44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

צופסואי פיליפיני

צופסואי  פיליפיני
צופסואי  פיליפיני שונה של גיני

 

החומרים:

 

 

סיר

קערה

 

 

 

1 בצל גדול חתוך דק

 

 

3 שיני שום קצוצות דק

פלפל אדום חתוך לקוביות

4 בצל ירוק חתוך לשלושה ס"מ לחוד לבן לחוד החלק הירוק

  
בצל ושום

  

כרוב ופלפל אדום

 

1/2 כרובית קטנה חתוכה לפרחים קטנים

1/2 כרוב ירוק חתוך לקוביות קטנות מושרה במים חממים לשעה
      לפחות

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

3 כפות רוטב סויה

1 כפית אבקת מרק

1 כפית סוכר

1/2 כפית שמן שומשום

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

 

בסיר חם מזהיבים את השום ,הבצל, הבצל הירוק בחלקו הלבן בלבד,מוסיפים אליהם את הכרובית, הכרוב שיבשנו לאחר ההשריה במים,פלפל האדום, מוסיפים  לאבקת המרק המהולה במעט מים חמים, מלח, פלפל,רוטב סויה וכפית סוכר. מערבבים יחד ומכניסים לסיר. משפרים טעמים מכניסים את הבצל הירוק. מערבבים ומוסיפים מעט שמן שומשום. כדי שלא ישתלט על התבשיל.

 

 

התבשיל כמעט מוכן

אהבתם, לחצן על  ודרגו בלחיצה על הקישור
בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת