לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1050510,505 עוקבים אודות עסקים

פורום תזונה טבעונית

ברוכים הבאים!
מטרת הפורום לשמש בית חם לכל מי שבוחר/ת בדרך התזונה הטבעונית על כל משמעויותיה, והשלכותיה.
הפורום פתוח לכולם, כל עוד שומרים על דיון תרבותי ומכבד. כל הודעה בגנות משתמש/ת ספציפי/ת ו/או בגנות דרך התזונה הטבעונית, תימחק והגולש יחסם.
כל מי שהנושא קרוב לליבו מוזמן להישאר ולהעשיר את הפורום בנוכחותו ונסיונו.
 נא לקרוא את תקנון הפורום שבמאמרים ואת תקנון הפורומים של תפוז בטרם הכתיבה בפורום.
נשמח שתישאר/י

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תזונה טבעונית

ברוכים הבאים!
מטרת הפורום לשמש בית חם לכל מי שבוחר/ת בדרך התזונה הטבעונית על כל משמעויותיה, והשלכותיה.
הפורום פתוח לכולם, כל עוד שומרים על דיון תרבותי ומכבד. כל הודעה בגנות משתמש/ת ספציפי/ת ו/או בגנות דרך התזונה הטבעונית, תימחק והגולש יחסם.
כל מי שהנושא קרוב לליבו מוזמן להישאר ולהעשיר את הפורום בנוכחותו ונסיונו.
 נא לקרוא את תקנון הפורום שבמאמרים ואת תקנון הפורומים של תפוז בטרם הכתיבה בפורום.
נשמח שתישאר/י
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
* יש לקרוא את תקנון הפורום (במאמרים) לפני כתיבת הודעות.
* במידת האפשר, נא לשרשר מודעות על אירועים (מפגשי צמחונים, פעילויות וכד') זו לזו.
* גם דגים הם בעלי חיים. לכן, נא לא לבקש מתכונים לדגים.
ברוכים הבאים!
 
הפורום עוסק באורח החיים הצמחוני והטבעוני; החל מהתזונה, הבריאות ואיכות הסביבה. זה המקום לבקש ולשתף מתכונים, לדבר על דיאטות ותפריטים, להביא ולדון במחקרים בתחום, לקבל המלצות וטיפים בנושא צמחונות וטבעונות, לשאול את כל השאלות המטופשות שבעולם, ולשתף במה שמתחשק. 

כולם מוזמנים להשתתף ולקרוא בפורום - בין אם הם צמחונים, טבעונים או רק מתעניינים, ובלבד שיכבדו את הפורום ויושביו ולא יעודדו שימוש במוצרי בשר, עוף ודגים. 
 
השאיפה היא ליצור מקום מזמין ונעים לדיון בצמחונות וטבעונות על כל גווניה ועל כל צורותיה, בלי שיפוט, הטפות, שכנוע ואלימות מילולית. כל מי שהנושא קרוב לליבו מוזמן להישאר ולהעשיר את הפורום בנוכחותו.
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-'שינוי שם הפורום - חבל מאד'
שינוי שם הפורום - חבל מאד
02/11/2017 | 23:37
9
106
שלום תמר ושלום לכולם,
 
רק היום שמתי לב ששונה שם הפורום, וצומצם ל"תזונה טבעונית".
זה מצער מאד.
ראשית, מן הראוי היה לפתוח את הסוגיה לדיון של הגולשים בפורום, כפי שראוי, נהוג ומקובל לעשות בעת קבלת החלטות עקרוניות הנוגעות לכל הגולשים בפורום ואשר משפיעות על טיבו ואופיו של הפורום.
שנית, יש בכך מסר לגולשים נאמנים של הפורום שאינם טבעונים על כך שאינם כל כך רצויים (אלא אם כן יקפידו על הודעות בעלות תוכן טבעוני "כשר").
ולבסוף, מקובל היה לאורך שנים על גולשי שני הפורומים הרלבנטיים - פורום טבעונות ופורום תזונה צמחונית וטבעונית - כי הראשון פונה אל הטבעונים, והשני אל הצמחונים והטבעונים. לעניות דעתי לא היתה כל הצדקה עניינית להפוך אף את הפורום הנוכחי לטבעוני.
 
בברכה,
 
אורי.
לצפיה ב-'שינוי השם'
שינוי השם
03/11/2017 | 08:33
89
קודם כול, כולם רצויים וכולם ברוכים! 
בעבר, הרבה לפני זמני, היו פה דיונים על שם הפורום. עם הזמן - לפחות מאז שאני כאן - גדלה מאד אוכלוסית הטבעונים והטבעויות וכל המתכונים, גם אם לא כל הגולשים, הם על טהרת הטבעונות. אני לא זוכרת מתכון אחד לא-טבעוני מאז שביקשו ממני לנהל את הפורום.
היו אלי הרבה פניות מגולשות וגולשים במסרים לשנות את שם הפורום, ושמחתי מאד כשהנהלת הפורומים הסכימה.
הרציונל הוא, שמי שמעוניינים במתכונים עם רכיבים מהחי אבל ללא "בשר" יוכלו למצוא אותם בפורום בישול חלבי.
 
מקווה שתישאר/י בכל מקרה
 
לצפיה ב-'ובכן'
ובכן
03/11/2017 | 10:38
1
72
כשההנהלה בפורום כלבים התחלפה והוחלפו קודים של כתיבה ורוח המקום
קרה משהו לא פחות דרמטי נדמה לי שהרבה יותר, ושם הפורום שלא שונה לא העיד על כך כהוא זה כך שלא יכולת לדעת, לא כמו כאן.
גולשים וותיקים ומאד פעילים הפסיקו באחת לכתוב שם ולהשתתף כי רוח המקום רחקה מאד מאד ממה שהיתה לפני כן.
אז מה?
אז כלום
כאלה הם החיים מקומות משתנים ולפנינו תמיד הבחירה האם להיות שם או לא.
לצפיה ב-' בואו נישאר בטבעונות! '
בואו נישאר בטבעונות!
03/11/2017 | 10:44
64
ולא נדון בפורומים אחרים 
 
בכל אופן - הפורום שלנו הוא טבעוני וכך יישאר בינתיים
לצפיה ב-'לא הבנתי איך זה כל כך משפיע עליך? '
לא הבנתי איך זה כל כך משפיע עליך?
04/11/2017 | 13:37
64
איך אומר חכם ציון אחד: "מה קרה? לא קרה כלום ואם קרה אז מה כבר קרה?"
 
ובענין השימוש ב"חבל" - זכור את מה שנאמר כאן >> http://tinyurl.com/y8yarcyc
 
יום טוב לך.
לצפיה ב-'גם אני כמוך צמחונית ומודה ששינוי השם הפריע לי...'
גם אני כמוך צמחונית ומודה ששינוי השם הפריע לי...
05/11/2017 | 16:15
4
63
פרסמתי הודעה מאוד דומה לשלך (אף אחד לא הצטרף אלי..אולי הדברים היו שונים היום ואולי לא...), ותמר הגיבה באדיבות והבנתי שאני במיעוט ובאמת אין ביקוש בפורום הזה למתכונים צמחוניים אז הסכמתי ועזבתי את הנושא...
 
אני לא ממש מבינה מה ההבדל בין 2 הפורמים ולמה לא לאחד אבל זה כבר לא קשור אלי...
לצפיה ב-'ההבדל '
ההבדל
05/11/2017 | 16:36
1
62
כאן עיסוקי מזון מתכונים ומקסימום הרחבות שנוגעות בזה
שם טבעונות כאורח חיים נוגעת גם במלבושים, בהפגנת דעות, בהתארגנות למבצעים כאלה ואחרים ועוד.
כאן אוכל שם מעבר .
מן הסתם מעת לעת הם נושקים אבל כנראה שבעיני גולשים לא מעטים חשוב לשמור על אוירה נטראלית יחסית ועל יחס עניני לנושא התזונה הספציפית.
אני חושבת שאם יאוחדו אני לא אמשיך להשתתף. כותרת המזון חשובה לי.
לצפיה ב-'תודה רבה על ההסבר '
תודה רבה על ההסבר
05/11/2017 | 16:38
8
לצפיה ב-'הדברים לא כוונו כביקורת על תמר'
הדברים לא כוונו כביקורת על תמר
08/11/2017 | 11:09
1
45
שלום רוזי,
 
דבריי לא כוונו כביקורת על תמר כמנהלת.
הביקורת היא אך ורק על המהלך המסויים הזה, ועל התחושה הלא נעימה שהוא יצר אצלי.
שאלת הביקוש היא לדעתי בלתי רלבנטית. בפורום הזה פורסמו מאז ומתמיד מתכונים צמחוניים וטבעוניים גם יחד, וצילומים של תבשילים כאלה - ואם רוצים לשנות את זה (ורצון כזה הוא לגיטימי) - מן הראוי לשתף בהחלטה את כל חברי הפורום. כמי שכתב וכותב בלא מעט בפורומים בתפוז, אני זוכר מספר פעמים במספר פורומים שבהן לשינוי של שם הפורום או לשינוי במהותו של הפורום קדם דיון פומבי בין כל חברי הפורום וכן הצבעה של חברי הפורום.
 
בברכה,
 
אורי.
לצפיה ב-'היי אורי, גם אני לא דיברתי על תפקודה של תמר אלא רק על ההחלטה'
היי אורי, גם אני לא דיברתי על תפקודה של תמר אלא רק על ההחלטה
08/11/2017 | 13:33
36
הזאת.
 
אני מסכימה איתך וכתבתי שזאת הרגשתי אבל אנחנו במיעוט ובתקופה האחרונה באמת כמעט ולא היה מתכונים צמחוניים אלא רק טבעוניים...
לכן, קיבלתי את "הגזרה" :)
לצפיה ב-'מבקש עזרה בפתרון תעלומה. מרירות בגבינת סויה.'
מבקש עזרה בפתרון תעלומה. מרירות בגבינת סויה.
04/11/2017 | 13:27
6
46
לא מצליח לפענח את הסיבה לכך שגבינת סויה שהכנתי קיבלה לאחר יום במקרר מרירות בולטת.
רקע: הכנתי אותה משילוב של חל"ס אלפרו אדום + חומץ תפוחים. הוספתי לה 2 כפות שמיר קצוץ, 1/2 כפית מלח, 2 כפות שמן זית ושן שום כתושה.
בתחילה היתה טעימה מאוד. וכאמור, לאחר יום במקרר הפכה מרירה.
מה לדעתכם הסיבה?
לצפיה ב-'שמן זית או חומץ שהפכו מרירים?'
שמן זית או חומץ שהפכו מרירים?
04/11/2017 | 18:23
3
9
לצפיה ב-'החומץ נעלם כמעט כולו לאחר גיבון החל"ס וסינון הנוזלים במהלך '
החומץ נעלם כמעט כולו לאחר גיבון החל"ס וסינון הנוזלים במהלך
05/11/2017 | 04:15
2
26
הכנת הגבינה הבסיסית. השמן עצמו בסדר גמור בבקבוקו ואני משתמש בו בלי בעיות לדברים אחרים. לאחר הכנת הגבינה עם כל התוספות היא היתה טעימה מאוד.
 
המרירות התגלתה לאחר פרק זמן שבו היא שהתה במקרר. כך שאני מניח שלגורם  הזמן ו/או לקירור יש תרומה למה שקרה. השאלה מה קרה ולמה? (אינטראקציה בין מרכיבים? מיצוי חומרי הדברה/מתכות שהיו בשום /ואו בשמיר? חימצון של השמן? וכד'......) או בקיצור: מהו אותו דבר שיכול (לפחות תיאורטית) לגרום למרירות?
לצפיה ב-'תוספת למתעניינים וכמה הערות חשובות'
תוספת למתעניינים וכמה הערות חשובות
05/11/2017 | 04:57
1
41
ראשית, דברים שמצאתי תוך כדי נסיון למצוא מענה. אולי זה יעניין מישהו.
 
 
והערות:
1. השום שהשתמשתי בו הוא מסין.
2. המרירות בגבינה שהכנתי אובחנה ע"י מספר אנשים ולא רק על ידי.
לצפיה ב-'ענין הצנוברים זכור לי מהעבר'
ענין הצנוברים זכור לי מהעבר
05/11/2017 | 14:11
22
היתה תקפה שבה הרבה אנשים התלוננו על מרירות בפה ובסוף התברר שהסיבה היא צנוברים מיצרן מסוים (אולי מסין... לא זוכרת).
לצפיה ב-'ניחוש- הסויה היא מרירה באופן טיבעי '
ניחוש- הסויה היא מרירה באופן טיבעי
28/11/2017 | 14:56
1
7
בגלל שלשסויה יש מרירות טיבעית במהלך הכנת גבינת סויה ובכלל מוצרי סויה מוסיפים חומרי טעם כדי למסך את המרירות הזאת.,יכול להיות שאחד המרכיבים שאתה הוספת ניטרל את המיסוך הזה והחזיר את המרירות...
אני חושד בחומץ או משהו שיש באלפרו ... וכ"ד.
 
לצפיה ב-'הגבינה שהכנתי היתה שלי ולא קנויה תעשייתית. תודה בכל מקרה.'
הגבינה שהכנתי היתה שלי ולא קנויה תעשייתית. תודה בכל מקרה.
14/12/2017 | 14:27
לצפיה ב-'בישולים לשבת! ולכל השבוע '
בישולים לשבת! ולכל השבוע
03/11/2017 | 10:49
1
35
מרק ירקות עם הרבה ירקות פלוס גריסים ועדשים (=מרק של אמא)
קציצות חצילים שעוד לא הכנתי אבל תיכף אכין - מחצילים מאודים
פרוסות חצילים אפויות, שיהיה לכריכים ללימודים!
תוספת שתהיה לכל השבוע - אולי משהו עם בורגול
פסטו כוסברה עם שום ונענע (ג"כ שיהיה לכריכים)
אולי קראמבל למחר בבוקר, כי איכשהו הצטברו הרבה תפוחים
 
לצפיה ב-'היום'
היום
05/11/2017 | 13:52
28
הכנסתי לתנור כלי אמייל עם קישואים ועגבניות מגי ממולאים באורז בסמטי ושבבי סויה בתיבול שאוורמה.
קצת סילאן מזולף מעל, הרבה שום קצוץ וקוביות בצל, פרוסות עגבניה וזהו.
 
חוצמזה מרק תפוחי אדמה עם צרור פטרוזליה קצוץ דקדק וחבילת אפונה ירוקה עדינה.
לצפיה ב-'המלצות למתכוני ממרחים ללא אגוזים שמתאימים לילדים'
המלצות למתכוני ממרחים ללא אגוזים שמתאימים לילדים
02/11/2017 | 15:29
14
59
אני מחפשת ממרחים שמתאימים לכריכים לבית הספר (כלומר, לא נמרחים וגם לא נראים מוזר מדי).

האתגר הוא כזה:
- אסור להביא לביה"ס אגוזים.
- אין עכשיו אבוקדו.
- הבת שלי כבר לא אוהבת טחינה-סילאן וגם לא גבינות סויה קנויות ובטח שלא נקניקים קנויים.

כרגע יש לנו חומוס, פסטו, ממרח זיתים (ולפעמים ממרח עגבניות מיובשות) וריבה. זה די מעט. אנא הושיעו!
תודה

נ.ב - אני לא מחפשת הצעות למאכלים אחרים שאינם סנדוויצ'ים - כאלה כבר יש לי למכביר. (:
לצפיה ב-'יש לכם המון! '
יש לכם המון!
02/11/2017 | 18:23
4
75
סתם.... אני לא דוגמה. אני לוקחת כל יום כריך עם טחינה, עגבניה ומלפפון חמוץ...ולא משנה. לפעמים מתפרעת ומוסיפה קצת כוסברה לטחינה (ד"א פסטו מכוסברה יילך אצלכם? זה ממש טעים!)
 
אולי לגוון עם כל הנ"ל פלוס ירקות אפויים? למשל פרוסות חציל אפויות, פלפל קלוי? מלפפון חמוץ ביתי?
 
ממרח חצילים הולך? אני מכינה מחצילים אפויים - קרה שכבר קניתי מוכנים! - עם לימון כבוש ומלפפון חמוץ טחונים, פלוס מיץ לימון ושמן זית. אפשר גם עם טחינה ופטרוזיליה.
ממרח מקישואים אפויים + הרבה בצל מטוגן
אמרת לא גבינות סויה, זה כולל גם "לאבנה" מטופו משי? כי זה ממש טעים עם שמן זית וזעתר!
 
מקווה שיוסיפו לך עוד ממרחים
 
איזה רעיונות יש לך לאוכל שאינו כריכים לבית ספר? שתפי כאן או בשרשור הסטודנטים
 
לצפיה ב-' זו באמת אני... ברגע של אתגר טכנולוגי'
זו באמת אני... ברגע של אתגר טכנולוגי
02/11/2017 | 18:27
3
14
לצפיה ב-'זה פטנט לא רע לעצלנים (ניסיתי בעצמי לפני כמה ימים...) '
זה פטנט לא רע לעצלנים (ניסיתי בעצמי לפני כמה ימים...)
05/11/2017 | 04:28
2
44
או סתם למי שנעלמה לו או לא בא לו להשקיע בכתיבת סיסמה....
מצד שני, זה פתח לכניסת טרולים לפורום. אבל לאור מצב הפורומים בתפוז, למי איכפת.
לצפיה ב-' '
13/11/2017 | 08:15
לצפיה ב-'מצב הפורומים?'
מצב הפורומים?
13/11/2017 | 21:12
11
אני לא נכנסת שנים לפורומים אחרים
במה עסקינן?
לצפיה ב-'ממרח שוקולד'
ממרח שוקולד
02/11/2017 | 21:55
48
תוצרת בית, אני מכינה משוקולד מריר מומס במיקרו עם מעט חלב סויה מורחת כשחם .
אוהבים את זה פה מאד.
 
גבינת סויה לא קנויה הולך? טופו טחון עם מעט שמן זית מיצלימון מלח שמרי בירה עד שנהיה חלק חלק, ניתן להוסיף לזה שום/ עשבי תיבול או כלום. מתאים עם ירקות קלויים, ירקות טריים, זיתים, וגם לבד.
 
פרוסות טופו אפויות כמו פסטרמה בכריך עם מיונז טבעוני שעשוי מחלב סויה שמן מעט חרדל מעט חומץ ומלח.
 
סלט "ביצים" מטופו מיונז טבעוני מלח הימליה ומלפפון חמוץ קצוץ דקדק
 
קישואים מבושלים עם תועפות בצל מטוגן מסוננים מעודף נוזלים וטחונים בבלנדר.
 
להוסיף לחומוס רסק עגבניות בכלי קטן שתוסיף או תטבול ממש כשאוכלת
 
חביתת קמח עדשים ועשבי תיבול או פטריות או שניהם, אצלנו הצעיר אוהב כריך כזה  מאד
 
 
 
 
 
 
 
לצפיה ב-'תודה ודוגמאות למאכלי בי"ס שאינם כריכים'
תודה ודוגמאות למאכלי בי"ס שאינם כריכים
03/11/2017 | 11:08
2
54
תודה רבה על ההצעות!
* לצערי בנוסף לכל המגבלות, הילדה גם לא אוהבת חצילים וגם לא טחינה-עם-כלום. (איך?!!!)
* אני מכינה בבית גבינות טופו, אבל הן לרוב יוצאות קצת רכות מדי ועלולות לנזול בדרך לבי"ס, ובכל מקרה עדיין לא מצאתי מתכון שיהיה מספיק אטרקטיבי בשבילה, כי היא לא ממש טיפוס של גבינה רכה.
* ממרח השוקולד נשמע טעים, אבל לא מתאים לחוקי הבריאות הנוקשים שלי (כשפעם בחודש היא מקבלת סנדויץ' עם ריבה זה אירוע).
 
אנסה לעניין אותה בממרחי ירקות, אבל יש לי תחושה שהיא תגיד שגם ככה היא יוצאת דופן עם הקופסה הטבעונית שלה וממרחים חריגים מדי יעמידו אותה במצב מביך מדי.
 
בנוגע למאכלים שאינם סנדויצ'ים שאפשר לשלוח לבי"ס - ובכן, יש לנו תפריט דו-שבועי (!!) שמתאים ליום הלימודים הארוך של הבת שלי. הוא כולל:
- ספרינג רולז (דפי אורז עם ירקות)
- סושי
- כדורי פירה
- אפונה
- תירס (אורגני) מקופסה
- פסטה ברוטב עגבניות
- ירקות חתוכים (בעיקר מלפפונים, גזרים ועגבניות שרי) ופירות (בעיקר תפוחים אבל גם בננות, שזיפים, תותים, מנגו, גרגרי רימון...)
- כדורי אנרגיה מתמרים, שיבולת שועל ואבקת קקאו
 
החוליה החלשה היא הסנדוויצ'ים, כי היא התרגלה לא לאכול כל הזמן אותו דבר (לעומת זאת אני כילדה אכלתי בכל שנות בית הספר סנדוויץ' זהה: גבינה לבנה עם זיתים ירוקים).
לצפיה ב-'איזו אמא משקיעה!'
איזו אמא משקיעה!
03/11/2017 | 11:15
1
37
אכן קשה בלי טחינה וחצילים!
אוטוטו מתחילה עונת האבוקדו, זו נחמה פורתא
בקשר לגבינות טופו - אם מוסיפים שמן זית לממרח הטופו (וגם זיתים!) הוא מתקשה ומתגבש יותר, ופחות נוזל.
גם אצלי כריך גבינה לבנה וזיתים היה קבוע לבי"ס
לעתים נדירות גם היה פינוק: כריך עם מרגרינה וחלווה! (על לחם קימל של פעם... יאמי)
תודה על הרעיונות! 
לצפיה ב-'גבינות טופו מתקשות טוב גם עם מערבבים אותן עם שמן קוקוס'
גבינות טופו מתקשות טוב גם עם מערבבים אותן עם שמן קוקוס
03/11/2017 | 12:51
33
תודה על המחמאה 
בתחום הגבינות הביתיות, הכי טעים והכי יציב לדעתי זה לערבב גבינה ביתית שמכינים מחלב סויה ולימון עם אגוזי קשיו טחונים היטב, קצת שמן קוקוס ותיבול לפי הטעם. אבל את זה אסור להביא לביה"ס בגלל ילדים שאלרגיים לאגוזים.
לצפיה ב-'חרובים\תמרים? ואם אני זוכרת נכון איפה את- ממרח שמרים?'
חרובים\תמרים? ואם אני זוכרת נכון איפה את- ממרח שמרים?
03/11/2017 | 19:10
2
44
יש ילדים מקומיים שמאד אוהבים את זה וזה מועשר בדברים טובים.
לצפיה ב-'הא! כל הכבוד על הזיהוי'
הא! כל הכבוד על הזיהוי
03/11/2017 | 21:19
1
42
מרמייט הוא כמו גויאבה וכוסברה: או ששונאים או שאוהבים. אצלנו בבית בן זוגי אוהב וכולנו מתחלחלים (אם כי לפעמים אני מתבלת במרמייט תבשילי קדרה בלי שאף אחד רואה...).
ממרח תמרים - רעיון מעניין, אנסה לעשות משהו עם סילאן שאינו על בסיס טחינה.
לצפיה ב-' הו חשבתי על ממרח קנוי.. את ממש חרוצה '
הו חשבתי על ממרח קנוי.. את ממש חרוצה
04/11/2017 | 21:14
12
לצפיה ב-'חמאת בוטנים עם דבש - הילדים שלי אהבו רק את זה . '
חמאת בוטנים עם דבש - הילדים שלי אהבו רק את זה .
28/11/2017 | 15:12
1
7
חוץ מזה שאצלנו בסופר יש עכשיו אבוקדו .
אולי חלבה (במקום טחינה) (אפשר גם לערבב טחינה גולמית עם דבש)
ממרח שוקולד (פרווה כמובן).
 
לצפיה ב-'נב- יש גם בלי דבש (למי שלא אוכל דבש) '
נב- יש גם בלי דבש (למי שלא אוכל דבש)
30/11/2017 | 11:38
לצפיה ב-'אלפרו וניל בעוגות, אפשר תזכורת?'
אלפרו וניל בעוגות, אפשר תזכורת?
02/11/2017 | 21:53
2
38
ביצה אחת=1 אלפרו? ואם יש במתכון 40 ג' מרגרינה אין צורך להפחית\להוסיף בעקבות השינוי?


לצפיה ב-'נדמה לי שזו ההמרה המקובלת'
נדמה לי שזו ההמרה המקובלת
03/11/2017 | 08:36
1
33
אבל אני הייתי נזהרת עם טבלאות ההמרות האלה... ומחפשת מתכון טבעוני מראש! פעמיים ניסיתי לעשות המרה ובסוף היה בכי (שלי!) 
 
 
 
לצפיה ב-'תודה תמר, במקרה הזה ההמרה לא באה מהכיוון הטבעוני'
תודה תמר, במקרה הזה ההמרה לא באה מהכיוון הטבעוני
03/11/2017 | 19:07
25
יש לי מיקס של עוגה מוכנה ואין חומרים אחרים בבית (ערכה של קאפקייקס להלואין, ואת המנז'טים והקישוטים המאגניבים לקחה גיסתי).

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ