לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1167911,679 עוקבים אודות עסקים

פורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

לצפיה ב-'קצפת במרקם קשה'
קצפת במרקם קשה
19/07/2019 | 13:36
2
9
שלום,
לאחרונה ביקרתי בארה"ב ויצא לי לכאול במספר בתי קפה קצפת במרקם סמיך וקשה ממש שמזכיר חמאה רכה ו אפילו מוס.
ניסתי להכין לבד ע"י הוספת אבקת פודינג, קרם פרש ולבן אך עדיין זה לא הזכיר את מה שאכלתי שם.
מישהו יודע למה אני מתכוון והאם יש למישהו מתכון לקצפת כזו?
תודה,
 
איציק
לצפיה ב-'יש מצב שמדובר בקרם חמאה ולא בקצפת'
יש מצב שמדובר בקרם חמאה ולא בקצפת
21/07/2019 | 00:47
1
6
האמריקאים מרבים להשתמש בקרם חמאה בקינוחים וזה קרם מאד יציב.
 
בעקרון מדובר בקרם מחמאה רכה, אבקת סוכר ומעט חלב. אין לי מתכון אבל תוכל למצוא מתכונים לקרם חמאה בגוגל בקלות.butter cream.
לצפיה ב-'תודה על התגובה אך...'
תודה על התגובה אך...
21/07/2019 | 04:18
3
אני מכיר את קרם החמאה הנ"ל ולדעתי התכוונת לקרם שמצפים איתו עוגות(פרוסטינג). לא לזה התכוונתי.
נכנסתי לאתר של המקום בו אכלתי את הקרם הזה (crepe de paris) ובתפריט היה רשום cream chantilly. כמה שידוע לי קרם שנטילי זהו קרם פטיסייר שמוקצף עם קצפת (מקווה שאיני טועה) ואני אנסה את זה. 
בכל מקרה זה היה מרקם קצפת חדש עבורי, מעולם לא אכלתי קצפת בכזה מרקם מיוחד.
 
לצפיה ב-'למה נעלם מהמדפים פודינג לבישול בטעמים? לא אינסטנט .'
למה נעלם מהמדפים פודינג לבישול בטעמים? לא אינסטנט .
01/07/2019 | 14:15
1
17
שלום.
פודינג אינסטנט מכיל המון סוכר. ולא נועד לבישול. והוא גם יקר ( ללא הצדקה) 
לעומת זאת יש  אבקת פודינג נטולת סוכר וגם נטולת גלוטן למי שמקפיד או זקוק לכך.
מבוסס על אבקת קורנפלור.שמחירה זול .ואינה מכילה סוכר.ונועדה לבישול . אבל לאחרונה נעלמה לגמרי מהמדפים. מישהו יודע למה?
 
לצפיה ב-'אני לא יודעת למה הפודינג נעלם '
אני לא יודעת למה הפודינג נעלם
21/07/2019 | 00:50
2
אבל הייתי בודקת בחנויות מתמחות לאפייה ובישול, כי שם יש סיכוי למצוא פודינג כזה.
לצפיה ב-'שאלה על הקפאת עוגת -תפוחים:'
שאלה על הקפאת עוגת -תפוחים:
17/06/2019 | 16:51
2
18
האם אפשר להקפיא עוגת -תפוחים ,
ואם כן לכמה זמן ?
אודה למשיבים.


לצפיה ב-'לכמה שבועות בלי בעיה'
לכמה שבועות בלי בעיה
18/06/2019 | 11:00
1
10
בתנאי שארוז היטב
לצפיה ב-'מעולה,תודה רבה .'
מעולה,תודה רבה .
18/06/2019 | 14:36
4
לצפיה ב-'מי יודע איך מכינים עוגיות דובוש עם ציפוי שוקולד'
מי יודע איך מכינים עוגיות דובוש עם ציפוי שוקולד
20/05/2019 | 12:02
38
ראיתי בשוק והם ממש טעימות
לצפיה ב-'לחם מקמח מלא. קל ופשוט'
לחם מקמח מלא. קל ופשוט
28/03/2019 | 16:38
57
קילו קמח
50 גרם שמרים
1 כף מלח (20 גרם)
3 כוסות מים פושרים (720 מ"ל)
אופציה - 140 גרם תערובת גרעינים מכל סוג.
 
מערבלים בקעברה עם וו לישה את הקמח והשמרים. מוסיפים את המלח ואז את המים בהדרגה.
 
משמנים את הידיים ומלטפים את הבצק מכל כיוון (אחרי שהוא כדור כבר)
מתפיחים בקערה גדולה כדיי שיתפח כמו שצריך. מכסים במגבת. מתפיחים ברכב סגור במקום שהשמש לא מגיעה ישירות - הכי טוב מנסיון! במיוחד בחורף!
 
לאחר התפחה מחלקים לשני כיכרות ויוצרים צורה ומתפיחים פעם נוספת. להכין צורה קטנה יחסית וצרה כי זה תופח ממש גם לרוחב. התפחה שנייה עשיתי בבית מעל התנור כשהוא פתוח למחצה ואוויר חם מגיע לתבנית. שמתי את התנור ל 250 ואז כשהכנסתי לתנור הטרמוסטט הראה בול 175 (כי הדלת היתה פתוחה). שיטה טובה.
מרטיבים עם מברשת עם מים ומפזרים את התוספת אם רוצים. אני הברשתי במים וזהו.
50 דקות בתנור 175 מעלות. 
זהו!!!!
קל. פשוט. מהיר. לא מלכלך. תמיד מצליח והכי חשוב - בריא!
 
אני הכנתי חצי כמות לכיכר אחת. מחלקים כמובן את כל הכמויות בשניים.
מודה שהקרום קצת קשה יותר מלחם תעשייתי אבל יותר טעים והכי בריא. יש מצב שצריך מידיי פעם להרטיב את הלחם באפייה. כך שמעתי פעם...
 
בתיאבון!
לצפיה ב-'פשטידת גזר'
פשטידת גזר
07/02/2019 | 11:53
84
אתמול בשעת משבר רעב, הכנתי פשטידת גזר במחבת..
ממש פשוט וטעים.
500 גרם גזר מגורד
4 ביצים
בצל מגורד
2 כפות שמן
מלח.
לערבב הכל 
כף שמן במחבת
לשפוך וליישר.
10 דק,הופכים ועוד 10 דקות.
פשוט תענוג
לצפיה ב-'עוגת שוקולד פינוקים מומלצת '
עוגת שוקולד פינוקים מומלצת
21/01/2019 | 06:23
146
המצרכים
3/4 1 כוסות סוכר
5 ביצים L
225 גרם חמאה רכה
150 גרם של ממרר שוקולד
½2 כוסות קמח
½ כפית מלח
½ כפית אבקת אפיה
½ כפית סודה לשתייה
100 גרם פיסטוק קצוץ
60 גרם משמש יבשים קצוצים לקוביות
160 גרם שמנת חמוצה
50 מ"ל ברנדי
ההכנה
 
במיקסר מערבבים את הסוכר והביצים עד להמסה מוחלטת של הסוכר.
בקערה נפרדת לוקחים חצי מכמות החמאה ומועכים עד להפיכתו למרקם משחתי.
מוסיפים אליו את ממרח השוקולד ומערבבים במיקסר בעוצמה איטית,
מוסיפים בהדרגה את יתר החמאה וממשיכים לערבב עד לקבלת מסה אחידה.
מערבבים בקערה בצד את הקמח, מלח, אבקת האפייה, סודה לשתייה, פיסטוקים ומשמשים קצוצים ולאחר מכן מערבבים בעזרת לקקן את המסה לתוך קערת המיקסר בשלוש פעמים,
מוסיפים חצי מכמות השמנת החמוצה, מערבבים ואז מוסיפים את שארית השמנת.
מוסיפים את הברנדי, מערבבים למסה אחידה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-145 מעלות כ-40 דקות.
לאחר האפייה מצננים עד לקירור מלא
הציפוי
400 גר' שוקולד מריר מטבעות לאפייה 'כרמית'
3/4 כוס שמן קנולה
60 גר' פיסטוק חלבי גרוס לקישוט
פניני שוקולד מריר, חלב ולבן לקישוט
ההכנה
 
ממיסים את מטבעות השוקולד בקערה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות
מוסיפים את שמן הקנולה
מערבבים ומאחדים עם הפיסטוק הגרוס
מקררים עד לטמפרטורת החדר
קישוט העוגה
 
מצפים את העוגה הקרה בציפוי הקר
מיד לאחר הציפוי מקשטים עם פניני השוקולד
לעוד עוגות מומלצות לטו באב
לצפיה ב-'2 עוגות בחושות'
2 עוגות בחושות
07/01/2019 | 07:50
3
141
היי צריכה להכין 2 עגות בחושות-שוקולית ותפוזים.
אופה כמובן באפייה רגילה.
בבקשה צריכה עזרה-אם אכין עוגה אחת וכשהיא תהיה אפויה ואכניס את העוגה השניה-האם התנור כבר לא יהיה חם מידי?
כי תמיד מחממת תנור רבע שעה ואז מכניסה עוגה.
אשמח לעזרה.תודה
לצפיה ב-'לא עניין של זמן אלא טמפרטורה'
לא עניין של זמן אלא טמפרטורה
09/01/2019 | 09:54
58
מכניסים את העוגה לתנור כאשר הטמפרטורה הגיעה
לחום הנחוץ.
כך שאם התנור כבר על 180 מעלות עם סיום העוגה הראשונה
הרי שאין בעיה להכניס מיד את העוגה השנייה.
לצפיה ב-'ואם יש לך תנור טורבו תוכלי לאפות את שתיהן בו זמנית'
ואם יש לך תנור טורבו תוכלי לאפות את שתיהן בו זמנית
13/01/2019 | 17:39
1
25
לצפיה ב-'תודה בנות .בסוף אפיתי עוגה אחת אחרי השניה.יצא מושלם'
תודה בנות .בסוף אפיתי עוגה אחת אחרי השניה.יצא מושלם
20/01/2019 | 10:39
28
לצפיה ב-'היי אנג'ליק, '
היי אנג'ליק,
01/01/2019 | 07:54
101
גם אני אוספת חלבונים בצנצנת (במקפיא!!!), ועל המכסה  אני כותבת בטוש לא מחיק, בדיוק כמה הוספתי בכל פעם, כאשר אני רוצה להכין נשיקות למשל אני מסכמת הכל , ויודעת כמות מדויקת ביחס לכמות הסוכר שעלי להוסיף, עד היום ללא טעויות, להפשיר במקרר בלבד כמובן.

לצפיה ב-'אפיית עוגה בבית הלקוחה'
אפיית עוגה בבית הלקוחה
26/12/2018 | 19:43
98
יש לילדים יומולדת ביום שישי הקרוב בבני ברק ואני מחפשת מישהי שתגיעה לביתי ותאפה לנו שתי עוגות יום הולדת טעימות. אני אדאג לספק את כל המצרכים והכלים הדרושים וכמובן אשלם על השירות.
בבקשה תפנו רק בטלפון:
0528565455
 
לצפיה ב-'שאלה בנושא הגלייז'
שאלה בנושא הגלייז
09/12/2018 | 09:08
1
73
מדוע שאני יוצקת את הגלייז בטפ' 35 מעלות על מוס קפוא לאחר זמן מה הוא נוזל בצדדיו ?אשמח לדעת במייל navab6464@gmail.com תודה רבה!
לצפיה ב-'חם מידיי, אני מקררת ל- 34 מעלות'
חם מידיי, אני מקררת ל- 34 מעלות
11/12/2018 | 13:09
32
לצפיה ב-'מוס שוקולד מריר דל סוכר'
מוס שוקולד מריר דל סוכר
06/12/2018 | 21:23
1
63
שלום,
אני רוצה להכין מוס שוקולד מריר עם כמה שפחות סוכר. מצאתי את המתכון הזה למשל של קרין גורן (הקישור מודבק כאן למטה).
שאלתי היא: האם אפשר לשים חצי מכמות הסוכר שבמתכון, או אפילו בכלל בלי סוכר מאחר ויש גם דבש במתכון?  הבנתי שלעיתים הימנעות מלשים סוכר פוגמת במרקם של הקינוח אז רק רציתי לוודא שבמוס מסוג זה, לא תהיה פגיעה במרקם. אני אוכלת שוקולד מריר 90% בדרך כלל ולא ממתיקה את הקפה והתה אז אין לי בעיה עם המעטה בסוכר.

http://www.carine.co.il/page_226.aspx?c0=13171&bsp...

לצפיה ב-'אפשר לוותר על הסוכר'
אפשר לוותר על הסוכר
11/12/2018 | 13:10
18
לצפיה ב-'שאלה - איפה משיגים סופגניות קלאסיות איכותיות'
שאלה - איפה משיגים סופגניות קלאסיות איכותיות
06/12/2018 | 19:21
25
תוכלו להמליץ לי על מאפייה/קונדיטוריה שמוכרת סופגניות קלאסיות טעימות. עדיף עם מילוי ריבת תות או ריבת חלב. תודה וחג שמח.
לצפיה ב-'סופגניות קלאסיות טובות'
סופגניות קלאסיות טובות
06/12/2018 | 17:35
1
44
תוכלו להמליץ לי על מאפייה/קונדיטוריה שמוכרת סופגניות קלאסיות טעימות. עדיף עם מילוי ריבת תות או ריבת חלב. תודה וחג שמח.
לצפיה ב-'קניתי ביסקוטי בבני ברק'
קניתי ביסקוטי בבני ברק
11/12/2018 | 13:11
19
לצפיה ב-'אירוח: טיפול במחלות חורף באמצעות תרופות הומאופתיות'
אירוח: טיפול במחלות חורף באמצעות תרופות הומאופתיות
05/12/2018 | 13:21
9
ביום ד', בין השעות 20:00-22:00, נארח בפורום את אבי לבנט, מומחה להומאופטיה
 
 
על האירוח
 
טיפול במחלות חורף כגון שיעול, שפעת והצטננות, באמצעות תרופות הומאופתיות.
ההומאופתיה היא שיטת ריפוי טבעית, עדינה, יעילה ובטוחה, אשר מותאמת אישית לכל אדם על פי המאפיינים הייחודיים שלו ברמה גופנית ונפשית. הטיפול ההומאופתי יעיל בפתרון של בעיות גופניות, רגשיות ומנטאליות ,הן כרוניות והן אקוטיות. הטיפול יוצר שינוי רחב היקף, שורשי ומעמיק אשר השפעתו ניכרת לטווח ארוך ברבדים שונים של חיי המטופל.
 
 
על המתארח
 
אבי לבנט, עוסק בתחום הטיפול על גווניו השונים מעל 20 שנה, ומתמחה בהומאופתיה יותר מעשר שנים. במהלך השנים הללו למדתי תורות ושיטות שונות במקומות שונים בעולם מטובי המומחים בכל תחום.
תחום זה של עיסוק הינו תהליך התפתחות אינסופי המוביל אותי כאדם, באופן מתמיד, לגבהים חדשים, תחומים מגוונים, דינאמיות רגשית ומנטאלית אשר ממנה אני יוצר תהליך אישי וייחודי, עבור כל אחד מהאנשים שמגיעים אלי לטיפול.
ניסיוני הרב, עם מגוון רחב של מחלות וקשיים בתחום הגופני והרגשי, מאות רבות של מטופלים, ארגז כלים רחב, ומסירות רבה לעבודה ולמטופלים שלי, מאפשר לי לעזור לאנשים שונים בהרבה מאוד תחומים.
 

העלו את שאלותיכם על גבי שרשור זה כבר עכשיו!
לצפיה ב-'שאלה לגבי עוגה עם זילופים'
שאלה לגבי עוגה עם זילופים
05/12/2018 | 10:58
1
39
מתכננת להכין למחר בערב עוגה עם זילופים מקצפת.
פעם שעברה שהכנתי היתה לי קצפת רכה מידי (שמתי שמנת, חלב ואינסטנט פודינג) הבנתי שעדיף רק קצפת ופודינג ולוותר על החלב לקבלת זילוף קשה יותר.
האם אפשר לזלף בצהריים וישאר יפה לערב? 
לצפיה ב-'כן'
כן
11/12/2018 | 13:08
14
לצפיה ב-'דף סוכר אכיל מצבעי מאכל טבעיים'
דף סוכר אכיל מצבעי מאכל טבעיים
05/12/2018 | 10:17
16
בוקר טוב,
אני מחפשת בנרות דף אכיל לקישוט עוגה מצבעי מאכל טבעיים.
איפה קונים? לא משנה באיזה אזור בארץ.
תודה


לצפיה ב-'תחליף לברנדי'
תחליף לברנדי
25/11/2018 | 11:17
1
28
שלום . רואה במתכונים לסופגניות דואנדס וכוק ששמים כף ברנדי לעיסה בכדי שיספגו פחות שמן.
במה ניתן להחליף את הברנדי?תודה
לצפיה ב-'וודקה/שנפס או כל משקה עם אחוז אלכוהול גבוה.'
וודקה/שנפס או כל משקה עם אחוז אלכוהול גבוה.
30/11/2018 | 20:39
5
לצפיה ב-'אירוח בנושא סיעוד וביטוח לאומי'
אירוח בנושא סיעוד וביטוח לאומי
22/11/2018 | 17:20
7
 
ביום ב', 26.11, בשעה 9:30-12:30, נארח בפורום ביטוח לאומי את מר אשר בטלמן, ממונה בכיר באגף הסיעוד של ביטוח לאומי.  
 
 
על האירוח
 
בעקבות הרפורמה בחוק סיעוד ושינויים בתנאי הזכאות הכוללים העסקת בן משפחה בסיעוד, נדון בשאלות –
 
מה השתנה עתה לאור הרפורמה בסיעוד
האם ניתן עתה להעסיק בן משפחה בכל הארץ? אם לא, מתי יכנס לתוקף
מה אפשרויות הערעור העומדות בפני, לפני פניה לבית הדין לעבודה
 
 
על המתארח
 
ביטוח לאומי עם הפנים לציבור גם בפורום – מר אשר בטלמן, ממונה בכיר באגף סיעוד של המשרד הראשי במוסד לביטוח לאומי. תודה לדוברות ביטוח הלאומי על תיאום האירוח.
 
 
העלו את שאלותיכם על גבי שרשור זה כבר עכשיו!
לצפיה ב-'החלפת קמח תופח בקמח כוסמין מלא'
החלפת קמח תופח בקמח כוסמין מלא
11/10/2018 | 12:16
1
52
שלום לכולם
מטעמי בריאות התחלתי להשתמש בקמח כוסמין מלא.
יש לי מתכון לעוגה שיש בה חבילת קמח תופח קטנה (כ 2.5 כוסות). האם מישהו יודע לומר לי אם אפשר להחליף את כל כמות הקמח התופח בקמח כוסמין מלא? (בעוגה יש גם 3 ביצים, שמנת חמוצה אחת, 200 גרם רסק תפוחי עץ)
תודה מראש
לימור
לצפיה ב-'נראה לי שאפשר להחליף את הקמח בקמח כוסמין - אבל'
נראה לי שאפשר להחליף את הקמח בקמח כוסמין - אבל
12/10/2018 | 13:07
44
1. צריך להוסיף חומרי התפחה - כפית שטוחה של אבקת אפייה על כל כוס קמח וגם רבע כפית אבקת סודה לשתייה על כל כוס קמח.
 
2. ייתכן ותצטרכי קצתיותר נוזלים במתכון, כי קמח כוסמין מלא מתנהג קצת אחרת מקמח חיטה לבן. 
 
אני משערת שזו עוגה שאת מכירה ותוכלי לראות אם התערובת סמיכה יותר באופן משמעותי מאשר עם קמח רגיל. אם כן, שימי קצת נוזלים, בהדרגה.

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ