ברור לי שעל מה שאומר עכשיו אולי כמה כאן (כולל אותך) יקפצו עלי ואני הולך "לחטוף" חזק. אבל אני לא יכול שלא לחשוב את מה שאני חושב.
הייתי בשני טיפולים זוגיים. לא עזר (היום אני גרוש אחרי 24 שנות נישואין-גהינום. אם תשאלי למה לקח כל כך הרבה זמן התשובה היא שהייתי אידיוט ולא אכנס לפרטים). יש לי גם תאוריה למה לא עזרו הטיפולים. לדעתי - ענין נפשי (שלה). אלא שעורך הדין שלי אסר עלי לדרוש בדיקה נפשית. אמר שאם יגדירו אותה כחולת נפש (ועד היום אין לי מושג אם זה באמת הענין), לא אוכל להתגרש ממנה לעולם. אהיה האפוטרופוס עליה ועל נכסיה, הרבנות תיתן לי היתר לשאת אשה שניה (מי בכלל רוצה), אבל להתגרש לא אוכל.
ולמה אני מעלה את זה? כי יתכן ויש כאן ענין נפשי. יש כל מיני תופעות שמופיעות עם השנים וגורמות להתקפי זעם, לרצון להוכיח כל מיני דברים, לעקשנות חריגה, לפעמים להתפרצויות אלימות, לטענות מטענות שונות, תוקפנות יתר. זה די הולך במקביל לפיתוח תלות במישהו אחר עם נסיון להסוות ולהסתיר את זה. אולי הוא חווה משהו אישי שהוא מנסה להסתיר (אולי מחמת בושה).
את לא נותנת פרטים על בעלך ואולי טוב שכך אבל....
מצד אחד אולי יש לו מישהי. אבל את מתארת דרישות מיניות שלא היו פעם וזה לא כל כך מתיישב לי ביחד.
מצד שני אולי יש סיבה אחרת לחלוטין. בדקת אם יש לו קשיים לזכור דברים בזמן האחרון?
אולי הוא עושה כל מיני דברים (בבית, בעבודה, בחברה) אחרת ממה שהיה עושה אותם בעבר?
ניסית לבדוק אם בעבודה שלו שמו לב למשהו שונה או חריג אצלו?
ניסית להפעיל מעקב (חוקר פרטי) לבדוק מה הוא עושה במשך היום?
האם הוא נעדר מהבית יותר מאשר קודם?
לא הייתי פוסל גם בדיקה רפואית. אולי נוירולוגית אולי אחרת.
אם תמצאי שאין בעיית בגידה, נסי כיוון אחר, אם כי יתכן שאם קיימת בעיית בגידה, היא נובעת מרצון להוכיח משהו לעצמו ולאחרים אם הוא חווה בעיה אישית שהוא מנסה להסתיר אותה.
נסי להתייעץ עם אנשי רפואה.
לכי ליעוץ מקצועי אישי. לא למטפל זוגי. אולי תשאלי פסיכולוג או פסיכיאטר.
לא יודע בן כמה בעלך אבל (שלא תדעי מצרות) אצלנו בישוב אדם נפטר בגיל 50 אחרי מחלת אלצהיימר ממושכת. נכון שזה שמור בעיקר לזיקנה אבל לא רק. בעיות שהאדם חווה ומתבייש בהן או מרגיש לא נוח איתן, עלולות לגרום לו התנהגות חריגה.
אבי ז"ל בערוב ימיו (נפטר בגיל 84) היה לפעמים תוקפני כלפי, בין היתר בהשפעת דימנציה.
אני לא איש מקצוע ואני לא אומר מה קרה אבל מתוך הנסיון והידע שלי אני מציע ומעלה אפשרויות בדיקה שונות בכיוון אחר ממה שהלכת עד עכשיו. מה שאמרתי בכותרת: אם הדברים שעשית עד עכשיו לא עובדים, צריך להחליף דיסקט ולנסות בכיוון אחר. לפחות לבדוק אפשרויות אחרות.
חזקי ואמצי.