לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
93789,378 עוקבים אודות עסקים

פורום תרבות הונגריה

פורום תרבות הונגריה, כשמו, כן הוא:
הוא עוסק בכל מה שקשור להונגריה - תרבות, (ספרים, הצגות, תיאטראות ומוזיקה) הסטוריה, גיאוגרפיה, טיולים, מאכלים, דת, שואה, ובכל נושאים נוספום הקשורים להונגריה במישרין ובעקיפין.
ולא רק. כל נושא שיעשיר את הפורום, יתקבל בברכה.
 
על עצמי:
הניק שלי evike, הוא שם החיבה ההונגרי שלי. השם הרישמי evi (שהשתמשו בו הורי ז"ל וקרובי ז"ל שלצערי כבר אין מי שיכנה אותי כך), היה כבר תפוס בפורומים...
שמי היהודי הוא חנה. אני בת 66 בעוד כמה ימים, כך שאפשר להגיד שקיבלתי את הפורום כמתנה ליום ההולדת...
נשואה, אמא ל 2 וסבתא ל 2 ולחתולה.
אני עובדת עדיין, וגם עוזרת לאישי בעבודתו.
 
אוהבת: תינוקות, חיות, טבע, מוזיקה וריקודים. התחביב שלי הוא מחשבים.
 
 
 
 
 
 
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תרבות הונגריה

פורום תרבות הונגריה, כשמו, כן הוא:
הוא עוסק בכל מה שקשור להונגריה - תרבות, (ספרים, הצגות, תיאטראות ומוזיקה) הסטוריה, גיאוגרפיה, טיולים, מאכלים, דת, שואה, ובכל נושאים נוספום הקשורים להונגריה במישרין ובעקיפין.
ולא רק. כל נושא שיעשיר את הפורום, יתקבל בברכה.
 
על עצמי:
הניק שלי evike, הוא שם החיבה ההונגרי שלי. השם הרישמי evi (שהשתמשו בו הורי ז"ל וקרובי ז"ל שלצערי כבר אין מי שיכנה אותי כך), היה כבר תפוס בפורומים...
שמי היהודי הוא חנה. אני בת 66 בעוד כמה ימים, כך שאפשר להגיד שקיבלתי את הפורום כמתנה ליום ההולדת...
נשואה, אמא ל 2 וסבתא ל 2 ולחתולה.
אני עובדת עדיין, וגם עוזרת לאישי בעבודתו.
 
אוהבת: תינוקות, חיות, טבע, מוזיקה וריקודים. התחביב שלי הוא מחשבים.
 
 
 
 
 
 
 

ריגו יאנצ´י-Rigo Jancsi

מאת: טומי  פורסם: 23/05/2005  עדכון אחרון: 24/05/2005  
 
ההכנות לקרם: מבשלים כחצי ליטר שמנת מתוקה על אש קטנה
עם השגחה צמודה...בל יישרף.לאחר רתיחה להוסיף 400 גר´ שוקולד מריר
ושתי כפיות נס קפה.תוך כדי ערבוב לבשל לאחר הרתיחה כחמש דקות.
לאחר שהתקרר להכניסו למקרר למשך כשלוש שעות.

החומרים לעוגה:
6 ביצים
6 כפות סוכר
6 כפות מים קרים
3 כפות קקאו
4 כפות קמח תופח

להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף, ממש לפני סוף ההקצפה להוסיף את
6 כפות המים, אחת אחת. להוסיף את הקמח והקקאו לקצף ובעזרת כף עץ
בתנועה סיבובית של קיפול לערבב. לאפות בחום של כ 200 מעלות C
בתבנית משומנת, ומקומחת. גודל התבנית לכמות הנ"ל 30X35 ס"מ בקירוב.
לאחר הקירור של העוגה והורדת הנייר, לחלק את העוגה לשני חלקים.
אם יש קצת רום או ברנדי בבית, אז ניתן להתיז קצת על העוגה.

לאחר שעברו השלוש שעות (מינימום) מקציפים את הקרם של השמנת המתוקה
לקצף (קרם) ומורחים על אחד החלקים של העוגה. את החלק השני מניחים עליו
ולסיום....ניתן לצפות את העוגה עם ציפוי שוקולד, או לחילופין למרוח קצת ריבה
ולפזר קצת קקאו דרך מסננת מעל. את העוגה מחלקים לריבועים של 4X4 ס"ם

בתאבון!

הערות:


מקור המתכון:
טומי פורום תרבות הונגריה
אין תגובות

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ