לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום תזונה צמחונית וטבעונית

ברוכים הבאים!
מטרת הפורום לשמש בית חם לכל מי שבוחר/ת בדרך התזונה הצמחונית/טבעונית על כל משמעויותיה, והשלכותיה.
הפורום פתוח לכולם, כל עוד שומרים על דיון תרבותי ומכבד. כל הודעה בגנות משתמש/ת ספציפי/ת ו/או בגנות דרך התזונה הצמחונית/טבעונית, תימחק והגולש יחסם.
כל מי שהנושא קרוב לליבו מוזמן להישאר ולהעשיר את הפורום בנוכחותו ונסיונו.
 נא לקרוא את תקנון הפורום שבמאמרים ואת תקנון הפורומים של תפוז בטרם הכתיבה בפורום.
נשמח שתישאר/י

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תזונה צמחונית וטבעונית

ברוכים הבאים!
מטרת הפורום לשמש בית חם לכל מי שבוחר/ת בדרך התזונה הצמחונית/טבעונית על כל משמעויותיה, והשלכותיה.
הפורום פתוח לכולם, כל עוד שומרים על דיון תרבותי ומכבד. כל הודעה בגנות משתמש/ת ספציפי/ת ו/או בגנות דרך התזונה הצמחונית/טבעונית, תימחק והגולש יחסם.
כל מי שהנושא קרוב לליבו מוזמן להישאר ולהעשיר את הפורום בנוכחותו ונסיונו.
 נא לקרוא את תקנון הפורום שבמאמרים ואת תקנון הפורומים של תפוז בטרם הכתיבה בפורום.
נשמח שתישאר/י
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
* יש לקרוא את תקנון הפורום (במאמרים) לפני כתיבת הודעות.
* במידת האפשר, נא לשרשר מודעות על אירועים (מפגשי צמחונים, פעילויות וכד') זו לזו.
* גם דגים הם בעלי חיים. לכן, נא לא לבקש מתכונים לדגים.
ברוכים הבאים!
 
הפורום עוסק באורח החיים הצמחוני והטבעוני; החל מהתזונה, הבריאות ואיכות הסביבה. זה המקום לבקש ולשתף מתכונים, לדבר על דיאטות ותפריטים, להביא ולדון במחקרים בתחום, לקבל המלצות וטיפים בנושא צמחונות וטבעונות, לשאול את כל השאלות המטופשות שבעולם, ולשתף במה שמתחשק. 

כולם מוזמנים להשתתף ולקרוא בפורום - בין אם הם צמחונים, טבעונים או רק מתעניינים, ובלבד שיכבדו את הפורום ויושביו ולא יעודדו שימוש במוצרי בשר, עוף ודגים. 
 
השאיפה היא ליצור מקום מזמין ונעים לדיון בצמחונות וטבעונות על כל גווניה ועל כל צורותיה, בלי שיפוט, הטפות, שכנוע ואלימות מילולית. כל מי שהנושא קרוב לליבו מוזמן להישאר ולהעשיר את הפורום בנוכחותו.
 
 
 
המשך >>

לצפיה ב-'סופר טבעוני אינטרנטי חדש'
סופר טבעוני אינטרנטי חדש
23/07/2017 | 18:00
8
ראיתי בפייס פרסום על סופרמרקט אינטרנטי חדש - בטבע שלי. אישית יש לי ניסיון מעולה מהחברה של מנדי אבל מהסתכלות מהירה באתר החדש יש מקום להשוואת מחירים (לעיתים יותר זול, לעתים יותר יקר) בין החברות. באתר החדש יש גם מוצרים שאין במנדי. בינתיים שולחים רק לאזור גוש דן והשרון, אבל מבטיחים להתרחב בהמשך. חוץ מהם יש את מחסני הטבעונות שגם אצלם יש איזורי משלוחים מוגבלים ואין לי ניסיון איתם כי לא שולחים ליישוב שלי.
 
יש גם סופר טבעוני חדש בשוק הכרמל בתל אביב (אאל״ט) למי שגר/מגיע לשם.
 
כן ירבו 
 
אם אתם מכירים עוד סופרים טבעוניים אינטרנטיים אתם מוזמנים להוסיף בשרשור.
לצפיה ב-' מומחים ואנשי מקצוע מחכים לשאלות שלכם '
מומחים ואנשי מקצוע מחכים לשאלות שלכם
( לעמוד שלי בתפוז )
23/07/2017 | 17:54
 
לא טובים בדייטים? מתקשים ביצירת קשר זוגי? בפורום מאמן אישי למציאת זוגיות תקבלו עצות בנושא 
 
 מעדיפים דרכי טיפול טבעיים לגופכם? אתם צודקים! בפורום תרופות סבתא מחכים לכם
 
 זקוקים לייעוץ משפטי בתחום הפלילי? המנהל החדש בפורום משפט פלילי, עו"ד אביתר גולני, מחכה לכם 
 
 מקימים בריכת נוי או רוכשים אקווריום? גם בנושא הזה מומחה ישמח לייעץ לכם בפורום אקווריום ודגי נוי
 
 בהריון? מתעניינת בתהליך שימור דם טבורי? היכנסי עכשיו לפורום דם טבורי לשאול הכל
 
 מתמודדים עם קשיים ודילמות בזוגיות? לא מפסיקים לריב? כל אחד מאיתנו זקוק לטיפול זוגי לעיתים, אין לכם מה להפסיד
 
 צו ראשון, שיבוץ, שמירות, שחרור משירות צבאי, השתמטות, עריקות, שיפוט: בפורום עורך דין צבאי יענו על כל השאלות בנושאים האלו
 
 
 
לצפיה ב-'אקרילאמיד - עד כמה אתם מודעים לו ונוהגים בהתאם?'
אקרילאמיד - עד כמה אתם מודעים לו ונוהגים בהתאם?
20/07/2017 | 16:59
4
40
האמת שאני לא הייתי ער לענין ו"בזכות" YNET התעוררתי.
כעת, אני חוכך בדעתי ביחס לאכילת הפלאפל מהסויה שהכנתי למשל וביחס לעוד הרבה דברים הקשורים למזון ואכילה. האם זה באמת שווה התייחסות או שפשוט צריך ל"דלג"?
מעניין מה אתם אומרים?
 
הנה קישור לכתבה בוואינט >> http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4989785,00.html
הנה קישור למקור >> https://www.food.gov.uk/science/acrylamide-0
לצפיה ב-'אני מדלגת וממשיכה לדבוק בעקרון האיזון'
אני מדלגת וממשיכה לדבוק בעקרון האיזון
20/07/2017 | 23:51
3
25
שאומר שכל דבר שלא מגזימים איתו הוא בסדר ואם אוכלים מאוזן הכל בסדר.
( ממילא לא מטגנת כמעט בטח לא צ׳יפס וגם אם כן זה לא על בסיס יומיומי).

לצפיה ב-'הבעיה שזה לא רק טיגון וצ'יפס אלא כל דבר גם בתנור/טוסטר. '
הבעיה שזה לא רק טיגון וצ'יפס אלא כל דבר גם בתנור/טוסטר.
21/07/2017 | 03:41
2
31
בהתייחסות מחמירה, צריך לכאורה לשים לב אפילו שפולי סויה שקלויים בתנור לא יהיו יותר מזהובים או שחתיכות קליפה חרוכה של חציל שנקלה בתנור לא יתערבבו עם תוכנו (מה שבדר"כ קורה, אפילו במכוון לשם הטעם).
בכל מקרה, אני כבר הוצאתי אל מחוץ למקרר תפו"א שנמצאים אצלי שם בדר"כ.
לצפיה ב-'לא מבינה למה חצילים'
לא מבינה למה חצילים
22/07/2017 | 19:24
1
21
הם מדברים בסרטון על מזונות פחממתיים כמו לחם ובעיקר בעיקר תפוחי אדמה
לצפיה ב-'חשבתי אינטואיטיבית....אבל ראי את זה'
חשבתי אינטואיטיבית....אבל ראי את זה
23/07/2017 | 05:40
17
המשפט האחרון שם: "נתגלה כי מזונות המכילים אספרגין ומחוממים לטמפרטורה גבוהה מ-125 מעלות צלזיוס, הופכים, עקב תגובת מייארד עם סוכר מחזר לאקרילאמיד"...
ובחצילים יש להבנתי אספרגנין. (ראי את הצילום המצורף שלקוח מ http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00380768.1957.10431908
)
אני לא יודע אם זה באמת ככה, אבל זו תחושתי (שאולי.... היא בסוף שגויה לחלוטין).
לצפיה ב-'ולשבת?'
ולשבת?
20/07/2017 | 21:50
2
26
בהשריה כוסמת ירוקה- כנראה ללחם
עדשים שחורים וחומים קטנים כנראה לקציצות עם ירקות
חומוס- לממרח ולסלט שלמים עם עלי סלק מאודים וקוביות דלעת בהשראת תמר
 
ממרח קשיו ושקדים למלית פטריות מתכוונת להוסיף שום פלפל חריף ועשבי תיבול ולאפות על מצע בצל
 
טופו כפרי בריא מיועד לאידוי בפרוסות על מצע פרוסות בצל ועגבניות , עם שמרי בירה וקוביות קישואים
 
טופו קדיתא לממרח בסגנון כבד קצוץ עם תועפות בצל מטוגן ואגוזי מלך
 
כרוב ירוק לסלט עם אגוזים וקוביות תפוח עץ
 
גזר מתלבטת בין מרק גזר וקארי או סלט גזר מבושל עם הרבה כמון וחריף וגם סלט גזר טרי עם סלק מגוררים על פומפיה עם מיצלימון מלח בצל ירוק קצוץ וטיפה שמן זית
 
עוד נראה יש לי רכיבים למטבוחה אולי
לצפיה ב-'אנחנו אכלנו אצל סבתא...'
אנחנו אכלנו אצל סבתא...
21/07/2017 | 23:53
1
20
אבל זה לא פוטר אותי מבישולים, צריך למלא את המקרר למתבגרים לשבוע שנהיה בחו"ל, אז מחר יום עבודה מלא  
עוד לא יודעת מה, אבל כנראה שני מרקים, מרק כתום ו"מרק מעוך" שזה מרק מכל הירקות שיש, מעוך גס במועך פירה, והם מתים עליו (מבחינתם מרק הוא לפעמים ארוחה שלמה)
רטבים לפסטה, את הפסטה ב"ה הם כבר יודעים לבשל לבד...
וכנראה כמה תבשילים, צריכה לחשוב מה יקפא טוב, וקציצות כאלה או אחרות, אולי חצילים מצד אחד וקישואים מאידך.
אשמח לרעיונות נוספים...
לצפיה ב-'להקפאה?'
להקפאה?
22/07/2017 | 19:03
12
כל הקציצות, לזניה, ממולאים- להוסיף להפשרה קצת מים והאורז כמו חדש,  חצילים טחונים מתובלים וכבר עם טחינה מפשירים מצויין, גם חומוס מעובד לממרח מפשיר מצויין, בורקסים, פשטידות, מוסקה...
 
במקרר את יכולה ממרחים , זה מחזיק יפה לשבוע. ממרח אגוזים עם בצל מטוגן, ממרח עגבניות מיובשות, טפנד, ממרח טופו בסגנון גבינת שמנת...
לצפיה ב-'מצעד בעלי היים הגדול בהיסטוריה'
מצעד בעלי היים הגדול בהיסטוריה
22/07/2017 | 09:16
10
אתם באים?
https://www.facebook.com/events/1774240316199486/?...[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22page%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22page_upcoming_events_card%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%2C%22has_source%22%3Atrue%7D
לצפיה ב-'דלעת! (הכי דומה שמצאתי) פרי נשגב!'
דלעת! (הכי דומה שמצאתי) פרי נשגב!
19/07/2017 | 16:04
9
31
לא סתם כתב סנקה חיבור על "הדלעתו של קלאודיוס האלוהי"
אצלי במקרר כמה דלעות, והתכנון הוא כזה: קארי דלעת, מנגולד וחומוס בסיר אחד
ומנגד - מחית דלעת שחלק ממנה אקפיא וחלקהּ אוסיף לחלה עם קינמון. יאם!
סוף סוף כבר יום רביעי, מתחילים להרגיש את הסופ"ש.
הבטיחו הקלה בעומס החום, בינתיים לא קיימו את ההבטחה. 
 
לצפיה ב-'אני מחבבת דלעות'
אני מחבבת דלעות
19/07/2017 | 19:56
30
במיוחד את היפנית ודלורית למרות שמה המטעה.
מלאתי השבוע חצאי דלעות ערמונים באורז עם לימון והרבה הרבה סלרי- להביא לשבעה הטבעוני
הכנסתי קוביות קטנטנות של דלורית למרק ירקות כדי להסמיך אותו
הכנסתי קוביות דלורית מטוגנות בקינמון וכמון לתוך אורז
וגם מגוררת לתוך קציצות וגם ירחי דלעת יפנית אפויים בתנור ומונחים על תבשיל טופו עגבניות עם שמרי בירה
 
אכן ירק סבבה ועם חומוס ומנגולד נראה לי מעולה
 
לצפיה ב-'ואם כבר אוכל לפני שבת אז'
ואם כבר אוכל לפני שבת אז
19/07/2017 | 21:53
7
32
היום ארבעה כיכרות לחם מתערובת קמח 70% וקמח סורגום
 
לצידם ממרח טופו במרקם גבינת שמנת, זיתים שחורים כבושים בבית וזיתם ירוקים שהשכן כבש בביתו
 
סיר מרק ירקות סמיך כל הירקות חתוכים קטןקטן ובינהם סלרי ושעועית שחורה טריה מגינתנו.
 
קציצות מחצילים בצל סלרי שנטחנו בבלנדר בתוספת פלפל חריף מקוצץ דק עדשים כתומים שטופים ושרויים בירקות הטחונים וקמח אפונה צהובה. מטוגנות.
 
פסטה נ"ג ברילה ספגטי ברוטב קרבונרה טבעוני
 
סלט ירקות רב צבע וסלט טופו בסגנון סלט ביצים עם מיונז תוצרת בית
לצפיה ב-'ופה היו'
ופה היו
20/07/2017 | 09:58
6
29
מרק עדשים כתומות ודלעת
במיה טריה מוקפצת בהמון שום (מעולה!)
פתיתים מקמח מלא עם גזר מגורד והרבה בצל קצוץ
ושווארמה סויה, שהתקבלה בחשדנות מסוימת על ידי האומניבורים בבית, ובשמחה ע"י צמחונית הבית, ולבסוף נאכלה כולה, בצירוף טחינה וסלט וגם זכתה למחמאות. זו הפעם הראשונה, אחרי ארבע שנות טבעונות (בערך) שאני עושה משהו מסויה יבשה, אחרי נסיון לא מוצלח כשרק התחלתי להיות טבעונית, ושמחתי שהצליח. מוסיף לי פתאום עוד מגוון גדול של אפשרויות...
אגב, לדעתכם ניתן להקפיא אותה לאחר ההכנה ואז להפשיר? מישהו ניסה? אני נוסעת בשבוע הבא לחו"ל לשבוע ומשאירה (לראשונה!) שני מתבגרים רעבים ברשות עצמם, ורוצה להשאיר להם מלאי...
לצפיה ב-'בגזרת הסויה היבשה '
בגזרת הסויה היבשה
20/07/2017 | 14:33
23
אני משתמשת רק בפרורית ולא באלה שנראים כמו בונזו.
היא בתבשילים וקציצות עוברת הקפאה מצויין.
לזניה, מוסקה, רוטב בולונז, קציצות עם ירקות- שום בעיה
לצפיה ב-'איזה קטע. גם אני לאחר תקופה ארוכה חזרתי לסויה - פולים יבשים.'
איזה קטע. גם אני לאחר תקופה ארוכה חזרתי לסויה - פולים יבשים.
20/07/2017 | 16:25
4
29
טוב, בסויה מעובדת, כמו שבבים או בונזו או חל"ס אני משתמש חופשי ותדיר אבל פולי סויה יבשים יצאו מתפריטי מזמן. השבוע ניסיתי אותם שוב והכנתי מהם פלאפלים (חלק ממה שיצא מוקפא כעת וכזכור לי מהעבר הרחוק לא היתה בעיה לאוכלם לאחר הפשרה) וגם פולים קלויים בתנור, לנשנושים. יצא לא רע.
איך את מכינה את השווארמה?
לצפיה ב-'נשנושי פולי סויה בתנור - איך אתה מכין?קניתי פולי סויה יבשים'
נשנושי פולי סויה בתנור - איך אתה מכין?קניתי פולי סויה יבשים
20/07/2017 | 23:53
3
16
מחכים לעשות איתם משהו
לצפיה ב-'הכנתי לפי המתכון של עז תלם. קישור '
הכנתי לפי המתכון של עז תלם. קישור
21/07/2017 | 03:49
2
29
 
לי הם יצאו הרבה יותר כהים וקטנים מאשר בתמונה שמופיעה שם. כנראה שהפולים (הישנים), שהיו אצלי, לא היו משהו.
לצפיה ב-'תודה!'
תודה!
22/07/2017 | 23:24
1
7
נראה לי מתאים גם תיבול אסייתי או תיבול עז יותר עם פפריקה או צ'ילי חריף קצת.

עשית פלאפל מהסויה? איך יצא?
לצפיה ב-'כן. הכנתי גם פלאפל מסויה. '
כן. הכנתי גם פלאפל מסויה.
23/07/2017 | 06:01
6
לגבי טעם, מה שמשפיע בעיקר הם התבלינים שדומים בכל סוג של פלאפל בדומה לזה שמחומוס. מבחינת מרקם - בסדר, לא רע.  אני חושב שהפולים אצלי היו ישנים ולא מוצלחים מלכתחילה מה שהשפיע על התוצאה. כשייצא לי אני עוד אנסה עם פולים טריים חדשים.
לצפיה ב-'חצילונים'
חצילונים
14/07/2017 | 00:20
8
46
יותר נכון - חצילונצ'יקים זעירים, בגודל של גולה גדולה, לא יותר, סל מלא מהם. ראיתי אצל הירקן והיו כל כך מתוקים, שלא עמדתי בפניהם וקניתי. השאלה עכשיו - מה עושים איתם? קטנים מכדי למלא כמובן. יש רעיונות?
לצפיה ב-'כמה אפשרויות'
כמה אפשרויות
14/07/2017 | 15:43
34
להסיר עוקצים ולטגם בבלילת טמפורה
לכבוש
לצלות בתנור , להסיר עוקצים ולתת עליהם רוטב מגניב
כאן עלולה לצוץ בעיה אם הקליפות עבות במיוחד
לצפיה ב-'פעם כתבתי פה בפורום (לא כל כך מזמן)'
פעם כתבתי פה בפורום (לא כל כך מזמן)
14/07/2017 | 17:00
29
על חצילונים שמילאתי בתערובת אגוזים גזר ועוד  וטיגנתי בטמפורה של קמח חומוס ואז בישלתי ברוטב טעים, יצא אז מאד טעים. תעשי חיפוש קצר בפורום, משום מה באייפד /סמארטפון זה לא מקשר לי. אפשר לדעתי למלא כמות קטנטנה אם יש סבלנות.אם לא - אז ברוטב עגבניות טעים או עם טמפורה בלי מילוי, להחמיץ (אם את חובבת הז׳אנר).

לצפיה ב-'המומלץ ביותר לחצילונצ'יקים הזעירים - בישול ברוטב'
המומלץ ביותר לחצילונצ'יקים הזעירים - בישול ברוטב
15/07/2017 | 02:49
34
ראי דוגמא להלן >> http://food.walla.co.il/item/1827646
קליפה עבה היא בעייתית כמו שמיקי מהי כתבה. לכן - מומלץ לקלפה.
לצפיה ב-'מקדוס - קצת עבודה אבל שווה כל רגע'
מקדוס - קצת עבודה אבל שווה כל רגע
15/07/2017 | 15:17
24
חצילונים ממולאי באגוזים וכבושים בשמן
לוקחים חצילונים קטנים שחורים באורך של לא יותר מאצבע.
מסירים את הגבעול פשוט מושכים והוא יורד בלי סכין.
מרתיחים עשר דקות
מסננים ומצננים

מכינים תערובת למילוי

פטרוזיליה, שום כתוש, חריסה או פלפל חריף, אגוזי מלך כתושים, מלח.
טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. אין כמויות, זה עניין של רגש.

חותכים חתך לאורך כל חציל, מהכיפה עד כמעט הגבעול.
ממלאים כל חציל בערך כפית בכל חציל, ומהדקים.
מניחים במסננת לשעות אחדות להגיר נוזלים.
מצופפים היטב בצנצנת, וממלאים בשמן זית.
שומרים בארון (לא במקרר) מוכן אחרי שבועיים-שלושה.


אופציית כבישה בלי שמן (ואז זה נקרא מכבוס ולא מקדוס)

להשתמש בחצילונים הסגולים, למלא אותו דבר רק בלי האגוזים,
לכבוש בצנצנת עם מים ומלח (כפית לכוס) עד שליש הגובה, והשאר חומץ.


לצפיה ב-'היו מרים עד בלתי אכילים...'
היו מרים עד בלתי אכילים...
16/07/2017 | 10:03
3
35
בסוף אפיתי אותם ברוטב עגבניות טריות מגורדות, בתנור. לא היתה בעיה של עובי קליפה, והם קטנים מכדי למלא, רובם בגודל של עינב, הגדולים ביניהם היו באורך 2-2.5 ס"מ והיה להם צבע סגול בהיר (לא השחורים באורך 5-10 ס"מ).
יצאו מקסימים למראה, ומרים ברמה בלתי אכילה. הכל הלך לפח... המסקנה שלי שאולי מתאימים להחמצה, אחרי השריה של יום יומיים והחלפת מים, או אולי לאחר כבישה במלח. אם אמצא עוד כאלה אולי אתפתה לעשות נסיונות....
לצפיה ב-'אוף, איזו אכזבה!'
אוף, איזו אכזבה!
17/07/2017 | 13:19
3
לצפיה ב-'באסה '
באסה
17/07/2017 | 18:16
3
לצפיה ב-'לא נורא. יש דברים יותר מבאסים בחיים. '
לא נורא. יש דברים יותר מבאסים בחיים.
20/07/2017 | 16:32
16
יתכן שהמרירות בגלל הקליפה. לא חשוב מה עוביה - חשוב שהיא במקרה כזה לא תהיה.
מאחל לך הצלחה בפעמים הבאות.
לצפיה ב-' מכירים את כל הפורומים בתפוז '
מכירים את כל הפורומים בתפוז
( לעמוד שלי בתפוז )
09/07/2017 | 13:01
6
 
אם לא, אתם מוזמנים לגלות כמה...
 
 פורום פילוסופיה לכל חוגג 16 שנה של פעילות ומזמין אתכם לקחת בה חלק
 
 כותבים למגירה? חבל בואו לשתף את הגולשים בפורום שירה ופרוזה 
 
 בפורום שישים פלוס תגלו שבכל גיל אפשר להכיר חברים חדשים ברשת
 
 מכורים לגיימינג? יש לכם עם מי לדבר על כל המשחקים בפורום קונסולות משחק 
 
 אף פעם לא מאוחר מידי... בפורום חסרי ניסיון זוגי ומיני בגיל מאוחר תמצאו קהילה תומכת ומקום לשתף ולפרוק 
 
 רוכבים מקצועיים? לא יורדים מהאופניים שלכם? אופני כביש הוא הפורום בשבילכם
 
המשך גלישה נעימה
לצפיה ב-'חופש גדול וגל חום מטורף'
חופש גדול וגל חום מטורף
05/07/2017 | 09:20
15
59
החופש הגדול כבר לא רלוונטי לי. החום והלחות רלוונטים ולא כיפיים! 
בתכנית השבוע: גספצ'ו וסלט תפוחי אדמה קר עם הרבה שמיר ומלפפון חמוץ.
מעבר לזה וכל מה שכרוך בטיגון או אפייה, אין לי חשק לחשוב
לצפיה ב-'החום נשבר'
החום נשבר
07/07/2017 | 10:31
14
39
רוב שעות היום כבר לא צריך מזגן
לחם כוסמת ירוקה ופאקנים בתהליכים
יותר מזה אין לי מושג
לצפיה ב-'אז מה היה בסוף?'
אז מה היה בסוף?
08/07/2017 | 16:08
13
38
אצלנו -
סלט רב ירוקים מכל הסוגים, עם קצת אדום של שרי וצהוב של פלפל

צרור גזרים בשלל צבעים (הסגול מכתים את הידיים כמו סלק) הפכו יחד עם בצל וכוסברה וקמח עדשים ללביבות מטוגנות

כרובית שרוסקה במעבד מזון לפירורים הצטרפה למחבת לקפוץ יחד עם בצל סגול מטוגן, אפונה ושלל תבלינים

מאפינס ברוקולי ומאפינס ברוקולי שאריות הגזרים והכרובית

פסטה כוסמין מלא בצורת ספגטי ברוטב שלל פטריות ושמנת סויה עם קצת תרד קצוץ והרבה בצל סגול

לקינוח הרבה פירות, קרטיב לימונענע מיצור עצמי
שאריות מאפינס פירות ואוכמניות מיובשות שניצלו היטב את הבננות שסיימו את הקריירה שלו
חיסלנו את העוגיות שהבכור הכין - מהספר החדש שהגיע סוף סוף מbook depository
ספר אחד שנקרא vegan bible
שעשיתי ממנו כמה מתכונים ויש לו פוטנציאל
וספר נוסף של גבינות טבעוניות של miyoko שאני צריכה חומרי גלם וזמן כדי ליישם.... לנסיונות בהמשך. אדווח איך הלך.

לצפיה ב-'כולי סקרנות לשמוע על נסיונות מהספר של מיוקו!'
כולי סקרנות לשמוע על נסיונות מהספר של מיוקו!
08/07/2017 | 17:01
3
30
פליז שתפי אותנו!
קראתי איפשהו שהספר מודםס בפונט קטן וקשה לקריאה - זה נכון או סתם השמצה?
דרך אגב, בזמן האחרון בכל פעם שמזמינים ספרים מ book depository מופיעה התראה שיש בעיות עם משלוחים לישראל. אני אמנם משתדלת לא לקנות ספרים, ואם נכנס אחד הביתה שניים חייבים לצאת, אבל מדי פעם ממש בא לי ספרים שאין בספריה.
עכשיו נהיה לי חשק ללכת לנפות קצת ספרים!

לצפיה ב-'הזמנתי את שני הספרים יחד'
הזמנתי את שני הספרים יחד
09/07/2017 | 00:05
2
30
אחד הגיע אחרי כשבועיים והשני הגיע לאחר כחודש וחצי...
הפונט בספר של מיוקו בצבע מאד לא מוצלח, חום מעצבן, אבל לא כזה קטן, יש מעט תמונות וזה קצת מבאס.
כמעט כל הגבינות שלה מבוססות על התססה של יום יומיים והכנה מראש של כמה ימים של נוזל מתסיס (למעשה כמו שמרים טבעיים). אז צריך למצוא זמן לעשות את זה. אני חוששת מהשקעה מרובה שבסופה אתבאס מהתוצאה... מקווה שלא!
לצפיה ב-'אולי תנסי את הספר של ג'ואן סטפניאק - יותר ידידותי למשתמש'
אולי תנסי את הספר של ג'ואן סטפניאק - יותר ידידותי למשתמש
09/07/2017 | 02:33
1
25
כך אומרים עליו. ספר ותיק שניסיתי את אחד המתכונים שבו לגבינת צ'דר, שהובא ע"י מישהו ברשת. יצא נחמד וממש לא מסובך.
לצפיה ב-'תודה על ההמלצה אם אתייאש ממיוקו... '
תודה על ההמלצה אם אתייאש ממיוקו...
09/07/2017 | 13:27
7
לצפיה ב-'אמממ'
אמממ
09/07/2017 | 11:25
8
70
הלחם יצא מעולה כרגע בתנור עוד נגלה
הכנתי קציצות עדשים וקישואים
הבת הכינה לזניה
מרק שעועית לוביה ועגבניות
סלט ירקות רב צבע וסלט עלים
קוביות טופו לא קדיתא מוקפצות בהרבה תבלינים ואחר כך גם אורז
ממרח טופו שיצא כמו גבינת שמנת ממש
חומוס
טחינה
אבטיח מהמם
 
אני בתקופה מורכבת
חברה קרובה גוססת
חברה טובה מאד איבדה את בנה לפני כמה ימים
אין לי סבלנות או טעם לבישולים אז אני מכינה מה שחייבים וכל השאר אם הם רוצים הם מוסיפים
מעבר לזה אני מנסה תזונה עם מינימום פחמימות וזה קצת מפריע לזורם הרגיל
לצפיה ב-' צר לי על החברות , עצוב מאד וקשה'
צר לי על החברות , עצוב מאד וקשה
09/07/2017 | 13:24
35
מבינה אותך מאד
לצפיה ב-''
09/07/2017 | 15:01
5
לצפיה ב-''
09/07/2017 | 19:38
5
לצפיה ב-' אמש'
אמש
14/07/2017 | 15:49
4
45
נפטרה
היום הכנתי להם אוכל
היה לה מאד מאד חשוב שבשבעה יגישו מזון טבעוני
אז
סיר אורז בסמטי עם קוביות גזר ואפונה, תיבול צהבהב
 
סיר קציצות מטוגנות מקישואים, בצלף שקדים ושבבי סויה מודבקים שקמח אפונה צהובה
 
סלט חסה ונבטים ,קוביות תפוחי עץ , בצל בטבעות דקות עם זרעי דלעת וצנוברים
ורוטב הרבה עשבי תיבול טחונים עם שמן זית חומץ אורז מיצלימון מייפל מלח פלפל
 
סלט שני כרובים עם חצאי ענסים, חמוציות ובצל, רוטב מיצלימון שמן מלח פלפל
 
פרוסות טופו מאודות על מצע עגביות טריות ובצל עם שמרי בירה מלח פלפל ומעט רוטב סויה
 
טחינה
 
עוגת שוקולד עם רוטב שוקולד פנדה נוגט ומריר
לצפיה ב-'עצוב מאד שתזכר תמיד באהבה'
עצוב מאד שתזכר תמיד באהבה
14/07/2017 | 16:56
28
בטוחה שבכל מגש , כל צלחת וכל נגיסה מהאוכל הטעים שהכנת - כיבדת את זכרה ורצונה
לצפיה ב-'עצוב מאד'
עצוב מאד
15/07/2017 | 15:15
21
מיקי, משתתפת בצערך
לצפיה ב-'משתתפת בצערכם'
משתתפת בצערכם
16/07/2017 | 13:09
4
לצפיה ב-'עצוב.... משתתפת בצערך'
עצוב.... משתתפת בצערך
18/07/2017 | 00:32
3
לצפיה ב-'היום במרחשת'
היום במרחשת
29/06/2017 | 22:26
6
62
קציצות מבטטות וגזר ביחס שווה, בצל ותפוחי אדמה בכמות קטנה יותר כל אלה במעבד מזון אחר כך עדשים צהובים, תבלינים ,קמח עדשים.
טיגנתי.
אחר כך הנחתי על פרוסות דלעת יפנית, בצל ושום. המלחתי מעט פלפל שחור מעט שמן זית ונתתי לזה כשעה על להבה קטנה.
עונג
לצפיה ב-'אצלנו היום היה סלט כרובית - משהו מוצלח ביותר.'
אצלנו היום היה סלט כרובית - משהו מוצלח ביותר.
30/06/2017 | 01:39
4
77
יצא טעים ברמות, חוסל בשניה ומומלץ בחום.
לצפיה ב-'נראה מבטיח!'
נראה מבטיח!
30/06/2017 | 11:13
2
37
השתמשת בטחינה או במיונז טבעוני?
לצפיה ב-'כף גדושה טחינה גולמית מלאה של "אחווה"'
כף גדושה טחינה גולמית מלאה של "אחווה"
30/06/2017 | 12:00
1
55
הוספתי לה בערך 5 כפות מים (יותר ממה שרשום במתכון) ומיץ לימון ובעצם הכנתי ממרח טחינה. אחרי זה הוספתי את כל השאר. השילוב של טחינה עם ממרח חרדל (הכי פשוט של תלמה) זה משהו משהו.
לצפיה ב-'בדיוק מה שרציתי לשאול'
בדיוק מה שרציתי לשאול
30/06/2017 | 14:21
32
השידוך הזה
לצפיה ב-'נראה מעולה ! צריכה לקנות כרובית'
נראה מעולה ! צריכה לקנות כרובית
01/07/2017 | 13:20
8
לצפיה ב-'עוגיות שוקולד צ׳יפס (ללא גלוטן!)'
עוגיות שוקולד צ׳יפס (ללא גלוטן!)
30/06/2017 | 09:54
38
מקמח חומוס וקמח שקדים, מתכון של ריצ׳ה הנערצת. אני מכינה לחברה שצריכה דאטה עתירת חלבון.
השבוע היה קצת מתיש, אין לי מושג מה לבשל וגם לא הרבה חשק. נראה.
לצפיה ב-'שאלה בבקשר למסנן מים למקלחת.'
שאלה בבקשר למסנן מים למקלחת.
28/06/2017 | 19:59
1
40
בדקתי לגבי מסנן מים למקלחת הבעיה שהפילטר שלהם מכיל נחושת, ונחושת זה לא דבר הכי מומלץ,מישהו מכיר משהו אחר?
לצפיה ב-'לא ידעתי שיש דבר כזה מסנן מים למקלחת '
לא ידעתי שיש דבר כזה מסנן מים למקלחת
29/06/2017 | 14:47
29
בכ"א כאן זה פורום בעיקר של מתכונים! יש מצב שהתכוונת לשאול בפורום אחר? לדעתי יש פורומים של שיפוצים, או פורום "שאלה קטנה" - אולי שם יידעו לענות? בהצלחה
לצפיה ב-'שאלה על עוגה עם קרם vegan butter'
שאלה על עוגה עם קרם vegan butter
25/06/2017 | 05:52
11
59
עוגה שראיתי באחד מסרטוני המתכונים בפייסבוק. העוגה עצמה לא מכילה ממש שומן (חלב שקדים,סוכר,קקאו קמח ואבקת אפיה),
אבל מורכבת משתי קומות עם קרם באמצע, שכנראה נותן לה את העסיסיות. אם אני מוותרת על הקרם, במה אפשר לשפר קצת את המרקם?






לצפיה ב-'ועוד אחת:אפונה'
ועוד אחת:אפונה
25/06/2017 | 05:56
2
45
קיבלתי אפונה בקופסאות שימורים שהבנתי שהיא מושלמת להכנת סלט\ממרח עם המון בצל מטוגן ולצערי גם ביצה.
במה ניתן להחליף?
 
לצפיה ב-'לממרח - הרבה בצל מטוגן יספיק לדעתי'
לממרח - הרבה בצל מטוגן יספיק לדעתי
25/06/2017 | 09:58
1
36
אולי גם קצת אגוזים קלויים מרוסקים אבל לא חובה
לצפיה ב-''
26/06/2017 | 01:44
3
לצפיה ב-'תשובות'
תשובות
25/06/2017 | 09:52
37
אם תצרפי את המתכון המלא יהיה יותר קל להבין מה הולך שם, כולל הקרם ולחשוב על חלופות אבל
על פניו את יכולה להוסיף לעוגה מחית בננה או תפוחים כדי ללחח אותה, את יכולה לשפוך על העוגה סירופ מייפל או סירופ מפרי שצימצמת, ריבה מעורבבת במים....
אפשר לחשוב על תוספת שומן בעוגה עצמה
 
מה הסיבה שאת רוצהלהימנע מהקרם?
 
לצפיה ב-'את מתכוונת שאת רוצה שתי שכבות אבל בלי קרם?'
את מתכוונת שאת רוצה שתי שכבות אבל בלי קרם?
25/06/2017 | 09:57
4
36
הייתי הולכת על ריבה טעימה, או חמאת בוטנים עם או בלי שוקולד מומס.
או גם וגם וגם!
 
 
לצפיה ב-' עונה לשתיכן: שכבה אחת, לא אכפת שתצא נמוכה,העיקר שטעימה. '
עונה לשתיכן: שכבה אחת, לא אכפת שתצא נמוכה,העיקר שטעימה.
26/06/2017 | 01:43
3
45
מצאה חן בעיניי הפשטות של המתכון , אם כי עדיין לא ברור לי איך החומרים מתחברים לעוגה שלא מתפרקת  
 
שלושת רבעי כוס קמח
1 כוס קקאו
1 כף אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
כוס וחצי חלב שקדים
ועכשיו אני רואה שהסוכר הוא במתכון לקרם ובעוגה שמים סירופ מייפל (1 כוס).
 
 
לצפיה ב-' אני הייתי נזהרת עם המתכון הזה'
אני הייתי נזהרת עם המתכון הזה
26/06/2017 | 11:35
1
37
כף אבקת אפייה על 3/4 כוס קמח נראה לי ממש מוגזם!
לי נראה ששכחו לציין רכיב או שניים - רסק תפ"ע או שמן או פשתן טחון - משהו!
אני מצרפת לך שני לינקים
אחד - מאפין שקדים ופטל שאת יכולה להתאים לטעמך, כאן
והאחר, עוגה בחושה עם וריאציות שהיא פשוט נהדרת! את יכולה לעשות ממנה עוגת שיש או עוגה עם פירות או עם קינמון... הרכיב היחיד שצריך לחפש הוא פשתן טחון. שווה לקנות ולשמור בפריזר.
הנה המתכון הבסיסי,הווריאציות בבלוג בקישור למעלה

העוגה הבסיסית
רכיבים 
½1 כוסות קמח לבן (אפשר להמיר חלק בקמח כוסמין)
¼ כפית מלח
1 כפית אבקת אפייה
¼ כפית סודה לשתייה
1 כוס חלב שקדים או סויה
1 כף זרעי פשתן טחונים
⅔ כוס סוכר
¼ כוס שמן נייטרלי 
1 כפית תמצית וניל איכותית
1 כפית מולסה (לא חובה)
3 כפות ממרח שקדים/שקדיה
הכנה
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלסיוס) ומכינים תבנית מלבנית (20 על 10 ס"מ) או תבניות קטנות או אפילו תבניות מאפינס (זמן האפייה יוכתב ע"י גודל התבנית).
מנפים לקערה בינונית קמח, מוסיפים מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
בקערה נפרדת מערבבים פשתן טחון עם חלב, מוסיפים סוכר, שמן, וניל ומולסה, ומערבבים היטב. יוצקים את הנוזלים לקערת הקמח ומערבבים היטב. לעוגה בחושה בסיסית, מוסיפים עכשיו את ממרח השקדים, מערבבים היטב, מעבירים לתבנית ואופים כ-40 דקות או עד שמוכן (מבחן הקיסם: נועצים קיסם ואם הוא יוצא יבש, רק עם קצת פירורים, העוגה מוכנה)
 
 
 
לצפיה ב-' תודה,זה לקוח מהדף של bosh , אז אני מבינה שלא כל המתכונים'
תודה,זה לקוח מהדף של bosh , אז אני מבינה שלא כל המתכונים
26/06/2017 | 20:28
35
שם הם פולפרוף, למרות שהם מצטלמים נהדר! D-:
זו אמורה להיות עוגה פאדג'ית ועשירה.
אולי אנסה את הבראוני-בטטה במקום?
לצפיה ב-'כמו תמר'
כמו תמר
26/06/2017 | 13:12
31
משהו שם נראה לא נכון
אבל אם את רוצה להישאר עם הורסיה השוקולדית אני מציעה להעלות את כמות הקמח לכוס ורבע, להוסיף רסק תפוחים בכמות של חמש כפות, להוסיף חצי כוס שמן כלשהו, שתי כפיות אבקת אפיה זה די והותר וטיפונת מלח.
 
אם את רוצה את יכולה לתת לזה גוון עם זסט מתפוז אחד, או לחילופין להוסיף שתי פיות קינמון טחון. או חצי כוס קקאו וחצי כוס קוקוס טחון.
 
בהצלחה!
לצפיה ב-'הערה קטנה לסדר - גם לפעמים הבאות....וסליחה מראש. '
הערה קטנה לסדר - גם לפעמים הבאות....וסליחה מראש.
26/06/2017 | 23:42
1
57
מוטב היה לו היית מביאה מלכתחילה את המתכון השלם כפי שהופיע ב - BOSH ושאליו ועל בסיסו ניתן היה להגיב ממש לענין.
אז לכל המתעניינים - זה המתכון המקורי :
Cake:
3/4 cup plain flour
1 cup cocoa powder
1 tbsp baking powder
1 tsp vanilla extract
1 cup maple syrup
1.5 cup almond milk
 
Frosting:
1 cup cocoa powder
1.5 cups brown sugar (powdered)
1/3 cup dairy free butter
1 tsp vanilla extract
1/2 cup almond milk
 
Method:
1 Put all the cake ingredients in a food processor & whizz them up
2 Pour equal amounts of the mixture into 2 greased cake tins
3 Bake them both for 30 minutes at 180℃ (356℉)
4 Put the brown sugar in a food processor (we used a nutribullet) & whizz it up into a very fine powder
5 Put all the ingredients in a food processor & whizz them up into frosting (be patient, this will take a while but it will be very worth it)
6 Take the cakes out of the oven & allow them to cool down to room temperature
7 Put a thick layer of the frosting on the top of one of the cakes
8 Put the other cake on top
9 Cover the entire thing with the rest of the frosting
 
וזה הסרטון שמציג את "הסחורה" >> https://www.facebook.com/bosh.tv/videos/1352869271458236/
 
לצפיה ב-' תודה'
תודה
21/07/2017 | 06:27
לצפיה ב-' נפתח פורום טיולים בגיאורגיה וארמניה '
נפתח פורום טיולים בגיאורגיה וארמניה
( לעמוד שלי בתפוז )
26/06/2017 | 13:17
2
 משפחות עם ילדים, טיולי בנות, צעירים, דתיים והגיל השלישי: גיאורגיה הפכה להיות היעד החם לחופשה מגוונת ולנו יש פורום חדש שיעזור לכם לתכנן את הטיול המושלם  היכנסו לפורום טיולים בגיאורגיה וארמניה
לצפיה ב-'מפה לשם שוב סופשבוע...'
מפה לשם שוב סופשבוע...
22/06/2017 | 10:21
3
49
מה בתכנית?
בשבת מגיעים לצהרים אורחים עם צליאק. לא סגורה עדיין מה וכמה.
היום אורחת משמחת על המרפסת לאחה"צ, חוככת בסוגיית התקרובת הקלה.

בבוקר האכלתי את הנוער החוגג בפנקייק שהיה גם טבעוני וגם נטול גלוטן פשוט כי לא מצאתי קמח רגיל במקפיא...

נשאר לי די מזון מאתמול שהיום לא חייבים להכין אולי אתפנה להכין גלידת פיסטוק סופסוף...
לצפיה ב-'מזל טוב לחגיגות! '
מזל טוב לחגיגות!
22/06/2017 | 15:37
23
שלחתי קניינית לשוק שתביא לי משמש לריבה, מעבר לזה אני לא מתחייבת על כלום.
היה מתאים לי פנקייק עכשיו. רק עם מייפל סירופ
לצפיה ב-'התקרובת הקלה '
התקרובת הקלה
22/06/2017 | 17:44
1
42
העלתה שתי עוגות
אחת מייפל אגוזים
השניה קינמון קוביות פרי-אפרסקים ותפוח
 
באותה הזדמנות שני כיכרות לחם בחוש ללא לישה נ"ג עם זרעים ואגוזים
 
תענוג
הארגז האורגני הביא אלי הרבה חצילים , דלעות יפניות, קישואים בכמה גוונים, תרד ניו זילנדי ותירסים. חוצמזה הרבה אחרים שיכולים להתבשל או להאכל בסלט...
לצפיה ב-'בעניין חצילים - לאחרונה בכל תבשילי החצילים '
בעניין חצילים - לאחרונה בכל תבשילי החצילים
25/06/2017 | 09:59
33
במקום לטגן את החצילים אני אופה אותם בתנור ואז מוסיפה לסיר בסוף הבישול.
לצפיה ב-'משרד הבריאות: המלצות תזונה חדשות'
משרד הבריאות: המלצות תזונה חדשות
19/06/2017 | 15:05
6
56
 
עדיין לא טבעונות, אבל צעד חשוב קדימה. בסוף האמת הצדק והחמלה ינצחו.
לצפיה ב-'טוב, הם לא ממש גילו כאן את אמריקה מבחינה בריאותית'
טוב, הם לא ממש גילו כאן את אמריקה מבחינה בריאותית
20/06/2017 | 00:26
4
12
לצפיה ב-'נכון'
נכון
21/06/2017 | 22:10
23
אבל יש לזה פוטנציאל לפגוע בתעשיית המוות ולהפחית את סבל בעלי החיים.
לצפיה ב-'עד כמה יש בכלל הדרכה של רופאים בנושאי תזונה?'
עד כמה יש בכלל הדרכה של רופאים בנושאי תזונה?
21/06/2017 | 22:54
2
26
נתקלתי במעט מאד רופאים שהבינו בתזונה, או שבכלל התייחסו לנושא.
לצפיה ב-'כמעט ולא לומדים את זה בבתי ספר לרפואה'
כמעט ולא לומדים את זה בבתי ספר לרפואה
22/06/2017 | 09:33
1
33
ומה שלומדים מעט מאוד. אבל זה כן רלוונטי להמלצות של תזונאיות, טיפת חלב וכו׳.
לצפיה ב-'חבל שאין התייחסות סבירה לנושא כל כך חשוב'
חבל שאין התייחסות סבירה לנושא כל כך חשוב
24/06/2017 | 01:39
5
לצפיה ב-'זה מאד משמח כשזה נהיה רשמי'
זה מאד משמח כשזה נהיה רשמי
21/06/2017 | 20:37
33
ומאד שמחתי שלא כתוב בשום מקום דל שומן, לא לגבי מעט מוצרי החלב שהוזכרו ולא שום דבר אחר
אבל
התפריט שלהם כל כך דיאטטי ולא מגניב שמייד חשתי חולה
לצפיה ב-'אמצע השבוע במרחשת'
אמצע השבוע במרחשת
20/06/2017 | 12:26
2
37
אתמול הכנתי מלוא הבלנדר פסטו , בלי אגוזים משום סוג אבל עם לא מעט שמרי בירה, חשבתי להקפיא
אלא שטז נזכרתי בכלי מלא פסטה אורז מסולסלת שנשאר מיותם ללא רוטב
שיטחתי בתבנית את הפסטה נתתי מעליה פסטו בנדיבות, מעל פיזרתי פרוסות עגבניות עסיסיות ומאד בשלות, מעל שכבה של שבבי סויה שעירבבתי עם תבלינים ועוד כמה כפות פסטו. מעל הכל זילפתי שמנת סויה אלפרו והכנסתי לתנור. לא יאומן כמה זה הצליח.

כרוב משני הכרובים שהגיעו בשבוע שעבר במשלוח אורגני נקצץ דקדק, הוספתי לצרורו בצל ירוק שקצצתי היטב ולחבורת נקטרינות שהתעייפו מאד- בקוביות. בצל נקטרינות כרוב וחבילת עלי סלק קצוצים לרצועות דקות, בסדר הזה. מעט שמן זית, מלח פלפל ו...ריבת פטל נהדרת. ליד התבשיל המוצלח הזה הוספתי גם תבנית אורז+כוסמת ירוקה+קינואה+ עדשים כתומים הכל צעורבב מלח פלפל כמון כף שמן קוקוס אפוי.

למרבה הפלא לא נשאר הרבה מכלום ועד הערב כשכולם בבית כבר יש ביקוש לחידוש אז אני חוככת בדעתי לכיוון של טופו לא קדיתא אפוי במרינדה של חרדל סויה סילן ופלפל חריף אבל אולי ברגע האחרון דווקא בצל, פרוסות עגבניות טריות הרבה שום במרחשת באמת...

תכניות על גלידת פיסטוק נגנזו אבל לא להרבה זמן
לצפיה ב-'היום חוגגים לצעיר יומולדת'
היום חוגגים לצעיר יומולדת
21/06/2017 | 14:35
1
33
עם שלושה חברים שלו
תבנית תפוחי אדמה וטבעות דלורית בתנור עם משחת בצל וסילן
 
סיר קינואה בשני צבעים עם פול סנפרוסט והרבה כמון ומיצלימון
 
קוביות טופו קדיתא עם כרוב קצוץ ואפונה של סנפרוסט בתנור ברוטב ריבת פטל, חרדל, סויה, ברנדי אגסים ופלפל חריף.
 
בערב יאכלו חומוס פלאפל קנוי פיתות וסלט
 
מחר בבוקר פנקייק טבעוני ואחר כך ים עם פרות וקרטיבים על החוף
ואז ישוחררו אחר כבוד...
 
לצפיה ב-'מזל טוב לצעיר'
מזל טוב לצעיר
21/06/2017 | 21:47
16
הרוטב של הטופו קדיתא בתנור נראה מעניין מאד
לצפיה ב-' פורומים מקצועיים מתחדשים - יש את מי לשאול הכל '
פורומים מקצועיים מתחדשים - יש את מי לשאול הכל
( לעמוד שלי בתפוז )
21/06/2017 | 12:38
1
 מסוכסכים עם השכן על רכוש משותף? מתמודדים עם דייר סרבן תשלום? 
מומחה בפורום ועד בית- בתים משותפים מחכה לשאלות שלכם
 
נתקלתם במקרה של רשלנות רפואית? אתם צריכים ייעוץ משפטי בנושא? עו"ד מהתחום מחכה לייעץ לכם בפורום רשלנות רפואית
 
העסק נמצא בקשיים כלכליים? צריכים ייעוץ פיננסי? פורום הלוואות לעסקים וייעוץ עסקי זה המקום בשבילכם
 
הקריירה נתקעה? מתקשים למצוא כיוון תעסוקתי בחיים? בפורום ייעוץ קריירה מחכים לכם בקוצר רוח וישמחו לייעץ לכם
 
בעיות ראייה, משקפיים, מולטיפוקל, עדשות ראייה, צילינדר -  מומחה אופטומטריסט כאן בשבילכם בפורום עדשות מגע ומשקפיים 
 
 הבניין שלכם עומד לעבור תמ"א 38? לא יודעים מה הזכויות שלכם בפרויקט פינוי בינוי? היכנסו לפורום תמ"א 38 והתחדשות עירונית ותקבלו תשובות להכל

מתמודדים עם בעיות בעסק? רוצים להתייעץ לגבי קידומו? בפורום עסקים תימצאו פיתרונות להכל
לצפיה ב-'להתגרש בשלום: אירוח בפורום דיני משפחה'
להתגרש בשלום: אירוח בפורום דיני משפחה
( לעמוד שלי בתפוז )
19/06/2017 | 09:00
2
32
 
 שמתגרשים לא תמיד מרגישים ש"יש עם מי לדבר", ישנם פערים רבים שלא ניתנים לגישור וחששות לגבי התהליך, המזונות, הילדים ועוד.
הערב יתארח בפורום דיני משפחה עו"ד מומחה שיענה על כל השאלות הנוגעות להליך הגישור וייעץ לכם איך מתגרשים בשלום
היכנסו והעלו את שאלותיכם 
 
לצפיה ב-'אוי, נפלה לכם הכ״ף'
אוי, נפלה לכם הכ״ף
19/06/2017 | 17:29
1
40
קבלו פלוס כמה ספייר
ככככככככככ
כש....
לצפיה ב-''
19/06/2017 | 23:43
4
לצפיה ב-'אומגה 3'
אומגה 3
18/06/2017 | 11:46
1
33
מי משתמש באומגה 3 שמבוסס על אצות?
אני משתמשת ב- for two שנארז על ידי טבע. חסר בחנויות כבר חודש. מישהו מכיר ספק אמין אחר?
תודה.
לצפיה ב-'לא משתמש אישית'
לא משתמש אישית
19/06/2017 | 13:32
33
אבל אפשר להשיג אונליין דרך ויטהקוסט או iherb
לצפיה ב-'שומן קוקוס - עד כמה אתם מודעים לכך שהוא לא בריא?'
שומן קוקוס - עד כמה אתם מודעים לכך שהוא לא בריא?
18/06/2017 | 13:12
4
57
אני בתמימותי חשבתי שהוא לא כל כך נורא. אבל מסתבר שאני כנראה טועה. קראתי את הכתבה ב YNET והלכתי למקור. אולי מישהו יכול לעשות לי סדר בדברים? אודה מאוד.
לצפיה ב-'יש לי כמה כללי ברזל'
יש לי כמה כללי ברזל
18/06/2017 | 13:54
3
56
אחד - כמה שפחות וינט. שני - אם איתי גל חתום על המאמר, אני אישית נוטה לא להאמין לאף מילה כולל ו"ו החיבור וה"א הידיעה... זה בכללי
בעניין שמן קוקוס - אני כמעט לא משתמשת כי לא אוהבים אצלי את הטעם, וגם נטול-הטעם לא משהו בעיני (הוא מקשה בצקים יותר מדי), אבל מצאתי שהוא מעולה להסרת איפור!
אני משתמשת בעיקר בשמן חמניות ושמן זית. אני מטגנת ממש מעט, אז כל האזהרות מפני שמן זה או אחר לא כל כך מפחידות אותי. מעניין מה אחרים יגידו!
 
לצפיה ב-'לי יש מחסור כללי של ברזל '
לי יש מחסור כללי של ברזל
18/06/2017 | 18:16
2
56
לכן אני מציץ לעיתים בYNET וקורא את כתבי איתי גל בזהירות רבה.
הסיפור עם הקוקוס עורר בי שאלות ולכן הלכתי לקרוא את הדברים במקור שאליו אני רוחש יותר כבוד מקצועי.
אני יודע שהקוקוס עשיר בשומן רווי אבל תמיד נטיתי להאמין - יותר בחזקת ווישפול ת'ינקינג - שהשומן הרווי של הקוקוס הוא "צמחי" ולכן הוא לא מגלם בתוכו את הסיכונים שיש בשומן רווי מן החי, הס מלהזכיר. ולכן, אהבתי מאוד קצפות ועוגות דמויות גבינה, בחג השבועות למשל, ובכלל, שעשויות משומן קוקוס צמחוני ו"בלתי-מזיק".
הפרסום המדובר די איפס אותי והשאלה שלי פשוטה: הכצעקתה?
לצפיה ב-'לא בריא במיוחד ולא לא בריא במיוחד'
לא בריא במיוחד ולא לא בריא במיוחד
18/06/2017 | 18:47
1
51
מסכים לגבי התובנות של תמר ושלך לגבי טמקא ואיתי גל. שמן קוקוס הוא לא גלולת הפלא שמנסים לעשות ממנו בזמן האחרון. יש ויכוח לא קטן לגבי הנזק או אי נזק ששומן רווי עלול לגרום אבל בכל מקרה, רוב התכונות ה״פילאיות״ שמייחסים לשמן קוקוס לאחרונה הן לא באמת מגובות במחקרים. עוד שמן. אפשר להשתמש בו, אבל לא להשתולל
לצפיה ב-'אז חוזרים ל"הכל במידה". תודה רבה!'
אז חוזרים ל"הכל במידה". תודה רבה!
19/06/2017 | 06:43
28

 

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא השלמת/הבטחת הכנסה
אירוח בנושא...
בתיה כהן, מנהלת תחום הבטחת הכנסה בביטוח לאומי,...
אירוח בנושא השלמת/הבטחת הכנסה
אירוח בנושא...
בתיה כהן, מנהלת תחום הבטחת הכנסה בביטוח לאומי,...
תחרות להורים: זוכים בכרטיסים ומבלים עם הילדים
תחרות להורים: זוכים...
כותבים על פעילות ייחודית לילדים בחופש וזוכים...
תחרות להורים: זוכים בכרטיסים ומבלים עם הילדים
תחרות להורים: זוכים...
כותבים על פעילות ייחודית לילדים בחופש וזוכים...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

בעלי מקצוע

דלית וולאך - נטורופאתית
דלית וולאך - נטורופאתית
פורום ריפוי ותזונה טבעית
פורום ריפוי ותזונה טבעית
פורום תרופות סבתא
פורום תרופות סבתא

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ