לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
עדכן
פורום אומנות בעוגות
פורום אומנות בעוגות, הוא פורום שנועד לתת מענה לכל שאלה בתחום עיצובי העוגות בבצק סוכר, זילופים בקרמים, בקצפות, קישוט עוגות, עוגיות, קאפקייקס, אפייה ובכל תחום בנושא הקשור להם :)
זה המקום להעלות תמונות, להתרשם מעבודות של אחרים, לשאול שאלות ולהתייעץ, וכן לקבל המלצות, קישורים הדרכות ועוד.....
הפורום פתוח לחובבנים, למקצוענים וגם לסקרנים ;)  וביחד בשיתוף פעולה ורצון הדדי נוכל להנות פה אחד מהשני וללמוד ולהתפתח :)
שיהיה לנו יום מתוק
 

אודות הפורום אומנות בעוגות

פורום אומנות בעוגות, הוא פורום שנועד לתת מענה לכל שאלה בתחום עיצובי העוגות בבצק סוכר, זילופים בקרמים, בקצפות, קישוט עוגות, עוגיות, קאפקייקס, אפייה ובכל תחום בנושא הקשור להם :)
זה המקום להעלות תמונות, להתרשם מעבודות של אחרים, לשאול שאלות ולהתייעץ, וכן לקבל המלצות, קישורים הדרכות ועוד.....
הפורום פתוח לחובבנים, למקצוענים וגם לסקרנים ;)  וביחד בשיתוף פעולה ורצון הדדי נוכל להנות פה אחד מהשני וללמוד ולהתפתח :)
שיהיה לנו יום מתוק
 

בוקר טוב - התייעצות בבקשה
11/11/2014 | 10:19
12
97
התבקשתי להכין עוגה ועליה צב גדול, קוף וגירפה עוגה לילדה בת שנתיים
יש לכן רעיונות איך להעשות את החיות? איך להעמיד? איך לעשות אותם בצבעים ילדותיים של בנות?
אשמח לתמונות אם יש לכן, רעיונות ובכלל...
וואו מלחיץ כל הג׳ונגל הזה אבל....
11/11/2014 | 15:57
8
59
אני מכירה את העבודות של רוני אורן האשף בפלסטלינה ( בעבר הקטנה שלי אהבה מאוד פלסטלינה) . יש לו ספרים, תבדקי אם יש לו אתר או הדרכות ביוטיוב. הוא יודע לפרק את הפיסול לחלקים ולתת לכל אחד הרגשה שהוא אמן במיוחד לקטנים המתוקים שלנו.אז ממליצה בחום יקירה.
מצרפת לך תמונה של עוגת ג'ירפה שעשיתי...
11/11/2014 | 23:50
7
218
את הקוף יהיה מגניב אם תפסלי אותו חצי מטפס/ תלוי עם יד אחת כזו על העוגה....
דינה... רק לא לשכוח לשים לג'ירפה שיפוד לאורך הצוואר
11/11/2014 | 23:53
4
53
ושיכנס לעוגה.
מעולה תודה!!!! מזה הציפוי החום? בצק סוכר?
12/11/2014 | 09:25
3
28
הציפוי של העוגה הוא בצק שוקולד
12/11/2014 | 09:55
2
31
מהמם מהמם!!! חבל על הזמן!!!
12/11/2014 | 21:59
1
35
איך עושים בצק שוקולד? זה חלבי?
תודה מאמי. אני קונה בצק שוקולד מוכן של סאטין אייס.
12/11/2014 | 22:20
47
שירלי... הגירפה מהממת... ושילוב הצבעים מקסים.
12/11/2014 | 18:44
1
17
תודה יקירה
12/11/2014 | 20:02
13
והעוגה מוכנה...
19/11/2014 | 09:18
2
111
דינה יצא מקסים, אהבתי מאוד את
21/11/2014 | 08:31
1
32
שילוב הצבעים שעשית בעוגה והדמוײַות יצאו ממש מתוקות.  זו עוגה בקוטר 20 שדיברת עליה...?
כן זה המתכון של טלטלים שרשמת
21/11/2014 | 09:32
27
עשיתי 2 כאלה ושמתי אחת על השנייה
העוגה דחוסה קצת לטעמי.
יש לי עוגת שוקולד פשוטה ומהממת לקוטר 26
אז בפעם הבאה אעשה אותה ואחלק ל2 תבניות כמו שהצעת
בוקר אור לכולם
11/11/2014 | 06:00
1
31
לינדוש.
בוקר מקסים
11/11/2014 | 09:57
9
זוכים בכרטיסים למותק של פסטיבל|!|
( לעמוד שלי בתפוז )
10/11/2014 | 12:14
11
|omg|המופעים לילדים בחופשת החנוכה מתקרבים בצעדי ענק ולכם גולשי |תפוז| יש אפשרות לזכות בכרטיס זוגי למופע הופ! מותק של פסטיבל בממלכת הקרח.
היכנסו כבר עכשיו לפורום הורים לפעוטות, הגיבו להודעת התחרות עם תמונות, סיפורים או ציורים שלכם ושל ילדכם הקשורים לחורף, ספרו את הסיפור שמאחורי התמונה ואולי תוכלו לזכות בכרטיס זוגי|!|

לפרטים נוספים והשתתפות:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...
ערב טוב לכולם באתי לבקר ולהציץ לכם
09/11/2014 | 18:57
1
40
מה שלומכם איזה יופי של יצירות מתוקות ...
מירב תודה על הביקור הבנות נהנו מהכיבוד והביקור..הבית תמיד פתוח לכולם..
לינדה.
תודה רבה לינדוש יקרה שלנו ממש בכייף, שירלי
09/11/2014 | 20:07
18
|*| נפתח פורום ספורט אתגרי |*|
( לעמוד שלי בתפוז )
09/11/2014 | 11:58
6
|שמאל|אם אתם חולים על באנג'י, צניחה חופשית וצלילה. טיול הוא לא טיול עבורכם בלי פעילות אקסטרים כלשהי. אז כנראה שהפורום הזה הוא בשבילכם!

אתם מוזמנים להיכנס כבר עכשיו לפורום ספורט אתגרי|!|
הפורום יכיל מידע, כתבות, טיפים ושיתוף חוויות לכל גולש המתעניין בספורט אקסטרים!

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
שבוע טוב לכל החברות המקסימות :)
09/11/2014 | 10:03
1
24
שיהיה שבוע גדוש בעשייה ובבשורות טובות 
שבוע מעולה - אמןןןן
09/11/2014 | 10:06
9
עיטוף משטח העוגה... אני משתמשת בנייר דביק ..
08/11/2014 | 21:46
5
80
אשמח לשמוע איך אתן עוטפות את המשטח.. תודה
יש כמה אפשרויות....
09/11/2014 | 08:51
3
70
טפט שזה בעצם גליל עם הדבקה או בלי, או יש דפים מיוחדים ומאוד יפים שמוכרים במיוחד בשביל זה ואפשרות נוספת היא בצק סוכר מרודד ומודבק למשטח.
תודה ....
09/11/2014 | 11:49
14
לגבי הדפים המיוחדים שהזכרת
27/11/2014 | 09:48
1
19
איפה את קונה? אני הרבה זמן מחפשת משהו כזה.
עד עכשיו ציפיתי את הבסיס בבצק סוכר מרודד ואני רוצה לנסות להשתמש בנייר יפה ומה שאני מוצאת אלו רק נירות העטיפה הרגילים שלטעמי לא כל כך יפים
תודה
אני גם קונה טפטים שאלו גלילים עם הדבקה ודפים מיוחדים את
27/11/2014 | 18:42
21
יכולה למצוא אצל טל צפריר מטלטלים וגם אצל ברוריה הדר שנקראת בפייסבוק ״ברוריה עוגות מחוץ לקופסא״ יש להם דפים מיוחדים ומאוד יפים.
אני משתמשת בטפט
09/11/2014 | 09:30
23
שאלה בנושא צבע מאכל אדום
08/11/2014 | 11:39
4
137
בוקר טוב לכולם.בקרוב יש לאחיינית שלי יומולדת ואני רוצה להכין לה עוגת זילוף בצורה של פו הדוב או מיקי מאוס.לשם כך אצטרך קרם בצבע אדום. השאלה היא באיזה צבע מאכל ג׳ל כדאי להשתמש על מנת שבאמת יצא  לי צבע אדום ולא ורוד על גווניו.יש לי בבית צבע מאכל של חברת עלמה,והצבע האדום שלו ממש חלש. הוא יוצא ורוד (מנסיון קודם שהכנתי מרנגים,הצבצע האדום יצא ורוד ולא משנה כמה הוספתי).אשמח לשמוע המלצות לגבי אחזה חברה כדאי לקנות שיצא אדום -אדום כמו שצריך ולא שיצא  מיקי או פו הדוב מחופש למשהו אחר..תודה רבה מראש:)
טוב... התייעצתי עם חברתי איריס האלופה בזילופים ו...
09/11/2014 | 09:01
3
108
המליצה להשתמש בצבע מאכל אדום אקסטרה של סער, היא אומרת על כמות של 250 שמנת בערך 4 טיפות צבע, בהתחלה זה יראה לך קרוב יותר לורוד 
אבל זה יתכהה עוד לאחר הזילוף.
בהצלחה ומחכה לתמונות 
תודה:)
12/11/2014 | 21:23
2
22
אכין את העוגה בשבת...אז נחכה ונראה מה יצא לי :)
בהצלחה :) שתפי בתוצאה
12/11/2014 | 22:22
1
13
בשמחה...
13/11/2014 | 22:13
20
מקווה שתצא מוצלחת ויפה...כדי שלא אעשה לעצמי פדיחות ושיהיה במה להשוויץ:)
בוקר טוב - שאלה לי
08/11/2014 | 08:43
11
223
הי,
 
רציתי לדעת מה זה הטופר הזה עליו מונחת הדמות. קלקר? בצק סוכר?
אם זה קלקר אשמח לדעת היכן קונים והאם בצק סוכר נצמד לקלקר ללא בעיה.
 
תודה מראש.
בוקר טוב
08/11/2014 | 09:16
3
121
המשטח עליו מונח הפיסול הוא קלקר, וניתן להשיג בכל מיני גבהים וקטרים.אני אישית קניתי מבחורה בשם לילך מרמת גן, לא יודעת אם כרגע מוכרת עוד... אבל אפשר לנסות.תגידי לי אם תירצי טלפון
תודה! אני מכירה את הקבוצה שלה בפייסבוק
08/11/2014 | 14:22
52
ואיך מדביקים את הקלקר למשטח בצורה שלא יזוז??
08/11/2014 | 21:38
1
28
הקלקר מונח על העוגה. שאלה נוספת-
09/11/2014 | 07:17
59
איך עוטפים קלקר בבצק סוכר? הבצק נדבק לקלקר או שצריך להרטיב קצת?
זה נראה כמו קלקר
08/11/2014 | 11:53
6
66
בדרכ כפי שנאמר פה בתגובה לפניי, יש בכל מיני גדלים וצורות.אפשר להשיג בחנויות חד פעמי או בחנות בשם cookies. את הדמות מחברים לקלקר באמצעות קיסמים קטנים ( כמובן את הקיסם לנעוץ בדמות לפני שהדמות מתייבשת לחלוטין)
כן בוודאי שיש צורך להרטיב אותו, אני מברישה במעט מים
09/11/2014 | 08:46
49
לוודא אבל שרטוב מכל כיווניו בכדיי שהבצק יידבק טוב.
אני מורחת מעט מרגרינה
09/11/2014 | 09:58
4
25
הילה ושירלי תודה שאתן כאן עבורי נו. זו תחושה
09/11/2014 | 12:12
3
42
נפלאה לדעת שיש את מי לשאול והכי כייף לקבל תשובות מקצועיות.
בשמחה יקירה
09/11/2014 | 14:27
12
בכיף בשביל זה אנחנו כאן :)
09/11/2014 | 15:44
10
לגמרי!!!!
09/11/2014 | 20:01
7
מאחלת לכם שבת שלום והכי מתוקה שיש
07/11/2014 | 10:23
1
20
תודה ????
07/11/2014 | 15:00
8
תודה
06/11/2014 | 19:13
12
עזרה עם עוג זילוף
06/11/2014 | 16:47
4
73
שלום,
אני רוצה להכין עוגת זילוף עם ציור של הלו קיטי.
באיזה קצפת להשתמש כדי לזלף בתוך הצורה?
תודה
קצפת צמחית הכי יציבה למטרה זו
06/11/2014 | 17:46
3
76
ואת יכולה להשתמש במתכון הבא: על 500 מ״ל שמנת מתוקה צמחית תוסיפי 1 אינסטינג פודינג.   הקציפי עד שהקצפת הופכת ליציבה.
תודה. באיזה צבעי מאכל כדאי
06/11/2014 | 18:55
2
47
להשתמש? אפשר שם של חברות? ו אם ניתן לקנות בסופר או רק בחנויות המתמחות?
צבעי מאכל ג׳ל. לגביי החברות...
07/11/2014 | 10:02
1
53
יש המון, לי יש את ווילטון , מג׳יק קולור ואמריקולור:)
תודה רבה על התשובות.
07/11/2014 | 10:12
19
עוגה לגן איזו כמות ?
06/11/2014 | 12:56
4
110
היי, צריכה להכין עוגה לגן לאמא שבת ל -  30 ילדים. איזו כמות להכין ובאיזו גודל תבנית להשתמש ?
תודה לעונים /עונות .
נראה לי
06/11/2014 | 16:32
3
62
שקוטר 24 על גובה 10 מספיק
06/11/2014 | 17:41
4
תודה
06/11/2014 | 19:13
1
19
בכיף
09/11/2014 | 10:01
8
בוקר טוב חייבת עזרה!
06/11/2014 | 08:50
11
80
הכנתי עוגת MNM אבל הסוכריות לא נדבקו לי לעוגה
ניסיתי מים, ניסיתי שוקולד מומס, ניסיתי מים עם CNC כלום לא ממש עבד
העוגה התלכלכה מהצבעים של העדשים
איך אני מדביקה???
בוקר טוב
06/11/2014 | 09:13
10
57
תדביקי עם רויאל אייסינג
חלבון 1 של ביצה ואת מוסיפה אבקת סוכר עד לסמיכות שאת צריכה מזלפת נקודות ועליהן מדביקה את הסוכריות ולא להזיז עד שמתייבש :) בהצלחה
הוא מספיק חזק??? אמרו לי גם בצק סוכר עם מים
06/11/2014 | 09:47
9
41
עד למרקם משחתי.
אני צריכה דבק חזקקקק כדי להדביק גם סוכריה על סוכריה לכסות את נזילות הצבע
השאלה היא האם הסוכריות שאת
06/11/2014 | 16:36
8
37
מדביקה הן סוכריות אמיתיות קטנות או סוכריות גדולות (כדמות) שאת שמה על העוגה? אם זה לגודל של דמויות תיצבע בעזרת שיפודים אם סוכריות קטנות זה צריך להחזיק. אבל אולי תסבירי לי טוב יותר באיזה עוגה בדיוק מדובר
דינה איפה בדיוק צית לשים את הסוכריות? בחזית העוגה או למעלה.?
06/11/2014 | 17:42
16
עוגת MNM לא יצא לי ככ טוב
06/11/2014 | 18:04
160
הצבע נזל והסוכריות גלשו
גם סוכר עם מים לא החזיק את זה
סוכריות MNM קטנות
06/11/2014 | 18:07
5
43
תקשיבי, העוגה מהממת!!! לגביי ההדבקה
06/11/2014 | 18:37
4
83
של הסוכריות... סוכר עם מים לא אמור להדביק כזה דבר. היית צריכה לעשות כמו שהילה רשמה לך  עם רויאל אייסינג.  זה היה באמת נדבק נהדר, צריך לעשות את הרויאל סמיך ולהדביק אחד אחד תוך כדיי החזקה קטנה עד שמוודא שדבוק טוב ולא נופל.
איך את אומרת??? רק מנסיון לומדים!!!
06/11/2014 | 18:51
51
חשבתי שהחלק הקל זה ההדבקה של הסוכריות...
אף פעם לא עשיתי רויאל ולא עבדתי איתו
ככה שלא ידעתי בכלל למה הוא משמש!
אני לא יודעת אם רואים אבל
06/11/2014 | 18:58
2
140
עדיין יש מריחות קטנות ובליטות של בצק סוכר מומס ובליטות ג'לי של מים עם CNC
 
יצא משגע :) כל הכבוד ולא רואים :) לפעמים רק העין המקצועית
09/11/2014 | 10:01
1
28
שלנו רואה מה שכל העולם לא רואה :) תהיי רגועה זה יפה מאוד
תודה רבה על כל העזרה!! תודה!!!
09/11/2014 | 10:06
8
חוברת הוראות לSAUTER SFE 2015
05/11/2014 | 15:44
1
42
רוצה לכוון השעון ל12-שעות במקום 24
ערב טוב
05/11/2014 | 22:20
22
הייתי שמחה לעזור אבל אין לי מושג... סורי
איך לכוון שעון בתנור אפייה SFE2015 של SAUTER
05/11/2014 | 15:26
1
13
אולי אחת הבנות כאן יכולה לעזור....???
05/11/2014 | 22:22
2
תמונה
05/11/2014 | 08:40
3
198
תודה,, יופי של עוגה,,מקסים,,,
05/11/2014 | 17:12
13
מקסימה ממש!!
05/11/2014 | 22:27
24
עוגה פשוט מקסימה כל הכבוד
הי. זאת העוגה שלי.. מלפני שנים. נעים להיזכר (-:
28/12/2014 | 15:39
9
בוקר טוב למבינות ממני
05/11/2014 | 08:30
3
83
מה דעתכן על הזמנת כלים מאי ביי??
אני קניתי חותכנים וכלי פיסול אבל זה הסתכם בזה . האם לדעתכן המחירים זולים יותר משמעותית?? למישהי יצא להזמין צבעי מאכל?? בצק סוכר??
מאווווד אוהבת את איביי
05/11/2014 | 08:59
53
מזמינה משם לא מעט גם בלי קשר לעוגות  אבל כמובן גם פה בארץ קונה כל הזמן.
בצקים וכאלה ממש לא מזמינה מאיביי.
כל ההזמנות שלי שקשורות לעוגות הם יותר: חותכנים, תבניות סיליקון מעולות, מארוכי טקסטורה.
בגלל שהתחלתי עכשיו עם עיניין הזילוף אז גם שקיות זילוף ומחכה שיגיע קופסת צנטרים שהזמנתי.
בדברים האלו המחירים בהחלט זולים משמעותית מהארץ!!!
אני דווקא מזמינה מהארץ
05/11/2014 | 22:25
46
אבל ישנם בנות שעושות ריכוז הזמנות בעבורך ולוקחים על זה עמלה קטנה והן מזמינות כמובן דרך איביי והמוצרים בסדר גמור רק תשתדלי כאשר את רוכשת לרכוש את החברות שאת רגילה לעבוד איתם כמו למשל חב׳ וילטון או אמריקולוק לצבעי מאכל...
תודה יקירות
07/11/2014 | 07:51
6
מעונית להכין עוגת בר מצווה- אולי יש לכן תמונות של עוגות, רעי
04/11/2014 | 12:06
7
71
רעיונות , ממה לעשות את ספר התורה ?
היי, יש המון רעיונות זה תלוי ביכולת הביצוע שלך, בזמן , בתקצי
04/11/2014 | 15:56
2
34
הביצוע שלך, בתקציב שלך, בזמן שיש לך  ועוד ועוד.
והכי חשוב לדעתי תשאלי את חתן בר המצווה או את הוריו מהם תחביביו, מה הוא אוהב כדי להכניס אלמנט אישי לעוגת בר המצווה. בהצלחה
עבור הנכד שלי - דתי ,חשבתי עוגה בצורת ספר תורה,,,,אני לא
04/11/2014 | 16:42
1
39
יודעת הרבה ,רק לאפות עוגות רגילות בחושות....
את רוצה לעשות עם ציפוי קרם או בצק סוכר?
04/11/2014 | 19:31
22
תוכלי לאפות עוגה בחורה כמו
05/11/2014 | 08:20
39
שאת יודעת, לחתוך אותה בצורת ספר תורה, לעטוף בקרם שאמרת שאת יודעת לעשות ולהוסיף אותיות בקרם שוקולד . תניחי על קרש מצופה וזהו.
לא לאפות בחורה חלילה אלא עוגה
05/11/2014 | 08:21
2
31
ההקלדה באייפון מטריפה אותי...
חחחח דווקא יכול להיות מגניב
05/11/2014 | 09:00
11
קוקיסט4 - תודה רבה לך....אפיתי עוגה רגילה ואצפה בקרם שוקולד,
05/11/2014 | 17:21
21
מצאתי עוגות רולדה מוכנות ואיתם אעשה ספר תורה,,,,,ואקשט בהתאם
ערב טוב קניתי תבנית מאיי ביי קוטר 18 או 20
04/11/2014 | 22:02
9
146
כל זמן האפייה הבלילה טפטפה לי ועוד אחרי שעה ומשהו כשהעוגה קצת נשרפה לי למעלה 
הוצאתי
אחרי שהתקררה הפכתי והיא בכלל לא הייתה אפויה!!!
מכירות את זה?
יש פה כמה בעיות שיכולות להיות....
05/11/2014 | 00:36
1
86
לגביי הטיפטוף התבניות האלו לא אטומות לגמריי ואם הבלילה שלך נוזלית קצת יותר מידיי היא עלולה לטפטף מדפנות החלק התחתון של התבנית ולשם כך את צריכה לעטוף את החלק התחתון של התבנית בנייר אלומיניום.שמת כמות בלילה גדולה מידיי ולכן עלתה גבוה כל כך ולא נאפתה מבפנים והחלק העליון נשרף.  כשהעוגה מגיעה לגובה כזה בתנור היא צריכה הרבה הרבה זמן אפייה בכדיי להאפות בשלמותה.  אני בכלל ממליצה לאפות בפעמיים נפרדות וזה גם מקצר את זמן האפייה וגם תקבלי את הגובה המקסימלי.      מה היה זמן האפייה? ועל כמה מעלות שמת את העוגה בתנור?
בוקר טוב שעה וחצי 160 מעלות
05/11/2014 | 08:30
44
אז בתבנית קטנה לאפות חצי מהבלילה נניח 2 בצים, 3/4 שמן, 1 ורבע קמח וכו'?
הי דינה , אני לא מבינה גדולה באפייה
05/11/2014 | 08:26
6
53
ומיס קייק לקחתי את ההערה שלך בחשבון אבל דינה למה לקנות מאי ביי תבניות?? האם באמת זול יותר דרכם כי ממה שאני ראיתי המשלוח בעלות ואז המחיר הסופי משתווה למה שיש בארץ.
ואני באופן אישי אוהבת את הגודל הזה של העוגות הן הכי מתוקות זהו לא גדולות מדיי.
ספרי מה עשית בסוף.. זרקת את העוגה?? מיחזרת?? עשית חדשה??
זה היה זול משמעותית טוב נו אולי טעות?
05/11/2014 | 08:49
38
אני לא מסתדרת ככ עם רינגים אז קניתי
זרקתי הכול ברור זה היה דוחה! בחיים לא קרה לי!
היום אנסה לאפות שוב עוגות קטנות אני צריכה כבר הערב להכין את העוגה 2 קומות למסירה מחר
אם במתכון שלך יש כמות של 2.5 כוסות קמח
05/11/2014 | 08:50
4
47
אז כן, זה המון לתבנית בקוטר 18.
לדעתי תבניות אין צורך להזמין מאיביי, המחירים פה בארץ בהחלט סבירים.
תעשו ניסיון לאפות בסיר ג'חנון, ככה אין נזילות, העוגה יוצאת בקלוט... כמובן צריך לשים נייר אפייה בחלק התחתון ובפנים דפנות הסיר.
יש לך אולי מתכון בשלוף?
05/11/2014 | 09:22
3
25
סיר גחנון??????? באמת????
יש את המתכון לעוגת שוקולית...
05/11/2014 | 09:32
2
41
של טל מ"טלטלים", ניסיתי אותו ויצא מאוד טעים.
 
 תבנית בקוטר 24 ס"מ

5 ביצים
3/4 כוס שוקולית
3/4 כוס שמן
1 כוס קמח
1 שקית אבקת אפיה
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל

מערבבים את כל החומרים ומעבירים לתבנית משומנת/או מרופדת בנייר אפייה ואופים כ- 40 דקות ב- 180 מעלות.
 
5 בצים לכמות ככ קטנה זה לא המון?
05/11/2014 | 09:45
1
19
יצא מעולה!!!
05/11/2014 | 14:14
19
חם בפורומים של תפוז
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
טופרוסול ישראל- מוצרים איכותיים
טופרוסול ישראל
עלם חן- מופעי קסמים וטלפתיה
מופעי קסמים וטלפתיה
רנטליין- אטרקציות לאירועים
Rentline- החברה המובילה
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ