44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

לביבות גבינה לשבועות, לעטקס

לביבות גבינה לשבועות, לעטקס
לביבות גבינה לשבועות לעטקס

חומרים:

מחבת רחב עבה
קערה לערבוב החומרים
מגבות נייר
כף עץ
כף מסננת

 

1 קופסה גבינה מ- 5 עד 30 אחוז. אפשר גבינת שמנת

1 ביצה

2-3 כפות פרורי לחם

קורט מלח
קורט פלפל
 

שמן לטיגון

לקישוט
שמנת חמוצה לקישוט

פרוסות פרי כמו: קיווי, אוכמניות, דובדבנים,אננס,פתל אחר.
מעט אגוזי מלך או שקדים שבורים לחתיכות קטנות.

אופן ההכנה:

 

מערבבים את  הגבינה, הביצה, פרורי לחם,קורט מלח ופלפל בקערה. (אין צורך במיקסר).
מחממים את המחבת היטב ומוסיפים שמן בגובה ס"מ בערך.

לוקחים כף מהתערובת ובעזרת כף נוספת מורדים אל המחבת.  מטגנים מצד אחד ,כאשר מוכן הופכים לצד שני.
מוציאים בעזרת כף עץ לכף מסננת. ומעבירים אל נייר סופג לספיגת השמן.

מגישים על צלחת הגשה, עם שמנת חמוצה מלמעלה,פירות כרצונכם ומעל מפזרים אגוזי מלך או שקדים.

 בתאבון

אם אהבתם לחצו על אהבתי,תודה



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת