כמובן ה-ענה לתבשילים ומרקים
לארוכי בישול
חמין ושו"ת
אז מה אצלכם?
אצלנו נתחוני הסויה היבשים על שלל צורותיהם נכנסו להילוך גבוה. הילדים אוהבים וגם הישן לצידי- WIN WIN situation
לפיך אני מרתיחה, סוחטת מגלגלת בתבלינים לפי הכיוון של אותו תבשיל, מעט שמן, לפעמים מטגנת לרוב לא, ומבשלת בתוך הרוטב שזכה. אני אוהבת להעביר את הנתחים בסיר לחץ כדי שיהיו רכים רכים ועדיין לא מתפוררים.
כרובים גם הם כוכבי העונה ובכלל ירקות ממשפחת המצליבים, צנון, צנונית, לפת, כרובית, קולרבי כולל העלים . אלה נסלטים לסלטים שונים ומשונים ,מוחמצים בהחמצה קצרה כמו סלט יפני או בארוכה יותר כדי ממש להפוך לחמוצים , או נצלים בתנור או מרקדים עם ירקות אחרים בתבשיל שיוגש עם אורז, או קוביות במרק ...
מה אצלכם?