לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
4447844,478 עוקבים אודות עסקים

פורום מתכונים

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

לצפיה ב-'כעכים ביתיים '
כעכים ביתיים
24/05/2018 | 18:33
8
1017
רכיבים:
750 גרם קמח לבן רגיל.
3 כפות שמן זית (כ 40 גרם).
1 כפית מלח (כ 10 גרם).
2 כפיות סוכר (כ 30 גרם).
1 ביצה.
25 גרם שמרים טריים (חצי קובייה).
400 מיליליטר בירה לבנה (במקום מים).
אופן ההכנה.
אחרי כ 8 דקות לישה ,  מוציאים למשטח מקומח ולשים בידיים לקבלת בצק מוצק ולח.
מכניסים לתפיחה ראשונה באווירה לחה.
 
לצפיה ב-'אחרי התפיחה מוציאים למשטח עבודה.'
אחרי התפיחה מוציאים למשטח עבודה.
24/05/2018 | 18:42
181
מוציאים את האוויר ולשים כמה דקות.
נותנים לבצק לנוח מעט,  כ 10 דקות. 
מתקבל בצק במשקל 1300 גרם. חילקתי ל 12 יחידות, כל יחידה 108 גרם.
באפיה חלק מהנוזלים יתאיידו ונקבל   12 יחידות במשקל 100 ליחידה. 
 
 
לצפיה ב-'מכניסים לתנור לתפיחה שנייה.'
מכניסים לתנור לתפיחה שנייה.
24/05/2018 | 18:53
194
אני מניח בתחתית התנור כלי עם מים שייצור סביבה לחה. גם בתפיחה וגם באפייה.
במקרה הנוכחי, ציפיתי את הכעכים בתערובת סומסום, פרג, ושמן זית.
 
מי שממהר יכול להתפיח במקום אחר ולהפעיל את התנור כך שהתנור יהיה מוכן לאפיה מייד בגמר ההתפחה.
התנור שלנו מתחמם יחסית מהר מאוד. כ 3 דקות לטמפרטורה של 190 מעלות.
אופים כ 35 דקות בטמפרטורה של 190 מעלות.
מאחר ואני אופה את הכעכים בשתי קומות, אחרי כ 17 דקות אני מסובב את התבניות ומחליף מקומות בין התבניות.
התוצאה לפניכם.
 
לצפיה ב-'וככה נראה כעך פרוס....'
וככה נראה כעך פרוס....
24/05/2018 | 20:03
5
240
לצפיה ב-'נראה *10 '
נראה *10
24/05/2018 | 21:21
4
37
לצפיה ב-'תודה. בפעם הבאה אני אבשל את הכעכים לפני האפיה.'
תודה. בפעם הבאה אני אבשל את הכעכים לפני האפיה.
24/05/2018 | 23:24
3
48
לצפיה ב-'אז זהו - נזכרתי שבדרך כלל מבשלים'
אז זהו - נזכרתי שבדרך כלל מבשלים
25/05/2018 | 19:11
2
133
את הכעכים במים עם NaOH?
זה נראה לי קטלני, אבל בישול נראנ לי שזו דרך פעולה שנעשית לרוב.
בהצלחה!
רעיה
לצפיה ב-'חס וחלילה עם סודה קאוסטית. [NaOH]. את מתכוונת לסודה לשתיה.'
חס וחלילה עם סודה קאוסטית. [NaOH]. את מתכוונת לסודה לשתיה.
25/05/2018 | 19:19
1
114
NaHCO3 - סודה לשתיה.
הבייגל המקורי בושל במי מלח עם קרמל בכדי לקבל את הגוון הכהה.
ניסיתי בזמנו בהצלחה לבשל במי מלח עם קפה שחור בכדי לקבל את הגוון הכהה. 
נכון להיום אני מבשל במים עם מלח וסודה לשתיה. ובזמן האפיה מתקבל צבע יפה בלי תוספת כלשהי.
ניתן כמובן למרוח את הכעכים לפני האפייה בחלבון ביצה או עם חלב  לקבלת גוון יפה. 
לצפיה ב-'קיבלתי הערה בונה שאכן יש שמשתמשים בסודה קאוסטית '
קיבלתי הערה בונה שאכן יש שמשתמשים בסודה קאוסטית
26/05/2018 | 12:23
112
במי הבישול של הכעכים.. אפשר לקרוא גם כאן על האפשרויות להכנת מי הבישול.
 
 
אני בכל אופן לא אשתמש בחומר הזה בגלל היותו חומר מאכל מסוכן בריכוזים נמוכים יחסית.
 
ד"א , סודה קאוסטית שבאה במגע עם האוויר , מגיבה ספונטנית עם הפחמן הדו חמצני ונוצרת סודה לשתיה...NaHCO3 שבה אני כן משתמש.
בכל מקרה תודה על ההערה.
לצפיה ב-'קיש חצילים וגבינות עם בצק פריך'
קיש חצילים וגבינות עם בצק פריך
24/05/2018 | 09:12
276
אפשר להכין מראש לאחסן במקרר ולחמם לפני האירוח?
 
איך הוראות לדברים כאלה במתכונים :'(
לצפיה ב-'סמיפרדו'
סמיפרדו
23/05/2018 | 16:29
2
124
היי. כתוב להכניס,את הסמיפרדו להקפאה ל-5 (ראיתי גם מתכונים שכתוב ל-8) שעות לפחות אבל לא כתוב כמה זמן לפני להוציא ולהגיש. האם טני יכולה להכין היום (ד) ולהגיש בשבת? כמה זמן לפני להוציא?
 
תודה
לצפיה ב-'לפני ההגשה להוציא, זה מפשיר מהר ונחמד לאכול כשזה קפוא'
לפני ההגשה להוציא, זה מפשיר מהר ונחמד לאכול כשזה קפוא
27/05/2018 | 11:12
1
20
לצפיה ב-'כנרטה שהמתכון שלי היה גרוע'
כנרטה שהמתכון שלי היה גרוע
28/05/2018 | 22:13
32
לוקח הרבה יותר זמן להפשיר מאשר 5 דקות. השוקולד הקצוץ נתקע בשיניים באמות שקשה לאכול. 70% שומן בסה"כ זה טירוף. פירות היער המעורבים במחצית הבלילה מפשירים מאוד לאט. קיצר. לא ינוסה שוב בשום אופן.
לצפיה ב-'רביולי גבינות ברוטב פומודורו'
רביולי גבינות ברוטב פומודורו
22/05/2018 | 21:20
1
380
לרביולי:
300 גרם קמח 00
3 ביצים
מעט מלח
כפית שמן זית
למילוי:
250 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
עלי בזיליקום
רוטב פומודורו:
2 שיני שום חתוכות
4 כפות שמן זית
4-5 עלי בזיליקום
קופסת שימורים 800 גרם עגבניות שלמות
מלח
מטגנים את השום והבזיליקום  בשמן זית כדקה מרגע תחילת הטיגון.
מוסיפים את העגבניות והמלח תוך מעיכת העגבניות.
מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.
מכינים בצק פסטה וממלאים בתערובת המילוי.
בעזרת חותכן עגול ומשונן חותכים את הבצצק ליחידות רביולי עגולות.
מבשלים במים רותחים כ5-6 דקות.
מעבירים לרוטב העגבניות ומבשלים 2 דקות נוספות.
 
למתכון המלא ומתכונים נוספים
לצפיה ב-'נראה טעים'
נראה טעים
01/06/2018 | 22:02
1
לצפיה ב-'מתכון לעוגת גבינה '
מתכון לעוגת גבינה
22/05/2018 | 17:26
1
110
לצפיה ב-'יש כותרת, אין מתכון. '
יש כותרת, אין מתכון.
22/05/2018 | 19:10
78
שכחת לצרף את המתכון. 
לצפיה ב-'אפשר לקבל מתכון ללחם קל, אפייה בתנור ביתי?'
אפשר לקבל מתכון ללחם קל, אפייה בתנור ביתי?
22/05/2018 | 12:50
2
42
לצפיה ב-'לחם קל זאת אשליה'
לחם קל זאת אשליה
22/05/2018 | 12:59
1
164
בתעשיה יוצרים לחם מנופח מאוורר עם הרבה חורים ופורסים דק.
זה לחם שעשוי מאותם חומרים כמו כל לחם אחר. אתה צורך פחות קלוריות למנה, אחיזת עיניים.
בקיצור, יש לי המון מתכונים של לחמים מסוגים שונים, לחם קל אין לי.
לצפיה ב-''
22/05/2018 | 14:49
10
לצפיה ב-'מה עושים עם מליסה?'
מה עושים עם מליסה?
19/05/2018 | 22:18
1
122
מצאתי כמה צמחי מליסה צומחים להם בקרבת הבית שלי (זיהוי וודאי. ריח וצורה ברורים).

מה אפשר לעשות עם זה? חשבתי על לימונענע עם מליסה במקום נענע. אולי יש לכם רעיון? סלט משהו?
לצפיה ב-'חיפשתי עבורך וזה מה שמצאתי.'
חיפשתי עבורך וזה מה שמצאתי.
21/05/2018 | 16:47
94
לצפיה ב-'על האש'
על האש
19/05/2018 | 14:14
3
143
מה הסיכוי שמנגל של קיוסקים הקטן - תמיד עשיתי ב70 ס"מ
הקטן- של הקיוסק האש תגיע לרצפה ותשרוף את המרפסת
מה הסיכוי ? 
מה דעתכם?
לצפיה ב-'בהקשר למנגל בבית.'
בהקשר למנגל בבית.
21/05/2018 | 17:26
2
174
צרוף מקרים של שתי קניות שונות למטרות שונות יצר אצלינו "מנגל" ללא אש, ללא עשן ועל השיש במטבח.
לפני כשלושה חודשים קנינו מחבת חשמלי, חשבנו שזו היתה קניה מיותרת.
לפני כחודש היינו בטיול משולב ספרד/צרפת.
בספרד קנינו פאיירה, כשרצינו להכין פאייה אמיתית התברר לנו שאין לנו מבער בקוטר של הפאיירה, אישתי העלתה רעיון לנסות להשתמש במחבת החשמלי, בדיקה קצרה שלי גילתה שהפאיירה תפורה בדיוק למחבת, הפאייה יצאה מעולה, גם יפה וגם טעימה.
היום שוב הפתיעה אותי אישתי והכינה לצהריים כנפיים על "האש" ללא אש.
הפאיירה בתוך המחבת החשמלי והכנפיים בפאיירה, הבית התמלא בריח של מנגל וללא עשן.
 
לצפיה ב-'עשיתי יצא בסדר, נשבר הגב, הגובה 20 ס''מ,'
עשיתי יצא בסדר, נשבר הגב, הגובה 20 ס''מ,
21/05/2018 | 20:57
1
88
בעיה
לצפיה ב-'תזמין תור אצל אישתי, היא פיזיטרפיסטית. חחחחחחחחחחחחחח'
תזמין תור אצל אישתי, היא פיזיטרפיסטית. חחחחחחחחחחחחחח
21/05/2018 | 22:47
35
לצפיה ב-'שבלולי בצק פריך במילוי גבינות פיקנטי עם עשבי תיבול'
שבלולי בצק פריך במילוי גבינות פיקנטי עם עשבי תיבול
19/05/2018 | 08:47
7
282
מתכון נהדר שדורש טיפה התעסקות אבל שווה כל כל ההשקעה.



שבלולי בצק פריך במילוי גבינות פיקנטי עם עשבי תיבול

מצרכים:
חב' בצק פריך מלוח של מעדנות (900 גר')

למלית:
100 גר' גבינת פילדלפיה או גבינת שמנת טובה
200 גר' גבינת קשקבל מגורדת
200 גר' גינה בולגרית מגורדת
(אפשר להחליף את הגבינות בגבינות קשות צהובות ומלוחות אחרות לפי הטעם וממה שיש בבית)
כוס עשבי תיבול טריים קצוצים (אני משתמש בבזילקום ואורגנו)
כף שבבי צ'ילי גרוס (לא חובה)
מעט מלח (בזהירות כי הבצק מלוח וחלק מהגבינות גם)
פלפל 4 עונות או שחור גרוס
1 ביצה
2 כפות קמח

לציפוי:
2 ביצים טרופות
שומשום
קצח
מעט שבבי צ'ילי גרוס (לא חובה)

אופן ההכנה:
מערבבים את כל מצרכי המלית, טועמים ומתקנים תיבול,
המלית צריכה להיות מעט רכה שיהיה אפשר למרוח אותה אבל לא רכה מידי.
אם המלית קצת קשה בגלל הגבינות אז ניתן לרכך את כל המלית כחצי דקה במיקרו.
הבצק מחולק לשני גלילים, פותחים ומשטחים כל גליל על נייר אפייה,
מברישים כל בצק בביצה טרופה בחלק העליון,
מורחים מהמלית שכבה דקה ואחידה על כל הבצק כאשר משאירים פס של 2 סמ' ללא מלית לאורך הבצק בצד הרחוק מאיתנו,
מתחילים לגלגל הדוק את תחילת הבצק בצד של האורך,
ממשיכים את הגלגול בעזרת הנייר אפייה עד שמתקבלת רולדהת
עוטפים בזהירות כל רולדה עם הנייר אפייה ולאחר מכן עם נייר אלומיניום,
מעבירים את הרולדות על תבנית או קרש חיתוך לשעה למקפיא,
מוציאים מהמקפיא, מורידים את הנייר אלומיניום והנייר אפייה,
מברישים טוב את הרולדות בביצה טרופה מכל הכיוונים כשהן על נייר אפיה או בתבנית,
מערבבים את השומשום, קצח ושבבי צ'ילי ומפזרים בנדיבות על הרולדות מכל הכיוונים,
פורסים את הרולדות בעובי 1.5-2 סמ' ומגלגלים כל פרוסה בשאריות השומשום והקצח שנשארו על הנייר,
מסדרים את הפרוסות עם רווח בתבנית אפייה ואופים בטמפרטורה של 180 מעלות 25-30 דקות עד שהשבלולים מזהיבים יפה מלמעלה ומהצדדים.

אפשר לפרוס בעובי 5 ממ' ולאפות קצת פחות זמן ומתקבל עוגיות מלוחות נהדרות.
אפשר לגרד פרמז'אן מעל השבלולים לאחר האפייה.

חג שבועות שמח
לצפיה ב-' וברוך הבא / השב.....'
וברוך הבא / השב.....
19/05/2018 | 17:31
1
39
לצפיה ב-' בכיף'
בכיף
21/05/2018 | 10:55
13
לצפיה ב-'האמת? היית חסר חבר!'
האמת? היית חסר חבר!
20/05/2018 | 15:34
2
112
אני מקפיד להכין את החומוס לפי המרשם שלך מלפני...מי זוכר...
 
ראה את השרשור להלן ותחליט אם חזרת בזמן ולמקום הנכונים:
 
לצפיה ב-'תודה חבר '
תודה חבר
21/05/2018 | 10:58
1
77
ראיתי את הקישור ולא ממש הבנתי את הקשר או הכוונה 
גם אני עדיין מכין את החומוס שלי 
לצפיה ב-'הקישור'
הקישור
21/05/2018 | 19:04
72
כנראה שראית אחרי שהמנהל מחק את כל הגועל...איכס...יותר טוב אם לא ראית.
לצפיה ב-'אהלן איש יקר, נראה יופי!'
אהלן איש יקר, נראה יופי!
20/05/2018 | 16:58
1
97
התגעגתי 
לצפיה ב-'תודה חבר '
תודה חבר
21/05/2018 | 11:03
74
האמת שגם אני התגעגעתי קצת 
לצפיה ב-'אפשר לאפות היום ולהגיש מחר ?'
אפשר לאפות היום ולהגיש מחר ?
18/05/2018 | 14:41
1
51
לצפיה ב-'כן'
כן
18/05/2018 | 19:08
7
לצפיה ב-'פילו למחר'
פילו למחר
18/05/2018 | 14:39
4
170
האם אני יכולה לאפות היום מאפי פילו ולהגיש מחר ? איפה לשמור עד אז ?
לצפיה ב-'אפשרי, אם אין ברירה'
אפשרי, אם אין ברירה
18/05/2018 | 14:46
1
83
הפילו מתרטב.
איפה לשמור? במזג אויר הזה רק במקרר ולחמם ללא כיסוי 
לצפיה ב-'אפשר בהחלט, גם במקרר וגם במקפיא'
אפשר בהחלט, גם במקרר וגם במקפיא
18/05/2018 | 17:35
70
 
הפילו אכן הופך לרך אבל עם חימומו בתנור או ע"ג פלטה הוא חוזר להיות קריספי.
לצפיה ב-'מארחת גם היום וגם מחר ...'
מארחת גם היום וגם מחר ...
18/05/2018 | 14:59
1
95
אפשר להכין הכל ולאפות חצי היום וחצי מחר ?
לצפיה ב-'לא'
לא
18/05/2018 | 15:10
33
לצפיה ב-'הערב יש חזה עוף '
הערב יש חזה עוף
17/05/2018 | 21:58
2
210
עוף ממולא בעוף שממולא בעוף ברוטב חרדל
הילדים אמרו שטעים 
אז הינה המתכון 
חזה עוף פרוס דק 
את השאריות חוטחים לקוביות וממלאים את חזה העוף
מורחים בחרדל 
עוטפים בפסטרמה עוף (כאן זה הודו כי לא היה עוף)
אוטמים 
ואופים עד שמוכן 
לצפיה ב-'מחר סושי'
מחר סושי
18/05/2018 | 00:21
120
אולי בצבעים
לצפיה ב-'שאלה שאלתית, האם אתה מפרק את העוף בשלמותו מהעצמות?'
שאלה שאלתית, האם אתה מפרק את העוף בשלמותו מהעצמות?
02/06/2018 | 08:56
3
לצפיה ב-'תהיות לגבי מגימיקס'
תהיות לגבי מגימיקס
16/05/2018 | 23:06
2
124
טוב, אז הבנתי שהוא הכי טוב בשוק (וגם מינסיון של אמא שלי)
עד היום אז שהתחתנתי השמשתי כל הזן בסט של בראון והייתי ממש מרוצה , זה שימש אותי להככככככככככל.. הפעם הראשונה שנתקלתי בבעייה איתו היתה כשרציתי להכין שוקולד ביתי (ממש מאגוזים וקקאו והכל- הוא לא עמד בזה)

אחכ נשרף לי המנוע ולפני קצת יותר משנה קניתי דגם חדש שחור- רק סבלתי ממנו, הוא פשוט לא מתקרב לקרסולים של הישן (בדיעבד גיליתי שהם כבר לא מייצרים בגרמניה אלא בהונגריה או משהו כזה, אולי זה קשור- בכל מקרה הכל מהשם והכל לטובה )


אז בקיצור- אני בהתלבטות.
מצד אחד אני צריכה מעבד מזון חזק שאוכל לעשות בו בצקים, שוקולד ושאר אתגרים אבל מצד שני- ביומיום (ביומיום!) אני מתמש המון מעבד קל פשוט לניקוי- ידני הן לטחינת אוכל לילדים והן להכנת מטבליחם וכו'


איך אני עושה את זה? האם המגימיקס יכול למלא את הצורך הזה כי לטעמי הוא מסורבל גדול וכבד מידי..
האם יש מגימיקס בין הדגם החזק והדול לבין המיני שהבנתי שלא כל כך חזק? (הייתי שמחה אם הקערה הכי דולה שלי תהיה קילו וחצי (גג 2)


תודה, וסליחה על החפירה
לצפיה ב-'במג'ימיקס אפשר להכין בצק פריך בכיף, אבל בטח לא שמרים'
במג'ימיקס אפשר להכין בצק פריך בכיף, אבל בטח לא שמרים
18/05/2018 | 14:49
1
96
לבצק שמרים  צריך מיקסר
לצפיה ב-'מדוע לא ניתן להכין בצק פריך במג'ימיקס?'
מדוע לא ניתן להכין בצק פריך במג'ימיקס?
24/05/2018 | 16:14
17
לצפיה ב-'שאלה למביני בשר'
שאלה למביני בשר
16/05/2018 | 13:12
120
קניתי אצל הקצב שלי בשר צוואר 700 [לא שמן] + 300 גרם שומן אווז טחון ביחד
הבשר התכווץ 30%
לעומת זאת, הבשר שהוא מכין במקום מתכווץ הרבה פחות ומאוד שמן
- יש לכם הסבר הגיוני לזה?
או יש חנות נוספת שאני קונה אצלה בשר גם שמן מאוד 25% שומן ומתכווץ פחות,
הבשר עצמו לא רטוב שנוגעים בו.
 
לצפיה ב-'לקטוז'
לקטוז
15/05/2018 | 14:12
87
איך זה יכול להיות שקוטג 5% יכול להכיל כמות דומה של פחמימות כמו גבינת שמנת 30% בלי תוספת סוכר לבן*
 
ו38% שמנת עמידה כתוב אמנם דסטרוז- אבל מכילה כמות מאוד דומה של פחמימות האמנם?!
לצפיה ב-'ערב טוב.בתוכנית של אדוני'
ערב טוב.בתוכנית של אדוני
13/05/2018 | 18:51
3
218
ערב טוב.
אדוני המסדרת התוכנית היה בשוק ברמלה ושם רכש דסיקיות של קמח תריס .
את הסידקיות שם בשמן עמוק והן התנפחו לכדור.
בעיקרון הינו מכנים מקמח רגיל .
זה עבור מאכל הןדי שנקרא פורי פני .
האם משהו מכיר עם אפשר להשיג בתל אביב .אבקש עזרתכם מאיר כרמיאל
לצפיה ב-'מאיר אתה יכול להזמין את המטבעות'
מאיר אתה יכול להזמין את המטבעות
13/05/2018 | 19:33
1
171
בחנות הזאת וישלחו לך.
לצפיה ב-' על הקישור לחנות ההודית.'
על הקישור לחנות ההודית.
14/05/2018 | 19:52
72
לא הכרתי אותה.
רעיה
לצפיה ב-'אולי תנסה קל"ב?'
אולי תנסה קל"ב?
15/05/2018 | 16:46
77
וקודם בטלפון,
ההודי תבלינים
04-8441259
 
לצפיה ב-'האם מישהו מחברי הפורום הותיקים זוכר את פריזמן'
האם מישהו מחברי הפורום הותיקים זוכר את פריזמן
13/05/2018 | 18:07
17
294
חבר וותיק פה, נודע לי מפורום אחר שהוא נפטר באופן פתאומי.
לצפיה ב-'כן, זוכר'
כן, זוכר
13/05/2018 | 19:15
1
227
חי בפיליפינים.
יהי זכרונו ברוך!
לצפיה ב-'טעות חי בתאילנד.'
טעות חי בתאילנד.
13/05/2018 | 19:16
77
לצפיה ב-'הכרתי אותו אישית, איש יקר, יהיה זכרו ברוך.'
הכרתי אותו אישית, איש יקר, יהיה זכרו ברוך.
13/05/2018 | 19:31
1
72
לצפיה ב-'היה מאוד פעיל בפורום הזה.'
היה מאוד פעיל בפורום הזה.
13/05/2018 | 19:46
54
לצפיה ב-'עצוב מאד. אדם משכמו ומעלה שתרם רבות למדינה'
עצוב מאד. אדם משכמו ומעלה שתרם רבות למדינה
13/05/2018 | 23:12
1
205
אהב אוכל ואהב לקרוא ולכתוב.
 
יהיה זכרו ברוך
לצפיה ב-'לא ידעתי על תרומתו למדינה, אכן היה מאוד פעיל בפורום הזה.'
לא ידעתי על תרומתו למדינה, אכן היה מאוד פעיל בפורום הזה.
14/05/2018 | 03:44
38
לצפיה ב-'יהי זכרו ברוך '
יהי זכרו ברוך
14/05/2018 | 08:45
1
27
לצפיה ב-''
14/05/2018 | 08:55
9
לצפיה ב-'ואוו הוא היה איש יקר '
ואוו הוא היה איש יקר
14/05/2018 | 11:02
1
116
כואב מאוד
יהיה זכרו ברוך
לצפיה ב-'כן, הוא היה נחמד מאוד.'
כן, הוא היה נחמד מאוד.
14/05/2018 | 16:36
18
לצפיה ב-'כתב בהרבה פורומים..'
כתב בהרבה פורומים..
14/05/2018 | 11:56
4
152
לא ידעתי שנפטר.
חי בתאילנד עם בת זוג.
חבל............
"הכרתי" אותו עוד כאשר כתב בפורום האוכל של IOL , שנמכר לצערי לוואלה, ומאז כל התוכן הלך לאבדון.
לצפיה ב-'הכרתי אותו פה והיו לנו הרבה ויכוחים על התרמומיקס'
הכרתי אותו פה והיו לנו הרבה ויכוחים על התרמומיקס
14/05/2018 | 16:39
3
143
הוא היה מקבל חררה כאשר הזכרתי זאת.
אך בד"כ הסתדרנו יפה מאוד וחיבבתי אותו.
לצפיה ב-'גם לשירשור הזה הצלחת להכניס את שם המכשיר שלך?'
גם לשירשור הזה הצלחת להכניס את שם המכשיר שלך?
14/05/2018 | 19:07
2
106
דבר שיש בו תרומה נעלה להעלאת זכרו של פריזמן. זאת לאחר שכבר תרמת 36 הודעות לשירשור.
ולא, אתם לא בדיוק "הסתדרתם יפה מאוד" ולהגיד שהוא חיבב אותך זו הגזמה פראית.
לצפיה ב-'אתה מתכוון לתרמומיקס? כן הצלחתי להכניס את השם תרמומיקס לפה'
אתה מתכוון לתרמומיקס? כן הצלחתי להכניס את השם תרמומיקס לפה
14/05/2018 | 20:01
1
104
יש לך בעיה עם השם תרמומיקס, לי דווקא אין בעיה עם השם תרמומיקס.
מעניין מה הבעיה שלך עם השם תרמומיקס? חחחחחחחח
אז למרות שאתה שונא את השם תרמומיקס אפתיע אותך שבניגוד אליך למרות שהוא לא אהב את התרמומיקס היתה ביניניו חיבה אין צורך להסכים בכל דבר על מנת שתהיה חברות.
 
לצפיה ב-'די חברים, זה לא המקום לריב'
די חברים, זה לא המקום לריב
15/05/2018 | 09:59
96
באו נכבד את פריזמן
 
אם אני זוכר נכון, הוא ב 2015 חלה (אני חושב סרטן, אבל לא בטוח) 
הוא מאוד אהב ונהנה לכתוב כאן, עד שוויכוחים בלתי פוסקים במיוחד עם 2 "חברים" בפורום המאיסו עליו את הכתיבה-> הוא מאוד נעלב והתעצבן מההתנגחויות הבלטי פוסקות.
 
זה ממש כואב לי עד אין סוף, שבשנים האחרונות לחייו הוא לא נכנס לכאן על אף שמאוד אהב את העולם הקולינארי, הוא היה מין הסתם שילוב בין תאילנד לישראל, אהב ללמוד ולהתחדש בידע.
 
ממש עצוב 
 
לצפיה ב-'RIP'
RIP
14/05/2018 | 19:08
1
29
לצפיה ב-'QDeP'
QDeP
14/05/2018 | 20:49
25
לצפיה ב-'מלבי'
מלבי
13/05/2018 | 12:11
7
101
איפה ניתן למצוא את המלבי הכי טוב באזור המרכז והשפלה ?
לצפיה ב-'אופס'
אופס
13/05/2018 | 12:12
68
ההודעה לא במקומה הנכון.
נא למחוק.
לצפיה ב-'המלאבי הטוב ביותר היה בשדרות ירושלים'
המלאבי הטוב ביותר היה בשדרות ירושלים
13/05/2018 | 19:22
5
69
בפינה היכן שהיה בית חולים צהלון, כל הנסיונות שלי למצוא/לאתר אותו עלו בתוהו.
לצפיה ב-'טעות בזיהוי המקום'
טעות בזיהוי המקום
13/05/2018 | 19:50
4
85
החנות בשדרות ירושלים 94 שזה לא הבנין הפינתי אלא בבנין לפניו
וזאת החנות השמאלית מול תחנת האוטובוס.
שים לב שפתוח 11.00-19.30
ויש סניף נוסף ברחוב שלבים 16 פינת הכישור קרוב לחנות מיסטרל
שממול פתוח 08.00-20.00.
מלבי מצוין!
לצפיה ב-'אין טעות בזיהוי, ידידי.'
אין טעות בזיהוי, ידידי.
13/05/2018 | 20:01
3
65
דוכן המלבי עליו אני מדבר היה שם שנים רבות.
הכרתי את האדם שהקים אותו, את בנו שעבד שם לאחר מכן וכן את נכדו.
שנים רבות לא הייתי בארץ והדוכן הזה נעלם.
לצפיה ב-'אז זהו שהוא לא נעלם '
אז זהו שהוא לא נעלם
13/05/2018 | 20:12
2
88
הוא זז כמה מ' צפונה, אותו מלבי מצוין רק בחנות אחרת.
מלבי דג'אני, שם ובסניף בשלבים.
לצפיה ב-'בפעם הבאה שאהיה בתל אביב אחפש אותו, תודה.'
בפעם הבאה שאהיה בתל אביב אחפש אותו, תודה.
13/05/2018 | 20:36
20
לצפיה ב-'איפה זה בדיוק'
איפה זה בדיוק
13/05/2018 | 20:51
56
ובאלו ימים פתוח ?
לצפיה ב-'גריל פחמים'
גריל פחמים
08/05/2018 | 20:05
11
108
אני מחפש לרכוש גריל פחמים, לא טיפוס של גז, בגז אני מפצה במחבתות יצקת ברזל שיש  לי.
 
אני רוצה 50X60- חשוב לי ברזל או רשת עבה וכבדה- ולא הרשת שנמכרת עם המנגלים הזולים שכבר פעמיים התפרקה ולא החזיקה את החום ופעם אחת רוצה להשקיע -   
 
אני אוהב לעשות מנגלים אך בגלל אילוצי מקום נאלץ לקנות מנגל יחסית קטן, אבל לפחות שהרשת תהיה משובחת ואיכותית מאד
אני מוכן להשקיע 550-600 שקלים על מנגל שיחזיק מעמד.
 
לצפיה ב-'חשבתי על מסגריה אבל מי שלא מכיר'
חשבתי על מסגריה אבל מי שלא מכיר
08/05/2018 | 20:07
3
82
לא רוצה שעשה לי עבודה ולא יודע לא ראיתי איך הוא עושה ולשלם לו לפני, איני מוכן
לא בעבור המנגל ולא בעבור הרשת.
לצפיה ב-'אתה יכול לעשות עבודת הכנה'
אתה יכול לעשות עבודת הכנה
08/05/2018 | 20:58
2
83
תשרטט את הגרילר שאתהרוצה כולל עובי לוחות הברזל .ומסגר יכין לך בדיוק כפי שאתה רוצה.
 
לצפיה ב-'דיברתי עם מסגר, '
דיברתי עם מסגר,
08/05/2018 | 21:05
78
מצאתי מנגל - אבל אם הוא רצה רק להרים את המנגל 15 ס"מ 100 שקל ועלות המנגל 380- מה עשיתי פה
הוא אמר לי עדיף שתקנה בכפר כאסם, אני לא רוצה להכנס לשם לא בשבת ולא עם משפחתי.
 
המסגר עצמו אמר אצלי זה לא יעלה לך יותר זול מכפר כאסם- עובי הברזל 5-6 מ"מ,
אתה מכיר מנגל של חברת ''אמריקן בפאלו?'' 
לצפיה ב-'אין לי בעיה להגיד לו מה לעשות,'
אין לי בעיה להגיד לו מה לעשות,
08/05/2018 | 21:06
70
השאלה איזה עבודה ותוצאה הוא יעשה - אם אני לא מכיר את עבודתו בהכנת מנגלים.
לצפיה ב-'זאת הרשת האולטימטיבית למנגל!'
זאת הרשת האולטימטיבית למנגל!
09/05/2018 | 11:25
6
155
שורה של זויות ברזל + תעלה בניצב ךאגירת הנוזלים.
ברשת כזאת הטיפטוף על הפחם הוא אפסי וגם צריך לתת שיפוע קטן לכיוון תעלת האגירה.
לצפיה ב-'אין לי מקום לכזאת רשת, '
אין לי מקום לכזאת רשת,
09/05/2018 | 11:32
5
74
אשלח לך דוגמה ל-מה שרני מדבר.
רשת ברזל כזאת אצטרך לשלם עלייה הרבה מאוד  - אצל מסגר - אם על רגליים רצה 100 שקל להגביה את המנגל אז מה אם רשת +מנגל .
סכום גדול.
לצפיה ב-'מה זה אין לך מקום?'
מה זה אין לך מקום?
10/05/2018 | 17:28
4
116
אתה מזמין אצל מסגר את הגודל שאתה רוצה, רק את הרשת.
שאלת על רשת, קבלת את הרשת הכי יעילה והכי נכונה. מתחמם באופן מעולה/מושלם, עושה פסים על הבשר ומקז את השומנים...
את הרשת הזאת או כל רשת אחרת אתה יכול להניח על כל קופסא, גם קרטון וגם על שני בלוקים או אבנים...
קצת תושיה והסתכלות רחבה תפתור לך הרבה בעיות.
בהצלחה!
לצפיה ב-'מצד שני - מצאתי מנגל בגובה מאוד נמוך'
מצד שני - מצאתי מנגל בגובה מאוד נמוך
10/05/2018 | 18:30
2
65
להגיע אותו 20 ס"מ הוא רוצה 100 שקל
הוא אמר לי שעדיף לקנות ב-
כפר כאסם
בכל מקרה- כל החבילה יוצא לדעתי יקר, אני רוצה 50X60.
 
לצפיה ב-'4 בלוקים, אחד בכל פינה ואתה מגביה...'
4 בלוקים, אחד בכל פינה ואתה מגביה...
21/05/2018 | 20:06
1
51
תבדוק אצל מסגר כמה יעלה לבנות לך רשת מנירוסטה. יותר יקר אבל מניסיון, לכל החיים ולא מחליד.
לצפיה ב-'אני שאלתי מסגריה, אבל לא יודע איך העבודה שלו,'
אני שאלתי מסגריה, אבל לא יודע איך העבודה שלו,
21/05/2018 | 20:56
19
אתה היית מוכן לשלם לבעל  מקצוע כסף שלא יודע איך עבודתו?
לצפיה ב-'זקוק למתכון לאסאדו.'
זקוק למתכון לאסאדו.
09/05/2018 | 11:36
6
96
שלום לכם פורום יקר!

אני מחפש מתכון לקוביות אסאדו על העצם, תבשיל קדירה, המכיל רוטב מצומצם שמבוסס על דבש ושום.

אציין שהמטרה היא שהרוטב יהיה מצומצם וסמיך, והאסאדו יהיה נימוח ויקבל את הקרמליות של הדבש.

אציין גם שאין לי תנור!
כל מה שיש זה סיר וכיריים.


תודה!!
לצפיה ב-'שלום אריק אשמח לעזור'
שלום אריק אשמח לעזור
09/05/2018 | 12:33
5
112
אני גם עושה תבשיל אסאדו במחבת כבדה יצוקה שיש לי 2-2 וחצי [שעות] על האש, 
לא מתבל בכלל את השפונדרה, שם אותה על האש יוצא מעדן
אני לא רואה אם רוצים פלפל מלח לא כי הבשר מוכשר כבר.
לקצץ בצל ולהוסיף גזר אחרי ההשחמה הראשונה של הנתחי בשר.
אם יש עוד שאלות מוזמן לשאול.
אני מבשל על האש הכי קטנה והבשר נפרד מהעצם.
לצפיה ב-'הוא ביקש מתכון שמכיל רוטב עם דבש ושום'
הוא ביקש מתכון שמכיל רוטב עם דבש ושום
09/05/2018 | 12:37
1
83
יש לך כזה לתת לו?
לצפיה ב-'תודה רבה! '
תודה רבה!
09/05/2018 | 12:42
22
לצפיה ב-'תודה רבה לך! זה בדיוק הכיוון שאני מחפש...'
תודה רבה לך! זה בדיוק הכיוון שאני מחפש...
09/05/2018 | 12:38
1
88
משהו על מחבת כבדה / סיר וכיריים .... בישול ארוך ...
 
כמה שאלות:
האם אתה מוסיף שומן כלשהו בהתחלה? האם אתה מטגן בצל?
האם מתקבלת שפונדרה צרובה ומקורמלת? 
 
מה מבחינת נוזלים? באיזה נוזלים / כמות אתה משתמש? אשמח למתכון מדוייק.
 
תודה!
לצפיה ב-'מבחינת נוזלים אני לא השתמשתי בכלום'
מבחינת נוזלים אני לא השתמשתי בכלום
09/05/2018 | 13:15
78
עשיתי "קונפי לייט"- ואם רוצים אפשר להוסיף פחות מכיסוי בציר ירקות או בציר שאתה עושה אחרי השחמת הבשר- על האש הכי קטנה בלהבה, 
אם הבשר כשר ומוכשר היזהר עם המלח הטעמים מתרכזים אחרי ההשחמה ואז יכול להיות אם תוסיף מלח תקבל ציר בשר מלוח.
מעבר זה לא מוסיף אם אני רוצה פלפל צילי או חריף וזהו.
לא שום תבלין נוסף.
אתה יכול בקערית קטנה לערבב דבש ושום גביש או טרי ולצקת לקראת סוף ההכנה ולעבות עם קצת מים או או ציר ולצמצמם מספר דקות לפני שאתה רוצה להגיש ,לדעתי מיותר אחרי כל הטעם המרוכז שהנתח נותן אחרי ההשחמה והוספת המים/ יין או יש כאלה גם מוסיפים בירה. רבע כוס ואז מכניסים את הנתח לבישול עד ריכוך.
לצפיה ב-'תודה רבה...עידכונים לגבי האסאדו'
תודה רבה...עידכונים לגבי האסאדו
09/05/2018 | 21:53
106

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

בעלי מקצוע

פורום תקשורת חזותית-מיתוג עסקי
בואו למתג את העסק שלכם
פורום תביעות ייצוגיות
פורום תביעות ייצוגיות
אורית הרטום - דיאטנית קלינית ורופאה סינית
אורית הרטום

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ