לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

לצפיה ב-' נפתח פורום טיולים בגיאורגיה וארמניה '
נפתח פורום טיולים בגיאורגיה וארמניה
( לעמוד שלי בתפוז )
26/06/2017 | 13:18
 משפחות עם ילדים, טיולי בנות, צעירים, דתיים והגיל השלישי: גיאורגיה הפכה להיות היעד החם לחופשה מגוונת ולנו יש פורום חדש שיעזור לכם לתכנן את הטיול המושלם  היכנסו לפורום טיולים בגיאורגיה וארמניה
לצפיה ב-'שאלה למומחי השמרים - עוגה במלית של פטיסייר'
שאלה למומחי השמרים - עוגה במלית של פטיסייר
26/06/2017 | 08:13
2
שלום רב, אשמח מאוד לעזרה.
 הכנתי עוגת שמרים שבלולים עם פטיסייר מבצק שמרים עלים, בסוף האפייה העוגה ממש מאבדת מהנפח. וברגע שאני מברישה בסירופ סוכר כשהיא עדיין חמה, הסירופ חמים או בטמפרטורת החדר היא ממש מתחילה לקרוס.
נראה לי שהבעיה במלית למרות שהכנתי אותה כמו פטיסייר קלאסי. כאילו שהמלית מתנהגת כמו עוגת גבינה שמוציאים מהתנור ומאבדת נפח וקצת קורסת לתוך הבצק. מישהו יודע איך פותרים את זה? איך מייצבים אותו או דואגים שזה לא יקרה? תודה רבה.
לצפיה ב-'פחזניות טעימות וקלות להכנה'
פחזניות טעימות וקלות להכנה
22/06/2017 | 21:05
16
 
לבצק:
1/2 כוס חלב
50 גרם חמאה
מעט מלח
1 כף סוכר
1 1/4 כוס קמח תופח
3 ביצים

למלית:
1 מיכל שמנת מתוקה  
1/2 כוס חלב
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
1 כף לימון פריגת

סירטון הכנה עם טיפים:
https://www.youtube.com/watch?v=_yG9FtW1qQc
 
לצפיה ב-' פורומים מקצועיים מתחדשים - יש את מי לשאול הכל '
פורומים מקצועיים מתחדשים - יש את מי לשאול הכל
( לעמוד שלי בתפוז )
21/06/2017 | 12:39
1
 מסוכסכים עם השכן על רכוש משותף? מתמודדים עם דייר סרבן תשלום? 
מומחה בפורום ועד בית- בתים משותפים מחכה לשאלות שלכם
 
נתקלתם במקרה של רשלנות רפואית? אתם צריכים ייעוץ משפטי בנושא? עו"ד מהתחום מחכה לייעץ לכם בפורום רשלנות רפואית
 
העסק נמצא בקשיים כלכליים? צריכים ייעוץ פיננסי? פורום הלוואות לעסקים וייעוץ עסקי זה המקום בשבילכם
 
הקריירה נתקעה? מתקשים למצוא כיוון תעסוקתי בחיים? בפורום ייעוץ קריירה מחכים לכם בקוצר רוח וישמחו לייעץ לכם
 
בעיות ראייה, משקפיים, מולטיפוקל, עדשות ראייה, צילינדר -  מומחה אופטומטריסט כאן בשבילכם בפורום עדשות מגע ומשקפיים 
 
 הבניין שלכם עומד לעבור תמ"א 38? לא יודעים מה הזכויות שלכם בפרויקט פינוי בינוי? היכנסו לפורום תמ"א 38 והתחדשות עירונית ותקבלו תשובות להכל

מתמודדים עם בעיות בעסק? רוצים להתייעץ לגבי קידומו? בפורום עסקים תימצאו פיתרונות להכל
לצפיה ב-'עוגת שוקולית פשוטה'
עוגת שוקולית פשוטה
18/06/2017 | 14:17
1
17
האם שמקציפים ביצים וסוכר-העוגה תצא יותר גבוהה?וכמה שווה כוס שוקולית?בחלק רשום 120 ובחלק 140.תמיד מכינה העןגה הזאת כשרק מערבבת חומרים ידנית ויוצאת מעולה.אבל עם מקציפים ביצים תצא יותר גבוהה?או אין קשר?תודה
לצפיה ב-'תשובות'
תשובות
20/06/2017 | 19:28
11
כוס סטנדרטית של שוקולית תשקול 140 גרם. 
 
לגבי עוגה גבוהה יותר, מה שיכול להשפיע ולאוורר אותה יותר יהיה להקציף את החלבונים עם סוכר לקצף יציב אבל לא נוקשה, ואז לקפל בעדינות לתוך התערובת. הקצפה של ביצים שלמות עם סוכר לא תשפיע באותה מידה על התערובת מבחינת אווריריות וגובה.
ואם ממש חשוב לך שהעוגה תצא גבוהה, אפשר גם לאפות אותה בתבנית 24 במקום 26 הסטנדרטית.
 
לצפיה ב-' נפתח פורום גיוס והשקעות בחברות סטארטאפ '
נפתח פורום גיוס והשקעות בחברות סטארטאפ
( לעמוד שלי בתפוז )
18/06/2017 | 10:38
2
 יזמים צעירים? הקמתם חברה חדשה? זקוקים לייעוץ עסקי-משפטי?
פורום חדש, חם מהתנור, יענה לכם על כל השאלות בנושאים כמו גיוסי הון, הסכמי בעלי מניות ועוד ועוד.
 
 
לצפיה ב-' פורום הישרדות נפתח מחדש '
פורום הישרדות נפתח מחדש
( לעמוד שלי בתפוז )
15/06/2017 | 13:08
1
 שורדים אמיתיים מכורים להדחות ומשימות חסינות
פורום הישרדות נפתח ומחכה לכם, במיוחד לרגל העונה החדשה המשודרת בימי רביעי ושבת ערוץ 2.
היכנסו ושתפו מי הפייבוריט שלכם
 
 
לצפיה ב-'עוגיות שושני קצף נוסטלגיות,עם בצק פריך ומלית מתוק '
עוגיות שושני קצף נוסטלגיות,עם בצק פריך ומלית מתוק
10/06/2017 | 11:09
42
בצק:
1 חמאה (200 גרם)
1/4 כוס סוכר
3 חלמונים צהובים של ביצה
2 סוכר וניל
3 1/2  כוסות קמח תופח של אוסם
1 שמנת חמוצה
מלית: 
3 חלבונים לבנים
3/4 כוס סוכר
אינסטנט פודינג וניל
סירטון הכנה:
 
 
לצפיה ב-' פורומים מתחדשים במיוחד בשבילכם '
פורומים מתחדשים במיוחד בשבילכם
( לעמוד שלי בתפוז )
07/06/2017 | 13:54
3

מחכים לכם מנהלים חדשים ופורומים שצומחים מחדש 
 
 זקוקים לייעוץ בנושאים כמו התאזרחות של בני זוג זרים, ויזה, הגירה או אשרת עבודה בארץ? היכנסו לפורום מעמד זרים ומומחה ישיב לשאילותיכם  http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2569
 
 חושדת שבעלך בוגד בך? רוצים לגלות פרטים על אדם מסוים? היכנסו לפורום חקירות פרטיות ותבררו הכל  http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2456

 בעלי עסק חדש ונתקלים בקשיים? מעוניינים בצמיחת החברה? בפורום עסקים תקבלו פיתרונות להכל  http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2292

 מתמודדים עם הפרעות אכילה? זקוקים לתמיכה נפשית? 
יש לכם את מי לשתף   http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/198
 
 הבניין שלכם לקראת תהליך פינוי בנוי או תמ"א 38? מומחה בפורום תמ"א 38 והתחדשות עירונית מחכה לשאלותיכם  http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2454
לצפיה ב-'אפייה ומתכון לעוגת גבינה'
אפייה ומתכון לעוגת גבינה
04/06/2017 | 15:21
3
38
צהריים טובים. תמיד ידעתי שאופים עוגת גבינה חום גבוה 15 דקות ראשונות ואז מנמיכים ל 150 שעה. שבוע שעבר ראיתי סרטון שמישהי אופה עוגת גבינה ודווקא אמרה שזה טעות.צריך לאפות בטורבו כשעתיים. נורא מפחדת לנסות-האם זה באמת כך?ואשמח למתכון לעוגת גבינה קלאסית ללא תחתית פשוטה וטעימה.תודה
לצפיה ב-'אני גם מכירה את השיטה שלך'
אני גם מכירה את השיטה שלך
05/06/2017 | 18:27
1
25
15 דקות ב 180 מעלות ואז מנמיכה ל 160 ל 50-60 דקות.

יכול להיות ששתי השיטות טובות, אני מעדיפה את העוגה די בהירה, אחרת היא מרירה לי.
 
מייד אצרף לך מתכון לעוגת גבינה אפויה ללא בסיס, טעימה מאד וקלה להכנה.
לצפיה ב-'תודה רבה על העזרה.'
תודה רבה על העזרה.
06/06/2017 | 08:11
11
לצפיה ב-'עוגת גבינה אפויה ללא תחתית'
עוגת גבינה אפויה ללא תחתית
05/06/2017 | 18:31
24
עוגת גבינה אפויה ללא תחתית

מצרכים לתבנית עגולה 26 או תבנית פיירקס בינונית:
 
600 גרם גבינה לבנה 5%
1 שמנת חמוצה
5 ביצים
1 כוס סוכר
5 כפות קורנפלור
1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל
מעט תמצית וניל
 
לציפוי:
1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
 
אופן ההכנה:
 
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
מערבבים את שאר החומרים ביחד.
מקפלים את החלבונים לתוך תערובת הגבינה.
מעבירים לתבנית 26 משומנת ואופים 10 דקות בחום בינוני 180 מעלות, מנמיכים את הטמפ' ל 160 מעלות ואופים עוד 40-50 דקות עד שפני העוגה יציבים. מעבירים סכין מסביב לדפנות העוגה (כדי שהעוגה תצנח באופן שווה אם היא צונחת) ומצננים על השיש.
העוגה שוקעת קצת במרכז, ועלולים להיות סדקים על פניה, אבל לא לדאוג בכלל. השקע ימולא בקרם וניל ולא יראו כלום.
כשהעוגה מתקררת קצת מעבירים אותה למקרר לקירור מוחלט (אני בד"כ מכינה אותה לילה לפני ההגשה ולמחרת מצפה בקרם).
מקציפים את חומרי הציפוי לקרם סמיך ומורחים על העוגה הקרה.
 
אפשר לשים על הקרם חתיכות פרי כמו תותים, אפרסקים מקופסה, אננס וכיו"ב או שוקולד מגורר. 
 
לצפיה ב-'עוגת גבינה עם לוטוס- מדהימה קלה להכנה. ללא אפייה'
עוגת גבינה עם לוטוס- מדהימה קלה להכנה. ללא אפייה
02/06/2017 | 22:15
2
56
עוגת גבינה Cheesecake פשוטה וקלה להכנה. מעולה וטעימה . בלי אפיה, עם ביסקוויטים/לוטוס.
מצרכים ל2 תבניות צרות, לעוגה גבוהה:
2 שמנת מתוקה 
500 גרם גבינה לבנה 9%
1 שמנת חמוצה (אפשר בלי, רק אם רוצים מרקם יותר נוזלי)
2/3 כוס סוכר
2 חבילה אינטסנט פודינג
קליפת לימון (לא לגרד את הלבן!)
(אפשר להקציף ידני)
המלצה, לשים את העוגה במקרר ליום, משדרג את יציבות העוגה
סרטון הדגמה להכנה:
 
לצפיה ב-'נראה יאמי וקל להכנה '
נראה יאמי וקל להכנה
05/06/2017 | 18:24
1
8
לצפיה ב-'נראה יאמי וקל להכנה '
נראה יאמי וקל להכנה
07/06/2017 | 12:22
7
תודה . לגמרי יאמי וקל. מוזמנים לנסות 
לצפיה ב-'האם עוגת גבינה -ופירורים, ניתנת להקפאה ?'
האם עוגת גבינה -ופירורים, ניתנת להקפאה ?
26/05/2017 | 18:13
1
21
לצפיה ב-'כן, ניתן להקפיא עוגת גבינה ופירורים'
כן, ניתן להקפיא עוגת גבינה ופירורים
27/05/2017 | 11:21
37
חשוב לעטוף אותה היטב בניילון נצמד כדי שהפירורים למעלה לא יקבלו לחות ויאבדו מהפריכות שלהם.
אפשר גם לשמור את הפירורים שמפזרים למעלה, בקופסה אטומה לא במקפיא, ולפזר אותם על העוגה אחרי שמפשירים אותה.
לצפיה ב-'עוגיות פשוטות להכנה עם ילדים עם קורצנים.בבקשה מתכון'
עוגיות פשוטות להכנה עם ילדים עם קורצנים.בבקשה מתכון
24/05/2017 | 15:17
5
31
מחפשת מתכון לעוגיות קלות וטעימות להכנה עם ילדים .מתכון שנוסה ומדויק.תודה
לצפיה ב-'עוגיות פריכות שנחטפות'
עוגיות פריכות שנחטפות
24/05/2017 | 16:07
4
52

עוגיות פריכות שנחטפות / חנה גולדשטיין

3 כוסות קמח לבן רגיל
כוס סוכר
שקית א.אפיה
קורט מלח
שקית סוכר וניל
200  גר' חמאה/מרגרינה חתוכה לקוביות
כפית ברנדי או תמצית וניל
ביצה

מכניסים למעבד מזון את הקמח, הסוכר, אבקת האפיה, המלח והחמאה כשהיא קרה וחתוכה לקוביות. מעבדים בפולסים עד שיש בצק פירורי. מוסיפים את הביצה ותמצית וניל ומעבדים עוד קצת עד שהבצק מתגבש. אם הבצק לא מתגבש מספיק, מוסיפים כף או שתיים של מים קרים וממשיכים לעבד עד שהבצק מתגבש לכדור.
 
מקררים את הבצק במקרר חצי שעה כשהוא משוטח קצת ועטוף בניילון נצמד.
מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי סנטימטר תוך הוספת קמח לפי הצורך יוצרים עוגיות בצורות הרצויות עם חותכנים.
טובלים את העוגיות בעדינות בקצת סוכר או סוכר מעורבב עם קינמון או בסוכריות יום הולדת קטנות צבעוניות, או שנועצים סוכריות קצת יותר גדולות על העוגיות.
מסדרים בתבנית אפיה משומנת קלות או מרופדת בנייר אפיה, במרווחים כיוון שהעוגיות יתפחו קצת.
 
אופים בחום של 180 מעלות צלזיוס 15-20 דקות או עד שהן מזהיבות.
מצננים ושומרים בקופסה אטומה.

מקור: חנה גולדשטיין


 
לצפיה ב-'תודה רבה.'
תודה רבה.
25/05/2017 | 15:05
3
19
אפשרי ללוש במיקסר בוו גיטרה? ואם כן -החמאה צריכה להיות קרה?רכה?ומשקל הקמח הוא 420 גרם?תודה ויום מקסים
לצפיה ב-'הכנת בצק פריך במיקסר'
הכנת בצק פריך במיקסר
25/05/2017 | 15:13
2
42
מתחילים עם חמאה רכה וסוכר, בוו גיטרה, עד שמתאחד לקרם. מוסיפים ביצה ווניל ומערבלים, ואז מוסיפים את כל הקמח, אכן 420 גרם, ואבקת אפייה, ומערבלים רק עד שמתגבש בצק.
לצפיה ב-'תודה רבה גדולה.'
תודה רבה גדולה.
28/05/2017 | 07:50
1
23
חזרתי לומר תודה רבה גדולה.הבצק משגע  והעוגיות יצאו מעלפות וטעימות.תבורכי
לצפיה ב-'בשמחה רבה '
בשמחה רבה
28/05/2017 | 10:05
15
שמחה שנהניתם, ותודה שחזרת לספר על החוויה המוצלחת. זה מחמם את ליבי.
לצפיה ב-'הוספת ג'לטין לעוגת "גבינה" טבעונית'
הוספת ג'לטין לעוגת "גבינה" טבעונית
22/05/2017 | 09:57
3
35
שלום
הכנתי עוגת "גבינה" טבעונית - הבסיס מורכב מ 100 גרם ביסקוויטים ו 1/2 כוס מים רותחים עם כפית נס קפה.
המלית מורכבת מ:
כוס חלב סויה /חלב צמחי
מיכל שמנת מתוקה צמחית
שקית אבקת אינסטנט פודינג.
הבעיה היא שצריך לשמור אותה במקפיא- אבל אז הבסיס קצת קפוא וקשה, ואי אפשר לשמור אותה במקרר כי המלית לא יציבה וקשה לחתוך אותה.
מישהו יודע אם יש אפשרות לשלב במלית ג'לטין כדי שאפשר יהיה לשמור את העוגה במקרר?
תודה מראש

לצפיה ב-'ג'לטין הוא לא צמחוני/טבעוני. הוא עשוי מעצמות דגים.'
ג'לטין הוא לא צמחוני/טבעוני. הוא עשוי מעצמות דגים.
22/05/2017 | 21:54
2
24
יש אבקה עלבסיס אצות שנקראת אגר-אגר והיא משמשת כמו ג'לטין רק לא מהחי.
אפשר להשיג בחנויות טבע, תבלינים ואני משערת שגם בחנויות מתמחות באפייה ובישול.
 
לצערי אני לא השתמשתי אף פעם באגר אגר אז לא יכולה להסביר איך להשתמש בו, אבל די בטוחה שאפשר לשלב אותו במלית של העוגה שתיארת וכך לשמור אותה במקרר לייצוב ולא במקפיא. משערת שבגוגל יהיו תשובות.
לצפיה ב-'הוספת ג׳לטין לעוגת ״גבינה״ טבעונית'
הוספת ג׳לטין לעוגת ״גבינה״ טבעונית
25/05/2017 | 08:13
1
42
תודה רבה על המענה. אין לנו בעיה עם ג׳לטין (הכנתי את העוגה רק בגלל רגישות ללקטוז), לכן אשמח לדעת אם אפשר ואיך לשלב ג׳לטין במלית. שוב תודה
לצפיה ב-'הבנתי. אם ככה עבודה עם ג׳לטין'
הבנתי. אם ככה עבודה עם ג׳לטין
25/05/2017 | 11:01
30
הייתי שמה 2 כפיות אבקת ג׳לטין (קצת פחות משקיק אחד) בקערית עם 1/3 כוס מי ברז. לערבב היטב ולהניח לעשר דקות או עד שהמים נספגים לגמרי בג׳לטין.
אח"כ מחממת במיקרוגל 20-30 שניות עד שהג׳לטין נמס לגמרי.
אז הייתי מוסיפה לג׳לטין החם כף או שתיים מהמוס הקר, מערבבת היטב ומוזגת את התערובת הזו לתוך המוס, מערבבת היטב ומוזגת על הבסיס.
אחרי קירור של כמה שעות במקרר, הקרם יתייצב היטב.
 
בהצלחה.
לצפיה ב-' מכינים עוגת גבינה מכל הלב וזוכים בפרסים '
מכינים עוגת גבינה מכל הלב וזוכים בפרסים
( לעמוד שלי בתפוז )
24/05/2017 | 14:11
14
 חג שבועות בפתח וזה הזמן לא לספור קלוריות ולהכין את עוגת הגבינה הכי מקורית ומרשימה!
 
מעכשיו ועד 1.6 תחרות עוגות לשבועות בפורום מתכונים 

שלחו בשרשור התחרות מתכון + תמונה של עוגת הגבינה הכי מקורית והכי מרשימה שהכנתם ותזכו בפרסים שווים מאתנו אתר תפוז. 
 

שיהיה בהצלחה וחג שמח


 
לצפיה ב-'עוגת פרג וקוקוס ביתית - קלה ומהירה להכנה '
עוגת פרג וקוקוס ביתית - קלה ומהירה להכנה
20/05/2017 | 15:50
46
לצפיה ב-'עוגת גבינה ושוקולד קלה להכנה, ללא מיקסר-מהיר וטעים'
עוגת גבינה ושוקולד קלה להכנה, ללא מיקסר-מהיר וטעים
20/05/2017 | 15:48
54
לצפיה ב-'עוגת גבינה לשבועות- קלה וקלילה, ללא אפייה עם ביסקוויטים'
עוגת גבינה לשבועות- קלה וקלילה, ללא אפייה עם ביסקוויטים
20/05/2017 | 15:46
57
לצפיה ב-' פורומים נפתחים מחדש '
פורומים נפתחים מחדש
( לעמוד שלי בתפוז )
15/05/2017 | 12:34
12
  סובלים מכאב כרוני ואין לכם את מי לשתף?
פורום כאב עצבי וכאב כרוני נפתח מחדש על מנת לדבר על ההתמודדות ולקבל תמיכה אחד מהשני!
 
 צריכים ייעוץ לגבי זכויות יוצרים או מפתחים מוצר חדש?
פורום קניין רוחני ופטנטים נפתח מחדש לכל היזמים שבנינו, היכנסו ושאלו את המומחה!
 
המשך גלישה נעימה
לצפיה ב-' פורום שיחת גברים '
פורום שיחת גברים
( לעמוד שלי בתפוז )
26/04/2017 | 14:04
8
 רוצים להתייעץ על נשים? לדון על פוליטיקה, כסף וספורט? 
 היכנסו לפורום לדבר על הכל:

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ