לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
93809,380 עוקבים אודות עסקים

פורום תרבות הונגריה

פורום תרבות הונגריה, כשמו, כן הוא:
הוא עוסק בכל מה שקשור להונגריה - תרבות, (ספרים, הצגות, תיאטראות ומוזיקה) הסטוריה, גיאוגרפיה, טיולים, מאכלים, דת, שואה, ובכל נושאים נוספום הקשורים להונגריה במישרין ובעקיפין.
ולא רק. כל נושא שיעשיר את הפורום, יתקבל בברכה.
 
על עצמי:
הניק שלי evike, הוא שם החיבה ההונגרי שלי. השם הרישמי evi (שהשתמשו בו הורי ז"ל וקרובי ז"ל שלצערי כבר אין מי שיכנה אותי כך), היה כבר תפוס בפורומים...
שמי היהודי הוא חנה. אני בת 66 בעוד כמה ימים, כך שאפשר להגיד שקיבלתי את הפורום כמתנה ליום ההולדת...
נשואה, אמא ל 2 וסבתא ל 2 ולחתולה.
אני עובדת עדיין, וגם עוזרת לאישי בעבודתו.
 
אוהבת: תינוקות, חיות, טבע, מוזיקה וריקודים. התחביב שלי הוא מחשבים.
 
 
 
 
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תרבות הונגריה

פורום תרבות הונגריה, כשמו, כן הוא:
הוא עוסק בכל מה שקשור להונגריה - תרבות, (ספרים, הצגות, תיאטראות ומוזיקה) הסטוריה, גיאוגרפיה, טיולים, מאכלים, דת, שואה, ובכל נושאים נוספום הקשורים להונגריה במישרין ובעקיפין.
ולא רק. כל נושא שיעשיר את הפורום, יתקבל בברכה.
 
על עצמי:
הניק שלי evike, הוא שם החיבה ההונגרי שלי. השם הרישמי evi (שהשתמשו בו הורי ז"ל וקרובי ז"ל שלצערי כבר אין מי שיכנה אותי כך), היה כבר תפוס בפורומים...
שמי היהודי הוא חנה. אני בת 66 בעוד כמה ימים, כך שאפשר להגיד שקיבלתי את הפורום כמתנה ליום ההולדת...
נשואה, אמא ל 2 וסבתא ל 2 ולחתולה.
אני עובדת עדיין, וגם עוזרת לאישי בעבודתו.
 
אוהבת: תינוקות, חיות, טבע, מוזיקה וריקודים. התחביב שלי הוא מחשבים.
 
 
 
 
 
 
 

פלודני - Flodni

מאת: טומי  פורסם: 23/05/2005  עדכון אחרון: 24/05/2005  
 
רכיבים:
הבצק:
חצי קילו קמח
250גר´ מרגרינה ללא מלח
2 ביצים
50גר´ סוכר
20גר´ שמרים
קמצוץ מלח
למילוי
300גר´ אגוזים
200גר´ אבקת סוכר
100גר´ צימוקים
קליפת לימון 1
300CC מים

למילוי
300גר´ פרג
200גר´ אבקת סוכר
100גר´ צימוקים
קליפת לימון 1
300CC חלב

למילוי
500גר´ תפוחי עץ
100גר´ סוכר
קינמון לפי הטעם
צימוקים לפי הטעם
קליפת לימון 1
כפית קורנפלור או קמח

אופן הכנה:
את התפוחי עץ יש לבשל עם קצת מים ובזמן רתיחה יש להוסיף את הקורנפלור עם קצת מים.

מכינים את הבצק לאחר הלישה מחלקים את הבצק ל 4 חלקים, מכסים עם מגבת
לשעתיים מנוחה. בזמן הזה מכינים את המילוי. מהמים או לחילופין החלב והסוכר מבשלים סירופ, ואחורי זה מכניסים את הפרג......מבשלים על אש קטנה תוך כדי השגחה וערבוב מדי פעם. ניתן להוסיף גם לפרג וגם לאגוזים כמאה גרם של פירורים מתוקים, מעוגה ישנה או בסקוטים. את המילוי יש לרדד על העוגה במצב קריר.

את הבצק מרדדים לעובי של כחצי ס"מ....ומתחילים בבניית העוגה.
שכבה בצק אחורי זה התפוחים, שוב בצק, פרג, בצק, ולסיום האגוזים ומכסים שוב
עם בצק.ניתן כמובן להכין הכל גם לתבנית עגולה.
מעל מורחים ביצה ובמקום פושר מניחים לשעה שלמה. אחורי זה מורחים מעל חלבון של ביצה ומניחים במקום קריר (לא מקרר) לחצי שעה נוספת. ממש לפני האפיה מחוררים עם מזלג
בתנור מחומם מראש ל 200 מעלות C אופים כחצי שעה
בתאבון!

הערות:


מקור המתכון:
טומי פורום תרבות הונגריה
אין תגובות

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ