תשמע, עברתי קצת על הטקסס מת׳וד, זה נשמע ונראה לי כמו בלגאן שלם, ממש מדע אטומי ולפחות לפי ההסברים שנקלתי בהם ביוטיוב, התוכנית נשמעת מאוד מסורבלת עם המון משוואות, לא בישבילי
ובכל זאת, הרצתי המון חיפושים ברשת על תוכנית אימונים מסודרת, מצאתי המון תוכניות שנראות פשוטות מידי עם כמה תרגילים חסרים, וגם מצאתי שאין כל כך הרבה הבדל בין מה שאני עושה לבין התוכניות המוצעות ברשת, להבדיל שממליצים לעשות 1-3 תרגילים לכל שריר, אני עושה קצת יותר, למשל אני עושה 3-4 תרגילים חזה, סתם לדוגמה...
באמת שלא מצאתי תוכנית שממליצה לעשות משהו שאני עצמי לא עושה היום.
בקשר למדריכים, גם לי קשה להסתמך על זה, בגלל זה גם העפתי את התוכנית שנתנו לי במכון כושר, משום מה נראה שהיום שכל ילד שהרים משקולת בחיים שלו פתאום הופך ל-״ מדריך כושר ״ ולבונה תוכניות.
ניסיתי ליצור קשר עם בודיבילדרים מקצועיים שאפשר לראות עליהם תוצאות יפות, וכולה חיפשתי מישהו שיגיד לי ״ תשמע, תעשה את התרגיל הזה והזה והזה, בכמות חזרות הזאת, בתדירות הזאת, 3-4 פעמים בשבוע ״ אבל הבודיבילדרים האלה זה נשמע לי כמו כל מיני ניסיונות לעשות לעצמם כסף קל על חשבון משהו שגם אם תלך למכון ותתפרע על המכשירים ותתאמן חזק, תוכל להגיע לתוצאות סבבה גם בעצמך, בקיצור נשמעים לי כמו אנשים שמחפשים לעשות כסף קל, תאמין לי גם אני יכול לעשות תוכנית למישהו חדש בתחום שלא מבין מה רוצים ממנו, ולהבטיח לו שתוך 6 חודשים, אם יעשה חזה גב יד קידמית יד אחורית בטן וקצת סקוואטים, הוא יגיע לתוצאות יפות, אומנם לא יהיה ארנולד, אבל בהחלט ייראה שינוי משמעותי
בקיצור, שמעתי כבר מליון המלצות שזה כבר מבלבל לאללה, בינתיים אני נשאר עם מה שאני עושה עד שאפגוש את המאמן המיוחל שיעשה לי סדר בדברים
ןלך תדע, אולי עם כל ההתפרעות שלי במכון כושר, אני אגיע לתוצאות יפות בעתיד, אני ישר מצלם סרטון לפייסבוק ואומר ״ עזבו אותכם ממאמנים, תראו למה הגעתי בלי תוכנית מסודרת ״

תודה מייק, אגב, יש לנו אותו שם