בין לאומיים ולא יודעים בוודאות את המקור של חומרי המזון.
לא בטוח שבחול זה יותר טוב אני לא סומך על אף מפעל מזון ומשתדל לאכול רק טיבעי ולתת לילדים שלי רק מוצרים טיבעיים ולהתרחק ממוצרים מתועשים.
אני לא בטוח לגבי אבקת חלב, אבל אין סיבה שאם זה ככה בחומרים אחרים לא יהיה ככה גם באבקת חלב.
בגלל זה הרבנים של הבד"ץ לא מאשרים לחברות שמקבלות את הכשרות שלהם להשתמש באבקת חלב אלא רק בחלב מתוצרת מקומית שבטוחים במקור שלו .
בתנובה יש קו נפרד לכשרות בד"ץ ששם לא מוסיפים אבקת חלב אתה יכול לראות את זה על המוצרים שלהם בכשרות רגילה כתוב מכיל חלב אבקות חלב ועל הבד"ץ כתוב רק חלב.
 
כשרות או לא כשרות מי שחס על בריאותו רצוי לקנות רק מוצר שבטוח ידוע המקור , הילדים שלי קיבלו רק חלב אם ומגיל מסויים מוצרי חלב בלי אבקת חלב, "כשרות בד"ץ " , זה מה שאני קונה הביתה, למרות שאני כופר שאוכל שרצים שפנים וחזירים ובועל נידות בהנאה רבה.