לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1353913,539 עוקבים אודות עסקים

פורום בסיסי נתונים

שלום לכולם,
 
פורום זה מיועד למפתחי, מנהלי ומתכנתי בסיסי נתונים (DBA and DataBase Devlopers) אם יש לכם שאלה בנושא שפת SQL , Oracle pl/sql Ms Sql Server Transact SQL או שאלות בנושא ניהול בסיסי הנתונים של Oracle או Ms Sql Server ופתרונות BIG DATA ובכלל על עבודה נכונה בסביבת בסיסי נתונים או אפילו על שפות תכנות המנהלות בסיסי נתונים כמו MS-Access, Visual basic וכדומה אז הגעתם למקום הנכון!
 
בברכה,
 
איתי בנימין - מנהל הפורום
Microsoft Most Valuable Professional
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בסיסי נתונים

שלום לכולם,
 
פורום זה מיועד למפתחי, מנהלי ומתכנתי בסיסי נתונים (DBA and DataBase Devlopers) אם יש לכם שאלה בנושא שפת SQL , Oracle pl/sql Ms Sql Server Transact SQL או שאלות בנושא ניהול בסיסי הנתונים של Oracle או Ms Sql Server ופתרונות BIG DATA ובכלל על עבודה נכונה בסביבת בסיסי נתונים או אפילו על שפות תכנות המנהלות בסיסי נתונים כמו MS-Access, Visual basic וכדומה אז הגעתם למקום הנכון!
 
בברכה,
 
איתי בנימין - מנהל הפורום
Microsoft Most Valuable Professional
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
שלום לכולם,
ברוכים הבאים לפורום בסיסי נתונים
פורום זה מיועד למפתחי, מנהלי ומתכנתי בסיסי נתונים (DBA and DataBase Devlopers)
 
שלום לכולם,
 
פורום זה מיועד למפתחי, מנהלי ומתכנתי בסיסי נתונים (DBA and DataBase Devlopers)
אם יש לכם שאלה בנושא שפת SQL , Oracle pl/sql Ms Sql Server Transact SQL או שאלות בנושא ניהול בסיסי הנתונים של Oracle או Ms Sql Server ובכלל על עבודה נכונה בסביבת בסיסי נתונים רלציוניים או אפילו על שפות תכנות המנהלות בסיסי נתונים כמו MS-Access, Visual basic וכדומה אז הגעתם למקום הנכון!
 
המשך >>

לצפיה ב-'מסד נתונים רלציוני '
מסד נתונים רלציוני
10/11/2019 | 21:53
3
13
שלום
מבין היטב מסד נתונים טבלאי
לא מובן לי בכלל מהו מסד נתונים יחסי

היכן למצוא הסבר

תודה
לצפיה ב-'ראיתי תודה '
ראיתי תודה
16/11/2019 | 17:25
2
לא הבנתי איך טבלת המוצרים יודעת שהיא שייכת בעצם לספק מסויים
נניח 700
ולא לספק 900
כאשר אינה מכילה שדה מספר הספק כמו בטבלאי.
כאילו "חסר" שם שדה מקשר.
לצפיה ב-'SQL'
SQL
31/08/2019 | 14:41
1
38
איך אני כותבת שאילתא בה אני מציגה את כל פרטי הלקוחות שהצטרפו לשירות מסוים באותו חודש ובאותה שנה בדיוק ?
 
 
לצפיה ב-'שאלת דוגמא'
שאלת דוגמא
31/08/2019 | 14:45
27
זאת השאלה.... אם למישהו יש כיוון
יש לקלוט מהמשתמש מספר לקוח , ולהציג את שמם הפרטי ,שם משפחתם , ותאריך הצטרפותם לחברה עבור הלקוחות אשר הצטרפו באותו שנה ואותו חודש של לקוח עם המספר אשר נקלט בתפריט. לדוגמא לקוח מספר 372. ( יש לעשות שימוש ב sub query)
 
 
 
לצפיה ב-'הרצת קוד'
הרצת קוד
30/07/2019 | 15:08
31
מלמדת את עצמי SQL ולכן זו שאלה קצת של מתחילים.
אחרי שהקמתי טבלה והרצתי לראות, מכניסה הרבה ערכים עם INSERT TO.
רוצה להריץ את כל השורות אבל זה מחזיר שגיאה שהטבלה כבר הוקמה.
מצד שני, זה חופר ללחוץ הרצה על כל שורה.
לא בא לי למחוק את הקוד שבא לפני.
 
איך ניתן להריץ את הקוד של הכנסת כל הערכים מבלי שיחזור כשגיאה?
אני משתמשת בMySQL
 
תודה
 
לצפיה ב-'שחזור עמודה שנמחקה'
שחזור עמודה שנמחקה
28/07/2019 | 20:57
1
28
נמחקה לי עמודה בתוכנת אקסס. איך משחזרים?
לצפיה ב-'לא ניתן'
לא ניתן
04/08/2019 | 09:56
6
לצפיה ב-'אקסס - הוספת שם הקובץ'
אקסס - הוספת שם הקובץ
21/07/2019 | 10:56
28
שלום, אשמח לעזרה בנושא הוספת שם הדוח/קובץ בהדפסת הדוח ל PDF או לנייר.
תודה מראש
לצפיה ב-'שדה מוגדר טקסט 10 תווים, באילו שורות יש תוים שהם לא ספרות'
שדה מוגדר טקסט 10 תווים, באילו שורות יש תוים שהם לא ספרות
06/07/2019 | 17:37
1
28
בסיס נתונים SQL2014,  שדה בטבלה מוגדר 10 תוים.
רוצה למצוא את כל השורות/רשומות שיש בשדה זה תוים שהם לא ספרות( ספרות הכוונה 0 עד 9), כלומר אם השדה מכיל אותיות או תוים אחרים שהם לא ספרות רוצה לקבל שורות אילו בתוצאת השאילתה.
הטבלה נקראת RESERVATION השדה נקרא PNR_NO
תודה
לצפיה ב-'סיפרה גדולה מאותיות או בלנק תנסה קטן מ- 0'
סיפרה גדולה מאותיות או בלנק תנסה קטן מ- 0
16/11/2019 | 17:18
1
אם עשויים להימצא ערכים שליליים הוא יביא גם אותם
לצפיה ב-'שאלה פשוטה בSQL- UNIT PRICE'
שאלה פשוטה בSQL- UNIT PRICE
05/07/2019 | 15:57
22
אהלן
כשאני משתמש בUSE NORTHWIND
ובטבלאות מוצרים ופרטי הזמנות
מה ההבדל בין יוניט פרייס במוצר ליוניט פרייס בפרטי הזמנות?
 
לפי מה שחשבתי, יוניט פרייס זה מחיר המחירון והמחיר בO.D הוא המחיר אותו קניתי
אך הדבר לא כך-מכיוון שפדיון מחשבים דרך הכפלה של המחיר בO.D לכמות בO.D
לצפיה ב-'יבוא נתונים מגליון אקסל'
יבוא נתונים מגליון אקסל
29/05/2019 | 20:34
32
שלום רק
יש לי שאילתת SQL שמושכת נתונים מגיליון אקסל המכיל כ 60,000 רשומות. משום מה השאילתה ניגשת עד שורה 12,000 בערך .
ז"א נתונים משורות מעל 12,000 אינם מאוחזרים.
האם התקלה מוכרת ? לא מצאתי באינטרנט מידע בנושא זה 
 
תודה
לצפיה ב-'לא מוצא באקסס איך מייצאים טבלאות לSQL'
לא מוצא באקסס איך מייצאים טבלאות לSQL
25/05/2019 | 14:57
30
אני זוכר שבאקסס 2010 היה אשף שהייתי יכול לקחת קובץ אקסס עם הרבה טבלאות ולהקים את כולן בSQL בכמה דקות
היום בדאטא של אקסס 365 אני לא מוצא שום דרך להעביר טבלה לSQL האם מישהו יודע איך עושים זאת ???
 
לצפיה ב-'שורת פקודה לדפדפן המתאימה ל php 5.3'
שורת פקודה לדפדפן המתאימה ל php 5.3
07/05/2019 | 10:03
21
שלום,
לאחרונה שידרגתי את אתרי מ php 4.4 ל php5.3,זה אתר עם בסיס נתונים שנכתב בעזרת php magic,היתה לי שורת פקודה שממיינת ובוחרת רשומה שכבר לא עובדת בגרסה 5.3.
הפקודה:send_t_view.php?SortField=1&SortDirection=desc&FirstRecord=1&SelectedID=120
האם יש תחליף לפקודה זו שמתאים ל php 5.3,ואם לא אז איך אני יכול לבחור רשומה מעמוד הבית שייקח אותי לטבלה עם רשומה נבחרת בעמוד אחר.
תודה
לצפיה ב-'REDIS LABS ENTERPRISE'
REDIS LABS ENTERPRISE
02/05/2019 | 13:22
13
שלום, אנחנו מרחיבים את הפעילות העסקית שלנו בארץ, וכחלק מכך אנחנו מציעים סשנים בחברות שמשתמשות בOPEN SOURCE או שוקלות את רדיס לרויקט חדש או קיים. 
 
מי שמעוניין בסשן טכנולוגי בבקשה צרו איתי קשר ואגרום לזה לקרות - 0503219930 
לצפיה ב-'ACCESS ו- MYSQL - בעיה בטבלאות מקושרות'
ACCESS ו- MYSQL - בעיה בטבלאות מקושרות
28/04/2019 | 13:08
30
היי,
אפליקציה ב- ACCESS 2003, שמשתמשת בטבלאות שמקושרות ל- MYSQL.
הטפסים והשאילתות עובדים היטב עם הטבלאות המקושרות, כל עוד יש בהן מספר מסוים של רשומות (תלוי איזו טבלה).

כאשר אני מוסיפה רשומה נוספת, מופיעה אחת מ- 2 הבעיות הבאות ב- ACCESS: 
 
  1. טבלה של פעילויות שונות (5 שדות) - אם יש 210 רשומות - הכל תקין. אחרי הוספת רשומה 211 (ישירות ב- View mode או ע"י פקודת INSERT SQL), צצה הבעיה:
    בפתיחת הטבלה לצפייה (View mode) מתקבלת ההודעה: "ODBC - הקריאה נכשלה" וכל הערכים בטבלה מוצגים כ- ?Name#.
    אבל... אפשר לשלוף את הנתונים ולהציגם בטפסים.
     
  2. טבלה של פרטי אנשים (שם, כתובת וכו') - אם יש 100 רשומות - הכל תקין. אחרי הוספת רשומה 101 (ישירות ב- View mode או ע"י פקודת INSERT SQL), צצה הבעיה:
    אקסס לא מצליח לזהות את הטבלה המקושרת, בגישה דרך הטפסים השונים.
    לעומת זאת, בטבלה זו, גם כשיש למעלה מ- 100 רשומות, אפשר לראות את תוכן הרשומות ב- View mode. (תופעה הפוכה מאשר בטבלה הראשונה).​
אחרי המון נסיונות של יבוא / יצוא, עברית / אנגלית, הגדרות פרמטרים וכו', אני מעריכה שהבעיה היא בהגדרת פרמטרים ב- ODBC או ב- MYSQL.
 
אשמח לעזרה.
תודה!
לצפיה ב-'שאלה קטנה, יש לי טבלת תקלות שמכילה :'
שאלה קטנה, יש לי טבלת תקלות שמכילה :
03/04/2019 | 21:15
50
מספר רכב, תאריך תקלה, תאור התקלה.
כל רכב יכול להופיע מספר פעמים.
 
מה שאני רוצה להציג זה : מספור של כמות התקלות ומספר הרכבים שיש להן את אותה כמות התקלה, לדוגמה :
כמות תקלות               כמות רכבים
       1                               10                  יש 10 רכבים עם תקלה אחת וכו'
       2                               3
 
מקווה שהסברתי את עצמי.....
לצפיה ב-'מסד נתונים - Google Sheets'
מסד נתונים - Google Sheets
24/03/2019 | 14:44
38
שלום רב,
אני מעוניין לבנות מסד נתונים על בסיס Google Docs - בעיקר סביב Google Sheets.
 
האם הדבר אפשרי? האם יש יישומים או תוספים המיועדים לכך?
 
תודה
 
 
לצפיה ב-'גישה לפרויקט אקסס דרך האינטרנט'
גישה לפרויקט אקסס דרך האינטרנט
23/02/2019 | 17:24
7
65
יש לי מחשב נייד עם Windows 8.1.
מעוניינת להתקין עליו תכנת אקסס, כך שמשתמשים ממחשבים מרוחקים יתחברו אליה דרך האינטרנט. מחשב זה יהיה דולק כל הזמן.
התקנתי עליו:
- SQL SERVER 2016
- SSMS גירסה 17.9.1
פתחתי פרויקט חדש עם סיומת adp (Access 2003) ומנסה לחבר אותו למסד הנתונים, אך מתקבלת השגיאה:
dbnetlib connection open (connect()). sql server אינו קיים או שהגישה נדחתה.
 
1. מה הבעיה?
2. האם זו הדרך לעבודה על תכנה מרחוק? איך ממשיכים מכאן? בהנחה שהבעיה תיפתר, האם יש להתקין את התכנה על כל מחשב מרוחק וכל מחשב יעבוד על הנתונים שעל המחשב הנייד?
חשוב שמספר משתמשים יוכלו לעבוד בו-זמנית על אותם נתונים.
תודה!
לצפיה ב-'אנסח את הבעיה בצורה אחרת.....'
אנסח את הבעיה בצורה אחרת.....
02/03/2019 | 09:59
6
42
צריכה לאפשר גישה של כמה משתמשים (ממחשבים שלא על אותה רשת) לאותה תוכנת אקסס,
כאשר הנתונים יהיו משותפים וכל המשתמשם יראו את כל העדכונים.

לא משנה לי אם הפתרון להשתמש במחשב עליו תשב התכנה וכולם יגשו אליה דרך האינטרנט
- או - לשים את התכנה על ענן.
איך עושים זאת?
תודה!!
לצפיה ב-'שרת sql server שיושב אצל ספק שירות '
שרת sql server שיושב אצל ספק שירות
07/04/2019 | 08:48
5
26
לצפיה ב-'הכוונה ל- SQL SERVER על מחשב (מרוחק) שכל המשתמשים יגשו אליו?'
הכוונה ל- SQL SERVER על מחשב (מרוחק) שכל המשתמשים יגשו אליו?
07/04/2019 | 09:05
4
27
תודה,
 
אשמח לקצת פירוט (או קישור) מה ואיך לעשות. ניסיתי ולא הצלחתי.
 
 
לצפיה ב-'את צריכה לפנות לספק'
את צריכה לפנות לספק
07/04/2019 | 10:59
3
41
איחסון לשרתי sql server למשל: http://www.interspace.net/products.html#27
הם נותנים לך גישה לשרת SQL 
אחרי שאת מעלה את הטבלאות שלך לשרת , באקסס את עושה קישור לנתונים חיצוניים ובוחרת SQL SERVER 
לצפיה ב-'תודה רבה! אנסה...'
תודה רבה! אנסה...
07/04/2019 | 20:34
10
לצפיה ב-'שאלה נוספת'
שאלה נוספת
11/04/2019 | 18:22
1
20
יש לי מנוי לשרת אחסון (HostGator), שיש אפשרות לאחסן עליו טבלאות MySQL.

ראיתי שאפשר ליצור טבלאות MySQL  ולקשר אותן ל- Access 2003.
כלומר - להשתמש ב- MySQL  במקום ב- MS-SQL.
אם אכן הבנתי נכון וזה באמת אפשרי - האם זו גם פתרון עבורי? 
כלומר - האם אקסס עובד "חלק" עם MySQL?
לצפיה ב-'לא ניסיתי אף פעם - אם יש לך DB בשרת של MySQL תנסי'
לא ניסיתי אף פעם - אם יש לך DB בשרת של MySQL תנסי
16/04/2019 | 11:28
8
לצפיה ב-'בסיס נתונים של אקסס נדפק כל פרק זמן לא מוגדר'
בסיס נתונים של אקסס נדפק כל פרק זמן לא מוגדר
30/01/2019 | 11:02
2
80
  מידי יומיים שלושה נדפק בסיס הנתונים של אקסס  - הנמצא בשרת  .
  מתחברים אליו  משתמשים שלכל אחד יש את האפליקציה שלו   במחשב שלו המקומי .  האם למישהוא יש מושג מה יכולה להיות הסיבה לכך . אנא תשובתכם הדחופה  למייל :  goldben@netvision.net.il
 
 
 
 
לצפיה ב-'לא ידעתי שאנחנו עובדים אצלך'
לא ידעתי שאנחנו עובדים אצלך
04/02/2019 | 07:33
44
לצפיה ב-'תסב את בסיס הנתונים ל SQL, '
תסב את בסיס הנתונים ל SQL,
20/02/2019 | 12:43
45
תקשר את אקסס בתחנות לבסיס הנתונים בשרת
לצפיה ב-'עדכון מאסיבי'
עדכון מאסיבי
13/01/2019 | 15:32
1
54
שלום
איך אני יכול לבצע עדכון מאסיבי ב-SSMS לטבלה קיימת ורשומות קיימות , בחלק מהרשומות?
יש לי את הרשומות שצריך לתקן עם השדות המתוקנים בקובץ CSV .
פעם ידעתי לעשות את זה ב- PL DEVELOPER של אורקל , אבל במיקרוסופט אני לא מצליח
תודה 
לצפיה ב-'2 פתרונות'
2 פתרונות
20/02/2019 | 12:46
20
א. תעלה את הקובץ לאקסל ותבנה לכל שורה ב CSV , פקודה 
update tblname set field1=value1 ...  field n=value n where keyfield = value
ניתן לביצוע באמצעות פונקציות באקסל ולהעתיק לכל השורות 
 
ב. תעלה את קובץ CSV שלך לטבלה נפרדת ואז תעשה פקודת update  מולה
לצפיה ב-'הרצת פרוצדורות על דטה בייס חדש מול קיים'
הרצת פרוצדורות על דטה בייס חדש מול קיים
03/01/2019 | 11:41
1
49
יש לי תהליך שאני צריכה להריץ ברצף כמה פרוצדורות
הרצת כל הפרוצדורת לוקחת 17 דקות בדטה בייס קיים.
אבל אם אני לוקחת דטה בייס חדש - עושה import לטבלאות שאני צריכה מתוך הדטה בייס הקיים
הרצת הפרוצדורות (בלבד, בלי הimport) לוקחת שעתיים.
בדקתי - ואני בונה את כל האינדקסים הקיימים לאחר הimport אז אין הבדל בזה
ניסיתי גם להריץ EXEC sp_updatestats;
לאחר הייבוא ואז להריץ את הפרוצדורות ולא הועיל.
 
אשמח לרעיונות, מה יכול להיות הסיבה.
בתודה
לצפיה ב-'בעיות אפשריות'
בעיות אפשריות
07/08/2019 | 10:45
2
1. Check internal & external fragmentation of all the indices.
2. Check execution plan maybe it's a different from the new one.
לצפיה ב-'אקסס 2003, יצוא דוח ל PDF'
אקסס 2003, יצוא דוח ל PDF
02/01/2019 | 19:18
1
32
מחפשת קוד ליצוא דוח מאקסס 2003, אין בתוכנה פורמט מובנה  של PDF כמו ב 2010.
מצאתי קובץ A2000ReportToPDF  של LEBANS , עושה את העבודה אכן כן אבל בעברית כותב הפוך, ככה: "תירבע"  במקום עברית
משהו יכול לעזור? או איך לשנות את הקוד של LEBANS או פתרון אלטרנטיבי?
מצרפת קובץ צריך לשנות את הסיומת ל RAR או ZIP זה כולל קובץ אקסס+2 קבצי DLL, יתכן ששם טמונה הבעיה, כבר לא יודעת איפה לחפש..
קישור גם           http://www.lebans.com/reporttopdf.htm
אנא עזרתכם חברים, כבר שברתי את הראש....
לצפיה ב-'תתקיני מדפסת PDF כמו cutePDF ותשלחי את הדוח אליה'
תתקיני מדפסת PDF כמו cutePDF ותשלחי את הדוח אליה
30/01/2019 | 07:58
9
לצפיה ב-'לוגיקה SQL'
לוגיקה SQL
27/12/2018 | 13:59
1
127
היי יש לי מידע בבסיס נתונים על הזמנות לפריטים.
המידע הזמין הוא המקט, השעה והיום בה נכנסה ההזמנה, הכמות שיש לי במלאי מאותו מקום, וכמה יחידות אני צריך לספק מכל הזמנה.
אני מנסה להגיע למצב שאני מוסיף עמודה שבעצם צורכת את המלאי. ראו תמונה מצורפת.
יש דרך להגיע למצב הזה?
לצפיה ב-'למה הכוונה צורכת את המלאי?'
למה הכוונה צורכת את המלאי?
28/12/2018 | 12:03
26
האם הכוונה מעדכנת את המלאי לאחר אספקת ההזמנה ?

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

פורומים

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ