מאת: ניקי ב פורסם: 09/02/2007 עדכון אחרון: 09/02/2007
מצרכים:
3 ביצים
200 גר' חמאה רכה
300 גר' סוכר (כוס וחצי)
1 כפית סוכר וניל
1 כוס מיץ תפוזים
140 גר' קמח תופח (כוס)
1 כוס קוקוס
קורט מלח
הכנה:
1. להקציף חמאה וסוכר.
2. לערבב מיץ תפוזים וביצים.
3. לערבב קמח, קוקוס, מלח.
4. להוסיף למיקסר מחצית מתערובת הנוזלים, מחצית מתערובת הקמח, נוזלים ושוב קמח.
5. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני - בסביבות 45 דקות.
הערות :
תבנית אינגליש קייק
לפזר קוקוס ולהגיש.