לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
95759,575 עוקבים אודות עסקים

פורום אומנות בעוגות למתחילים

הילד רוצה עוגת בוב הבנאי ליום ההולדת? מוזמנים לחנוכת בית ורוצים להביא מתנה ייחודית? ואולי להפתיע את הבעל בעוגה מתוקה ושובבה?...אמאל'ה, איך מתחילים???מה זה בצק סוכר? ממה הוא עשוי והאם ניתן לאכול אותו? איפה קונים את כל החמרים הדרושים ליצירות הפאר האלו וכמה הם עולים?איך מזלפים על עוגה, איך יוצרים צורה ואיך מפסלים או מציירים?פה ניתן לשאול, לענות, לראות ולהראות עוגות וממתקים תוצרת בית,ולפגוש קהילה מתוקה במיוחד, תומכת ויצירתית, בעזרתה תוכל כל עוגה להתגשם.פורום "אומנות בעוגות למתחילים" מזמין אותך לחוויה מתוקה ונפלאה, לביקור במחוזות טעימים ויצירתיים.כל אחד יכול!!!אין צורך בנסיון קודם או כשרון ציור!רק בזהירות, זה ממכר...

אודות הפורום אומנות בעוגות למתחילים

הילד רוצה עוגת בוב הבנאי ליום ההולדת? מוזמנים לחנוכת בית ורוצים להביא מתנה ייחודית? ואולי להפתיע את הבעל בעוגה מתוקה ושובבה?...אמאל'ה, איך מתחילים???מה זה בצק סוכר? ממה הוא עשוי והאם ניתן לאכול אותו? איפה קונים את כל החמרים הדרושים ליצירות הפאר האלו וכמה הם עולים?איך מזלפים על עוגה, איך יוצרים צורה ואיך מפסלים או מציירים?פה ניתן לשאול, לענות, לראות ולהראות עוגות וממתקים תוצרת בית,ולפגוש קהילה מתוקה במיוחד, תומכת ויצירתית, בעזרתה תוכל כל עוגה להתגשם.פורום "אומנות בעוגות למתחילים" מזמין אותך לחוויה מתוקה ונפלאה, לביקור במחוזות טעימים ויצירתיים.כל אחד יכול!!!אין צורך בנסיון קודם או כשרון ציור!רק בזהירות, זה ממכר...
הפורום לא פעיל
x
הודעה מהנהלת הפורום

לצפיה ב-'שאלה לגביי עוגה בחושה...'
שאלה לגביי עוגה בחושה...
03/05/2016 | 00:58
1
53
כל הפואנטה של עוגה בחושה זה כאשר אפשר לא להכניס למקרר ולא יערס...

השאלה...
כאשר אני אוסיף שמנת מתוקה בתוך העוגה ולא חיצוני... עדיין העוגה יכולה להשאר בחוץ? או כבר חובה להיות במקרר?
לצפיה ב-'לא משנה, הסתדרתי. תודה'
לא משנה, הסתדרתי. תודה
03/05/2016 | 11:58
4
לצפיה ב-'עוגת ספר תורה'
עוגת ספר תורה
07/11/2012 | 05:07
1396
אית עושים עוגת ספר תורה מבצק סוכר?
לצפיה ב-'צדפה '
צדפה
22/07/2012 | 14:37
301
איך להכין צדפה גדולה מבצק סוכר, האם יש חותכן לכך?
לצפיה ב-'חייב עצה'
חייב עצה
24/05/2012 | 23:13
212
אני מנסה לעשות אלמוגי סוכר ובהתחלה הם יוצאים נהדר אבל לאט לאט הם שוקעים ומאבדים צורה
המתכון שלי הוא 250 מל מים 500 גרם סוכר 100 גרם גלוקוזה מה לא נכון במתכון ?
לצפיה ב-'סגירת הפורום'
סגירת הפורום
12/05/2009 | 18:50
1
538
לפי החלטת הנהלת הפורומים, ייסגר פורום אמנות בעוגות למתחילים, מחוסר פעילות מספקת.

את הפורום תחליף קומונת אמנות בעוגות למתחילים. כולכם מוזמנים לגלוש שם!
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'סגירת הפורום'
סגירת הפורום
14/05/2009 | 09:01
171
נוכח רמת הפעילות הנמוכה הוחלט לסגור את הפורום בשלב הזה.
אנו מודים לאודליה ולnet the jet על ניהולן המסור ומזמינים את כולכם לעבור לקומונה החדשה.
המשך גלישה נעימה ב אנשים
לצפיה ב-'צורת כדורגל'
צורת כדורגל
13/05/2009 | 21:52
1
231
אני רוצה לאפות חצי כדור (לכדורגל)  ואין לי תבנית מיוחדת. אפשר להשתמש בקערת פיירקס בלי חשש שזה ידבק?


לצפיה ב-'כן. תודאי שמשומן ומקומח היטב'
כן. תודאי שמשומן ומקומח היטב
14/05/2009 | 09:59
63
לצפיה ב-'שאלה'
שאלה
13/05/2009 | 11:20
3
157
אני רוצה לצבוע את הבצק בצבע שחור,אך גם לאחר שהוספתי כמות די גדולה של צבע מתקבל רק גוון אפור כהה. האם זה אפשרי קודם לפסל ורק אחר כך לצבוע עם מכחול?
לצפיה ב-'ואם למישהו יש רעיון'
ואם למישהו יש רעיון
13/05/2009 | 14:13
79
איך ניתן ליצור פסנתר, אשמח להצעות. תודה מראש לכל המגיבים
לצפיה ב-'בעקרון הפורום נסדר, אבל אני רואה שאתן מעלות'
בעקרון הפורום נסדר, אבל אני רואה שאתן מעלות
13/05/2009 | 15:00
106
הודעות אז אענה.

לגבי שחור- לשים הרבה. לא יודעת איזה שחור יש לך אבל שחור שחור מקבלים או מאמריקולור או אקסטרא בלאק של שוגארפלייר
את יכולה לצבוע אחרי, אבל זה לא יהיה חלק ואחיד כמו צביעה לפני.

בניית פסנתר- אני הכנתי מ"לוחות" של בצק עם די הרבה CMC, יבשתי, ואח"כ חיברתי ( כמו קופסא ) אליה חיברתי את החלק האמצעי של הקלידים, הכנתי מראש עם קיסמים שנכנסו ישר ל"קופסא", ויובש שוכב על הצד ככה שהקלידים היו  באויר.
את כל זה כמובן הכנתי מראש ולא על העוגה עצמה.
לצפיה ב-'לגביי השחור'
לגביי השחור
03/05/2016 | 01:05
1
אני צובעת אחריי שסיימתי את הדמות, צורות, או כל דבר שיש... וצובעת ממש כמו "גואש" ...
לצפיה ב-'חדשה..'
חדשה..
12/05/2009 | 22:06
4
420
היי.. אני חדשה כאן, פעם ראשונה שאני מפסלת בבצק סוכר והייתי שמחה לקבל הערות ונקודות לשיפור..
התמונה קצת חשוכה.. אבל..
לצפיה ב-'1'
1
12/05/2009 | 22:09
1
173
לצפיה ב-'2'
2
12/05/2009 | 22:12
101
לצפיה ב-'יצא לך חמוד מאד!'
יצא לך חמוד מאד!
13/05/2009 | 15:02
1
99
לצפיה ב-'תודה'
תודה
13/05/2009 | 21:57
36
לצפיה ב-'מתוק לי בפה!'
מתוק לי בפה!
12/05/2009 | 20:40
175
לצפיה ב-'דחוף - עזרה במתכון'
דחוף - עזרה במתכון
12/05/2009 | 13:30
1
259
אישית, עד עכשיו תמיד עשיתי עוגת שוקולד, ותמיד כולם אהבו.
יש לי הזמנה להשבוע לעוגת גבינה אפויה, או עוגת תפוחים עם פרות יער, (חמצמצה) , משהו כזה.
רציתי לדעת דבר ראשון האם בכלל אפשר לפסל על עוגה כזאת, גבינה או תפוחים, מבחינה שזה לא צריך קירור או חזק מספיק לעמוד בכובד של הפיסול ,
ואם כן, איזה מתכון מומלץ לרינג 26 סמ גובה 10 סמ
תודה תודה רבה מראש
שירלי
לצפיה ב-'בפעם המליון- לא להעלות הודעות זהות בשני'
בפעם המליון- לא להעלות הודעות זהות בשני
12/05/2009 | 14:41
180
הפורומים, אין צורך.
עניתי לך שם.
לצפיה ב-'האם ניתן להחליף סירופ תירס בגלוקוזה?'
האם ניתן להחליף סירופ תירס בגלוקוזה?
11/05/2009 | 18:07
3
358
ראיתי מתכון למרשמלו וכתוב להשתמש בסירופ תירס. לא מצאתי את זה, ובמקום לקחתי גלוקוזה (שתמיד יהיה בה שימוש). האם ניתן להחליף בין שניהם?
לצפיה ב-'בחלק מתכונים כן, אני לא ממש בטוחה לגבי מרמשלו'
בחלק מתכונים כן, אני לא ממש בטוחה לגבי מרמשלו
11/05/2009 | 21:52
2
110
אולי תנסי בכמות קטנה ?
לצפיה ב-'טוב.... הכנתי כבר....חח'
טוב.... הכנתי כבר....חח
11/05/2009 | 22:37
1
99
התערובת נראתה בסדר גמור גמור, עכשיו נראה איך היא תצא כשהיא תתייצב.
בעיקרון כמות סירופ התירס היא קטנה מאוד- 1/3 כוס, אז ככה שזה לא קריטי אני מקווה
אעדכן

אגב, המתכון ממש קל..
לצפיה ב-'עדכון'
עדכון
12/05/2009 | 09:36
96
המרשמלו יצא רך יחסית למרשמלו קנוי, אבל עדיין "מרשמלי". כנראה שהורדתי את הסירופ  מהאש בטרם עת.
בנוסף דווח שהוא מתוק, אבל יכול להיות שזה כי בחרתי לחתוך אותו על אבקת סוכר ולא קורנפלור (במתכון ניתנו שתי האופציות, בחרתי בא. סוכר).

אנסה שוב בהזדמנות אחרת. נראה לי שאני אקנה מדחום לסוכר בעתיד
לצפיה ב-'אמנות בעוגות'
אמנות בעוגות
11/05/2009 | 13:06
277
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'חותכני אותיות'
חותכני אותיות
10/05/2009 | 08:44
3
789
שלום, אשמח לדעת איפה אפשר לקנות חותכני עוגיות איכותיים של אותיות בעיברית - גם דפוס וגם כתב
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'בכתב לא ראיתי מעולם. דפוס יש שני סוגים'
בכתב לא ראיתי מעולם. דפוס יש שני סוגים
10/05/2009 | 14:55
209
גדול ( 7 ס"מ ) וקטן 4וחצי ס"מ. בחנויות המתמחות סביר להניח שיש. אילו  ממתכת.
יש גם מפלסטיק שאני חושבת שאפילו בסטימצקי ניתן לקנות. ( או אולי חנויות צעצועים ) הגודל שלהם גם באזור ה 4 וחצי
לצפיה ב-'דפוס יש כתב יד אין למיטב ידיעתי'
דפוס יש כתב יד אין למיטב ידיעתי
11/05/2009 | 09:43
127
בדפוס ניתן למצוא במלא מקומות:

יש של "עוגי-אות" בקופסת מתכת או שקיק - אבל האותיות נורא גדולות.

יש בפלסטיק בחנויות יצירה באיזור של היצירה בבצק של הילדים
גם ספרות וזה בכלום כסף

אני טובלת את החותכן באבקת סוכר או קורנפלור ואז משתמשת כדי שיצאו האתיות בקלות.
לצפיה ב-'אין חותכנים בכתב'
אין חותכנים בכתב
11/05/2009 | 13:03
95
אבל יש תבניות פלסטיק שמיועדות לשוקולד שהן בכתב.

בדפוס ניתן למצוא בחנויות המתמחות ויד פושטויות שניתן למצוא בחנויות יצירה או כפר השעשועים
לצפיה ב-'איזו עוגה'
איזו עוגה
11/05/2009 | 11:49
1
155
מומלצת לאפיה לקראת ציפוי בבצק סוכר? אם אפשר מתכון.

תודה רבה
לצפיה ב-'כל עוגה בחושה. לא יודעת איזה עוגה את רוצה'
כל עוגה בחושה. לא יודעת איזה עוגה את רוצה
11/05/2009 | 12:05
117
שוקולד, תפוזים, שיש ? בפורום המתקדם יש הרבה מתכונים מומלצים במאמרים תחת "מתוכנים"
לצפיה ב-'איך עושים עוגה בצורת מדורה?? '
איך עושים עוגה בצורת מדורה??
09/05/2009 | 18:59
6
647
למי יש רעיון?

איך עושים שימוש בבצק סוכר
את כל האופן ההכנה למי יש?
אולי אוכל עם בצק סוכר לעשות מדורה??

חן
לצפיה ב-'קודם כל אין צורך לשאול את אותה שאלה בשני '
קודם כל אין צורך לשאול את אותה שאלה בשני
09/05/2009 | 19:24
4
161
הפורומים.

לגבי עבודה עם בצק סוכר.. יש כאן את כל ההסברים, מאמרים מצולמים ועוד.

לגבי הכנת מדורה- את צריכה להכין להבות בצבעים שונים ע"י רידוד בצק וחיתוך ( להבה להבה ) בשלל צבעים - צהוב, כתום, אדום. ואחרי שיתיבשו להרכיב כמדורה. אפשר מתחת לשים גם "עצים" מגלילים של בצק סוכר חום.
לצפיה ב-'נטע יקירתי איך אני צובעת את המקלות של הבצק ?'
נטע יקירתי איך אני צובעת את המקלות של הבצק ?
09/05/2009 | 19:45
3
103
במה משתמשים כדי שיהיו צבעי מדורה?
רעיון יפה אהבתי
העוגה כבר בתנור איזה ריחות .......................
לצפיה ב-'קונים בצק סוכר, קונים צבעי ג'ל. ( חום, אדום,'
קונים בצק סוכר, קונים צבעי ג'ל. ( חום, אדום,
09/05/2009 | 19:55
2
108
צהוב ... כתום אפשר מאדום וצהוב..)
לוקחים גוש קטן של בצק, מתחילים ללוש , מוסיפים טיפת צבע מאכל ( עם קצה של קיסם, לא להכניס את הקיסם פעמיים למיכל של הצבע, להשתמש בקיסם אחר אם צריך עוד צבע ) מתחילים ללוש, עד לקבלת צבע אחיד ( במידה ונדבק להשתמש בקורנפלור ללישה ) אם רוצים צבע יותר כהה- מוסיפים עוד קצת צבע. שומרים בשקית ניילון סגורה היטב.
מחכים קצת ( חצי שעה\שעה )
מרדדים לעובי של חצי+ס"מ, וחותכים על פי שבלונה מנייר או קרטון שהכנת או ביד חופשית להבות. מעבירים בזהירות למשטח "מקומח" בקורנפלור ליבוש. מייבשים לפחות 12 שעות, ואז הופכים לצד שני, מייבשים עוד קצת.
להרכבה על העוגה מדביקים עם קצת רויאל ( שרצוי גם אותו לצבוע בגוונים הנ"ל )
לצפיה ב-'נשמע לי מסובך ואין לי את הזמן '
נשמע לי מסובך ואין לי את הזמן
09/05/2009 | 20:14
1
49
מחר בערב המדורה צריכה להיות על השולחן
ליידיעה לעוגות הבאות: איפה רוכשים בצק סוכר????
לצפיה ב-'בפורום השני יש רשימה מעודכנת בטאגלינס של'
בפורום השני יש רשימה מעודכנת בטאגלינס של
09/05/2009 | 20:57
84
חנויות בהם ניתן לקנות .
בהצלחה.
אנחנו פה לפעם הבאה.

אגב, רעיון למדורה אולי ללא סוכר- לקנות כל מיני סוכריות "גומי" בצבעים המתאימים , יש כאלו "בננות" צהובות, ויש לבבות או תותים אדומים. את יכולה לחתוך אותם לרצועות ופשוט לסדר כמו מדורה במרכז של העוגה.
לצפיה ב-'אני הייתי מכינה לא מבצק סוכר'
אני הייתי מכינה לא מבצק סוכר
11/05/2009 | 09:46
115
עוגה מרובעת או עגולה, ציפוי שוקולד,
פוערת בור קטן במרכז,
מעמידה ופלים מצופים קטנים ("אגו" - גם יפים וגם טעייייים)
למטה מפזרת קצת קליק חום או שוקולד בצורת אבנים (יש בכל פיצוציה היום)

ומסביב כמה ילדים מבצק סוכר.

את הלהבות אולי הייתי עושה כן מבצק סוכר, מרדדת בעובי של כחצי סנט' שלושה צבעים (אדום-כתום-צהב) וחותכת בתורה של להבה/טיפה
ומסדרת מעל ה"קרשים"
לצפיה ב-'בובה עומדת'
בובה עומדת
10/05/2009 | 12:23
5
247
שלום לכולן,
אשמח לעזרתכן.
אני כבר יודעת איך מכינים דמות יושבת ואיך מייצבים אותה על העוגה (באמצעות שיפוד / פסטה ועוד וריאציות שונות).
אני רוצה לעלות שלב ולנסות לייצב דמות עומדת על 2 רגליים על העוגה.
השאלה אם כך, איך מעמידים? איך מייצבים?
האם שמים שיפוד בכל רגל? איך מייצבים את שאר הגוף?
תודה רבה!
לצפיה ב-'שיפוד ארוך אחד לאורך כל הגוף'
שיפוד ארוך אחד לאורך כל הגוף
10/05/2009 | 14:54
4
145
דרך רגל אחת, אפשר לשים שיפוד קצר ברגל השניה, תלוי בתנוחה.
לצפיה ב-'תודה רבה על התשובה,'
תודה רבה על התשובה,
10/05/2009 | 16:08
2
61
האם הבנתי נכון שהשיפוד נוטה מעט באלכסון (הרי הגוף נשען על 2 הרגליים, בצורה סימטרית, ולא על רגל אחת...)?
או שהוא ישר, ופשוט עובר דרך הגוף קצת יותר בצד לא באמצע?
לצפיה ב-'תלוי בתנוחה שאת רוצה אבל כן, נטיה מהצד כלפי '
תלוי בתנוחה שאת רוצה אבל כן, נטיה מהצד כלפי
10/05/2009 | 16:47
1
72
אמצע למרכז הגוף.
עוד אופציה שאני אישית פחות משתמשת בה- שני שיפודים לרגליים, בסוף הרגליים\אגן חותכים אותם, ואז שמים שיפוד שלישי מהמרכז כלפי מעלה ועליו שאר הגוף ( ז"א שהשיפוד מתחיל מאמצע הגוף ) לטעמי זה פחות יציב. אבל לפעמים אין ברירה וצריך ככה.. שוב, תלוי בתנוחה ומה שרוצים להעמיד.
לצפיה ב-'תודה רבה! אנסה ליישם. '
תודה רבה! אנסה ליישם.
10/05/2009 | 17:06
30
לצפיה ב-'כשהכנתי את טולי בלבולי עומדת,'
כשהכנתי את טולי בלבולי עומדת,
11/05/2009 | 09:41
85
מהפחד שתיפול היה שיפוד לאורך כל הגוף ועוד אחד בכל רגל
לצפיה ב-'עוגה ראשונה- מה דעתכן(ם)'
עוגה ראשונה- מה דעתכן(ם)
09/05/2009 | 10:29
6
295
הי.
אחותי ואני הכנו עוגה ליום ההולדת של דודה שלנו וזו ההתנסות הראשונה בבצק סוכר. צבענו את הבצק בצבע מאכל נוזלי פשוט (בדיעבד לא חכם- היה צריך ללוש אותו המון עד שהוא נהיה פחות דביק).
כמובן שקראנו קצת פה בפורום לפני ונשמח לקבל ביקורת מהמנוסות וטיפים לעוגה הבאה.

תודה!
לצפיה ב-'ועוד תמונה....'
ועוד תמונה....
09/05/2009 | 10:30
150
לצפיה ב-'החלטתי לקום ולעשות מעשה'
החלטתי לקום ולעשות מעשה
09/05/2009 | 12:15
2
190
להכין גם אני עוגה בפעם הראשונה. ולהלן התוצאות
לצפיה ב-'kol25 הגיבו לך בפורום הקודם, אין צורך להעלות '
kol25 הגיבו לך בפורום הקודם, אין צורך להעלות
09/05/2009 | 12:39
106
בשני הפורומים, ובטח לא על שירשור של משהיא אחרת
לצפיה ב-'לKOL עוגה יפה מאד במיוחד מרשים לפעם ראשונה'
לKOL עוגה יפה מאד במיוחד מרשים לפעם ראשונה
11/05/2009 | 09:03
75
רצוי לתת קרדיט לעוגות של לילך.
לצפיה ב-'יפה מאד. כל הכבוד לכן. העוגה חמודה.'
יפה מאד. כל הכבוד לכן. העוגה חמודה.
09/05/2009 | 12:38
71
כמה הערות- ראשית, באמת לא להשתמש בצבע מאכל נוזלי, צריך הרבה יותר ממנו להגיע לצבע חזק וגם באמת הבצק נהיה דביק. לעבוד עם ג'ל!

לרדד את הבצק לציפוי יותר עבה. זה יפול יותר יפה, ולא יראו גבושויוות.


לצפיה ב-'לשמחה וצהלה- עוגה חמודה'
לשמחה וצהלה- עוגה חמודה
11/05/2009 | 09:02
55
כבר קיבלת הערות מנטע לגבי עובי הציפוי, מכל עוגה לומדים ומתקדמים.
לצפיה ב-'עזרה בעוגה...'
עזרה בעוגה...
10/05/2009 | 20:42
3
98
בס"ד

אני רוצה להכין עוגת שעון עוגה עגולה ועליה מספרים ומחוגים

חשבתי שבא לי להתנסות ברויאל אייסינג אפשר לצפות איתו עוגה שלמה?
הטעם מתאים לילדים??
כדאי להתנסות ראשונית בעוגת יומולדת.?
איך בדיוק מכינים רויאל אייסינג והאם אפשר להשתמש בצבע מאכל נוזלי {שיש בסופר}

מה כן אפשר לעשות עם זה

ועוד עזרה בנושא העוגה תתקבל בברכה
לצפיה ב-'רויאל אייסינג מיועד יותר לקישוטים קטנים ולא '
רויאל אייסינג מיועד יותר לקישוטים קטנים ולא
10/05/2009 | 22:14
1
102
לציפוי מלא.
רויאל אייסינג מכינים מחלבון או אבקת אלבומין ו 250 ג אבקת סוכר, עד לסמיכות הרצוייה. הצבע הנוזלי של הסופר זה רק מים צבועים וזה ידלל לך את הרויאל ולא מומלץ.

אפשר לכתוב מילים או לעשות נק'  מפוזרות או פרחים ואפשר לקשט עוגיות.

את יכולה לזלף מספרים ומחוגים עם הרויאל על שקף לתת לייבוש לפחות 24 שעות ואז לקלף בזהירות מהשקף ולהניח על העוגה המצופה. ולהניח את הרויאל כמה שיותר קרוב למסיבה כי הוא נמס...
ממליצה לך להתנסות קודם עם הרויאל ולא לחכות לרגע האמת
לצפיה ב-'תודה רבה...'
תודה רבה...
11/05/2009 | 06:08
31
בס"ד

נראה לי שאוותר על הרוייאל במקרה זה

אגב באיזה צבע מאכל משתמשים כמה זה עולה בערך?
לצפיה ב-'למה לוותר על הרויאל?'
למה לוותר על הרויאל?
11/05/2009 | 08:57
57
הוא קל להכנה ונוח לשימוש, מספיק להשתמש בחצי חלבון ביצה, לערבב בכף עם כ- 150 ג' אבקת סוכר (להוסיף לאט עד שמגיעים לסמיכות הרצויה), להכניס לשקית, לעשות חור קטן עם קיסם ולזלף.

לגבי צבעי מאכל יש בג'ל ויש באבקה, הג'ל גדולים יותר ויקרים יותר, אז להתחלה הייתי ממליצה על אבקה, צריך לערבב עם טיפה אלכוהול בשביל הבצק סוכר, כדי לצבוע רויאל שמים ישירות על הרויאל.
לצפיה ב-'למי שמתעניין - טיימר דיגיטלי'
למי שמתעניין - טיימר דיגיטלי
08/05/2009 | 15:18
101
דק, בצורת כרטיס אשראי, צג LCD, עם מגנט מאחור, סופר לאחור מ- 99 דקות,  ועם זמזם (חדש  באריזה).
לצפיה ב-'שאלה בבקשה '
שאלה בבקשה
06/05/2009 | 09:37
10
79
האם ניתן להכין קרם חמאה ממחמאה ?

יש לי מסיבת יום הולדת ואני רוצה לקשט עם קרם חמאה ויש לי ילדים שרגישים לחלב

האם קרם של שמנת צימחית + חלב + אינסטנט פודינג יכולים להחליף את זה ?
לצפיה ב-'אפשר בהחלט להכין קרם ממחמאה'
אפשר בהחלט להכין קרם ממחמאה
06/05/2009 | 09:54
1
49
לדעתי הטעם לא משהו, אבל למי שצריך פרווה אז אין ברירה.
קרם מקצפת צימחית יהיה פחות עמיד, אז תלוי מה את רוצה לעשות איתו, למילוי וזילוף פשוט זה מספיק, לזילוף יותר מקצועי זה לא מספיק חזק, וכמובן לא מתיבש כך שכל נגיעה עלולה לקלקל.

ואם יש ילדים רגישים אז אולי לא כדאי להוסיף חלב לקצפת פרווה...
לצפיה ב-'צודקת '
צודקת
06/05/2009 | 11:28
22
זה למילוי וזילוף פשוט לא משהו יותר מקצועי

אני אעשה את זה עם המחמאה ונראה הלאה

תודה
לצפיה ב-'ועוד שאלת המשך '
ועוד שאלת המשך
07/05/2009 | 10:50
7
27
פתאום שמתי לב שהקרם חמאה הוא עם חלב אפשר לשים במקום חלב מים ?
לצפיה ב-'לא ממש חייבים חלב בקרם חמאה. '
לא ממש חייבים חלב בקרם חמאה.
07/05/2009 | 12:50
5
27
אני לא בקטע של "פרווה" אז קשה לי עם הרעיון.. גם להחליף למרגרינה, וגם עוד מים... הייתי מחפשת משהו אחר.
לצפיה ב-'בעיקרון אין לי ממש משהו אחר חוץ מקצפת צימחית '
בעיקרון אין לי ממש משהו אחר חוץ מקצפת צימחית
07/05/2009 | 13:45
4
17
אבל בקונדטוריות עושים קרם פרווה לא ?

השאלה אם אפשר לוותר על ה 3 כפות חלב האלו או לשים במקום מים ? או מיץ או משהו אחר
לצפיה ב-'לדעתי תראי איך זה יוצא, מקסימום תוסיפי מיץ'
לדעתי תראי איך זה יוצא, מקסימום תוסיפי מיץ
07/05/2009 | 18:10
2
18
או אם מפריע לך הטעם אז מים ( תוסיפי טיפה ותראי איך זה )
לצפיה ב-'יש רעיון לציפוי אחר ? '
יש רעיון לציפוי אחר ?
08/05/2009 | 09:29
1
13
אני עדיין מתלבטת

אולי יש איזה ציפוי אחר חוץ מקרם חמאה או שמנת מתוקה ?
לצפיה ב-'פרווה? אני לא ממש יודעת, מצטערת. אולי לקנות'
פרווה? אני לא ממש יודעת, מצטערת. אולי לקנות
08/05/2009 | 10:11
22
מוכן של פילסבורי ( גם טעים ויחזיק מעמד על העוגה ) רק אני לא בטוחה לגבי הפרווה, מעולם לא בדקתי.
לצפיה ב-'חלב סויה?'
חלב סויה?
09/05/2009 | 04:05
7
לצפיה ב-'אם זה עדיין רלוונטי אז- כן, מוסיפים מים'
אם זה עדיין רלוונטי אז- כן, מוסיפים מים
10/05/2009 | 11:48
14
במקום חלב, ואפשר להוסיף גם תמצית טעם להשבחת הטעם.

מנהל/ת הפורום

אודות:
את/ה מוביל/ה בתחומך? אנו מזמינים למשרדינו בימים אלו בעלי מקצוע המתאימים לנהל פורום מקצועי באשכול המומחים של אתר הקהילות המוביל תפוז אנשים. מנהל/ת פ
עוד...

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

רוצה לנהל את הפורום?
מוביל בתחום שלך ?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ