44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

חצילים על האש קלי קלות

חצילים על האש קלי קלות

חצילים על האש

 

החומרים:

 

נייר כסף לציפוי הכיריים

קערה שטוחה רחבה

צלחת עמוקה

כף עץ

סכין חדה

3-4- חצילים ארוכים קלי משקל

3 – 4 שיני שום כתושות דק
מיץ מחצי לימון

2 כפות שמן זית

קורט מלח

מזלג או ממחה "ביז"

אופן ההכנה:

 

חורצים מעט חתכים דקים בחצילים (שלא ישפריצו)

קולים את החצילים על האש עד שהחצילים קורסים כלפי מטה.

שמים בקערה את מיץ הלימון (למנוע השחרת החצילים)

מעבירים את החציל מהאש לצלחת שטוחה.

קוטמים את ראש החציל וחותכים לאורכו. פותחים את החציל לשניים לצדדים בזהירות שלא לקבל כוויה.

מוציאים את ליבת החציל עם כף לצלחת עם מיץ הלימון ומערבבים. (כך החציל ישאר לבן)

לאחר שרוקנו את תוכן החצילים מועכים במזלג או עם ממחה "ביז"
יחד עם מיץ הלימון, מוסיפים את השום הכתוש, את השמן וקורט מלח.  (אם החציל מריר אפשר להוסיף כפית סוכר או יותר).

 

אפשר לחסל עם כפית,

להגיש לצד סלט ירקות, על לחם קלוי או בכל דרך אחרת.

 

אם אהבתם לחצו על דרגו אותי,   אהבתי , תודה


 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת