44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

ריבת תאנים לכבוד העונה החדשה

 ריבת תאנים לכבוד העונה החדשה
 ריבת תאנים

 

החומרים

 

צנצנות מעוקרות עם מכסה סובב

 

1 ק"ג תאנים

 

 

750 גרם סוכר

3 מקלות וניל
1/2 כוס ברנדי או רום
1/2 כוס מים
 

אופן ההכנה

 

 

 



לדקור את התאנים עם מחט סביב סביב. לשים בסיר.
לכסות עם הסוכר ולהניח מכוסה במקרר ללילה.

למחרת, להוסיף לסיר לאחר שהגיע לטמפרטורת החדר חצי כוס מים ולבשל.
בהתחלה לערבב כל הזמן בעדינות שהסוכר לא ישרף.
כאשר הסוכר נמס, מוסיפים את מקלות הווניל החצויים,לאחר שהוצאנו את תוכנם עם סכין אל תוך תוך הסיר. (להכניס גם את המקלות, לא רק את הגרגרים).

מבשלים כ- שלושת רבעי שעה. לקראת סוף הבישול,מוסיפים חצי כוס ברנדי או רום לבן. מבשלים עוד כמה דקות ומסירים מהאש.

למלא את הצנצנות לסגור היטב,

בתאבון

 

אם אהבתם לחצו על דרגו אותי,   אהבתי , תודה

  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת