לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

ממתקי / חטיפי שוקולד - קרין גורן

מאת: קרין גורן  פורסם: 28/07/2009  עדכון אחרון: 07/10/2013  
 
מצרכים:
200 גרם שוקולד לבן
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
1 פחית חלב ממותק מרוכז


אופן ההכנה:

1. מרפדים תבנית ריבועית בנייר אפיה או בניילון נצמד.
 
 
2. בקערה אחת שמים:
שוקולד מריר שבור לקוביות + חצי מכמות החמאה + חצי מכמות החלב המרוכז
 
 
3. בקערה שניה שמים:
שוקולד לבן שבור לקוביות + חצי מכמות החמאה + חצי מכמות החלב המרוכז
 
 
4. ממיסים כל קערה בנפרד  ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.  
 
 
5. מעבירים לתבנית את תערובת השוקולד המריר פחות 4 כפות ומשטחים.
 
 
6. יוצקים מעל את תערובת השוקולד הלבן.
 
 
7. יוצקים מעל, בתפזורת את יתרת השוקולד המריר.
 
 
8. בעזרת קיסם מערבבים את החלק העליון של התערובות - הלבן עם מעט מהמריר - לקבלת דוגמאת שיש.
 
 
9. לאשפז במקפיא ל-4 שעות מינימום.
 
 
10. מוציאים מהמקפיא, שולפים את השוקולד מהתבנית וחותכים לקוביות בעזרת סכין חדה.

שומרים במקפיא.

 
אין תגובות

הודעות אחרונות

20:33 | 26.08.16 שרי 55510
17:14 | 22.08.16 אורחים בפורום
18:02 | 19.08.16 timiהאחת
21:09 | 09.08.16 אורחים בפורום
14:09 | 29.07.16 timiהאחת
19:55 | 23.07.16 1מדינת ישראל
19:45 | 23.07.16 1מדינת ישראל
14:19 | 22.07.16 timiהאחת
06:31 | 22.07.16 1מדינת ישראל
12:36 | 20.07.16 אורחים בפורום
17:44 | 19.07.16 אורחים בפורום

חם בפורומים של תפוז

בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ