לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1353613,536 עוקבים אודות עסקים

פורום בסיסי נתונים

שלום לכולם,
 
פורום זה מיועד למפתחי, מנהלי ומתכנתי בסיסי נתונים (DBA and DataBase Devlopers) אם יש לכם שאלה בנושא שפת SQL , Oracle pl/sql Ms Sql Server Transact SQL או שאלות בנושא ניהול בסיסי הנתונים של Oracle או Ms Sql Server ופתרונות BIG DATA ובכלל על עבודה נכונה בסביבת בסיסי נתונים או אפילו על שפות תכנות המנהלות בסיסי נתונים כמו MS-Access, Visual basic וכדומה אז הגעתם למקום הנכון!
 
בברכה,
 
איתי בנימין - מנהל הפורום
Microsoft Most Valuable Professional
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בסיסי נתונים

שלום לכולם,
 
פורום זה מיועד למפתחי, מנהלי ומתכנתי בסיסי נתונים (DBA and DataBase Devlopers) אם יש לכם שאלה בנושא שפת SQL , Oracle pl/sql Ms Sql Server Transact SQL או שאלות בנושא ניהול בסיסי הנתונים של Oracle או Ms Sql Server ופתרונות BIG DATA ובכלל על עבודה נכונה בסביבת בסיסי נתונים או אפילו על שפות תכנות המנהלות בסיסי נתונים כמו MS-Access, Visual basic וכדומה אז הגעתם למקום הנכון!
 
בברכה,
 
איתי בנימין - מנהל הפורום
Microsoft Most Valuable Professional
 

לצפיה ב-'sql server left join'
sql server left join
15/04/2016 | 13:02
2
45
צהריים טובים,נתקעתי בבעיה בשליפת נתונים משתי טבלאות
טבלה אחת בשם Addition אשר מכילה AdditionId מסוג INT וAdditionName מסוג NVARCHAR(50) בנוסף ברשותי טבלה VehicleExtras אשר מכילה CarId מסוג int ומכילה AdditionId מסוג int
ברשותי לבצע שליפה של כל התוספות מהטבלה Addition אשר אינן נמצאות אצל רכב מסוים ניסיתי לבצע זאת אך לא הצלחתי,תודה מראש לעוזרים
השאילתה שכתבתי:
SELECT DISTINCT Additions.AdditionId, Additions.AdditionInfo
FROM Additions LEFT OUTER JOIN
VehicleExtras ON VehicleExtras.AdditionId = Additions.AdditionId
WHERE (Additions.AdditionId <> 0) AND (VehicleExtras.CarId = @CarId)
לצפיה ב-'תשובה בשני חלקים'
תשובה בשני חלקים
16/04/2016 | 06:28
1
27
התשובה לשאלתך - התנאי ב-Where צריך להיות:
SELECT Additions.AdditionId, Additions.AdditionInfo
FROM Additions LEFT OUTER JOIN
VehicleExtras
ON VehicleExtras.AdditionId = Additions.AdditionId
AND VehicleExtras.CarId = @CarId
WHERE Additions.AdditionId Is Null
שים לב לכלל חשוב: ברגע שיש ב-Where תנאי על הטבלה השנייה, זו שבצד ה-Left (במקרה זה - VehicleExtras), השאילתה הופכת למעשה ל-Inner Join. התנאי על הטבלה השמאלית צריך להופיע במקרה זה ב-On ולא ב-Where.
כלל שני אם כך: ב-Inner Join אין הבדל אם התנאי ב-Where או ב-On, אך ב-Left Join כן.
לבסוף- במקרה זה ה-Distinct מיותר.
 
נקודה שנייה לאחר שצלחנו את הנ"ל: מבחינת יעילות הקוד, הדרך הנכונה מבחינת היעילות לכתוב את השאילתה היא:
Select *
From Additions
Where Not Exists (Select * From VehicleExtras Where VehicleExtras.AdditionId=Additions.AdditionId And VehicleExtras.CarId = @CarId);
אין צורך למצוא את כל ההתאמות ואז לפלטר אותן,
אלא למצוא את כל המקרים בהם אין התאמות.
לצפיה ב-'תודה'
תודה
16/04/2016 | 18:32
12
תודה רבה על העזרה וההסבר! 
 
לצפיה ב-'חם בתפוז'
חם בתפוז
14/04/2016 | 14:06
3
סופ"ש נעים!
את כל האייטמים שבכתבה תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק שלנו-
לצפיה ב-'איך מתמודדים עם כמויות המידע?'
איך מתמודדים עם כמויות המידע?
10/04/2016 | 16:41
16

איך מתמודדים עם כמויות המידע?
אתם מוזמנים למאמר שפירסמתי לאחרונה.
תהנו !
http://www.pc.co.il/general/211831/
 
לצפיה ב-'שאלות בסיסיות '
שאלות בסיסיות
03/04/2016 | 01:22
1
50
לצורך חזרה על החומר מצאתי סימולטור ל MS SQL. צריך עזרה בכמה נקודות :
1) יצרתי טבלה עם עמודה מסוג DATE
create table workers (id int not null, firstname char(15), city char(10), hierdate date)
בכל הרשומות תאריך לא מוצג נכון. ניסיתי להפריד ע"י '/' '-' ובלי הפרדה ובכולם לא הוצג תאריך נכון. איך כותבים את התאריך נכון ?
2) איך משנים כותרת עמודה
3) איך מזינים רשומה עם שדה ריק. בדוג' שלי רשומה ללא עיר.
4) איך מוחקים שדה ספציפי ברשומה
 
לצפיה ב-'תגובה מעט מאוחרת..'
תגובה מעט מאוחרת..
06/04/2016 | 19:31
17
  1. אל תנסה לשנות את התצוגה. העיצוב נעשה בממשק המשתמש ולא בדטבייס. בדיוק כמו שאינך אמור בממשק של ה-SQL Server למרכז נתונים, לצבוע בירוק, להוסיף קו תחתי וכו', כך אינך אמור לבחור כיצד התאריך יוצג. המשתמשים הפשוטים אינם אמורים לעבוד ישירות על SQL Server אלא דרך ממשק (דוח באקספלורר? טופס כתוב ב-C#? התחברות עם אקסל?) ושם יש לעצב את אופן תצוגת התאריך.
  2. כנ"ל: ב-SQL Server אתה רואה את שם העמודה, ובממשק המשתמש תבחר ותעצב כותרות כרצונך.
  3. אתה עובד עם פקודות SQL? אני מקווה שכן, כי אם לא - אינך עובד נכון, ושוב מאותה סיבה: מול SQLServer עובדים ישירות עם פקודות SQL, ובממשק המשתמש יש מנגנון אוטומטי שמתרגם כל שינוי/שליפה וכו' לפקודת SQL.
  4. אתה מדבר על מחיקת עמודה? יש להיכנס למצב עיצוב (קליק ימני על הטבלה ברשימה בצד שמאל), או עדיף - פקודת SQL שעושה זאת. מקווה שאינך מצפה שזה יהיה כמו באקסל!
 
לצפיה ב-'SSIS וטבלה זמנית'
SSIS וטבלה זמנית
29/03/2016 | 18:14
1
31
בניתי SSIS שמקבל נתונים ממערכת חיצונית. מקור הנתונים אליו צריך לפנות  הוא  STORED_PROCEDURE מסוים שנבנה לצורך כך.
הכל עבד תקין עד שמי שבנה את ה SP שאליו ה SSIS פונה, החליט לשפר ביצועים ולהשתמש ב SP בטבלה זמנית.
כעת מתקבלת הודעת שגיאה
Hresult: 0x80004005  Description: "Invalid object name '#temptable'.".  
וגם בזמן DESIGN יש שגיאה.
אחרי חיפוש בד"ר גוגל , ישמתי את הפתרון שנמצא ולפני הקריאה ל SP הוספתי את השורה SET FMTONLY OFF. זה פותר את השגיאה בזמן DESIGN אך עדיין לא עוזר בזמן ריצה.

ניסיתי גם פתרון נוסף שהוזכר- להשתמש ב אוביקט ADO.net  במקום OLEDB אבל זה לא מתאים כי הפניה לSTORED PROC צריכה להעביר פרמטרים ולא ראיתי אפשרות כזו עם ADO.net

מישהו התנסה בבעיה ויודע על פתרון? (או לחילופין יודע לומר בודאות שאין פתרון- זה גם יעזור! )
תודה רבה !

לצפיה ב-'מצאתי פתרון'
מצאתי פתרון
03/04/2016 | 12:27
14
נמצא הפתרון. למי שנתקל בבעיה דומה: יש להוסיף את השורה
SET FMTONLY OFF
בפרוצדורה שאליה פונים .
(יש להשיג לשם כך  שיתוף פעולה עם הצד שאליו פונים לקבלת הנתונים, כמובן  )
לצפיה ב-'רכישת רישיון Sql חדש/יד 2'
רכישת רישיון Sql חדש/יד 2
27/03/2016 | 13:04
1
81
שלום אני מעוניין לרכוש רישיון ל Sql server גרסת 2012 ומעלה עם עד 5 קאלים במידה ויש פה מישהו שרוצה למכור או יכול להפנות אותי זה יהיה מעולה תודה מראש 0505876758 סיימון
לצפיה ב-'sql server'
sql server
02/04/2016 | 21:27
17
היי,
אתה מוזמן לפנות לדוגמא לתוכנה ישירה:
 
שאלה:
למה גרסת 2012 ולא גרסת 2016 הגרסה העדכנית עם כל היכולות החדשות?
לצפיה ב-'יצוא מ SQL SERVER ויבוא ל MYSQL'
יצוא מ SQL SERVER ויבוא ל MYSQL
27/03/2016 | 13:02
1
25
יש איזה כלי חינמי/ בתשלום שעושה את זה בקלות?
הנסיונות שלי לעשות לפי מדריכי הרשת הוליד נבירה אינסופית בכל פעם בעיות אחרות
לצפיה ב-'SSIS סטנדרטי של sql server'
SSIS סטנדרטי של sql server
02/04/2016 | 21:31
10
לצפיה ב-'שאילתת SQL'
שאילתת SQL
20/03/2016 | 16:39
6
58
יש לי שאילתה מחשבת מספר הזמנות שעשה הלקוח
 SELECT Count(Orders.OrNum) , Cus.CusName
FROM Cus INNER JOIN Orders ON Cus.CusID = Orders. CusId
GROUP BY Cus.CusName;

איך אפשר להציג לקוחות שעשו מספר מקסימלי של הזמנות?
איך אפשר להפעיל MAX על COUNT?
אני מנסה Sub Query אבל לא מצליחה
 
לצפיה ב-'שכחתי לציין - השאילתה ב access'
שכחתי לציין - השאילתה ב access
22/03/2016 | 12:03
15
לצפיה ב-'מבקשת המלצה על אתרי SQL, תודה'
מבקשת המלצה על אתרי SQL, תודה
26/03/2016 | 13:32
24
מישהו יכול אולי להמליץ על האתרים שמתמכים בפתרונות שאילתות SQL כדי אנסה לשאול גם שם? חייבת עזרה במציאת הפתרון בשאילתה הנ"ל  
לצפיה ב-'מענה'
מענה
26/03/2016 | 21:43
3
29
איך אפשר להציג לקוחות שעשו מספר מקסימלי של הזמנות? 
מה זאת אומרת מספר מקסימלי? האם את מתכוונת לפשוט ספירת count של ההזמנות?
איך אפשר להפעיל MAX על COUNT?
אפשר בעזרת Sub Query
אני מנסה Sub Query אבל לא מצליחה
מה השגיאה שקיבלת? תצרפי בבקשה את הניסיון שכתבת.
 
לצפיה ב-'הנסיון והשגיאה'
הנסיון והשגיאה
27/03/2016 | 11:02
2
31
תודה על המענה ונסיון לעזור.
אני אחדד: אני מנסה לבצע ספירת הזמנות ללקוח ולשלוף את הלקוחות שביצוע הכי הרבה הזמנות.
הנה הנסיון:
 SELECT Cus.CusName, Count(Orders.OrNum) AS CountOrders
FROM Cus INNER JOIN Orders ON Cus.CusId = Orders.CusID
GROUP BY Cus.CusName
HAVING Count(Orders.OrNum) =
     MAX(SELECT Count(Orders.OrNum)
    FROM Cus INNER JOIN Orders ON Cus.CusId = Orders.CusID
    GROUP BY Cus.CusID);
הודעת שגיאה:
Cannot have aggregate function in expression(MAX)=()
לצפיה ב-'אנא עזרה - איפה עוד כדאי לחפש עזרה בפתרון השאילתה?'
אנא עזרה - איפה עוד כדאי לחפש עזרה בפתרון השאילתה?
31/03/2016 | 09:14
1
17
אודה לכל עזרה, לינקים, פורומים רלוונטים וכו'
לצפיה ב-'עדיין תקווה שמישהו יכול לעזור עם השאילתה'
עדיין תקווה שמישהו יכול לעזור עם השאילתה
05/04/2016 | 18:47
9
לצפיה ב-'שכר מפתח SQL- שנתיים ניסיון'
שכר מפתח SQL- שנתיים ניסיון
17/03/2016 | 14:05
1
331
ברשותכם, שאלה:
מהו טווח השכר של מפתח SQL
בסביבת  אורקל ו- SQL SERVER
שליפות וסקריפטים,
ללא עבודת DBA
עם שנתיים ניסיון?
 
תודה רבה
לצפיה ב-'טבלאות שכר...'
טבלאות שכר...
17/03/2016 | 21:54
273
לצפיה ב-'חיבור נתונים לאקסל מחשבשבת'
חיבור נתונים לאקסל מחשבשבת
17/03/2016 | 10:08
24
בוקר טוב,
 
יש לי דוח בחשבשבת (רוו"ה לפי חודשים) שאני עובד איתו יחסית הרבה, וכל פעם צריך לייצא אותו כקובץ לאקסל.
 
על מנת לייעל את העבודה, אני מעוניין ליצור חיבור ישירות מהאקסל למסד הנתונים באמצעות שאילתת SQL. בתקופה האחרונה התעסקתי קצת עם חיבורים כאלה, אבל בדברים ממש פשוטים (עברתי קורס בSQL לפני כמה שנים).
 
הבעיה בנסיון לייצא את הדוח המבוקש נובעת משני גורמים:
1. הרישומים בחשבשבת מבוצעים כך שכל תנועה (בדגש על תנועה ולא על כותרת\ פק' יומן, שהיא כרגע לא מעניינת אותי) נרשמת בשורה ספציפית, ומקבלת את הערכים השונים, שלצורך העניין מה שמעניין אותי זה הסכום (Suf, ערך חיובי) וכיוון התנועה (CD, זכות\ חובה - ערך בוליאני).
 
2. חלוקת הדוח לעמודות מסוכמות לפי חודשים ושנים.
 
דרך הפתרון שחשבתי עליה היא לעשות עמודה מחושבת (ישירות בSQL) שתהפוך את הסכום (החיובי) לערך חיובי\ שלילי בהתאם לערך הבוליאני שבאותה רשומה.
הבעיה התחילה בכך שלצערי אני כבר לא זוכר איך (או אם בכלל) אפשר ליצור עמודה נוספת, מחושבת, שתריץ חישוב מבוסס על "אם... אז...", או אפילו באמצעות מתגים בוליאנים (באקסל הייתי עושה את זה בפשטות בסגנון)
 if(cd=0,1,-1)*suf
או
((CD=0)-(CD=1))*suf
 
לאחר יצירת עמודה מחושבת, הייתי מקבל טבלה ארוכה של כל התנועות, עם תאריך, עם סכום (חיובי או שלילי בהתאם לערך הבוליאני), ומכאן הייתי צריך לסכם את הנתונים בעמודות לפי חודשים (כלומר, הכ' והוצ' ינואר 15 בעמודה A פברואר 15 ב-B וכו'). הפתרון הכי נוח לפריסה כזו באקסל הוא כמובן שימוש בטבלת ציר (בהנחה שהערכים כבר מוצגים לפי חיובי\שלילי).
 
 
אז למה אני לא עושה את כל זה באקסל?
מאחר ומסד הנתונים הוא גדול, בסביבות ה350,000 רשומות, עריכת כל החישובים האלה באקסל אינה פרקטית, לוקחת המון זמן, ותוקעת את המחשב.
 
הייתי שמח לדעת אם יש דרך יחסית פשוטה ליצור את הדוח הנ"ל ישירות בקוד SQL (דרך MSQUERY) ולייבא את הנתונים בצורה של טבלה מוגמרת ללא חישובים נוספים באקסל.
 
 
(*) ברור לי שהדרך הכי פשוטה היא כמובן לפנות לחבשבשת ולבקש שייצרו לי את הדוח\ שאילתה. מעבר לצורך הפרקטי בהפקת הדוח, אני מתייחס לכל התהליך הזה בעיקר כתהליך למידה (כך אדע לפתור בעיות דומות גם בעתיד), לכן אני יותר מעוניין בעזרה \ הכוונה לפתרון, ולא בפתרון עצמו.
בסופו של דבר התוצר הסופי צריך להיות כמו בתמונה המצורפת.
 
 
תודה רבה רבה למי שיעזור לי.
 
 
 
 
לצפיה ב-' נפתח פורום שי חי '
נפתח פורום שי חי
15/03/2016 | 16:15
8
פחות מחודש אחרי שהחלה העונה הנוכחית של "האח הגדול" של זכיינית ערוץ 2 קשת, היה ברור כי מדובר בדמות ריאליטי שלא ראינו כמוה.
כשיצא בסופ"ש האחרון מבית האח הגדול העניין במתמודד השנוי במחלוקת הלך וגדל הרבה יותר מאשר בתוכנית עצמה.
 
אנחנו מזמינים אתכם להתעדכן במתמודד האהוב עכשיו בפורום שי חי:
http://www.tapuz.co.il/forums/forumpage/2563

ביקשתם - קיבלתם!
לצפיה ב-'MSSQL instance root directory location in a cluster'
MSSQL instance root directory location in a cluster
06/03/2016 | 21:55
19
הי.
 
ה DBA אצלנו בארגון החליטו היסטורית שה instance root directory צריכה להיות על LUN משותף בקלאסטר ולא על כונן מקומי (או מקומי נוסף). הם לא כ"כ יודעים להסביר את ההחלטה ולמצוא best practice מתאימים ואני חושש שאנחנו לא עושים את הדבר הנכון.
 
מישהוא ייכול לכוון לרפרנרס רשמי (מצאתי דיונים בפורומים לכאן ולשם).?
 
תודה.
לצפיה ב-'נשמח לראותכם במפגש הקרוב של קהילת ה- BI וה- BIG DATA'
נשמח לראותכם במפגש הקרוב של קהילת ה- BI וה- BIG DATA
05/03/2016 | 22:37
1
39
הצטרפו אלינו למפגשים הקבועים של קהילת ה BI וה BIG DATA ותיהנו מהיכרות עם אנשים ומומחים נוספים בתחום וממגוון נושאים מרתקים! 

במפגש הקרוב:
נלמד ונבין כיצד ארגונים, אשר צוברים כמויות עצומות של מידע יכולים להפוך את המידע לידע באמצעות Machine Learning –טכניקה שמאפשרת למחשבים להפיק תובנות מתוך כמויות גדולות של נתונים. 
כמו כן, בהרצאה מיוחדת ניגע בתחום של ויזואליזציה והנגשה של מחווני נתונים ונלמד כיצד ניתן להציג מידע רב ומגוון של נתונים בדשבורד בשטח מוגבל מבלי לגרום "לכאוס" על המסך. 

קהל היעד:
מיישמים, מפתחים, מנהלי פרויקטים, מנתחי מערכות, ראשי צוותים וכל מי שמתעניין בתחום.

בתוכנית:
17:00-17:30 – התכנסות
17:30-18:15– Machine Learning- הפקת תובנות מכמויות גדולת של נתונים-יובל מזור
בהרצאה תינתן סקירה על האופן בו ניתן להפיק תובנות ממסות של נתונים.
18:15-19:00 – עקרונות עיצוב ופריסת המידע ב BI- בלה גוטיה
בהרצאה זו נלמד שיטות עבודה המומלצות לעיצוב של לוח המחוונים

מרצים:
יובל מזור , Cloud Solution Architect ,מיקרוסופט ישראל
בלה גוטיה, מומחית לאנליטיקה חזותית, InfoSerViz

מחכים לראותכם!
 
 
לצפיה ב-'המפגש השבוע !!'
המפגש השבוע !!
26/03/2016 | 21:45
2
לצפיה ב-'רקע תואר ראשון בסטטיסטיקה'
רקע תואר ראשון בסטטיסטיקה
24/02/2016 | 13:58
1
36
שלום רב
האם לדעתכם רקע בתוכנות סטטיסטיות וניתוח בסיסי נתונים מתאים לעולם הdba וbi או שזה מתחבר יותר לרקע מערכות מידע ומחשבים.
דעתכם תתקבל בברכה
אשמח לדעת דעות. מן סקר כזה
לצפיה ב-'לדעתי'
לדעתי
16/03/2016 | 23:57
17
תואר ראשון בסטטיסטיקה לא מכין אותך להיות DBA. הוא מכין אותך להיות סטטיסטיקאי או איש מכונות לומדות אבל לא להיות DBA.
ברור שיש אנשים שלא למדו מדעי המחשב/הנדסת תעשייה וניהול/קורסים מותאמים ועובדים כ-DBA אבל זה לא דרך המלך.
לצפיה ב-'תקלה ב-.SQL SERVER 2012. מה לעשות?'
תקלה ב-.SQL SERVER 2012. מה לעשות?
22/02/2016 | 20:53
6
28
שלום לכולם\
מצרפת את הודעת השגיאה שקיבלתי.\
אתמול עבד מצויין.
מה לעשות?
תודה
לצפיה ב-'שגיאה'
שגיאה
23/02/2016 | 10:04
5
28
נתחיל מזה...
האם ה- Service של ה- sql server למעלה?
לצפיה ב-'איך אני בודקת זאת?'
איך אני בודקת זאת?
23/02/2016 | 13:06
4
6
לצפיה ב-'בהתקנה=התקנתי קודם את הserver ואחר כך המנג'מנט סטודיו'
בהתקנה=התקנתי קודם את הserver ואחר כך המנג'מנט סטודיו
23/02/2016 | 13:09
1
4
לצפיה ב-'התקנתי על מחשב נייח-עובד מצויין,התקנתי גם על נייד ושם הבעייה'
התקנתי על מחשב נייח-עובד מצויין,התקנתי גם על נייד ושם הבעייה
23/02/2016 | 13:11
2
לצפיה ב-'הסרוויס למטה = ה-SQL Server "מכובה"'
הסרוויס למטה = ה-SQL Server "מכובה"
23/02/2016 | 16:52
1
17
איך בודקים?
בשרת בו התקנת את ה-SQL Server הפעילי את services.msc דרך שורת הפקודה (מקווה שאת יודעת לעשות זאת),
תקבלי מסך ובו רשימה של סרוויסים שרצים על השרת,
חפשי שם את SQL Server MSSQLSERVER, ובדקי בעמודה status אם הוא פועל (started). אם לא - קליק ימני ולהפעיל. אם כן - הבעייה אחרת.
לצפיה ב-'אכן-זו היתה התקלה- תודה, הגעתי לסרוויסים דרך--'
אכן-זו היתה התקלה- תודה, הגעתי לסרוויסים דרך--
23/02/2016 | 21:12
12
אני יודעת להגיע לשם דרך התחל -תוכניות- SQL סרבר-יש שם את הקונפיגורציה של הסרוויסים, ואני יודעת להגיע לשם דרך המחשב שלי-ניהול. לא יודעת דרך שורת פקודה.
 
סוף טוב, הכל טוב.
תודה רבה רבה,

בטח יהיו לי עוד מליון שאלות..
 
 
 
 
 
 
 
אבל לא יודעת דרך שורת פקודה.
לצפיה ב-'ניהול ותחזוק בסיס נתונים באופן מושלם - איך עושים את זה?'
ניהול ותחזוק בסיס נתונים באופן מושלם - איך עושים את זה?
22/02/2016 | 15:58
51
ירידה בביצועי בסיס הנתונים הוא תרחיש שגרתי שלא תמיד מתקיים בגלל שינוי מכוון בבסיס הנתונים, האפליקציה או התשתית. איך ניתן להתמודד איתו בצורה אופטימלית?
 
מצורף קישור למאמר שכתבתי שפורסם בנושא:
 
לצפיה ב-'http://www.softcart.co.il/he/%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%'
http://www.softcart.co.il/he/%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%
22/02/2016 | 11:55
1
24
לפני שנה ביצעתי השוואה של מספר פתרונות ניטור/תחקור ביצועים לבסיסי נתונים, אשר יצא לי להכיר ולעבוד עמם בעבר . ניתן לראות את ההשוואה בקישור 
לצפיה ב-'תודה רבה על השיתוף !'
תודה רבה על השיתוף !
22/02/2016 | 12:59
2
לצפיה ב-' DBA'
DBA
22/02/2016 | 00:46
1
96
שלום לכולם.
ברצוני לשאול האם שווה להתעמק בתחום של בסיסי נתונים ?
האם יש עבודה בתחום ?
אני לומד תכנות שפות java, javascript שוקל להירשם לקורס dba.
http://www.hackeru.co.il/course_22_%D7%A7%D7%95
%D7%A8%D7%A1_DBA.html
אשמח לקבל הצעות.
לצפיה ב-'בוודאי :)'
בוודאי :)
22/02/2016 | 10:01
39
יש עבודה בתחום, אתה מוזמן להיכנס למודעות הדרושים והקורסים במכללות :)
לצפיה ב-'קובץ תבנית Northwind בעברית של MS-Access'
קובץ תבנית Northwind בעברית של MS-Access
22/02/2016 | 11:38
6
701
בעבר ניתן היה להוריד או לקבל בזמן ההתקנה של גרסאות אופיס 2007 ו 2010 ניתן היה לקבל תבנית גרסא בעלת ממשק עברי של Northwind  של MS-Access. משום מה אינני מצליח לשים יד על אף אחת מהן. כשפניתי לתמיכת מיקרוסופט ישראל הם לא ידעו על מה אני מדבר. פניתי בעבר לפורום אופיס כאן בתפוז, להם לא הייתה כל תשובה.
 
האם למשהו יש מושג מהיכן אני יכול להוריד את אחת מן התבניות המדוברות?
 
תודה לעונים!
לצפיה ב-'בבקשה'
בבקשה
23/02/2016 | 19:14
5
52
לצפיה ב-'המון תודה אבל....'
המון תודה אבל....
24/02/2016 | 09:52
4
31
אני מנותב לדף בו הגרסא היא האנגלית ולא זו בעלת ממשק המשתמש בעברית ושמיושרת מימין לשמאל. האם הניתוב שלי לגרסר באנגלית, הוא פועל יוצא של ההגדרות המקומיות, של מע' ההפעלה שגורמות לכך?
 
תודה שוב!
 
 
לצפיה ב-'הגדרות מקומיות'
הגדרות מקומיות
24/02/2016 | 10:56
3
32
files -> options -> language
תשנה את ברירת המחדל של השפה לעברית
לצפיה ב-'עדיין לא מתסתדר האם העובדה ש....'
עדיין לא מתסתדר האם העובדה ש....
24/02/2016 | 13:22
2
26
שה Regional Settings מוגדרים לישראל ולעברית האם זה שהאופיס הוא בממשק אנגלית על מע' הפעלה Win 7 באנגלית (תומכת עברית כמובן) משפיע על הניתוב אל קבצים באתר להורדת בתבנית באנגלית?

הבעיה היא שאני מעדיף לקבל את הגרסא שכבר מיושרת לימין ושהתפריטים וכל הממשק הוא בעברית.
 
שוב תודה לעונים!

 
לצפיה ב-'לא מכירה גרסה כזאת'
לא מכירה גרסה כזאת
24/02/2016 | 13:49
1
21
לצפיה ב-'שוב תודה בעבור הנסיון לעזור.'
שוב תודה בעבור הנסיון לעזור.
24/02/2016 | 18:27
19

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

פורומים

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ