לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4459644,596 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

דמול

מאת: טל של שחר  פורסם: 02/12/2005  עדכון אחרון: 18/10/2009  
 
מתכון וצילומים: סוף עונה
 
       
 
         
 
            
והרי המתכון:

11/2 ק` קמח
1 מרגרינה רכה
41/2 כפות סוכר (אני מעדיפה שלא יהיה מלוח ולא מתוק)
1 כף מלח
11/2 כפות שמרים יבשים
2 ביצים
4 כוסות מים פושרים(לא לשים בבת אחת!!!)
5 כפות קצח

מרגרינה רכה נוספת למריחה

בקערה שמים את הקמח,שמרים,סוכר ומערבבים, מוסיפים את המלח, ביצים מרגרינה, ומתחילים ללוש תוך כדי הוספת המים, לשים עד שמרגישים ביד שמתגבש לו בצק (הבצק דביק טיפה בהתחלה)

מכסים ומתפיחים.

לאחר שתפח פעם ראשונה, לשים שוב ושוב מתפיחים.

מורידים את הנפח עם אגרופים עדינים.

מקמחים משטח, ויוצרים כדורים בגודל כדור טניס (אפילו טיפה קטן מזה)
מניחים על המשטח.

נותנים לנוח חצי שעה.


משמנים חלק קטן ממשטח עבודה, טובלים בו את הידים, ומושחים בעדינות כל כדור וכדור.

על משטח נקי, פותחים את הכדור לעלה, מורחים מעט מרגרינה, ומגלגלים למעין רולדה, מהרולדה יוצרים שבלול.

מניחים בתבנית ומורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.

נותנים לדמול לתפוח

אופים בחום בינוני עד שמשחימים.


 
אין תגובות

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ