לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן

פורום אוכל כשר

אוכל הוא חלק חשוב מהחיים של כולנו אנו משקיעים בו מחשבה, תכנון וביצוע חשוב לנו מה האחר חושב על האוכל שלנו והוא גם משמש אותנו לא פעם להעברת מסרים... גם למסורת ולהלכה היהודית יש הרבה מה להגיד בנושא הקולינרי הבסיס, שהוא כמובן הלכות הכשרות שהן לפעמים משונות, המסורת המחביאה בתוכה מאכלים מסורתיים לכל שבת וחג השונים מעדה לעדה ומאזור לאזור (למרות שלא משנה מה המוצא גם סבתא חדיג'א וגם סבתא רוחל מכינות את מרק העוף הכי טעים בעולם!) אנחנו לא מומחים בהלכה או מתיימרים להכיר את כל המאכלים והמנהגים השונים, אך נשתדל מאוד לתת במה לכל הקשור באוכל הכשר ובהוואי הקולינרי היהודי השורשי וגם לדאוג למענה הולם על שאלות בנושאים הלכתיים של כשרות, שמיטה וכו' וכל מה שנוגע ... אז שתפו אותנו במה שהסבתא שלכם מכינה הכי טוב!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל כשר

אוכל הוא חלק חשוב מהחיים של כולנו אנו משקיעים בו מחשבה, תכנון וביצוע חשוב לנו מה האחר חושב על האוכל שלנו והוא גם משמש אותנו לא פעם להעברת מסרים... גם למסורת ולהלכה היהודית יש הרבה מה להגיד בנושא הקולינרי הבסיס, שהוא כמובן הלכות הכשרות שהן לפעמים משונות, המסורת המחביאה בתוכה מאכלים מסורתיים לכל שבת וחג השונים מעדה לעדה ומאזור לאזור (למרות שלא משנה מה המוצא גם סבתא חדיג'א וגם סבתא רוחל מכינות את מרק העוף הכי טעים בעולם!) אנחנו לא מומחים בהלכה או מתיימרים להכיר את כל המאכלים והמנהגים השונים, אך נשתדל מאוד לתת במה לכל הקשור באוכל הכשר ובהוואי הקולינרי היהודי השורשי וגם לדאוג למענה הולם על שאלות בנושאים הלכתיים של כשרות, שמיטה וכו' וכל מה שנוגע ... אז שתפו אותנו במה שהסבתא שלכם מכינה הכי טוב!

לצפיה ב-'לילה טוב לכולם עם מיני מזונות '
לילה טוב לכולם עם מיני מזונות
15/03/2016 | 00:09
1
34
אתר אוכל עם מתכונים לאוכל שרק חולמים עליו.
 
 
 
 
לצפיה ב-'תודה על השיתוף..'
תודה על השיתוף..
15/03/2016 | 06:15
11
שלחתי לך מסר .
לינדה
לצפיה ב-'אוכל עדתי השבוע נוגע במאכלים מיוחדים לחג פורים'
אוכל עדתי השבוע נוגע במאכלים מיוחדים לחג פורים
14/03/2016 | 09:25
3
97
בואו ושתפו אותנו במאכלים אהובים עליכם בחג הפורים...תודהגילה
לצפיה ב-'אוזני המן במילוי בשרי - טעימים במיוחד.'
אוזני המן במילוי בשרי - טעימים במיוחד.
14/03/2016 | 09:40
1
132

המלית:
 1/2 ק”ג בקר טחון + מעט שומן כבש
 2 בצלים גדולים קצוצים - להזהיב ולהוסיף את הבשר ושומן הכבש, למעוך שלא יהיו גושים, מוסיפים פלפל, מלח, מעט פלפל אנגלי באבקה, מעט אב’ מרק בצל
מוסיפים חופן צימוקים (שחורים קטנטנים מושרים במים חמים ומסוננים או חמוציות.)
וגם חציל קלוי [ביינוני - גדול קלוי, מסונן קצוץ ומעוך] יש גם לקנות מוכן של צבר/רפי כהן, חציל קלוי על האש - 3/4 קופסא.
לקרר את המלית, עד שפושר.
 
ההכנה:
גליל בצק עלים, (מחלקים ל-3 חלקים)לוקחים את אחד החלקים, על שיש משומן מעט, עם מעט שמן וידיים משומנות ומותחים מעט לאורך ולרוחב, כשהבצק בטמפרטורה של החדר כמעט, ממלאים בשליש כמות המלית, וסוגרים את הרולדה, מניחים על התפר של הבצק וכך עושים עוד שתיים.
לפני שנה העזתי והכנתי את אותם מרכיבים בצורת אוזני המן, קרצתי עיגולים, מילאתי במלית וסגרתי בצורת אוזן המן, מרחתי ביצה טרופה, בזקתי שומשום, ואפיתי.
בקערית טורפים בייצה עם 1/4 כפית אב’ נס-קפה ומורחים את הרולדות, בוזקים שומשום ואופים בתנור חם בחום ביינוני 180 מ’ כחצי שעה, או עד קבלת גוון שזוף...בתיאבון...כדאי לעשות כמות כפולה, ראו הוזהרתם...!!!
 
לצפיה ב-'סמבוסק ממולא בחומוס'
סמבוסק ממולא בחומוס
14/03/2016 | 21:02
97
לא מוותרים על הסמבוסק הזה ויהי מה פורים אצל העירקים 
החומרים לבצק :
1 "ק קמח
1 כף סוכר
1 כף מלח
1 כף שמרים יבשים.
1 וחצי כף אלכוהול נקי. לא ברנדי ולא וודקה אלכוהול נקי 95% זהו המרכיב הסודי ששמים בבצק ולא נותן לשמן לחדור לבצק בזמן הטיגון.
2 וחצי כוסות מים .(יתכן ותצטרכו להוסיף עוד מים )
להכנת המילוי:
חצי קילו חומוס מושרה לילה במקרר
5 בצלים גדולים קצוצים.
מלח
כמון
פפריקה חריפה 
פפריקה מתוקה
שמן לטיגון הבצל
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר שימו את הקמח הסוכר וערבבו. הוסיפו את השמרים וערבבו הוסיפו את האלכוהול והמים
ולושו בצק רך ונעים אך לא דביק.
הניחו במקום חמים מכוסה עד שיכפיל את נפחו.
 להכנת המילוי כאמור להקל על העבודה יום לפני.
לקצוץ את הבצל 
לשים במחבת  שמן ולטגן את הבצל.
להוסיף כמון (הרבה הכמון נותן את הטעם הטוב למילוי)
להוסיף מלח ופפריקה מתוקה וחריפה ,להמשיך לטגן עוד כמה דקות. לשים בצד ולקרר.
לשטוף את החומוס המושרה לשים בסיר מים ולבשל את החומוס עד לריכוך לא יותר מידי שלא יהיה דיסתי.ולסנן.
לטחון את החומוס במטחנה עם החורים הגדולים.
לערבב היטב את הבצל בחומוס.
 להכנה:
יש שתי דרכים 
1: לחלק את הבצק ל4 כדורים שווים לרדד ולקרוץ עיגולים .אבל אז נשאר שארית מהבצק.שאפשר לרדד אותה שוב.
הדרך השניה:
לחלק את הבצק לכמה חלקים ולגלגל לנקניק .ולחתוך .לרדד לעגול כל חתיכה
לשים כפית גדושה מהמילוי באמצע הבצק לסגור ולהדק היטב את הבצק,שלא יפתח בטיגון.
להניח על מפה או מגבת את המוכנים למילוי. 
לטגן בשמן עמוק משני הצדדים עד הזהבה
לשים את הסמבוסק המוכן על נייר סופג.
 הערות:
לא להכין הרבה סמבוסק לטיגון בבת אחת .הסמבוסק לא צריך לתפוח הרבה.
הסמבוסק בשמן מזהיב מהר מאוד אז 
תמיד טוב לעבוד בשניים ההכנה מהירה מאוד...
ו.....אזהרה  אחרונה הסמבוסק ממכר אם אתם רוצים שישאר לפורים תכינו כשאתם יודעים שלא יגיעו אורחים כי אז חסל סדר סמבוסק.
הסמבוסק נשאר בהקפאה מעולה הרבה זמן. אצלי לפעמים נשאר עד לפני פסח...ואז כשבא לנשנש משהו טעים אני שולפת מהמקפיא מחממת בתנור ,ונהנת.
בהצלחה 
פורים שמיחהה חברים
לצפיה ב-'אורז פרסי מיוחד לחג לפורים של טובלה '
אורז פרסי מיוחד לחג לפורים של טובלה
14/03/2016 | 09:47
89

אורז פרסי לפורים של טובלה מאוכל כשר
 
 
אומנם  כל השנה הם אוכלים את האורז הזה אבל בפורים זה מיוחד לאורז הנפלא הזה צריכים:
2 כוסות אורז
1-2 תפוחי אדמה שטופים ופרוסים עם הקליפה                             
2 גזרים מגורדים גס
 3גבעולים ועלים של סלרי קצוצים דק
כוס צימוקים
כוס אגוזים קצוצים גס
שמן
מלח,  פלפל שחור

אופן ההכנה:
לשים שליש  כוס שמן בסיר ולהניח את תפוחי האדמה מסודרים בתחתית הסיר להדליק את הגז על להבה בינונית.
בינתיים לשים את האורז בתוך סיר עם מעט שמן וכף מלח אורז ומים ולבשל כ5-6 דקות.
לסנן ולשטוף את האורז.
לגרד את הגזר .לקצוץ את הסלרי .
לשים בקערה את הגזר הסלרי הצימוקים  והאגוזים. להוסיף את האורז.
לערבב היטב .להוסיף פלפל שחור חצי כפית סוכר.וחופן שמן. לערבב היטב.
להוסיף את כל הכבודה לסיר על תפוחי האדמה תפוחי האדמה .
לשים מגבת על המכסה ולכסות היטב את הסיר.
להגביה את הלהבה ל-5 דקות.
להנמיך את הלהבה אחרי חמש דקות ולבשל  כ-20-30 דקות לא לפתוח את הסיר בזמן הבישול.
 להציץ בסיר בזהירות אחרי 30 דקות אם האורז עדיין יבש להוסיף 2-3 כפות מים ולסגור לעוד כ-5- דקות בישול.
לכבות את הגז ולהשאיר מכוסה עוד כעשר דקות.
זהו. תהנו מהתבשיל חם קר עם תוספת בלי תוספת מבטיחה...
לצפיה ב-'בוקר אור ליום חדש יום שני בשבוע '
בוקר אור ליום חדש יום שני בשבוע
14/03/2016 | 06:19
1
11
מאחלת לדיירי הפורום יום נעים כמה שניתן לפי מזג האויר
לינדה
לצפיה ב-'בוקר טוב לכולם כאן ובכל העולם'
בוקר טוב לכולם כאן ובכל העולם
14/03/2016 | 09:20
35
המשך יום נעים ושקט...גילה
לצפיה ב-'מצאתי מתכון מעולה לרוסטביף בתנור'
מצאתי מתכון מעולה לרוסטביף בתנור
13/03/2016 | 16:54
3
67
אני לא קונה בדרך כלל נתחי אנטריקוט. אבל רצינו לאכול נתח עסיסי של רוסטביף בארוחת ערב משפחתית וחיפשתי מתכון. אני חושבת שמצאתי מתכון מנצח להכין את הנתח בתנור. המתכון מציע להכין את הנתח אנטריקוט בתנור לאחר השרייה ותיבול. האם אתם ממליצים על הכנה כזו או עדיף טיגון או בכלל בישול ממושך  על הגז?
 
תודה לעונים.
 
איריס
לצפיה ב-'אנטרקוט -נתח משובח'
אנטרקוט -נתח משובח
15/03/2016 | 14:16
1
94
מתאים יופי לרוסטביף, אפשר גם לפרוס ולטגן סטייקים
ממש לא מתאים לבישול ממושך
לצפיה ב-'אני חושבת שבאמת אסאדו מצויין כאשר הוא פרוס'
אני חושבת שבאמת אסאדו מצויין כאשר הוא פרוס
20/03/2016 | 10:12
22
תודה על התגובה שלך, אם הוא לא מתאים לבישול ממושך אז לכמה זמן היית ממליצה טיגון כמו שצריך? כפי שהם ציינו?
 
כי אני מתלבטת אם להלכין רוסטביף או בכלל לעשות אסאדו בתנור שיקח כמה שעות ויספוג את כל הטעמים אבל הכל עניין של זמן 
 
יש עוד זמן לארוחה, אז אני אשמח לעוד תגובות בעניין, אם אפשר
לצפיה ב-'אפשרי רק בתנור?'
אפשרי רק בתנור?
30/03/2016 | 17:09
5
יש אפשרות לבצע את המתכון עם גריל גז? פשוט בעלי מעדיף אוכל על "האש" ולא בתנור, אבל המתכון נשמע מפתה
לצפיה ב-'מה מתבשל בבלוגיה ~~ מיום ראשון עד סופ"ש~~'
מה מתבשל בבלוגיה ~~ מיום ראשון עד סופ"ש~~
13/03/2016 | 07:28
3
34

  רוצים לשתף אותנו במתכון שהעלתם לבלוג    נישמח לשיתוף.
 על בלוג  שאהבתם      העלו את הקישור כולל קרדיט  לבעל/ת הבלוג
יום טוב טעים ובריא לכולם !!
לינדה
לצפיה ב-'תודה על השיתוף'
תודה על השיתוף
18/03/2016 | 15:55
3
שבת שלום
טובה
לצפיה ב-'פשטידת בטטות '
פשטידת בטטות
15/03/2016 | 18:50
84
פשטידה קלה להכנה וטעימה מאוד כתוספת לארוחה.
לינדה
לצפיה ב-'בוקר אור ושבוע טוב לדיירי הבית '
בוקר אור ושבוע טוב לדיירי הבית
13/03/2016 | 07:24
16
מאחלת לכולם יום נעים ורגוע..
בריאות טובה..
פרנסה טובה ופוריה.
לינדה
לצפיה ב-'בוקר אור ליום חדש יום שישי וסופ"ש נעים'
בוקר אור ליום חדש יום שישי וסופ"ש נעים
11/03/2016 | 06:21
3
מאחלת לכולם בוקר נפלא  למעשים טובים  לנתינת חינם.
שבת שלום ומבורכת לכל בית ישראל 
לינדה
לצפיה ב-'בוקר אור ליום חדש יום ~~חמישי בשבוע '
בוקר אור ליום חדש יום ~~חמישי בשבוע
10/03/2016 | 06:03
1
10
בוקר ליום רגוע ושקט אמן..
בריאות טובה.
לחברותי גילוש ונמושקה תודה על השרשור הענק למתכונים תבורכו
לינדה
לצפיה ב-'בוקר טוב עם השבת שלי והפעם כפכפי שומשום לכבוד פורים'
בוקר טוב עם השבת שלי והפעם כפכפי שומשום לכבוד פורים
10/03/2016 | 10:22
48
כדי שתתכוננו כי אני מחכה למשלוחה 
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=
מה צריך ללהיט הזה:
2 כוסות קמח / כוס שתיה  חמה קטנה חד פעמי {סורי וויני התעצלתי לשקול   [wink]  }
2 כוסות שומשום
חצי כוס שמן
3/4 עד כוס מים
שמן לטיגון עמוק
לסירופ:
2 כוסות סוכר
כוס וחצי מים
מיץ מחצי לימון.
אופן ההכנה:
לערבב את החומרים היבשים להוסיף את הנוזלים וללוש עד שהשומשום מתאחד עם  הקמח.
הבצק צריך לצאת רך אך לא דביק. לעטוף בשקית נילון ולהניח למנוחה של חצי שעה.
לחלק את הבצק ל3  ולרדד למרובע דק. לחתוך למרובעים לחבר קצוות ע"י הידוק אחד לשני ולהניח על מפה או מגבת עד שמסיימים לחבר את מחצית הריבועים (בנתיים הכפכף קצת מתיבש וזה מקל לנו להרים אותו ולטגן ) שמתם   שהרמתי אותם עם קשית והנחתי בשמן הקל עלי את העבודה רק זהירות אם אתם עושים כמוני לא לטגן את הקשית  [surprise] . מטגנים אותם בשמן חם זה מוכן בצ'יק צ'יק. ולהניח על מגש או צלחת.
אחרי שהכל מוכן ומטוגן נכין את הסירופ כל החומרים בסיר לערבב עד שהסוכר נמס ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עוד כ10 דקות.
זהו לטבול את הכפכפים בסירופ החם ולהוציא עם כף מחוררת ואזזזזזז לזלולללל
הייייי חברה זהירות על הלשון זה טעיםםםם אבל רותחחח.
תהנו 
בהצלחה
ושיהיה לכל עם ישראל  פורים שמייחההההה
שלכם טובה
שבת שלום חברים
 
לצפיה ב-'אוכל עדתי - למרות הכל - עוגות לחג פורים'
אוכל עדתי - למרות הכל - עוגות לחג פורים
09/03/2016 | 07:58
15
121
גילה
לצפיה ב-'עוגת שוקולד-קוקוס חלבית עשירה ונהדרת'
עוגת שוקולד-קוקוס חלבית עשירה ונהדרת
09/03/2016 | 08:04
174

עוגת שוקולד קוקוס וגבינה של רגינה הקטנה
4 ביצים – להפריד                                                                            מקציפים חלבונים עם 3/4 כוס סוכר, מוסיפים: חלמונים                                סוכר ווניל                                                                                            שקית אפיה                                                                                              3-4 כפות גדושות שוקולד מריר מגורר                                                       100 גרם קוקוס                                                                                     1/3 כוס שמן קנולה                                                                                1/3 כוס קמח                                                                                      מערבבים ואופים ב-150 מ' כ-30 דקות                                                    *מכינים תערובת נוספת ואופים לחוד עוגה שניה.

הקרם: - לשתי העוגות                                                                                                                                             2 שמנת מתוקה                                                                                         אינסטנט וניל                                                                                         500 גרם גבינה                                                                                    מעט אבקת סוכר                                                                         *מקציפים יחד מורחים שכבה על עוגה ומניחים מעל עוגה שנייה ומצפים את שתיהן.
מקשטים עם קוקוס, שוקולד מגורר, תותים וכד'.
 
לצפיה ב-'עוגת פרג עסיסית ונפלאה'
עוגת פרג עסיסית ונפלאה
09/03/2016 | 08:15
192
עוגת פרג עסיסית שלי (גילוש)
המיצרכים:
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר (פחות כף)
100 גרם פרג טחון טרי (לאפסן פרק טחון רק בהקפאה)
100 גרם קוקוס
100 גרם קמח תופח
1/2 כוס אגוזים שבורים גס
5 כפות פירורי ביסקוויט פתי בר (אני משתמשת עם פתי בר גדול של שופרסל, ואני מציינת כתוב גדול)
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
גרידת קליפת לימון צהוב ויפה
גרידת קליפת תפוז יפה
2 תפוחי עץ גרנד סמית – קלופים ומגוררים גס
1/2 כוס מיץ תפוזים טרי (רצוי)
מיץ מחצי לימון גדול
2/3 כוס שמן קנולה
כף תמצית ווניל
 
אופן ההכנה:
לקערת המיקסר להכניס החלבונים + 2 כפות מי ברז + 3 טיפות מיץ לימון טרי + קורט מלח – להתחיל להקציף במהירות גבוהה...ולהוסיף טיפין את הסוכר.
כשהקצף חזק דיו ויציב, מנמיכים מהירות, ומוסיפים את החלמונים בזה אחר זה.
בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים, כולל האגוזים וגרידות ההדרים.
בקערה נפרדת מגררים את תפוחי העץ, מוסיפים לקערת הקצף מעט מהחומרים היבשים, מעט מהמיצים ומעט תפוח עץ...לבסוף מוסיפים את השמן בזרזיף דקיק..
 
משמנים תבנית קוגלהוף ובוזקים כפית פרג שלם(שאינו טחון) או פירורי ביסקוויט, שופכים לתבנית את עיסת העוגה.
מכניסים לתנור חם למשך 1/2 שעה בחום בינוני 180 מ', ואחר כך מנמיכים ל-160 למשך 20 דקות נוספות.
תהנו..
לצפיה ב-'עוגת פרג מצויינת אחרת של סימה דרור'
עוגת פרג מצויינת אחרת של סימה דרור
09/03/2016 | 08:18
163

עוגת פרג של סימה דרור
4 ביצים מס' 2 
3/4 כוס סוכר "דמררה"
כפית תמצית וניל 
סוכר וניל 
כוס שמן 
כוס קוקוס 
כוס ו-3/4 פרג טחון טרי 
כוס ו-1/2 קמח רגיל מנופה 
כפית אבקת אפייה 
1/2 כפית מלח 
1/4 כוס אגוזים טחונים
כוס יוגורט טבעי 
50 גרם חלב מרוכז (שפופרת קטנה)
50 גרם שוקולד מריר קצוץ

לציפוי:
150 גרם שוקולד לבן קצוץ
1/3 כוס חלב 

**** מקציפים את הביצים עם הסוכרים ותמצית הווניל עד לקבלת קצף אוורירי. מוסיפים בהדרגה  את השמן והחלב המרוכז וממשיכים להקציף.  
בקערה גדולה מנפים את המצרכים היבשים.                                 מערבבים לסירוגין לתוך קערת הביצים את תערובת היבשים והיוגורט עד אשר תתקבל תערובת  אחידה.    יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בחום 180 מעלות כ-35 דקות. 
)העוגה מזהיבה קלות וקפיצית למגע). מצננים. ממיסים את חומרי הגנאש ומצפים את העוגה.
 
לצפיה ב-'עוגת קוקוס וסולת מושלמת של ריקי גבאי'
עוגת קוקוס וסולת מושלמת של ריקי גבאי
09/03/2016 | 08:29
159

עוגת קוקוס וסולת  של ריקי גבאי

2 כוסות קוקוס
2 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
2 שקיות אבקת אפיה
1/2 קילו סולת
5 ביצים שלמות
2 כוסות מיץ תפוזים
 
להקציף את הביצים בשלמותן עם כל הסוכר כ-5 דקות, בהדרגה ובזירזוף איטי להוסיף שמן, להמשיך במיקסר להוסיף לסירוגין את היבשים ומיץ תפוזים עד שהכל מתאחד
להניח נייר אפיה מרופד על תבנית חד פעמית ולתנור שחומם מראש אפיה בחום בינוני כ-35 דקות ..בהצלחה
 
לצפיה ב-'עוגת פרג פרווה של אורה ארגוב'
עוגת פרג פרווה של אורה ארגוב
09/03/2016 | 08:39
4464

עוגת פרג של אורה ארגוב
4 ביצים
11/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
לטרוף במטרפה
לערבב בקערה...שניה
כוס קמח
אבקת אפיה
2 סוכר וניל
כוס קוקוס
כוס פרג טרי מאוד חשוב טחון
להוסיף לקערת הביצים לסירוגין עם כוס מים, לערבב היטב.           ולאפיה  25דק'  ב- 180מעלות שהיא מתקררת לבזוק אבקת סוכר....
לצפיה ב-' זנגולה מהמטבח העירקי'
זנגולה מהמטבח העירקי
09/03/2016 | 14:31
8
531
אסור לפספס
לבצק :
הכמות שנראית במגש 
4 כוסות קמח
כף שטוחה שמרים יבשים
כף שטוחה סוכר
קורט מלח
3 כוסות מים פושרים
לסירופ
2 כוסות מים
2 וחצי כוסות סוכר
מיץ מחצי לימון
כף מי ורדים. (אני לא שמתי לא אוהבת)
ההכנה :
מערבבים  בקערת המיקסר עם וו הגיטרה את הקמח, הסוכר המלח .מוסיפים את השמרים ואת המים .
מקציפים לקבלת בצק חלק ףללא גושים. 
מתפיחים במשך שעה וחצי .כל רבע שעה להקציף שוב.ולכסות את הבצק..
עד שהבצק תופח הכיני את הסירופ
מביאים לרתיחה את הסוכר והמים על להבה נמוכה. עד שהסוכר נמס. מוסיפים את הלימון וממשיכים לבשל עד שהסירופ מסמיך. מצננים.
להכנת הזנגולה:
שמים שמן בסיר עמוק. על להבה בינונית ומחממים.
שמים בצק בשקית זילוף עם צנטר בינוני. ומזלפים לתוך השמן בתנועה סיבובית. מתחילים בעיגול קטן וממשיכים לסובב.
מטגנים עד שהזנגולה מזהיבה. מוציאים מהשמן עם כף מחוררת וטובלים מיד בסירופ.
זהו...הזעתם? לא נורא התוצאה שווה 
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2368960
לצפיה ב-' עוגת סולת מתוקה מתוקה'
עוגת סולת מתוקה מתוקה
09/03/2016 | 14:38
6
159
2 כוסות שמן .          או 1 ח' מרגרינה  ו 1 כוס שמן
2 כוסות מים ( כוסות הזכוכית עם ידית.)
1 ק"ג סולת פחות כוס
1 ורבע  כוסות קמח .
2 ש' אבקת אפיה 
2 שקיות סוכר וניל                                                                                          הבצק מוכן                                    
                                              
.
   על העוגה :
חצי כוס שומשום.אפשר בלי
שקדים.
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר עם הגיטרה לשים את כל  החומרים היבשים ולערבב.
בסיר להרתיח את המים והשמן (זהירות ) או 1מרגרינה וכוס שמן +שתי כוסות המים.
לשפוך לקערהת המקסר את השמן והמים החמים וללוש כמה דקות עד שכל הנוזלים 
נספגים,ויש לנו בצק רך  רך.                                                                                           הכל מוכן לאפיה
להכין תבנית אפיה.   לא רצוי חד פעמית .                                         
לשטח את הבצק ולהדק
לפזר על העוגה רבע כוס שומשום (לא חייב)
לחתוך את העוגה למעוינים או ריבועים .בזמן שחותכים לוודא שהחיתוך
מתבצע עד תחתית התבנית.
להטביע שקד בכל ריבוע.
לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות עד שהעוגה משחימה יפה.
בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הסירופ
הסירופ:
2 וחצי כוסות סוכר                                                                                                    הסירפ מחלחל בבצק האפוי                                                    
2 כוסות מים                                                                            
 
מיץ לימון טבעי מ1 לימון
כפית קינמון.
הסירופ מוכן
                                                         
                                         
 
 
                         
 
 
 
.
בסיר להמיס את הסוכר במים.
להוסיף את מיץ הלימון והקינמון
לבשל על להבה נמוכה בערך כעשר דקות עד שהסירופ מסמיך מעט.
להוציא את העוגה מהתנור.
למזוג עליה עם מצקת בזהירות את הסירופ.לעבור במהירות על חיתוכי העוגה.
כדי שהסירופ יחלחל  לכל הבצק.
לתת לסירופ (בסבלנות ) להספג בעוגה .
לחכות שהעוגה תתקר ולהוציא בזהירות משולש.
בגלל שהעוגה ללא מרגרינה יש לה נטייה להתפורר .אז בזהירות
להוציא מהמגש. אפשר לשים במנג'טים.
 
חכו חכו שהעוגה תתקרר קצת   [;)]
ואז ...ליבריאות.כוס קפה ווווווו משולש אחד בלבד זכרו
אתם בדיאטה 
בהצלחה 
שלכם 
טובה
לצפיה ב-' פחלבה שכבות אגוזים מדהימה'
פחלבה שכבות אגוזים מדהימה
09/03/2016 | 15:25
5
155
למתכון:
300 גרם חמאה
30 גרם סוכר
3 ביצים
קורט מלח
900 גרם קמח
375 גרם שמנת חמוצה  9%
למילוי:
500 גרם אגוזי מלך./ אפשר לערבב גם פיסטוק טחון ושקדים.
300 גרם סוכר
2-3 חלבונים
לציפוי :
1 ביצה למריחה
חצי כוס דבש
אופן ההכנה:
מערבלים עם הגיטרה את הסוכר והחמאה . מוסיפים את הביצים. מוסיפים את קורט המלח. מוסיפים את הקמח והשמנת .
לשים עד קבלת בצק רך.
עוטפים בנילון ומכניסים למקרר לשעה.
הכנת המילוי:
טוחנים את האגוזים. ומוסיפים את הסוכר.
הרכבת המאפה:
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים לששה חלקים שווים.
מרדדים את הבצק הראשון לעלה דק מאוד. מניחים על התבנית ומורחים בחלבון.
מפזרים אגוזים.
מרדדים עלה נוסף ומורחים בחלבון.כשהצד המרוח בחלבון יהיה על האגוזים.מהדקים
וממשיכים כך עם כל העלים.
מסמנים על הבצק העליון חתכים באלכסון לקבלת מעוינים. על כל מעוין לשים שקד.
מורחים בביצה.
מחממים תנור ל180 מעלות.                                                                 
ואופים כ30- 40 דקות ,או עד שהמאפה מזהיב.
מיד אחרי האפיה כשהמאפה חם שופכים ומורחים את הדבש.
מצננים וחותכים לפי הסימון.
יש לשמור את המאפה במקרר.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
בהצלחה
שלכם 
טובה
לצפיה ב-' מעמול ללא חמאה ללא מרגרינה'
מעמול ללא חמאה ללא מרגרינה
09/03/2016 | 15:31
4
155
חצי קילו קמח
2 כוסות שמן
1 אבקת אפיה
1 כוס מים חמימים
למילוי :
הרבה אופציות  אפשר עם בוטנים קלויים טחונים גס מעורבבים עם שומשום קלוי .אפשר עם תמרים., פיסטוקים קלויים.
אני הכנתי מ:
1חבילת תמרים בווקום.
בערך 300 גרם אגוזי מלך שבורים גס
וכמה כפות שומשום קלוי (שהיה לי במקפיא)
אופן ההכנה :
לשים את הקמח והסולת ואבקת האפיה בקערת המיקסר עם הגיטרה לערבב דקה שתיים.
להוסיף את השמן והמים החמימים.ללוש כמה דקות עד שהבצק מתאחד.
לכסות ולהניח בצד חצי שעה.
המילוי :
ללוש ידני את התמרים אפשר להוסיף מעט מים חמים להקל על הלישה.
תוך כדי לבדוק שאין חרצנים בתמרים (לפעמים יש הפתעות)
להוסיף את האגוזים.וללוש ביחד.
ליצור כדורים בגודל המתאים.לשטח על כף היד.למלא מעט  מהמילוי לסגור יפה
עם הפינצטה של המעמול לצבוט דוגמאות בבצק.
להניח במגש מצופה בנייר אפיה.
לאפות בתנור בחום של175 מעלות. עד הזהבה קלה.
אחרי שהתקרר לפזר אבקת סוכר.
נשארו לי כמה כדורי בצק ושמתי בהם פיצפוצי שוקולד  
הנה הם לפניכם יצא יאמייייי  [;)]    
אם תמלאו אותם עם ממרח חלבה ואגוזים. וואייי כמה שזה טעים.
מה נשאר לכם לעשות ? להכין כוס תה ולהתענג. תהנו
בהצלחה
שלכם טובה
לצפיה ב-' ג'רבו'
ג'רבו
09/03/2016 | 15:52
3
108
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.as
המצרכים לבצק:
500 גרם קמח
חצי כוס מיץ תפוזים/ מים
כף מיץ לימון +חצי לימון מגורד
כף בהריון סוכר
25 גרם שמרים/כף יבשים
300 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
3 חלמונים
למילוי:
200 גרם אגוזים קצוצים דק
200 גרם סוכר
3 חלבונים.
למריחה על הבצק:
כוס ריבה (איזה שתבחרו )אני השתמשתי בריבת שזיפים שהכנתי בבית.ואם הריבה סמיכה מוסיפים לה 2 כפות מים חמים.
לציפוי:
3 כפות קקאו
150 גרם אבקת סוכר
חצי כפית א' קפה נמס.
3 כפות שמן.
3 כפות מים רותחים. 
(לפי המתכון של קרין גורן) אמא ז"ל לא היתה מצפה את העוגה רק בוזקת עליה א' סוכר כשהתקררה.
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר לשים את הקמח, החמאה, הסוכר, מיץ לימון ,גרידת לימון, מיץ תפוזים ולערבב כמה דקות עד שנוצרת תערובת פירורית מוסיפים את השמרים והחלמונים ולשים עד קבלתבצק רך. להניח את הבצק בנילון ולהכניס למקרר לשעתיים.
אופן הכנת המילוי:
מערבבים את הסוכר והאגוזים.
מקציפים את החלבונים לקצף יציב.
בתנועת עטיפה מערבבים את האגוזים לקצף שהכנו.
הרכבת העוגה:
לחלק את הבצק לשלושה חלקים שווים.למרוח תבנית מרובעת במעט חמאה.
לרדד את הבצק ולמרוח במחצית מהריבה, על הריבה למרוח מחצית מהקצף והאגוזים.
לרדד עלה שני ולהניח אותו על מילוי שבמגש,למרוח שוב בריבה ואגוזים.
לרדד את החלק השלישי של הבצק. ולדקור את הבצק במזלג. (כדי שלא יתרומם בשעת האפיה)
אופים ב180 מעלות כ30-35 דקות. ומצננים.
הכנת הציפוי:
כאמור אפשר לפזר א' סוכר ואפשר לשים ציפוי שוקולד. פשוט לערבב במטרפה ידנית את חומרי הציפוי ולמרוח על העוגה שהתקררה בינתיים.
מאחסנים בכלי סגור במקרר (אל דאגה העוגה משתבחת אחרי כמה שעות במקרר)
העוגה טובה בהקפאה.
px?r=1&EntryId=4829336
לצפיה ב-' אלפאחורס'
אלפאחורס
09/03/2016 | 15:58
2
98
http://www.tapuz.co.il/blog/net/vie
    [indecision] מה צריך:
200 גרם חמאה רכה (לא מומסת)
3 ביצים
1 אינסטנט פודינג וניל
1 א אפיה
1 וחצי כוסות א' סוכר
500 גרם קורנפלור (לא טעות )
1 חצי כוסות קמח
גרידה מתפוז אחד (לא חובה מי שאוהב זה נותן המון לטעם)
1 קופסה ריבת חלב
קוקוס לגילגול 
[indecision]  אופן ההכנה:
בקערת המערבל עם וו הגיטרה מקציפים את א' הסוכרו החמאה ,מוסיפים את הביצים אחת אחת כשביצה נבלעת מוסיפים ביצה שניה, וכך הלאה ,מוסיפים את גרידת התפוז,
מנפים קורנפלור א' אפיה  ,אינסנט והקמח לקערה ומוסיפים לחמאה המוקצפת בהדרגה, לשים כמה דקות,מוציאים מהמיקסר ומאחדים בידיים את הבצק. יוצרים כדור או ריבוע עוטפים בנילון נצמד (או שקית נילון) ומעבירים לקרור של שעה.
מרדדים את הבצק על נייר אפיה בעובי של פחות מחצי ס"מ, קורצים עם קורצן לעיגולים (הגודל תלוי בכם) 
מניחים נייר אפיה בתבנית ושמים את העוגיות במרחקים קטנים זה מזה הן תופחות בתנור.
אופים 8- 10 דקות בחום של 180 מעלות (תלוי בגודל שלהן } עד הזהבה קלה. מצננים.
מורחים בנדיבות ריבת חלב על עוגיה אחת מצמידים  אליה עוגיה מורחים מסביב עוד ריבה ומגלגלים בקוקוס.
זהו....אל תזללו מיד  [surprise]  תחכו עד שריבת החלב תספג בעוגיה ואזזזז תזמינו אותי לכוס תה ולטעימה [cheeky]   [cheeky]
תהנו 
בהצלחה 
wentry.aspx?r=1&EntryId=6794912
לצפיה ב-' כדורי שלג'
כדורי שלג
09/03/2016 | 16:25
1
131
לצפיה ב-'זה ממש לא מהמטבח העירקי..., מדובר במטבח אסיאתי...'
זה ממש לא מהמטבח העירקי..., מדובר במטבח אסיאתי...
20/03/2016 | 14:37
7
שמשם המקור, זה בדיוק כמו העמבה שהם טוענים שזה של העירקים...
 
לצפיה ב-'את השרשור לאוכל עדתי "העלתי להודעות נבחרות"'
את השרשור לאוכל עדתי "העלתי להודעות נבחרות"
14/03/2016 | 06:30
27
את המתכונים העלתי "למאמרים בקטגוריה חגים (פורים)
כך תוכלו לימצאו אותם מבלי שיעלמו לנו בפורום.
תודה לחברתינו גילוש על המאמצים שהיא עושה בכדי לעשיר את הפורום ולפנק את  הגולשים (שבקושי יש  לצערי הרב)
ולך נמושקה תודה על השיתוף המלא  .
מאחלת לכולם ~~יום למעשים טובים.
לינדה
 
לצפיה ב-'בוקר אור ליום חדש יום רביעי בשבוע'
בוקר אור ליום חדש יום רביעי בשבוע
09/03/2016 | 07:00
2
10
מאחלת לכם יום טוב.
לינדה
לצפיה ב-'בוקר...עצוב, שהתחיל שוב בפיגוע בירושלים - עצוב'
בוקר...עצוב, שהתחיל שוב בפיגוע בירושלים - עצוב
09/03/2016 | 07:54
1
38
גילה
לצפיה ב-'באמת בוקר עצוב... עד מתי .'
באמת בוקר עצוב... עד מתי .
09/03/2016 | 08:02
13
כל יום כל בוקר כל ערב יש פיגועים דקירות רציחות איפה הממשלה .
כולם יושבים ומחממים להם את הכסא ודואגים לעצמם בלבד איך לעשות יותר כסף ..
לא איכפת להם מהעם שתרם וממשיך לתרום למדינה .כמה חבל שארץ כל כך יפה וניגמרת לאט לאט ..
מצטערת שפרקתי קיטור והוצאתי את משאני מרגישה כבר הרבה זמן.
מקווה שיקום האיש מלמעלה ויעשה לזה סוף .
לינדה.
לצפיה ב-'ספגטי ברוטב פסטו בייתי, הכי פשוט בעולם'
ספגטי ברוטב פסטו בייתי, הכי פשוט בעולם
08/03/2016 | 13:55
42
ספגטי איטלקי ברוטב פסטו ירוק וטרי, מנה איטלקית נפלאה שקל להכין ובהחלט שווה את המאמץ.
 
אהבתם?, לעוד מתכונים בקרו - http://www.moorecipes.com/
מצרכים:
 
400 גרם פסטה מסוג ספגטי
 
2 ליטר מים רתוחים
 
לרוטב:
 
חופן עלי בזיליקום שטופים
1/2 כוס צנוברים
3 כפות שמן זית
2 שיני שום
קורט מלח
קורט אגוז מוסקט
 
ספגטי איטלקי ברוטב פסטו ירוק וטרי
 
אופן ההכנה:
 
הספגטי:
 
תחילה מבשלים את הספגטי במים רתוחים עד שהוא רך, שוטפים ומסננים.
אופן הכנת הרוטב:
 
במעבד מזון מעבדים את הבזיליקום,שום, מלח, פלפל והצנובר.
מוסיפים שמן זית בהדרגה ובאטיות עד קבלת מרקם אחיד
בתאבון.
מוסיפים את הרוטב לספגטי, מערבבים ומגישים.
 
לצפיה ב-'בוקר אור ~~ליום חדש יום שלישי בשבוע'
בוקר אור ~~ליום חדש יום שלישי בשבוע
08/03/2016 | 05:12
28
יום נפלא לכולם
לינדה
לצפיה ב-'פורים בפתח מה מכינים? '
פורים בפתח מה מכינים?
07/03/2016 | 07:04
1
32
לצפיה ב-'אם את רוצה לשלוח במשלוח המנות ליקר ביתי'
אם את רוצה לשלוח במשלוח המנות ליקר ביתי
07/03/2016 | 13:18
46
השבוע זה הזמן להכין אותו..
לצפיה ב-'בוקר אור ליום חדש יום שני בשבוע '
בוקר אור ליום חדש יום שני בשבוע
07/03/2016 | 06:13
1
42
מאחלת לכולם יום נעים ורגוע  
לינדה
לצפיה ב-'בוקר טוב ובאתי לפנק '
בוקר טוב ובאתי לפנק
07/03/2016 | 07:11
29
לינדוש - העוגה מדהימה- ואסור לך לעשות לי מנגינות בבטן על הסובוח...
וחברות , 
קבלתי להתנסות מוצרים מחברת סבוקלם מסדרת אינוביישן 
והחברה מאפשרת לי לפנק את חברותיי בנות ה40+ במוצרים החדשים של החברה, המעוניינות להתנסות במוצרים מוזמנות  ליצור איתי קשר. 
על המוצרים תוכלו לקרא בבלוג שלי .
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=7339859#response
בוקר אור מלא בציוץ ציפורים ושמחה בלב..
נ.ב. מומלץ!!

לצפיה ב-'שבוע טוב, מתכון לכדורי ריבת חלב מצופים שוקולד'
שבוע טוב, מתכון לכדורי ריבת חלב מצופים שוקולד
06/03/2016 | 13:29
2
58
כדורי ריבת חלב מצופים בשוקולד חלב איכותי. קרנצ'י ומפנק וכשהפה מתמלא בקרם ריבת חלב העשיר…אז זה קורה!
קל ופשוט להכנה והטעם מפתיע ומשגע.
מוגש באהבה.
 
אהבתם? בקרו ב- http://www.moorecipes.com/
מצרכים:
 
1 חבילת ביסקוויטים פתי בר
 
1/2 חבילה של ריבת חלב (בערך 3 כפות גדושות)
 
2 בננות
 
2 חפיסות שוקולד חלב
 
1/2 חפיסה של שוקולד מריר
 
כדורי רבת חלב
 
אופן ההכנה:
 
במעבד מזון או באמצעות מערוך מרסקים את הביסקוויטים בקערה.
מועכים את הבננה לקערת הביסקוויטים, מוסיפים את הריבת חלב ומערבבים.
יוצרים כדורים שווים מהתערובת ומקפיאים כחצי שעה.
בינתיים ממיסים את השוקולד חלב והשוקולד המריר בסיר עם שתי כפות חלב.
מוציאים את הכדורים, טובלים כל כדור בשוקולד, מניחים על תבנית או צלחת עם נייר אפיה.
מקפיאים כשעתיים ומגישים.
בתאבון.
לצפיה ב-'נקרא טוב . מאמצת'
נקרא טוב . מאמצת
07/03/2016 | 07:13
1
5
לצפיה ב-'נראה טוב ומענין.'
נראה טוב ומענין.
07/03/2016 | 07:23
6
לינדה
לצפיה ב-'לגבי סירים\מחבתות.. מה מומלץ?'
לגבי סירים\מחבתות.. מה מומלץ?
06/03/2016 | 10:29
3
32
ארקוס או פוד אפיל? מחפש משהו איכותי שלא נדבק.. לא נירוסטה

לצפיה ב-'לפי התקציב ..'
לפי התקציב ..
06/03/2016 | 12:21
2
20
לי יש שנים על גבי שנים את סולתם וארקוס שקניתי שנה שעברה...
בהצלחה.
לינדה.
לצפיה ב-'השאלה איזה דגם של סולתם ואיזה ציפוי יש להם כמה סדרות..'
השאלה איזה דגם של סולתם ואיזה ציפוי יש להם כמה סדרות..
06/03/2016 | 13:31
1
18
לצפיה ב-''
06/03/2016 | 16:23
103
לי יש את סולתם מעל 40 שנה עם מכסה מזכוכית ..גם סיר לחץ...האמת שאותם אני לא מחליפה בשום חברה וסוג (רק בפסח אני מחליפה אותם בסירי ארקוס שיש ברשותי)
 
בהצלחה /לינדה
לצפיה ב-'לטובה"לה שחוגגת יום הולדת .'
לטובה"לה שחוגגת יום הולדת .
06/03/2016 | 08:45
6
15
טובה מזל טוב ליום הולדתך..
שפע של ברכות ואיחולים ליום הגדול הזה.
נחת...
בריאות...
הצלחה..
פרנסה טובה..
וכל משאלות ליבך יתגשמו ..
ממני ומדירי הפורום מאחלים לך לעוד הרבה שניים טובות ומוצלחות 
לצפיה ב-''
06/03/2016 | 08:51
8
לצפיה ב-'יום הולדת שמח טובהל'ה'
יום הולדת שמח טובהל'ה
06/03/2016 | 08:59
1
29
מייטב הברכות ומיירב האיחולים, חיים מאושרים בריאים ונפלאים
גילה
לצפיה ב-'תודה גילוש'
תודה גילוש
06/03/2016 | 13:32
9
ברוכה תהייי
טובה
לצפיה ב-'בוקר טוב לכולם '
בוקר טוב לכולם
06/03/2016 | 09:07
28
 המברכים יבורכו.
אומנם זהו תאריך לועזי אבל ברכות מתקבלות תמיד בברכה.
שנזכה תמיד רק לחגוג שמחות
תודה לינדוש
 
לצפיה ב-'מזל טוב אישה יקרה'
מזל טוב אישה יקרה
07/03/2016 | 07:14
1
9
כל שתבקשי לו יהיי.. פי מליון...
לצפיה ב-'תודה רבה '
תודה רבה
08/03/2016 | 08:02
1
לצפיה ב-'מה מתבשל בבלוגיה שלי ~~ מיום ראשון עד סופ"ש '
מה מתבשל בבלוגיה שלי ~~ מיום ראשון עד סופ"ש
06/03/2016 | 07:57
6
50

  יש לכם בלוג ורוצים לשתף אותנו במתכון שהעלתם לבלוג   נישמח לשיתוף.
 על בלוג  שאהבתם     העלו את הקישור כולל קרדיט  לבעל/ת הבלוג
יום טוב טעים ובריא לכולם !!
לינדה
 
 
לצפיה ב-'יש חדש בבלוג שווה ביקור'
יש חדש בבלוג שווה ביקור
07/03/2016 | 07:21
1
134
בבלוג האול ,לייף סטייל וצרכנות שלי תקראו על מבצעים והמלצות רק מינסיוני ..
ובבלוג האוכל שלי תמצאו מתכונים לפורים הקרב ובא 
והמלצה חמה למתכון הכי טוב לבצק אוזני המן -ההומנטש 
http://taly60.blogspot.co.il/2016/03/blog-post_57....
לצפיה ב-'טלי נראה יאמי טעיםםםםם'
טלי נראה יאמי טעיםםםםם
07/03/2016 | 08:39
31
לינדה
לצפיה ב-'עוגת גבינה עם אננס.'
עוגת גבינה עם אננס.
08/03/2016 | 05:16
78
 
עוגה קלה להכנה ...ניתן להחליף כל פרי שרוצים.
לינדה
לצפיה ב-'אוזני-המן שני צבעים..'
אוזני-המן שני צבעים..
09/03/2016 | 06:44
61
 
כנסו לקישור יש מתכון (לא חדש ) עם הדרכה ותמונות להמחשה.
לינדה
לצפיה ב-' במטבח שלי קינוח בטטה'
במטבח שלי קינוח בטטה
10/03/2016 | 10:28
64
לצפיה ב-'שבוע טוב, שאלה לגבי אפיית דג בתנור'
שבוע טוב, שאלה לגבי אפיית דג בתנור
05/03/2016 | 23:45
4
29
שלום לכולם,
לפני שבת ניסיתי להכין דג בתנור - הלכתי עם המתכון הכי פשוט שיכולתי למצוא (אני לא בדיוק מנוסה בה ).
לא יצא טוב כל כך...
בקיצור, אל השאלה שלא קשורה בהכרח לנ"ל - כשאופים דג בתנור בשרי צריך, למיטב הבנתי, לעטוף את התבנית בשתי שכבות של נייר כסף. האם העטיפה הזו משפיעה על האפייה? גורמת לדג לצאת רטוב מדי? לח מדי? יש משהו שצריך לעשות כשאופים ככה דג?
לצפיה ב-'לצל ענן בוקר אור..'
לצל ענן בוקר אור..
06/03/2016 | 07:53
3
29
בוקר טוב אתה שואל לגבי אפיית דג בתנור !
לא רשמתה איזה סוג של דג (נישמח לקבל את המתכון וכך נוכל לעזור לך )
אני למשל דג סלמון שאופה בתנור מכסה את התבנית בנייר אלומינים כך יוצא דג עסיסי ולא נידבק בנייר כסף.
מאחלת לך יום טוב.
לינדה
לצפיה ב-'הי לינדה, יש לינק למתכון בהודעה'
הי לינדה, יש לינק למתכון בהודעה
06/03/2016 | 09:40
2
20
בכיתוב "הכי פשוט שיכולתי למצוא". אני פשוט בנייד עכשיו, לא יכול להדביק לינק.
בעקרון זה מושט.
אני אסביר שוב, הכנתי אמנון(מושט) בתנור. אבל בגלל  שהתנור בשרי, לקחתי את כל התבנית, ועטפתי אותה בנייר כסף.
הדג האופי יצא מאד מאד רטוב, אני חושב שזה בגלל שהאדים לא יכלו כביכול לברוח, ונדמה לי שגם היה איזה טעם לוואי מריר.
 
תודה רבה
לצפיה ב-'צל ענן ..'
צל ענן ..
06/03/2016 | 12:22
1
19
ניכנסתי לקישור ראיתי וקראתי לגבי המתכון ..
לפי דעתי אתה יכולה לעטוף היטב את התבנית חד- פעמיבנייר כסף ולאפות .
כך אני עושה .
בהצלחה.
לינדה.
לצפיה ב-'מה הקשר בין אוכל לטיסה?'
מה הקשר בין אוכל לטיסה?
13/03/2016 | 14:16
7
היי חברים,
מישהו פה טס עם אלעל לאחרונה?
אלעל התחילו לחלק ארוחות גורמה בטיסה, אבל באמת. אני מדבר על סושי ופסטות, דברים מדהימים.
לצפיה ב-'בוקר אור ליום חדש יום ראשון בשבוע'
בוקר אור ליום חדש יום ראשון בשבוע
06/03/2016 | 07:50
1
31
מאחלת לכולם שבוע טוב יום נפלא ורגוע...
מזל טוב לחוגגים .
בריאות ...פרנסה טובה...
ממני באהבה 
לינדה
 
                        תתכבדו השארתי  כדורי שוקולד ~~להמתיק  את הבוקר ~~
לצפיה ב-'בוקר טוב ושבוע מבושם לכולנו'
בוקר טוב ושבוע מבושם לכולנו
06/03/2016 | 08:51
31
גילה

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא פוריות והפריה חוץ גופית
אירוח בנושא פוריות...
ביום שלישי יתארח ד``ר שי אליצור, מנהל היחידה...
אירוח בנושא פוריות והפריה חוץ גופית
אירוח בנושא פוריות...
ביום שלישי יתארח ד``ר שי אליצור, מנהל היחידה...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

בעלי מקצוע

יבוא 4 U
חברת יבוא 4 U

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ