לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1353613,536 עוקבים אודות עסקים

פורום בסיסי נתונים

שלום לכולם,
 
פורום זה מיועד למפתחי, מנהלי ומתכנתי בסיסי נתונים (DBA and DataBase Devlopers) אם יש לכם שאלה בנושא שפת SQL , Oracle pl/sql Ms Sql Server Transact SQL או שאלות בנושא ניהול בסיסי הנתונים של Oracle או Ms Sql Server ופתרונות BIG DATA ובכלל על עבודה נכונה בסביבת בסיסי נתונים או אפילו על שפות תכנות המנהלות בסיסי נתונים כמו MS-Access, Visual basic וכדומה אז הגעתם למקום הנכון!
 
בברכה,
 
איתי בנימין - מנהל הפורום
Microsoft Most Valuable Professional
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בסיסי נתונים

שלום לכולם,
 
פורום זה מיועד למפתחי, מנהלי ומתכנתי בסיסי נתונים (DBA and DataBase Devlopers) אם יש לכם שאלה בנושא שפת SQL , Oracle pl/sql Ms Sql Server Transact SQL או שאלות בנושא ניהול בסיסי הנתונים של Oracle או Ms Sql Server ופתרונות BIG DATA ובכלל על עבודה נכונה בסביבת בסיסי נתונים או אפילו על שפות תכנות המנהלות בסיסי נתונים כמו MS-Access, Visual basic וכדומה אז הגעתם למקום הנכון!
 
בברכה,
 
איתי בנימין - מנהל הפורום
Microsoft Most Valuable Professional
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
שלום לכולם,
ברוכים הבאים לפורום בסיסי נתונים
פורום זה מיועד למפתחי, מנהלי ומתכנתי בסיסי נתונים (DBA and DataBase Devlopers)
 
שלום לכולם,
 
פורום זה מיועד למפתחי, מנהלי ומתכנתי בסיסי נתונים (DBA and DataBase Devlopers)
אם יש לכם שאלה בנושא שפת SQL , Oracle pl/sql Ms Sql Server Transact SQL או שאלות בנושא ניהול בסיסי הנתונים של Oracle או Ms Sql Server ובכלל על עבודה נכונה בסביבת בסיסי נתונים רלציוניים או אפילו על שפות תכנות המנהלות בסיסי נתונים כמו MS-Access, Visual basic וכדומה אז הגעתם למקום הנכון!
 
המשך >>

לצפיה ב-'קורס DBA'
קורס DBA
23/05/2018 | 18:37
66
שוקלת להירשם לקורס DBA. ההתלבטות היא בין נאיה קולג' לבין היחידה ללימודי המשך של הטכניון. 
פרט חשוב שבטכניון שליש מהקורס הוא על בסיס נתונים ORACLE ושני שליש SQL SERVER. בנאיה זה רק SQL SERVER. אשמח להמלצות ודיס המלצות ואם אפשר גם לנמק למה :)
לצפיה ב-'בדיקת תקינות תעודת זהות'
בדיקת תקינות תעודת זהות
23/05/2018 | 15:37
1
86
היי
ישנה אפשרות לדעת אם מספר תעודת זהות כבר כולל ספרת ביקורת או לא ?
אני יודע כיצד לחשב את ספרת הביקורת, הבעיה שאני לא יודע אם המספר כבר כולל אותה או לא.
תודה
לצפיה ב-'שמירת קבצים מצורפים'
שמירת קבצים מצורפים
09/05/2018 | 12:07
3
41
שלום
רציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר לשמור קבצים מצורפים לנתונים ב SQL
האפשרויות שאני מתלבטת בינהם הן:
1. שמירת הBITים בתוך הSQL עצמו 
2. שמירת קובץ בספריה של SQL יש גישה אליו עם שמירת מיקום הקובץ
 
חשוב לציין שבשליפה אף פעם לא אצטרך לשלוף כמה קבצים יחד.
 
השאלה מה הדרך הנכונה לעשות זאת כי בכל צורה שאני חושבת יש מעלות וחסרונות.
 
תודה לעוזרים
לצפיה ב-'השאלה מה המטרה שלך.'
השאלה מה המטרה שלך.
09/05/2018 | 14:55
2
31
לי נשמע הגיוני לשמור את המיקום של הקובץ ולא את הקובץ עצמו, כך שאם עוד תוכנה משתמשת בו ומתבצע שינוי בקובץ הוא מפנה למיקום שלו ולא לקובץ עצמו. 
לצפיה ב-'תודה '
תודה
09/05/2018 | 15:11
1
23
זו נקודה שלא חשבתי עליה
חשבתי לעשות טבלת קבצים ולשמור את הID של הקובץ במקום שאליו הוא מקושר, כך עשיתי בתוכנה אחרת שכתבתי כעין OUTLOOK לכל המיילים שלנו.
התוכנה העכשוית היא של אנשי מכירות והקבצים הם לא גדולים של הצעות מחיר הסכמים וכד. הסיבה שחשבתי לשמור הדיסק היא כי כך ראיתי את התוכנה שהחברה השתמשה עד עכשיו. אבל הפחד שלי היא אם משהוא ישנה שם או יעשה לי משהו בדיסק יהיו לי בעיות ובSQL אני השולטת
זה הגיון עקום?
 
 
לצפיה ב-'את משתמשת רק ב- sql server?'
את משתמשת רק ב- sql server?
09/05/2018 | 15:42
29
אני לא מכירה דרך לשמור קובץ ללא שימוש בתוכנה אחרת. כלומר שכאשר מריצים תוכנה היא תשמור את הקבצים ל- sql. את מתכוונת שאת רוצה לעצור את האפשרות לשינוי הקובץ? למה זה צריך לשנות לך?
לצפיה ב-'איך מבטלים כניסה באמצעות windows autentication'
איך מבטלים כניסה באמצעות windows autentication
09/05/2018 | 08:47
2
41
אני רוצה ליצור משתמשים ב- logins שיכנסו באמצעות sql autentication, הגדרתי משתמש אבל עדיין יש אפשרות להכנס באמצעות windows autentication.
כמו כן, בלחיצה על הגדרות ב- security אם עושים disable למשתמש זה לא מאפשר לו להכנס. 
איך ניתן ליצור משתמש administrator? 
לצפיה ב-'פתרתי כך האם תקין?'
פתרתי כך האם תקין?
09/05/2018 | 10:05
39
הגדרתי משתמש עם הרשאות administrator
הגדרתי כניסה באמצעות sql autentication
ביצעתי disable למשתמש של windows autentication.
 
שאלה נוספת אם מישהו יודע איך אני שומרת גיבוי. ואם יש מצב שאין אפשרות להתחבר לsql server לתקן דרך ספריות ולא דרך התקנה מחדש. 
לצפיה ב-'דרושים לעבודה מהבית קלה בהקלדה והזנת תוכן'
דרושים לעבודה מהבית קלה בהקלדה והזנת תוכן
24/07/2019 | 23:02
1
דרושים לעבודה מהבית קלה בהקלדה והזנת תוכן, דרושים ודרושות עובדים ועובדות לעבודה בהזנת נתונים, העבודה היא מאוד קלה, והיא עבודה העתק הדבק של טקסטים שניתן לכם, לפרטים שלחו לנו הודעה בוואצפ 
055-9529359 או במייל: jobsandrusim@gmail.com
 
לצפיה ב-'הודעה של הזנת פרמטר בשאילתא'
הודעה של הזנת פרמטר בשאילתא
07/05/2018 | 11:58
1
28
שלום, יש לי שאילתא עם שדות מחושבים באקסס, משום מה אני מקבל הודעה להכנסת פרמטר ולאחר שאני מאשר (ללא הכנסת פרמטר) השאילתא נותנת תוצאות תקינות, כיצד אנ מעלים הודעה זו? כך נראה המשפט SQL
 
SELECT PRODUCTION_INSTRUCTIONS.Matirial, Sum(PRODUCTION_INSTRUCTIONS.KamotYezor) AS SumOfKamotYezor, First(PRODUCTS.Fld1) AS FirstOfFld1, PRODUCTION_INSTRUCTIONS.NumberOfMovlaot, [SumOfKamotYezor]*[NumberOfMovlaot]*[FirstOfFld1]/1000 AS Expr1
FROM PRODUCTS INNER JOIN (PRODUCTION_INSTRUCTIONS LEFT JOIN MATERIALS ON PRODUCTION_INSTRUCTIONS.Matirial = MATERIALS.NumberMaterials) ON PRODUCTS.ProductNumber = PRODUCTION_INSTRUCTIONS.ProductNumber
GROUP BY PRODUCTION_INSTRUCTIONS.Matirial, PRODUCTION_INSTRUCTIONS.NumberOfMovlaot, [SumOfKamotYezor]*[NumberOfMovlaot]*[FirstOfFld1]/1000
ORDER BY PRODUCTION_INSTRUCTIONS.Matirial;
לצפיה ב-'תבדוק את האיות של כל השדות בקריטריונים שלך'
תבדוק את האיות של כל השדות בקריטריונים שלך
08/05/2018 | 11:30
8
בקשה לפרמטר זה בד"כ אם יש שדה עם סוגריים מרובעים ולא קיים בטבלה עצמה.
לצפיה ב-'עזרה בבנית RED'
עזרה בבנית RED
02/05/2018 | 17:48
1
46
היי,
מאוד אודה למי שיוכל לעזור לי בעיצוב הטבלאות ובעיקר בקשרים בניהם.
יש לי את הישויות הבאות.
כלי טיס
מטיסים
טיסות
פוליסות
 
כל פוליסה יכולה להכיל כמה כלי טיס ומטיסים.
כל טיסה מכילה רק מטיס וכלי טיס אחד.
כלי טיס ומטיס יכולים להיות בכמה טיסות ופוליסות
 
תודה.
לצפיה ב-'erd/class diagram'
erd/class diagram
02/05/2018 | 17:49
15
לצפיה ב-'לימוד אקסס'
לימוד אקסס
30/04/2018 | 16:16
1
50
אשמח להכוונה לחומר לימוד (עדיף סרטונים) לתחילת עבודה באקסס.

מחפש משהו חינמי. יש המון סרטונים ברשת- ואשמח לשמוע אם יש אוסף מומלץ לתחילת לימוד.

תודה
לצפיה ב-'הדרכה מקיפה ממתחילים למתקדמים'
הדרכה מקיפה ממתחילים למתקדמים
24/03/2019 | 14:34
3
לצפיה ב-'היי, שאלה האם ניתן לבצע/לקבל אחוז התאמה במשפט...'
היי, שאלה האם ניתן לבצע/לקבל אחוז התאמה במשפט...
28/04/2018 | 20:11
44
או שמות של אנשים, לדגומה
עובד שרשום במקום אחד "ישראלי ישראל" ובמקום אחר הוא רשום כ-"ישראלי חי ישראל" הרי מדובר באותו אדם שבשם אחד הוא הוסיף את המילה חי...
 
כמובן שמדובר על פלטפורמט 2008R2 SQL
לצפיה ב-'דאטה אנליסט? = אנא, בקשה קטנה...'
דאטה אנליסט? = אנא, בקשה קטנה...
17/04/2018 | 12:39
52

שלום רב. דאטה אנליסט? אולי מכיר אנליסט? אודה מאוד מאוד עבור שיחה טלפונית קצרה ומתן מידע/תשובות לקראת הסבה מקצועית וכניסה אפשרית לתחום. שרון  1110706@gmail.com   0545790111
 
לצפיה ב-'משרת פיתוח אינפורמטיקה'
משרת פיתוח אינפורמטיקה
16/04/2018 | 14:23
55
שלום לכולם,
אני מחפשת מפתחי עם לפחות שנתיים ניסיון בתחום.
לפרטים נוספים ניתן לפנות למייל lena@sabress.com
לצפיה ב-'שיעורים פרטיים ביצירת מסד נתונים מכוון'
שיעורים פרטיים ביצירת מסד נתונים מכוון
22/03/2018 | 15:23
1
73
אהלן

לאחר כ20 שנה של עבודה רק באקסס, נשברתי ואני רוצה ללמוד משהו חדש, ליצור מערכות נתונים נגישות ברשת.
אני מחפשת מישהו שתמורת תשלום (לא נורא גבוה) יעביר אותי את השלבים של ההתחלה, ויתן לי שיעורי בית

אני קולטת מהר, מקווה שהתהליך הראשונה לא יהיה ארוך, ואולי עם קצת ליווי בהמשך הדרך.

אשמח להצעות ובעיקר להמלצות.
הכל דרך אגב, דרך הסקייפ או הטלפון, ככה שזה בלי לזוז מהבית

תודה רבה
לצפיה ב-'מבוקש דאטה אנליסט'
מבוקש דאטה אנליסט
17/04/2018 | 11:36
39

שלום רב. דאטה אנליסט? אולי מכיר אנליסט? אודה מאוד מאוד עבור שיחה טלפונית קצרה ומתן מידע/תשובות לקראת הסבה מקצועית וכניסה אפשרית לתחום. שרון  1110706@gmail.com   0545790111
 
לצפיה ב-'אחד לרבים עם מפתח מורכב'
אחד לרבים עם מפתח מורכב
19/03/2018 | 10:37
1
80
שלום,
 
אני משתמש ב-ACCESS 2010.
בניתי טבלא פשוטה, שהמפתח הראשי מורכב משני שדות ולא אחד.
וכעת אני רוצה לחבר את הטבלא הזו בקשר יחיד אל רבים לטבלא אחרת, אבל בגלל שהמפתח הוא כפול, הקשר תמיד לא מוגדר.
האם יש דרך לעשות זאת? בלי לאחד את שני שדות המפתח לשדה אחד? (אדגיש שחשוב שהשדות יהיו נפרדים)
 
רוב תודות
לצפיה ב-'זה אפשרי בווודאות, רק שאינני זוכר איך'
זה אפשרי בווודאות, רק שאינני זוכר איך
20/03/2018 | 16:41
40
עבדתי עם אקסס בעבר הרחוק ושכחתי כמעט את הכל..
למיטב זכרוני, יש "לגרור" בממשק הגראפי את שתי העמודות מהטבלה בצד הרבים, לצד האחת. (או להיפך?..). אולי את שתיהן ביחד ואולי כל אחת לחוד.
מצטער, לא זוכר יותר מזה.
לצפיה ב-'גיבריש בטבלה MS-SQL'
גיבריש בטבלה MS-SQL
14/03/2018 | 16:22
1
47
שלום העתקתי מבסיס נתונים טבלאות לבסיס נתונים אחר , וחלק מהעברית יצא לי בגיבריש , כיצד ניתן לשנות את הקידוד ? 
Id SynCity SynName SynStyle SynNeighborhood SynAddress
1 àáï éäåãä àåø çééí NULL NULL העצמאות (דוגמא לדטא) תודה ,
 
לצפיה ב-'לפני הטקסט שים N'
לפני הטקסט שים N
15/03/2018 | 16:52
38
לדוגמה
  N'שלום עולם'
ושים לב שאתה משתמש ב nvarchar עבור טקסט
לצפיה ב-'מספר שורות או פונקציה count אחרי join של טבלאות'
מספר שורות או פונקציה count אחרי join של טבלאות
09/03/2018 | 19:32
1
41
אני רוצה לשמור לתוך משתנה כמה שורות יש בטבלה אחרי ביצוע join ל- 2 טבלאות. 
יש אמנם אפשרות לבדוק כמה שורות יש בטבלה למטה לאחר ביצוע השאילתא,
אבל אני רוצה לקבל את הערך לתוך משתנה או לבצע פונקציה count אחרי ביצוע ה- join. 
איך ניתן לחשב?
תודה לעונים. 
לצפיה ב-'לא משנה הסתדרתי'
לא משנה הסתדרתי
11/03/2018 | 17:24
25
ראיתי שיש דרך לתת שם לטבלה אחרי ה- join ואז להתייחס אליה....
לצפיה ב-' מחכים לכם בפורום חדש - קניות באינטרנט '
מחכים לכם בפורום חדש - קניות באינטרנט
11/03/2018 | 15:11
4
 

בפורום חדש תקבלו הצעות לרכישות שוות, לינקים למוצרים ומבצעים חמים, אפשר להתייעץ על קניה, החזרה ותשלום אונליין ולקיים דיונים על קניות שעשיתם
היכנסו עכשיו לפורום קניות באינטרנט
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2586
 
לצפיה ב-'שימוש כמו ב-WHERE IN, רק עם יחס AND'
שימוש כמו ב-WHERE IN, רק עם יחס AND
07/03/2018 | 10:11
2
100
שלום לכולם.
נניח שיש לי את הטבלה הבאה
userId departmentId
       4                 1
       3                 1
       5                 1
       4                 2
       5                 2
אני רוצה להביא את כל מי שנמצא גם במחלקה 3 גם במחלקה 4 וגם במחלקה 5. כלומר במקרה הזה את UserId=1.
אני לא יודע מראש כמה מחלקות יכולות להיות לכל משתמש.
אם זה היה נגיד רק 2 או 3 יכולתי לפתור את זה במכפלה קרטזית, אבל זה לא ידוע מראש.
האם יש דרך לבחור את המשתמש שנמצא בכמה מחלקות עם יחס AND בניהם, כמו שיש את WHERE IN שזה עם יחס OR?
לצפיה ב-'קצת מסובך..'
קצת מסובך..
07/03/2018 | 12:03
1
43
..אבל עובד:
Select	*
From #User U
Where Not Exists (Select *
From (Values (3),(4),(5)) T(DepID)
Where Not Exists (Select *
From #UserDep UD
Where UD.UserID=U.UserID
And UD.DepID=T.DepID));
לצפיה ב-'עובד.. תודה'
עובד.. תודה
15/03/2018 | 10:45
10
לצפיה ב-' מחכים לכם בפורום פסיכומטרי '
מחכים לכם בפורום פסיכומטרי
04/03/2018 | 13:24
2
 
 
חוזרים לפעילות עם מנהל מצוין בפורום המוקדש לאחת הבחינות הקשות והמאתגרות - בחינת הפסיכומטרי
בפורום, שיהווה סוג של "קבוצת תמיכה" לנבחנים, יינתן מענה מקצועי לשאלות הגולשים, יועלו טיפים ללמידה ושאלות מאתגרות, וכן יהיה ניתן להתלבט בכל הקשור ללימודים גבוהים.
היכנסו עכשיו לפורום פסיכומטרי
 
לצפיה ב-'עזרה בשאילתה ב- sql server'
עזרה בשאילתה ב- sql server
02/03/2018 | 17:56
1
63

שלום 
אני בונה אתרים בדוט נט וצריכה עזרה בשאילתת sql
אני רוצה לבצע select * על טבלה  כאשר המשתמש מביא לי טקסט מסוים
אם הטקסט מכיל @ סימן שהוא הכניס לי כתובת מייל ואז אני אשלוף את הרשומה שבה קיים המייל הזה בשדה 'email' בטבלה
אם הטקסט אינו מכיל @ סימן שהוא הכניס לי שם פרטי ואז אני אשלוף את הרשומה שבה קיים השם הזה בשדה 'first name' בטבלה
תודה מירה
 
לצפיה ב-'מקווה שזה לא מאוחר מדי..'
מקווה שזה לא מאוחר מדי..
07/03/2018 | 12:07
58
Select Iif(MyText Like '%@%',MyText,Null) email,
       Iif(MyText Not Like '%@%',MyText,Null) [first name]
From MyTbl;
לצפיה ב-'מפתחות זרים בSAP'
מפתחות זרים בSAP
27/02/2018 | 17:43
1
31
היי, כאשר אני מעלה טבלאות ב database diagram הטבלאות עולות אבל לא מופיע איתן הקשרים בניהן . ורואים רק את המפתחות הראשיים ללא מפתחות זרים .
 
גם כשנכנסים לטבלה ונכנסים ל keys/indexes , רואים רק את המפתחות הראשיים .
 
איך אני מוסיפה את האפשרות לראות מפתחות זרים וקשרים ?
 
האם זה הגיוני שקיים דטה בייס גדול כל כך (sap) והוא ללא מפתחות זרים ?
לצפיה ב-'רק הערה קטנה'
רק הערה קטנה
01/03/2018 | 01:26
20
ס.א.פ הוא לא מסד נתונים, אלא אפליקציה, והוא מתחבר למסד נתונים. לדוגמא  אצלנו התחבר למיקרוסופט SQL SERVER.
 
ועכשיו הערה גדולה :)
בנוסף, הרבה פעולות על ה-ס.א.פ לא יכולנו לעשות בעצמנו כי את המנגנון הפנימי שלה מכירים בעיקר אנשי התמיכה שלהם. תנסי לשאול אותם לגבי זה.
 
או ש, תתחברתי למסד הנתונים ותבדקי אם יש לך את האפשרות שם (ככה היינו שולפים נתונים, ישירות מהמסד. ותזכרי לבדוק קודם על שרת פיתוח)
 
זה מנסיוני הדל. מקווה שיעזור.
בהצלחה
לצפיה ב-'עזרה בהבנת תחביר שאילתא'
עזרה בהבנת תחביר שאילתא
25/02/2018 | 17:07
1
43
שלום לכולם,
אודה אם תוכלו לעזור לי בהבנת השאילתא הבאה:
 
SELECT Orders.OrderID, Customers.CustomerName, Orders.OrderDate
FROM Orders
INNER JOIN Customers ON Orders.CustomerID=Customers.CustomerID;
 
למה אחרי FROM יש רק את הטבלה Orders? הרי מביאים עמודה גם מ Customers ?
לצפיה ב-'מקווה שמצאת את התשובה בגוגל בינתיים :)'
מקווה שמצאת את התשובה בגוגל בינתיים :)
25/02/2018 | 23:26
31
זה די בסיסי ואתה אמור למצוא בלי קושי.
אתן רמז:
נכון שלאחר ה-FROM מופיע ORDERS ומה מופיע אחרי ORDERS?
 
למעשה, בסגנון  הכתיבה הישן אתה תמצא (שוב, דרך בגוגל) שאילתות שהיו נכתבות כך שאחרי ה-FROM היו מופיעים מספר טבלאות ברצף. למקרה שזה יבלבל אותך...
 
בהצלחה :)

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

פורומים

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ