לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1321513,215 עוקבים אודות עסקים

פורום תכנות CSHTML ו-ASP

פורום תכנות CSHTML ו-ASP אינו המקום לחיפוש ובקשת קודים מוכנים חשוב ביותר בדוק ב-FAQ (שאלות נפוצות) לפני שאתה שואל שאלה בפורום. ברוכים הבאים לפורום תכנות ASP. לצד תשובות מקצועיות ומהירות, תמצאו בפורום אוירה מאוד ידידותית. כמה כללי התנהגות אנא הקפד לשרשר הודעות. הפורום עמוס בהודעות, וכל הודעה חדשה דוחקת הודעה אחרת לדף הקודם. אין לפרסם בפורום הודעות פירסומיות יימחקו. בשביל זה קיים לוח המודעות. הודעות יש לשרשר לשרשור ה"בוקר טוב" היומי. אם לא קיים שרשור כזה, אתה מוזמן לפתוח אחד אין לבקש קודים מוכנים. יש לשמור על שפה נאותה. גם אמירת היא לא פשע

אודות הפורום תכנות CSHTML ו-ASP

פורום תכנות CSHTML ו-ASP אינו המקום לחיפוש ובקשת קודים מוכנים חשוב ביותר בדוק ב-FAQ (שאלות נפוצות) לפני שאתה שואל שאלה בפורום. ברוכים הבאים לפורום תכנות ASP. לצד תשובות מקצועיות ומהירות, תמצאו בפורום אוירה מאוד ידידותית. כמה כללי התנהגות אנא הקפד לשרשר הודעות. הפורום עמוס בהודעות, וכל הודעה חדשה דוחקת הודעה אחרת לדף הקודם. אין לפרסם בפורום הודעות פירסומיות יימחקו. בשביל זה קיים לוח המודעות. הודעות יש לשרשר לשרשור ה"בוקר טוב" היומי. אם לא קיים שרשור כזה, אתה מוזמן לפתוח אחד אין לבקש קודים מוכנים. יש לשמור על שפה נאותה. גם אמירת היא לא פשע
הפורום לא פעיל
x
הודעה מהנהלת הפורום
פורום CSHTML וASP נועד לעזור למפתחים הנתקלים בבעיות בזמן הפיתוח.
חדש בפורום?
נא עיין בFAQ לפני שאתה שואל
לפורום NET.
לפורום בוני אתרים
לפורום בסיסי נתונים
המשך >>

לצפיה ב-'זה פעיל?'
זה פעיל?
28/10/2015 | 14:00
27
האם זה פעיל?
לצפיה ב-'שגיאת קריאה מאקסל בc# , לאחר המון ריצות שעבדו'
שגיאת קריאה מאקסל בc# , לאחר המון ריצות שעבדו
09/05/2012 | 14:21
115
הרצתי תוכנית בC#  שקוראת בכל ריצה עמודה מתוך טבלה באקסל לאחר כמה פעמים שהוא הצליח הוא כותב לי "לא ניתן ערך עבור אחד או יותר מבין הפרמטרים הדרושים." מה זה אומר?האם יש מספר מוגבל של קריאה מאקסל בתוכנית אחת??
לצפיה ב-'פנל'
פנל
17/04/2012 | 16:05
75
כיצד ניתן להציב בטנים בשורה בתוך פנל?
לצפיה ב-'כיצד ניתן לשלוף שתי שדות ולראות אותם בעמודה אחת '
כיצד ניתן לשלוף שתי שדות ולראות אותם בעמודה אחת
03/04/2012 | 15:52
97
כיצד ניתן לשלוף שתי שדות ולראות אותם בעמודה אחת לדוג' שדה שם ושדה משפחה ואני אראה בתוצאת השאילתה שם+משפחה בעמודה אחת כערך אחד???
לצפיה ב-'דטה בייס '
דטה בייס
07/03/2012 | 11:57
138
יש לי אפליקציה שכתובה בACCESS עם מסד נתונים שהומר עכשיו מACCESS ל SQL SERVER. הטבלאות מקושרות בלינק לSQL.
החיבור לDSN מתבצע דרך הקוד. והספה לטבלאות עוברת חלק.
הבעיה היא כשאני רוצה ליצור רשומה חדשה להוסיף אותה דרך הקוד, עד היום השתמשו בשיטת DAO ובמסד נתונים של ACCESS אז ההתחברות נעשתה בדרך הזו: Dim con As Database
Set con = CurrentDb
Set rs = con.OpenRecordset("pidyon", dbOpenDynaset)
עכשיו אני צריכה לספק את הדטה בייס החדש שהוא בSQL.
ולהמשיך להשתמש בשיטת DAO. ולא לשנות לADO.
אם יש למשהו קוד מוכן, או יכול לעזור לי עם זה אני מאד יודה לו,
כי אני תקועה עם זה כבר כמה זמן....
תודה רבה רבה!
לצפיה ב-'סגירת הפורום'
סגירת הפורום
17/03/2011 | 15:42
162
נוכח רמת הפעילות הנמוכה והעדר מנהל לפורום - הוחלט לסגור את הפורום.

הנכם מוזמנים לגלוש לפורום שפות תכנות:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...

המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים
לצפיה ב-'שני סשנים מקביליים...'
שני סשנים מקביליים...
16/03/2011 | 17:53
3
46
יש לי אתר מסחרי שעובד עם session.
יש לי בעיה כשגולש פותח את האתר בשני דפדפנים (או שני טאבים) ה-SESSION בשני הדפדפהעם זהה ולכן זה גורם לי לבעיות ובלבול.
מהם הדרכים להתגבר על זה ?

תודה
לצפיה ב-'תלוי בדפדפן'
תלוי בדפדפן
17/03/2011 | 13:09
2
23
ב- IE7 אין את הבעיה.
ב- IE8 ניגשים לתפריט File ובוחרים ב- New Session
ב- FF אני לא מצאתי פתרון מוצלח. יש, אבל לי הם דפקו את הדפדפן
בכרום אפשר לפתוח עוד דפדפן ב"גלישה בטוחה", אני די בטוח שהוא בסשן נפרד.

בכל מקרה, זה ברמת הדפדפן ולא ברמת האתר.
לצפיה ב-'לא לזה התכוונתי...'
לא לזה התכוונתי...
17/03/2011 | 13:12
1
18
התכוונתי לאיך אני יכול לטםל בזה ברמת האתר ולזהות האם פתוחים שני דפדפנים במקביל עם אותו SESSION וכו'
לצפיה ב-'אי אפשר'
אי אפשר
17/03/2011 | 13:17
23
למיטב ידיעתי.

זה ברמת הדפדפן. מבחינת האתר זה אותו הסשן.
לצפיה ב-'בעיה ב UTF 8'
בעיה ב UTF 8
15/03/2011 | 14:48
51
בשימוש בקבלת מידע ממשתמש מטפסים
מתקבלות לי שגיאות כנראה משימוש בצ'ארסט
של UTF8 האם יש לזה פתרון?
לצפיה ב-'שלום רב, הרבה זמן לא ביקרתי, בעיה קטנה...'
שלום רב, הרבה זמן לא ביקרתי, בעיה קטנה...
14/03/2011 | 18:11
1
52
יש לי פונקציה שמנפה ערכים כפולים מתוך רשימה ומשאירה רק אחד מכל ערך, העניין הוא שהפונקציה עובדת כאשר יש יותר מערך אחד, אבל, כאשר אני שולח רק ערך אחד אז קיימת בעיה ואני מקבל שגיאה 13, אני יודע בערך מה הבעיה והיא ההצהרה של המשתנה, אבל לא מצאתי כיוון איך לפתור את הבעיה.

זו הפונקציה :
Function sort_range(AllCells1)
'On Error GoTo ErrH
    Dim First           As Integer
    Dim Last            As Integer
    Dim i               As Integer
    Dim j               As Integer
    Dim Temp            As String
    Dim list            As String
    'AllCells = Range("list1[úàøéê]").Value
    AllCells = AllCells1
    First = LBound(AllCells)
    Last = UBound(AllCells)
    For i = First To Last - 1
        For j = i + 1 To Last
            If AllCells(i, 1) > AllCells(j, 1) Then
                Temp = AllCells(j, 1)
                AllCells(j, 1) = AllCells(i, 1)
                AllCells(i, 1) = Temp
            End If
        Next j
    Next i
    distinced_value
    sort_range = distincted_range
Exit Function
ErrH:
If Err.Number = 13 Then Resume Next
End Function
Sub distinced_value()
On Error Resume Next
Dim list
Dim i
Dim ccc
ccc = 1

For i = 1 To UBound(AllCells, 1)
    If ccc = 1 Or AllCells(i, 1) <> distincted_range(ccc - 1) Then
        ReDim Preserve distincted_range(ccc)
        distincted_range(ccc) = AllCells(i, 1)
        ccc = ccc + 1
    End If

Next
For i = 1 To UBound(distincted_range)
       list = list & vbCrLf & distincted_range(i)
    Next
  
   MsgBox list

End Sub


היכן שהדגשתי שם נוצרת השגיאה, יש לציין שזו איזו פונקציה שאני עובד איתה באקסל שאליה אני שולח טווח ערכים.

בתודה מראש
לצפיה ב-'טעות מדובר בפונקציה שממיינת...'
טעות מדובר בפונקציה שממיינת...
14/03/2011 | 18:15
13
וה-SUB השני מנפה.
לצפיה ב-'הגדלת זמן לsession'
הגדלת זמן לsession
10/03/2011 | 15:52
4
52
שלום,

יש לי מערכת פשוטה בה משתמש מתחבר עם הפרטים שלו (שם משתמש + סיסמא)
במידה והכל תקין - נפתח עבורו session שמאמת שהוא מחובר.

הבעיה היא בטיים-אאוט.. אם המשתמש נמצא באתר אך לא פעיל במשך זמן מסוים (מעבר ל20 דקות), הsession נמחק והמשתמש מוגדר כמנותק.
אין ניתן להגיד את הזמן שגם אם הוא יהיה באתר במשך 24 שעות (לדוגמא) - הוא יתנתק.

ניסיתי ע"י



Session.Timeout=1440

אבל שום דבר לא קרה...
לצפיה ב-'לפעמים זה מוגבל ברמת השרת'
לפעמים זה מוגבל ברמת השרת
10/03/2011 | 15:59
3
46
פנה לספק האחסון שלך.
לצפיה ב-'אהה..'
אהה..
10/03/2011 | 16:02
2
32
הגדרתי בweb.config

    <system.web>
         <httpRuntime maxRequestLength="32768" executionTimeout="3600"/>
    </system.web>


ועדיין.. כלום...

האם יש דרכים אלטרנטיביות ללא שימוש בsession?
לצפיה ב-'cookie'
cookie
12/03/2011 | 02:29
1
39
זה הכי מתאים למשתמשים,
שים עוגיה בלי תאריך תפוגה ואז כאשר סוגרים את הדפדפן היא נמחקת,
בצורה כזו אין לך בעיה של הגבלת זמן ללא פעילות של המשתמש, אלא כמה זמן הדפדפן פתוח, מצדך שישאיר אותו פתוח אפילו יומיים
לצפיה ב-'הצהרה היא...'
הצהרה היא...
13/03/2011 | 02:39
32
שגם בשנת 2011 לא כל דפדפן מאפשר קוקיז...
לצפיה ב-'איך לסגור את כל הADODB.Connection '
איך לסגור את כל הADODB.Connection
09/03/2011 | 11:24
7
43
אתר האינטרנט מבוסס db access מייצר מדי פעם (לא ידוע לי באיזה דף ..) access.lockfile.9
וזה יוצר עומס על השרת. הבנתי שהקובץ נוצר כאשר לא סגרו באופן תקין את הdb.
מאחר ואני לא רוצה לעבור על כל הקישורים הקיימים באתר (המון!!! ויש כמה אתרים) ולבדוק אם הם סגורים

האם יש אופציה לסגור את כל הקישורים הפתוחים בסוף כל דף / האם יש למישהו/י רעיון איך לפתור את הנ"ל ( חוץ מלעבור על כל הקבצים..)???

האתר כתוב ב .classic asp
לצפיה ב-'הכי נכון ובטוח...'
הכי נכון ובטוח...
09/03/2011 | 11:42
6
41
לפתוח חיבור לDB לעשות מה שצריך..לנציג לעבד נתונים וכו' ולסגור את החיבור.
כל פעם שיש פתיחת connection חייבים לסגור וככה לא יהיה מצב שאת לא יודעת אם החיבור נסגר או לא.
הנה הסבר ודוגמאות כאן....
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms807027.a...
לצפיה ב-'לנציג =להציג...'
לנציג =להציג...
09/03/2011 | 11:43
15
לצפיה ב-'את זה אני גם יודעת...'
את זה אני גם יודעת...
09/03/2011 | 12:17
4
13
אבל אני לא בניתי את הנ"ל ואני לא רוצה לעבור עכשיו דף דף אלא לעשות משהו כללי..
לצפיה ב-'דף דף..כמה כבר דפים?בסה"כ שורה אחת להוסיף...'
דף דף..כמה כבר דפים?בסה"כ שורה אחת להוסיף...
09/03/2011 | 13:34
15
הזמן שתחפשי פתרון עקום יהיה ארוך יותר מהזמן שתוסיפי שורה לפתרון נכון...
לצפיה ב-'סגירת החיבור בצורה גורפת'
סגירת החיבור בצורה גורפת
12/03/2011 | 02:32
2
25
שימי include בסוף כל דף בו את בודקת את המשתנה של ה-DB


If Rs.State = 1 Then Rs.Close
If Cn.State = 1 Then Cn.Close
Set Rs = Nothing
Set Cn = Nothing


לצפיה ב-'ואם יש לי כמה משתנים? והם לא קבועים?'
ואם יש לי כמה משתנים? והם לא קבועים?
13/03/2011 | 09:05
1
17
ויש לי includeים רבים לכל דף... אין פיתרון גורף???

תודה בכ"א.
לצפיה ב-'זה בדיוק מה שאמרתי'
זה בדיוק מה שאמרתי
16/03/2011 | 09:02
23
include אחד בסוף כל דף, בדקי את כל המשתמשים ביישום.
אין דרך אחרת.
לצפיה ב-'איך לגשת ל WS עם השם משתמש מ ASP פשוט?'
איך לגשת ל WS עם השם משתמש מ ASP פשוט?
09/03/2011 | 20:07
3
83
בס"ד

שלום,

יש לי אפליקציה ב ASP שמשתמשת ב WS דוטנטי,
כל עוד התיקיה של ה WS מוגדרת כאנונימוס, הכל עובד.
ברגע שה WS מוגדר   windows authentication (כדי לעבוד עם kerberos), הוא נופל בהתחברות.

איך ניתן להעביר ב ASP CLASSIC, את השם משתמש והסיסמא בהתחברות ל WS?

השגיאה שאני מקבלת היא:

XML Parser failed at linenumber 0, lineposition 0, reason is: System error: -2146697208. HRESULT=0x1: Incorrect function. - WSDLReader:Loading of the WSDL file failed HRESULT=0x80070057: The parameter is incorrect. - Client:One of the parameters supplied is invalid. HRESULT=0x80070057: The parameter is incorrect.


תודה מראש..
לצפיה ב-'העברת שם משתמש וסיסמה לדף מוגן'
העברת שם משתמש וסיסמה לדף מוגן
12/03/2011 | 02:30
2
34
לצפיה ב-'ניסיתי ולא עזר.. (ותודה על התגובה!)'
ניסיתי ולא עזר.. (ותודה על התגובה!)
13/03/2011 | 19:44
1
28
בס"ד

גם כך:

x = soapclient.mssoapinit("http://user:pwd@ws-server/ws.wsdl")

וגם עם:

x = soapclient.mssoapinit("http://user:pwd@ws-server/ws.asmx?wsdl")

ניסיתי גם להשתמש ב:

ConnectorProperty("AuthUser")
ConnectorProperty("AuthPassword")
ConnectorProperty("WinHTTPAuthScheme")


אבל עדיין הוא נופל על האתחול עם:
XML Parser failed at linenumber 1, lineposition 0, reason is: System error: -2146697209
וכו'...

לצפיה ב-'בגלישה ישירה לקובץ את מצליחה?'
בגלישה ישירה לקובץ את מצליחה?
16/03/2011 | 09:00
22
לצפיה ב-'datalist ובחירת תמונה..'
datalist ובחירת תמונה..
09/03/2011 | 15:00
38

היי, שאלה די בסיסית .

יש לי עמוד מלא בתמונות שנטענות מDB עם פקד datalist . התמונות הן לינקים ונטענות דרך פקד DATALIST .

אני מעוניין שכל לחיצה על תמונה , תיקח אותי לדף חדש, בו תוצג התמונה שנלחצה ועוד כמה פקדים אחרים .

העניין הוא שאני לא מעוניין כמובן ליצור דף חדש לכל תמונה שנלחצת , אלא לדעת איזו תמונה נלחצה בדף הקודם, ולהגיע לדף

הבא,ואז לשלוף מה-DB את התמונה שנלחצה בדף הקודם, במקום לייצר דף מיוחד לכל תמונה שבו אני יודע שהיא תיטען.

האם אני צריך להשתמש בקוקיס ? אני בעצם מעוניין לדעת איזו תמונה מהפקד נלחצה,לשמור את המידע באיזה מקום , ולקרוא אותו שוב בדף החדש שנפתח. ככה אני מייצר דף אחד לכל התמונות, וכשהוא נטען הוא בודק איזה תמונה הוא אמור להציג.

האם נהוג לייצר עמוד חדש לכל תמונה ? או שיש דרך אחרת ? איך אני יודע איזו תמונה בכלל נלחצה מתוך הפקד ?
OnItemSelected לא ממש עובד.

תודה .
לצפיה ב-'יצוא נתונים מדף אינטרנט לאקסל'
יצוא נתונים מדף אינטרנט לאקסל
07/03/2011 | 20:18
7
198

יש לי דף html באתר ובו אני מציגה דוח נתונים. אני רוצה לשתול כפתור בדף אשר לקוח בלחיצה ייצא את הנתונים לקובץ אקסל במחשב שלו (כמובן במידה ויש לו אקסל.

אודה לעזרה כיצד עושים זאת
לצפיה ב-'לאקסל או CSV? והאם יש לך על השרת מותקן אקסל?'
לאקסל או CSV? והאם יש לך על השרת מותקן אקסל?
08/03/2011 | 12:01
6
38
ושאלת הבהרה אחרונה: האם אתה עובד עם VS תחת פרוייקט?
לצפיה ב-'שאלות קשות'
שאלות קשות
08/03/2011 | 18:33
5
56
יש לי דף אינטרנט שמציג נתונים. אני בסך הכל רוצה ליצור כפתור שלקוח במידה ויש לו אקסל ילחץ והמידע יעבור אליו לאקסל שלו בבית ולא באינטרנט.
לצפיה ב-'לצערי קריאת המחשבות שלי לא עובדת טוב לאחרונה'
לצערי קריאת המחשבות שלי לא עובדת טוב לאחרונה
09/03/2011 | 05:14
4
37
לא הצלחתי לקרוא את המחשבות של התשובות לאפיון ולכן אני לא יודע מהיכן להתחיל

להגיד שההשאלות קשות ז נחמד
עכשיו תשב מול עצמך ותענה כדי שנוכל לעזור כי ישנם אלפי פתרונות והתשובות יכוונו לפתרון שמתאים לך
לצפיה ב-'התשוה שונה לחלוטין אם למשל מותקן אקסל או לא '
התשוה שונה לחלוטין אם למשל מותקן אקסל או לא
09/03/2011 | 05:15
3
36
התשובה שונה לחלוטין אןם רוצים קובץ CSV או קובץ אקסל וכן הלאה
לצפיה ב-'לא מותקן אקסל על השרת'
לא מותקן אקסל על השרת
09/03/2011 | 12:47
2
37
כמו כן אני רוצה שאם ללקוח יש בבית אקסל אז הוא יוכל ללחוץ על הקישור באתר וכל המידע יעבור אליו ישירות לאקסל במחשב שלו
לצפיה ב-'ייצוא לאקסל'
ייצוא לאקסל
12/03/2011 | 02:42
1
61
לצפיה ב-'הנה פה'
הנה פה
12/03/2011 | 02:43
56
http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=65
אפשר גם לשלב Force Download...


Response.AddHeader "Content-Disposition","attachment; filename=myExcelFile.xls"
לצפיה ב-'בעיה בASP ואקסס בתצוגת UTF8'
בעיה בASP ואקסס בתצוגת UTF8
09/03/2011 | 08:55
3
28
שלום לכולם.
יש לי בעיה בקבלת נתונים מקבצי אקסס שמופיעים כמו ג'יבריש
לאחר שהגדרתי את קבצי הASP כמותאמים ל UTF8.
(הגדרה בקוד ושמירת הקבצים כמסמך נווטפד מותאם UTF8)
מישהו מכיר פתרון לזה?
תודות.
לצפיה ב-'תבדוק 2 דברים'
תבדוק 2 דברים
09/03/2011 | 11:28
14
1. שההגדרת בקוד

Session.Codepage = 65001


2. למה לעזאזל אתה משתמש באקסס?
לצפיה ב-'אקסס עובד ביוניקוד'
אקסס עובד ביוניקוד
13/03/2011 | 02:06
1
21
אז הבעיה זה בהגדרות שלך.

בלי קוד, קשה לנחש....

תעשה ניסוי קטן, צור קובץ ASP חדש ושמור אותו ב-65001 Codepage:


<%@Language = VBScript Codepage = 65001 %>
<%
Response.CharSet = "utf-8"
%>


ופה תבצע את השליפה וההצגה.

ד"א אם כל הטקסט בעברית בדף נשלף מה-DB לא צריך לשמור אפילו את הדף בקידוד UTF-8.
לצפיה ב-'צריך לשמור'
צריך לשמור
15/03/2011 | 14:52
14
אחרת ג'יבריש.
יש לך אולי פתרון לבעיה שטקסט שנשלח באובייקט טופס
מתקבל שלא כהלכה?
לצפיה ב-'מחפש מתכנת/ת asp/asp.net למשרה מלא/חלקית'
מחפש מתכנת/ת asp/asp.net למשרה מלא/חלקית
09/03/2011 | 11:19
92
רצוי אנשים שגרים באיזור השרון.
yadin@blacknet.co.il
www.blacknet.co.il

לצפיה ב-'עזרה בתכנות בMVC'
עזרה בתכנות בMVC
08/03/2011 | 12:11
2
30
אני צריכה לבנות אתר ב MVC
אני רוצה להוסיף את האפשרות לשמירת תמונות ב DB והצגתן באתר  ( ואפשרות שמשתמשים יוכלו להעלות תמונות תלבד והן ישארו ב  DB)
איך אפשר לעשות את זה ?
לצפיה ב-'מהיכן להתחיל ?!? זו שאלה של אפיון מלא'
מהיכן להתחיל ?!? זו שאלה של אפיון מלא
09/03/2011 | 05:12
16
תתחלי משלב אחרי שלב ותספרי היכן נתקעת
והתשובה היא כמובן שאפשר לעות את זה עם כל שפה של דוט נט
מה לענות לשאלה כל כך כללית פרט לתשובה כל כך כללית?!?

הדרך היא להתחיל ב:
תפרקי את הבעיה לרכיבים שלה
תבני לעצמך שלבים של מה המשתמש רואה = ממשקים
תחילי לפתח ממשק אחרי ממשק וכשיש בעיה ספציפית אנחנו כאן לעזור
לצפיה ב-'MVC זה תיאור אבסטרקטי לשיטת עבודה'
MVC זה תיאור אבסטרקטי לשיטת עבודה
13/03/2011 | 02:09
21
Model View Controller וניתן לממש זאת בכל שפה.

אם את מתכנתת ב-DOT NET פני לפורום 831 אם ב-ASP קלאסי או בטכנולגיית WEB MATRIX החדשה של מייקרוסופט אז נוכל לעזור.
לצפיה ב-'אירוח בנושא חוויית משתמש'
אירוח בנושא חוויית משתמש
08/03/2011 | 16:10
9
אחה"צ טובים

רציתי להזמין אתכם לאירוח שעשוי לעניין רבים מכם.

ליאור יאיר, מקים בית הספר לחווית המשתמש של נטקראפט (NETCRAFT ACADEMY), החברה המובילה בתחום חוויית המשתמש, יגיע מחר בשעה 19:00 להתארח בפורום עבודה בהיי-טק ולענות על שאלות שמעסיקות עובדים רבים בתחום:

מה צריך כדי להיות מומחה חווית משתמש?
מי מתאים לתפקיד?
איך נכנסים לעבוד בעולם הזה?
איך אפשר לשפר את האתר שלי?

כמו כן, ליאור יוכל לחוות דעתו על אתרים שבניתם ולתת עצות בנוגע לשיפור חוויית המשתמש בהם.

אתם יותר ממוזמנים לשרשר את שאלותיכם כבר מעכשיו
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?For...
לצפיה ב-'אחסון code behind בחינם'
אחסון code behind בחינם
08/03/2011 | 13:07
11
מישהו מכיר אתר איחסון חינמי
בו אוכל לאחסן קוד c# שיעבוד כל זמן שהאתר פועל
(לא חייב להיות לו GUI), רק שרת שיריץ את הקוד שלי כל הזמן.

קוד ממש משש קטן, שרק אמור לשלוח לי התראה למייל.
לצפיה ב-'שמירת רשימה שנבחרה'
שמירת רשימה שנבחרה
06/03/2011 | 17:29
3
12
שלום!
עשיתי לי שתי רשימות, האחת מלאה בשמות והשניה ריקה.
המשתמש בוחר את השמות שהוא רוצה על ידי העברה לרשימה השניה.
לאחר מכן המשתמש לחוץ על הכפתור 'שמור' שמבצע submit של הטופס.
בדומה לזה: http://www.plus2net.com/javascript_tutorial/list-m...

השאלה: כיצד אני יכול לדעת בדף ה-ASP שלי שקלט את הטופס, אילו שמות נמצאים שם? הרי המשתמש לא סימן את השמות שברשימה השניה.

(חשבתי על אפשרות שהלחיצה על 'שמור' תבצע "בחירה" של הרשימה שניה על ידי פונקציית Javascript ורק אז תבצע שליחה בפועל. אשמח לשמוע פתרון יותר מעניין).

לצפיה ב-'הפתרון שלך יעבוד'
הפתרון שלך יעבוד
06/03/2011 | 18:19
2
6
אני הייתי מעדיפה לעדכן שדה נסתר כל פעם שהמשתמש מעביר רשומה לכיוון כלשהו, כך שבסוף תהיה לך רשימה מופרדת בפסיקים של כל ה-ID שהמשתמש בחר, וזה השדה שתקבל בשרת.
לצפיה ב-'מורכבות הניהול'
מורכבות הניהול
07/03/2011 | 08:46
1
7
העניין הוא שיש חשיבות לסדר, והמשתמש יכול לשנות את המיקום של השמות שהוא העביר לרשימה השניה על ידי חיצים מעלה ומטה.
דבר זה מקשה על ניהול הרשימה שהצעת.
(בנתיים, כנראה, אשאר עם הפתרון שלי... אלא אם תהיה הצעה נוספת)
לצפיה ב-'דווקא אהבתי את הרעיון שלך אבל אם בכל זאת אתה'
דווקא אהבתי את הרעיון שלך אבל אם בכל זאת אתה
08/03/2011 | 11:44
6
רוצה פתרון נוסף אז אפשר גם לעבוד בשיטה שהציעה ילדה על ידי שימוש בשדה נסתר + במקום לעבוד עם שדה של רשימה לעבוד עם שדה בתוך שכבה (ככה אני עבדתי והוספתי אפשרות של גרירה של אובייקטים בשכבה כדי לכבוע את הסדר + גרירה מהשכבה השמאלית לימנית ולא רק על ידי הפעלה באמצעות כפתורים). הרבה יותר קל לעצב תוכן של שכבה מאשר תוכן של שדה בחירה בטופס


חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ