44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

גספצ`ו מעדן לשבועות

גספצ`ו מעדן לשבועות
גספצ`ו

 

החומרים
מגימיקס או "ביז"

 קוביות קרח
כוסות או קעריות הגשה יפות

 


 

4-5 עגבניות מוצקות, קלופות  ומגולענות. (שחולטו במים רותחים לאחר חריצת איקס בחלקן התחתון) 
1-2 מלפפונים בינוניים, קלופים, מגולענים, עם בלדי לקחת 4
1 בצל חתוך לרבעים

1 פלפל ירוק חצוי נקי מגרעינים

2 שיני שום מעוכות

3 כוסות מיץ עגבניות טרי אפשר גם מבקבוק

1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס חומץ בן יין אדום (אפשר מעט בלסמי)

1/4 כפית טבסקו או תואם

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס דק

1 רוויון 500 גרם אויותר או יוגורט עיזים - בכמות לפי כמות האנשים והטעם, אפשר גם שמנת או קרם פרש

מעט קרוטונים קטנטנים מתובלים

 

אופן ההכנה:

 לוקחים מחצית מכמות הירקות (עגבניות ,מלפפונים,בצל,פלפל למעט
קרוטונים)מרסקים הכל  במעבד מזון או "ביז" יחד עד שמקבלים
מרקם אחיד
מוסיפים את הרוויון/ היוגורט/אחר בכמות שתתן למרק צבע ורוד יפה,
מתבלים לפי הטעם.
מקררים היטב.
את המחצית השניה של הירקות, חותכים לקוביות קטנטנות של כחצי ס"מ.
שמים כל ירק בצלוחית נפרדת. במו כן את הקרוטונים.

אופן ההגשה
 

מגישים את המרק קר מאוד, אפשרי עם קוביות קרח,
כל אחד יכול להוסיף לעצמו מהירקות הקצוצים והקרוטונים או מקשטים
לבד את
הגביע או הכלי להגשה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת