לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1240212,402 עוקבים אודות עסקים

פורום תכנות VB

ברוכים הבאים לפורום תכנות VBבפורום זה תוכלו לקבל עזרה בכל הקשור ל-Visual Basic.כללי התנהגות בפורום:1. אין לפרסם בפורום ללא אישור מפורש ממנהלי הפורום .2. יש לשמור על שפה נאותה, הודעות לא מתאימות ימחקו מהפורום והמשתמש יורחק.3. ניתן לפתוח שירשור , אך יש לשים לב אם לא קיים שירשור כזה לפני הפתיחה.4. אנא העזרו בסבלנות עד שיענו לכם ועל תקפיצו הודעות כל כמה דקות.5. במידה והינך מוסיף קוד לתוכן ההודעה נא להשתמש בפונקציות: [תחילת קוד] ו- [סיום קוד].אתה מוזמנים לבקר באתר הפורום שכתובתו היא: http://users.tapuz.co.il/vb אנו מאחלים לכם גלישה מהנה בפורום ובשאר הפורומים בתפוז.ארזירון, MaD-d0g

אודות הפורום תכנות VB

ברוכים הבאים לפורום תכנות VBבפורום זה תוכלו לקבל עזרה בכל הקשור ל-Visual Basic.כללי התנהגות בפורום:1. אין לפרסם בפורום ללא אישור מפורש ממנהלי הפורום .2. יש לשמור על שפה נאותה, הודעות לא מתאימות ימחקו מהפורום והמשתמש יורחק.3. ניתן לפתוח שירשור , אך יש לשים לב אם לא קיים שירשור כזה לפני הפתיחה.4. אנא העזרו בסבלנות עד שיענו לכם ועל תקפיצו הודעות כל כמה דקות.5. במידה והינך מוסיף קוד לתוכן ההודעה נא להשתמש בפונקציות: [תחילת קוד] ו- [סיום קוד].אתה מוזמנים לבקר באתר הפורום שכתובתו היא: http://users.tapuz.co.il/vb אנו מאחלים לכם גלישה מהנה בפורום ובשאר הפורומים בתפוז.ארזירון, MaD-d0g
הפורום לא פעיל
x
הודעה מהנהלת הפורום
פורום Visual Basic נועד לעזור למפתחים הנתקלים בבעיות בזמן הפיתוח. זהו אינו המקום לחיפוש ובקשת קודים מוכנים.
כתובת אתר הפורום היא: http://users.tapuz.co.il/vb
שאלות בנושא VB.NET יש להעביר לפורום דוט נט
המשך >>

לצפיה ב-'קוד להמרת תאריך עברי ללועזי באקסס'
קוד להמרת תאריך עברי ללועזי באקסס
23/10/2012 | 11:53
1
380
אני צריך קוד להמרת תאריך עברי ללועזי
אין לי עורך קודים ולכן הקוד מאתר ד"ר ויבי לא ישים לגבי
האם מישהוא יכול לשלוח לי את הקוד בצורה שאוכל להעתיק אותו לתוך מודול באקסס ?
תודה לעוזרים
לצפיה ב-'התחלתי לעבוד על זה'
התחלתי לעבוד על זה
27/10/2014 | 08:14
40
 
הרעיון הוא שהאלגוריתם מחשב את התאריך העברי החדש ביחס לתאריך היום.
אבל צריך לעבוד על הקוד.
 
זה לא פשוט כי השנים המעוברות לפעמים משתנות...
יש כל מני תיקונים.
בגדול כל 19 שנים השנים מסתכרנות... כלומר א' בתשרי נופל על 25 בספטמבר, לצורך העניין.
 
לצפיה ב-'מערכת VB 3.8'
מערכת VB 3.8
04/09/2012 | 15:05
273
איך אני מגדיר את השמות ב Showgroup לפי רצוני ולא לפי א'-ב'?
לצפיה ב-'תכנותים ל vbulletin'
תכנותים ל vbulletin
05/08/2012 | 20:08
179
שלום,
אני מחפש אתר שיש בו תכנותים ל vbulletin מישהו יכול לעזור לי?
לצפיה ב-'בוקר טוב. שאלה פשוטה...'
בוקר טוב. שאלה פשוטה...
14/05/2012 | 08:43
163
אני מנסה לעשות מקרו פשוט באקסל שישמש כמו save as וישמור לי את הקובץ . אבל אני מנסה להכניס לו נתיב ובתוך הרוט אני מכניסה אינפוטבוקס כדי לאפשר ליוזר לתת שם ונתיב וזה לא הולך לי? אני כנראה לא יודעת איפה להכניס את הinput box ... בבקשה עזרו לי בזה.
לצפיה ב-'הוספת שורה ב VB- דחוף!'
הוספת שורה ב VB- דחוף!
13/03/2012 | 23:42
280
איך מוסיפים שורה לקובץ EXCEL ע"י שפת VB???
לצפיה ב-' סגירת הפורום '
סגירת הפורום
23/08/2009 | 19:06
2
201
אנו מודיעים על סגירת פורום תכנות VB ומודים לMaD-d0g על ניהולו המוצלח והמסור.

המשך גלישה נעימה ב אנשים
לצפיה ב-'קשה לומר שלום, אבל היה ידוע שזה יגיע'
קשה לומר שלום, אבל היה ידוע שזה יגיע
25/08/2009 | 23:29
1
189
את פורום VB ניהלתי משנת 2001, ברובה של התקופה עם מנהל שותף שהתחלף מעת מעת.
הפורום היה הפורום הראשון שלי בתפוז וממש נהנתי מניהולו, במיוחד בתקופתו היותר שוקקת.

תודה רבה לתפוז שנתנו לי את הכבוד לנהל אותו !
לצפיה ב-'אני לא מאמין !!!!!!'
אני לא מאמין !!!!!!
26/08/2009 | 10:38
158
אם כך - אני רוצה לנהל את הפורום הזה.
הוא תמיד היה אצלי במעודפים וכמעט כל יום הייתי נכנס לכאן.
לצפיה ב-'קריאת נתונים מקובץ INI'
קריאת נתונים מקובץ INI
22/08/2009 | 14:47
11
105
שלא יהיה ניתן לגשת אליו בשום צורה מלבד התוכנה

האם ניתן לעשות זאת? לא מצאתי דרך להגן עליו בסיסמא. חשבתי פשוט להצפין את התוכן, אבל לא מצאתי דרך נוחה לעשות זאת...

אני לא צריך הצפנה\הגנה מאוד חזקה, רק משהו שימנע מהמשתמש הנורמאלי להיות מסוגל לצפות בתוכן של הקובץ

תודה רבה
דניאל
לצפיה ב-'שתי אפשרויות'
שתי אפשרויות
22/08/2009 | 19:26
10
51
1. אל תעבוד עם קובץ טקסט פשוט, צור קובץ בינארי (האופציה העדיפה)
2. צור לעצמך קובץ ב"שפת סתרים" תגדיר ש A = C, B=D וכיו"ב וכשאתה קורא את המידע נתוך התוכנית "תיישר" את הנתונים

בהצלחה
לצפיה ב-'איך עושים את האופציה הראשונה?'
איך עושים את האופציה הראשונה?
22/08/2009 | 20:04
9
51
לצפיה ב-'מייצרים את הקובץ דרך תוכנה'
מייצרים את הקובץ דרך תוכנה
23/08/2009 | 10:17
8
44
1. מגדירים מבנה Type
2. מכניסים ערכים לכל שדה במבנה
3. כותבים את הקובץ ע"י פתיחה כ - Binary

בשלב הקריאה מהקובץ, פותחים את הקובץ כ - Random ומכניסים את הערכים שמתקבלים לאותו מבנה

מסובך מעט אבל זו הדרך הנכונה ל"הצפנת" קבצי איתחול

תוכל לקרוא עוד בנושא, חפש Open For Random, Open For Binary

בהצלחה
לצפיה ב-'השאלה היא'
השאלה היא
23/08/2009 | 10:22
7
36
האם אני אוכל לשנות את הערכים של הקובץ הזה מהתוכנה שלי.

היתרון בINI זה שהתוכנה יכולה גם לכתוב ערכים לקובץ, לא רק לקרוא ממנו... ואני צריך את זה.
לצפיה ב-'הכל פונקציה של תכנות'
הכל פונקציה של תכנות
23/08/2009 | 10:29
6
31
תוכל גם לכתוב לקובץ וגם לקרוא ממנו,
כמובן שתצטרך לכתוב את הקוד הרלוונטי לביצוע הפעולות הללו
לצפיה ב-'אוקי...'
אוקי...
23/08/2009 | 14:24
5
24
הבנתי איך עובדים עם קבצים כאלה. זה באמת שיטה יותר נוחה.
מה שכן, אין לזה שום יתרון אבטחתי על INI (שזה הדבר היחידי שחשוב לי כרגע)
למשל, כתבתי מספר רשומות שכל אחת מהן מכילה שם משתמש וסיסמא לתוך קובץ בינארי. כל מה שצריך לעשות זה לפתוח את הקובץ בעזרת נוטפד ואפשר לראות הכל...

והרי כל המטרה שלי הייתה להצפין את המידע ממשתמשים חטטנים.

מה עושים?
תודה
לצפיה ב-'בנוגע להצפנה ....'
בנוגע להצפנה ....
23/08/2009 | 15:15
4
28
ראשית, אם ה"מבנה" UDT - User Defined Type הוא יותר מורכב כלומר, אינו מכיל רק strings, יהיה קשה יותר לפענח את מה שכתוב בקובץ
שנית, אם מדובר בהצפנה, לדוגמא של סיסמא, השיטה הפשוטה ביותר היא להשתמש בפונקציית XOR ואז לעבוד עם קובץ טקסט רגיל.
גם מי שיראה את הכתוב דרך Notepad, לא יכול לפענח את מה שכתוב אלא אם כן הוא יידע את בסיס ה - XOR (שאותו תקמפל יחד עם התוכנה

לדוגמא,
נניח שהסיסמה היא abcd
נפעיל על הסיסמה, לדוגמה XOR 5 על (כל אות בנפרד דרך לולאה בצורה הבאה)

chr(asc("a") xor 5)
chr(asc("b") xor 5)
chr(asc("c") xor 5)
chr(asc("d") xor 5)

תקבל כיתוב dgfa (בקובץ)
רק כשתקלוט בחזרה את הכיתוב מתוך הקובץ ותפעיל עליו שוב XOR 5, אותו בסיס XOR !!!! תוסר ההצפנה והסיסמה תחזור להיות abcd

chr(asc("d") xor 5)
chr(asc("g") xor 5)
chr(asc("f") xor 5)
chr(asc("a") xor 5

abcd

בצורה הזו, אומנם מי שייכנס ל - Notepad, ייראה את הערך dgfa אבל אין לזה שום משמעות מבחינת התוכנה, זוהי אינה הסיסמה !!!

בהצלחה
לצפיה ב-'המבנה שלי מכיל רק מחרוזות...'
המבנה שלי מכיל רק מחרוזות...
23/08/2009 | 15:28
3
22
אם בכל מקרה מדובר בהצפנת טקסט, אז למה לא להשתמש בINI מראש?
כל הרעיון של שימוש בקבצים בינארים היה לצורך אבטחה. אם אין הבדל (כי בכל מקרה בסופו של דבר זו הצפנת טקסט) אז מה זה משנה?

לצפיה ב-'צודק, קבצים בינאריים הינו פתרון כוללני יותר'
צודק, קבצים בינאריים הינו פתרון כוללני יותר
23/08/2009 | 15:36
2
19
במקרה כמו שאתה מתאר, שהמבנה מכיל רק מחרוזות, שווה לך ללכת על האופציה XOR וקובץ INI פשוט
לצפיה ב-'כן...'
כן...
23/08/2009 | 15:48
1
22
למרות שיותר נוח לעבוד עם הקבצים הבינאריים בויזואל בייסיק - לא צריך כל מיני API, וקל לעבוד עם טיפוסי נתונים מוכרים.

מה גם ששיכללתי קצת את הXOR ועשיתי שכל פעם שהתוכנה כותבת לקובץ היא מגרילה מספר אקראי בין 1 ל100 ומשתמשת בו להצפנה, כאשר היא מכניסה גם אותו לקובץ בטיפוס נתונים נוסף - אותו היא יודעת לקרוא ולהפוך את ההצפנה בקריאה.
ככה ההצפנה נעשית קצת יותר קשה לשבירה.
לא יודע אם צריך את זה, אבל זה נחמד.

בכל מקרה, תודה שהכרת לי את העבודה עם הקבצים האלה. אני מניח שבכל מקרה זה יהיה שימושי בעתיד
לצפיה ב-'בכיף (-:, שיהיה בהצלחה'
בכיף (-:, שיהיה בהצלחה
23/08/2009 | 16:39
19
לצפיה ב-'עזרה בויזואל בייסיק'
עזרה בויזואל בייסיק
20/08/2009 | 15:06
2
152
שלום ...
אני צריך לכתוב תוכנית :
"כתוב תוכנית הקולטת מספר שרוצים לנחש , המספר יקלט בצורה נסתרת

יש לנחש את המספר , על התוכנית להדריך את המנחש אם צריך להקליד מספר גבוה יותר או נמוך יותר לשם כך יש להשתמש בתיבת הודעה הוסף אפשרות להצגת המספר שיש לנחש בכל עת."

בבקשה עזרה ...
תודה נדב
לצפיה ב-'תהיה קצת יותר ספציפי...'
תהיה קצת יותר ספציפי...
20/08/2009 | 22:46
1
63
או שאתה רוצה שאני ישלח לך תוכנית שעושה את זה? אני לוקח לללקוח פרטי 100 ש"ח לשעה + מע"מ. זה אומר שזה יעלה לך 25 ש"ח אם אתה צריך עזרה תמקד את השאלה. אתה לא מבין את הניסוח? אתה לא יודע איך עושים משהו?
לצפיה ב-'ויזואל'
ויזואל
21/08/2009 | 00:13
58
אני צריך לכתוב את התוכנית הזו ולהגיש למורה שלי ,
לא חשבתי שעל דבר כזה פשוט לוקחים היום כסף  , במיוחד שזה לוקח 2 דק' למי שמבין
אם אתה יכול לעזור לי אני אשמח , אם לא , תודה בכל זאת
לצפיה ב-'שינויים בגרסאות חדשות'
שינויים בגרסאות חדשות
19/08/2009 | 17:27
52
יש לי ספר לימוד בעברית לvb 2003 ,
והייתי מעוניין לדעת איפה ניתן למצוא מידע,( ספר, אתר או כל דבר אחר)
לגבי השינויים והעידכונים שחלו בשפה מאז 2003.?
או שאולי עדיף לי ללמוד מספר באנגלית מעודכן ל vb 2008 ?
בבקשה תעזרו לי.
תודה רבה לכולם.
לצפיה ב-'Double data type'
Double data type
19/08/2009 | 16:14
1
45
שלום לכולם

יש למישהו רעיון כיצד אני יכול להציג מספר בין 18 ספרות שהוא לא String
לדוגמא אם אני מגדיר
Dim a as double
a = 123456789012345678
msgbox a

מה שיוצג יהיה
123456789012346E+17

כיצד ניתן להתמודד עם זה

תודה
לצפיה ב-'אולי'
אולי
23/08/2009 | 09:41
32

MsgBox Format(a, "000000000000000000")

לא ניסיתי כי כבר מזמן אין לי VB6 על המחשב, אבל נראה לי שזה הכיוון.
לצפיה ב-'דרוש מתכנת ASP'
דרוש מתכנת ASP
17/08/2009 | 17:12
64
לבית תוכנה ירושלמי בתנופה המתמחה ביזמות אינטרנט דרוש /ה מתכנת /ת ASP עם נסיון של שנה לפחות, ידע ב CSS, JS חובה, יתרון לבעל /ת ידע ב FLASH ,PHOTOSHOP, ראש גדול וחריצות, ראיה מערכתית, נתייחס רק לקו"ח עם לינקים לאתרים שבנית, לא בשבת.
מישרה מלאה או חלקית אצלינו במשרד.
קו"ח נא לשלוח ל  oshkalim@hotmail.com
לצפיה ב-'האם אפשרי ליצור תוכנה כזו?'
האם אפשרי ליצור תוכנה כזו?
16/08/2009 | 02:15
75
פשוט (למי שיודע) לכתוב תוכנה שפותחת קובץ טקסט וייראה כך:


------------------------------------------
     זה הטקסט שבקובץ... נע...
------------------------------------------

ופשוט הטקסט נע.

שתי אופציות עיקריות, מהירות תנועת הטקסט, וגודלו. עד כאן.

שלב לא קשור:

ע"מ שיעבוד גם בפלאפון, צריך  שיהיה קובץ JAR, זה הקובץ שאני יודע שעובד בסלולריים, ובפתיחת כל משחק כזה, יש הודעה שנראית כך "JAVA powered".

כל עזרה תתקבל ברכה.

תודה לכם.
לצפיה ב-'DirectoryInfo.GetFiles '
DirectoryInfo.GetFiles
11/08/2009 | 14:30
27

ב MSDN על DirectoryInfo.GetFiles מופיעה ההערה הבאה:


Because this method checks against file names with both the 8.3 file name format and the long file name format, a search pattern similar to "*1*.txt" may return unexpected file names. For example, using a search pattern of "*1*.txt" will return "longfilename.txt" because the equivalent 8.3 file name format would be "longf~1.txt".



חשבתי להתגבר על הבעיה הזו ע"י שימוש ב REGEX מול שמות הקבצים המתקבלים.
האם יש למישהו רעיון נוסף? האם יש אוביקט דוטנטי אחר שלא קיימת בו הבעיה הנ"ל וניתן להשתמש בו במקום ה DirectoryInfo ?
תודה על עזרתכם.
לצפיה ב-'דוח קריסטל עם שני טורים'
דוח קריסטל עם שני טורים
05/08/2009 | 09:11
46
עיצבתי דוח בקריסטל, שמכיל בתוכו תת-דוח (sub-report).
את תת-הדוח הזה הגדרתי כך שיש לו שתי עמודות (multiple columns)
הגדרתי סדר ההדפסה הוא down then accross
אבל הטורים מתמלאים קודם השמאלי, ואחר כך הימני כפי שצריך להיות באנגלית.
שאלתי: איך עושים שקודם הטור הימני יתמלא ורק אחר כך הטור השמאלי ?
לצפיה ב-'יש לכם שיטת מסחר מוכחת ? אלגוריתם עובד ?'
יש לכם שיטת מסחר מוכחת ? אלגוריתם עובד ?
02/08/2009 | 23:10
1
70
יש לכם שיטת מסחר מוכחת ? אלגוריתם עובד ? יש לכם SYSTEM עובד ומחפשים מימון כדי לגדול ולהתפתח?
אם יש לכם ראש מתמטי או ידע בתכנות ברמה גבוהה אנא
צרו קשר :
bursa.startup@gmail.com
לפרטים נוספים
לצפיה ב-'לבני 45 ומעלה '
לבני 45 ומעלה
08/08/2009 | 14:54
54
מתארגנת קבוצה על בסיס קואופרטיבי. אנו מחפשים פתחים ומנתחי מערכות.
לפנות לתיבת המסרים בתפוז או orbar@walla.com
אורבר
לצפיה ב-'מחפש מתכנת תותח בVB6'
מחפש מתכנת תותח בVB6
02/08/2009 | 18:52
45
לפרויקט קצר שבסוף דרכו אני מחפש מתכנת תותח בVB6
תשלום מידי בגמר העבודה (עבודה קצרה אך יחסית קשה) בסביבות 1000 שח



עדיפות לזמינות בירושלים
ידע רחב בעבודה עם ACCESS
ועבודה על קוד של אחר.
לפנות אלי לאימייל.
freakstrike@walla.com
לצפיה ב-'העלמת החלון הראשי של ACCESS '
העלמת החלון הראשי של ACCESS
31/07/2009 | 20:45
1
23
שלום לכולם!

אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת קוד להעלמת החלון הראשי של ACCESS.
הכוונה שלי ליצור קובץ שהטופס הראשי שנטען בפתיחה יוצג ללא החלון האחורי עם התפריטים של ACCESS.

תודה מראש על העזרה!
לצפיה ב-'בסרגל הכלים '
בסרגל הכלים
01/08/2009 | 23:07
12
כלים
הפעלה
ואז תסמן כל מה שצריך וגם תגדיר איזה טופס עולה בהפעלה וכו'
לצפיה ב-'פעולות במסד MSSQL בVB.NET '
פעולות במסד MSSQL בVB.NET
29/07/2009 | 11:47
44
שלום אני מנסה לפתח תוכנית בVB.NET (2008) לעצמי שבה אני יוכל לנהל מסד נתונים MSSQL.

הבעיה שלי שאני לא מצליח למצוא איך אני מתחבר למסד ומבצע בו פעולות (שליפה והוספה)

הצלחתי למצוא דרך להתחבר למסד אבל לא לבצע בו פעולות.



Imports System.Data.SqlClient
PublicClass Form1
Public user AsString
Public pwd AsString
Public server AsString
Public database As String
Dim myConnection As SqlConnection
user = TextBox2.Text
pwd = TextBox3.Text
server = TextBox5.Text
database = TextBox4.Text
myConnection = New SqlConnection("user id=" & user & ";" & _
"password=" & pwd & ";server=" & server & ";" & _
"Trusted_Connection=yes;" & _
"database=" & database & ";" & _
"connection timeout=30")
myConnection.Open()
MsgBox("התחברת בהצלחה למסד הנתונים")
'פה אני רוצה להכניס פקודות SQL
myConnection.Close()
myConnection = Nothing
Form2.Show()
Me.Hide()
EndSub
EndClass


אשמח לתשובה ותודה לעוזרים



נדב

לצפיה ב-'הצגת סימן $ בטבלת ACCESS'
הצגת סימן $ בטבלת ACCESS
27/07/2009 | 00:10
2
21
באקסס 2003 כאשר מגדירים שדה מטבע תצוגת העיצוב שמקבלים היא ש"ח או יורו כיצד ניתן לשנות זאת ל $
לצפיה ב-'עדיף לשאול בפורום מסדי נתונים או אופיס'
עדיף לשאול בפורום מסדי נתונים או אופיס
31/07/2009 | 19:56
1
9
לצפיה ב-'אני פחפש ל VB'
אני פחפש ל VB
01/08/2009 | 22:59
16
בפורום בסיסי נתונים נתנו לי פתרון שאני מכיר לאקסס
אני מחפש את התחביר ל VB בפקודה FORMAT
סימן ה $ "מבלבל"   את ה VB
לצפיה ב-' פורומים חדשים בתפוז אנשים '
פורומים חדשים בתפוז אנשים
26/07/2009 | 17:11
15

פתחו לכם תיק במשטרה? רוצים להתייעץ בנוגע לחוק הפלילי? סתם מתעניינים בנושא? היכנסו לפורום משפט פלילי כדי לדעת עוד:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...

נערה מתוסבכת בת 15 מגלה לפתע שהיא חצי ערפד וחצי אדם. נשמע לכם הזוי? בפורום החצויה זה ייראה הרבה יותר הגיוני
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...

  בפורום הריון בסיכון גבוה–ייעוץ רפואי תקבלי תשובות בכל הקשור בנושא זה מד"ר אלי רימון, רופא בכיר ביחידה לאשפוז טרום לידתי ומנהל המרפאה למניעת לידה מוקדמת בביה"ח "ליס" ליולדות:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...

אם את רוצה להתחיל אבל לא יודעת איך, אם התמכרת קשות ואת מחפשת חברות לשריטה - פורום נשים בספורט הוא המקום לשאול, לשתף ולחלוק:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...

פורום סיוע לעובדים זרים ולפליטים הוא המקום לדון בסוגיות הנוגעות לנושא, לתת קול, פנים וזהות למי שאנחנו נוטים לא לראותם ולסייע להם:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ