לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
94379,437 עוקבים אודות עסקים

פורום קרניבורים - תאוות בשרים

ברוכים הבאים לבית של ה"קרניבורים" בתפוז.

פורום זה הוא המקום לאוהבי הבשר מכל הסוגים.
לא בכדי ניבחר השם, עבורנו אהבת הבשר היא ראשונית, בסיסית, חייתית כמעט.
קרניבורים = טורפי על בקיצור אוכלים כל מה שלא אוכל אותנו קודם
בעבר הרחוק הצייד סיפק לאדם – הטורף העליון את רוב צרכיו:
מזון, ביגוד, מסתור מאיתני הטבע כשלא הייתה מערה בסביבה וכ"ו.
בפורום זה אנו רוצים להביע ולחלוק את אהבתנו לבשר במתכונים, מאמרים ובכל פעילות וירטואלית
ומחוץ לורטואליה, שתהיה מקום מפגש לכל אוהבי הבשר באשר הם.

מקום בו אנשים ימצאו קרקע פורייה לספר, ללמד וללמוד האחד מהשני איך ומה מקום בו נרגיש כי יש עוד כמונוטורפים גאים שכמונו.
כל שנותר הוא לדסקס ולשתף במתכונים ותמונות של מאכלים ותבשילים עם בשר. מתבשילי סבתא ועד בישול גורמה.
טיפים, רעיונות ושיטות מיוחדות יתקבלו בשמחה. סדנאות מצולמות בשלבים יכנסו למאמרים,
וכך גם שרשורי נושא ומתכונים חדשים.
כמובן שיהיה מקום גם למיסביבים של הבשר תוספות ואלכוהול שתמיד תמיד הולך טוב עם הבשר, אך העיקר והבסיס
יהיה הבשר על האש, בקדרה, במחבת, במעשנת בכל דרך ובכל צורה כל חידוש, כל שבב מידע יתקבל בברכה ובאהבה.
 

למען הנוחות של כולם השתדלו לשרשר תגובות להודעה המקורית בכדי שלא להעמיס על העמוד הראשון
ולמנוע דחיקת הודעות אחרות למטה. חל איסור על פרסום בפורום - רוצים פנו אלינו ואנו מבטיחים תגובה

גם על מסירת מספרי טלפון שלכם או של אחרים חל איסור מתוך דאגה לשלום הגולשים ולמטרה זו יש את המסרים האישים.

נבקש לא להיגרר למריבות מכל סוג שהוא מעל דפי הפורום ובמידה ומישהו פגע או העליב להסב את תשומת ליבינו לכך במסר והעניין יטופל.
 
הפורום אינו המקום למריבות בנושא בעלי החיים ורווחתם. כל הודעה בנושא תימחק לעומת זאת אם רוצים להדיין על הנושא בנועם ....אין בעיה, כול עוד הדיון אינו עושה שימוש בסופרלטיבים כגון השואה לדתות מסויימות
השוואה לעמים מסויימים או לזעוועה כמו השואה והמקורבים אליה ....
 
נבקש להשתמש בפורום בשפה נאותה ובנימוס אחד כלפי השני. המטרה היא לשמור על אוירה חברית וכיפית. מקווה שכולנו נהנה ביחד.
 
אנו כמנהלים שומרים לעצמנו את הזכות ....להטוות את הדרך של הפורום תוך כדי שיתוף עימכם
מצד שני החלטות ניהוליות כגון מה להשאיר ומה למחוק יתבצעו עלידינו ולא תמיד תוך כדי התחשבות
וזאת מתוך הכרות האינטרנט וחלק מהגולשים בו העושים בו שימוש לרעה
 
רעיונות הצעות יעול ובכלל שותפות לבנייה של משהו מיוחד יתקבלו בברכה
 
ועכשיו ...לנעוץ שיניים .....

  
 
א פרח ....ומאסטר סתיו .

אודות הפורום קרניבורים - תאוות בשרים

ברוכים הבאים לבית של ה"קרניבורים" בתפוז.

פורום זה הוא המקום לאוהבי הבשר מכל הסוגים.
לא בכדי ניבחר השם, עבורנו אהבת הבשר היא ראשונית, בסיסית, חייתית כמעט.
קרניבורים = טורפי על בקיצור אוכלים כל מה שלא אוכל אותנו קודם
בעבר הרחוק הצייד סיפק לאדם – הטורף העליון את רוב צרכיו:
מזון, ביגוד, מסתור מאיתני הטבע כשלא הייתה מערה בסביבה וכ"ו.
בפורום זה אנו רוצים להביע ולחלוק את אהבתנו לבשר במתכונים, מאמרים ובכל פעילות וירטואלית
ומחוץ לורטואליה, שתהיה מקום מפגש לכל אוהבי הבשר באשר הם.

מקום בו אנשים ימצאו קרקע פורייה לספר, ללמד וללמוד האחד מהשני איך ומה מקום בו נרגיש כי יש עוד כמונוטורפים גאים שכמונו.
כל שנותר הוא לדסקס ולשתף במתכונים ותמונות של מאכלים ותבשילים עם בשר. מתבשילי סבתא ועד בישול גורמה.
טיפים, רעיונות ושיטות מיוחדות יתקבלו בשמחה. סדנאות מצולמות בשלבים יכנסו למאמרים,
וכך גם שרשורי נושא ומתכונים חדשים.
כמובן שיהיה מקום גם למיסביבים של הבשר תוספות ואלכוהול שתמיד תמיד הולך טוב עם הבשר, אך העיקר והבסיס
יהיה הבשר על האש, בקדרה, במחבת, במעשנת בכל דרך ובכל צורה כל חידוש, כל שבב מידע יתקבל בברכה ובאהבה.
 

למען הנוחות של כולם השתדלו לשרשר תגובות להודעה המקורית בכדי שלא להעמיס על העמוד הראשון
ולמנוע דחיקת הודעות אחרות למטה. חל איסור על פרסום בפורום - רוצים פנו אלינו ואנו מבטיחים תגובה

גם על מסירת מספרי טלפון שלכם או של אחרים חל איסור מתוך דאגה לשלום הגולשים ולמטרה זו יש את המסרים האישים.

נבקש לא להיגרר למריבות מכל סוג שהוא מעל דפי הפורום ובמידה ומישהו פגע או העליב להסב את תשומת ליבינו לכך במסר והעניין יטופל.
 
הפורום אינו המקום למריבות בנושא בעלי החיים ורווחתם. כל הודעה בנושא תימחק לעומת זאת אם רוצים להדיין על הנושא בנועם ....אין בעיה, כול עוד הדיון אינו עושה שימוש בסופרלטיבים כגון השואה לדתות מסויימות
השוואה לעמים מסויימים או לזעוועה כמו השואה והמקורבים אליה ....
 
נבקש להשתמש בפורום בשפה נאותה ובנימוס אחד כלפי השני. המטרה היא לשמור על אוירה חברית וכיפית. מקווה שכולנו נהנה ביחד.
 
אנו כמנהלים שומרים לעצמנו את הזכות ....להטוות את הדרך של הפורום תוך כדי שיתוף עימכם
מצד שני החלטות ניהוליות כגון מה להשאיר ומה למחוק יתבצעו עלידינו ולא תמיד תוך כדי התחשבות
וזאת מתוך הכרות האינטרנט וחלק מהגולשים בו העושים בו שימוש לרעה
 
רעיונות הצעות יעול ובכלל שותפות לבנייה של משהו מיוחד יתקבלו בברכה
 
ועכשיו ...לנעוץ שיניים .....

  
 
א פרח ....ומאסטר סתיו .
הפורום לא פעיל
x
הודעה מהנהלת הפורום
בלוגרים יקרים - אתם מוזמנים לפרסם את רשומותיכם בפורום בצירוף קישור, אנא לא לפרסם קישור בלבד.
 
  
המשך >>

לצפיה ב-'רוצה לקנות בשר בתנאים מסוימים'
רוצה לקנות בשר בתנאים מסוימים
16/11/2015 | 19:07
253
שלום, אני מבקש את עזרת הפורום:
אני מחפש לקנות בשר עופות/בקר/כבש/עז בתנאים הללו-
א- החיה חיה חיי מרעה למשך כל חייה.
ב- החיה סיימה את חייה בתהליך שהוא לא בשחיטה.
ג- הבשר הוא לא של בע"ח צעיר, קרי: עגל,טלה,גדי.

אם מישהו מכיר מקום או אדם שממנו ניתן לקנות בשר בתנאים הנ"ל אשמח לפרטים.

תודה
לצפיה ב-'שאלה ביטוח מנהלים'
שאלה ביטוח מנהלים
09/09/2015 | 18:15
63
כיום התמהיל של הביטוח מנהלים שלי הוא 90/10 האם ניתן לשנות אותו ל 100% חיסכום ללא ריסק? לא יודע אם רלוונטי אבל הביטוח משנת 1997 בחברת הראל.



בתודה מראש
לצפיה ב-'הכנת סטק בתנור'
הכנת סטק בתנור
03/11/2012 | 16:37
692
סוגרים את הסטק במחבת וממשיכים בתנור מחוממם ל? מעלות .
כמה זמן?
לצפיה ב-'עוגת גבינה קרה'
עוגת גבינה קרה
04/09/2012 | 21:56
474
איך מכינים עוגת גבינה קרה פשוטה (מצרכים זמינים













9
לצפיה ב-'מי מכיר חברה בשם ברינקמן לגריל גז?'
מי מכיר חברה בשם ברינקמן לגריל גז?
05/07/2012 | 23:00
430
אשמח לשמוע המלצות
לצפיה ב-' סיגרת הפורום '
סיגרת הפורום
23/12/2010 | 14:38
797
גולשים יקרים,

עקב מיעוט משתתפים והעובדה שלפורום לא אותר מנהל, אנו מודיעים על סגירת הפורום.

שבת נעימה לכולם,
צוות הנהלת הפורומים
לצפיה ב-'התיעצות לגבי קניית גריל/מעשנת'
התיעצות לגבי קניית גריל/מעשנת
21/12/2010 | 11:40
4
1929
בשעה טובה עברנו לבית פרטי, והגיע הזמן לקנות מנגל.
חבר המליץ לבעלי על מעשנת שיכולה להיות גם מנגל. זה מאוד דומה לכל מיני מעשנות שיש באינטנט (ואני לא מצליחה להעלות קישור או תמונה)  רק עם ארובה.
היתרונות שהארובה מאפשרת למקם את המתקן קרוב יותר אלינו ואז הוא לא רחוק כל כך. לדברי אותו חבר גם בגלל שהמתקן סגור ולא פרוץ לרוח צריך פחות להתעסק עם זה וזה שומר על החום טוב יותר אז לא צריך לנפנף כל הזמן. והבשר יוצא מצווין.
עד היום עשינו רק על האש רגיל ואף פעם לא עישנו דברים (למרות שאם נקנה בטח ננסה את זה), האם המתקן הזה באמת טוב כתחליף למנגל רגיל או שזה בעיקר מעשנת.
לצפיה ב-'אם את לא מציינת את הדגם'
אם את לא מציינת את הדגם
21/12/2010 | 15:14
416
אז אין שום דרך להתייחס אליו.
הייתה לי מעשנה של וובר שתיפקדה יופי גם בתור מנגל רגיל.
לצפיה ב-'מעשנת זה מעשנת. מנגל זה מנגל.....'
מעשנת זה מעשנת. מנגל זה מנגל.....
22/12/2010 | 16:52
2
567
הי
ברכות על הבית...
תעשו עוד מאמץ קל, ותקנו מעשנת שהיא מעשנת.

עישון בשר הוא תהליך אחר לחלוטין. מנגל לא יכול לעשות אותו. גם השליטה והבקרה על תהליך העישון (תהליך ארוך בדרך כלל),
היא חשובה, ולא ניתנת להשגה ע"י מנגל.

מצד שני, מעשנת טובה, לא תתפקד היטב כמנגל.

ואם יש משהו שעושה את שניהם, כנראה התוצאות בינוניות למדי, בלשון המעטה.

נסי לבדוק כאן:
www.meat-smoker.co.il
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'אנחנו בכלל חיפשנו מנגל'
אנחנו בכלל חיפשנו מנגל
23/12/2010 | 14:29
349
בבית הקודם לא היה לנו בכלל מנגל, ובשר אנחנו לרוב אוכלים או במסעדות או בצורה מקצועית אצל אבא (דרום-אמריקאי גאה).
כשחיפשנו מנגל פשוט  יחסית (אנחנו לא עושים בשר כל יום וגם לא כל שבוע) ראינו את האופציה הזו.
מצטערת שאין לי את הפרטים המדויקים לתת.
חשבנו שאולי אפשר במקום מנגל פשוט לקבל כבר גם מעשנת, אין לנו תקציב למנגל מקצועי וגם למעשנת, והאמת שבכל מקרה הבשר של אבא תמיד הכי טעים. אנחנו בדרך כלל גם לא עושים בבית סטקים איכותיים אלא יותר צוריסו, וקבבים ושיפודי פרגית לילדים, מקסימום שיפודי אנטריקוט. ודווקא בשר מעושן נשמע מעניין.
נראה לך שבדרישות הלא מקצועיות שלנו, מעשנת תהיה מספיק טובה למנגל?
לצפיה ב-'yk11 ,הרשה לי לחלוק עליך קלות....'
yk11 ,הרשה לי לחלוק עליך קלות....
23/12/2010 | 14:36
396
גרילי הפחם העגולים הגדולים של weber  (ה-22 וה-26 אינץ') יכולים לתפקד יופי בתור מעשנת ביתית לבישול ארוך בטמפ' נמוכה.

אפשר לווסת את החום באמצעות כמות פחם הבעירה, פתיחת/סגירת פתח כניסת האויר התחתון (העליון פתוח עד הסוף) וכן לשים כלי עם מים מעל ו/או לצד הפחמים.

כמובן ששימוש במד חום מדויק הוא הכרחי וכן בשבבי עץ ריחניים לעישון מעץ אלון, תפוח, מסקיט וכו' .

ישנו גם אביזר חביב בשם smokenator (חפשו בגוגל ) המתחבר לגרילים של וובר המסייע לתהליך.

המעשנות (שנראות נהדר ומן הסתם עובדות נהדר ) באתר meat-smoker עולות הרבה הרבה יותר מגריל פחמים של וובר.

במעשנות אלו אכן לא ניתן לצלות בשר בצלייה ישירה (מנגל).

יום נעים.
לצפיה ב-'שאלה בקשר לאנטריקוט ארגנטינאי'
שאלה בקשר לאנטריקוט ארגנטינאי
22/12/2010 | 22:05
2
846
שלום לכולם.
קודם כל נחמד לדעת שיש פורום של אוהבי בשר. אני גם חובב בשר לא קטן ועכשיו כשגיליתי את הפורום, אכנס מידי פעם לבדוק מה חדש (:

אז ככה, היום הלכתי לקנות אנטריקוט באחת מהרשתות בארץ, ובן דוד שלי אמר לי תבקש אנטריקוט ארגנטינאי ושזה עולה בערך 90 ש"ח לקילו.
כאשר שאלתי את הקצבית אם יש לה ארגנטינאי, היא ענתה בחיוב. שאלתי את המחיר והיא אמרה לי 150 שקלים! משהו נראה לי מוזר.

הלכתי לחנות אחרת (החנות שממנה בן דוד שלי קונה) ושם אמרו לי גם שיש להם וזה עולה 90 ש"ח.
הלכתי לראות את הנתח, והיה רשום "אנטריקוט מיושן". שאלתי אותו "מז"א מיושן"? הוא ענה לי שכך נקרא הארגנטינאי.
לעומתו, המוכר שעמד ליידו טען אחרת. הוא טען שהסטייק הארגנטינאי יותר איכותי מזה והוא עם עצם בקצה.

מישהו מבין בזה? מי צודק פה? ומה זה בכלל אנטריקוט ברזילאי?? חח

לדעתי יש טעות רווחת בין רוב האנשים שהמיושן נקרא ארגנטינאי, אבל הוא לא.

תודה וסליחה על החפירה (:
לצפיה ב-'אנטריקוט..ארגנטיני או ברזילי או פולני'
אנטריקוט..ארגנטיני או ברזילי או פולני
23/12/2010 | 07:15
1
684
1.אין בשר קפוא שכולל בתוכו עצם.(איסור וטרינרי).
2.האנטריקוט (סטק) הארגנטיני כולל מספר מינים.
3.כיום הפולני הוא הטוב ביותר.
...קשה להסביר על פה .מעל צג המחשב .מהוא אנטריקוט טוב.
כללית.. הקוטר שלו חייב להיות גדול (20 ס"מ) הצבע בהיר
נוטה לוורוד והמחיר מעל מאה(100) ש"ח.
אני ממליץ לקנות כמות קטנה אצל קצב .לבדוק אם הוא אמין
ואז לקנות רק אצלו..בבשר האמון חשוב.

צ'י
לצפיה ב-'אנטרקוט ארגנטינאי...'
אנטרקוט ארגנטינאי...
23/12/2010 | 14:12
542
נראה לי שאכן הכוונה לאנטרקוט טרי עם עצם - זה לפחות כינויו בטיב-טעם.
המחיר זול יותר בגלל כניסת משקל העצם למשוואה - פחות בשר נטו.
לצפיה ב-'מישהו מכיר קצבייה חדשה 'אסאדה' ? '
מישהו מכיר קצבייה חדשה 'אסאדה' ?
23/12/2010 | 10:39
428
קיבלתי לפני כמה זמן ברושור שלהם בדואר וטרם קניתי מהם.

יש היום קופונים לקניות אצלם ב 50% הנחה ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם.

הלינק לקופונים למי שמתעניין
http://www.grouper.co.il/r/146591-1980285614

תודה
לצפיה ב-'אוהבים בשר והרבה ממנו?'
אוהבים בשר והרבה ממנו?
22/12/2010 | 12:22
472
שלום

שמי פולינה ואני חלק מצוות הנהלת הפורומים ב.
רציתי להזמין אתכם לתחרות שכולה תאוות בשרים, המתקיימת בפורום "מתכונים" ויכולה לזכות אתכם בחופשה זוגית בצימר או בשוברים על סך 300 ש"ח למימוש במבחר מסעדות!
כל מה שעליכם לעשות, הוא להכנס לקישור הבא:
http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spi...
לספר לנו על מתכון מקורי ויצירתי שמכיל בתוכו בשר ואולי תזכו בפרסים שווים במיוחד

מחכים למתכוני הבשר המנצחים שלכם
לצפיה ב-'איך מכינים שניצלים כמו של "מאמא עוף"?'
איך מכינים שניצלים כמו של "מאמא עוף"?
20/12/2010 | 09:37
8
1018
שלום לכולם!
הילדה שלי וגם אני ממש אוהבות את השניצלים של "מאמא עוף" ו"עוף טוב", במיוחד עם ציפוי צ'יפס.
איך מכינים כאלה טעימים בתנאים ביתיים?

אשמח לקבל מתכון מפורט.
תודה
לצפיה ב-'שניצל בציפוי ציפס '
שניצל בציפוי ציפס
20/12/2010 | 11:32
7
701
את החזה עוף הפרוס לדפוק טיפה ולשטח

1 חבילת תפוציס או כל ציפס יבש אחר
להכניס למגמיקס או לכתוש אותו לפרורים גסים

ביצה מלח פלפל שחור לבלול ביחד עם קצת מים (תלוי בכמות החזה עוף להוסיף לפי הכמות)

קמח לבן

1. את החזה עוף תובלים הקמח ומנערים עודפים
2. מעברים לבלילת הביצה
3. מצפים בשביב הציפס
4. לטגן בשמן עמוק עד שמזהיב

בתאבון
לצפיה ב-'תיקון קטן לגבי המתכון'
תיקון קטן לגבי המתכון
20/12/2010 | 12:47
6
467
בכדי להכין את ציפוי הציפס את צריכה להכניס למעבד מזון 2 שקיות ציפס ו1/4 כוס קמח אחרת כל הציפס ידבק כמו בצק בגלל השמן הקמח יספוח את עודפי השמן שאר התהליך כמו שנכתב אגב באותה השיטה את יכולה להשתמש בביסלי, קורנפלקס, ועוד דבר מומלץ לעבד בפולסים קצרים לקבלת מרקם מעט גס.
לצפיה ב-''
20/12/2010 | 12:58
61
לצפיה ב-'תודה ,השכלתי '
תודה ,השכלתי
20/12/2010 | 13:41
99
לצפיה ב-'אפשר כמובן כמו שסמדי וצלשף כתבו ,'
אפשר כמובן כמו שסמדי וצלשף כתבו ,
20/12/2010 | 17:37
3
231
אבל במקום תפןצ'יפס להשתמש בפאנקו.
לצפיה ב-'מוצר מומלץ בחום הפאנקו אני משתמש בו לטיגון גם'
מוצר מומלץ בחום הפאנקו אני משתמש בו לטיגון גם
20/12/2010 | 19:54
2
181
של דגים פרות ים וירקות
לצפיה ב-'צלשף בוקר אור, איך אתה משדך פאנקו לדגים?'
צלשף בוקר אור, איך אתה משדך פאנקו לדגים?
21/12/2010 | 08:01
1
73
לצפיה ב-'ערב טוב לך בשתי צורות די דומות'
ערב טוב לך בשתי צורות די דומות
21/12/2010 | 16:53
159
כמו שניצל בטיגון עמוק קמח ביצה ופאנקו או במקום קמח קורנפלור אני גם מתבל את הביצים בתבלינים לפני הפאנקו
בהצלחה
לצפיה ב-'איפה מומלץ לקנות בשר אדום בחדרה?..'
איפה מומלץ לקנות בשר אדום בחדרה?..
20/12/2010 | 23:51
3
375
תודה..
לצפיה ב-'אם כשרות היא לא סוגיה, הייתי מזמין'
אם כשרות היא לא סוגיה, הייתי מזמין
21/12/2010 | 09:06
2
576
משלוח מגיתי זמיר (http://www.gitai.co.il).
לצפיה ב-'גיתי זמיר מחירים בשמיים ואתם עושים לו פרסום'
גיתי זמיר מחירים בשמיים ואתם עושים לו פרסום
21/12/2010 | 10:57
1
320
לצפיה ב-'נכנסתי פעם לאתר שלו'
נכנסתי פעם לאתר שלו
21/12/2010 | 15:16
443
והמחירים שם נראו סבירים בהחלט יחסית למקומות אחרים.
לצפיה ב-'off-topic=צריכה את עזרתכם המנומקת בנושא הבא:'
off-topic=צריכה את עזרתכם המנומקת בנושא הבא:
17/12/2010 | 11:08
6
532
אני חילונית. לבעלי יש אחות דתייה מאד וכל פעם כשאני חולה או יש בעיה כלשהיא, היא משמיעה דברים מאד לא נעימיםכמו"איש בחטאו יומת" והאל שברא אותי יעניש אותי וכשאני מעירה   הוא טוען שזה קשור לאמונה היהודית. שאלתי היא האם מותר לאחל רע לקרובים ולקלל אותם רק בגלל שהם חילוניים? מה עליי לומר כדי להפסיק עם זה?
לצפיה ב-'מותר'
מותר
17/12/2010 | 16:43
5
333
לאחל כל דבר לכל אחד כשמתחשק, למה לא?
למה להפסיק עם זה, תני לה להמשיך ושבי ותגחכי.
או שתגידי לה לעוף לך מהבית שבעלך ישבור את הראש.

איך הגעת עם השאלה הזו גם לפורום הזה?
כלומר, מה גורם לך להעלות אותה דווקא בפורומי אוכל
וזה לא הראשון שאת מעלה בו אותה ולא בפורומי סריגה
ומקרמה למשל?
לצפיה ב-'פריזמן זה המקום להגיב על קללות'
פריזמן זה המקום להגיב על קללות
17/12/2010 | 20:25
264
.   אוּלָם שְׁלַח נָא יָדְךָ, וְגַע אֶל עַצְמוֹ וְאֶל בְּשָׂרוֹ--אִם לֹא אֶל פָּנֶיךָ יברכך.
קללה היא לא פצצה .אבל כסכין חותכת.

צ'י
לצפיה ב-'אני מתענינת באוכל ניכנסת רק לפורומים של אוכל.'
אני מתענינת באוכל ניכנסת רק לפורומים של אוכל.
18/12/2010 | 08:59
2
226
בכל אופן תודה על התגובה.
לצפיה ב-'לא זכור לי'
לא זכור לי
18/12/2010 | 15:41
1
192
שראיתי אותך בפורום הזה או בפורום אוכל אחר למעט הסיפור הזה.
מקווה שעזרתי.
לצפיה ב-'Don't feed the Troll'
Don't feed the Troll
18/12/2010 | 16:56
92
לצפיה ב-'זהירות טרול אטאק!!!'
זהירות טרול אטאק!!!
18/12/2010 | 16:55
198
חוץ מזה, הוצאת לי את המילים מהפה.
לצפיה ב-'יאו איזה יופי שפתחו פורום כזה!'
יאו איזה יופי שפתחו פורום כזה!
16/12/2010 | 20:09
4
400
של חבורת רוצחים דוחים מזעזעים!!!!!!!!!!!!!!!!!

איכס איזה גועל פה יאללה
לצפיה ב-'צימחונות וטיבעונות'
צימחונות וטיבעונות
17/12/2010 | 04:11
1
312
זה איכסה.
לצפיה ב-'Pleeeaaase, don't feed the Troll'
Pleeeaaase, don't feed the Troll
18/12/2010 | 16:58
102
לצפיה ב-'תתפלל שלא ייגמרו הפרות...אתה הבא בתור!!'
תתפלל שלא ייגמרו הפרות...אתה הבא בתור!!
19/12/2010 | 11:10
108
לצפיה ב-'כל הכבוד - תראה לכולם מאיזה חבורה גסה אתה בא'
כל הכבוד - תראה לכולם מאיזה חבורה גסה אתה בא
21/12/2010 | 20:09
215
כמובן אם הריגת בעל חיים זה רצח - אז זה כולל צמחונים שבשביל האוכל שלהם מרססים, מדבירים, ומרעילים בלי סוף בעלי חיים

ושניצל סויה יותר מזיק לסביבה משניצל עוף - ראה צמחונות טבעונות נזקים לסביבה
לצפיה ב-'תחזוקת גריל גז'
תחזוקת גריל גז
15/12/2010 | 09:49
3
484
ראשית, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון.

יש לי גריל גז מזה מספר שנים שארבעת מבערי הברזל שלו החלידו לחלוטין. האם יש לטפל בכך? אם כן, כיצד מומלץ לעשות זאת מבלי לפגוע בהם?

תודה,
דרור
לצפיה ב-'אולי כדאי להחליף את המבערים לחדשים ?'
אולי כדאי להחליף את המבערים לחדשים ?
15/12/2010 | 18:59
167
לצפיה ב-'להחליף ... אולי אפילו את הגריל!'
להחליף ... אולי אפילו את הגריל!
19/12/2010 | 19:59
1
200
היי דרור,

תשמע, אין לי מושג איזה גריל יש לך, אבל דבר אחד אני יודע - גריל זה מבערים, וכל השאר סתם תוספות. לכן אני הייתי אומר ככה: אם יש לך אחראיות על המבערים - תחליף אותם. אם אין לך - תחשוב בכיוון של גריל חדש, שכן תהיה לך אחראיות על המבערים. אני יודע בוודאות למשל שוובר נותנים 10 שנות אחראיות. כמובן, אם גריל חדש לא עומד על הפרק, ואתה עדיין רוצה שזה ייתן תוצאות - תחליף את המבערים בכל מקרה , למרות ששוב, נדמה לי שהעלות של זה תהיה דיי דומה לגריל חדש.

וכמובן, שחובה להגן על הגריל מהרטיבות ,לפחות כיסוי טוב בכל זמן שאתה לא משתמש בו.

מקווה שעזרתי

אדוארד
לצפיה ב-'קניתי אותו לפני חמש שנים בלבד..'
קניתי אותו לפני חמש שנים בלבד..
20/12/2010 | 08:21
168
ממש כואב לי הלב להחליף אותו. האחריות למבערים היתה לשלוש שנים בלבד והיא פגה לפני שנתיים. האמת היא שהגרילר לא מכוסה אבל הוא עומד כל הזמן מתחת לתקרה ולא ברור לי ממה המבערים נרטבו. אבדוק את האפשרות להחליף את המבערים.

תודה,
דרור
לצפיה ב-'מה ההבדל בין לאכול כלב לבין לאכול פרה?'
מה ההבדל בין לאכול כלב לבין לאכול פרה?
13/12/2010 | 22:44
10
548
השאלה מופנת לאלו שלא היו אוכלים את הכלב שלהם.
לצפיה ב-'הבשר של הכלב יותר בריא - בהרבה '
הבשר של הכלב יותר בריא - בהרבה
13/12/2010 | 22:54
314
לצפיה ב-'ההבדל הוא שבשר כלבים לא דחפו לנו מילדות '
ההבדל הוא שבשר כלבים לא דחפו לנו מילדות
13/12/2010 | 23:41
252
לצפיה ב-'כלבים עדיף פי 1000!'
כלבים עדיף פי 1000!
14/12/2010 | 02:13
404
לצפיה ב-'תמי תביאי לי טעמי מאמי כדי שתנסי בשר'
תמי תביאי לי טעמי מאמי כדי שתנסי בשר
14/12/2010 | 07:54
241
סאן ברנרד ממש מעדן טוב שמעתי שגם שרפי מדהים בטעמו
לצפיה ב-'כלב מספיק לפחות מנות.'
כלב מספיק לפחות מנות.
14/12/2010 | 14:04
2
129
לצפיה ב-'אם פרגיות זה תרנגולות צעירות...'
אם פרגיות זה תרנגולות צעירות...
14/12/2010 | 15:42
229
אז צ'יוואוואה זה הפרגיות של הכלבים????????
לצפיה ב-''
17/12/2010 | 02:45
29
לצפיה ב-'ההבדל הוא חברתי בלבד'
ההבדל הוא חברתי בלבד
15/12/2010 | 04:07
210
החברה בה גדלנו מתנה את הקודים החברתיים המקובלים.
בחברה המערבית כלבים מזוהים כבני לויה ולא כאוכל.
אם היית מפרסמת את השאלה הזו בפורום סיני, התשובה היחידה שהיית מקבלת זה "בשר כלב הרבה יותר יקר".
אם תשאלי את התאילנדים שעובדים בחקלאות, הם יגידו לך: "כלבים נתפסים הרבה יותר בקלות במלכודות המאולתרות, הפרות שוברות אותן"
מה שמעניין, שיש הרבה חיות שמזוהות גם כחיות מחמד וגם כאוכל: פה (בארה"ב) ראיתי כמה חנויות חיות שמוכרות חזירים כחיות מחמד, והרבה אנשים מגדלים אותם, בעודם אוכלים בייקון בבוקר.
לצפיה ב-'נו באמת, זה בשר קשה והשני רך'
נו באמת, זה בשר קשה והשני רך
15/12/2010 | 12:03
1
138
לצפיה ב-'ןיש גם פר שהוא כלבBULLDOG ..צ'י'
ןיש גם פר שהוא כלבBULLDOG ..צ'י
17/12/2010 | 20:32
115
לצפיה ב-'בשר מלאכותי'
בשר מלאכותי
14/12/2010 | 21:16
369
או יותר נכון, בשר המגודל בתנאי מעבדה, הייתם אוכלים?
מאמר שהתפרסם ב Nature שבוע שעבר
לצפיה ב-'חדש בעיר: המבורגר פואה גרה וכמהין'
חדש בעיר: המבורגר פואה גרה וכמהין
14/12/2010 | 17:28
136
לצפיה ב-'מסעדת הציידים DOBA בנתניה'
מסעדת הציידים DOBA בנתניה
13/12/2010 | 15:59
3
239
"יש לי קרייבינג מטורף לבשר", אמרתי לחברתי הצמחונית וידעתי שזה יביא לגל התנגדויות מצדה. לא, זה לא שהיא מנסה לגמול אותי מההרגל הקרניבורי שלי, היא פשוט לא אוהבת לאכול במקומות שהם רק בשר, מעניין למה. אך, בכל זאת, זו חברה טובה שכבר התרגלה להשתוקקויות שלי לאוכל, שהן בדרך כלל, מה לעשות, בשריות. אולם הפעם תגובתה הייתה שונה. "אני מכירה מסעדת בשרים מעולה", אמרה, "שגם לצמחונים יש שם מבחר מנות לא מבוטל." לא האמנתי שסוף-סוף נאכל יחד את המאכלים האהובים על כל אחת מאיתנו, באותו מקום ממש.

אני, כמובן, סקפטית לגבי כל מסעדה שהיא חדשה עבורי, אבל מסעדת  DOBA שבאיזור התעשיה החדש בנתניה מפתיעה לטובה, כמה וכמה פעמים. מסתבר שבכל יום חמישי מנגנות בה להקות ג'ז שונות, ללא תשלום נוסף. האווירה ביתית ורומנטית בו זמנית -  אור הנרות ועיצוב הציידים המיוחד, שהזכיר לי את הביקור בצ'כיה וקרואטיה, על הקירות תלויים ראש צבי וכבש, רובים, חץ וקשת, וכלי נשק עתיקים אחרים, מוזיקת הג'ז הנעימה יוצרת מיד רצון להיכנס, לשבת, להירגע ולבדוק מה יש בתפריט.
אנחנו התחלנו את החוויה שלנו בדובה עם שליש בירת קוזל כהה טריה מהחבית תוצרת צ'כיה, מתוך מבחר בירות צ'כיות, גרמניות, איריות ועוד, שהומלצה לנו על ידי המלצר האדיב. די במהרה הגיעו מנות הפתיחה. מטבל גבינה וביצים צ'כי, שהלך מצויין עם הבירה, היה פיקנטי מעט, וכשאני אומרת "מעט", הכוונה היא באמת למעט. המטבל הגיע עם צנימים פריכים ומעוררי תיאבון. חציל "ווילאג" ברוטב טחינה, אף הוא פיקנטי בדיוק במידה הנכונה לחך אשכנזי מעודן, חוסל בשלמותו. לאחר מכן הגיע תורן של צדפות גדולות שהזמינה חברתי, היישר מניו-זילנד, ברוטב שנמס בפה ורק רומז למה שיבוא אחר כך.
אך מסמר הארוחה היה, ללא ספק, הבשר. בשר כזה לא מוצאים בכל מקום, אפילו כזה המכריז על עצמו כמתמחה בבשר משובח. פילה "DOBA", פילה מבשר לבן (טוב, הבנתם כבר שהמסעדה לא כשרה, עם כל היתרונות שבזה), המושרה במרינדת תבלינים מיוחדת במשך כמה ימים ועשוי על הגריל, היה פשוט מעולה. גם נקניקיות הבית השונות, העשויות במקום, עם כרוב כבוש בסגנון צ'כי, חמות-חמות על המחבת, וגם סטייק האנטריקוט מבשר שור, הרך להפליא, הם פשוט תאווה לחך, לעיניים ולשאר החושים. ואולם המנה האולטימטיבית עבורי הייתה אסאדו בקר עסיסי, אשר כשמו כן הוא – עסיסי מאוד, נמס בפה, התמוגגתי עליו והתפללתי שהתענוג הזה לא ייגמר לעולם.

מבחר הקינוחים העשיר קרץ לנו מאוד, אך למשהו מתוק כבר לא נשאר מקום (הייתם מאמינים?), אז את המתוקים תצטרכו לבדוק בעצמכם. והמחירים? כן כן, זו גם אחת ההפתעות לטובה, לא גבוהים בכלל ביחס לתמורה המצויינת שקיבלנו.
ומה הסוד של הטעם הכל כך טוב של הבשר? תערובת תבליני ציידים ועתיקת יומין, שעל שמה נקראית המסעדה, על שם עיירה קטנה בהונגריה. המתכון הסודי מועבר מדור לדור ומורכב מ-9 סוגים של צמחים ותבלינים שונים. טוב, סוד או לא סוד, אבל אני לכאן עוד אחזור, לטעום את שאר מנות הבשר הנפלאות. ומה שחשוב לא פחות, והחברה הצמחונית הייתה אף היא מרוצה וסימנה את DOBA כמקום ידידותי גם לאוכלי פירות הים והצמחים, למרות היותו בשרי בקונספט.

www.doba.co.il
לצפיה ב-'סתם פרסום מצ׳עמם חבל על הזמן'
סתם פרסום מצ׳עמם חבל על הזמן
13/12/2010 | 16:07
76
לצפיה ב-'ברור, את לבד (נזכור שחברה שלך צמחונית)'
ברור, את לבד (נזכור שחברה שלך צמחונית)
13/12/2010 | 17:36
72
אכלת נקניקיות בקר + פילה (מנת הבית, בטוח לא קטנה) + אנטריקוט + אסאדו...

אני לא שולל את המסעדה (שמעתי עליה דברים טובים מאנשים שאני מעריך בתחום), אבל אני שונא ספאמרים ומפרסמים בהחבא..
לצפיה ב-'אין צמחוני אחד, שיהנה לאכול'
אין צמחוני אחד, שיהנה לאכול
14/12/2010 | 09:46
75
במקום שיש בו ראשים מפוחלצים על הקיר.. (וממתי צדפות זה צמחוני?)
יש גם קרניבורים מובהקים, שלא נהנים שהאוכל שלהם מסתכל עלייהם במבט מאשים (כמו למשל, משפחתי הברזילאית).
אז תודה על האזהרה, לא אתקרב לשם וארתיע את ידידיי הצמחונים והקרניברים כאחד
לצפיה ב-'מחפש המלצות על תנור איכותי ליעוד חצי מקצועי..'
מחפש המלצות על תנור איכותי ליעוד חצי מקצועי..
12/12/2010 | 19:34
67
שלום!
אני מחפש תנור בנפח של לפחות 90 ליטר, עדיף יותר.
בין הדברים שחשובים לי:
פיזור חום אחיד, אמינות, חברה טובה, כיריים גז - 5 להבות, בעל כושר אפיה מהיר.

בסופו של דבר התנור יעבוד קשה מאוד. עד 40 שעות בשבוע.
מאחר והשימוש הוא עבור קייטרינג ביתי, אשמח לקבל המלצות גם עבור תנורים תעשייתיים קטנים.
תודה רבה וחיים יפים וטעימים
דניאל.

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ