לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1143311,433 עוקבים אודות עסקים

פורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

לצפיה ב-'עוגת שוקולד פינוקים מומלצת '
עוגת שוקולד פינוקים מומלצת
21/01/2019 | 06:23
14
המצרכים
3/4 1 כוסות סוכר
5 ביצים L
225 גרם חמאה רכה
150 גרם של ממרר שוקולד
½2 כוסות קמח
½ כפית מלח
½ כפית אבקת אפיה
½ כפית סודה לשתייה
100 גרם פיסטוק קצוץ
60 גרם משמש יבשים קצוצים לקוביות
160 גרם שמנת חמוצה
50 מ"ל ברנדי
ההכנה
 
במיקסר מערבבים את הסוכר והביצים עד להמסה מוחלטת של הסוכר.
בקערה נפרדת לוקחים חצי מכמות החמאה ומועכים עד להפיכתו למרקם משחתי.
מוסיפים אליו את ממרח השוקולד ומערבבים במיקסר בעוצמה איטית,
מוסיפים בהדרגה את יתר החמאה וממשיכים לערבב עד לקבלת מסה אחידה.
מערבבים בקערה בצד את הקמח, מלח, אבקת האפייה, סודה לשתייה, פיסטוקים ומשמשים קצוצים ולאחר מכן מערבבים בעזרת לקקן את המסה לתוך קערת המיקסר בשלוש פעמים,
מוסיפים חצי מכמות השמנת החמוצה, מערבבים ואז מוסיפים את שארית השמנת.
מוסיפים את הברנדי, מערבבים למסה אחידה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-145 מעלות כ-40 דקות.
לאחר האפייה מצננים עד לקירור מלא
הציפוי
400 גר' שוקולד מריר מטבעות לאפייה 'כרמית'
3/4 כוס שמן קנולה
60 גר' פיסטוק חלבי גרוס לקישוט
פניני שוקולד מריר, חלב ולבן לקישוט
ההכנה
 
ממיסים את מטבעות השוקולד בקערה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות
מוסיפים את שמן הקנולה
מערבבים ומאחדים עם הפיסטוק הגרוס
מקררים עד לטמפרטורת החדר
קישוט העוגה
 
מצפים את העוגה הקרה בציפוי הקר
מיד לאחר הציפוי מקשטים עם פניני השוקולד
לעוד עוגות מומלצות לטו באב
לצפיה ב-'2 עוגות בחושות'
2 עוגות בחושות
07/01/2019 | 07:50
3
39
היי צריכה להכין 2 עגות בחושות-שוקולית ותפוזים.
אופה כמובן באפייה רגילה.
בבקשה צריכה עזרה-אם אכין עוגה אחת וכשהיא תהיה אפויה ואכניס את העוגה השניה-האם התנור כבר לא יהיה חם מידי?
כי תמיד מחממת תנור רבע שעה ואז מכניסה עוגה.
אשמח לעזרה.תודה
לצפיה ב-'לא עניין של זמן אלא טמפרטורה'
לא עניין של זמן אלא טמפרטורה
09/01/2019 | 09:54
20
מכניסים את העוגה לתנור כאשר הטמפרטורה הגיעה
לחום הנחוץ.
כך שאם התנור כבר על 180 מעלות עם סיום העוגה הראשונה
הרי שאין בעיה להכניס מיד את העוגה השנייה.
לצפיה ב-'ואם יש לך תנור טורבו תוכלי לאפות את שתיהן בו זמנית'
ואם יש לך תנור טורבו תוכלי לאפות את שתיהן בו זמנית
13/01/2019 | 17:39
1
7
לצפיה ב-'תודה בנות .בסוף אפיתי עוגה אחת אחרי השניה.יצא מושלם'
תודה בנות .בסוף אפיתי עוגה אחת אחרי השניה.יצא מושלם
20/01/2019 | 10:39
3
לצפיה ב-'היי אנג'ליק, '
היי אנג'ליק,
01/01/2019 | 07:54
31
גם אני אוספת חלבונים בצנצנת (במקפיא!!!), ועל המכסה  אני כותבת בטוש לא מחיק, בדיוק כמה הוספתי בכל פעם, כאשר אני רוצה להכין נשיקות למשל אני מסכמת הכל , ויודעת כמות מדויקת ביחס לכמות הסוכר שעלי להוסיף, עד היום ללא טעויות, להפשיר במקרר בלבד כמובן.

לצפיה ב-'אפיית עוגה בבית הלקוחה'
אפיית עוגה בבית הלקוחה
26/12/2018 | 19:43
38
יש לילדים יומולדת ביום שישי הקרוב בבני ברק ואני מחפשת מישהי שתגיעה לביתי ותאפה לנו שתי עוגות יום הולדת טעימות. אני אדאג לספק את כל המצרכים והכלים הדרושים וכמובן אשלם על השירות.
בבקשה תפנו רק בטלפון:
0528565455
 
לצפיה ב-'שאלה בנושא הגלייז'
שאלה בנושא הגלייז
09/12/2018 | 09:08
1
34
מדוע שאני יוצקת את הגלייז בטפ' 35 מעלות על מוס קפוא לאחר זמן מה הוא נוזל בצדדיו ?אשמח לדעת במייל navab6464@gmail.com תודה רבה!
לצפיה ב-'חם מידיי, אני מקררת ל- 34 מעלות'
חם מידיי, אני מקררת ל- 34 מעלות
11/12/2018 | 13:09
9
לצפיה ב-'מוס שוקולד מריר דל סוכר'
מוס שוקולד מריר דל סוכר
06/12/2018 | 21:23
1
32
שלום,
אני רוצה להכין מוס שוקולד מריר עם כמה שפחות סוכר. מצאתי את המתכון הזה למשל של קרין גורן (הקישור מודבק כאן למטה).
שאלתי היא: האם אפשר לשים חצי מכמות הסוכר שבמתכון, או אפילו בכלל בלי סוכר מאחר ויש גם דבש במתכון?  הבנתי שלעיתים הימנעות מלשים סוכר פוגמת במרקם של הקינוח אז רק רציתי לוודא שבמוס מסוג זה, לא תהיה פגיעה במרקם. אני אוכלת שוקולד מריר 90% בדרך כלל ולא ממתיקה את הקפה והתה אז אין לי בעיה עם המעטה בסוכר.

http://www.carine.co.il/page_226.aspx?c0=13171&bsp...

לצפיה ב-'אפשר לוותר על הסוכר'
אפשר לוותר על הסוכר
11/12/2018 | 13:10
12
לצפיה ב-'שאלה - איפה משיגים סופגניות קלאסיות איכותיות'
שאלה - איפה משיגים סופגניות קלאסיות איכותיות
06/12/2018 | 19:21
12
תוכלו להמליץ לי על מאפייה/קונדיטוריה שמוכרת סופגניות קלאסיות טעימות. עדיף עם מילוי ריבת תות או ריבת חלב. תודה וחג שמח.
לצפיה ב-'סופגניות קלאסיות טובות'
סופגניות קלאסיות טובות
06/12/2018 | 17:35
1
23
תוכלו להמליץ לי על מאפייה/קונדיטוריה שמוכרת סופגניות קלאסיות טעימות. עדיף עם מילוי ריבת תות או ריבת חלב. תודה וחג שמח.
לצפיה ב-'קניתי ביסקוטי בבני ברק'
קניתי ביסקוטי בבני ברק
11/12/2018 | 13:11
10
לצפיה ב-'אירוח: טיפול במחלות חורף באמצעות תרופות הומאופתיות'
אירוח: טיפול במחלות חורף באמצעות תרופות הומאופתיות
05/12/2018 | 13:21
4
ביום ד', בין השעות 20:00-22:00, נארח בפורום את אבי לבנט, מומחה להומאופטיה
 
 
על האירוח
 
טיפול במחלות חורף כגון שיעול, שפעת והצטננות, באמצעות תרופות הומאופתיות.
ההומאופתיה היא שיטת ריפוי טבעית, עדינה, יעילה ובטוחה, אשר מותאמת אישית לכל אדם על פי המאפיינים הייחודיים שלו ברמה גופנית ונפשית. הטיפול ההומאופתי יעיל בפתרון של בעיות גופניות, רגשיות ומנטאליות ,הן כרוניות והן אקוטיות. הטיפול יוצר שינוי רחב היקף, שורשי ומעמיק אשר השפעתו ניכרת לטווח ארוך ברבדים שונים של חיי המטופל.
 
 
על המתארח
 
אבי לבנט, עוסק בתחום הטיפול על גווניו השונים מעל 20 שנה, ומתמחה בהומאופתיה יותר מעשר שנים. במהלך השנים הללו למדתי תורות ושיטות שונות במקומות שונים בעולם מטובי המומחים בכל תחום.
תחום זה של עיסוק הינו תהליך התפתחות אינסופי המוביל אותי כאדם, באופן מתמיד, לגבהים חדשים, תחומים מגוונים, דינאמיות רגשית ומנטאלית אשר ממנה אני יוצר תהליך אישי וייחודי, עבור כל אחד מהאנשים שמגיעים אלי לטיפול.
ניסיוני הרב, עם מגוון רחב של מחלות וקשיים בתחום הגופני והרגשי, מאות רבות של מטופלים, ארגז כלים רחב, ומסירות רבה לעבודה ולמטופלים שלי, מאפשר לי לעזור לאנשים שונים בהרבה מאוד תחומים.
 

העלו את שאלותיכם על גבי שרשור זה כבר עכשיו!
לצפיה ב-'שאלה לגבי עוגה עם זילופים'
שאלה לגבי עוגה עם זילופים
05/12/2018 | 10:58
1
18
מתכננת להכין למחר בערב עוגה עם זילופים מקצפת.
פעם שעברה שהכנתי היתה לי קצפת רכה מידי (שמתי שמנת, חלב ואינסטנט פודינג) הבנתי שעדיף רק קצפת ופודינג ולוותר על החלב לקבלת זילוף קשה יותר.
האם אפשר לזלף בצהריים וישאר יפה לערב? 
לצפיה ב-'כן'
כן
11/12/2018 | 13:08
1
לצפיה ב-'דף סוכר אכיל מצבעי מאכל טבעיים'
דף סוכר אכיל מצבעי מאכל טבעיים
05/12/2018 | 10:17
9
בוקר טוב,
אני מחפשת בנרות דף אכיל לקישוט עוגה מצבעי מאכל טבעיים.
איפה קונים? לא משנה באיזה אזור בארץ.
תודה


לצפיה ב-'תחליף לברנדי'
תחליף לברנדי
25/11/2018 | 11:17
1
15
שלום . רואה במתכונים לסופגניות דואנדס וכוק ששמים כף ברנדי לעיסה בכדי שיספגו פחות שמן.
במה ניתן להחליף את הברנדי?תודה
לצפיה ב-'וודקה/שנפס או כל משקה עם אחוז אלכוהול גבוה.'
וודקה/שנפס או כל משקה עם אחוז אלכוהול גבוה.
30/11/2018 | 20:39
3
לצפיה ב-'אירוח בנושא סיעוד וביטוח לאומי'
אירוח בנושא סיעוד וביטוח לאומי
22/11/2018 | 17:20
4
 
ביום ב', 26.11, בשעה 9:30-12:30, נארח בפורום ביטוח לאומי את מר אשר בטלמן, ממונה בכיר באגף הסיעוד של ביטוח לאומי.  
 
 
על האירוח
 
בעקבות הרפורמה בחוק סיעוד ושינויים בתנאי הזכאות הכוללים העסקת בן משפחה בסיעוד, נדון בשאלות –
 
מה השתנה עתה לאור הרפורמה בסיעוד
האם ניתן עתה להעסיק בן משפחה בכל הארץ? אם לא, מתי יכנס לתוקף
מה אפשרויות הערעור העומדות בפני, לפני פניה לבית הדין לעבודה
 
 
על המתארח
 
ביטוח לאומי עם הפנים לציבור גם בפורום – מר אשר בטלמן, ממונה בכיר באגף סיעוד של המשרד הראשי במוסד לביטוח לאומי. תודה לדוברות ביטוח הלאומי על תיאום האירוח.
 
 
העלו את שאלותיכם על גבי שרשור זה כבר עכשיו!
לצפיה ב-'החלפת קמח תופח בקמח כוסמין מלא'
החלפת קמח תופח בקמח כוסמין מלא
11/10/2018 | 12:16
1
33
שלום לכולם
מטעמי בריאות התחלתי להשתמש בקמח כוסמין מלא.
יש לי מתכון לעוגה שיש בה חבילת קמח תופח קטנה (כ 2.5 כוסות). האם מישהו יודע לומר לי אם אפשר להחליף את כל כמות הקמח התופח בקמח כוסמין מלא? (בעוגה יש גם 3 ביצים, שמנת חמוצה אחת, 200 גרם רסק תפוחי עץ)
תודה מראש
לימור
לצפיה ב-'נראה לי שאפשר להחליף את הקמח בקמח כוסמין - אבל'
נראה לי שאפשר להחליף את הקמח בקמח כוסמין - אבל
12/10/2018 | 13:07
23
1. צריך להוסיף חומרי התפחה - כפית שטוחה של אבקת אפייה על כל כוס קמח וגם רבע כפית אבקת סודה לשתייה על כל כוס קמח.
 
2. ייתכן ותצטרכי קצתיותר נוזלים במתכון, כי קמח כוסמין מלא מתנהג קצת אחרת מקמח חיטה לבן. 
 
אני משערת שזו עוגה שאת מכירה ותוכלי לראות אם התערובת סמיכה יותר באופן משמעותי מאשר עם קמח רגיל. אם כן, שימי קצת נוזלים, בהדרגה.
לצפיה ב-'פחזניות ריקות - איפה קונים (צפון תל אביב)'
פחזניות ריקות - איפה קונים (צפון תל אביב)
08/10/2018 | 11:40
21
לצפיה ב-'עוגיות חמדת השקד של חן ואלון קורן'
עוגיות חמדת השקד של חן ואלון קורן
22/09/2018 | 11:31
1
178
אני לא טיפוס של תה, תביאו לי קפה חזק והרבה ממנו. תה זה כשאני חולה מתה, וגם אז ארצה קפה ואסתפק בתה.
אבל כשחן קורן שיתפה בבלוג שלה ושל אלון מתכון לעוגיות חמאה עם תה חמדת השקד, הייתי חייבת לנסות אותן. והן שוות בטירוף!!!
 
משתפת במתכון כמו שאני הכנתי אותו. אצרף למטה קישור למתכון המקורי בבלוג.
 
250 גרם קמח רגיל
100 גרם סוכר
1/4 כפית אבקת אפייה
קורט מלח 
כפית תמצית וניל
200 גרם חמאה קרה
2 כפות חלב
תוכן של שלושה שקיקי תה "חמדת השקד" של ויסוצקי
 
אופן ההכנה:
 
במטחנת קפה ותבלינים טוחנים את התוכן של שלושה שקיקי תה חמדת השקד יחד עם כף סוכר, לאבקה דקה.
 
במעבד מזון מערבלים בפולסים קצרים קמח, סוכר, תה טחון, אבקת אפייה, מלח ואת החמאה הקרה חתוכה לקוביות, עד שמתקבל מרקם פירורי. מוסיפים תמצית וניל ושתי כפות חלב וממשיכים לעבד עד שהבצק מתגבש.
מחלקים את הבצק ל 2-3 חלקים ויוצרים מכל חלק גליל בקוטר 3 ס"מ בערך.
עוטפים את גלילי הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לחצי שעה.אפשר לשמור את הבצק במקפיא ליותר זמן (ואז לתת להם להפשיר קצת לפני הפריסה לעוגיות).
 
מחממים תנור ל 170 מעלות, מרפדים תבניות אפייה בנייר אפייה ופורסים את גלילי הבצק לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ. מסדרים את העוגיות במרווחים קלים ואופים 15-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות יפה.
מצננים ושומרים בכלי אטום.
 
 
לצפיה ב-'אכן עוגיות פשוטות וטעימות מאוד'
אכן עוגיות פשוטות וטעימות מאוד
02/10/2018 | 12:55
15
לצפיה ב-'הקינוח הכי שווה פאי אגוזים'
הקינוח הכי שווה פאי אגוזים
07/09/2018 | 13:50
1
107
היי לכולם,
 
הקינוח הזה הוא הקינוח שלי לראש השנה. גם פרווה גם מושלם.
קינוח שישדרג כל ארוחה. פאי פריך ומתוק. קריספי מלמעלה. נימוח באמצע ובסיס עוגייתי. אגוזים בכל ביס. לצד כל מנה ניתן להוסיף מעט קצפת או כדור גלידה .
לצפיה ב-'תודה על השיתוף אבל אצלנו נהוג להעלות מתכונים מלאים'
תודה על השיתוף אבל אצלנו נהוג להעלות מתכונים מלאים
22/09/2018 | 11:08
26
לפורום עצמו, ולא רק קישור לבלוג או לאתר בו נמצא המתכון.
 
את מוזמנת בשמחה לשתף כאן במתכונים שלך ולהוסיף גם קישור לבלוג אם בא לך.
 
חג שמח
לצפיה ב-'סוכריות גומי נמסו (שאלה)'
סוכריות גומי נמסו (שאלה)
30/08/2018 | 08:42
1
34
היי
השתמשתי במתכון מהרשת ליצירת סוכריות גומי (6 כפיות גלטין, שליש כוס מים, תמצית טעם, וחימום במיקרו).
נתתי לתוצר להתקרר 20 דק במקפיא.
התוצאה הייתה מעולה לכאורה, רק שכעבור זמן מה הסוכריות החלו "להינמס" כאילו היו עשויות מקרח :(
 
איפה טעיתי ומה צריך לעשות להבא?
לצפיה ב-'לפעמים הרתחת יתר של ג'לטין פוגעת ביכולת המיצוק שלו'
לפעמים הרתחת יתר של ג'לטין פוגעת ביכולת המיצוק שלו
01/09/2018 | 19:45
13
ובאופן כללי, נראה לי שבקיץ כדאי לשמור מוצרים ביתיים עם ג'לטין במקרר כדי שהוא לא יימס.
 
 
לצפיה ב-'עוגה אפויה בחצייה'
עוגה אפויה בחצייה
21/07/2018 | 11:26
3
71
אשתי הייתה מכינה עוגות בחושות והכל בסדר.
לאחרונה בעוגות יוצר מצב של חצי העליון יציב ומוצק ובאמצע הוא נוזלי ולא יציב.
חשוב לדעתי שאשתי מנפה את הקמח לפני שהיא מכניס את הבלילה לתנור.
אשתי החליפה תבנית וזה לא עזר.
האם ניתן לשער שהבעייה של התנור?

הנה דוגמא למען הסר ספק: בהכנת עוגת דבש לפני כמה חודשים העוגה הייתה בסדר כאשר אתמול כאמור יצא חצי מוצק וחצי נוזלי, היא השתמשה באותו מתכון שלה.
שבת שלום ותודה מראש
טלי וצביקה
לצפיה ב-'נשמע שהבעיה בתנור'
נשמע שהבעיה בתנור
22/07/2018 | 18:14
41
ואם החלק העליון אפוי והמרכז-תחתית לא, נראה לי שהבעיה היא בחום התחתון.
לפני שקוראים לטכנאי שיבדוק את התנור, שימו לב שאתם אופים במצב של חום עליון ותחתון יחד, עם או בלי טורבו, ושלא בטעות אפיתם עם חום עליון בלבד.
 
בהצלחה ואפייה טובה
לצפיה ב-'אין שום קשר בין קמח מנופה לבעיה שאתה מתאר'
אין שום קשר בין קמח מנופה לבעיה שאתה מתאר
02/08/2018 | 23:16
1
28
אם כל פרוטוקול העבודה נשאר אותו דבר אזי הבעיה בתנור .
כדאי לדעת איך אתם אופים האם בטורבו או באפיה עליונה ותחתונה.
לצפיה ב-'יכול להיות '
יכול להיות
07/08/2018 | 09:15
25
גם מזג אוויר, לחות, עודף נוזלים, עודף שמן, שמן מסוג אחר וכו 
לא היתי ממהר להחליף את התנור 

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ