לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1226312,263 עוקבים אודות עסקים

פורום קפה

ברוכים הבאים לפורום קפה!הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.ליאור ינאי

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קפה

ברוכים הבאים לפורום קפה!הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.ליאור ינאי

6 מאמרים בקטגוריה

הדפס

Espresso Blending and Roasting

Excerpt of Lecture: Espresso Blending and Roasting Coffee-Tech Engineering Training Center Instructor: Ram Evgi   Organic raw material needs to be roasted, grinded and brewed some...
מאת: רם איבגי   פורסם: 25/08/2009   עדכון אחרון: 25/08/2009  

ביקורות חד זני מאת קרמריקה

להלן ביקורותיו של קרמריקה על קפה חד זני: החלטתי לפתוח בסידרת טעימות של כל זני הקפה הירוק שאגרתי לבינתיים, והחלטתי לשתף את מי שמעוניין. כמובן שאל תצפו לתיאורים מדהימים ומקצועי
מאת: קרמריקה   פורסם: 01/05/2008   עדכון אחרון: 25/06/2008  

המלצה לתערובת לאספרסו וקפוצ’ינו

תערובת הזו הוכנה על ידי מספר פעמים וקיבלה חוות דעת חיוביות ממי שטעם את האספרסו שהכנתי. התערובת מכילה 50% פולי ערביקה של סומטרה מסוג: Sumatra Mandailing ו- 50% פולי ערביקה של קולומביה מסוג: Colombia...
מאת: ערן כרמון   פורסם: 24/10/2002   עדכון אחרון: 23/05/2005  

השלבים העיקריים בתהליך הקליה

השלבים העיקריים בתהליך הקליה   1.   מהתחלה עד 150 מעלות טמפ' פול   בשלב זה הפולים לא נקלים. הם מתייבשים ומתחממים עד לטמפ' שווה. בסוף שלב זה הפולים אמורים להיות צהובים בצורה...
מאת: HOSQ   פורסם: 25/08/2009   עדכון אחרון: 25/08/2009  

כמה מילים על קליה ביתית

פולים ירוקים עכשיו! או למה לקנות פולים לא קלויים ? הסיסמא שלנו קולי הקפה הביתי היא: you don´t buy your bread toasted ?why buy your beans roasted למה נעדיף קליית קפה בבית על פני קניית פולי קפה...
מאת: שאול רובין   פורסם: 25/10/2002   עדכון אחרון: 23/05/2005  

קלייה במכשיר פופקורן

אני כותב מאמר זה לאחר כ 10 דקות שקליתי והריח עודו באויר לי יש מכונת פופקורן מתוצרת חברת SILEX. מכניסים למכונה כ 80 גרם פולים ומפעילים את המכונה ישנם 2 שלבים: שלב 1 זה השמיעה של הפיצוצים הראשוני שזה...
מאת: מנחם פסקל   פורסם: 27/11/2002   עדכון אחרון: 23/05/2005  

הודעות אחרונות

13:53 | 16.11.19 jacobes
07:33 | 03.11.19 אורחים בפורום
17:32 | 26.10.19 אורחים בפורום
16:52 | 21.10.19 מיכאל לנג
21:11 | 13.10.19 אורחים בפורום
12:05 | 13.10.19 אורחים בפורום
08:43 | 12.10.19 אורחים בפורום
11:43 | 07.09.19 izhakizhaki
09:57 | 03.09.19 אורחים בפורום
07:00 | 03.09.19 אורחים בפורום
09:28 | 01.09.19 שחום נאה 41
09:25 | 01.09.19 שחום נאה 41
01:16 | 27.08.19 אורחים בפורום

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ