשמנת צמחית, היא נוזלית יותר משמנת חמוצה, ולכן כדאי להוסיף עוד קצת קמח לבלילה, משהו כמו 2 כפות קמח נוספות.
 
בהצלחה.
לצפיה ב-'תןדה'
תןדה
07/11/2017 | 15:21
5
לצפיה ב-'במקום שמנת חמוצה אני משתמשת במעדן אלפרו וניל'
במקום שמנת חמוצה אני משתמשת במעדן אלפרו וניל
13/11/2017 | 14:51
1
16
הכי קרוב מבחינת סמיכות לשמנת חמוצה
לצפיה ב-' רעיון טוב. שכחתי מהאופציה של מעדן סויה. '
רעיון טוב. שכחתי מהאופציה של מעדן סויה.
14/11/2017 | 13:43
5
לצפיה ב-' עוגה'
עוגה
17/11/2017 | 11:40
1
12
השתמשתי בשמנת צמחית - כמעט כל המיכל,
יצא מצוין....
בפעם הבאה אנסה מעדן סויה
לצפיה ב-'מעולה. שמחה שיצא מוצלח.'
מעולה. שמחה שיצא מוצלח.
22/11/2017 | 21:50
לצפיה ב-'האם ניתן לאפות עוגות ועוגיות עם טסטור אובן ?'
האם ניתן לאפות עוגות ועוגיות עם טסטור אובן ?
03/11/2017 | 22:46
19
טיפים איזה כדאי לרכוש ? אין אפשרות ומקום לרכוש תנור. רק טוסטר אובן,
אין מגבל תקציב, אם יש טיפים מבעלי ניסיון אשמח לשמוע.
לצפיה ב-'שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם '
שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם
03/11/2017 | 14:44
2
22
בסופ"ש הזה אנחנו חוגגים יומולדת לאשתו של אבא שלי ואני כמובן אחראית על המתוקיישן.
אז הכנתי עוגת מוס לימון של אורנה ואלה עם קצת שינויים שלי, ולילדודס שלא יגעו בעוגת לימון אני אופה קאפקייקס שוקולד עם סוכריות.

שיהיה לנו סופ"ש מתוק וטעים!
מתכונים ותמונות אצרף אחרי שהכל יהיה מוכן.
לצפיה ב-'נשמע טעים, יש תמונות?'
נשמע טעים, יש תמונות?
13/11/2017 | 14:52
1
5
לצפיה ב-'עוגת מוס לימון'
עוגת מוס לימון
13/11/2017 | 15:13
13
המתכון הוא של אורנה ואלה ואני עשיתי כמה שינויים קטנים.
 
עוגת מוס לימון
 
המרכיבים לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ:
 
לקלתית:
 200 גר´ ביסקוויטים "פתי בר" טחונים דק 
100  גר´ חמאה מומסת 
 
למילוי:
 7 גרם אבקת ג'לטין (1/2 שקית או כפית וחצי של אבקה/גרגירים) מושרית ב 1/4 כוס מי ברז
½  כוס מיץ לימון טרי
גרידה דקה מלימון אחד
  ¾ כוס סוכר 
 4 ביצים מופרדות 
 1 כף סוכר 
מעט מלח
 1 שמנת מתוקה (250 מ"ל/כוס)
 1 כף סוכר וניל
 
הכנה:
 
להכנת הקלתית :
 
מניחים בתחתית התבנית נייר אפייה ומניחים שקף מסביב לדפנות. 
מערבבים את הביסקוויטים הטחונים והחמאה המומסת ומהדקים היטב בתחתית התבנית. 
 
להכנת המילוי :
מערבבים את הג'לטין עם המים ומניחים לו לספוג את המים ל 10-15 דקות.
מערבבים את מיץ הלימון,הסוכר והחלמונים ומביאים לרתיחה עדינה. 
מוסיפים את הג´לטין המושרה וממשיכים לערבב עד שהג'לטין נמס לגמרי בתערובת הלימון. 
מסננים את הבלילה לקערה ומקררים לטמפ´ החדר.
 
* את גרידת הלימון אפשר להוסיף בזמן בישול הקרם ואז היא תסונן בסוף, או להוסיף אותה אחרי הסינון ואז היא תישאר במוס הסופי, עניין של טעם ומרקם (ללא סינון יהיו חתיכות קליפה עדינות במוס).
מקציפים את החלבונים, הסוכר והמלח עד לקבלת קצף יציב אך לא נוקשה (soft peak), מוסיפים את החלבונים לקרם הלימון בפעמיים-שלוש ומקפלים לאחידות. מוזגים את המוס על הקלתית, מטלטלים קלות כדי שהוא יתיישר, מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות שעתיים, רצוי ללילה.
מקציפים את השמנת המתוקה עם כף סוכר וניל ומורחים או מזלפים על המוס כשהוא יציב .מחזירים למקרר עד להגשה.
 
 
לצפיה ב-'מחפשת מתכון לעוגיות גבינה מתוקות ללא קמח ("סופלונים"?)'
מחפשת מתכון לעוגיות גבינה מתוקות ללא קמח ("סופלונים"?)
23/10/2017 | 00:23
14
75
נתקלתי לאחרונה במוצר ביתי בשם "סופלוני גבינה", מעין "גביניות" חמודות שכאלה בעבודת יד. חשבתי שאולי הן אפויות אבל כתוב על האריזה שיש לשמור בקירור ולא ניתן לחמם.
הרכיבים הם: אבקת סוכר, חמאה, גבינה 5%, ביצים , וניל.
 
חשבתי לעצמי שיהיה ממש מגניב לנסות להכין כאלה לבד (ובעיקר לקצץ משמעותית את כמות הסוכר, הן היו מתוקות לי מדי) אבל אין לי מושג מה הכיוון ולא הצלחתי למצוא שום רמז בגוגל למשהו כזה או דומה (אולי אני לא יודעת מה לחפש).
 
אשמח לעזרה/הכוונה.
לצפיה ב-'לצערי אין לי רעיון שאינו אפוי'
לצערי אין לי רעיון שאינו אפוי
23/10/2017 | 16:03
10
30
אבל הייתי מתחילה בלחפש מתכונים לעוגות גבינה ללא קמח או ללא גלוטן, אולי יהיה משהו דומה...
ולדעתי העוגות שצילמת עברו אפייה או בישול/אידוי, הן שזופות קצת למעלה.
לצפיה ב-'ולאפוי יש? גם לי זה נראה אפוי, אבל אז מוזר לי שאסור לחמם'
ולאפוי יש? גם לי זה נראה אפוי, אבל אז מוזר לי שאסור לחמם
23/10/2017 | 16:15
7
25
מהמרקם היה לי קשה לקבוע (אבל אני ממש לא מומחית לקינוחים או בכלל).
 
תודה על הכיוון, מצאתי עכשיו את המתכון הזה:
 
אולי שווה לנסות להכין במנג'טים (ובלי הציפוי).
כדאי לקנות קורנפלור במיוחד (אין לי, לא משתמשת...) או שיש תחליף אפשרי אחר?
לצפיה ב-'כדאי לקנות קורנפלור. הדבר היחיד שדומה לו הוא קמח תפוחי אדמה '
כדאי לקנות קורנפלור. הדבר היחיד שדומה לו הוא קמח תפוחי אדמה
23/10/2017 | 16:24
6
37
כזה שמוכרים בעיקר בפסח... בכל מקרה תצטרכי לקנות משהו מהם.
 
מצאתי עוד רעיון בשבילך,סופלה גבינה מתוק -
 
 
 
לצפיה ב-'תודה! רק עכשיו נפל לי האסימון ש"סופלון" זה מ"סופלה"...'
תודה! רק עכשיו נפל לי האסימון ש"סופלון" זה מ"סופלה"...
24/10/2017 | 21:05
5
24
לא קישרתי בין הדברים (אולי גם כיוון שבישראל אני רגילה לקשר סופלה לשוקולד ולא לגבינה).
 
אני רואה שבמתכון הזה יש הפרדת ביצים; במתכון שמצאתי מערבבים הכול יחד... המממ...
לצפיה ב-'יאפ. סופלון = סופלה קטן. קורה לכולנו שיש הצתה מאוחרת '
יאפ. סופלון = סופלה קטן. קורה לכולנו שיש הצתה מאוחרת
24/10/2017 | 22:12
4
17
תראי,אפשר לדלג על הקצפת החלבונים בנפרד, אבל בתכל'ס, הפרדת הביצים והקצפת החלבונים בנפרד היא מה שנותן לסופלה את האווריריות שלו. אם פחות אכפת לך הקטע של האווריריות, אפשר ללכת על מתכון ללא הפרדת ביצים.
 
 
לצפיה ב-'כן, ברור (מרגע שהבנתי את הקישור...)'
כן, ברור (מרגע שהבנתי את הקישור...)
24/10/2017 | 22:15
3
22
הסופולונים שאכלתי דווקא לא היו אווריריים אלא יותר צמיגיים כאלה, וזה היה מרקם די כיפי, לא של גוש גבינה דחוסה כפי שקורה לפעמים בעוגות גבינה אפויות. אני חושבת שזה היה בזכות החמאה, ואני רואה שהמתכונים האחרים לא משתמשים בחמאה אלא בשמנת חמוצה (שזה עדיף בעיניי, פחות שומן). אני מעריכה שהשימוש בחמאה מעניק למוצר חיי מדף ארוכים יותר, אבל זה פחות רלוונטי באפייה ביתית לצריכה מידית.
לצפיה ב-'נראה לי שאת צודקת לגבי החמאה'
נראה לי שאת צודקת לגבי החמאה
24/10/2017 | 22:30
2
23
ספרי מה הכנת בסוף ואיך יצא  
לצפיה ב-'בכיף, אבל זה ייקח זמן... '
בכיף, אבל זה ייקח זמן...
24/10/2017 | 22:34
1
7
לצפיה ב-'יש לי הרבה סבלנות '
יש לי הרבה סבלנות
24/10/2017 | 22:42
6
לצפיה ב-'אפוי הכי טוב'
אפוי הכי טוב
03/11/2017 | 01:03
1
32
אני ממליץ על מתכונים אפויים
__
שורת חתימה
בואו לדו-שיח בבלוג חדש
http://www.tapuz.co.il/blogs/userblog/circumcision...
 
לצפיה ב-'תודה, אבל שאלתי אינה מה "הכי טוב" ולא חיפשתי עוגת גבינה...'
תודה, אבל שאלתי אינה מה "הכי טוב" ולא חיפשתי עוגת גבינה...
03/11/2017 | 01:21
15
כאמור, אכלתי מוצר שמצא חן בעיניי ורציתי לנסות להכין משהו דומה בעצמי (רק פחות מתוק ורצוי גם קצת פחות משמין). לא מחפשת עוגות גבינה באופן כללי או מתכונים ללא גלוטן או כל דבר אחר.
לצפיה ב-'קמח שקדים במקום קמח חיטה'
קמח שקדים במקום קמח חיטה
03/11/2017 | 00:46
2
18
אותם אני לא מכיר במיוחד אם ביתי אבל עזוב אותם ראו משהו ממש טוב בלי גלוטן 
https://www.wholesomeyum.com/recipes/low-carb-cheesecake-keto-gluten-free-sugar-free/
 
_____
שורת חתימה בואו לדו-שיח בבלוג חדש
http://www.tapuz.co.il/blogs/userblog/circumcision...
לצפיה ב-'תודה, אין לי בעיה עם גלוטן; פשוט נהניתי מהמוצר וחיפשתי דומה'
תודה, אין לי בעיה עם גלוטן; פשוט נהניתי מהמוצר וחיפשתי דומה
03/11/2017 | 00:47
4
לצפיה ב-'עוד מתכונים בלי קמח'
עוד מתכונים בלי קמח
03/11/2017 | 00:48
15
לצפיה ב-'קינוח מועדף'
קינוח מועדף
02/10/2017 | 01:12
1
70

כמה קינוחים האהובים עלי כוללים עוגיות, במיוחד שבב שוקולד, חמאת ויסקי ו צימוקים שיבולת שועל. עם זאת האהובים עלי הוא שבב חמאת בוטנים. אני בדרך כלל לקנות את העוגיות נדודי שינה כי יש להם את העוגיות הטובות ביותר. בכל פעם שיש לי עוגיות חשוב מאוד לקבל חלב. כדי לעשות את זה אפילו טוב יותר, אני משתמש Ususally לשים גלידה של גלידה בין עוגיות שהוא הטוב ביותר
לצפיה ב-'עוגיות ועוגות'
עוגיות ועוגות
03/11/2017 | 01:09
13
למרות שנשמע טעים-מואד חשוב לצמצם באיכלת עוגיות ועוגות מכיוון שעוגות עתירי שומן וסוכר בריכוז גבוהה, בסיבה זו לאכול תדיר קשה לגוף. אני מסתכל סביבי באוטובוס כמעט כולם יותר רחבים מהכסא, כמעט כולם-! לכן חשוב לצמצם באכילת עוגיות.
__
שורת חתימה
בואו לדו-שיח בבלוג חדש
http://www.tapuz.co.il/blogs/userblog/circumcision...

לצפיה ב-'ערבוב בעוגה בחושה'
ערבוב בעוגה בחושה
25/09/2017 | 14:46
5
93
צהריים טובים. כשיש לי מתכון לעוגה בחושה-אני מכינה ב 2 קערות.אחד לנוזלים ואחד לחומרים היבשים. מה נכון לעשות? לשים את היבשים בקערה של הנוזלים או ההיפך? רוצה לערבב כמה שפחות את הקמח.תודה 
לצפיה ב-'את היבשים לנוזלים...'
את היבשים לנוזלים...
26/09/2017 | 19:56
2
67
ב-3 חלקים, חלק אחד ולקפל וכך עוד פעמיים.
רצוי לעשות את הערבוב בעזרת מטרפת יד בעדינות
ובתנועות קיפול.
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
27/09/2017 | 08:09
18
לצפיה ב-'אני מסכים ולא כההוא'
אני מסכים ולא כההוא
20/10/2017 | 19:29
21
אני מסכים יבשים לנוזל
לצפיה ב-'אני דווקא מוסיפה את הנוזלים ליבשים ומערבבת במטרפה ידנית'
אני דווקא מוסיפה את הנוזלים ליבשים ומערבבת במטרפה ידנית
27/09/2017 | 21:32
40
עד שהתערובת אחידה. זה לא דורש ערבוב ארוך בד"כ.
לצפיה ב-'לתוך רטוב'
לתוך רטוב
20/10/2017 | 19:27
21
לתוך הנוזל שהנוזל למטה ומכסה מכול צד
לצפיה ב-' עזרה למתכון עוגיות ללא סוכר ותחליפיו'
עזרה למתכון עוגיות ללא סוכר ותחליפיו
20/09/2017 | 08:01
1
56

מבקשת עזרה אם יש לכם מתכון לעוגיות ללא סוכר וללא תחליפי סוכר. 
מותר  - טחינה.  ממרח שקדים . פצפוצי אורז מלא.  קמח שיפון מלא.
ביצים.  שקדים ואגוזים טבעיים. תפוחי עץ.  חלב שקדים ללא סוכר.
תודה ושנה שטובה
הילה
 
 
לצפיה ב-'אין לי הרבה נסיון באפייה ללא סוכר ותחליפים'
אין לי הרבה נסיון באפייה ללא סוכר ותחליפים
24/09/2017 | 11:30
35
מציעה לך לבדוק בפורום סוכרת. אני יודעת שהם משתפים שם גם במתכונים, ואולי יוכלו לעזור לך עם מתכון לפי המגבלות שהצבת.
לצפיה ב-'צריכה עזרה דחוף!- תרגום מתכונים מערבית לעברית'
צריכה עזרה דחוף!- תרגום מתכונים מערבית לעברית
19/09/2017 | 16:22
1
57
שלום
זקוקה דחוף בעזרה בתרגום 2 מתכונים עוואמה ואחד שדומה לצורוס
עדיפות לדובר/ת ערבית שפת אם כדי שלא יהיו טעויות בתרגום
אשמח אם תכתוב/י את המתכון המתורגם כאן מפורט ואופן הכנה
תודה מראש :)

מתכון ראשון:
https://m.youtube.com/watch?v=oUaAMJe3XIc

מתכון שני:
https://m.youtube.com/watch?v=7Szj3TDwK3I
לצפיה ב-'מקווה שתמצאי דובר/ת ערבית שיוכלו לעזור...'
מקווה שתמצאי דובר/ת ערבית שיוכלו לעזור...
19/09/2017 | 22:10
11
לצפיה ב-' שנה טובה וחג שמח '
שנה טובה וחג שמח
19/09/2017 | 14:23
16
 
חג שמח לגולשי האתר
 
שנה טובה ומתוקה
שכולנו נכתב ונחתם לחיים טובים ולשלום 
 
בברכה 
לצפיה ב-'עוגת דבש לימונית ל ושנה מתוקה '
עוגת דבש לימונית ל ושנה מתוקה
19/09/2017 | 14:06
2
84
עם השנים, העוגה הזו הפכה לעוגת הדבש המסורתית שלנו במשפחה.
היא מתובלת ולימונית, ונותנת קצת גיוון לעוגת הדבש המסורתית.
 
עוגת דבש לימונית (לתבנית 26 או קוגלהוף או שתי אינגליש קייק חד פעמיות)
 
¾   כוס שמן
 1  כוס דבש
 ½  כוס סוכר לבן או חום
 2  כפות ריבה טובה
2  ביצים
¾ כוס קפה חזק או תה, מצונן
½ 2 כוסות קמח רגיל
1  שקית אבקת אפיה
½ כפית סודה לשתיה
1  כפית של כל התבלינים בסה"כ:קינמון,ציפורן,אגוז מוסקט,זנגוויל- לערבב כפית מכל אחד    ביחד ולהוסיף כפית אחת מהתערובת.- כפית מחוקה של ציפורן, זנגויל ואגוז מוסקט וכפית גדושה של קינמון – לערבב יחד ולקחת כפית גדושה מהתערובת הזו.
3  כפות ברנדי או רום
קליפה מגוררת מחצי לימון
ניתן להוסיף 1/2 כוס של :צימוקים/אגוזים/שקדים מולבנים או תערובת שלהם
 
לזיגוג לימון
2 כפות גדושות אבקת סוכר
2 כפות מיץ לימון
קצת גרידת לימון

הכנה:

לערבב היטב בקערה עמוקה:סוכר+ביצים+שמן+דבש.
להוסיף את כוס הנוזלים,ברנדי וריבה.
לנפות קמח עם אבקת אפיה וסודה לשתיה,להוסיף את התבלינים ולערבב עם התערובת הנוזלית.
אם מוסיפים את הצימוקים והאגוזים לערבב אותם עם שתי כפות קמח,כדי שלא ישקעו בעוגה ולהוסיפם לעיסה. לשמן תבנית עגולה 26 או תבנית מרובעת בגודל 25X25,   או 2 תבניות אינגליש קייק או ץבנית קוגלהוף בינונית. אפשר לפזר בתחתית התבנית שקדים פרוסים או אגוזים ועליהם למזוג את תערובת העוגה. לאפות בערך 45 דק' בטמפרטורה של 170 מעלות. העוגה מוכנה כאשר קיסם יוצא ממרכזה כשהוא נקי.
 
כשהעוגה מתקררת הופכים אותה על צלחת הגשה ואז מומלץ להכין זיגוג לימוני ולזלף ממנו על העוגה:
לזיגוג לימון לערבב יחד לקרם קצת נוזלי את כל המרכיבים ולזלף על העוגה אחרי שהתקררה.
 
חג שמח ושנה טובה ומתוקה
לצפיה ב-'נראה נהדר....שנה טובה'
נראה נהדר....שנה טובה
26/09/2017 | 19:59
1
5
לצפיה ב-'תודה רבה :) שנה טובה גם לך'
תודה רבה :) שנה טובה גם לך
26/09/2017 | 21:03
8
ממליצה עליה בחום. גם מי שלא מתים על עוגות דבש ממש אוהבים אותה. כנאמר - לימון מוסיף המון 
לצפיה ב-'גלטין ואגר אגר'
גלטין ואגר אגר
16/09/2017 | 10:08
2
34
משהי יכולה להגיד לי מה היחס בין ג'לטין ואגר אגר?????
לצפיה ב-'לצערי אף פעם לא עבדתי עם אגר אגר'
לצערי אף פעם לא עבדתי עם אגר אגר
17/09/2017 | 21:59
29
אז לא יודעת להגיד מה היחסים בינו לבין ג'לטין.
 
מקווה שידעו לענות לך פה.
לצפיה ב-'מצאתי בחיפוש תגובה עם הסבר על המרת אגר אגר ועבודה איתו'
מצאתי בחיפוש תגובה עם הסבר על המרת אגר אגר ועבודה איתו
17/09/2017 | 22:02
36
מצרפת לך קישור.
 
 
בתקציר - 
 
אם מדובר באבקה אז היחס הוא 1:1 בין אגר אגר לג'לטין, אם מדובר בשבבי אגר אגר, היחס הוא 3:1 לטובת האגר אגר.
לצפיה ב-'מתכון למאפינס טוסקניים'
מתכון למאפינס טוסקניים
16/09/2017 | 18:05
2
334
1 כוסות קמח
1/3 כוס סוכר לבן
1 שקית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
3/4 כוס גבינת ריקוטה
2 כפיות גרידת תפוז
1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1/4 כוס שמן זית
1 ביצה
לציפוי
100 גר' אבקת סוכר
1-2 כפיות מיץ תפוזים
1 כפית מים
גרידת תפוז
רוזמרין קצוץ דק
ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות.
משמנים תבנית מאפינס (12 יח')בספריי שמן
בקערה גדולה מערבבים את החומרים היבשים ויוצרים גומה במרכז.
בקערה שניה מערבבים את הריקוטה, גרידת התפוז מיץ תפוזים שמן זית וביצה עד שמתקבלת בלילה אחידה ומוזגים אל תוך הגומה בקערה הראשונה.
מערבבים בעזרת כף עץ גדולה עד שכל החומרים מתאחדים. מתקבלת בלילה סמיכה.
מחלקים בצורה שווה בין 8 כוסות מאפינס בינוניות.
אופים כ- 20-25 דקות או עד אשר קיסם שננעץ במרכז יוצא נקי.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר כ-5 דקות ולאחר מכן ניתן להעביר לרשת עד לקירור מוחלט.
מערבבים את חומרי הציפוי ומזלפים מעל המאפינס לאחר שהתקררו לגמרי.
מקשטים בעלי רוזמרין שלמים.
 
לפרטים נוספים ופירוט מלא באתר של הסדנאות בישול שלי. 
בתאבון,
לימור
 
לצפיה ב-'נקרא מאד מעניין וטעים, וגם נראה ככה '
נקרא מאד מעניין וטעים, וגם נראה ככה
17/09/2017 | 21:57
21
תודה על השיתוף
לצפיה ב-'נראה מדהים'
נראה מדהים
01/11/2017 | 17:38
2
מקווה שאצליח לנסות בקרוב!
לצפיה ב-' החגים מתקרבים ואתם יכולים לשאול הכל על קינוחים '
החגים מתקרבים ואתם יכולים לשאול הכל על קינוחים
03/09/2017 | 16:24
35
1748
 
יש לכם קינוח שלא מצליח האירוח הזה בשבילכם
 
ביום ג', 12/9/17, בשעות 22:00-20:00, נארח בפורום את השף והקונדיטור אורן בקר, כדי לקבל את הטיפים הכי טובים לגבי קינוחים.
 
על האירוח
אפשר להכריז שהחגים בפתח ועימם גם ההכנות והבישולים לחג! כדי שתהיו אלופים בקינוחים ולא תעשו טעויות, אורן בקר יוכל לענות על השאלות שתמיד רציתם לשאול על קינוחים ולגלות את הסודות והשיטות.
קינוחי תפוחים לחג, קינוחים ללא גלוטן, קינוחי פרווה, אפייה, הקצפה, איך מגישים, מתכונים קלילים ומסובכים, קרים וחמים ועוד. אז אם תמיד רציתם לדעת איך עושים בצק פריך, או שהקצפת שלכם לא יוצאת משהו, הגעתם למקום הנכון!
 
על המתארח
השף-קונדיטור אורן בקר, המוכר מהתוכנית "בית הספר לאפייה" ו"ככה אופים את זה", הוא בוגר ביה"ס למלונאות "תדמור", למד בביה"ס המפורסם "קורדון בלו" ועבד ב"רביבה וסיליה", "סי קפה" ו"רולדין". אורן מקפיד להשתלם במיטב בתי הספר בפריז ומעמיק כל העת את ידיעותיו בכל תחומי האפייה, הקונדיטוריה ועוד. 

העלו את שאלותיכם על גבי שרשור זה כבר עכשיו!
 
 
 
לצפיה ב-'קינוחים פרווה'
קינוחים פרווה
03/09/2017 | 16:41
1
185
שלום אורן,
לקראת החג המתקב אשמח לשמע על מתכון משגע לקינוחי כוסות פרווה . משהו שכולם יגידו ואוו
לצפיה ב-'קינוח מיוחד'
קינוח מיוחד
12/09/2017 | 21:36
125
אהלן
ממליץ על פרפיי דבש ...עם תפוחים מוקפצים בקרמל...ומרנג איטלקי
מהמם וקליל...
יש מתכון שלי ברשת...לחצי פרפיי דבש ואת שמי ויעלה המתכון. 
חג שמח
לצפיה ב-'ישששששששש תודה!'
ישששששששש תודה!
04/09/2017 | 09:45
1
136
היי אורן,
השאלה שלי לא קשורה לחג אבל כבר הרבה זמן זה משהו שאני מנסה לפתור.
אני קונה שמנת מתוקה להקצפה, הכי רגילה.
על מנת לעשות פרחי קצפת על עוגות, שהן עגב יוצאות מצוינות, גם חיצונית וגם מבחינת טעם.
אין לי קערה מיוחדת, אלא מקציף חשמלי שאוחזים ביד ואני משתמש בו בכל קערה שאני רוצה.
האם זו הסיבה שמעולם לא הצלחתי לעשות קצפת?
אני משתמשת בכל המיכל ומטה אותו הצידה מעט בהתחלה, אני מנסה להקציף במהירות הכי גבוהה ולא קורה כלום, השמנת נשארת במרקם כמו חלב.
מה עושים? 
לצפיה ב-' שמנת מתוקה להקצפה...'
שמנת מתוקה להקצפה...
14/09/2017 | 07:51
64
חייבים לבדוק את אחוז השומן של השמנת..
על מנת שתקציף ,
חייבת ליהיות מינימום עם 32 אחוז שומן או 38 אחוז שומן.
ברגע שהשמנת קרה והיא באחוזי השומן שציינתי אין שום סיבה שהיא לא תקציף כראוי 
וזה לא משנה עם מקציפים עם מקצף ידני או מיקסר...
תודה רבה.

לצפיה ב-'קינוחים פרווה'
קינוחים פרווה
04/09/2017 | 10:12
1
139
היי איזה כיף :)
שתי שאלות - 
אשמח להמלצה על קינוחי פרווה לחג - אבל מרשימים, בכוסות או עוגה...
השאלה אם באמת הקצפת צמחית טעימה במוסים ובעוגות פרווה..
שאלה שנייה - אפשר מתכון מנצח למלבי פרווה אבל בכמות גדולה? ל24 כוסות קטנות
 
המון תודה
וחג שמח וטעים  
 
לצפיה ב-'קינוח פרווה לחג'
קינוח פרווה לחג
14/09/2017 | 07:52
78

יש הפקה שעשיתי עם קינוחי פרווה נפלאים לחג ב x net
תרשמו בחיפוש ברשת אורן בקר קינוחי פרווה ראש השנה
ןהפקה נפלאה ונגישה תפתיע בדיוק את רצונכם.
 
מתכון למלבי פרווה בכוסות-
250 גר שמנת צמחית
240 גר מים
60 גר קורנפלור
800 גר קרם קוקוס
100 גר סוכר
2 כפות מיי ורדים
להרתיח בסיר שמנת,מיי ורדים, קרם קוקוס וסוכר.
לבלול בקערה מים וקורנפלור.
להשוות טמפרטורות ולבשל עד כדי הסמכת הקרם.
לחלק את הקרם לכוסות הגשה.
מקשטים בסירופ מי ורדים, קוקוס טחון ואגוזי מלך טחונים.
מתכון לסירופ-
כוס סוכר
כוס מים
מיי ורדים לפי טעם אישי
2 טיפות צבע מאכל אדום
הסמכה- 3 כפות קורנפלור פלוס רבע כוס מים
 
לצפיה ב-'אתן לתמונה לדבר '
אתן לתמונה לדבר
04/09/2017 | 16:38
207
אורן אני מאוד רוצה להכין לבד עוגה כזאת עם המספר 30, ומוכנה להשקיע המון!
אשמח ממש להכוונה או מתכון טוב שיעזור לי
לצפיה ב-'אני סוכרתי, בת זוגי כנ"ל, החותנת ללא בעיות'
אני סוכרתי, בת זוגי כנ"ל, החותנת ללא בעיות
04/09/2017 | 18:20
2
152
מה אתה מציע לנו להכין, שלא יהיה קינוח בסגנון פיי ופירות, שיהיה מתאים גם לסוכרתיים, מפונפן קצת [ מגיע לנו, לא?!]
תודה וחג שמח 
לצפיה ב-'קינוח סוכרתי'
קינוח סוכרתי
14/09/2017 | 07:53
1
66

כל מתכון עם סוכר ניתן להחליף את הסוכר במתכון במלטיטול או כמו סוכר.
ולקבל טעם קינוחי טעים .
ניתן לעבוד עם סטיוויה נוזלית או אבקתית..וגם לקבל תוצאות מרשימות.
ניתן להשיג תחליפי סוכר איכותיים בכל סופר או בתי טבע.
 
לדוגמא-
לוקחים תפוחים קולפים אותם וחותכים לרבעים.
מקפיצים בחמאה ומעט קינמון.
מתבלים עם מעט מיץ לימון טרי וסטיוויה.
ניתן להכין קרמבל ללא סוכר..מתכונים רבים יש ברשת....
ממלאים עלי סיגר או בלינצס במלית התפוחים מטגנים קלות במחבת חמה.
ומגישים עם קרמבל אפוי וקריספי.
 
לצפיה ב-'תבורך, תודה רבה '
תבורך, תודה רבה
14/09/2017 | 12:01
8
לצפיה ב-'דודה שלי ז"ל היתה מכינה עוגיות. שנקראות "נון פלוס אולטרה"'
דודה שלי ז"ל היתה מכינה עוגיות. שנקראות "נון פלוס אולטרה"
04/09/2017 | 19:54
120
שזה גם כינויו של ישו.
עוגיות קטנות עגולות מבצק פריך מאוד על זה מרנג 
ובינהם ריבה אדומה .
אשמח למתכון בתודה מראש צ'י
לצפיה ב-'מצטרפת לשאלה על סוכרתיים'
מצטרפת לשאלה על סוכרתיים
05/09/2017 | 09:41
1
58
וגם מי שלא סוכרתי ורוצה לשמור ולהימנע מסוכר...
 
האם יש קינוחים שאפשר להכין ולהינות מהם באמת? להתפנק?
אילו מוצרים אתה ממליץ שיהיו מתוקים באופן טבעי? מקווה שהגדרתי זאת נכון... סוג של תחליפים בריאים יותר לסוכר. 
לצפיה ב-'קינוח סוכרתי'
קינוח סוכרתי
14/09/2017 | 07:55
47

כל מתכון עם סוכר ניתן להחליף את הסוכר במתכון במלטיטול או כמו סוכר.
ולקבל טעם קינוחי טעים .
ניתן לעבוד עם סטיוויה נוזלית או אבקתית..וגם לקבל תוצאות מרשימות.
ניתן להשיג תחליפי סוכר איכותיים בכל סופר או בתי טבע.
 
 
לצפיה ב-'אורן שלום וברוך הבא לפורומים'
אורן שלום וברוך הבא לפורומים
05/09/2017 | 15:39
1
70
אני בטוחה שכמוני כולן היו רוצות "לתקתק" קינוח, כלומר, להכין בספונטניות ולא שייקח כמה שעות כי לא תמיד זה מתאים. אם יש לך טיפים לקינוחים מהירים וקלים להכנה אשמח לשמוע. רלוונטי לארוחת חג וגם בכלל ביום יום
 
לצפיה ב-'קינוחים מהירים-'
קינוחים מהירים-
14/09/2017 | 07:55
64

לארוך השנים עשיתי הפקות רבות של קינוחים מהירים שנראים נהדר..
שווה להסתכל ברשת על מתכונים שלי ולקבל המון רעיונות ..
הכל קיים ברשת וזמין אז אין מה לכתוב פעמיים.

לצפיה ב-'עוגת גבינה, אחת ולתמיד'
עוגת גבינה, אחת ולתמיד
08/09/2017 | 11:00
2
94
הרבה עיצות איך לקבל עוגת גבינה עם נפילה מינימלית, האם יש דרך לקבל עוגת גבינה שתהיה טיפה יותר גבוהה מהגובה ההתחלתי של הבלילה?
האם מראש זה בעייתי לאפות בתבנית אינגליש קייק (משומנת היטב)
קצף החלבונים לעוגה - כשיבש מתערבב בגושישים ויש חשש לשבירתו בזמן הקיפול עירבוב או לעבוד עם קצף לא יבש שקל לקפלו
אשמח למתכון שווה ובדוק שיתאים למטבח הבייתי
לצפיה ב-'טיפים לאפיית עוגת גבינה-'
טיפים לאפיית עוגת גבינה-
14/09/2017 | 07:56
1
68

אי אוהב לאפות עוגת גבינה בחום נמוך 110 מעלות עם קערה עם מים שמונחת בתחתית התנור.
כמו כן אני אוהב לאפות עם ביצים שלמות ולא מופרדות.
אפייה בחום נמוך מבטיחה צבע לבן וקרום מושלם,
אחידות באפייה ותוצאה נפלאה!!
הקישי אורן בקר גבינה אפוייה בגוגל ויעלה לך מתכון מצויין כבקשתך.
אם עובדים עם ביצים מופרדות חשוב שקצף החלבונים יהיה יציב 
ולקפל קלות למסת הגבינה בלי "לשבור" את המסה.
 
לצפיה ב-''
18/09/2017 | 14:57
13
חבל שהמתכון לא תואם את ההמלצות http://food.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1057521
לצפיה ב-'עוגת הממתקים'
עוגת הממתקים
10/09/2017 | 08:54
2
63
שלום אורן,
ישנן עוגות רבות שמעליהן יש ממתקים/שוקולדים/עוגיות... אשמח לדעת מה צריך להיות במרכיבי העוגה כדי שהיא לא תיפול ממשקל הממתקים? איזה עוגה הכי מומלצת?
והאם מומלץ עוגה "כושית" או עוגת גבינה? 
לצפיה ב-'וגם נשמח לטיפים לגבי העוגה הזאת'
וגם נשמח לטיפים לגבי העוגה הזאת
12/09/2017 | 09:25
68
איזה סוג בצק ואיזה סוג קרם?
לצפיה ב-'לגבי איזה עוגה מומלצת שתהיה יציבה כששמים עליה ממתקים'
לגבי איזה עוגה מומלצת שתהיה יציבה כששמים עליה ממתקים
14/09/2017 | 07:58
37

האפשרויות כולם טובות מעוגות בחושות דרך עוגה כושית למסת פונדנט או מסת קרם עשירה כמו מוס שוקולד טראפלס...לא רואה שום בעיה בשום אופצייה.

לצפיה ב-'עוגת דבש קצת אחרת?'
עוגת דבש קצת אחרת?
10/09/2017 | 20:24
1
53
אורן שלום, איזה כייף שאתה פה
 
רציתי לבקש בקשה...
אני לא מתה על דבש, אבל בכל זאת יש ציפייה וחיבה לעוגות דבש במשפחה שלי.
האם יש לך רעיון או מתכון לאיזשהו טוויסט לעוגת הדבש המסורתית, כך שטעמה יהיה קצת שונה ומרענן וגם אני אוכל להנות ממנה?
 
תדה רבה!
 
לצפיה ב-'עוגת דבש מיוחדת'
עוגת דבש מיוחדת
14/09/2017 | 07:59
59

ממליץ בחום על עוגת דבש עם חלבה---- מתכון נפלא.
הקישי בגוגל אורן בקר עוגת דבש חלבה ויעלה מתכון מעולה.
שנה טובה!!!
 
לצפיה ב-'ללא גלוטן ועוד...'
ללא גלוטן ועוד...
11/09/2017 | 11:00
1
32
אני ואישתי מארחים בחג בני משפחה רבים ביניהם שני טבעוניים ובחורה רגישה לגלוטן... האם יש לך רעיון (ברמת ההמלצה הבסיסית כמובן, לא מתכון מפורט) לקינוח שיכול להתאים להם ולהרשים בהתאם לחג?
שנה טובה,
אורי
 
 
 
 
לצפיה ב-'קינוח טבעוני וללא גלוטן'
קינוח טבעוני וללא גלוטן
14/09/2017 | 08:00
32

מוס שוקולד מריר וקוקוס עם בננות מוקפצות ברום.
פנקוטה טבעונית עם אגוזי לוז וגרגירי רימון...
שיפודי פירות עם טופי 
ועוד...
יש המון המון מתכונים בסגנון ברשת...
 
לצפיה ב-'תפוחים ותמרים....'
תפוחים ותמרים....
12/09/2017 | 09:32
1
32
אורן שלום,
קודם כל זה בהחלט משעשע שהשאלות הן כמעט רק של נשים...
והשאלה שלי-
אני יודעת שרוב מתכוני הקינוחים לראש השנה הם עם תפוחים ו/או דבש, אבל אני דווקא חושבת שמכיוון שבני המשפחה כבר אוכלים תפוחים בדבש בארוחה (בברכות שבהתחלה) אני לא מבינה מדוע להגיש להם שוב תפוחים 
יש בזה משהו, לא?
לכן אשמח להמלצה לקינוח קר לראש השנה שאני יכולה להכין יום לפני (כי לא אספיק בערב החג) ולשמור במקרר, ושכן יכול להתאים איכשהו לחג... ובלי תפוחים ודבש 
לצפיה ב-'קינוח קר לראש השנה-'
קינוח קר לראש השנה-
14/09/2017 | 08:02
60

הייתי מכין קרם פנקוטה שמנתי עם מחית פסטוק ומשלב דובדבני אמרנה.
מוס שוקולד מריר מזולף עם ליקר קוואנטרו
פרפיי חלבה ומיקס אגוזים....
 
לצפיה ב-'קראמבל תפוחים'
קראמבל תפוחים
12/09/2017 | 11:36
40
שלום לאורן ולחברי הפורום. אני רוצה להכין קראמבל תפוחים והוא צריך לאחר ההכנה להיות בדרך לארוחה במשך כמעט שעה.
האם כדאי להכין אותו לגמרי כולל אפייה ורק לחמם במקום (אני מניחה שבמיקרו) או שעדיף להכין בלי האפייה ולאפות במהלך הארוחה? במקרה כזה האם אפשר להכין יום מראש? אני רוצה שהוא יהיה מאוד חם כי אניח לצד כל מנה כדור גלידה וניל. אראה את תשובתך מחר בבוקר, תודה רבה מראש
לצפיה ב-'מאפינס דבש '
מאפינס דבש
12/09/2017 | 19:39
38
שלום רב, איזה כיף שלא פספסתי כי יש לי כמה שאלות.
כשאני מכינה מאפינס דבש הנגלה הראשונה בתנור יוצאת מצוין, אבל הנגלה השניה והשלישית תופחת בצורה מאוד לא יפה ואחידה.
בבלילה יש אבקת אפייה ומעט סודה לשתיה.
 
לצפיה ב-'טורט בשכבות'
טורט בשכבות
12/09/2017 | 19:43
43
יש לי מתכון לעוגת טורט שמחלקים לשלוש תבניות ואופים.
יש לי תנור ביתי רגיל ולכן אני נאלצת לאפות כל תבנית בנפרד. מה הדרך הכי טובה לשמור את הבלילה בזמן האפייה כדי שגם התבנית השנייה והשלישית יצאו טוב כמו הראשונה.
תודה רבה
לצפיה ב-'אורן, שמחים ומתרגשים לקראתך '
אורן, שמחים ומתרגשים לקראתך
12/09/2017 | 20:01
31
אז לפני הכל, תודה רבה רבה על שבאת לפורום המתוק שלנו כדי לעזור לנו להתכונן לחג, ובכלל, לשתף אותנו בידע העשיר שלך.
 
שתהיה לך ולכולנו שנה טובה ומתוקה כדבש
לצפיה ב-'ושאלה אחרונה (מקווה ) עוגיות מקרון'
ושאלה אחרונה (מקווה ) עוגיות מקרון
12/09/2017 | 20:06
34
הכנתי הרבה מאוד פעמים עוגיות מקרון בשיטה הצרפתית ללא צבעי מאכל ולא נתקלתי בבעיות.לאחרונה הזמינו אצלי מקרון צבעוני ואז הכל התחיל להסתבך...
אני משתמשת בצבע מאכל ג'ל ולפני האפייה נראה מושלם הבעיה שבגמר האפייה הצבע לא מגרה במיוחד. אני אופה 16 דקות על 150 מעלות, אם אני אופה פחות זה צבע יפה אבל אז לא אפוי מספיק ולמרות שנפרד מהנייר אפייה יותא מידי רך ואחרי יום במקרר זה כבר ממש מידי רך.
יש פתרון?
שאלה נוספת לגבי מקרון -
מקרון במילוי גנאש הקפאתי כבר ויצא מצוין. מה לגבי מקרון במילויים שהם לא על בסיס שוקולד אלא כמו קרם לימון מבושל, מלית אוכמניות מבושלת וכדו'. ניסיתי בעבר להקפיא לשבוע והיה מוצלח, האם יחזיק יותר זמן מזה בהקפאה?
תודה רבה!
 
לצפיה ב-' האירוח התעכב בשל סיבות טכניות, אורן בקר יענה היום '
האירוח התעכב בשל סיבות טכניות, אורן בקר יענה היום
13/09/2017 | 08:42
1
17
לצפיה ב-''
13/09/2017 | 21:16
8
לצפיה ב-'מזל טוב אורן, בהצלחה, וברוך הבא לאירוח של תפוז אנשים ! :)'
מזל טוב אורן, בהצלחה, וברוך הבא לאירוח של תפוז אנשים ! :)
14/09/2017 | 02:43
21
לצפיה ב-'עוגת פבלובה עם קצפת ופירות יער - קלה להכנה'
עוגת פבלובה עם קצפת ופירות יער - קלה להכנה
11/09/2017 | 19:25
1
704
חומרים:
4 חלבונים של ביצה גדולה
3/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל (20 גרם)
1.5 כפות קורנפלור

למילוי:
1 כוס שמנת מתוקה
2  כפות סוכר
1/2 כפית תמצית וניל

סרטון הכנה:
https://www.youtube.com/watch?v=zgqYxPuHwRQ
 
לצפיה ב-'וואו !!!!!!!'
וואו !!!!!!!
12/09/2017 | 09:33
12

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ