לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
82908,290 עוקבים אודות עסקים

פורום ברמנים וברמניות

ברוכים הבאים לפורום ברמנים וברמניות. שמי אורי ואני מנהל את הפורום. אני בן 27 מתל אביב. תמיד אהבתי להכין, לערבב, לטעום, למזוג ולשתות. בתור נער סביב ארוחות החג הייתי שותה לסבא מהיין, לאבא מהבירה ()ולסבתא מהאוזו.. בגיל 18 היתה זו תקופות ה - "בואו ניתן בראש מכל הבא ליד..." בירה עדיין דחתה אותי, ואת עיניין ה"סטלה" תפסה במהירות הוודקה והטקילה. ככול שזה היה יותר זול - כך יותר טוב. אבל אח... החמרמורת... (האנג אובר בעברית)השנים עברו ואיכות כמו איכות רק משתבחת עם השנים, ומהר מאד גיליתי את המגוון שבאלכוהול. ואם לי זה עושה טוב, אז למה לא לעשות טוב לאחריםמשם הדרך לבית הספר לברמנים היתה מהירה, הכניסה לבר הראשון שעבדתי בו, ומשם, השאר בעצם היסטוריה....אני מזמין אתכם לפורום, ללמוד, לשתף, לשאול, לספר, ובעיקר להנות. קהילת הברמנים בארץ היא קהילה ענפה, מענינת, ונעימה. אני מקווה שהפורום יהווה במה לכולם. לפני הכתיבה אבקשכם לשמור על הכללים הבאים:נא לא לפרסם - ניתן להמליץ בשמחה על מקומות שנהנתם בהם ומתוך נסיון אישי בלבד. הודעות פרסום ויחסי ציבור ימחקו. בכל יום שלישי בשבוע החל מחצות, יפתח שרשור המיועד לחיפוש עובדים, מכירות, הזמנות וכדומה... ניתן להקפיץ ולשרשר כאוות נפשכם. בשאר ימי השבוע ניתן לפרסם חופשי בלוחות הפורום. נא לא להשתמש בפורום כבמה למריבות והתנצחויות. כבדו אחד את השני. נא לשים לב לא להעלות תכנים המוגנים בזכויות יוצרים. תכנים שימצאו מפרים זכויות אלו ימחקו מיידית. זה הכל חברים. לא היה כזה נורא... האועכשיו ... מי שותה מה..תהנו,אורי

הנהלת הפורום:

אודות הפורום ברמנים וברמניות

ברוכים הבאים לפורום ברמנים וברמניות. שמי אורי ואני מנהל את הפורום. אני בן 27 מתל אביב. תמיד אהבתי להכין, לערבב, לטעום, למזוג ולשתות. בתור נער סביב ארוחות החג הייתי שותה לסבא מהיין, לאבא מהבירה ()ולסבתא מהאוזו.. בגיל 18 היתה זו תקופות ה - "בואו ניתן בראש מכל הבא ליד..." בירה עדיין דחתה אותי, ואת עיניין ה"סטלה" תפסה במהירות הוודקה והטקילה. ככול שזה היה יותר זול - כך יותר טוב. אבל אח... החמרמורת... (האנג אובר בעברית)השנים עברו ואיכות כמו איכות רק משתבחת עם השנים, ומהר מאד גיליתי את המגוון שבאלכוהול. ואם לי זה עושה טוב, אז למה לא לעשות טוב לאחריםמשם הדרך לבית הספר לברמנים היתה מהירה, הכניסה לבר הראשון שעבדתי בו, ומשם, השאר בעצם היסטוריה....אני מזמין אתכם לפורום, ללמוד, לשתף, לשאול, לספר, ובעיקר להנות. קהילת הברמנים בארץ היא קהילה ענפה, מענינת, ונעימה. אני מקווה שהפורום יהווה במה לכולם. לפני הכתיבה אבקשכם לשמור על הכללים הבאים:נא לא לפרסם - ניתן להמליץ בשמחה על מקומות שנהנתם בהם ומתוך נסיון אישי בלבד. הודעות פרסום ויחסי ציבור ימחקו. בכל יום שלישי בשבוע החל מחצות, יפתח שרשור המיועד לחיפוש עובדים, מכירות, הזמנות וכדומה... ניתן להקפיץ ולשרשר כאוות נפשכם. בשאר ימי השבוע ניתן לפרסם חופשי בלוחות הפורום. נא לא להשתמש בפורום כבמה למריבות והתנצחויות. כבדו אחד את השני. נא לשים לב לא להעלות תכנים המוגנים בזכויות יוצרים. תכנים שימצאו מפרים זכויות אלו ימחקו מיידית. זה הכל חברים. לא היה כזה נורא... האועכשיו ... מי שותה מה..תהנו,אורי
הפורום לא פעיל

לצפיה ב-'קורס ברמנים'
קורס ברמנים
21/01/2016 | 16:54
70
מעוניין בקורס ברמנים?!
לא יודע איפה לחפש??
תשאיר לנו לעשות את העבודה!
חברתנו תדאג לך לקורס ברמנים באזור מגורייך!
בנוסף להצעות מחיר המשתלמות ביותר בארץ!
כל זה בחינם וללא עלות!
לפרטים השאר הודעה בפרטי או בפלאפון -0522637165- שראל
לצפיה ב-'מבחן'
מבחן
23/05/2012 | 00:20
307
היכן מוצאים באתר שאלות הכנה למבחן?
לצפיה ב-'מסיבת סגירת הפורום!!!'
מסיבת סגירת הפורום!!!
06/04/2009 | 16:44
3
352
הוחלט שלכבוד סגירת הפורום נעשה מסיבה, לפצות את עצמנו קצת...
אז בשבת הקרובה, - 11 לחודש, נפגש כולנו סוף סוף מחוץ לדפי הפורום, משעה 22:00, בבר ה - 77, בן יהודה 77 ת"א.
לאישור הגעה נא לשלוח מסר....


לצפיה ב-''
06/04/2009 | 17:25
22
לצפיה ב-'למה כזה מוקדם?? יש אנשים עובדים!'
למה כזה מוקדם?? יש אנשים עובדים!
06/04/2009 | 19:13
1
96
לצפיה ב-'אתה מוזמן לבוא אחרי העבודה...'
אתה מוזמן לבוא אחרי העבודה...
06/04/2009 | 19:29
107
לגרד אותי מהרצפה...
לצפיה ב-' אחרי 3 שנים, המיתון מגיע גם לכאן....'
אחרי 3 שנים, המיתון מגיע גם לכאן....
05/04/2009 | 15:02
5
328
ידידי, חברי וגולשי הפורום השקטים יותר והרועשים פחות,

אחרי למעלה מ3 שנים של ניהול הפורום, דלילות ההודעות בחודשים האחרונים הביאו את תפוז אנשים להחלטה שצריך לחתוך, ולעשות את זה כאן, מייד ועכשיו. אז ללא כל הודעה מוקדמת, הפורום ייסגר מתישהו במהלך השבוע הקרוב. (היה אמור להסגר כבר בחמישי האחרון, אבל מישהו שכח לכבות את האור) .

את הדעה האישית בנושא, אני אשמור לערב בבר, והודעה תצא במסרים אישיים. (מי שלא יקבל, ומעוניין נא לשלוח לי מסר עם פרטים אישיים)
אני רוצה להגיד תודה אישית לתפוז שנתנו לי את הבמה בתקופה הזאת, ולכל ההפתעות הקטנות והמשמחות ששלחו לי לחגים.

ונסיים בקלישאה הידועה מכולם:"כל סוף הוא התחלה חדשה של משהו אחר...."


תשמרו על עצמכם, ונפגש בשמחות.

אורי
מנהל פורום ברמנים ברמניות (במיל')



לצפיה ב-'תודה על הכל...'
תודה על הכל...
05/04/2009 | 20:49
46
בתור קורא שקט בשנתיים האחרונות, נהנתי ולמדתי המון מהפורום.
תודה לך NUNIMON, ולכל מי שכתב כאן.

בהצלחה בהמשך.
עידו
לצפיה ב-'סגירת הפורום'
סגירת הפורום
06/04/2009 | 11:22
2
90
נוכח רמת הפעילות הנמוכה הוחלט לסגור את הפורום בשלב הזה.

אנו מודים לnunimon על ניהול הפורום ומאחלים לו הצלחה רבה בהמשך.

המשך גלישה נעימה ב אנשים
לצפיה ב-'החלטה מטופשת...'
החלטה מטופשת...
06/04/2009 | 16:20
71
מה מפריע לכם שהפורום פתוח?
ידעתי שתפוז חולי רייטינג והם יעשו הכל בשביל זה. אבל למה לסגור את הפורום? נכון שהוא לא פעיל כמו פורום השרדות או שטויות אחרות כאלו, אבל עדיין יש אנשים שנהנים לקרוא בו, לכתוב בו, או להיעזר בו...
הפורום הזה הוא הסיבה היחידה שאני עדיין בתפוז, וברגע שהוא יסגר אני כבר לא אהיה פה!
לצפיה ב-'אז כנראה שבכל זאת פורום אמינם יותר מוצלח'
אז כנראה שבכל זאת פורום אמינם יותר מוצלח
06/04/2009 | 19:18
70
פעם ראשונה שהסתכלתי על הפורומים הקיימים בתפוז, כ"כ הרבה שטויות שאי אפשר לתאר. לא מבין למי זה מפריע שהפורום הזה פתוח אבל מילא.
נתראה אצל השכנים.
לצפיה ב-'תודה רבה'
תודה רבה
06/04/2009 | 17:38
32
הכרתי את הפורום רק בחודש האחרון ולצערי לא יצא לי לכתוב והייתי רק משתמש "סמוי", אבל תודה רבה, הספקתי להחכים הרבה ממנו.
וחבל , באמת חבל שהוא נסגר, יש מאות פורומים פחות פעילים ממנו בתפוז שסתם עומדים ונוגעים לנושאים איזטוריים והזויים לחלוטין.
לצפיה ב-'פורום יין ואלכוהול השכן מזמין אתכם....'
פורום יין ואלכוהול השכן מזמין אתכם....
06/04/2009 | 17:49
109
בפורום השכן, "יין ואלכוהול "  תוכלו לקבל מענה לשאלות בכל הקשור ביין אלכוהול ומה שבינהם....

אתם מוזמנים להצטרף.

לצפיה ב-'בעקבות החלטת תפוז לסגור את הפורום....'
בעקבות החלטת תפוז לסגור את הפורום....
06/04/2009 | 16:22
105
אני מזמינה את כולכם לעבור לקהילת הברמנים שלי בפייסבוק. אם תפוז לא רוצים אותנו אצלהם אז נעבור למקום שבו אנחנו כן רצויים....
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'לא קשור... אבל צריכה המלצה למקום :)'
לא קשור... אבל צריכה המלצה למקום :)
05/04/2009 | 23:55
1
141
היי אנשים,

ההודעה שלי לא ממש קשורה לפורום, אבל אתם חיים את ת"א ואני לא-אז אני שואלת :)

אני צריכה המלצה לדאנס בר חמוד שאפשר לשבת בו בכיף 15 חבר'ה,בני 30, לשתות ולצחוק ואחר כך לרקוד.

רצוי מקום שתהיה אופציה לאלכוהול כשר לפסח........

המלצות?

(ליין מיינסטרים וכדאי חנייה בסביבה....)

תודה וחג שמח!!
לצפיה ב-'הברגמן מושלם בשבילך'
הברגמן מושלם בשבילך
06/04/2009 | 02:30
77
בן יהודה פינת ארלוזרוב,  דיג'יי שונה כל יום
חניון צמוד, אפשר לרקוד בכיף, ויש אופציה לאלכוהול כשר (ערק וודקה, וכ"ו )
אין שם ילדודס
050-6345800
לצפיה ב-'אני רוצה לעשוטת קורס ברמנים- אשמח להמלצות'
אני רוצה לעשוטת קורס ברמנים- אשמח להמלצות
03/04/2009 | 22:31
1
152
אני מעוניינת לעשות קורס אבל לא בשביל באמת לעבוד בזה אח"כ.. או לפחות זה לא התכנון..
אני רוצה לעשות בשביל הכיף, משהו לא רציני אבל שכן יהיה מעניין..
יש המלצות?

תודה מראש! =)
לצפיה ב-'קורס'
קורס
05/04/2009 | 12:46
135
יש לי המלצה, את מוזמנת לפנות אלי במייל omef24@walla.co.il
לצפיה ב-'קורס ברמנים '
קורס ברמנים
04/04/2009 | 13:12
121
מאמרים  
מרטיני – פרסום, תהילה על שום מה ולמה?
מרטיני נחשב לאחד הקוקטיילים המפורסמים בעולם בעיקר בזכות מרגל המרגלים...
מאת: כפיר פינגרמן מנהל הדרכה בבית-ספר לברמנים  


אבל באיזו כוס?
גם אם עברתם קורס ברמנים וגם אם לא, בוודאי שאלתם את עצמכם או הסובבים אתכם לא פעם: באיזה כוס צריך להשתמש?
מאת: ניצן בן גלים מדריך ראשי ומדריך קורסי ברמנים  


אלכוהול מי אני?
קורס ברמנים הוא בהחלט המקום בו ניתן לענות על שאלה זו בצורה המקיפה ביותר, וכטעימה קטנה אחשוף בפניכם את התשובה לשאלה...
מאת: כפיר פינגרמן מנהל הדרכה ומדריך קורסי ברמנים  


אז סקוטלנד או אירלנד ???
הויכוח בין האירים לסקוטים על הבכורה של המצאת הוויסקי מתחיל עוד בימי הביניים...
מאת: ניצן בן גלים, מדריך ראשי  

פליירינג מה זה ? ולמה זה כ"כ מושך אותי ?
במאמר זה אני אחשוף בפניכם את העולם הקסום והמטורף של הברמנים ואיך כל זה קשור לנלמד בקורס הברמנים!!
מאת : אדיר פנחסוביץ' מדריך פליירינג וקורס ברמנים


  
קורס ברמנים






























קורס ברמנים
נומרולוגיה
סקסולוגית
דומיין
קבלה
חנויות חיות
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'זיהוי שמו של משקה'
זיהוי שמו של משקה
01/04/2009 | 11:36
16
206
היי,
ישנו משקה ש התחלתי לחבב מאוד לאחרונה אך לצערי אינני זוכרת איך קוראים לו (אני פשוט מתרת לברמנים איך הוא נראה והם מבינים למה התכוונתי).
הוא מוגש בכוס שמזכירה לי כוס של ויסקי הוא בצבע ירוק יש לו טעם מתוק-חמצמץ אני חושבת שזה עם קרח מרוסק.
היכן שאני מזמינה מגישים אותו עם פלח לימון ודובדבן.
אם אינני טועה השם שלו מתחיל ב ס....
אשמח לדעת את שמו של המשקה, כמו כן אשמח לקבל המלצות למשקאות שדומים בטעמם לזה- לא חמוץ מדי ולא מתוק מדי.
תודה!
לצפיה ב-'נממ.. מידורי סאוור ?'
נממ.. מידורי סאוור ?
01/04/2009 | 13:20
14
103
לצפיה ב-'אולי..'
אולי..
01/04/2009 | 13:44
13
102
אמ.. יש מצב.
ממה הוא מורכב? (טעמי פרות וכאלה..)
לצפיה ב-'למרבה הפלא..'
למרבה הפלא..
01/04/2009 | 14:00
12
123
הוא עשוי ממידורי (ליקר מלון) וסאוור (לימון ומי סוכר)

אלא אם כן הברמן החליט לראות מה יקרה אם ישים לך שרטרז
לצפיה ב-'תודה! ועוד משהו קטן...'
תודה! ועוד משהו קטן...
01/04/2009 | 15:25
11
103
תוכל/י להמליץ לי על משקאות דומים?
משהו בסגנון של לא מתוק מדי ולא חמוץ מדי
תודה :)
לצפיה ב-'קוקטיילי סאוור מומלצים'
קוקטיילי סאוור מומלצים
01/04/2009 | 16:43
2
120
סאוור הוא למעשה קוקטייל נוסחה - ניתן לעשות סאוור עם כל משקה או ליקר כעיקרון, כמובן שיש שמתאימים מאוד וכאלו שאינם מתאימים כלל להתמזגות עם הסאוור מיקס (מיץ למון ממותק).

הידועים הם המידורי (מלון) סאוור והפיג'לינג (ליקר תאנים) סאוור, כמו כן וודקה או וויסקי סאוור.
המלצות נוספות: בד אפל סאוור, וורמוט רוסו סאוור, צ'ינזנו צ'רי סאוור, קמפרי סאוור (מר-חמוץ), שנפס סאוור מכל טעם ועוד.
לצפיה ב-''
02/04/2009 | 03:40
18
לצפיה ב-'אמרטו סאוור'
אמרטו סאוור
03/04/2009 | 13:53
68
נשמע מזעזע אבל משתלב מעולה. או שדרוג אפילו יותר טעים - סאות'רן, אמרטו וסאוור. בדרך כלל אני לא נוגעת בקוקטיילים, אבל זה פשוט יאמי!
לצפיה ב-'כל ברמן ישראלי שמבקשים ממנו'
כל ברמן ישראלי שמבקשים ממנו
02/04/2009 | 10:09
7
136
להמליץ על קוקטייל ידחוף כמעט אינסטנקטיבית
קרח גרוס ואיזה פידג' סאוור.לא מזמן ראיתי איפשהוא
אולי פה דאבל אספרסו סאוור.
יש יותר אופציות .
ודווקא הייתי מכין לה עדיין ברמת הפשוטים אפל מרטיני.
לצפיה ב-'מסכים, אבל...'
מסכים, אבל...
02/04/2009 | 10:57
6
68
... הקהל אוהב, הקוקטיילים האלה פשוטים להכנה, רווחיים למקום ומגוונים יחסית. למכור פיג' אבטיח סאוור אחרי שלקוח שתה מידורי סאוור זה קל. למכור קוסמופוליטן אחרי אפל מרטיני קצת פחות.
צריך לזכור שברמן הוא חלק מעסק כלכלי, ושלקוחה שמתלבטת 10 דקות על איזה קוקטייל לשתות תוקעת אותו באמצע העבודה.
אני כם מסכים שהברמנים בארץ הופכים מוגבלים יותר ויותר ככל שהם מתמכרים למיינסטרים.
אישית, אני ממליץ על מגוון קוקטיילים ומעדיף לשלב קלאסיים בגרסאות מעודנות - למשל מנהטן קומפורט על קרח.
לצפיה ב-'ניהול זמן אינו תירוץ לרמה.'
ניהול זמן אינו תירוץ לרמה.
02/04/2009 | 11:25
5
70
לפי מה שרשמת פשוט או להכין או לקנות פידג' סאוור
מוכן בבקבוק ובכך בכלל יהיה מהיר או לסירוגין להכניס
לדיספנסר מזיגה של מיץ תפוזים ופשוט למזוג ללא צורך בשייקר.
אני רואה ברמנים עובדים וגם סאוור עושים טובה ששמים בשייקר
אם בכלל.גם אני בלחץ אדיר אולי לא יגרוס קרח אבל במקום
שיש זמן לייצר שימור ללקוח שרוצה אלכוהול בצורה של 45 ש"ח
ולא בריזר כמו אותה שואלת אז פה הכסף האמיתי ופה שווה להשקיע
הרי בעלות הבריזר שהיא בטח רגילה לשתות מכינים שני מידורי סאוור.דבר נוסף לקוחה שמתלבטת זה
המתנה הכי טובה.כח היא זו שצריך למכור ולהחליט בשבילה .שוב כמו אותו ברמן שמזג
לה משקה שאינה בדיוק יודעת את שמו.
לצפיה ב-'אתה סותר את עצמך'
אתה סותר את עצמך
02/04/2009 | 11:59
4
39
בשורה "גם אני בלחץ אדיר אולי לא יגרוס קרח", אתה בעצם אומר שקוקטייל יכול לצאת בשתי גרסאות כנגזרת של ניהול זמנך.
זו טעות חמורה שמעידה על חוסר בסטנדרטים בבר. קוקטייל, וכל משקה, אמור לצאת תמיד אותו דבר - אלא אם כן הלקוח ביקש אחרת או הומלץ לו והוא מסכים לשנות. עדיף להמליץ על סאוור אחר סאוור ולהכין אותם היטב מאשר לתת המלצה לקוקטייל ולא לעשות אותו כמו שצריך.

סתירה נוספת במשפטך האחרון - אותו ברמן שמזג לה משקה שאינה ודעת את שמו מזג לה מידורי סאוור. אני כבר לא מבין מדבריך אם לדעתך עשה נכון או לא נכון...

בידידות כמובן.
לצפיה ב-'אתה עוסק בתפל ולא בעיקר!'
אתה עוסק בתפל ולא בעיקר!
02/04/2009 | 21:52
3
39
אבל חשוב לפני שאגיב שתגובתי כוונה באופן כללי לרמה שאני סופג
בבארים שאני מדריך/מלווה או שהם לקוחות שלי.תגובתי אינה כוונה
למשהוא באופן ישיר .במידה ומשהוא נפגע אבקש את סליחתו.

*לגבי קוקטלי סאוור-מעולם לא הוגדר אופן הגשת הקרח .
  ישנה איזושהיא מגמה נורמטיבית לגרוס .מסיבה שנוצרה בדיוק
  מהסיבה ששמים לימון בקורונה אך לא מותגה באותה רמה.

*תמיד אפרגן לברמן ששידרג לקוח מאלכופופ(בריזר) לאלכוהול.

שאני נוסע לעבוד בח"ול תמיד מתייחסים לברמן הישראלי כמו
שציינתי עצלן שדוחף לכל לקוח משהוא סאוור.
כבדיחה תמיד שמישהיא ליידי מבקשת מהברמן להמליץ
אנו מנחשים לפני שחזר שזה יהיה פידג'/מידורי סאוור.

העניין מתבטא שמדברים על קורס תמיד שומעים שלמזוג וודקה רדבול
או לערבב פידג' עם סאוור מיקס לא צריך קורס.

שוב בכל אופן זו דעתי /תחושתי.

באהבה.
טל גנץ
לצפיה ב-'מסכים איתך'
מסכים איתך
03/04/2009 | 09:52
2
33
שהברמן הישראלי הממוצע כשמו כן הוא - ממוצע ולא יותר.
בקורסים שאני מלמד אני מנסה לתת דגש על יצירתיות וחשיבה מחוץ לקופסה... לפחות ממה שיוצא תחת ידיי אני שקט :)

יכול להיות שאיני רואה את התמונה כולה בגלל סוג המקומות בהם אני עובד.

בברכה,
עומר
לצפיה ב-'3003 שליטע '
3003 שליטע
03/04/2009 | 12:36
1
25
לצפיה ב-'ללא ספק!'
ללא ספק!
05/04/2009 | 13:47
22
לצפיה ב-'המלצה נוספת..'
המלצה נוספת..
03/04/2009 | 15:15
32
המלצה נוספת לקוקטייל:

וורמוט לבן / מרטיני בייאנקו
ספרייט
לימון
מעורבב עם קרח.

הולך מצויין... נורא טעים!
לצפיה ב-'יינות מבעבעים'
יינות מבעבעים
02/04/2009 | 20:31
2
98
מה היינות המבעבעים שהכי הולכים היום במועדונים? ממממ כזה למשל? >

ויש גם את זה שהברמן מוזג כאן בקישור
http://www.layla.co.il/ContentView/ContentView.asp...

לצפיה ב-'בדה"כ הולך במועדונים מה שזול'
בדה"כ הולך במועדונים מה שזול
03/04/2009 | 05:06
1
90
זה יהיה מבעבעים צרפתיים :
ז'אן דורסן/דוק דה פאריס/פרינס הנרי או כמו בחלונות לה רוש.

בתמונה שהצגת נמזגת קאווה.למעשה מבעבע ספרדי.

שוב מהזולים שיש אך מוצלח מאד שמו "מרקז דה מוניסטרול".

שם היבואן אקרמן .ואם תרצי לקנות אני זוכר שיש להם אתר חדש או
שתפני אליי.
לצפיה ב-'חח תודה...'
חח תודה...
03/04/2009 | 08:54
27
לא האמת שאם אני קונה לבית בקבוק אני קונה איכותי. (לא שאני אחראית על השתיה בבית כן..)
הקטע שיצאתי לפגרה של שנה וחצי מכל היציאות בגלל החבר ועכשיו כשאני חוזרת לענינים אני רוצה לדעת מה לבקש ..אז אתה אומר שקאווה או לה רוש? (התמונה באמת צולמה בחלונות ד"א..) סבבה.
לצפיה ב-'עזרה בבקשה'
עזרה בבקשה
30/03/2009 | 17:27
12
216
שלום,
אני איתמר בן 22.
ממ חשוב לי לדעת מה לחברה פה יש לומר לי כדי לעודד אותי ובנוסף יש לי שאלה..
השתחררתי מהצבא לפני 4 חודשים, עברתי קורס ברמנים, כולי שמח ומאושר חשבתי שאני נכנס לחיי הלילה של תל אביב (אני תל אביבי). עברתי על חצי עיר ולהפתעתי קיבלתי דחיות. (אני נראה ממש טוב אבל עם חזות קצת צעירה). כולם גרמו לי להבין שהקורס שהרגע עשיתי הוא בולשיט ולא נותן לי כלום, כי ניסיון זה מה שחשוב.
קיצר אחרי הרבה מאוד מחשבות (הייתי ממש בבאסה מהעניין) הבנתי שכדי לי להתפשר על ברמן במסעדה ואכן עבדתי חודשיים וחצי באחת המסעדות. האווירה והחוסר מעש בתפקיד גרמו לי להבין שזה לא בשבילי והתפטרתי.
כרגע אני בקטע של לחסוך כסף לטיול. התחלתי פסיכומטרי והתחלתי לחשוב שבר אקטיבי זה רעיון טוב כי זה לא עבודה קבועה ולהרוויח פעם פעמיים בשבוע 400 שקל זה סבבה. כמו כן זה עוד משו לקורות חיים שבעתיד אני אוכל להגיד שעבדתי בו.

עכשיו השאלה שלי היא איפה מוצאים בר אקטיבי כזה לפנות אליו אם צריכים ברמנים. אם מישהו פה עבד במקום כלשהו ויכול להפנות אני אודה לו מאוד..
ושאלה שניה קצת יותר עתידית, האם זה שאני אעבוד בבר אקטיבי יתן לי "ניסיון" שכל המקומות מבקשים?
אני בטוח שזה שהגשתי קולה וספרייט חודשיים וחצי לא נתן לי כלום..

תודה למי שעונה.
לצפיה ב-'כמה דברים'
כמה דברים
31/03/2009 | 04:21
2
174
אני אישית לא מחשיב בא אקטיבי כנסיון, כלומר כשברמן מגיע אלי לראיון ואומר לי שהוא עבד מלא בבר אקטיבי וכאלה, אז מבחינתי הוא כמעט כמו אותו ברמן שהרגע סיים קורס ברמנים, אבל זה רק אני - יש כאלו שיראו את זה בתור נסיון.
דבר שני, יש מסעדות עם ברים איכותיים שגם הברמנים שם עושים הרבה כסף וגם עובדים שם מאוד מסודר, כמה דוגמאות בעיר: מסה, ננוצ'קה, גוצ'ה..
לצפיה ב-'אתה טועה'
אתה טועה
31/03/2009 | 19:38
1
146
ברמן שעבד תקופה בבר אקטיבי דבר ראשון זה יכול להעיד על אופי אותו אדם (מתמיד,אחראי וכ"ו)
דבר שני זה נותן בטחון לאותו ברמן הוא לומד להתמודד עם אנשים ולתת שירות
דבר שלישי אתה לומד לעבוד בלחץ ולהיות זריז עם הזמן אתה מפתח שיטוט ואופן שנוח לך
סוגי אלכוהול ואופן הכנת קוקטיילים ניתן להשלים בזמן החופשי לבד נכון שזה יותר קשה אבל אם הכל היה קל אז לא יהיה מעניין
דבר נוסף אף אחד בבר אקטיבי לא יצעק עליו אם הוא ישבור בקבוק או כוס
עבודה במסעדה כמו שתיארת עם בר איכותי ומשכורת טובה גם יהיה קצת קשה למצוא ללא ניסיון
(אני בעצמי התחלתי במסעדות ובמבט לאחור אני רואה שזה היה דיי בזבוז זמן: הרבה חפירות ,שתיה קלה ויין אם מישהו ממש משתולל אז איזה מאיטאי או קפיריניה וגם כסף בד"כ מינימום וללא טיפים)
אומנם שהייתי מנהל בר לפעמים העדפתי לקבל טריים מהקורס וללמד אותם כמו שאני רוצה
אבל בהחלט בר אקטיבי עם בחורות עדיף על מסעדה עם חפירות
לצפיה ב-'חבר.. '
חבר..
31/03/2009 | 21:52
122
אתה לא יכול להגיד שאני טועה כי אני בסך הכל אמרתי את דעתי. דעתך אולי שונה ואתה מוזמן לקבל לבר שלך את מי שאתה רוצה.מבחינתי אם מישהו יבוא אלי אחרי חצי שנה במסעדה או חצי שנה בבר אקטיבי ונניח ששניהם ירשימו אותי באותה מידה בראיון, אני אעדיף את הברמן שהגיע ממסעדה.
דבר שני כנראה שלא עבדת במסעדות הנכונות - המסעדות שאני ציינתי למשל מגישות כמויות אדירות של אלכוהול והכסף לא מבייש אף דאנס בר בעיר. אני מכיר ברמנים שהתחילו במסעדות שוות, ללא נסיון, כי הצליחו להרשים את מנהל הבר ובלי קשר אני מכיר ברמנים עם נסיון של שנים שעובדים במסעדות והשכר בהן מאוד גבוה.
לצפיה ב-'תגובה'
תגובה
31/03/2009 | 04:41
5
121
כמו שאמר מקס, בר אקטיבי זה יכול להיות כיף ונחמד , אבל זה לא נסיון שמשפיע, גם על מי שמקבל אותך וגם על עצמך (שזה לא פחות חשוב). אתה לא מתעסק עם כסף, אין בקרת איכות ברוב המקרים, הלחץ הוא אומנם אמיתי אבל בהחלט לא יקרה כלום אם לקוח בחתונה יחכה עוד דקה בעוד לקוח בבר זה כסף לקופה וכסף לטיפ. אתה לא מתעסק עם מכירות שזה הבסיס של להיות ברמן ועוד המון דברים שיוצא להתעסק בכל צורה אחרת של ברמן. לא הייתי ממליץ ללכת להיות ברמן בבר אקטיבי בשביל הקורות חיים או הנסיון. אם כבר, רק אם הכסף טוב ומתאים לך. תנסה בדאנס ברים או מסיבות שפתוחים מעט ימים בשבוע או איזשהו קומבינציות.
דווקא מסעדה / בית קפה, שיש קופה, יש לחץ, יש עניין של מכירה, יש יחסי ברמן-לקוח, אתה לומד להתייעל ולעשות דברים ברבע זמן ממה שאתה היית עושה לפני כן וכו' וכו' וכו', הידע וההגשה והייעוץ בנושא האלכוהול ברוב הברים הוא מאוד שולי ולא משחק כל כך, והידע הנדרש הוא בסיסי מאוד בלשון המעטה.

ואגב, בתור חייל משוחרר (בערך חצי שנה) אני לא מרשה לעצמי להתפטר מעבודה כי היא משעממת או לא בשבילי. קצת אחריות כלכלית... אף אחד לא דואג לך, אתה ברשות עצמך. תמצא עבודה חדשה ואז תתפטר. מנסיון - לוקח לא מעט זמן עד שמתחילים עבודה חדשה ומסודרת עם מספיק משמרות בשבוע.
לצפיה ב-'תתעודד זה עניין של גישה'
תתעודד זה עניין של גישה
31/03/2009 | 11:12
87
לעומת קורס צבאי או אוניברסיטאי .ידוע שקורס ברמנים
כל אחד יכול לעבור.זה לא שסיימת איזה בית ספר יחודי כי
בארץ אין בית ספר מתקדם .זה פשוט רמה בסיסית שדורשת נסיון ,יכולת לייצר
אינטראקציה ולמכור.
לי באופן אישי לא אכפת אם עשית קורס אלא אם אתה מתמצא
באופן מקצועי במה שלימדו.ע"י מס' שאלות קל לי להבין.
השאלה הבאה היא נסיון מול קהל.יכולת להתמודד עם מוזיקה חזקה.קהל עצבני
,שיכור וצוות אגרסיבי.
הדבר השני שחשוב זה יכולת מכירה ונוכחות.אתה הופך
מרגע כניסתך למרכז הבר,הפנים של הבר,והנהגותך
תשקף את אופי המקום.אז עם גישה נכונה והרבה ביטחון
ולא עם רגשי נחיתות ,סבלנות והתמדה תתברג למקומות שרצית.
שיטה נוספת היא לצאת לשם ולהתחבר לצוות ולמנהל.
לצפיה ב-'דיברתי עם כל כך הרבה אנשים..'
דיברתי עם כל כך הרבה אנשים..
31/03/2009 | 15:25
3
101
בתחום הזה וכולם אמרו לי שהם התחילו בעבודה בבר אקטיבי. שם הם הכירו אנשים שהכניסו אותם למקומות הטובים.
יענו זה דרך ליצור קשרים שזה חשוב בעולם הזה של הברמנות.
זה לא נכון?
לצפיה ב-'נכון חלקית'
נכון חלקית
31/03/2009 | 15:36
2
76
בתור ברמן מתחיל אסור לך להיות בררן. כפי שנאמר מעלי לומדים המון בעבודה גם במסעדה ואין מה לחזור על הדברים.
בנוסף, תחשוב איך יישמע ראיון העבודה הבא שלך - "עבדתי חודשיים וחצי ב-X, שלושה חודשים ב-Y"... נשמע כאילו אתה אדם לא יציב (בעבודה).

תפוס מקום, תתמיד בו חצי שנה לפחות ותנסה להמשיך הלאה. קשרים טובים ניתן ליצור בכל מקום עבודה, מנסיוני במסעדה הרבה יתר מאשר בבר אקטיבי. החוויה שאתה עובר מאפיינת הרבה בוגרי קורסים - וזהו סוג של סינון בין הרציניים מאוד למוותרים מהר.
לצפיה ב-'שמע..'
שמע..
31/03/2009 | 15:58
1
72
אני נמשך לתחום בגלל האלכוהול. בגלל האווירה מסביב. השמחה. המוסיקה.
הגעתי למסעדה ופשוט לא נהניתי. אומנם אני בגיל שכסף זה מעל הכל אבל יש גבול. כשאתה חוזר הביתה גם עייף וגם בלי מצב רוח זה לא נותן לך בסופו של דבר כלום.
עשיתי את הטעות שלי ניסיתי במסעדה (יכול להיות שהמקום ספציפי לא היה בשבילי) ואני רוצה להמשיך הלאה.

בכל מקרה הטענה היא פה שבר אקטיבי לא מביא כלום?
זה בכל זאת עבודה תחת לחץ.. והתמודדות עם קופה ושטויות התנסיתי בזה עכשיו בעבודה..
לצפיה ב-'אז ככה'
אז ככה
31/03/2009 | 20:08
70
אין מה לעשות צריך להתפשר בשביל להגיע למקומות הטובים באמת. צריך להתפשר לכל אורך הדרך גם אחרי 5 ו10 שנים בתחום אתה תגלה שהמקום שאתה יותר נהנה לעבוד עושים בו פחות כסף מהמקום הלחוץ והמציק שעושים בו פי 2. סתם דוגמא. אין מה לעשות בכל מקום יש חסרונות וככל שתתקדם תוכל לברור יותר מקומות.
הלחץ בעבודה בבר אקטיבי הוא אומנם לחץ, אבל הוא שונה מאוד מלחץ בבר רגיל כמו שציינתי. בבר רגיל יש אינטרס מובהק וכלכלי "לפרק את הפיק (שעת הלחץ)" בכמה שפחות זמן על מנת שאנשים יוכלו לחזור לסיבוב שני ובשעה שאין לחץ אתה יכול למכור ולדחוף לאנשים משקאות וגם להשקיע בטיפים ובשירות - שבלחץ הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה מינ' שירות ופשוט להביא ללקוח את המשקה. בבר אקטיבי אין לחץ מהסוג הזה, אתה לא צריך לזכור מה שלושת הלקוחות שצועקים לך מאחורה רצו, אין (כמעט) התמודדות עם קהל בעייתי שזה חלק חשוב, אתה פשוט מכין ונותן משקה, בלי כמה פעולות בו זמנית בלי עוד המון המון המון דברים שלומדים בבר אמיתי. ולגבי קופה - התמודדת עם תוכנה אחת. בלי לחץ של זמן ולקוחות ואלכוהול בדם (בחלק מהמקומות) בתור אחד שעבד עם 3 תוכנות שונות - לא כולן פשוטות ולא תמיד קל להתמודד עם קופה וכסף תחת לחץ. זה מוסיף עוד רבד מאוד חשוב ללחץ עצמו.

בקיצור ולעניין - אני עומד על ההמלצה שלי שתנסה למצוא מקום אחר ולא בר אקטיבי. ואת הבר אקטיבי תשאיר לשיקול כלכלי נטו.
לצפיה ב-'טוב תודה לכולם על העצות..'
טוב תודה לכולם על העצות..
01/04/2009 | 01:05
78
אני אתן להכל מחשבה.
לצפיה ב-'אני כל כך מזדהה איתך'
אני כל כך מזדהה איתך
02/04/2009 | 15:57
1
99
עברתי תהליך דומה, רק בלי הקטע של עבודה במסעדה.
סיימתי קורס לפני כמה שבועות ומאז אני פשוט לא מצליחה להשיג עבודה! חרשתי כמעט את כל העיר שלי ירושלים, וכלום. אני מאשימה את המיתון כי אני גם, יודעת שזה לא בגלל המראה שלי או משהו כזה.

אני גם מתחילה עכשיו פסיכומטרי וחושבת שהעבודה הכי נוחה תהיה בבר אקטיבי (אין לי כרגע שיקול כלכלי, לא לחוץ לי לעשות סכום מסוים בחודש, לפחות עד אחרי הפסיכומטרי), אבל איך מגיעים לבעלי ברים אקטיביים? מתפלחים לחתונות?
לצפיה ב-'זה הזמן להכנס לברים אקטיבים'
זה הזמן להכנס לברים אקטיבים
02/04/2009 | 17:46
82
עם תחילת הקיץ הברים האקטיבים מגדילים את הצוותים כדי להיערך לעונת החתונות והארועים הפתוחים המתקרבת.
זהו הזמן הנוח ביותר להצטרף לאחד מחברות שירותי הבר האקטיבי.
חיפוש פשוט יימצא לך רשימה של עשרות (אם לא מאות) חברות כאלו.
רצוי לחפש קצת יותר מידע על החברות השונות כדי להבין מי מהן נחשבת יותר ומי פחות בתחום. חברה נחשבת יותר תספק יותר עבודה ובשכר יותר גבוה בדרך כלל. הניסיון שיצבר אצל חברה איכותית הוא גם חשוב ומכיל מאפיינים רבים שיעזרו בעבודה בבר אמיתי בעתיד.
בנוסף לכך חברות שירותי בר רבות קשורות באופנים שונים לברים אמיתים וזו יכולה להיות דרך נוחה להשתלב באחד מהם.
בהצלחה
לצפיה ב-'שאלה - Show Bar'
שאלה - Show Bar
31/03/2009 | 20:44
6
160
שלום לכולם
אני בן 18, לפני גיוס ואני מעוניין לעשות קורס ברמנים
אחת האופציות שעומדות בפני היא הShow Bar בחיפה.

רציתי לשאול האם יש כאן אנשים שעברו שם קורס ויכולים לספר איך היה, רמת המקצועיות וגם לגבי חברת הכוח אדם שלהם - האם באמת סידרו לכם עבודה במקום סביר...

עכשיו, אני יודע שיש להם מלא מלא סמויים ויש להם מחלקת שיווק מטורפת עם מלא אנשי מכירות.
אני מבקש בכל לשון של בקשה, אם אתם עובדי שוו בר תעשו טובה ואל תגיבו. אפשר לגלות ממש בקלות האם אתם עובדים שם או לא.
אנשי המכירות שלכם עשו לי כבר רושם טוב, ואם אתם תגיבו פה זה באמת יעיד רק רעות עליכם.

תודה מראש
לצפיה ב-'לRFM8'
לRFM8
01/04/2009 | 03:47
5
92
שמע עולם חושבים פה שאני סמוי של השואובר אתה יכול גם לבדוק איתם עם אתה רוצה תשאל את טומי מי זה ישראל אלבז ותראה שהוא יגיד לך שרק עברתי שם קורס וזהו לא יותר מזה באתי לספר פה איך היה בשואובר ואיזה ברמנים אני רואה בעבודה שלי שבאתי מבתי ספר אחרים

אני עברתי שם קורס וב3 מילים היה הכי כיף בעולם ואתה גם יכול לחוות את הכיף הזה אני אומר לך עצה שלי לך אליהם
יחס הכי טוב בעולם שם שיעורים הכי כיפים שיש והמורים הכי תותחים שיש

בסוף הקורס אתה מקבל את התעודה שלך מקבל כרטיס סטודנט בלי גיל שאתה יכול לקבל את כול הדברים שהסטודנטים מקבלים
הם מסדרים לך עבודה מסודרת וגם אחרי 10 שנים אתה יכול לבוא לשם ולהגיד להם עזבתי את העבודה אני מחפש עבודה הם יעזרו לך במה שתרצה
אתה גם מקבל שיעורי ריענון עם אתה לא זוכר משהו או התקשת במששהו
לא זוכר מה עוד חחחחחח קיצור יביאו בישבילך את כול העולם מילה שלי

עם אתה רוצה לבדוק אפילו שאני לא עובד בשואובר או משהו אז תתקשר אלי 0577860229

ותפסיקוווווו לחשווובב שאני עובד בשואוברר כי אני לא
לצפיה ב-'תודה, אשמח לתגובות נוספות'
תודה, אשמח לתגובות נוספות
01/04/2009 | 10:22
2
40
לצפיה ב-'המלצה כללית'
המלצה כללית
01/04/2009 | 16:51
1
61
המלצתי לך - לך לשעור נסיון/הדגמה בכל בית ספר ובחר במה שמרגיש לך הכי טוב.

אני מכיר כיום רק מישהי אחת שעשתה שני קורסים בבתי ספר שונים. רוב האנשים (כמו אדון אלבז) מבססים את דעתם על התנסות, גם אם מוצלחת מאוד, עם בית ספר אחד בלבד. הנסיון שלהם אינו בסיס איתן להנחה שגם אתה תהנה כמוהם. מה אם סף הגירוי או דרישותיך ממקום שונות משלהם לטוב או לרע?

אני חושב שבכל בית ספר, בלי קשר למקצועיות שלו - יש רוח מסויימת. כל אחד מתחבר למקום אחר וזה טבעי.
אין חכם כבעל נסיון ואתה הולך להוציא לא מעט כסף וזמן - תבדוק בעצמך ואל תסמוך על אחרים.
לצפיה ב-'לקחתי לתשומת ליבי, תודה!'
לקחתי לתשומת ליבי, תודה!
01/04/2009 | 16:55
32
לצפיה ב-'שמע'
שמע
02/04/2009 | 03:36
1
49
אולי אתה לא, אבל אתה משמיץ כאן בתי ספר אחרים (לא בהודעה הספציפית הזו) ועם זה אישית יש לי בעיה מאוד רצינית. את כל הדברים שמנית כאן, אולי מלבד כרטיס הסטודנט, יקבל כל חניך גם בבית ספר אחר. להגיד "המורים הכי תותחים שיש" "שיעורים הכי כיפיים שיש" זה דבר אינדיבידואלי.
לצפיה ב-'צודק'
צודק
02/04/2009 | 12:06
24
מהסיבה הזאת בחלק מבתי הספר יש שני מדריכים לכל קורס, על מנת שלכל חניך תהיינה שתי דמויות שונות ולפחות אחת שיוכל להתחבר אליה.
לצפיה ב-'צריכה עזרה קצת אחרת'
צריכה עזרה קצת אחרת
01/04/2009 | 21:01
130
אני עושה עבודה מחקרית (כחלק מסיום התואר הראשון שלי), בקרב אנשים שעובדים במקומות עבודה "גבריים" או "נשיים" כלומר, גברים שעובדים במקום עבודה שמזוהה עם בנות המין הנשי (למשל מורים, אחים, מטפלים וכו') ונשים שעובדות במקום עבודה שמזוהה עם בני המין הגברי (למשל טכנאיות, מאבטחות, מחשבים וכו').

השאלון אנונימי וניתן להעלות אותו לפורום חזרה כתגובה להודעה הזו, או לשלוח למייל: maya293@013.net.il


תודה!!
לצפיה ב-'סתם רוצה לשתף'
סתם רוצה לשתף
01/04/2009 | 01:10
1
112
התחלתי קורס ברמנים בברמאסטר..,ואני שמח להיות חלק מהקהילה הזאת,כבר מחכה לרגע שבו אני אתחיל לעבוד(כמובן אחרי סיום הקורס)
אחלה פורים ואחלה של אנשים..
יום טוב...
לצפיה ב-'בהצלחה, ותשתף'
בהצלחה, ותשתף
01/04/2009 | 01:23
55
הרבה אנשים מתלבטים כאן, תרשום את נקודת מבטך על הבי"ס ועל השיעורים לטוב ולרע.

ואחרי הקורס תיקח אוויר והרבה סבלנות לגבי מציאת עבודה והשתפשפות... לא קל העניין ורחוק בדר"כ מהתמונה בראש שאתה מקבל בקורס.
לצפיה ב-'טבעת פותחן'
טבעת פותחן
30/03/2009 | 00:53
7
290
חבר הביא מניו-יורק טבעת עם פותחן מובנה. היה ממש נוח לעבוד כך, חוסך את הראצ'ט לגמרי.
מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלו בארץ?
תודה
לצפיה ב-'הנה מה שאני מדבר עליו. בחו"ל...'
הנה מה שאני מדבר עליו. בחו"ל...
30/03/2009 | 13:25
6
160
עם המשלוח זה יוצא ממש לא משתלם.
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'נראה אדיר'
נראה אדיר
30/03/2009 | 17:23
5
81
אפשר אולי לארגן עוד כמה קונים ולהתחלק במשלוח, מה המחיר באמת?
בכל אופן אני משתמש בפותחן של גולדסטאר כזה שאתה מחבר בחגורה ויש סליל וזה חוזר מעצמו, מומלץ בחום גם מאוד נוח וחוסך לחפור בכיס או ללכת לעמדה איפה שיש פותחן.
ומה זה ראצ'ט?
לצפיה ב-'זה ראצ'ט :)'
זה ראצ'ט :)
30/03/2009 | 20:22
4
80
מה שתיארת.
יש כאלה של מלבורו עם שרשרת מתכת והמנגון דומה לרצ'אט ומכאן נראה לי השם. אני לט מכיר מונח אחר שמתאר את זה.
מצאתי מישהו בארץ שמעוניין למכור סטוק של כאלה - יש שם 10000 טבעות והוא רוצה 50,000 ש"ח עליהם...
המחיר הוא 8$ לטבעת לפני משלוח באתר בחו"ל.
ראיתי כבר כאלו בארץ, השאלה היא: מאיפה הן הגיעו...?
לצפיה ב-'שלח הודעה ללילו סמוקאלוט'
שלח הודעה ללילו סמוקאלוט
31/03/2009 | 04:15
65
יש לו כזו והוא קנה בארץ. לדעתי באיזה פסטיבל בירה או משהו כזה, לא זוכר בדיוק. זה גם לא עלה הרבה כסף..
לצפיה ב-'אם אתה מוצא פתרון...'
אם אתה מוצא פתרון...
31/03/2009 | 04:43
2
64
אם אתה מוצא את הטבעת הזאת אנא עדכן אותי זה נשמע מגניב. אומנם הראצ'ט מאוד מאוד נוח ויעיל (תודה מקס..) אבל הטבעת אפילו יכול ליעל את זה עוד יותר.
לצפיה ב-'אני בארה"ב וחוזר לארץ בעוד שבועיים'
אני בארה"ב וחוזר לארץ בעוד שבועיים
31/03/2009 | 09:48
1
68
אולי אוכל להביא כמה. בלי נדר.

ענבר
לצפיה ב-'אני אשמח'
אני אשמח
31/03/2009 | 17:59
52
לצפיה ב-'מישהו יודע מה שכר ממוצע בספידו בר בנמל תא?'
מישהו יודע מה שכר ממוצע בספידו בר בנמל תא?
29/03/2009 | 20:49
1
79
כמה בערך עושים שם בשעה?
תודה
לצפיה ב-'הברמנים מתחלפים שם כמו גרביים'
הברמנים מתחלפים שם כמו גרביים
30/03/2009 | 22:51
77
והבעלים מגעילים.לא ממליץ לך
לצפיה ב-'בוגר שואובר בית ספר לברמנים'
בוגר שואובר בית ספר לברמנים
28/03/2009 | 04:41
10
86
שלום
פעם ראשונה שאני בפורום וראיתי שאתם ממליצים על קורס ברמנים ב''זמן אמיתי'' ''בר מאסטר'' ויש לי הרבה חברים שיצאו משם והם פשוט לא יודעים כלום
כול מי שגר באזור חיפה והסביבה ורוצה לעשות קורס אני ממליץלכם לעשות אותו בשואובר כי שם תצאו עם הכי הרבה ידע
(בתור בוגר שלהם ואני עוסק בתחום ומכיר הרבה ברמנים מכול הבתי ספר זמן אמיתי בר מאסר ברטנדר לימון הכול והם כמעט לא יודעים כלום) יש ם את המורים הכי טובים שיש יועצות תותחיות בסוף הקורס אתה יוצא עם תעודה בינלאומית הם מסדרים לך עבודה
בקיצור הם דואגים לכם בהכולל.

והכי חשוב הכי משתלמים

לא שאני עושה פרסומת או משהו אני פשוט אומר לכם איזה ברמנים אני רואה שיוצאים בכול מני בתי ספר והם פשוט לא יודעים כלום
לפפני שאתם מחליטים לאיזה בית הספר ללכת תעברו ב ''שואובר'' זה ליד לב המפרץ מי שלא יודע


אני יסכם לכם את הקורס שלי בקצרה: היה חויה חויה חויה ואתם חייבים לחוות אותה גם ולא באיזה מקום שנלחמים שתכנס לקורס
ועד שאתה נכנס אתה כבר לא מעניין אותם

סליחה על המגילה חח
לצפיה ב-'......'
......
28/03/2009 | 04:46
30
שחכתי להגיד לכם שיש בונוס גם אתם מקבלים בסוף הקורס תעודה בינלאומית + תעודת סטודנט של אוניברסיטת חיפה בלי גיל שאתם יכולים להכנס איתו למסיבות סטודנטים
וכול המבצעים שהסטודנטים מקבלים גם אתם יכולים לקבל עכשיו.
לצפיה ב-'תגובה לישראל אלבז היקר'
תגובה לישראל אלבז היקר
28/03/2009 | 23:17
4
45
כנראה חברים שלך מטומטמים ובתי ספר לא אשמים בזה (הם כולה מלמדים את מי שרוצה ויכול ללמוד ולא מחדירים לך תוספות מח)
הרמה בשאובר אותה רמה כמו בשאר בתי ספר מובילים(חוץ מלימון שאותו אני לא כל כך מכיר)
תעודה בין לאומית?,מסדרים לך עבודה?(מה עוד הם נותנים כי זה בכל בתי הספר גם כן)
מוזר שאתה אומר את זה שכל מה שמעניין אותם זה לרשום אותך לקורס, כי אני עשיתי קורס באחד מאותם בתי ספר עלובים שלא מלמדים אותך כלום לפני מספר שנים ואני עדיין בקשר גם עם המדריכים גם עם החניכים מאותו קורס וגם עם ההנהלה ואני יודע שבתור בוגר אותו בית ספר תמיד אני יכול לקבל מהם שיעורי ריענון,עבודה,עזרה במציאת עבודה בחו"ל,הנחות במקומות שונים, כרטיסים לארועים שונים,קישקושי בר (מגבות פותחנים חולצות ) וכ"ו

תאמת אני מתחיל לקבל בחילה מהשואבר בגלל כל מיני סמויים,מדריכים ושאר הפלצנים הקשורים איכשהו  לבית ספר שבאים להשמיץ כאן בתי ספר על ימין ועל שמאל ולא מוכנים להשקיע כמה שקלים על פרסומת נורמלית
לצפיה ב-'תגובה'
תגובה
28/03/2009 | 23:55
3
21
להיות בקשר עם המדריכים והחניכים זה לגמרי אינדיוידואלי ותלוי בקורס ולא בבצפר...
ואשמח לשמוע איזו הנהלה שומרת על קשר, איפה מסדרים לך עבודה בחו"ל, או אשכרה משקיעים בסידור עבודה בארץ (ולא פשוט לרשות מספרי טלפון של בתי קפה מסעדות ואירועים כמו טעם העיר)
ובהחלט אשמח לשמוע איזה בצפר נותן לך כרטיסים לאירועים, קשקושי בר וכו'...

עשיתי בזמן אמיתי, ואחרי הקורס לא שמעתי מהם חוץ מלהצטרף למועדון שלהם בתשלום, אבל לא ציפיתי לזה.
לצפיה ב-'כנס'
כנס
29/03/2009 | 19:25
2
11
דבר ראשון מזה "אשכרה משקיעים בסידור עבודה " ?? מה אתה מצפה שיבאו אליך הביתה יקחו אותך ברכב למקום יגודו לך בבקשה מקום עבודה, אז זה לא יקרה,מפנים אותך למקומות בהם דרושים ברמנים, כל העבודות הראשונות שלי היו דרך משרד ההשמה של בית ספר
אם אתה בוגר זמן אמיתי יש להם את וורקוהוליק גם בטלפון גם באתר אינטרנט,כמה שידוע לי זמן אמיתי קשורים לIBA ואם יש לך ויזת עבודה ושפה יעזרו לך למצוא עבודה בכיף רק תתקשר,
לא יודע בדיוק כמה זה משתלם אבל אפשר לקנות גם אלכוהול עם הנחה
כל הארועי אלכוהול בעבר נכנסתי ללא תשלום
ועם כל ביקור בבית ספר יצאתי לא בידיים ריקות(אם זה מגבת בר או מצית או פותחן או בקבוק סטולי ווניל או סתם חבילת פתקיות עם הדבקה ככה בשביל הכיף)
אל תתבאס חבר אבל תמיד יש את אלה שבצד

בכל מקרה כמה רע אתה לא חושב על בית הספר שלך לפחות הוא לא שולח סמויים ומשתמש בתעמולה זולה והשמצה או מנסה למכור בקבוקי פלירינג במחירים כאילו זה עשוי כסף טהור
לצפיה ב-'תגובה'
תגובה
30/03/2009 | 02:31
1
30
תסכים איתי לפי איך שמדברים בטלפון ומבטיחים הם יוצרים אצל אנשים הרגשה שהם ילוו אותך יותר לאורך הדרך, אבל ידעתי מה המצב מראש. לכן לא ציפיתי. אבל עדיין לפי וורקוהוליק מעט מעט מאוד ברים אמיתיים בכלל מופיעים... 99% מסעדות ובתי קפה ואירועים, למתחילים זה יכול להיות בסדר, למרות שלא חסרים שמתחילים מברים אמיתיים ואפשר למצוא גם ללא נסיון (עם הרבה התמדה ומזל...).
לגבי זמן אמיתי בחו"ל - לא ניסיתי אז אני לא כ"כ יודע. שמעתי ממקור שני שבניו-יורק הבוגרים לא הסתדרו בסופו של עניין אבל כל מקרה לגופו ואי אפשר להאשים את הב"ס עפ"י מקרה בודד שלא ידועים הפרטים הקטנים.
לא הייתי בהרבה אירועי אלכוהול חוץ מברמנ'ס 2008 שלשם נכנסתי בחינם אבל לא בגלל זמן אמיתי. ובטח שלא קיבלתי הזמנות (שוב, אני לא מצפה לזה).
לגבי קשקושי בר - הדבר היחיד שיצא לי לראות שמישהו מהקורס קיבל - פותחן של יקבי רמה"ג בהרצאה שלהם, וגם, פותחן אחד לקורס שלם... גם כן נדיבים...
לגבי אלכוהול עם הנחה - שכחת פרט קטן שקוראים לו דמי חבר שנתיים. וזה כבר לא לעניין.
ואצלי בקורס סתם עוד משהו שהם יצאו מעפנים היה לנו תחרות קוקטיילי בלנדר והקבוצה שלי ניצחה והם הבטיחו פרס, שוב, לא שעל זה מתבסס קורס מוצלח או לא, אבל היינו צריכים להזכיר והם חיפשו ואלתרו ונתנו לנו צ'ייסר של סוודקה וניל... ושזכיתי בתחרות תחפושות (האמת שאני היחידי שהתחפשתי אז לא חוכמה) גם אותו דבר פשוט שלפו מהמחסן איזה כובע צמר של פיג'לינג.. אף פעם לא ראיתי מהבצפר הזה רוח של נתינה ופינוק ויחס באמת טוב לא בתור תלמיד ולא בתור בוגר, ובטח ובטח שלא קיבלנו בקבוקים או דברים כאלה... אבל שוב קורס ברמנים הוא חוויה וזהו, בסיס מקצועי... לא מעבר... אני יכול להגיד שחיפשתי קצת עומק וקצת מעבר לבסיס בקורס ברמנים, ולא קיבלתי את זה, אני לא בא ללכלך ולא בא להאשים אבל באמת שלשקר או להסתיר את האמת זה יותר גרוע. גם שאר האנשים בקורס הרגישו ככה. אני יודע שלא חסרים בוגרים מרוצים. ידוע.

ואני לא אומר שהוא בצפר גרוע, ממש לא, הוא פשוט לא בצפר מעולה, לטעמי.
לצפיה ב-'חוויה שונה אצלי'
חוויה שונה אצלי
31/03/2009 | 15:42
17
וורקוהוליק סידרו לי שתי עבודות, 4 ו-6 שנים אחרי שסיימתי את הקורס, בברים טובים מאוד.
השאלה אם אתה מתמיד במקצוע, מעדכן אותם בנסיון כשאתה מחפש עבודה וכו'.

באשר לפותח השרשור - אכן פרסומת עלובה.
לצפיה ב-'חבר, שגר את עצמך מפה. '
חבר, שגר את עצמך מפה.
29/03/2009 | 02:35
1
15
לצפיה ב-''
29/03/2009 | 13:51
4
לצפיה ב-' פרסומת סמויה חכמה...'
פרסומת סמויה חכמה...
29/03/2009 | 13:51
1
18
רק כי אני נחמד הבוקר....
לצפיה ב-'נראה לי התכוונת-זולה ועלובה'
נראה לי התכוונת-זולה ועלובה
29/03/2009 | 19:26
9
לצפיה ב-'סצנת הבארים בבאר שבע...'
סצנת הבארים בבאר שבע...
26/03/2009 | 12:54
1
36
מישהו יודע לספר לי על סצנת הבארים בבאר שבע? אני הולך ללמוד שם שנה הבאה וחושב לברמן בשביל קצת אקסטרא מזומנים...
לצפיה ב-'לשי'
לשי
26/03/2009 | 13:27
28
אני מברמן במונצ'ילה.
אחלה מקום, מגניב, סטודנטים, אחלה טיפים
נראה לי אפילו שיחפשו באוקטובר.
לצפיה ב-'מישהו יודע איך קוראים לפאב הזה בסטלה מאריס '
מישהו יודע איך קוראים לפאב הזה בסטלה מאריס
25/03/2009 | 23:52
1
29
(חיפה), ממש ליד הרכבל? תודה
לצפיה ב-'הסקאוט...משהו כזה '
הסקאוט...משהו כזה
27/03/2009 | 06:55
13

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

פורומים

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ