לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1090810,908 עוקבים אודות עסקים

פורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

לצפיה ב-'מתכון לקאפקייקס שוקולד נוטלה'
מתכון לקאפקייקס שוקולד נוטלה
22/05/2018 | 21:17
2
136
מתכון לקאפקייקס שוקולד נוטלה
לקאפקייקס-
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 כוס חלב
קורט מלח
1/2 כפית תמצית וניל
4 כפות קקאו
3/4 כוס קמח
1/2 שקית אבקת אפייה
2 כפות קוקוס טחון
50 גרם שוקולד צ'יפס
לגנאש נוטלה:
150 גרם ממרח נוטלה
150 מ"ל שמנת מתוקה
אגוזים קצוצים ושוקולד מגורר לקישוט
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
בקערה טורפים יחד ביצים, סוכר, שמן, חלב , מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית שקעים עם עטרות נייר ששומנו בספריי שמן, וממלאים עד ל-3/4 גובה. מעל כל קאפקייק מפזרים שבבי שוקולד צ'יפס.
אופים במשך כ-15-20 דקות לקאפקייקס בינוניים או 12 דקות למיני קאפקייקס. מקררים בטמפ' החדר.
ציפוי גנאש נוטלה-
מביאים את השמנת המתוקה לסף רתיחה ומכבים את האש.
מוסיפים קרם נוטלה ומערבבים עד להמסה מלאה. מצננים במקרר כ 10 דקות.
מצפים את הקאפקייקס בגנאש ומקשטים באגוזים ובשוקולד. שומרים בקופסה סגורה במקרר עד שבוע.
 
למתכון המלא ומתכונים נוספים
 
לצפיה ב-'תודה רבה. נראים מעולים '
תודה רבה. נראים מעולים
24/05/2018 | 21:50
4
לצפיה ב-'והמתכון שלך מככב בדף הראשי של תפוז '
והמתכון שלך מככב בדף הראשי של תפוז
25/05/2018 | 14:39
8
לצפיה ב-'נסיונות כושלים להכנת מוס...'
נסיונות כושלים להכנת מוס...
19/05/2018 | 09:08
1
28
היי, במתכון של מוס שוקולד חלב היה כתוב להרתיח שמנת מתוקה עם שוקולד חלב. עשיתי את זה למרות שאני מבינה שאסור להרתיח, רק להביא לסף רתיחה. מה אני עושה עם התערובת המורתחת? יש סיכוי שהיא תקציף למוס? יש הצעות אחרות לקינוח שאפשר להשתמש בתערובת הזו? תודה!
לצפיה ב-'מצטערת שרק עכשיו עונה... אבל מקווה שהתשובה תועיל'
מצטערת שרק עכשיו עונה... אבל מקווה שהתשובה תועיל
19/05/2018 | 21:30
15
לא נורא שהשמנת הגיעה לרתיחה. כשהתערובת חלקה ואחידה, מקררים אותה ללילה או כמה שעות במקרר ולמחרת מקציפים את התערובת עם עוד 1/2-1 מיכל שמנת מתוקה, במהירות בינונית, עד שמתקבל מוס אוורירי יותר. להיזהר מהקצפת יתר.
לצפיה ב-'שבת שלום וחג שבועות שמח לכולם '
שבת שלום וחג שבועות שמח לכולם
18/05/2018 | 14:13
3
שיהיה לכולם חג שמח וטעים

מי שרוצים מוזמנים לצרףלכאן את מתכוני החג המתוקים שלכם
תמונות יתקבלו בברכה, בצירוף המתכון המלא (לא רק  קישור חיצוני).

חג שמייח!
לצפיה ב-'ציפוי לעוגת גבינה קרה'
ציפוי לעוגת גבינה קרה
17/05/2018 | 14:01
7
23
שלום,

אשמח לקבל עזרה בנוגע לציפוי עוגת גבינה קרה. אני רוצה לצפות בציפוי המתוק שרואים על הרבה עוגות גבינה קרות, כמו ציפוי אוכמניות או פסיפלורה וכדומה. כל פרות היער הקפואים חוסלו בסופרמרקט ולא מצאתי מה לקנות. לא ידעתי אפילו איפה לחפש. בסוף קניתי מעדן פירות יער ללא תוספת סוכר (אנחנו לא אוהבים מתוק מאד), מהמדף של הריבות. אין לי מושג אם זה מתאים לציפוי? מתאים אחרי איזשהוא עיבוד? דילול?, או שאולי לא מתאים בכלל?

תודה מראש לעונים

לצפיה ב-'אני חושב שאת מתכוונת לזה'
אני חושב שאת מתכוונת לזה
17/05/2018 | 16:12
1
73
לצפיה ב-'לא, היא מתכוונת לציפוי פירות יער/אומניות על עוגת גבינה'
לא, היא מתכוונת לציפוי פירות יער/אומניות על עוגת גבינה
17/05/2018 | 22:18
18
מה שצירפת בקישור זה גלסאז' / מירור.
לצפיה ב-'מעדן פירות יער כזה מתאים בהחלט לציפוי עוגת גבינה'
מעדן פירות יער כזה מתאים בהחלט לציפוי עוגת גבינה
17/05/2018 | 22:16
4
23
אני משתמשת הרבה במעדנים כאלה כמו סן דלפור ודומיו. מערבבים אותו קצת שיהיה יותר חלק ומורחים על העוגה כשהיא קרה ויציבה.
 
לצפיה ב-'כן, לזה התכוונתי. אפשר לדלל אותו טיפה עם מים חמים כדי שיהיה '
כן, לזה התכוונתי. אפשר לדלל אותו טיפה עם מים חמים כדי שיהיה
18/05/2018 | 01:06
3
10
קל יותר למרוח, או שזה לא רעיון טוב?
לצפיה ב-'לדעתי אין צורך לדלל אותו. כשמערבבים הוא נעשה יותר נוזלי'
לדעתי אין צורך לדלל אותו. כשמערבבים הוא נעשה יותר נוזלי
18/05/2018 | 01:10
2
10
אבל אם לדעתך צריך לדלל קצת, זה אפשרי.
לצפיה ב-'תודה רבה. עזרת לי מאד.'
תודה רבה. עזרת לי מאד.
18/05/2018 | 01:11
1
4
לצפיה ב-'בשמחה ⁦⁩'
בשמחה ⁦
18/05/2018 | 01:15
לצפיה ב-'יש לי שאלה ומחפש עזרה ויעוץ '
יש לי שאלה ומחפש עזרה ויעוץ
26/04/2018 | 19:47
53
רציתי להכין ריבועי פקאן,שכבר יצא לי להכין,אבל עם בצק פריך רגיל\שקדים אבל בא לי להכין בצק פריך פיסטוק,הוא ממש ממש טעים!

השאלה היא,אם בצק פריך פיסטוק יהיה מתאים לפקאן עם קרמל?
או שבכלל..לא אכפת לי משהו אחר,אבל מה הולך עם בצק פריך פיסטוק? איזה טעם,וטקסטורה יתאימו לבצק כזה?

ולא בא לי להכין את זה כעוגה או טארט,אלה כריבועיות/חיתוכיות כאלה ששומרים בקופסא.. :)

מישהו/י משהו?! הצעות?



**מצרף תמונות של ריבוע פקאן שהכנתי בעבר


לצפיה ב-'קינוחים פרווה '
קינוחים פרווה
25/04/2018 | 19:15
2
35
האם יש המלצות לקינוחי גורמה פרווה ?
אשמח למתכונים
שרי
לצפיה ב-'מה נחשב גורמה עבורך?'
מה נחשב גורמה עבורך?
26/04/2018 | 08:32
9
לצפיה ב-'קינוחים בכוס'
קינוחים בכוס
17/05/2018 | 16:13
9
זה תמיד מרשים 
לצפיה ב-'רואיל אייסינג'
רואיל אייסינג
17/04/2018 | 11:16
1
42
אשמח לעזרה איך עובדים עם רויאל אייסינג .. אני רוצה לעצב עוגיות ליומולדת של הבת שלי
לצפיה ב-'היי חנוש'
היי חנוש
17/04/2018 | 16:54
32
האם את רוצה להכין לבד רויאל אייסינג או שאת משתמשת ברויאל אייסינג קנוי?
 
מציירים איתו על עוגיות שטוחות וחלקות, כמובן קרות לגמרי אחרי האפייה.
 
בכל מקרה, את הרויאל אייסינג, שצריך להיות די סמיך, מזלפים בעזרת שק זילוף עם פיה בעלת חור קטן, או שיוצרים קונוסים מנייר אפייה אותם ממלאים באייסינג וחותכים חור קטן מאד בקצה.
רצוי ליצור קווי מתאר משוקולד מומס או רויאל אייסינג סמיך, לתת לקוי המתאר להתייבש מעט באוויר ואז למלא את החללים ברויאל אייסינג.
את הרויאל אייסינג ניתן לצבוע בצבעי מאכל, רצוי צבעי מאכל ג'ל, שהם מרוכזים יותר ולא ידללו את הרויאל אייסינג.
 
אם את זקוקה למתכון לרויאל אייסינג, תכתבי לי. גם בגוגל ודאי תוכלי למצוא מתכונים לרויאל אייסינג.
 
 
לצפיה ב-'חג פסח שמח לכולם '
חג פסח שמח לכולם
30/03/2018 | 16:32
3
20
שיהיה לכולנו חג אביבי, טעים, שמח וחופשי

אשמח אם תשתפו במתכונים של קינוחים/עוגות/מאפים שלכם לפסח.
בבקשה לצרף מתכונים מלאים, לא רק קישורים ו/או תמונות.


לצפיה ב-'עוגת מוס לימון על דקואז שקדים (כשרה לפסח)'
עוגת מוס לימון על דקואז שקדים (כשרה לפסח)
03/04/2018 | 19:58
2
259
זו היתה מלכת ליל הסדר שלנו. חוסלה עד הפירור האחרון למרות הארוחה הענקית שהיתה לפניה
 
עוגת מוס לימון על בסיס דקואז שקדים
לתבנית עגולה 24
 
לדקואז:
2  חלבונים
80  גרם סוכר
60  גרם שקדים טחונים
60  גרם אבקת סוכר
2  כפות קורנפלור
 
למוס הלימון:
7 גרם אבקת ג'לטין (1/2 שקית או כפית וחצי של אבקה/גרגירים) מושרית ב 1/4 כוס מי ברז
חצי כוס מיץ לימון טרי
גרידה דקה מלימון אחד
  3/4 כוס סוכר 
 4 ביצים מופרדות 
 1 כף סוכר 
מעט מלח
 1 שמנת מתוקה (250 מ"ל/כוס)
 1 כף סוכר וניל

אופן ההכנה:
הדקואז:
לחמם תנור ל170 מעלות
1. מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קרם יציב ורך
2. מקפלים בהדרגה את שאר החומרים לתוך הקצף.
3. מזלפים לעיגול בקוטר הרינג ואופים בערך 20 דקות עד שהואמתייצב ומשחים קצת.
4. מצננים את הדקואז ומעבירים אותו לתוך תבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה. אם צריך, חותכים קצת מהדפנות של הדקואז כדי שייכנס (אפשר לפרק את התבנית הקפיצית, לסגור את הטבעת ולהשתמש בה כמו בחותכן כדי שהדקואז יהיה בגודל המתאים).
 
שמים שקף בתוך התבנית, בין הדופן לדקואז. לא חובה אבל אני ממש ממליצה, כי אז המוס יצא הרבה יותר יפה וחלק בהגשה.
 
הכנת המוס:
מערבבים 7 גרם ג'לטין ברבע כוס מים ומניחים בצד לרבע שעה בערך, עד שהג'לטין סופג את כל המים.
בינתיים בסיר קטן מבשלים חלמונים, מיץ לימון, 3/4 כוס סוכר וגרידת לימון, עד שנוצר קרם קצת סמיך. להיזהר לא להגיע לרתיחה חזקה, להגיע לסף רתיחה א רתיחה ממש עדינה, אחרת החלמונים יתקרשו לחביתה.
מוסיפים את הג'לטין ומבשלים עד שהוא נמס לגמרי.
מסננים את הקרם ונותנים לו להתקרר לטמפ' החדר.
אם רוצים שגרידת הלימון תורגש בעוגה, אפשר להוסיף את גרידת הלימון אחרי שהקרם מבושל ומסונן. אני מעדיפה לשים אותו בהתחלה ולסנן.
כשהקרם בטמפ' החדר, מקציפים את החלבונים עם כף סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה.
מקפלים את החלבונים עם קרם הלימון למוס אחיד ואוורירי.
מוזגים את המוסעל תחתית הדקואז,  מיישרים ומקררים לכמה שעות, רצוי ללילה.
 
ביום ההגשה מקציפים שמנת מתוקה עם כף סוכר וניל לקצפת יציבה ומזלפים אותה יפה על העוגה. אפשר לקשט במעט גרידת לימון ובתותים אם הם בעונה. 
 
 
לצפיה ב-'נראית מלכותית יפה וטעימה, '
נראית מלכותית יפה וטעימה,
27/04/2018 | 00:21
1
6
האם קמח תפו"א יכול להחליף קורנפלור בדקואז?
לצפיה ב-'תודה רבה. סביר שאפשר להחליף קורנפלור בקמח תפו"א'
תודה רבה. סביר שאפשר להחליף קורנפלור בקמח תפו"א
27/04/2018 | 00:41
2
המטרה לייצב קצת יותר את הדקואז ושיהיה יותר עוגתי מסתם מרנג רגיל.
לצפיה ב-' מחכים לכם בפורום חדש - קניות באינטרנט '
מחכים לכם בפורום חדש - קניות באינטרנט
11/03/2018 | 15:13
7
 

בפורום חדש תקבלו הצעות לרכישות שוות, לינקים למוצרים ומבצעים חמים, אפשר להתייעץ על קניה, החזרה ותשלום אונליין ולקיים דיונים על קניות שעשיתם
היכנסו עכשיו לפורום קניות באינטרנט
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2586
 
לצפיה ב-'האם ניתן לטחון פרג עם בלנד מוט? (של פיילוט, אם זה משנה)'
האם ניתן לטחון פרג עם בלנד מוט? (של פיילוט, אם זה משנה)
25/02/2018 | 02:27
2
46
הסט נראה בערך כך (רק "מותג" אחר) ומעולם לא השתמשתי בו (לא אני קניתי אותו).
 
לא ניסיתי לטחון פרג עד היום, ואני לא רוצה לקנות סתם... (ואז להיתקע עם פרג שלם שאין לי מה לעשות איתו). בעבר קניתי פרג טחון אבל הוא כבר התקלקל, וקראתי שפרג טחון חייבים לצרוך טרי ועדיף לטחון ממש לפני השימוש כי הוא מתקלקל מהר.
 
יש לי גם מטחנה ידנית שקניתי פעם לזרעי פשתן, לא בטוחה שהיא מתאימה מספיק לטחינה עדינה והיא גם מאוד איטית.
 
לצפיה ב-'בשביל לטחון פרג צריך מטחנת קפה ותבלינים'
בשביל לטחון פרג צריך מטחנת קפה ותבלינים
04/03/2018 | 12:39
1
26
שתי האופציות שהעלית לא ממש מתאימות למשימה.
 
מצרפת קישור לזאפ עם דוגמאות למטחנות כאלה:
 
 
אני אישית קונה פרג טחון טרי מחנות תבלינים ושומרת אותו במקפיא, וככה הוא מחזיק יותר זמן.
לצפיה ב-'תודה, זה כבר לא רלוונטי כמובן... בסוף טחנו לי בדוכן תבלינים.'
תודה, זה כבר לא רלוונטי כמובן... בסוף טחנו לי בדוכן תבלינים.
04/03/2018 | 13:32
13
לצפיה ב-'חלבונים - איסוף'
חלבונים - איסוף
07/02/2018 | 18:12
8
100
אני אוספת חלבונים בצנצנת ריבה גדולה או אחרת, ומסמנת על המכסה ב טוש כמה הוספתי בכל פעם, ומקפיאה אותם, לפני הכנה, מסכמת את כל המספרים ויוצא מספר מדויק, לא צריכה להתאמץ לזכור, מפשירה לילה במקרר,

לצפיה ב-'נשמע מעולה, רעיון נפלא אבל רק שאלה'
נשמע מעולה, רעיון נפלא אבל רק שאלה
22/02/2018 | 16:21
4
57
בעצם שאלה משלימה,
האם גם קופת החולים משתתפת בזה? ואיזה ביטוח את מליצה משלים, מושלם וכו או עדיף פרטי?
אני בעצם מקדים שאלה לסלמונלה, כלומר אין פה אם תקבלי סלמונלה, אלא מתי תקבלי את הסלמונלה.
 
לצפיה ב-'מה השאלה?'
מה השאלה?
23/02/2018 | 09:55
22
לצפיה ב-'נשמר נקי בהקפאה עד הכנה'
נשמר נקי בהקפאה עד הכנה
23/02/2018 | 09:59
2
49
ארבעים שנה, ובלי סלמונלה, לא חושבת שאם מקפידים לשמור נכון יש סכנה,
הילדים והנכדים גם אוכלים, ועד כה הכל היה תקין, אם יש לך , שוב אתה, מידע ספציפי, אשמח לשמוע, ובלי ציניות, ענייני בלבד
 
לצפיה ב-'אני מבין שאת רופאה'
אני מבין שאת רופאה
23/02/2018 | 14:12
1
51
וזה בסדר 
רק ספרי באיזה בית חולים התאשפזת ואיך היה
לצפיה ב-'אורח שבא לתקוף בציניות'
אורח שבא לתקוף בציניות
24/02/2018 | 00:53
53
תחת מעטה האנונימיות, לא רצוי כאן בפורום...
 
נא לשמור על תרבות הכתיבה, אחרת ההודעות יימחקו.
לצפיה ב-'שאלה טכנית '
שאלה טכנית
24/02/2018 | 00:56
2
50
אם את אוספת כל פעם חלבונים ומוסיפה לצנצנת, ונגיד שאת צריכה רק חלק מהכמות שאספת... את צריכה להפשיר את כל תכולת הצנצנת בכדי למדוד את הכמות הרצויה הרי, ואז מה? להקפיא שוב אחרי ההפשרה, וחוזר חלילה?
 
לצפיה ב-'ממש לא, אספת בכמות שצריכה לשימוש, 12 חלבונים נניח בצנצנת, '
ממש לא, אספת בכמות שצריכה לשימוש, 12 חלבונים נניח בצנצנת,
24/02/2018 | 21:27
1
48
ועוברת לצנצנת חדשה, וממלאה עד אותה כמות, 
אף פעם לא מפשירה ומקפיאה שוב, מפשירה לילה במקרר ולמחרת משתמשת,
אחת ל...בימי הולדת לנכדים, מכינה כמות  ממה שיש בצנצנת והשאר קפוא עד השימוש, הם מאוד אוהבים את הנשיקות, או עוגות המרנג, או הפבלובה, ונגמר מהר.
 
 
לצפיה ב-'אוקיי, הבנתי. תודה.'
אוקיי, הבנתי. תודה.
24/02/2018 | 22:18
17
לצפיה ב-'המלצה דחופה לגלידריה במרכז ת"א'
המלצה דחופה לגלידריה במרכז ת"א
04/02/2018 | 14:36
1
42
שלום, לאחרונה התחלתי להתגעגע לגלידות. אחרי שנים שלא אכלתי בחורף (וכשאכלתי בקיץ, זה היה בן אנד ג'ריס מגעיל ותעשייתי), אני רוצה לחזור ולדגום גלידריה אמיתית, רצוי במרכז ת"א, ולנצל את הימים החמים. יש המלצות? תודה. 
לצפיה ב-'לצערי לא מכירה כל כך גלידריות בת"א'
לצערי לא מכירה כל כך גלידריות בת"א
06/02/2018 | 22:54
30
זכורה לי לטובה הסיציליאנית, אבל בטוחה שיש חדשות יותר מיוחדות, ואני פשוט לא מכירה אותן.
לצפיה ב-'אשמח להמלצה על פודינג וניל אינסטנט ללא סוכר.'
אשמח להמלצה על פודינג וניל אינסטנט ללא סוכר.
04/02/2018 | 16:00
1
33
ישנם סוגים שונים של פודינג וניל אינסטנט,ללא -סוכר,
ואין לי מושג במה לבחור -זה נחוץ לי כמרכיב לעוגת -גבינה.
אשמח  לקבל המלצה על פודינג איכותי וטעים,שמיוצר ללא סוכר.
לצפיה ב-'ממה שאני זוכרת, זה של מרמולייט טעים.'
ממה שאני זוכרת, זה של מרמולייט טעים.
06/02/2018 | 22:52
38
איזה עוד סוגים ראית?
לצפיה ב-'ללא גלוטן '
ללא גלוטן
27/01/2018 | 22:49
1
35
שלום לכם,  האם יתכן שעוגה לללא גלוטן לא טובה לזילוף כי היא לא "מחזיקה"? 
 
לצפיה ב-'אין לי הרבה נסיון עם עוגות ללא גלוטן, אבל'
אין לי הרבה נסיון עם עוגות ללא גלוטן, אבל
03/02/2018 | 16:23
21
הגלוטן הוא חלבון שמחזיק את הבצק ולכן, הגיוני שעוגות ללא גלוטן יהיו רכות יותר, או מתפוררות יותר. אם מדובר על כמויות גדולות של קרם כבד שמזלפים עליהן, יש סיכוי שהמשקל של הציפוי יהיה כבד מדיי והן לא יחזיקו אותו.
 
אני הייתי מתייעצת בפורום צליאק אם יש להם פתרונות לאפיית עוגה יציבה ללא גלוטן למטרה הזו.
לצפיה ב-'גלאז''
גלאז'
17/01/2018 | 19:38
1
78
גלסאז' איך עושים פרווה?
האם זה מתיבש לגמרי או נשאר דביק בגלל הגלוקוה?
לצפיה ב-'תשובה של'
תשובה של
22/02/2018 | 16:25
26
לא עושים פרווה כי זה לא יוצא 
ודביק 
לצפיה ב-'שאלה על הכנת קצפת -מתוקה :'
שאלה על הכנת קצפת -מתוקה :
09/01/2018 | 23:11
2
99
האם ניתן להוסיף לשמנת-המתוקה תחליף סוכר בעת ההקצפה,
במקום הסוכר הרגיל ?
לצפיה ב-'אף פעם לא ניסיתי, אבל...'
אף פעם לא ניסיתי, אבל...
12/01/2018 | 19:08
74
אין סיבה שלא.

בעקרון אפשר להקציף שמנת מתוקה גם בלי סוכר בכלל, אז אין סיבה שזה לא יעבוד עם תחליף סוכר.
לצפיה ב-'תודה לך, בהחלט את צודקת ,אכן יצא קצף מעולה.'
תודה לך, בהחלט את צודקת ,אכן יצא קצף מעולה.
13/01/2018 | 13:26
24
לצפיה ב-'בצק סוכר-כמויות '
בצק סוכר-כמויות
08/01/2018 | 10:59
1
38
מתכננת להכין עוגת בצק סוכר ומעוניינת לדעת כמה קג בצק סוכר נדרש לכסות עוגה שהכנתי ברינג גבוה 26'
 
אודה לתשובה מהירה אתי
לצפיה ב-'לדעתי בערך חצי קילו'
לדעתי בערך חצי קילו
08/01/2018 | 17:37
31
 תלוי גם כמה עבה את מרדדת את הבצק. אם את אוהבת אותו ממש עבה, אז יותר.
בכל מקרה הייתי קונה קילו בצק סוכר, ומקסימום ישארו שאריות.
לצפיה ב-' פורומים חדשים מחכים לכם '
פורומים חדשים מחכים לכם
24/12/2017 | 13:19
47
 
פורום חדש יעסוק בדיני המס כולל תחום המיסוי הפלילי, בו תקבלו ייעוץ מעו"ד מומחה, לשעבר מנהל תחום במחלקת החקירות של רשות המיסים 
היכנסו עכשיו לפורום דיני מע"מ ומס הכנסה 
 
פורום חדש מרכז ייעוץ משפטי ומענה על שאלות בנושאים של ויזה, דרכון זר, הגירה, אזרחות ואשרת עבודה בחו"ל, בבריטניה וארה"ב בעיקר
היכנסו עכשיו לפורום ויזה ואזרחות בבריטניה וארה"ב
לצפיה ב-'הנחיות לעוגת רכבת'
הנחיות לעוגת רכבת
23/12/2017 | 23:42
1
101
היי… אני מעוניינת להכין עוגת רכבת מושקעת לבן השנתיים ; במיוחד מנסה למצוא את העוגה שהכינו גלית והנס ברטלה בתוכנית מאפים מתוקים - ללא הצלחה ׳ יש למישהו הנחיות להכנת עוגת רכבת  באופן כללי- או את ההנחיות לעוגת רכבת שהכין ברטלה כמו זו בתמונה ׳ תודה רבה…
לצפיה ב-'מצטערת על העיכוב אבל מצאתי לך את הסרטון מהתכנית'
מצטערת על העיכוב אבל מצאתי לך את הסרטון מהתכנית
30/12/2017 | 16:40
36
של הנס וגלית ברטלה להכנת עוגת רכבת
 
 
בהצלחה
לצפיה ב-'עוגת טורט יבשה'
עוגת טורט יבשה
15/12/2017 | 10:14
1
78
חג שמח לכולם,
אפיתי עוגת טורט בדיוק ע"פ המתכון, העוגה כבר לאחר מריחת קרם מוקצף ותותים.
הרטבתי כנראה עם פחות מידי נוזלים, העוגה במקרר וכבר טעמתי, טעימה מאד אך מעט יבשה, האם ניתן להציל בדרך כלשהי?
לצפיה ב-'היי רותם, לגבי הצלת העוגה'
היי רותם, לגבי הצלת העוגה
15/12/2017 | 14:25
61
מכיוון שכבר הרכבת אותה עם הקרם, יש אפשרות שעם הזמן הקרם קצת ירטיב אותה בעצמו, ואם לא, אפשר להגיש אותה עם רוטב תותים מתותים מרוסקים עם קצת אבקת סוכר, מה שירטיב אותה חיצונית. 
 
בהצלחה

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ