לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
90879,087 עוקבים אודות עסקים

פורום אוכל כשר

אוכל הוא חלק חשוב מהחיים של כולנו אנו משקיעים בו מחשבה, תכנון וביצוע חשוב לנו מה האחר חושב על האוכל שלנו והוא גם משמש אותנו לא פעם להעברת מסרים... גם למסורת ולהלכה היהודית יש הרבה מה להגיד בנושא הקולינרי הבסיס, שהוא כמובן הלכות הכשרות שהן לפעמים משונות, המסורת המחביאה בתוכה מאכלים מסורתיים לכל שבת וחג השונים מעדה לעדה ומאזור לאזור (למרות שלא משנה מה המוצא גם סבתא חדיג'א וגם סבתא רוחל מכינות את מרק העוף הכי טעים בעולם!) אנחנו לא מומחים בהלכה או מתיימרים להכיר את כל המאכלים והמנהגים השונים, אך נשתדל מאוד לתת במה לכל הקשור באוכל הכשר ובהוואי הקולינרי היהודי השורשי וגם לדאוג למענה הולם על שאלות בנושאים הלכתיים של כשרות, שמיטה וכו' וכל מה שנוגע ... אז שתפו אותנו במה שהסבתא שלכם מכינה הכי טוב!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום אוכל כשר

אוכל הוא חלק חשוב מהחיים של כולנו אנו משקיעים בו מחשבה, תכנון וביצוע חשוב לנו מה האחר חושב על האוכל שלנו והוא גם משמש אותנו לא פעם להעברת מסרים... גם למסורת ולהלכה היהודית יש הרבה מה להגיד בנושא הקולינרי הבסיס, שהוא כמובן הלכות הכשרות שהן לפעמים משונות, המסורת המחביאה בתוכה מאכלים מסורתיים לכל שבת וחג השונים מעדה לעדה ומאזור לאזור (למרות שלא משנה מה המוצא גם סבתא חדיג'א וגם סבתא רוחל מכינות את מרק העוף הכי טעים בעולם!) אנחנו לא מומחים בהלכה או מתיימרים להכיר את כל המאכלים והמנהגים השונים, אך נשתדל מאוד לתת במה לכל הקשור באוכל הכשר ובהוואי הקולינרי היהודי השורשי וגם לדאוג למענה הולם על שאלות בנושאים הלכתיים של כשרות, שמיטה וכו' וכל מה שנוגע ... אז שתפו אותנו במה שהסבתא שלכם מכינה הכי טוב!

לצפיה ב-'בוקר טוב לכולם ליום חדש עם אנרגיות טובות '
בוקר טוב לכולם ליום חדש עם אנרגיות טובות
24/11/2016 | 06:25
1
25
מה שלומכם !!
שתפו ספרו מה מתבשל ב-לשבת ...
המשך ליום טוב.
לינדה
לצפיה ב-'שלי לשבת קינמון בחושה '
שלי לשבת קינמון בחושה
24/11/2016 | 08:16
89
קלה להכנה רכה ונזללת
 
מה צריך:
4 ביצים גדולות
כוס ורבע סוכר
3/4 כוס שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים טבעי
2 כוסות קמח
1 אינסטנט פודינג וניל
1 א' אפיה
ש' סוכר וניל
כפית קינמון (שמתי רבע כפית )
לפיזור בדפנות התבנית ובתחתית:
אגוזים קצוצים// שומשום//שקדים קצוצים דק
בסיום האפיה השוס סירופ מייפל רצוי אמיתי אם אין גם החיקוי המזויף יעשה את שלו [indecision]
אופן ההכנה:
להקציף את הסוכר וסוכר הוניל והביצים במיקסר כמה דקות , להוסיף בזרם איטי את השמן ומיץ התפוזים.
הוסיפו את שאר החומרים(מלבד הקינמון ) בבחישה איטית עד לקבלת עיסה ללא גושים.
שמנו היטב את התבנית בשמן בדפנות ובתחתית ופזרו גם בדפנות וגם בתחתית אגוגים קצוצים (או כל דבר אחר יקל עליכם לחלץ את העוגה מהתבנית)
מהעיסה שהתקבלה הוציאו כוס וערבבו אותה עם כפית קינמון .
מיזגו את העיסה לתבנית ועליה פזרו את העיסה עם הקינמון // או אפשרות שניה לשים מחצית מהעיסה ועל המחצית למזוג את עיסת הקינמון ולכסות במחצית השניה של העיסה.
עם שיפוד ערבבו בזהירות את העיסה.
אופים ב175 מעלות כ30 עד 45 דקות עד הזהבה יפה או עד שקיסם יוצא יבש
להוציא את העוגה ומיד לזלף עליה כמה סיבובבים הגונים של סירופ מייפל תוך כדי שאתם מחוררים עם קיסם כדי שהסירופ יחדור לתוך העוגה.
זהווו העוגה התקררה  תכינו לי כוס קפה אני באה ב אליכם [surprise]
בהצלחה חברים
שבת נעימה וטעימה
טובה
עוד אני מכינה לכבוד שבת דג סלמון עם עשבי תיבול
חמין
קוגל ירושלמי
וסופריטו פרווה
והקובנה הנצחית שלי

 
לצפיה ב-'חמין'
חמין
23/11/2016 | 09:16
5
56
האם אפשר להשאיר את החמין מחמישי בערב עד שישי בערב בתנור ב 100מעלות
ובשישי להעביר לפלטה או שזה יקלקל את החמין?
 
(כדי שהמים יתאדו האם צריך לפתוח את המכסה?)
לצפיה ב-''
23/11/2016 | 16:44
26
מצטערת לא יכולה לעזור לך מכיון שאני מכינה חמים ביום שישי מבשלת על הכירים ואחרי זה לפני כניסת השבת מכניסה לתנור בחום של 110 מעלות כל הלילה עד למחרת..(מקווה שתצליח ונישמח לישמוע איך יצא)
לינדה.
לצפיה ב-'תבשיל של 48 שעות? לא נראה לי'
תבשיל של 48 שעות? לא נראה לי
26/11/2016 | 18:39
3
32
המים מתאדים בבישול הארוך.
לצפיה ב-'הכנתי את החמין ויצא לי מזעזע'
הכנתי את החמין ויצא לי מזעזע
27/11/2016 | 09:22
2
44
הרתחתי אותו כשעתיים על הגז (כשהמכסה סגור)
שמתי בתנור בלי מכסה עם חום גבוה כשעה
ובערב שישי שמתי על פלטה (משמונה בערב שישי עד שבת בבוקר ב 11 )
 
להלן הסיר שהשתמשתי
 
מה טעיתי?
לצפיה ב-'רציתי להדגיש שהוא פשוט שחה בנוזלים, והם לא התאדו'
רציתי להדגיש שהוא פשוט שחה בנוזלים, והם לא התאדו
27/11/2016 | 13:48
1
19
למה זה קרה?
 
מדובר בסיר של 9 ליטר בצורה אליפטית
שמתי 4 כרעיים ומעט שעועית,תפוא,כרובית
 
העוף ממש לא התבשל
אולי הייתי צריך לבשל על הגז עד שהייתי רואה שהמים יורדים?
 
 
לצפיה ב-'ממש מוזר הסיפור'
ממש מוזר הסיפור
28/11/2016 | 13:00
16
בעצם יש כאן 3 שעות בישול לפני ההעברה לפלטה?
זה יותר ממספיק לבשל את מה שהיה בסיר
בדר"כ כשמבשלים וביחוד כשמסיימים נוהגים להציץ לסיר, לעררב, לטעום ולתקן טעמים ובעיקר לעקוב אחרי תהליך הבישול, כנראה שגם זה התפספס?
לצפיה ב-'בוקר טוב לכולם ליום רביעי בשבוע '
בוקר טוב לכולם ליום רביעי בשבוע
23/11/2016 | 07:01
1
22
מה שלומכם.
לינדה.
לצפיה ב-'בוקר טוב לינדוש וכולם כאן'
בוקר טוב לינדוש וכולם כאן
23/11/2016 | 07:16
47
שיהיה לכם יום נפלא
טובה
לצפיה ב-'תחתיות ארטישוק'
תחתיות ארטישוק
22/11/2016 | 14:53
14
48
הבן שלי מאוד אוהב אותם, הכוונה אני מפשיר ואוכל אותם כך

אמרתי לו שאכין לו לשישי,
אשמח למתכון מאוד בסיסי

תודה
לצפיה ב-'לבבות ארטישוק ..'
לבבות ארטישוק ..
23/11/2016 | 07:00
13
62
 
כנס לקישור יש מתכון (ממולר בבשר עם רוטב )
ניתן להכין סוג של סלט להרתיח את הלבבות במים עם מעט חומץ .לסנן להוסיף מעט שמן זית שום כתוש .פלפל שחור ומיץ לימון הכל לפי הטעם (אין כאן כמויות )
המשך ליום נעים
לינדה.
לצפיה ב-'לא הבנתי איך אפשר לעשות בלי בשר '
לא הבנתי איך אפשר לעשות בלי בשר
23/11/2016 | 07:17
12
18
לצפיה ב-'בקישור יש בשר..'
בקישור יש בשר..
23/11/2016 | 08:51
11
17
לצפיה ב-'אפשר להוריד את הבשר?'
אפשר להוריד את הבשר?
23/11/2016 | 09:11
10
26
שאלה
 
האם אפשר לעשות כמו כרובית מטוגנת?
לצפיה ב-'כן !!!!!'
כן !!!!!
23/11/2016 | 16:42
21
אתה יכול להכין כמו כרובית מטוגנת ..ניתן גם למלא רק עם ירקות ואורז בלי בשר.
בהצלחה נישמח לישמוע מה הכנתה !!
לינדה.
לצפיה ב-'תחתיות ארטישוק ממש מתבקש למלא, אבל אפשר'
תחתיות ארטישוק ממש מתבקש למלא, אבל אפשר
25/11/2016 | 14:59
8
33
לטגן לאחר המילוי
לצפיה ב-'יצא מזעזע'
יצא מזעזע
27/11/2016 | 09:26
7
27
הכנתי לפי המתכון הזה
 
השרתי כ 30 דקות
הקפצתי אפילו יותר, ולא אהבו
 
לצפיה ב-'מצטערת לישמוע ...'
מצטערת לישמוע ...
27/11/2016 | 10:10
6
24
אמרתי והסברתי לך לגבי לבבות ארטישוק בלי בשר .(לא נורא כך למדים)
לגבי החמין (אני הכנתי בסיר של גחנון יצא פיצוץ טעים בטירוף)
מקווה שלהבא יצא לך כמו שאתה אוהב ורוצה!!
לינדה.
לצפיה ב-'ואוו לא חשבתי על סיר ג'חנון, אנסה '
ואוו לא חשבתי על סיר ג'חנון, אנסה
27/11/2016 | 10:22
5
19
צריך להיות פתוח הסיר בשלב כשלהו של הבישול?
 
אפשר מתכון לחמין  
לצפיה ב-'מה כן אפשר לבשל בסיר שהצגתי למעלה'
מה כן אפשר לבשל בסיר שהצגתי למעלה
27/11/2016 | 10:22
4
9
לצפיה ב-''
27/11/2016 | 12:27
3
10
אם זה רק על הכירים אני היתי מכינה ממולאים ...חרימה ....צלי בשר או עוף...זה סיר רק שימושי ...
בהצלחה נישמח לתשובות איך יצא ומה התבשל ב-
לינדה.
לצפיה ב-'מה הכוונה "זה סיר רק שימושי"'
מה הכוונה "זה סיר רק שימושי"
27/11/2016 | 12:52
2
15
את חושבת שזה מתאים גם לתבשילים בתנור?
לצפיה ב-'את זה אני באמת לא יודעת ..עדיף להתקשר לחברה ולישאול??'
את זה אני באמת לא יודעת ..עדיף להתקשר לחברה ולישאול??
27/11/2016 | 18:51
1
12
לינדה.
לצפיה ב-'בוקר אור לכולם ליום חדש יום שלישי בשבוע|'
בוקר אור לכולם ליום חדש יום שלישי בשבוע|
22/11/2016 | 05:11
1
21
מה שלומכם.
לינדה
לצפיה ב-'בוקר טוב ישראל'
בוקר טוב ישראל
22/11/2016 | 08:02
36
שיהיה לכולם יום נפלא
טובה
לצפיה ב-'בוקר טוב לכולם ליום חדש יום שני בשבוע '
בוקר טוב לכולם ליום חדש יום שני בשבוע
21/11/2016 | 06:21
1
21
מה שלומכם 
המשך ליום טוב 
לינדה
לצפיה ב-'בוקר טוב חברים'
בוקר טוב חברים
21/11/2016 | 09:46
31
שיהיה לכם יום שכולו טוב
טובה
לצפיה ב-'ערב טוב הפעם באתי להשוויץ ולשתף אותכם '
ערב טוב הפעם באתי להשוויץ ולשתף אותכם
20/11/2016 | 18:18
8
149
שבימים האחרונים אני מרגישה כמו ילדה בחנות צעצועים
מאז שגיליתי את הטיבעונות ופנינו מועדות לשם אני לא יוצאת
מהמטבח ונהנת מכל שניה .....
בתמונה ממרח קשיו אחד עם זיתים שני עם שמן זית וזעתר .
קל ופשוט להכנה מי שרוצה אשמח לתת מתכון .
לצפיה ב-'אושרתי ת יגעגענו אליך בטח שרוצים מתכון'
אושרתי ת יגעגענו אליך בטח שרוצים מתכון
20/11/2016 | 23:56
5
28
וואווו מחכים לזה
תודה יקירה
לצפיה ב-'מתכון לממרח קשיו '
מתכון לממרח קשיו
21/11/2016 | 20:10
4
47
כוס קשיו מושרה במים ללילה 
2 שיני שום חתוכות 
1 כף טחינה גולמית 
2 כפות לימון 
3-4 כפות מים 
מלח לפי טעם 
מכניסים הכל למעבד מזון טוחנים הכל עד למרקם הרצוי 
לגבי תוספות אפשר להפליג רחוק אפשר להוסיף זיתים אפשר בזיליקום לטחינה 
עירית עדיף קצוצה ולא טחונה .....
בהצלחה ....
לצפיה ב-' אושרתי '
אושרתי
22/11/2016 | 16:28
9
טובה
לצפיה ב-'אהבתי ! בקרוב אכין ואדווח'
אהבתי ! בקרוב אכין ואדווח
28/11/2016 | 11:09
2
9
איך יצא.
לצפיה ב-'אילנית התגעגענו '
אילנית התגעגענו
28/11/2016 | 17:06
1
8
איזה יופי שחזרת אלינו ,התגעגענו הית חסרה .
מקווה שהכל לטובה !!
המשך ערב נעים
לינדה..
לצפיה ב-' תודה'
תודה
28/11/2016 | 18:57
1
לצפיה ב-'אושרת נישמח כמובן למתכון'
אושרת נישמח כמובן למתכון
21/11/2016 | 06:23
1
40
ספרי לנו איך פתאום החלטת להפוך לטבעונית 
לינדה
לצפיה ב-'לינדוש זה בתהליכים '
לינדוש זה בתהליכים
21/11/2016 | 20:12
29
שנים הייתי צמחונית עד שילדתי את ביתי בכורתי ואז חשבנו שאנחנו צרכים לתת "דוגמא" היום אנחנו מבינים שזה דוגמא שלילית והתזונה הבריאה היא הטיבעונות אז חוזרים למקורות 
 
לצפיה ב-'פינת מתכוני השבוע "קציצות"'
פינת מתכוני השבוע "קציצות"
20/11/2016 | 11:41
2
87
הי 
השבוע אנו מזמינים אתכם לשתף איתנו את מתכוני הקציצות שלכם.... 

אלה יכולות להיות קציצות בשר, עוף, ירקות, קציצות מתוקות...מה שמתחשק לכם 
 
המשך יום טוב.
לינדה
לצפיה ב-'קציצות בשר'
קציצות בשר
21/11/2016 | 08:22
69
 
כנסו לקישור ותתכבדו במתכון לקציצות בשר טעימות!!
לינדה
לצפיה ב-' הבלוגיה שלי '
הבלוגיה שלי
20/11/2016 | 07:03
1
36
בבקשה מכם תעלו כאן את הקישור לבלוגיה שלכם !!
כך נישמור על סדר .
 
שתפו אותנו במתכון מוצלח שהכנתם 
רוצים להמליץ על בלוג תעלו קישור ותנו קרדיט לבעל/ת הבלוג 
 
המשך יום טוב
לינדה.
 
 


 
 
לצפיה ב-'בוקר אור ושבוע טוב לכולם '
בוקר אור ושבוע טוב לכולם
20/11/2016 | 06:11
1
64
מה שלומכם 
משתפת אותכם בעוגת חתונה שעיצבתי לחתן כלה "לערן והילית שהתחתנו"
ביום שישי 18-11-16
לינדה.
 
לצפיה ב-' עוגה מדהימה מזל טוב לזוג'
עוגה מדהימה מזל טוב לזוג
20/11/2016 | 17:19
26
ואת לינדוש יש לך ידיי זהב
טובה
שבוע טוב ומבורך לכולם
לצפיה ב-'המלצה להכנת מעדן ,מדלעת-הערמונים,,'
המלצה להכנת מעדן ,מדלעת-הערמונים,,
18/11/2016 | 13:51
2
53
ראשית ברצוני לציין ,כי מוכן כמעט ללא מאמץ.(בכלום עבודה.)וטעים במיוחד:
קניתי 3 יחידות דלעת -ערמונים,הכנסתי אותם לתבנית כשהם שלמים, ואפיתי אותם בתנור -15 דקות, ב- 220 מעלות חום,
לאחר מכן,הוצאתי מהתנור ,(עם כפפות שעמידות לחום התנור.)
וחציתי את דלעות הערמונים לרוחב.
בעזרת כפית רוקנתי בעדינות את חצאי הדלעות מכול -הגרעינים ומהסיבים המיותרים,והנחתי בתבנית.
הכנתי את התיבול  הבא:
בקערית קטנה ערבבתי 4 כפות שמן -זית
1/2 כפית סילאן ,
שן -שום כתושה, ערבבתי היטב ,והוספתי
מעט מלח ומעט פלפל-שחור,(כדאי לטעום טיפונת,שהתיבול טעים).
ומברישים היטב במברשת את פנים דלעות -הערמונים .

מכניסים לתנור .
לאפות כ- 20- 25 דקות אפייה ,(220 מעלות חום),
ולאחר זמן זה ,לבדוק במזלג שזה התרכך.
יוצא מעדן :
דלעות ערמונים חמימים ומאוד מעודנים וטעימים.
מומלץ !!!
תכינו ותהנו.


לצפיה ב-'תודה שרי על המתכון '
תודה שרי על המתכון
20/11/2016 | 06:06
1
20
ברשותך אני יעביר את המתכון למאמרים לקטגוריה "קינוחים"
המשך יום טוב.
לינדה
לצפיה ב-'בשמחה.'
בשמחה.
21/11/2016 | 07:05
5
לצפיה ב-'בוקר טוב לכולם ליום שישי '
בוקר טוב לכולם ליום שישי
18/11/2016 | 07:50
3
30
מאחלת לכם יום נעים 
לינדה.
לצפיה ב-'בוקר אור קפצתי לביקור '
בוקר אור קפצתי לביקור
18/11/2016 | 10:25
2
93
וגם לאחל שבת שלום לכל הפורום המקסים הזה
לצפיה ב-'אושרת ברוכה הבאה '
אושרת ברוכה הבאה
20/11/2016 | 06:08
1
16
התגעגענו  מזמן לא ביקרת אותנו 
המשך יום טוב
לינדה.
לצפיה ב-'תודה אהובה '
תודה אהובה
20/11/2016 | 18:15
5
לצפיה ב-'בוקר אור לכולם ליום חדש יום חמישי בשבוע'
בוקר אור לכולם ליום חדש יום חמישי בשבוע
17/11/2016 | 06:23
4
44
מה שלומכם הבוקר
לא מאמינה איך שרץ הזמן הנה כבר עוד בפתח שישבת 
לינדה
לצפיה ב-'בעבע בתמר עוגיות השבת שלי אל תחמיצו'
בעבע בתמר עוגיות השבת שלי אל תחמיצו
17/11/2016 | 07:19
3
104
מתכון משודרג ללא שמרים ללא סוכר גם מי שאינו אוהב תמרים יזלולל .הבצק כל כך טעיםםם וקל להכנה שזה פשוט 
כנסו לביקור בבלוג
 
מה צריך:
500 גרם קמח
200 מליליטר שמן
200 מליליטר מים
1 שקית א' אפיה
למילוי :
חבילה אחת של תמרים בווקום מחוממים כ30 שניות במיקרו
אבקת סוכר לזרייה {לא חובה}
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר עם וו הגיטרה , או בקערה ללוש בצק רך וגמיש.{אם חסר נוזלים מוסיפים ביחס שווה שמן ומים} הכל בהתאם לסוג הקמח.
עוטפים בשקית נילון ונותנים לו לנוח כחצי שעה.
ליצור כדורים בגודל של אגוז מהבצק.
ליצור כדורי תמרים בהתאם למספר כדורי הבצק.
לרדד כל כדור בצק לעובי של 2 מ"מ לשים במרכז את כדור התמר ולסגור כמו שסוגרים קובה .
לרדד את כדור הבצק לעיגול ולהניח במרחקים קטנים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
לאפות בתנורבחום של 180 מעלות בין 15--ל20 דקות .או עד הזהבה קלה.
לזרות א' סוכר אחרי הצינון.
מה אתם עוד כאן? רוצו למטבח להכין.
שבת שלום חברים
טובה
לצפיה ב-'ערב טוב תודה נמושקה על העוגיות '
ערב טוב תודה נמושקה על העוגיות
17/11/2016 | 17:42
2
17
רעיון מעולה 
את המתכון אני מעלה לקטגוריה "עוגת השבת"
לינדה.
לצפיה ב-'ב'
ב
17/11/2016 | 18:05
1
26
בשמחה רק שידעו באי הפורום שהפינה הזו מחייבת אותי כל שבוע להכין עוגה אחרת....וזה לא רק להכין עוגה זה גם תמונות וגם לערוך פוסט..וזה שעות של עבודה.
העיקר שנהנים ומכינים אז אני מכינה באהבה.
רק שתדעו שזה עולה לי בקלוריות אם יבוא הרופא בטענות אשלח אותו אליכם
שבת נעימה וטעימה לכולם
טובה
 
לצפיה ב-'ברור נמושקה שלנו שתמיד מפנקת עם עוגת השבת '
ברור נמושקה שלנו שתמיד מפנקת עם עוגת השבת
18/11/2016 | 07:48
23
אין עליך ..
אני בטוחה שאת מכינה  בלבד ומעבירה מבט ימינה מבט שמאלה מבלי לינגוס.
תישלחי את הד"ר ל-
המשך יום נעים .
לינדה.
לצפיה ב-'שאלה על בשר טחון,,'
שאלה על בשר טחון,,
16/11/2016 | 10:15
2
55
מנסיונכם, איזה נתח בשר איכותי.(לא שומני מדי),
הכי יתאים לטחון להכנת מלית לקובות ?


לצפיה ב-'שרי ..'
שרי ..
16/11/2016 | 11:56
1
36
אני קונה בשר קפוא מ"ס 2 או 3 וטוחנת בבית (ואם יש מעט שומן אני מורידה)
 
בהצלחה.
לינדה.
לצפיה ב-'תודה רבה רבה!'
תודה רבה רבה!
17/11/2016 | 15:56
5
לצפיה ב-'בוקר טוב לכולם ליום חדש יום רביעי בשבוע'
בוקר טוב לכולם ליום חדש יום רביעי בשבוע
16/11/2016 | 07:52
4
100
מה שלומכם הבוקר!!
זו עוגה שעצבתי לילדה שחגגה ביום שני בת -מצווה.
נהנתי לעצב אותה .
לינדה.
לצפיה ב-'וואווווו,,, איזה עוגה מקסימה, כול הכבוד על היצירתית.'
וואווווו,,, איזה עוגה מקסימה, כול הכבוד על היצירתית.
16/11/2016 | 10:08
1
16
לצפיה ב-'תודה שרי על הפירגון '
תודה שרי על הפירגון
16/11/2016 | 11:57
30
אני מאוד אוהבת לעצב עוגות בבצק סוכר..(זה התחום שלי כולל קטרינג)
לינדה.
לצפיה ב-'איזו עוגה מקסימה!! ציפוי בצק סוכר או אחר?'
איזו עוגה מקסימה!! ציפוי בצק סוכר או אחר?
16/11/2016 | 10:22
1
14
לצפיה ב-'תודה חנה"לה על הפירגון..'
תודה חנה"לה על הפירגון..
16/11/2016 | 11:58
27
כן זה בצק סוכר הכל אכיל (עוגות שוקולד במילוי קרם לוטוס)
לינדה.
לצפיה ב-'בעיות חמורות בכשרות בשר ועוף'
בעיות חמורות בכשרות בשר ועוף
15/11/2016 | 22:14
37
סרטונים קצרים של 10-15 דקות על מה שנעשה בשחיטה. והבעיות בכשרות.
 
 
 
 
 
 
 
 
יהיו עוד פרקים בשבועות הקרובים.....
 
לצפיה ב-'פינת המתכון השבועי "נודלס"'
פינת המתכון השבועי "נודלס"
15/11/2016 | 05:29
2
70
הי 

השבוע פינת  המתכונים בנושא  "נודלס ". 

לא משנה אם אתם אוהבים להשתמש באטריות ביצים, אטריות אורז,
 
אטריות שעועית.  

נשמח לקבל מתכונים צמחוניים, בשריים, אותנטיים, קלאסיים או דווקא כאלה
 
שהמצאתם לבד... 

מחכים למתכונים שלכם...
לינדה.
לצפיה ב-'כן לא שחור לבן'
כן לא שחור לבן
15/11/2016 | 09:41
57
 

רכיבים ואופן הכנה
משרים את האטריות במים חמים מאוד ממש ל-5 דקות 

מסננים ומעבירים לווק עם הירקות שהוקפצו כבר.
הירקות:
4 שיני שום כתושים
חב' בצל ירוק חתוך לפיסות באורך 5 ס"מ בערב
חצי קופסת נבטים סיניים
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכים לפיסות גדולות
בווק שמן שומשום חם, להקפיץ את שום, להוסיף הירקות
להוסיף 2 כפות סוכר חום, 1/4 כוס סויה, טיפה מלח ופלפל שחור
וממש כף או 2 מים
על הירקות להניח את האטריות ,לערבב כ- 2-3 דקות וזהו.
האטריות עדינות מאוד ומתקווצ'צ'ות במהירות 
אז להקפיד לא להשרות יותר מידיי
ומה שפחות עירבובים
 
לצפיה ב-'מי אמר שאי אפשר גם ככה?'
מי אמר שאי אפשר גם ככה?
15/11/2016 | 09:43
48
 

אפשר קצת לשנות
ולא מוכרחים תמיד להקפיץ עם נודלס...
הפעם ניסיתי להקפיץ עם פסטה צדפות
מתחילים עם ירקות חתוכים
וזה גמיש
לפי מה שיש בבית והעיקר לפי מה שאהוב
אז מתחילים עם גזר,פלפלים,סלרי חתוכים לגפרורים






מוסיפים אפונה קפואה חלוטה ומסוננת



לרוטב:
חצי כוס קרם קוקוס
כפית קארי
חצי כפית פפריקה
3-4 כפות סויה
מעט מלח ופלפל
מערבבים בקערית ויוצקים למחבת
מקפיצים עוד כמה דקות


מוסיפים את הפסטה שבושלה וסוננה מראש
מערבבים ומקפיצים כך שכל הפסטה תכוסה ברוטב
מבשלים עוד 3-4 דקות
וזהו כל הקסם
כל כך פשוט ומהיר
 
לצפיה ב-'בוקר טוב לכולם ליום חדש יום שלישי בשבוע'
בוקר טוב לכולם ליום חדש יום שלישי בשבוע
15/11/2016 | 05:24
1
21
מה שלומכם הבוקר!!
לינדה
לצפיה ב-'בוקר טוב חברים'
בוקר טוב חברים
15/11/2016 | 07:43
39
יום קסום שיהיה לכם
טובה
לצפיה ב-'הבלוגיה שלי '
הבלוגיה שלי
13/11/2016 | 07:28
1
40
העלתם רשומה חדשה בבלוג !! נישמח לשיתוף .
רוצים להמליץ על בלוג שאהבתם תעלו קישור תנו קרדיט לבעל/ת הבלוג
 
המשך יום טוב .
לינדה
לצפיה ב-' תכינו ארוחת צהוריים טעימה וקצרה לילדודס'
תכינו ארוחת צהוריים טעימה וקצרה לילדודס
14/11/2016 | 08:52
54
לצפיה ב-'בוקר טוב לכולם יום שני בשבוע'
בוקר טוב לכולם יום שני בשבוע
14/11/2016 | 06:07
1
34
מה שלומכם 
לינדה.
לצפיה ב-'בוקר טוב חברים'
בוקר טוב חברים
14/11/2016 | 08:38
27
יום נפלא שיהיה לכם
טובה
 

חם בפורומים של תפוז

אירוח בנושא תזונת ספורט
אירוח בנושא תזונת...
אודליה ביצ׳צ׳ו, תזונאית ונטורופתית, מייעצת לכם...
אירוח בנושא תזונת ספורט
אירוח בנושא תזונת...
אודליה ביצ׳צ׳ו, תזונאית ונטורופתית, מייעצת לכם...
אירוח בנושא טיפולי פוריות
אירוח בנושא טיפולי...
ד``ר טל שביט, מנהל היחידה להפריה חוץ גופית באסותא...
אירוח בנושא טיפולי פוריות
אירוח בנושא טיפולי...
ד``ר טל שביט, מנהל היחידה להפריה חוץ גופית באסותא...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

הודעות נבחרות

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ