לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1040510,405 עוקבים אודות עסקים

פורום צליאק

שלום וברוכים הבאים לפורום צליאק בתפוז!הפורום פתוח לכל מי שאבחנו אצלו צליאק, למי שרוצה ללמוד על המחלה, למי שרוצה ללמוד על ההתמודדות, ובעצם לכל אחד שיכול למצוא פה עניין. כולם מוזמנים להעשיר את הפורום בידע שלהם - על מתכונים, על מוצרים, על דרכי אבחון, על דרכי התמודדות בגילאים שונים, על התמודדות עם המשפחה והסביבה - לכל הנושאים האלה הפורום ישמש כבית חם ונטול גלוטן.השתתפות נעימה!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום צליאק

שלום וברוכים הבאים לפורום צליאק בתפוז!הפורום פתוח לכל מי שאבחנו אצלו צליאק, למי שרוצה ללמוד על המחלה, למי שרוצה ללמוד על ההתמודדות, ובעצם לכל אחד שיכול למצוא פה עניין. כולם מוזמנים להעשיר את הפורום בידע שלהם - על מתכונים, על מוצרים, על דרכי אבחון, על דרכי התמודדות בגילאים שונים, על התמודדות עם המשפחה והסביבה - לכל הנושאים האלה הפורום ישמש כבית חם ונטול גלוטן.השתתפות נעימה!
הוספת הודעה

צרף
תמונה וידיאו קובץ
קבצים המצורפים להודעה

x
הודעה מהנהלת הפורום
הודעות מנהלתיות לגולשים חדשים וותיקים - ממש ממש כאן!
המשך >>

לצפיה ב-' מחכים לכם בפורומים תיירותיים חדשים '
מחכים לכם בפורומים תיירותיים חדשים
16/10/2017 | 15:55
1
 
מתכננים טיול בחו"ל
רוצים להתייעץ עם מדריך טיולים שייתן לכם את כל הטיפים השווים
 
אתם מוזמנים לפורומים החדשים שלנו 
 
פורום חדש על המדינות הבלטיות לתכנן טיול בצפון-מזרח אירופה
 
בואו לברר על האטרקציות הכי שוות בפורום טיולים באירופה
 
הודו, נפאל, הפיליפינים... אתם מוזמנים לפורום המזרח הרחוק לשאול הכל
 
טיול לכבוד הפנסיה? טיול אחרי צבא? ירח דבש? הכל בפורום דרום ומרכז אמריקה
 
רואים רק לבן בעיניים? פורום חופשות סקי הוא הפורום שלכם
 
 
המשך גלישה נעימה
לצפיה ב-'אומגה 3 - ללא גלוטן - השוואת מוצרי סרדינים'
אומגה 3 - ללא גלוטן - השוואת מוצרי סרדינים
03/10/2017 | 12:29
21
ראשית - על הסגולות של אומגה 3
ואז על השוואת המוצרים הקיימים
 
אומגה 3  היא רכיב תזונתי חשוב שמונע קרישי דם, והיצמדות טסיות דם, מונעות כאבים והיווצרות תהליכים דלקתיים. מפחיתות תנגודת לאינסולין.
משמשת להקלה במגוון רחב של מחלות, לדוגמא: הפרעות קשב וריכוז, אי פריון, אלרגיות, מחלות אוטואימוניות, אלצהיימר, דמנציה
 
 "עבור החולים במחלות מסוימות כמו דלקות מפרקים", אומר ד"ר בר,
"אומגה 3 היא ממש כלי טיפולי. להבדיל מתרופות נוגדות דלקת אחרות, היא נטולת תופעות לוואי, גם כשמדובר בריכוזים גבוהים,
 
לא דווח על רעילות כתוצאה מנטילה עודפת \ מוגזמת של אומגה 3.
 
השוואת מוצרים:
ווילי פוד - סרדינים בשומן צמחי
כמות האומגה 3 הגבוהה ביותר 3.2
טריות ופג תוקף 3 שנים
מחיר 3 ב 10
טעם: לא טעים לבד, טעים מאוד רק לצד לימון \ סלט עם רטבים \ טחינה
 
שדות - סרדין מרוקאי
כמות אומגה 3 - 2.8
טריות ופג תוקף : שנתיים
מחיר 5 לאחד - 3 ב 12
טעם: טעים מאוד - הכי טעים
 
סרדינים בשמן חמניות של  -   - SEASON
זהו גם סרדין ממרוקו - ועל האריזה מופיע מפורשות ללא גלוטן !
כמות אומגה 3 -  [ 1.1
טריות ופג תוקף: 3 וחצי שנים
מחיר:  4 ב 12
טעם: טעים מאוד - די דומה לטעם של "שדות סרדין מרוקאי"
אך עם כמות אומגה 3 שהיא קרובה מעט פחות מההמלצה היומית
 
 
 
 
לצפיה ב-'הייתכן? זהו קישור למאמר על הגלוטן מדבר על צליאק לעומת רגישות'
הייתכן? זהו קישור למאמר על הגלוטן מדבר על צליאק לעומת רגישות
28/09/2017 | 20:00
1
299
יש לי ילדה שמגיל קטן אנחנו בסיפור. עברה לפחות 3 ביופסיות. לאחר 2 ביופסיות שהראו שאין דלקת ממשית אך בדיקות הדם הראו אלרגיה פנינו גם לבדיקה גנטית שהראתה נוכחות DQ8 התחלנו 5 שנים ללא גלוטן, למרות הבלבול. ואז ניסינו לחזור לגלוטן ל3 חודשים ואז היה הליקובקטר וכאבי בטן. עשינו ביופסיה שלישית ונאמר שיש דלקת. בתי חזרה להמנע מגלוטן שוב. אני שוב תוהה. נתקלתי בכתבה הזו ואשמח לקרוא דעות. תודה.
לצפיה ב-'כמה שטויות ואיזה בילבול....'
כמה שטויות ואיזה בילבול....
29/09/2017 | 22:02
37
ראשית- האם התיעצתם עם רופא מומחה ? גסטרו? מקוה מאד שכן
 
שנית- יש הבדל בין אלרגיה לבין מחלה אוטואימונית ( צליאק היא מחלה אוטואימונית)
רגישות לגלוטן זו ״ המצאה״  של העשור האחרון, שאין עליה קונצנזוס מדעי.
 
הליקובקטור לא קשור לאף אחד מהמקרים.
 
על מנת לאבחן צליאק צריך קודם כל להיות במצב שבו אוכלים גלוטן. המנעות מגלוטן עשויה לתת תשובה שלילית שגויה. לכן חשוב מאד לאכול כרגיל עד לבדיקות.
 
בדיקות לצליאק  - ראשית נוגדנים בדם, אחכ ביופסיה מהמעי הדק.
 
בדיקה גנטית לא מראה אם יש או אין צליאק, אם היא חיובית זה אומר שמי שנושא את אחד מהגנים עשוי לחלות בצלײַאק במהלך חייו. ( לא חובה, אבל יש סיכוי ) ולכן מומלץ להיות במעקב שנתי, או דו שנתי עם בדיקות דם, וכמובן עם יד על הדופק אם יש שינויים ( כאבי בטן, שילשולים וכו.)
 
לרגישות לגלוטן אין שום בדיקות, ואנשים מחליטים על דעת עצמם להמנע מגלוטן, שזה עשוי להיות בסדר, או לא ( אם כן יש איזה בעיה ולא בדקו לעומק, זה עשוי להיות בעייתי )
 
לכן, לעשות את הדברים עפ הסדר, לגשת לרופא ,לעשות בדיקות כמו שצריך, לא לעשות יו- יו. עם ובלי גלוטן, זה רק משגע את המערכת....
לצפיה ב-'חוץ מבננות - מה אפשר לאכול בטיול בכל מקום עולם ? '
חוץ מבננות - מה אפשר לאכול בטיול בכל מקום עולם ?
29/09/2017 | 19:57
2
42
יש לכם טיפים מה לקחת איתכם ומה אפשר להשיג בכל מקום בעולם
ובכלל בנושא של טיול עם צליאק בעולם ? איפה מומלץ ?
 
אני אשמח לקבל טיפים לטיול של כמה ימים, שזה קצת שונה ואפשר
להיסחב עם דברים מהבית, אבל תכלס אני ממש רוצה
לנסוע לתקופה של חודש חודשיים לראות עולם ואשמח לטיפים לשהות ארוכה
מחוץ לישראל - ללא גלוטן וכל הדברים שאנחנו רגילים עליהם כולל אורז וקיטניות של מיה שממש אין בחו"ל
 
אני לגמרי על זה והתחלתי לעשות השוואות
 
 
אירופה
וארנה, בולגריה           2 ש 35 ד       וויז אייר
סופיה, בולגריה           2 ש 45 ד       בולגריה אייר, אל על, וויז אייר
בודפשט, הונגריה        3 ש 30 ד       אל על, וויז אייר
דברצן, הונגריה         3 ש 25 ד        וויז אייר
בוקרשט, רומניה         2 ש 50 ד       אל על, טארום, וויז אייר,
ברצלונה, ספרד          4 ש 45 ד       אל על, ויולינג איירליינס, ארקיע

ירוואן, ארמניה          2 ש 25 ד        גאורגיאן איירווייז
ליובליאנה, סלובניה     3 ש 35 ד     אדריאה איירווייז, אל על
ליון, צרפת               4 ש 45 ד      טרנסביה פראנס
מילאנו, איטליה        4 ש 10 ד      אל על, איזי ג'ט, ארקיע
סוצ'י, רוסיה             2 ש 35 ד      אוראל איירליינס
 
אסיה
בנגקוק, תאילנד          11 ש 15 ד     אל על
בייג'ינג, סין                9 ש 25 ד       היינאן, אל על
מומבאי, הודו           8 ש 5 ד       אל על
ברה"מ לשעבר
מוסקבה, רוסיה        4 ש 5 ד           איירופלוט, אל על, אוראל איירליינס
סנקט פטרבורג, רוסיה     4 ש 45 ד       איירופלוט, אוראל איירליינס
קייב, אוקראינה       3 ש 20 ד      יוקריין אינטרנשיונל, אל על, יאן אייר
אודסה, אוקראינה         2 ש 40 ד      יוקריין אינטרנשיונל, אל על, יאן אייר
דניפרו, אוקראינה         3 ש 5 ד        יוקריין אינטרנשיונל
ויניצה, אוקראינה        3 ש 15 ד       יוקריין אינטרנשיונל
זפוריז'יה, אוקראינה     3 ש 10 ד       יוקריין אינטרנשיונל
חרקוב, אוקראינה       3 ש 20 ד       יוקריין אינטרנשיונל
לבוב, אוקראינה        3 ש 30 ד        יוקריין אינטרנשיונל
טביליסי, גאורגיה        2 ש 35 ד       גאורגיאן איירווייז, אל על, ארקיע
בתומי, גאורגיה          2 ש 20 ד        גאורגיאן איירווייז, אל על
 
מינסק, בלארוס           3 ש 45 ד       בלאביה, ארקיע
קישינב, מולדובה        2 ש 30 ד       טאנדם ארו
 
 
באקו, אזרבייג׳ן           3 ש 35 ד       אזרבייג'ן האבה יולארי
אדיס אבבה, אתיופיה    4 ש 40 ד       אתיופיאן איירליינס
לרנקה, קפריסין        שעה 0 ד      טוס איירווייז, ארקיע, איג'יאן
פראג, צ׳כיה           4 ש 10 ד        סמארט ווינגס, אל על, וויז אייר
 
 
 
 
 
 
לצפיה ב-'לא עובד ככה.... תגיד לאן ואז אפשר יהיה לעזור'
לא עובד ככה.... תגיד לאן ואז אפשר יהיה לעזור
29/09/2017 | 21:52
27
יש מקומות בעולם שאין בעיה להסתדר, לא צריך לקחת כלום מכאן.
יש מקומות שיותר בעייתי.
בכל מקרה, גם במקומות שיותר בעייתי, ניתן להסתדר .
 
אם תגיד לאן חשבת יהיה הרבה יותר קל לעזור.
לצפיה ב-'אירופה הכי קלה מבחינת סטנדרטים, דרא"פ מעולה לסימון מוצרים. '
אירופה הכי קלה מבחינת סטנדרטים, דרא"פ מעולה לסימון מוצרים.
05/10/2017 | 12:27
14
בכל 28 מדינות האיחוד האירופאי יש חובת יידוע על 14 אלרגנים עיקריים כולל גלוטן על כל מוצר קנוי ברשימת המרכיבים וכן בכל מנה בתפריט מסעדות. התוצאה היא שאפשר לאכול בבטחה אף שאין חובה כלשהי לספק מזון ללא גלוטן אלא רק לדעת באילו מנות הוא נכלל ועלול להכלל עקב זיהום משני. התוצאה היא מודעות לעניין ובדרך כלל יש גם מנות ללא גלוטן ואפילו מוצרים ייעודיים - קשה למצוא מסעדה איטלקית בלי פסטה ללא גלוטן למשל. הקאצ' האירופאי הוא שכל המידע הכתוב הוא בשפת המדינה בה את/ה נמצא וכדי לקרוא אריזה צריך ללמוד 5-6 שמות מרכיבים (חיטה, קמח חיטה, שעורה, מאלט שעורה, שיפון, כוסמין). כשיש גלוטן כתוב רק המרכיב, כיש חשש כתוב "עלול להכיל: גלוטן" והמילה גלוטן שי דומה בכל השפות (אך ביוון, קפריסין ובולגריה יש א"ב לא לטיניים).
 
בדרא"פ אינני יודע מה המצב במסעדות אבל על אריזות מזון מציינים את האלרגן ליד שם המרכיב:  " גבינה (לקטוז), חיטה (גלוטן)..." לדעתי זו שיטה יעילה יותר אפילו באנגלית כי פשוט מחפשים מילה אחת. הסיבה לכך שהשיטה הדרום אפריקנית עדיפה מהאירופאית היא שבדרא"פ אנגלית היא שפה שניה עבור צרכנים רבים (שחורים ולבנים כאחד, מוצרים רבים אינם כוללים כיתוב לא באפריקאנס ולא בזולו) ולכן ציון שם האלרגנים כלול ליד שמות המרכיבים.
 
ככלל קל יותר בארצות בהן סימון ויידוע היא חובה חוקית ולא "טובה" שעסק כזה או אחר עושה על דעתו ולפי פרשנותו. אינני יודע מה הסטנדרט באמריקה ואני מקווה שגולשים אחרים יסבירו מהם הסטנדרטים במקומות אחרים.
 
לגבי להביא: חברת Schär היא חברה איטלקית מדרום טירול ויש לה מתחרים רבים באירופה. אם את/ה מחבב/ת תחליפי לחם ומאפים יש מצב שתחזיר/י לארץ מזוודה או חצי מזוודה של מוצרים מאירופה, שניתן לקנות אותם בכל סופרמרקט גדול.
לצפיה ב-'נקטר תפוזים של יפאורה תבורי'
נקטר תפוזים של יפאורה תבורי
29/09/2017 | 12:12
31
היי, האם מישהו יודע אם הנקטר ללא גלוטן? אפיתי להיום עוגת תפוזים וקניתי את הנקטר. בעלי עם צליאק
לצפיה ב-'מתכון קרפלאך (כיסוני בשר) - ללא גלוטן - יש קמחים אחרים ?'
מתכון קרפלאך (כיסוני בשר) - ללא גלוטן - יש קמחים אחרים ?
27/09/2017 | 13:35
2
42
מצאתי את המתכון הבא לקרפלך ללא גלוטן
מישהי יכולה להגיד לי שיש אולי קרפלך שאפשר לעשות עם קמחים אחרים ?
כמו קמח תמי או קמחים אחרים ללא גלוטן ?
 
קרפלאך (כיסוני בשר)  - ללא גלוטן
קרפלאך ללא גלוטן (כיסוני בשר) - מאכל אשכנזי מסורתי ליום הכיפורים וראש השנה, מידי שנה הייתה אימי עומדת ומכינה עשרות של כיסוני בשר לפני ראש השנה ואני עמדתי ליד הסיר וחיסלתי אחד אחר השני...
מצרכים לבצק  :
2 ביצים גדולות מספר 1
1/2 כפית מלח
1/2 כוס קמח טפיוקה
1/2 כוס קמח נטול גלוטן
1/4 כוס קמח תפו"א
כף שמן קנולה
אופן ההכנה :
מערבבים את כל המצרכים במעבד מזון עם להב - עד לקבלת כדור בצק.
מצרכים למילוי בשר :
1/2 קילו בשר טחון
2 בצלים בינוניים
1/3 כוס שמן קנולה
1 כפית שטוחה מלח
1/4 כפית פלפל שחור טחון
אופן ההכנה :
קוצצים את הבצל ומטגנים אותו היטב בשמן עד לקבלת גוון חום.
מוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים ומערבבים כך שהבשר יהיה מפורר .
מבשלים עד שנגמרים כל המים.
מקררים וטוחנים במעבד מזון עד לקבלת עיסה.
שלב 1 :  לוקחים כפית מהבצק ובידים מקומחות מתחילים לפתוח אותו לעיגול דק .
שלב 2 : מניחים במרכז הבצק כפית מהמילוי של הבשר.
שלב 3 : מקפלים את הבצק וסוגרים את הקצוות.
שלב 4 : מניחים את הקרפלאך (כיסוני הבשר) המוכנים על צלחת מקומחת (קמח טפיוקה)
שלב 5 : מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הקרפלאך (כיסוני בשר), (בערך דקה אחרי שהם צפים)
שלב 6 : שהקרפלאך מוכנים משמנים אותם קצת על מנת שלא ידבקו.
חג שמח ושנה טובה  ......
לצפיה ב-'קמחים ללא גלוטן - יש עוד סוגים שלא מופיעים כאן ? '
קמחים ללא גלוטן - יש עוד סוגים שלא מופיעים כאן ?
27/09/2017 | 13:38
19
קמחים נטולי גלוטן: הרשימה המלאה
 
כל מה שרציתם לדעת על קמחים המיוצרים מקטניות – דוגמת קמח סויה וחומוס; קמחי מדגנים שאינם מכילים גלוטן – כמו קמח קינואה, כוסמת ותירס; קמחי זרעים כמו קמח שקדים ופשתה,


• קמח שקדים – קמח זה עשוי משקדים מולבנים וטחונים ומשמש מרכיב בלחמים, בעוגות ובקינוחים.

• קמח אמרנט – קמח בעל טעם מיוחד שמומלץ לשימוש בשילוב עם קמחים אחרים להעשרת הערך התזונתי. בצורתו הגרגרית, ניתן להוסיפו למרקים או לתבשילי קדרה או לבשל אותו כדייסה חמה. 

• קמח אפונה או חומוס – קמח פופולארי במטבח המזרח תיכוני. רבים משתמשים בו בשילוב עם פול/קמח פול. ניתן להשיגו בשווקים ובחנויות למזון הודי, כמו גם בחנויות הטבע והבריאות. תוכלו גם להכין קמח כזה בעצמכם. קלו קלות גרגרי חומוס מיובשים וטחנו אותם במערבל או במעבד מזון עד שהתערובת תגיע למרקם של קמח.

• קמח כוסמת (סובה) – דגן בעל טעם ייחודי שמומלץ לאפייה מהירה וללחמי שמרים. ניתן להחליפו בסוגי קמח אחרים.

• גריסי כוסמת – אלה הם זרעי כוסמת מקולפים שניתן לאדות אותם, לבשל כמו אורז או להכין מהם דייסה חמה. כמו כן, ניתן אפילו לטחון אותם בבית לקמח.

• גרגרי כוסמת – גרגרי כוסמת קלויים יכולים לשמש בסיס לדייסה או כתוספת.

• קמח תירס – גרגרי תירס גרוסים גס או דק, להבדיל מקמח תירס (קורנפלור)  שהוא תירס גרוס לאבקה דקיקה. השתמשו בו לאפיית לחם תירס. ניתן להשיגו ברשתות השיווק הגדולות.

• קמח פול – קמח שמקורו בפול. רבים מערבבים את הקמח הזה עם קמח חומוס. זהו תחליף איכותי לקמח מחיטה מלאה.

• קמח זרעי פשתה – קמח עשיר בשומן, בסיבים וברכיבים תזונתיים. השתמשו בכמות קטנה להעשרת הטעם ולתוספת סיבים תזונתיים.

• דוחן – גרגרי דוחן קלופים ניתנים לבישול כדייסה חמה או כתוספת. כמו כן, ניתן להוסיף אותם למתכוני לחם להעשרת הפריכות. אפשר להשיג דוחן בצורת זרעים, גרגרים תפוחים (כמו אורז תפוח) או קמח בשווקים ובחנויות לממכר מזון הודי או בחנויות טבע.

• קמח תפוחי אדמה – השתמשו בו להכנת לחם, חביתיות ואפיפיות (ופל בלגי) או כחומר מעבה לרטבים ומרקים.

• קינואה – הקינואה היא אחד הדגנים העתיקים ביותר. היא עשירה בחלבונים, בסידן ובברזל. ניתן להשתמש בקמח קינואה במקום מחצית מכמות הקמחים במתכונים רבים, או כתחליף מלא לקמח חיטה במתכוני עוגות ועוגיות ואפילו בכמה מהלחמים. כמו כן, אפשר להשיג קינואה בצורת פתיתי דגנים (כמו פתיתי חיטה) או כגרגרים. ניתן לבשלם בצורת דייסה או כתוספת.

• אורז – סביר להניח שאתם כבר אוכלים אורז, בצורתו הלבנה או המלאה. ניתן להשיג גם קמח אורז (לבן או חום), שמהווה מרכיב עיקרי ברבים מהמתכונים ללחם נטול גלוטן. ניתן למצוא גם אורז תפוח נטול גלוטן ודייסה להכנה מהירה על בסיס אורז.

• קמח דורה – לקמח זה יש טעם משובח (בדומה לחיטה) וערך תזונתי גבוה. ניתן להשתמש בקמח דורה כתחליף לקמח חיטה להכנת עוגות, לחמים ודברי מאפה שונים. מכיוון שהוא נוטה להתפורר במהירות, עדיף להשתמש בו בשילוב עם קמחים אחרים, כמו קמח אורז. ניתן להשיג קמח דורה בשווקים ובחנויות לממכר מזון הודי.

• קמח סויה – קמח שעשוי מפולי סויה טחונים. יש לו טעם ייחודי וניתן לשלבו עם סוגים אחרים של תחליפי קמח חיטה. קמח סויה משמש גם לריכוך בצקי לחם. לקבלת לחם אוורירי יותר, נסו להוסיף 1 כף קמח סויה לכל כוס קמח.

• קמח טפיוקה – קמח זה אינו עשוי מדגנים, אלא משורש היוקה (קסאבה). זהו קמח לבן עמילני ומעט מתוק. השתמשו ב-½ כוס לכל היותר לכל מתכון, כדי להמתיק לחמים שעשויים מקמח אורז או דוחן. ניתן להשיגו בשווקים ובחנויות הטבע והבריאות.

• טף – דגן אתיופי עדין ואיכותי. בצורתו המבושלת הוא דומה לדייסת סולת. ניתן לטחון אותו לקמח דק מאוד, המשמש להכנת מאכל מסורתי אתיופי – לחם ספוגי ושטוח שנקרא אינג'רה.

• קמח בטטות – קמח זה יכול לשמש להכנת עוגיות, ציפוי לעוגה ומוצרי מאפה נוספים.
לצפיה ב-'הכי קל לקחת מתכון שאת מכירה ואוהבת ( עם גלוטן )'
הכי קל לקחת מתכון שאת מכירה ואוהבת ( עם גלוטן )
28/09/2017 | 05:56
22
ולהמיר את הקמח הרגיל בתערובת מוכנה ללא גלוטן ( מה שאת מעדיפה- תמי, כרגיל, וכו )
לצפיה ב-'רשימת רשתות הסעדה ומזון - עם אוכל ומנות ללא גלוטן '
רשימת רשתות הסעדה ומזון - עם אוכל ומנות ללא גלוטן
27/09/2017 | 11:29
2
68
אולי נבנה רשימה של רשתות מזון
ורשתות של מסעדות שיש בהם מזון ללא גלוטן ?
 
מתחילה:
 
רשתות מזון:
שופרסל, אושר עד, רמי לוי
 
מסעדות ובתי קפה 
קופיקס
 
פלאפל בריבוע
 
אגאדיר
מוזס 
 
יש עוד ? פיצה למשל ?
 
 
לצפיה ב-'בתי קפה, מסעדות איטלקיות הודיות סיני ללא גלוטן '
בתי קפה, מסעדות איטלקיות הודיות סיני ללא גלוטן
27/09/2017 | 14:23
40
מסעדות איטלקיות:
לה לזניה – מסעדה איטלקית ידידותית במיוחד לצליאקים. במסעדה תפריט מיוחד שכולו ללא גלוטן, הכולל פסטות, פיצות, לזניות, פטוצ'יני, ניוקי, ברוסקטות ומגוון קינוחים (כשר).
פרטים: דיזנגוף 177, תל-אביב, טלפון: 03-5230037
פסטה'לה – במסעדה מבחר פסטות טריות ברטבים שונים ללא גלוטן, שניתן לאכול במסעדה או לרכוש באריזות הביתה (לא כשר).
פרטים: השריג 2, בנימינה (מרכז מסחרי "של"), טלפון: 077-2011115
נונו – ניתן להזמין חלק מהמנות שבתפריט המסעדה בגירסה נטולת גלוטן, כולל סלטים, פסטות ופיצות (לא כשר).
פרטים: ז'בוטינסקי 2, הוד השרון, טלפון: 09-8353600
אגס ותפוח – מסעדה צמחונית חלבית, בה ניתן להזמין מנות מיוחדות ללא גלוטן, ביניהן: סלטים, פולנטה, פיצה ופסטות במגוון רטבים (כשר למהדרין).
פרטים: כיכר ספרא 6, ירושלים, טלפון: 02-6230280
מסעדות בשרים ודגים:
מוזס – מסעדה מאוד ידידותית לחולי צליאק, המחזיקה מגוון רחב של מנות ללא גלוטן, ביניהן: סאמר רולס, המבורגרים בלחמניות ללא גלוטן, עופות, דג, סטייק, כריכים, סלטים ומגוון קינוחים (לא כשר).
פרטים: הברזל 26, רמת החי"ל, תל אביב, טלפון: 03-6494747 (למסעדה סניפים נוספים באשדוד, פתח תקווה, ירושלים, ראשון לציון, כפר סבא, אילת ועוד, ויש לבדוק מראש לגבי התפריט בכל סניף)
אורי בורי – מסעדת הדגים הוותיקה בעכו, של השף אורי ירמיאס. במסעדה ניתן למצוא כמעט את כל המנות המופיעות בתפריט בגרסה ללא גלוטן (רבות מהן נטולות גלוטן גם לפי המתכון המקורי) – מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים (לא כשר).
פרטים: ההגנה 2, עכו, טלפון: 04-9552212
הלנה בנמל – מסעדת תיירים על חופה של קיסריה, בעלת תפריט מגוון הכולל מנות מפנקות ללא גלוטן, כמו דגים, בשרים וסלטים (לא כשר).
פרטים: נמל קיסריה, טלפון: 04-6101018
אצל הטורקי – פותחים שולחן עם בשרים, שיפודים, שווארמה, סלטים ותוספות, עם מגוון רחב של מנות לצליאקים, כולל פיתות ללא גלוטן (כשר).
פרטים: הראשונים 2, אור יהודה, טלפון: 03-5331352
 
מסעדות אסיאתיות וסושי:
ג'ירף – ניתן להזמין את המנות בתפריט עם סויה נטולת גלוטן וכן קיים מגוון קינוחים מעניין ללא גלוטן (לא כשר).
פרטים: ניתן למצוא את סניפי המסעדה באילת, תל אביב, רמת החי"ל, חיפה הרצליה ובצומת בני דרור.
אובן קובן – מסעדת אוכל רחוב יפני מודרני, המחזיקה בתפריט שלם ללא גלוטן, הכולל סלטים, נודלס, מנות אורז וקינוח (לא כשר).
פרטים: הארבעה 16, תל אביב, טלפון: 03-6776888
אקא – מסעדה אסייאתית עם תפריט מגוון ביותר, וניתן להזמין נודלס, סושי וקינוחים ללא גלוטן (לא כשר).
פרטים: נחל זוהר 22, מודיעין, טלפון: 08-9717993
מסעדות אוכל ביתי וישראלי:
הום מייד – מסעדה-מעדניה של השף רועי טל, שבתפריטה תוכלו למצוא מגוון תבשילים ביתיים ללא גלוטן.
פרטים: הנציב 18, תל אביב, טלפון: 03-6248111
פלאפל 4 טעמים (המושבה) – כדורי פלאפל ב- 4 טעמים המטוגנים בנפרד, ומוגשים בתוך לאפה ללא גלוטן בהכנה ביתית (כשר).
פרטים: הרצל 192, רחובות, טלפון: 08-9466066
מסעדות הודיות:
טנדורי – תפריט שלם ללא גלוטן, סלטים, מרקים, בשרים, תבשילי אורז, מנות צמחוניות וטבעוניות וקינוחים, כולל לחם ללא גלוטן (לא כשר).
פרטים: לרשת סניפים בתל אביב והרצליה.
קוהינור – מסעדה כשרה מבית טנדורי, עם תפריט נפרד ללא גלוטן, הכולל סלטים, מרקים, בשרים, תבשילי אורז, מנות צמחוניות וטבעוניות וקינוחים, כולל לחם ללא גלוטן (כשר).
פרטים: שמאי 13, ירושלים, טלפון: 02-9400444
בתי קפה ופינוקים:
בית הפנקייק המקורי – לכל מי שמתגעגע לטעם של פנקייק עסיסי, כאן תמצאו פנקייקים מעולים, מתוקים ומלוחים, ללא גלוטן ועם מגוון תוספות (חלבי, לא כשר).
פרטים: התערוכה 3, נמל תל אביב, טלפון: 03-5083611
מאפיית פרי גלוטן – מאפיה חיפאית המציעה מגוון רחב של מאפים ללא גלוטן – לחמים, לחמניות, פוקצ'ות, סמבוסק, פיצות, בגטים – לכל מי שמתגעגע לריחו וטעמו של בצק שרק יצא מהתנור… המאפיה מבצעת שליחויות למרכז, בהזמנה מראש.
פרטים: משה דיין 4, חוצות המפרץ, חיפה, טלפון: 04-6332424
גלידריה ארטה – גלידה איטלקית, ביתית ואיכותית מרכיבים טבעיים בלבד, כל הטעמים ללא גלוטן, ניתן להזמין בגביע ללא גלוטן (חלבי, לא כשר).
פרטים: נחלת בנימין 11, תל אביב, טלפון: 055-8954868
קפה לואיז – בית קפה השם דגש על בריאות המנות, ובו ארוחות בוקר, כריכים, טפאסים, סלטים, קיש, מרק, מסאבחה, פסטה ועוד – ללא גלוטן (לא כשר).
פרטים: לרשת סניפים בחיפה, קרית מוצקין, תל אביב, רמת השרון, מודיעין, בנימינה ועוד.
לצפיה ב-'גלידת וניליה'
גלידת וניליה
27/09/2017 | 21:12
17
לצפיה ב-'המלצה: פלאפל מרדכי - ללא גלוטן - במרכז פתח תקווה '
המלצה: פלאפל מרדכי - ללא גלוטן - במרכז פתח תקווה
25/09/2017 | 23:39
9
39
אחד מהדברים שהכי חסרים לי מאז שהתחלתי בתזונה ללא גלוטן
זה כדורי פלאפל, יצא לי ללכת לקנות כדורים בלבד לאחיינית שלי,
וכששאלו למה אני לא קונה יותר לעצמי, סיפרתי שאני על ללא גלוטן
 
האשה שעובדת שם סיפרה שיש להם גם כדורים ללא גלוטן [ אני לא זוכר
אם גם יש להם פיתות ללא גלוטן ] הלכה והביאה כלי נפרד שאיתו הוציאה
ושמה לי כדורים בשקית
 
בגלל שלא כל יום אני בעיר אני קונה כמות שמספיקה לי
גם לסלט של יום המחרת
 
בגדול זה יוצא 5 כדורים ב5 שקל
בגלל שזה רק שקל לכדור פלאפל אני כמובן לוקח יותר
 
בסלטים וכל השאר זה כמובן רק אם מביאים לכם חדש מבפנים
אבל אני פשוט מעדיף לעשות את הסלט בבית ורק לקנות את הכדורים
 
לצפיה ב-'גם בפלאפל אלי הכדורים נטולי גלוטן,'
גם בפלאפל אלי הכדורים נטולי גלוטן,
26/09/2017 | 08:54
1
32
ובחתוכה בסניף ברחוב ההסתדרות יש גם פיתות נטולות.
 
יש מבחר גדול בפתח תקווה...
 
נטלי
לצפיה ב-'פלאפל אלי ללא גלוטן זה ב מוהליבר שמואל 12, פתח תקווה?'
פלאפל אלי ללא גלוטן זה ב מוהליבר שמואל 12, פתח תקווה?
27/09/2017 | 10:57
21
 
אני עובדת 300 מטר משם ואף פעם לא חשבתי אפילו לשאול
אני קונה בחתוכה אבל לפעמים אני חונה יותר קרוב לפלאפל אלי
לצפיה ב-'בפתח תקווה יש הרבה '
בפתח תקווה יש הרבה
27/09/2017 | 09:33
6
34
בפלאפל חתוכה יש להם גם כדורי וגם פיתות ללא גלוטן, ומול בניין העירייה יש מקום שעושה גם פלאפל וגם שווארמה בפיתות נטולות.
לצפיה ב-'איפה יש מול בניין העירייה גם פלאפל וגם שווארמה ? '
איפה יש מול בניין העירייה גם פלאפל וגם שווארמה ?
27/09/2017 | 11:21
4
28
כנראה שהתייאשתי מלחפש מקומות חדשים ללא גלוטן
שנה חדשה זמן למצוא מקומות חדשים ללא גלוטן
לצפיה ב-'בטורקישווארמה מול העירייה. אפילו יש להם לאפה נ"ג'
בטורקישווארמה מול העירייה. אפילו יש להם לאפה נ"ג
27/09/2017 | 11:34
3
19
לצפיה ב-'הולכת עכשיו לאכול ללא גלוטן בטורקישווארמה בפתח תקווה '
הולכת עכשיו לאכול ללא גלוטן בטורקישווארמה בפתח תקווה
27/09/2017 | 13:50
2
24
תודה רבה ! הייתי אוכלת אצלם ואצל שווארמה נדב
הלכתי פעם לשווארמה נדב והוא נתן לי בחמגשית במקום בפיתה
אבל לאכול שווארמה עם לאפה ללא גלוטן ? על זה אפילו לא חלמתי שיש
אני רעבה אז פשוט עפה לשם עכשיו
 
תודה !
לצפיה ב-'האם באמת ניתן לאכול בחוץ? '
האם באמת ניתן לאכול בחוץ?
29/09/2017 | 12:19
1
21
הרי את הלאפה והשווארמה מכינים בסביבת גלוטן, בטח את הלאפה אופים במקום , האם יש להם טבון לחוד? האם אופים יחד עם הפיתות עם גלוטן? איך באמת יכולים להיות בטוחים?
לצפיה ב-'ברוב המקומות האלה הם לא אופים את הדברים במקום '
ברוב המקומות האלה הם לא אופים את הדברים במקום
01/10/2017 | 10:13
22
אלא קונים לאפות/פיתות ללא גלוטן מוכנות מיצרנים אחרים.
 
באופן כללי באכילה בחוץ תמיד קיים סיכון כלשהוא לזיהום משני, כי המקומות לא 100% נטולי גלוטן, אבל במקומות רבים יש להם הבנה טובה של הסכנה הזו, והם מקפידים (משתמשים בכלים נפרדים, לוקחים ממרחים מקופסאות חדשות במקום מאלה שכבר מרחו מהן, מטגנים הכל בשמן נפרד וכו').
במקום כזה, הסיכון יחסית קטן, ולכן רוב חולי הצליאק יקחו את הסיכון.
לצפיה ב-'לפלאפל חתוכה - ללא גלוטן - יש המון סניפים 2 בפתח תקווה'
לפלאפל חתוכה - ללא גלוטן - יש המון סניפים 2 בפתח תקווה
03/10/2017 | 11:51
15
פלאפל חתוכה בההסתדרות 4, בפתח תקווה [ ללא גלוטן ]
פלאפל חתוכה חיים עוזר פתח תקווה [ גם ללא גלוטן ]
[ מול המזרקה והכניסה למדרחוב ]
יש גם בראשון לציון, בת ים, תל אביב ועוד
אם מישהו יודע איזה מהסניפים הם ללא גלוטן שיעדכן
 
 
לצפיה ב-'קינוחים ללא גלוטן'
קינוחים ללא גלוטן
20/09/2017 | 17:09
6
88
שלום,
אני מתכננת לפתוח עסק של טארטים טבעוניים, ללא גלוטן וללא סוכר מעובד.
מיוצרים מחומרים טבעיים בלבד.
לדוג' טארט "קרמל" חמאת בוטנים וטארט תפוח עם קראמבל קינמון.
אני עושה סקר שוק ורציתי לשאול את דעתכם.
האם זה משהו שמעניין אתכם?
 
תודה רבה
לצפיה ב-'בכנות? לא. אחד מהדברים שדי מציקים... '
בכנות? לא. אחד מהדברים שדי מציקים...
22/09/2017 | 10:41
5
63
בתחום הללא גלוטן, זה שאנשים מנסים "למקסם" את השוק על ידי זה שהם מנסים להתאים את האוכל שהם מכינים לגם-וגם-וגם, לקלוע לכמה שיותר פלחי שוק על ידי הכנת אוכל שהוא גם ללא גלוטן, גם טבעוני, גם ללא סוכר, גם וגם וגם.
לעיתים קרובות האוכל הזה גם ללא טעם, וגם אם מדובר על מישהו באמת מאוד מוכשר שמכין אוכל ממש טעים, לרוב הוא מבוסס על כל כך הרבה תחליפים שהוא די מאבד מערכו.
 
כשאני מכינה קינוחים ללא גלוטן (ואני עושה את זה די הרבה), אני מעדיפה לבחור קינוחים שמראש לא זקוקים לגלוטן - ואלה לרוב קינוחים כמו מוסים, שמבוססים על שוקולד, שמנת וכד'.  
לצפיה ב-'קינוחים ללא גלוטן'
קינוחים ללא גלוטן
24/09/2017 | 18:16
3
48
אני מסכימה איתך לחלוטין!
וזו בדיוק הסיבה שהטארטים שיצרתי הם ממש לא מה שכתבת. הם מיוצרים מחומרי גלם איכותיים, טבעיים לחלוטין! ללא חומרים משמרים, משפרי טעם וכו'.
והם עדיין מושחתים וטעימים ממש! אני יודעת שאני לא יכולה להעיד על עצמי אבל עד כה כל התגובות שקיבלתי מאנשים שניסו ממש אהבו והתלהבו.
אני מבינה למה להכין מראש קינוחים שאין בהם צורך בגלוטן אבל לדעתי זה גורם לאיזשהו חוסר... שאתה לא עונה על כל החשקות שלך ובגלל זה היה לי חשוב להציע את המוצרים שלי לעוד אנשים.
 
אני אתן לך דוגמה של אחד הטארטים שציינתי: שוקולד וקרמל חמאת בוטנים הוא מיוצר מקמח אורז מלא, ממרח שקדים, סילאן, תמרים, חמאת קקאו ואבקת קקאו וממרח בוטנים. אין בו תחליפים... הכל טבעי.
אני חושבת שלחלוטין אפשר להכי ןאוכל שהוא גם וגם וגם השאלה פשוט איך... זה שיש חברות ואנשים שמשתמשים בתחליפים זה בגלל שהם בוחרים בדרך הקלה והזולה... לי חשוב להוציא לפועל מוצרים שלא מתפשרים ועדיין משתדלת לתמחר כמה שיותר נמוך.
מקווה שייצא לך לטעום ותאהבי :)
לצפיה ב-'מצטרפת לדפנה. אני מכינה הרבה עוגות, עוגיות, קינוחים, ללא '
מצטרפת לדפנה. אני מכינה הרבה עוגות, עוגיות, קינוחים, ללא
24/09/2017 | 22:05
2
42
גלוטן, מחומרי גלם משובחים, אבל לא מוצאת שום סיבה להפוך אותם לטבעונים, או ללא מוצרי חלב וכו ( אם אין סיבה רפואית )
יתכן ויש שוק לדברים האילו, אישית, אעדיף לקנות קינוח ללא גלוטן עם כמה שפחות ״ תחליפים״ נוספים.
לצפיה ב-'כפי שאמרתי לדפנה'
כפי שאמרתי לדפנה
25/09/2017 | 10:01
1
27
וחשוב לי מאוד לציין אני לא משתמשת כלל וכלל בתחליפים, הכל טבעי.
לדוג' אחד הטארטים שאני מכינה: שוקולד וקרמל חמאת בוטנים הוא מיוצר מקמח אורז מלא, ממרח שקדים, סילאן, תמרים, חמאת קקאו ואבקת קקאו וממרח בוטנים. אין בו תחליפים... הכל טבעי לחלוטין.
 
בכל מקרה, שמחה לקבל את תגובותיכן.
תודה!
 
לצפיה ב-' מבחינתי, אם אין חמאה, כל מה שבמקום זה תחליף...'
מבחינתי, אם אין חמאה, כל מה שבמקום זה תחליף...
25/09/2017 | 15:59
32
לזה אני מתכוונת- אצלי טראט שוקולד וקרמל יהיה עם כמה סוגי קמחים נ"ג, שוקולד, חמאה, סוכר, שמנת מתוקה וכ"ו....
 
זה לא אומר שמה שאת מכינה לא טעים, או לא טוב, אבל שוב,  בגלל שאני ( בתור צליאקית ) חיה בעולם של  תחליפים, אני מעדיפה להחליף כמה שפחות. גם ככה , אמנם יוצאים דברים נפלאים, אבל זה לא תמיד ה" דבר האמיתי "
לצפיה ב-'שכחתי להוסיף משהו'
שכחתי להוסיף משהו
24/09/2017 | 18:20
37
אני מזמינה אותך גם לבקר באתר שלי שתוכלי להתרשם לבד מעוד דברים שיוצא לי להכין:
לצפיה ב-' שנה טובה וחג שמח '
שנה טובה וחג שמח
19/09/2017 | 14:21
10
 
חג שמח לגולשי האתר
 
שנה טובה ומתוקה
שכולנו נכתב ונחתם לחיים טובים ולשלום 
 
בברכה 
לצפיה ב-' מומחים חדשים מחכים לשאלות שלכם '
מומחים חדשים מחכים לשאלות שלכם
12/09/2017 | 13:01
12
 
מומחים ואנשי מקצוע חדשים מחכים לכם בפורומים הבאים 
 
 
בפורום משפט פלילי תוכלו לשאול הכל על התחום ולקבל תשובות מעו"ד מומחה

בפורום טיפול זוגי תוכלו להתייעץ ולשתף בבעיות בזוגיות או בבניית זוגיות
 
בפורום ריפוי ותזונה טבעית תוכלו לדעת איך לרפא את גופכם בעזרת תזונה ואורח חיים בריא

בפורום השקעות נדל"ן בקנדה תוכלו להתייעץ לגבי כל סוגי ההשקעות עם עו"ד ישראלי וקנדי

בפורום שמאות מקרקעין תוכלו לשאול על מיסוי נדל"ן, תכנון ובנייה, תביעות מקרקעין ועוד

בפורום נזקי גוף ותאונות דרכים תוכלו לקבל ייעוץ משפטי לגבי כל סוגי נזקי הגוף והתאונות

בפורום אוטיזם- גישה ביו רפואית תוכלו לדעת איך מפחיתים את התסמינים של אוטיזם לפי עקרונות הרפואה המשלימה

בפורום מכירות ופיתוח עסקי תוכלו לשאול על מכירות b2b, פיתוח עסקי, הגדלת רווחים ועוד

בפורום משפחות מורכבות תוכלו לשתף ולהתייעץ בהכל אם אתם נמצאים בפרק ב' מעט מורכב 
 
בפורום דרכון פורטוגלי ידברו אתכם על הוצאת דרכון ואזרחות פורטוגלית-אירופאית
 
 
גלישה נעימה
 
לצפיה ב-'מישהו משתמש או מכיר את הטבליות גביסקון'
מישהו משתמש או מכיר את הטבליות גביסקון
11/09/2017 | 11:19
1
45
למניעת צרבת, נטול גלוטן ונטול סוכר? בתודה
לצפיה ב-'קראת את העלון לצרכן? המידע כתוב שם באופן מפורש.'
קראת את העלון לצרכן? המידע כתוב שם באופן מפורש.
14/09/2017 | 18:42
20
לצפיה ב-'מעקב צליאק'
מעקב צליאק
07/09/2017 | 17:38
68
לבן שלי בן השש אובחן צליאק לפני שלוש שנים. מאז אנחנו מקפידים על התזונה ועושים בדיקות דם תקופתיות. הנוגדנים שלו ירדו לטווח התקין. האם מעבר לבדיקות הדם השנתיות אנחנו צריכים גם להיות במעקב אצל רופא גסטרו או שבדיקות הדם מספקות?
לצפיה ב-'בית קפה ללא גלוטן '
בית קפה ללא גלוטן
05/09/2017 | 16:08
148
היי לכולם אני צילאקית שלושה שנים והיום הלכתי עם אמא שלי וגילינו מקום מושלם בהוד השרון זה בית קפה ללא גלוטן קוראים לו סופי דלי היה שם מבחר גדול של קורסאונים מעולים ,פחזניות ועוגות ממליצה לכם לבקר !
לצפיה ב-'האם רשום על השקית ללא גלוטן?'
האם רשום על השקית ללא גלוטן?
04/09/2017 | 18:24
86
הבנתי שלחברת קנור יש אבקת מרק עוף ללא גלוטן, האם רדום בברור על השקית או שתריך לחפש במרכיבים?
לצפיה ב-'עככ'
עככ
02/09/2017 | 10:07
41
ככנכגנצ
לצפיה ב-'שוקולד ללא חלב - הכנה ביתית - מתכון מידיעות YNET'
שוקולד ללא חלב - הכנה ביתית - מתכון מידיעות YNET
30/08/2017 | 16:55
41
250 גרם שוקולד
 
1 כוס (140 גרם) אבקת קקאו
1/2 כוס (100 גרם) שמן קוקוס בכבישה קרה
1/4 כוס (80 גרם) סירופ אגבה או סירופ מייפל
קמצוץ מלח
אפשרויות לתוספות (לא חובה): חמאת בוטנים, חמוציות, אוכמניות, שקדים או אגוזים קצוצים, שבבי קוקוס
 
לצפיה ב-'ללא גלוטן - בפסטיבל בת ים \ טיילת בת ים '
ללא גלוטן - בפסטיבל בת ים \ טיילת בת ים
24/08/2017 | 01:28
58
מישהו יודע איפה אפשר לאכול בסביבה בטיילת בת ים - ללא גלוטן ?
 
מתארגנים ללכת מחר לבת ים למופעי הפסטיבל 
 
[ הוראות הגעה בתחבורה ציבורית - https://tinyurl.com/BatYamFest
קו 1 מגיע - לרדת ברחוב בלפור
וללכת על רחוב מקס נורדאו - עד רחוב בן גוריון
 
 
המליצו לי מאוד על המופע בבימה 40 - גלילאו 
 
 
 
לצפיה ב-' מסעדה מומלצת בצפון איטליה '
מסעדה מומלצת בצפון איטליה
20/08/2017 | 17:21
1
70

ליד כביש E70 שמחבר את מילאנו עם ורונה. לא רחוק מהעיר Brescia.
המסעדה נקראת America Graffiti. היא מעוצבת בסגנון דיינר אמריקאי ומציעה בעיקר אוכל אמריקאי ומקסיקני.
יש להם תפריט עשיר ללא גלוטן שכולל מנות מכל התחומים (כריכים, סלטים, בשרים...) אפילו בירה ללא גלוטן.
התפריט באנגלית וגם הצוות מבין טוב אנגלית.
יש ארוחות מיוחדות לילדים (המבורגר, נקניקיה, שניצלונים מעוף אמיתי ועוד) שכוללות אפילו צעצוע והכל עם מודעות גבוהה לצליאק.
הם גם מאושרים ע"י העמותה האיטלקית לצליאק AiC.
אנחנו התארחנו באיזור והגענו לאכול שם כמעט כל יום.
המחירים סבירים בהחלט. ארוחה לארבעה אנשים כולל תוספות ושתיה בין 40 ל 50 יורו.
הילדים מאוד נהנו שם ואכלו הכל. ביקשו לחזור לשם גם אחרי שחזרנו לארץ.
 
 
לצפיה ב-'תודה רבה על ההמלצה החמהאני בטוחה שיהיה מי שישתמש'
תודה רבה על ההמלצה החמהאני בטוחה שיהיה מי שישתמש
23/08/2017 | 14:13
19
בה!
לצפיה ב-'סדרת המאזטים החדשה של צבר - ללא גלוטן.'
סדרת המאזטים החדשה של צבר - ללא גלוטן.
20/08/2017 | 23:44
3
76
יצאה סדרה חדשה, נראה מעניין ועוד מוצרים שאפשר להוסיף
לרשימת הקניות, בקרוב אטעם ואדווח כאן בפורום מה הכי מומלץ 
 
 
לצפיה ב-'אתה יכול להעלות קישור למוצר/תמונת המוצר? לא מצאתי בשום מקום'
אתה יכול להעלות קישור למוצר/תמונת המוצר? לא מצאתי בשום מקום
23/08/2017 | 14:08
2
23
התייחסות למוצר הזה. נשמע מסקרן
לצפיה ב-'בבקשה'
בבקשה
24/08/2017 | 01:04
1
41
 
 
 
סדרת המאזטים כוללת חמישה טעמים שלכל אחד אפיון שונה, בהתאם לשורשי המטבח ממנו נשאבה השראתם:
קרם חצילים: מאופיין בטעמי קלייה עדינים ובתיבול המשלים את טעמי המטבח האלג'יראי
קרם פלפלים: עם טוויסט פיקנטי – מהמטבח הטריפוליטאי העשיר בטעם וצבע
קרם ארטישוק: מאזט ייחודי, בהשראת המטבח הטוניסאי, בעל מרקם נימוח שישדרג בקלות כל מנה
קרם סלק, שמקורו במטבח המרוקאי, בעל טעמים אופייניים וצבעוניות עזה ומגרה
קרם עגבניות בעל טעם מתקתק, המגיע מהמטבח הבלקני, צפוי להיות  אהוב במיוחד גם על הילדים
 
 
לצפיה ב-'תודה רבה(:'
תודה רבה(:
30/08/2017 | 06:12
2

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא: מיסוי ועבודה באופן עצמאי
אירוח בנושא: מיסוי...
בתאריך 24/10 יתארח בפורום רו``ח אלירן הררי, אשר...
אירוח בנושא: מיסוי ועבודה באופן עצמאי
אירוח בנושא: מיסוי...
בתאריך 24/10 יתארח בפורום רו``ח אלירן הררי, אשר...
אירוח בנושא היבטים משפטיים בהקמת עסק או חברה
אירוח בנושא היבטים...
באירוח תוכלו לשאול על היבטים ושיקולים משפטיים...
אירוח בנושא היבטים משפטיים בהקמת עסק או חברה
אירוח בנושא היבטים...
באירוח תוכלו לשאול על היבטים ושיקולים משפטיים...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

בעלי מקצוע

דלית וולאך - נטורופאתית
דלית וולאך - נטורופאתית
פורום מכשירי שמיעה
פורום מכשירי שמיעה
פורום נזקי גוף
פורום נזקי גוף ותאונות

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ