לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1353613,536 עוקבים אודות עסקים

פורום בסיסי נתונים

שלום לכולם,
 
פורום זה מיועד למפתחי, מנהלי ומתכנתי בסיסי נתונים (DBA and DataBase Devlopers) אם יש לכם שאלה בנושא שפת SQL , Oracle pl/sql Ms Sql Server Transact SQL או שאלות בנושא ניהול בסיסי הנתונים של Oracle או Ms Sql Server ופתרונות BIG DATA ובכלל על עבודה נכונה בסביבת בסיסי נתונים או אפילו על שפות תכנות המנהלות בסיסי נתונים כמו MS-Access, Visual basic וכדומה אז הגעתם למקום הנכון!
 
בברכה,
 
איתי בנימין - מנהל הפורום
Microsoft Most Valuable Professional
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בסיסי נתונים

שלום לכולם,
 
פורום זה מיועד למפתחי, מנהלי ומתכנתי בסיסי נתונים (DBA and DataBase Devlopers) אם יש לכם שאלה בנושא שפת SQL , Oracle pl/sql Ms Sql Server Transact SQL או שאלות בנושא ניהול בסיסי הנתונים של Oracle או Ms Sql Server ופתרונות BIG DATA ובכלל על עבודה נכונה בסביבת בסיסי נתונים או אפילו על שפות תכנות המנהלות בסיסי נתונים כמו MS-Access, Visual basic וכדומה אז הגעתם למקום הנכון!
 
בברכה,
 
איתי בנימין - מנהל הפורום
Microsoft Most Valuable Professional
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
שלום לכולם,
ברוכים הבאים לפורום בסיסי נתונים
פורום זה מיועד למפתחי, מנהלי ומתכנתי בסיסי נתונים (DBA and DataBase Devlopers)
 
שלום לכולם,
 
פורום זה מיועד למפתחי, מנהלי ומתכנתי בסיסי נתונים (DBA and DataBase Devlopers)
אם יש לכם שאלה בנושא שפת SQL , Oracle pl/sql Ms Sql Server Transact SQL או שאלות בנושא ניהול בסיסי הנתונים של Oracle או Ms Sql Server ובכלל על עבודה נכונה בסביבת בסיסי נתונים רלציוניים או אפילו על שפות תכנות המנהלות בסיסי נתונים כמו MS-Access, Visual basic וכדומה אז הגעתם למקום הנכון!
 
המשך >>

לצפיה ב-'אדמיניסטרטור/ית מערכות בסיסי נתונים ( DBA ) במרכז לתקשוב ומי'
אדמיניסטרטור/ית מערכות בסיסי נתונים ( DBA ) במרכז לתקשוב ומי
25/02/2018 | 15:44
1
43
אדמיניסטרטור/ית מערכות בסיסי נתונים ( DBA ) במרכז לתקשוב ומידע
משרה מלאה מס' משרה 5/18ח
 
 
תיאור התפקיד:
 
• תחזוקה, תמיכה ופיתוח של המערכות בתחום האחריות של מדור DBA.
• התקנה, הגדרה, שדרוג ותמיכה במערכות ORACLE APPLICATION ובמוצרים הנלווים לה: BPEL, DISCOVERER.
• התקנה, הגדרה שדרוג ותמיכה בכלל מערכות בסיסי הנתונים באוניברסיטה: ,ORACLE DB MYSQL, MSSQL.
 
 
הכישורים הנדרשים:
 
• בעל/ת תאר ראשון במדעי המחשב / במערכות מידע או השכלה רלוונטית אחרת.
• ידע וניסיון במערכות ORACLE APPLICATION, DISCOVERER ו- ORACLE DB - חובה
• הכרות טובה עם מערכות ההפעלה : UNIX/ Linux, Windows.
• ניסיון בעבודה עם MSSQL, MySQL, BPEL -יתרון.
• יכולת למידה עצמית ברמה גבוהה.
• יכולת השתלבות בעבודה צוות.
• בעל/ת יכולת ארגון.
• יכולת עבודה בתנאי לחץ.
 
• התאמה לאופייה המיוחד של האוניברסיטה, לערכיה ולמטרותיה.
 
 
מועמדים מתאימים בלבד ייענו!!!
להגשת מועמדות אנא מייל sarit.moses@biu.ac.il
 
לצפיה ב-'המשרה באוניברסיטת בר אילן'
המשרה באוניברסיטת בר אילן
25/02/2018 | 15:45
9
לצפיה ב-'הכנסת רשומות ל SQL'
הכנסת רשומות ל SQL
12/02/2018 | 16:05
3
73
שלום,
אני מכניס רשומות לטבלת SQL  ריקה ממקור חיצוני (Linked database), ומיד אח"כ מבצע SELECT על הטבלה. השאילתה לא מחזירה לי רשומות (כאילו הטבלה ריקה).
אני צריך לחכות כמה שניות עד שה SQL "יסכים" להחזיר לי את הרשומות.
יש איזה דרך שאני יכול לתחקר את הSQL האם הוא כבר מוכן לחזור אלי עם הרשומות?
 
לצפיה ב-'איך אתה עושה זאת?'
איך אתה עושה זאת?
12/02/2018 | 19:49
2
45
בחלון אחד אתה מכניס,
ובינתיים מבצע שליפה בשני?
 
אתה מכניס,
מחכה שהריצה תיגמר,
ואז שולף?
 
אתה מריץ פקודות SQL או משתמש בכלי אחר?
 
משהו אחר?
 
לפי מה שאתה מתאר זה נראה בלתי הגיוני: כשהכנסת השורות נגמרת הן צריכות להיות בטבלה.
לצפיה ב-'מתוך קוד C#'
מתוך קוד C#
13/02/2018 | 08:46
1
42
פקודה ראשונה קוראת ל SP שמכניסה רשומות :
db.query("exec sp...
בתוך ה SP יש משהו כזה:
insert into tbl...
select * from openquery(......
פקודה מיד אחרי זה קוראת לנתונים
var x = db.query("select * from tbl....
לצפיה ב-'אין לי הסבר'
אין לי הסבר
13/02/2018 | 10:26
59
לכאורה זה לא יכול להיות: הכנסת הנתונים היא טרנזקציה, והפקודה גומרת לרוץ כשהטרנזקציה נגמרת. הקוד לא אמור להמשיך הלאה כשפקודת ה-Insert עדיין רצה.
אינני מכיר מספיק את ה-#C ואת דרך העבודה שלו: אין משהו נוסף? ריצה במקביל? פעולה מתוזמנת? Service שמריץ אותה בנפרד? הקריאה מופעלת בטעות לפני ה-Insert?
אם תמצא את הסיבה - אשמח לשמוע.
לצפיה ב-'עזרה בתחביר SQL'
עזרה בתחביר SQL
11/02/2018 | 15:59
5
67
1) להלן שאילתה בסיסית המחשבת עלות מוצר בהזמנה
 
SELECT Orders.OrderID, Orders.PriceToOne, Orders.Kamut, [PriceToOne]*[Kamut] as PriceToAll
FROM Orders;
 
איך אפשר לחשב באותה שאילתה סה"כ עלות של כל המוצרים להזמנה?
2) יש לי שאלתה שמסכמת כמה הזמנות עשה כל עובד
SELECT Count(Orders.OrderID), Orders.EmpID
FROM Orders
GROUP BY Orders.EmpID;
 
 
איך  אפשר לציג רק עובדים שעשו הכי הרבה הזמנות? 
==========================================
 
בשני המקרים אני מניחה שצריך SubQuery, אני יודעת לעשות את זה על הנתון קבוע אבל לא יודעת איך לסכם את התוצאה של נוסחה או סיכום אחר.
לצפיה ב-'תשובות'
תשובות
12/02/2018 | 19:45
4
68
1. יש לבצע Group By לפי מספר ההזמנה
ו-Sum על המכפלה של המחיר בכמות.
 
2. יש למיין לפי עמודת ה-Count מיון יורד
ולהציג רק את הראשון על ידי
top.
לצפיה ב-'שאילתה1 עובדת, שאילתה 2 עדיין לא קורקטית'
שאילתה1 עובדת, שאילתה 2 עדיין לא קורקטית
12/02/2018 | 20:06
3
21
תודה גרי עם השאילתה הראשונה זה עובד
אבל השאילתה השניה לא ממש - מה קורה עם יש אותה כמות מקסימלית של מכירות לכמה עובדים?
לצפיה ב-'נראה לי שפתרתי לא הכי אלגנטי אבל עובד'
נראה לי שפתרתי לא הכי אלגנטי אבל עובד
12/02/2018 | 20:38
23
SELECT Count(Orders.OrderID) , Orders.EmpID
FROM Orders
GROUP BY Orders.EmpID
HAVING Count(Orders.OrderID)>=All (SELECT Count(Orders.OrderID)
FROM Orders
GROUP BY Orders.EmpID)
לצפיה ב-'נסי Top 1 With Ties'
נסי Top 1 With Ties
12/02/2018 | 20:54
1
27
זה אמור להחזיר את כל "הראשונים" (אם יש להם אותה כמות).
לא בטוח לגבי הסינטקס.
לצפיה ב-'האם Ties נתמכת באקסס'
האם Ties נתמכת באקסס
13/02/2018 | 06:53
20
לא הצלחתי ties
אבל מסתבר שפתרון שלך עם TOP גם עובד (מראה את כל הראשונים) בתנאי שהשדה ספירה הוא ראשון בתחביר. לא ידעתי ש TOP מציג את כל הערכים זהים, חשבתי שרק מספר רשומות שהגדרנו.
תודה גרי!
לצפיה ב-'BI לא במסגרת פרוייקטים'
BI לא במסגרת פרוייקטים
04/02/2018 | 20:12
13
57
היי,
נתקלת בהרבה חברות השמה ל-BI ולא כל כך מעוניינת לעבוד בפרוייקטים... יש חיה כזאת לעבוד בחברה ולא בפרוייקט?
לצפיה ב-'את/ה לא ברור/ה אנא חדד/י'
את/ה לא ברור/ה אנא חדד/י
05/02/2018 | 15:07
3
27
לצפיה ב-'חידוד'
חידוד
05/02/2018 | 15:13
2
36
אני עובדת בתחום ה-BI בבית תוכנה בשביל לקוחות שלהם, בהתאם לדרישה. אחרי חצי שנה בעבודה מול לקוחות החברה, הגעתי למסקנה שאני לא מתחברת לאופי העבודה בפרוייקטים, בהשוואה לעבודה בחברה כעובדת חברה, אז יודעים מול מי עובדים וכבר בראיון יודעים (יחסית) האם יהיה נעים לעבוד תחת מנהל כזה או אחר, בצוות מסויים וכו'. כרגע אני מרגישה במין צומת דרכים כי אני רואה הרבה מאוד משרות של חברות השמה ל-BI. משמע, עבודה פרוייקטים. זה גורם לי לתהות האם פרוייקטים זו צורת ההתנהלות של כל התחום הזה (בדגש לא על תפקידי אנליזה. אני יודעת שאנליסטים הם תמיד עובדי חברה ולא עובדי פרוייקט) או לא.
לצפיה ב-'למיטב נסיוני '
למיטב נסיוני
05/02/2018 | 16:49
1
28
כמעט כל חברות ההשמה בעצם משכירות את העובד שלהם לחברה אחרת, זה יכול להיות לצורך פרויקט מסויים אבל ברוב רובם של המקרים לעבודה רגילה בחברת חוץ פשוט משום שהחברה שצריכה את העובד לא רוצה ליצור יחסי עובד מעביד עם העובד ונותנת את האחריות לחברת ההשמה, כך שלאותה חברה קל מאוד להחליף או לפטר את אותו עובד יחסית במהירות ועם הרבה פחות כאב ראש.
אגב, רוב בתי התוכנה עובדים עבור לקוחות המתממשים בצורת פרויקט, כך שגם אם תעבדי בבית תוכנה אחר, לרוב יש סיכוי שתעבדי ב...פרויקטים. כדי לעבוד בחברה קבועה ללא קשר לפרויקט כזה או אחר את צריכה לעבוד מצד הלקוח ולא מצד הספק, כלומר אצל לקוח המקבל שירות אצל בית תוכנה ולפעמים לא כי יש לו אנשים מבית שעושים את הנדרש מבלי להזדקק לשירותי בית התוכנה. מקווה שעניתי.
בהצלחה.
 
לצפיה ב-'תודה '
תודה
05/02/2018 | 16:56
10
אני יודעת שאם אעבור לבית תוכנה אחר זה יהיה אותו סיפור... פרוייקטים. לכן אני תוהה האם בכל זאת יש סיכוי למצוא תקן קבוע.
לצפיה ב-'על תחום ה-BI ועוד תחומים השתלטו חברות קבלניות... ובעידודה...'
על תחום ה-BI ועוד תחומים השתלטו חברות קבלניות... ובעידודה...
05/02/2018 | 16:41
3
36
של המדינה, כך שאם אתה מועסק ישיר ולא לחוץ לעבודה אחרת ובכל זאת מחפש, פשוט שמתקשרים אליך, לומר להם בנימוס לא תודה...
לצפיה ב-''
05/02/2018 | 16:54
2
28
עדיין עובדת בבית תוכנה שהזכרתי. חשבתי לעבור לתפקיד של פיתוח, אבל הרעיון של מעסיקים לא ישירים לא כל כך עובד בשבילי. מתלבטת אם לצאת לגמרי מהתחום או להמשיך לחפש...
 
לצפיה ב-'תחפשי טוב, בסוף מוצאים, כמו שעשיתי, עבדתי בגוף ממשלתי...'
תחפשי טוב, בסוף מוצאים, כמו שעשיתי, עבדתי בגוף ממשלתי...
05/02/2018 | 22:01
1
38
שהחברה הקבלנית "שכחה" מהעבודים והמשרד הממשלתי גלגל עיניים...
לצפיה ב-':)'
:)
06/02/2018 | 09:47
13
ומה את/ה עושה היום אם אפשר לשאול?
לצפיה ב-'יש כזה דבר'
יש כזה דבר
05/02/2018 | 17:56
4
60
חברות השמה הן לא חברות פרוייקטים, למרות שיש להן כמה מאפיינים משותפים.
יש הרבה כאלו וגם כאלו בתחום, כי כשמדובר בפרוייקט BI - לא לכל חברה יש תשתית כ"א מתאימה.
אם מדובר בפרוייקט BI בחברת הייטק - יש להם מן הסתם אנשי בסיסי נתונים שניתן לנייד אותם ל-BI או להיפך, אבל אם מדובר באוניברסיטה (נניח) - אין להם כח אדם מתאים, וחברת פרוייקטים יכולה להיות פתרון טוב: בהתחלה צוות גדול שיבנה את הפתרון (מנתחים, מפתחים, בסיסי נתונים, ארכיטקט, מנהל פרוייקט..), ולאחר מכן צוות מצומצם שיתחזק אותו.
שוב- יש חברות, בעיקר גדולות או טכנולוגיות, שיש להן צוות BI משלהן. אני עובד בחברת הייטק, שצוות ה-BI שלה מורכב מעובדי החברה.
לצפיה ב-'זה מעודד '
זה מעודד
05/02/2018 | 18:11
21
תודה. כבר התחלתי לדאוג...
 
לצפיה ב-'בכל המקרים, אין לעובד שום קשר למעסיק...'
בכל המקרים, אין לעובד שום קשר למעסיק...
05/02/2018 | 21:59
2
26
השמה, יועץ או מיקור חוץ, מכבסת מילים
לצפיה ב-'הייתי מתנסח אחרת..'
הייתי מתנסח אחרת..
06/02/2018 | 08:44
1
24
יש עובדים שנהנים מסוג כזה של עבודה: עובדים יומיים בשבוע במקום אחד, יומיים במקום אחר, ועוד יום לפי מה שיוצא; נחשפים לטכנולוגיות שונות, לומדים הרבה וכו'.
אישית - אני מעדיף לעבוד במקום אחד, שתהיה לי הפינה שלי, ושאהנה מסדר יום קבוע. יחד עם זאת - כמעט בכל מקומות העבודה שלי בתור DBA היו דרך חברות פרוייקטים או אאוטסורסינג, ולרוב התייחסו אלי יפה (כולל מקום העבודה הנוכחי).
משיחות עם קולגות אני מתרשם שהמקומות שזה לא כך אלו אירגונים בהם יש ועד עובדים, ההנהלה נעזרת באאוטסורסינג כדי לעקוף את ההסכמים הקיבוציים עם הוועד, הוועד דואג לעובדים "שלו", וכך מרוב דאגה ל"זכויות העובדים" - דואגים לאלו ודופקים את אלו.
לצפיה ב-'אני איתך '
אני איתך
06/02/2018 | 09:56
15
זה נכון. הרבה אנשים מהצוות שאני חלק ממנו נהנים מהעבודה הדינאמית. אני לא מתחברת לרעיון הזה. אני מחפשת לעבוד בחברה שתהיה "בית"; שלא כל יום אני אעבוד במקום אחר, גם אם בכל חברה עושים דברים קצת אחרים, גם אם אני בתחילת הדרך (תפקיד ראשון). אני רוצה לעבוד עם אנשים שאני יודעת מי הם, פלוס מינוס, מראיון. באופן אישי, הלקוחות שציוותו אותי אליהם לא התייחסו אליי יפה. לא הרגשתי שאני לומדת משהו מבחינה מקצועית. מרגישה תקועה במקום.
 
 
לצפיה ב-'Searching for DB researches'
Searching for DB researches
25/01/2018 | 18:02
1
35
היי לכולם,
צריכה את עזרתכם באיתור נתונים.
 
אני מחפשת מידע לגבי נתונים אשר נאספים מהblackbox ברכב במהלך תאונה למטרת מחקר ומימוש אלגוריתם ML .
 
(בדקתי כבר בלשכה המרכזית לסטטיסטיקה ואור ירוק) יש הצעות?.
תודה =).
לצפיה ב-'Select * from <table_name> שמחתי לעזור'
Select * from <table_name> שמחתי לעזור
02/02/2018 | 21:22
14
לצפיה ב-'בחירת רשומות באמצעות CheckBox וביצוע פעולה אחת מרוכזת'
בחירת רשומות באמצעות CheckBox וביצוע פעולה אחת מרוכזת
24/01/2018 | 12:50
1
26
היי, אני רוצה לבחור בתוך טופס רשומות מסויימות.... לסמן אותן באמצעות צ'ק בוקס.... ואז בלחיצה אחת, לבצע פעולה על כל הרשומות הנבחרות - כמו לדוג' הוצאת חשבונית שתרכז את כל התשלומים שסימנתי.. access 2013
 
מישהו יודע איך ?
 
לצפיה ב-'אפשר ככה ב-listBox'
אפשר ככה ב-listBox
04/02/2018 | 13:46
12
תשים listBox 
במאפיין Multi Select תבחר Yes
הקוד הבא רץ על כל הערכים ברשימה ונותן לך הודעה מי נבחר
 Dim i As Integer
Dim str As String
str = ""
For i = 0 To Me.Combo0.ListCount - 1
 If Combo0.Selected(i) Then
   
   str = str + Me.Combo0.ItemData(i) & " "
 End If

 
Next
If str <> "" Then
 MsgBox "Selected items: " & str
Else
 MsgBox "nothing selected"
End If
 
 
לצפיה ב-'שאלה ב SQL'
שאלה ב SQL
10/01/2018 | 09:24
2
89
יש לי 2 טבלאות כמו בתמונות שצירפתי ואני צריך לכתוב פקודה שתחזיר לי את שם יצרן הרכב שכמות הטיפולים שלו בכלל המוסכים (סכימה של כלל הטיפולים-CarTreatmentNum) היא הקטנה ביותר. 
 
תודה לעוזרים.
לצפיה ב-'מקווה שזה יעזור..'
מקווה שזה יעזור..
16/01/2018 | 14:58
1
54
 
Select Top 1 C.ManufacturerName
       Count(*) Cnt
From    CarService CS
Inner Join Car C
       On CS.SoldCarNum=C.CarNum
Group By C.ManufacturerName
Order By Cnt Desc;
לכל יצרן נחשב את מספר הטיפולים,
ונציג רק את הראשון בסדר יורד.
לצפיה ב-'ואם לכמה יצרנים יש כמות מינימלית של טיפולים?'
ואם לכמה יצרנים יש כמות מינימלית של טיפולים?
11/02/2018 | 16:04
11
האם זה עדיין עובד?
במקרה אני למעלה היום שאלתי שאלה דומה על 2 שאילתות, גם כן לא יודעת איך לפתור
לצפיה ב-'אורקל - חישוב על חישוב על חישוב...'
אורקל - חישוב על חישוב על חישוב...
10/01/2018 | 08:46
36
אני מנסה לקחת קובץ אקסל, ולהפוך אותו ל - view.
הקובץ בנוי ממספר עמודות שנשלפות מתוך ה - DB, ואז שורה של חישובים (כ - 30).
החישובים בנויים כך שהעמודה הבאה מבוססת על תוצאות החישובים הקודמים. כל חישוב בפני עצמו - לא מורכב (בעיקר if).

שאני "מתרגם" את העמודות לשאילתה - ככל שאני מתקדם בעמודות, הביטויים גם מסתבכים וגם חוזרים על עצמם.
פירקתי את השאילתה לשורה של with, אבל עדיין זה נראה לי מסורבל. בנוסף אני מניח שכל with גורם לירידה בביצועים.

יש אפשרות טובה יותר ? להשתמש ב - case הבא בתוצאה של case קודם בתוך אותו select ?

תודה מראש !
 
דוגמה (כמובן שלא על כל חישוב אני פותח with):
  with 
w_a as (select a,b,c from tbl),
w_b as (select a,b,c, case when a>b then a*b else b*c end as d from w_a),
w_c as (select a,b,c, d, case when d>b then a*b*d else b*c+d end as e from w_b)......

 
לצפיה ב-' פורומים חדשים מחכים לכם '
פורומים חדשים מחכים לכם
24/12/2017 | 13:08
5
 
פורום חדש יעסוק בדיני המס כולל תחום המיסוי הפלילי, בו תקבלו ייעוץ מעו"ד מומחה, לשעבר מנהל תחום במחלקת החקירות של רשות המיסים 
היכנסו עכשיו לפורום דיני מע"מ ומס הכנסה 
 
פורום חדש מרכז ייעוץ משפטי ומענה על שאלות בנושאים של ויזה, דרכון זר, הגירה, אזרחות ואשרת עבודה בחו"ל, בבריטניה וארה"ב בעיקר
היכנסו עכשיו לפורום ויזה ואזרחות בבריטניה וארה"ב
לצפיה ב-'איך לפתוח גישה לשרת SQL SERVER'
איך לפתוח גישה לשרת SQL SERVER
14/12/2017 | 12:14
5
69
יש לי שרת SQL SERVER  הנמצא על רשת מקומית בבית ואני רוצה לפתוח גישה לשרת הנ"ל מכל מחשב המובר לאינטרנט. איך לעשות זאת?
לצפיה ב-'לפי השאלה הזו, ממש לא כדאי לך לעשות את זה...'
לפי השאלה הזו, ממש לא כדאי לך לעשות את זה...
15/12/2017 | 17:59
2
59
האופצייה ההיגיונית האפשרית לתת גישה לחיבור לשרת SQL , היא רק דרך ערוץ VPN מוצפן ומאובטח ולא מעל רשת ציבורית, כך תימנע משלל בעיות של אבטחה ושל חומר שהולך לאיבוד או נגנב. 
לצפיה ב-' אז איך עושים זאת דרך VPN מאובטח?'
אז איך עושים זאת דרך VPN מאובטח?
16/12/2017 | 17:58
1
25
לצפיה ב-'בשביל ההתחלה,יוצרים רשת VPN ולצורך זה...'
בשביל ההתחלה,יוצרים רשת VPN ולצורך זה...
17/12/2017 | 09:02
47
בשביל ההתחלה,יוצרים רשת VPN ולצורך זה​ מגדירים שרת VPN , מהמומלצים הוא OpenVPN . את השרת ניתן להפעיל אפילו על אותו השרת שמריץ את ה SQL Server . אבל יותר מומלץ להפעיל את שרת VPN על הנתב שמחבר את הרשת שבה נמצא השרת SQL לאינטרנט. זו אפשרות במקרה שהרשת שבה נמצא שרת SQL מחוברת עם כתובת IP אמיתית על רגל WAN של הנתב. כי, אם זה לא המצב, והרשת זו נמצאת מאחורי NAT של ספק אינטרנט ( דבר שנפוץ בישראל אצל ספקי אינטרנט בעיתיים ), אז האפשרות היחידה, היא ליצור שרת VPN על שרת חיצוני. למשל לצורך זה אפשר לרכוש שירות VPS מכל ספק אחסון ואירוח, כאלה כמו Amazon או כמו Microsoft Azure ולשרת VPN זה ניתן כבר להתחיל לחבר את הלקוחות VPN , שאחד מהם יהיה גם שרת SQL ושאר הלקוחות יהיו לקוחות SQL שצריכים לבצע את השאילתות במאגר שלו. 
כך נקבל רשת ExtraNet שמחברת את שרת SQL עם הלקוחות שלו בצורה מאובטחת ומוצפנת.
את השרת OpenVPN ניתן להקים על המערכת כמו PFSense שהיא חינמית ויכולה לרוץ גם על נתב מבוסס מחשב X64 או על כל שרת וירטואלי, כמו גם ב VPS וכמו גם ברשת מקומית.
דוגמה להגדרת שרת VPN על מערכת של WINDOWS :
ודוגמה להגדרת שרת VPN על מערכת PFSense 
 
לצפיה ב-'בכל מקרה מדובר בשרת המשמש לצרכי תרגול בלבד'
בכל מקרה מדובר בשרת המשמש לצרכי תרגול בלבד
18/12/2017 | 10:20
1
22
לצפיה ב-'אם כך, אז זו ההזדמנות המצויינת להתחיל לתרגל את צורת העבודה..'
אם כך, אז זו ההזדמנות המצויינת להתחיל לתרגל את צורת העבודה..
18/12/2017 | 13:47
38
אם כך, אז זו ההזדמנות המצויינת להתחיל ולתרגל את צורת העבודה​ נכונה והיגיונית ומאובטחת. כך שאחרי לא תצטרך להיפטר ממהרגלים המגונים בהמשך בעבודה אמיתית. וגם בינתיים לא תגיע למצב שהפורצים מצד האינטרנט משתמשים בשרת שלך לצורכים שלהם שגם מסכנים אותך.
לצפיה ב-'בעיה באקסס'
בעיה באקסס
16/12/2017 | 20:55
2
64
לחיצה על כפתורים שהוספתי באחד מהטפסים גורמת לסגירת התוכנה עם הודעת שגיאה, הכפתור עבד כמה שבועות והפסיק
לצפיה ב-'איך אפשר לדעת בלי לראות את השגיאה או'
איך אפשר לדעת בלי לראות את השגיאה או
01/01/2018 | 11:01
1
36
את הקוד של הכפתורים
לצפיה ב-'מדובר על שאלה מופשטת ובגלל זה אפשר לגמרי לתת תשובה מדוייקת..'
מדובר על שאלה מופשטת ובגלל זה אפשר לגמרי לתת תשובה מדוייקת..
02/01/2018 | 09:42
40
 מדובר על שאלה מופשטת ובגלל זה אפשרי לגמרי לתת תשובה מדוייקת​ על שאלה זו שתענה עלייה במדוייק ואפילו לא תשובה אחד, אלה כמה. למשל: אחד התשובות יכולה להיות למשל: ישר כח או כל הכבוד. עוד תשובה יכולה להיות: צריך לשנות את קוד של הכפתור באחד הטפסים כך, שהלחיצה עליו לא תגרום לסגירה של התוכנה עם הודעת שגיאה. והתשובה המנצחת צריכה להיות: צריך לגרום למצב להיות כמו שהוא הייה לפני כמה שבועות שהכפתור זה עבד ואז הכל יהיה בסדר. 
כמו שאתה רואה, לכל השאלות הפשוטות והמופשטות אפשר, ניתן ומומלץ לתת תשובות מוגדרות ומדוייקות. 
 
לצפיה ב-'הזמנה להדרכות IOT ו BIG DATA'
הזמנה להדרכות IOT ו BIG DATA
05/12/2017 | 11:11
49
היי,

מצרף הזמנות עבור יומיים הדרכת HANDS ON  עבור Big Data, AI ו-IOT עם מרצים בכירים שמגיעים מחו"ל.
כאמור הסדנאות הינם טכניות ו-HANDS ON, במסגרת הדרכות אלו תוכלו להכיר לעומק את ה-OFFERING של AZURE בנושאי BIG DATA, AI וללמוד להקים פתרונות IOT בקלות. 
הסדנאות יתקיימו ב-STARTHUB (WeWork – Tel Aviv) בתאריכים 19-20 לדצמבר.
הרישום לסדנאות הינו בנפרד לכל יום, כך שתוכלו לבחור להגיע לסדנא בודדת DATA או IOT – או כמובן לשתיהן.
לצפיה ב-'סימון ערך בשדה ב- SAP משתחרר'
סימון ערך בשדה ב- SAP משתחרר
05/12/2017 | 16:48
24
שלום.
אני מנסה לסמן ערך קיים בתוך שדה ב- SAP על מנת למחוק אותו או לשנות אותו.
ברגע שאני מסמנת עם העכבר את השדה, הערך נצבע, עם עזיבת הלחיצה הסימון משתחרר.
מחייב כל הזמן לעבוד עם המקלדת.
יודעת כי למשתמשים אחרים האופציה הזו עובדת.
אשמח לעזרה.
לצפיה ב-'הידעתם שאפשר לבצע סקר אבטחת מידע ל- DB בקליק?'
הידעתם שאפשר לבצע סקר אבטחת מידע ל- DB בקליק?
05/12/2017 | 11:13
33
לצפיה ב-'שאלה למבינים בקוד SQL'
שאלה למבינים בקוד SQL
13/11/2017 | 10:12
1
101
הקוד הזה מחזיר לי NULL , כאלו הוא לא נכנס לי לIF בכלל...
declare @sum int
declare @kod int
set @kod =300
begin
select @sum
IF @kod = 300
begin 
if getdate() >= '01/06/21'
BEGIN
set @sum = 2125
END
end
else if @kod =301 and getdate() >= '01/10/20'
BEGIN
set @sum = 1025
END
else 
begin 
set @sum = 5
end
select @sum
end
לצפיה ב-'שאילתא מסובכת ב SQL'
שאילתא מסובכת ב SQL
16/11/2017 | 23:15
63
אני בניתי שאילתא מסוימת שמחזירה לי כמה שורות לקוד פרויקט מסוים ,
למשל עבור פרויקט 1 היא תחזיר לי :
     1
א
ב
ג
 
(יש לי כמה פרויקטים השאילתא מחזירה לי עבור פרויקט אחד שבחרתי במשתנה מוגדר )
אני צריכה לעשות שאילתא שתעבור לי על כל הפרויקטים(oprj.prjcode)
ותשלוף לי עבור כל פרויקט את  התוצאות מהשאילתא הראשונה שרשמתי בעמודה נפרדת ,
שבסוף אני יקבל טבלה אחת עם הרבה עמודות שכל עמודה תכיל תוצאות עבור פרויקט אחד ....
לדוגמא :עבור פרויקטים 1-3 זה ישלוף לי את העמודות מ א-ג ...
     1    2    3
א.
ב.
ג.
 
לצפיה ב-'מחפשת חומר וספרים להורדה '
מחפשת חומר וספרים להורדה
09/11/2017 | 11:03
54
מחפשת ספרים חינמיים להורדה בSQL וב ACCESS בעברית
לצפיה ב-'מציאת מחרוזת בתוך מחרוזת ...SQL'
מציאת מחרוזת בתוך מחרוזת ...SQL
29/10/2017 | 13:04
6
224
אני צריכה לשלוף מתוך טבלה מסוימת רק שורות שעמודה מסוימת שלהם מכילה את המילה 'סיאט ' ניסיתי בכל מיני ואריציות עם הפונקציות patindex , charindex וזה שולף לי את כל השורות בטבלה בלי לסנן ,
מה יכולה להיות הבעיה ??? 
select charindex('סיאט',convert(varchar(50),jdt1.LineMemo)) 
from jdt1
לצפיה ב-'צריך לשים בWHERE'
צריך לשים בWHERE
29/10/2017 | 15:47
5
68
 select *
from jdt1
where ColName like '%סיאט%'
 
 
 
כאשר במקום ColName את/ה מכניס/ה את שם העמודה.
לצפיה ב-'ניסיתי גם את זה , עדין לא עובד זה מביא לי את כל טבלה לא מסנן'
ניסיתי גם את זה , עדין לא עובד זה מביא לי את כל טבלה לא מסנן
30/10/2017 | 08:16
4
24
לצפיה ב-'מוזר'
מוזר
30/10/2017 | 09:36
3
28
בעקרון זו הדרך.
אולי לא הבנתי את שאלתך.
יש לך טבלה ואת רוצה להציג רק את הרשומות(=שורות) שעמודה X מכילה את הערך "סיאט" (יכול להופיע לבדו או כחלק ממחרוזת..).
הבנתי נכון?
לצפיה ב-'נכון מאד'
נכון מאד
30/10/2017 | 09:38
17
לצפיה ב-'הצלחתי ע"י הוספת N אחרי ה LIKE'
הצלחתי ע"י הוספת N אחרי ה LIKE
30/10/2017 | 11:28
1
32
לצפיה ב-'למה דווקא N ?'
למה דווקא N ?
30/10/2017 | 19:30
21
לצפיה ב-'mongodb ו-nodejs'
mongodb ו-nodejs
29/10/2017 | 23:30
35
היי,
 
כתבתי תוכנית שמוסיפה לבסיס נתונים של mongo. השליפה היא של 1000 רשומות בסה"כ.
כנראה נשארו לא מעט connections פתוחים בטעות, ואני רוצה לסגור את כל ה-connections.
1. איזו פקודה עלי לבצע כדי לסגור את כל ה-connections הפתוחים (במקום לחכות עד ה-timeout).
2. איך ניתן לשנות את ברירת המחדל לtimeout של connection פתוח?
3. נראה קצת מוזר - אני מבצע סגירה בקוד של ה-nodejs, אך כנראה הסגירה של ה-connection גם מתבצעת בצורה אסינכרונית (ואז זה מסביר את העניין). לו הייתי סורק מיליון רשומות, אז הבעייה היתה יותר גדולה. האם nodejs סוגר את ה-connection כפקודה אסינכרונית?
 
תודה.
לצפיה ב-'SAP B1 export to excel'
SAP B1 export to excel
29/10/2017 | 16:14
22
היי, כשאני מייצא לאקסל טבלה משרת הSql, שדות עם רשימת בחירה יוצאים עם הקוד עצמו ולא עם הערך. אני רוצה לייצא את הערך עצמו.
מישהו יכול לעזור לי בדחיפות?
תודה,
אבי

לצפיה ב-'מחפש תוכנת משימות בעיקר לאייפון (עדיף גם למחשב)'
מחפש תוכנת משימות בעיקר לאייפון (עדיף גם למחשב)
25/10/2017 | 23:30
3
19
שצד א׳ כותב משימה לצד ב׳ וצד ב׳ לאחר הביצוע מדווח על הביצוע אבל היא תיסגר רק לאחר שצד א׳ יאשר את הביצוע שלה.
לצפיה ב-'לאיודעת אם תומכת בסלולר '
לאיודעת אם תומכת בסלולר
26/10/2017 | 14:43
2
16
אבל תוכנת משימות כמו שביקשת היא הג'ירה.
לצפיה ב-'באטלסיאו ג'ירה פתחתי מנוי התנסות ל7 ימים'
באטלסיאו ג'ירה פתחתי מנוי התנסות ל7 ימים
27/10/2017 | 22:53
1
7
פתחתי שני יוזרים תחת המנוי וצד' א' שלח משימה לצד ב'.
צד ב' אישר ביצוע ההזמנה והיא נמחקה מרשימת המשימות המופיעות אצל צד א' (המנהל) - זאת אומרת שהתוכנה לא ביקשה אישור לסגירת המשימה ע"י המנהל צד' וזה מה שחסר לי.
חיפשתי בתוכנה אופציות כאלה ולא מצאתי.
 
לצפיה ב-'בג'ירה עד כמה שידוע לי'
בג'ירה עד כמה שידוע לי
28/10/2017 | 10:16
11
יש הגדרות לאדמין לדעתי שם יש להגדיר את כל המשתמשים המגבלות וההגדרות, בפרויקט שאני השתמשתי בתוכנה זה עבד יופי כוללה התכונה המדוברת.
יתכן שהפעלת תכונה זו תלויה ברכישת רשיון, כדאי לבדוק עם משתמשי מערכת אחרים או בתיעוד שלה.
 

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

פורומים

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ