לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1309913,099 עוקבים אודות עסקים

פורום בסיסי נתונים

שלום לכולם,
 
פורום זה מיועד למפתחי, מנהלי ומתכנתי בסיסי נתונים (DBA and DataBase Devlopers) אם יש לכם שאלה בנושא שפת SQL , Oracle pl/sql Ms Sql Server Transact SQL או שאלות בנושא ניהול בסיסי הנתונים של Oracle או Ms Sql Server ופתרונות BIG DATA ובכלל על עבודה נכונה בסביבת בסיסי נתונים או אפילו על שפות תכנות המנהלות בסיסי נתונים כמו MS-Access, Visual basic וכדומה אז הגעתם למקום הנכון!
 
בברכה,
 
איתי בנימין - מנהל הפורום
Microsoft Most Valuable Professional
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בסיסי נתונים

שלום לכולם,
 
פורום זה מיועד למפתחי, מנהלי ומתכנתי בסיסי נתונים (DBA and DataBase Devlopers) אם יש לכם שאלה בנושא שפת SQL , Oracle pl/sql Ms Sql Server Transact SQL או שאלות בנושא ניהול בסיסי הנתונים של Oracle או Ms Sql Server ופתרונות BIG DATA ובכלל על עבודה נכונה בסביבת בסיסי נתונים או אפילו על שפות תכנות המנהלות בסיסי נתונים כמו MS-Access, Visual basic וכדומה אז הגעתם למקום הנכון!
 
בברכה,
 
איתי בנימין - מנהל הפורום
Microsoft Most Valuable Professional
 
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
שלום לכולם,
ברוכים הבאים לפורום בסיסי נתונים
פורום זה מיועד למפתחי, מנהלי ומתכנתי בסיסי נתונים (DBA and DataBase Devlopers)
 
שלום לכולם,
 
פורום זה מיועד למפתחי, מנהלי ומתכנתי בסיסי נתונים (DBA and DataBase Devlopers)
אם יש לכם שאלה בנושא שפת SQL , Oracle pl/sql Ms Sql Server Transact SQL או שאלות בנושא ניהול בסיסי הנתונים של Oracle או Ms Sql Server ובכלל על עבודה נכונה בסביבת בסיסי נתונים רלציוניים או אפילו על שפות תכנות המנהלות בסיסי נתונים כמו MS-Access, Visual basic וכדומה אז הגעתם למקום הנכון!
 
המשך >>

לצפיה ב-'אקסס 2007'
אקסס 2007
16/12/2018 | 11:59
1
8
אני רוצה לייצר פקודה בטופס (command button) שכשאני לוחץ על כפתור הפקודה הסמן שב text box יעבור ל text box הבא.
איך עושיםאת זה?
לצפיה ב-'ככה:'
ככה:
17/12/2018 | 13:11
2
me.textBox2.SetFocus
לצפיה ב-'סיבוכיות של שאילתה - '
סיבוכיות של שאילתה -
11/12/2018 | 10:53
12
עד כמה "נוראה" לבצע שאילתה במבנה הבא:  (כאשר array_field  מוגדר כvarchar בגודל 255 תוים)?  ומה מידת העומס בהשוואה למצב בו הייתי מאכסן בו comma seperated  של מספרים, מבצע split כשאילתא פנימית ומשתמש בin כדי למצוא את הרשומות המתאימות?
 

select * from tbl1 where

'%aaa%' like array_field

or

'%bbb%' like array_field

or

'%ccc%' like array_field
 
לצפיה ב-'בקשה למילוי שאלון במסגרת לימודים אקדמיים'
בקשה למילוי שאלון במסגרת לימודים אקדמיים
30/11/2018 | 10:10
13
היי, אשמח ואודה לכם אם תקדישו מספר דקות מזמנכם ותענו על השאלון המופיע בקישור המצ"ב, לצורך כתיבת עבודת סמינר בתואר שני במינהל עסקים באו"פ. השאלון מיועד לעובדים/ות שכירים/ות. תודה על שיתוף הפעולה.
לצפיה ב-'Hopl'
Hopl
23/11/2018 | 19:15
11
 
איילת עברה הטרדה מינית קשה נורא.
סדום ואינוס שביצע.
איילת מטרדנית העושה שיימניג לילדים והוריהם מפיצה שקרים ברשתות או איפה שהיא יכולה!!!
איילת גרה הדרור 6 באר יעקב
פייסבוק:Ayelet sasson
Look שמנה קצת רזתה, עניינים חומות גדלות (כמו לסבתא של כיפה אדומה) שיער שחור קצר חלק.
רק זהרו
בגללה היה ים התאבדויות באיזור ראשון וכו'.
ממשיכה לגרום סבל רב לאנשים וילדים
העסקים של המשפחה ברק ששון הדרך הנכונה נדל"ן
עזרא ירקן בשוק בבאר יעקב
תחשבו אם אתם רוצים לעזור לפדופלית
לכאורה
 
לצפיה ב-'סנכרון מליוני אנשי קשר מהנייד לענן . '
סנכרון מליוני אנשי קשר מהנייד לענן .
12/11/2018 | 22:56
22
היי יש לי שאלה , 
 
היום אני משתמש בשירות גוגל אנשי קשר לסנכרון אנשי הקשר שלי , הבעיה שיש הגבלה ל 25א אנשי קשר לחשבון , וגם מוגבל למס חשבונות . 
 
אני מחפש אתר ואו פתרון להעלות לענן יותר ממליון אנשי קשר , שיסתנכרן עם האנדרואיד שלי . 
 
מישהו מכיר אתר ? או פתרון ?  
 
תודה  1515 
לצפיה ב-'בסיס נתונים פשוט מקומי, שנתמך ב-visual studio community'
בסיס נתונים פשוט מקומי, שנתמך ב-visual studio community
10/10/2018 | 19:47
2
34
שלום,
 
אני מחפש איזה db מבוסס sql (רלציוני) חינמי, שיש לו entity framework שנתמך ב-visual studio community.
משהו פשוט.
 
אשמח לדוגמה.
 
תודה.
לצפיה ב-'הכוונה ל-db שנבנה מ-ef for crud'
הכוונה ל-db שנבנה מ-ef for crud
10/10/2018 | 21:01
12
לצפיה ב-'sql Server express'
sql Server express
17/12/2018 | 13:13
לצפיה ב-'דרוש/ה DBA ORACLE תשתיתי'
דרוש/ה DBA ORACLE תשתיתי
08/10/2018 | 10:51
15
לחברה גלובלית גדולה ומובילה דרוש/ה DBA ORACLE תשתיתי. השתלבות בצוות גלובלי המספק תמיכה 7*24 (המשרה היא משרה מלאה הכוללת כוננויות On-call בלילות/סופ"ש)
עבודה אל מול צוותים באירופה, אסיה ובארה"ב. עבודה עם כל סוגי הטכנולוגיות והגרסאות ואל מול כמויות גדולות של DB.
דרישות:
ניסיון של לפחות 4 שנים כ DBA ORACLE תשתיתי-חובה
יכולת עבודה בצוות
חובה אנגלית ברמה גבוהה.
 
ניתן להגיש קורות חיים למייל: Adiis@Taldor.co.il
לצפיה ב-'עיצוב דוחות SSRS'
עיצוב דוחות SSRS
20/09/2018 | 11:17
22
יצרתי דוח ב SSRS .  
החלק הלוגי עובד תקין.
החלק ה"מעצבן" הוא בעיצוב של הדוח. 
מאפיינים שציפיתי למצוא בעיצוב , פשוט לא נמצאים . 
למשל : 
יש כותרת עליונה ותחתונה שצריכים להיות מוצמדים לימין /שמאל/מרכז 
לא מצאתי דרך פשוטה להגדיר ישור לכותרות האלו 
האם יש דרך פשוטה ? 
(ולא רק לחשב את המיקום המדויק של כל טקסט בס"מ )
תודה רבה מראש לכל העונים 
לצפיה ב-'עזרה בשאילתת SQL'
עזרה בשאילתת SQL
02/09/2018 | 20:02
1
57
שלום לכולם,

אני מנסה לכתוב שאילתת SQL על טבלה שבה גברים ונשים אסור להם לעבוד באותה המדינה ושאילתה נוספת שבה גברים ונשים צריכים לעבוד באותה מדינה state בארהב.
מצורף קובץ המכיל את טבלת הנתונים.

אשמח לעזרתכם.
תודה רבה


לצפיה ב-'עזרה בתיכנון שאילתה'
עזרה בתיכנון שאילתה
07/12/2018 | 10:56
3
Select Dictinct יעזור או שאתה צריך תת שאילתה במקרה שגברים ונשים לא באותה המדיה ?
לצפיה ב-'בקשת עזרה באקסס (כלליים פעיל עדיין?)'
בקשת עזרה באקסס (כלליים פעיל עדיין?)
29/08/2018 | 14:22
44
שלום חברים יקרים.
יש לי קובץ אקסס שניסיתי ליצור בו מעין 'מחולל דוחות' ללא הצלחה לצערי.
צירפתי קובץ עם טבלה ודוח לדוגמא ואכתוב בקצרה מה שאני מדמיין (והיה לי דבר כזה בעבר אך נעלם לצערי)
אני רוצה שיהיה טופס שדרכו יהיה ניתן ליצור דוח לפי בחירת המשתמש.
לדוגמא, בתיבה משולבת יבחרו יום ראשון, ובתוך יום ראשון ניתן יהיה לסמן כתה אחת או יותר שיוצגו / יודפסו בדוח
אם לדוגמא בחרתי את יום ראשון כתות א וב, אני רוצה שבדוח תהיה שורה אחת בלבד עם 2 שדות, בשדה יום יהיה כתוב 'ראשון', ובשדה תלמידים יהיה כתוב '8'.
אם מישהו יוכל לסייע לי בלי טרחה גדולה, אודה לו מאד
מאחר והמערכת לא מאפשרת העלאת קובץ עם סיומת של אקסס, שיניתי את הסיומת, לפתיחה יש להחזיר לaccdb
לצפיה ב-'דרושים אנשי / נשות SQL'
דרושים אנשי / נשות SQL
22/07/2018 | 10:53
51
שלום לכולם,

לניתוח ובדיקה של נתונים מוסבים דרושים אנשי הסבות נתונים , בעלי נסיון מוכח בעבודה עם SQL ו - PL/SQL, נמרצים ובעלי מוטיבציה גבוהה.
לפרטים נוספים :
לצפיה ב-'אקסס 2003 - הגנה על עדכון טבלאות'
אקסס 2003 - הגנה על עדכון טבלאות
14/07/2018 | 10:44
2
37
שלום,
איך לאפשר כניסה למשתמש מסויים לאפליקציית אקסס - לקריאה בלבד?
ראיתי שאפשר ליצור הרשאות למשתמשים (כלים -> אבטחה)
אפשר ליצור מסך Login עם סיסמא.
איך מתבצע הקישור בין שם המשתמש והסיסמא שהוזנו לבין אותם משתמשים שהוגדרו (כלים -> אבטחה)?
אשמח לקבל דוגמא של קוד.
תודה!
לצפיה ב-'שאלת המשך'
שאלת המשך
14/07/2018 | 14:13
26
האם אפשר להגדיר בתוך הקוד טבלה מסוימת או את כל הטבלאות לקריאה בלבד?
זה יתן פתרון לשאלה הקודמת.
לצפיה ב-'ניהול הרשאות באקסס 2003'
ניהול הרשאות באקסס 2003
06/10/2018 | 10:30
6
צריך ליצור קבוצת עבודה חדשה (במקום הדיפולטית שנוצרת עם ההתקנה).
אז אפשר יהיה לנהל הרשאות משתמשים גם ברמת טבלה וטופס.
כל זה נכון עד לגרסת 2003 , מגרסה 2007 כבר אין אפשרות ליצור את זה.
אבל זה ניתמך עדיין בגרסאות חדשות אם המסד המקורי נשאר ב 2003 ולא הומר.
אם זה עדיין רלוונטי, אוכל לפרט יותר.
לצפיה ב-'הקוד הזה מחזיר לי טבלה מלאה ב NULL , אולי משהו יודע למה SQL '
הקוד הזה מחזיר לי טבלה מלאה ב NULL , אולי משהו יודע למה SQL
08/07/2018 | 09:42
37

declare @reportDateM1 varchar(100)
declare @reportDateM2 varchar(100)
--נתוני התאריך
set @reportDateM1 ='2018-05-01'
set @reportDateM2 ='2018-05-31'
DECLARE @cols AS NVARCHAR(MAX),
@query  AS NVARCHAR(MAX)
select   @cols = STUFF((SELECT distinct ',' + QUOTENAME(oprj.PrjName)
                    from OPRJ
            FOR XML PATH(''), TYPE
            ).value('.', 'NVARCHAR(MAX)'),1,1,'')
create  table #TEMP1001(summ float, name nvarchar(100), code nvarchar(100))
insert into #TEMP1001(summ,name,code)
(select distinct sum(jdt1.Debit) sm,ocrd.CardName c,oprj.PrjCode p
from ocrd 
join jdt1
on jdt1.ContraAct =  ocrd.CardCode
join ojdt
on ojdt.TransId = JDT1.TransId
join oprj
on oprj.PrjCode = jdt1.Project
where (jdt1.Account = '8102' and (jdt1.DueDate >= @reportDateM1 and JDT1.DueDate <= @reportDateM2)
  and not ( LineMemo  LIKE N'%עסקה%'  or LineMemo  LIKE N'%עיסקה%' or LineMemo like N'%עסקת%')) and (oprj.PrjCode =1001)
group by ocrd.CardName,oprj.PrjCode 
union 
select sum(dpo1.Price) sm,ocrd.CardName c,oprj.PrjCode p
from ocrd
join odpo
on odpo.CardCode = ocrd.CardCode
join dpo1
on dpo1.DocEntry =odpo.DocEntry
join OPRJ
on oprj.PrjCode = dpo1.Project
where  (odpo.DocDueDate  >= @reportDateM1 and odpo.DocDueDate <= @reportDateM2) and (oprj.PrjCode =1001)
group by ocrd.CardName,oprj.PrjCode)
set @query ='SELECT distinct c,'+ (@cols)+'  from 
            (
select #temp1001.name c ,oprj.PrjCode p,
case (oprj.PrjCode)          
when 2 then #TEMP1001.summ*0.4384
when 3 then #TEMP1001.summ*0.4179
  when 4 then #TEMP1001.summ*0.0566
   when 5 then #TEMP1001.summ*0.0871
else 0
end as s
from #TEMP1001
cross join OPRJ
where oprj.PrjCode>1 and oprj.PrjCode<6 )x
            pivot
            (
                max(s)
                for p in (' + @cols + ')
            ) p '
execute(@query)


לצפיה ב-'כניסה ל sql server דרך לינוקס'
כניסה ל sql server דרך לינוקס
08/07/2018 | 09:14
26
הי, 
אנחנו עובדים עם שרתי sql server, אליהם מתחברים בדכ דרך ms sql management . לאחרונה הותקן לי לינוקס. האם יש ממשק ידידותי לעבוד מול השרתים דוגמת sql management עבור הלינוקס? אם לא, האם יש דרך כלשהי להתחבר דרך הלינוקס?
תודה מראש
לצפיה ב-'מבקש עזרה ב- MySQL'
מבקש עזרה ב- MySQL
15/06/2018 | 13:23
33
טוב אז ניסיתי למצוא מידע באינטרנט ולא כל כך הסתדרתי.
אני מנסה להעביר דאטה בייס משרת לשרת.
 
בשרת 1 המצב הוא כך:
phpMyAdmin גרסה 2.6.3
MySQL גרסה 4.1.12
PHP גרסה 4 (כן זה ישן רצח אני יודע)
המידע עצמו מוצג באתר בעברית.
בתוך ה- phpMyAdmin המידע מוצג כג'יבריש אבל עדיין באתר עצמו מוצג כעברית וזה מה שחשוב.
 
עשיתי ייבוא db לשרת 2 והמצב הוא כך:
phpMyAdmin גרסה 4.7.8
MySQL גרסה 5
PHP גרסה 7
המידע עצמו מוצג באתר כג'יבריש וכמובן גם בתוך ה- phpMyAdmin
 
האם יש דרך לגרום לכך שהמידע יוצג באתר בעברית (שרת2) ? ואם אפשר ב- phpMyAdmin בכלל מעולה
 
אשמח לקבל רעיונות. תודה רבה :)
לצפיה ב-'היי שאלה על יישום ס.א.פ '
היי שאלה על יישום ס.א.פ
11/06/2018 | 15:42
32
איך אני מקשרת שאילתא לתא ספציפי בסאפ ? זה נקרא חיפוש מובנה
לצפיה ב-'מבקש עזרה באקסס 2007 !'
מבקש עזרה באקסס 2007 !
08/06/2018 | 10:21
3
50
יש לי ישום עם מספר טבלאות שונות.
אני רוצה יכולת מחוק רשומות מטבלאות באופן גורף, כדי לאפס ישום.
לא יכול להעלות אותו לכאן, אבל הנה העיה . אודה לכם אם תוכלו לעזור.
כשאני נכנס לכל טבלה כזאת ורוצה למחוק רשוה ידני, אני מקבל הודעה אי אפשרות למחוק רשומה מפני שיש לה טבלאות קשורות.
אני מודע לזה, אבל בכל זאת רוצה למחוק.

מצד שני אני לא רוצה למחוק את כל הטבלה כי אני רוצה לשמור על הקשרים.
אז אני רוצה להשאיר רשומה ראשונה בלבד מכל טבלה כזאת.
אשמח לקבל עזרה בקוד שיאפשר לי לבחור טבלה, למחוק את כל הרשומות חוץ מרשומה ראשונה באותה טבלה.
תודה מראש לעוזרים.
לצפיה ב-'תבנה קובץ חדש'
תבנה קובץ חדש
09/06/2018 | 16:33
2
31
נתונים חיצוניים -> Access 
תפנה אל בסיס הנתונים -> יבא טבלאות -> תבחר את כל הטבלאות
באפשרויות אתה יכול להעביר רק את המבנה של הטבלאות עם קישרי הגומלין וללא הנתונים, אפשר ליבא גם סרגלים ותפריטים
לצפיה ב-'שבוע טוב, תודה על התגובה'
שבוע טוב, תודה על התגובה
09/06/2018 | 22:01
1
28
והנסיון לעזור אבל זה לא הפתרון שאני מחפש.
כי על פניו, זה ייצור לי קובץ חדש עם אותן טבלאות. אבל ללא כל הנתונים.
ואני צריך להשאיר את הרשומה הראשונה בכל טבלה, וגם להמשיך ולהשתמש בכל הלוגיקה, המאקרואים והקוד הכתוב הקיים בקובץ המקורי.
אני גם מודע לאפשרות להגדיר ידנית בקשרי גומלין את האפשרות למחוק רשומות מקושורת לטבלאות אחרות, אבל זה עדיין עבודה ידנית מפרכת כשיש המון טבלאות.
לכן אני מנסה למצא פתרון שיעשה את זה בקוד שאני אפעיל כשארצה בכך.
לבחור את טבלאות שאני צריך, ולמחוק את כל הרשומות בטבלאות הללו, פרט לרשומה הראשונה, גם אם יש להן רשומות קשורות בטבלאות מקושרות.

אודה לעזרה נוספת.

 
לצפיה ב-'ככה:'
ככה:
17/12/2018 | 13:33
נניח שלטבלה קוראים AAA ויש לה שדה מזהה ID
 
 DELETE aaa.*, aaa.[ID]
FROM aaa
WHERE (((aaa.[ID]) not In (SELECT  top 1 aaa.ID FROM [aaa]
)));
יימחק את כל הרשומות חוץ מהראשונה
לצפיה ב-'שאילתת מינ מקס'
שאילתת מינ מקס
25/05/2018 | 20:54
1
50
שלום
יש לי טבלה עם מספר עמודות: מספר כרטיס,מספר תז, שנה,חודש,יום,שעה,דקה,שניה.
אני  רוצה לייצר שאילתה שמחזירה לי לכל מספר תז בכל יום את המינימום והמקסימום של השעות(שעה,דקה,שניה).ז"א יהיו לי 2 רשומות לכל יום. הרשומה צריכה לכלול את כל השדות.
השדות:id,card,year,month,day,hour,minute,second
 
השאילתה שניסיתי היא(כרגע רק לניסוי מינימום של כל יום):
SELECT id,Card,Year,Month,Day,min(Hour&Minute&Second) AS FILO, From FILOSORT 
 GROUP BY UserID,Year,Month,Day
​העניין שאם אני לא מכניסה ב-GROUP BY את Card, זה לא רץ.
ומצד שני , אם אני כן מכניס, זה לא טוב לי, אני מקבל לא רק שורת מינימום, אלא מספר שורות לכל יום , לפי כמות הכרטיסים.
אני כן צריך לדעת אם איזה כרטיס החתים , אבל זה לא מעניין לי את המינימום
לצפיה ב-'Top(1)'
Top(1)
08/06/2018 | 02:17
19
.
מענין עם זה עובד...
מניחה שיש דרכים יותר קצרים

SELECT
outer.id,
Innermin.card as firstcardused,
Innermax.card as lastcardused,
outer.Year,
Outer.Month,
outer.Day,
(select min(Innermin.Hour&Innermin.Minute&Innermin.Second)
from filosort as innermin
Where Innermin.id = outer.id and outer.Year= Innermin.year and
Outer.Month= Innermin.month and
outer.Day=Innermin.day )
as firstCardUsageTime,
(select max(Innermax.Hour&Innermax.Minute&Innermax.Second)
From FILOSORT as Innermax
WHERE Innermax.id = outer.id and outer.Year= Innermax.year and
Outer.Month= Innermax.month and
outer.Day=Innermax.day )
as lastCardUsageTime
From filosort as outer

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

כהן ישראלי ושות' - משרד עו
כהן ישראלי ושות'

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ