44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

בשר טחון על מצע אטריות אורז ברסק עגבניות ועוד

בשר טחון על מצע אטריות אורז ברסק עגבניות ועוד

בשר טחון על מצע אטריות אורז ברסק עגבניות ועוד

הכמות מספיקה ל - 2-3 סועדים.

החומרים:

 

סיר בינוני

 

 

 

מחבת בינוני

 

 

כף סינון

קערה לאטריות

חבילת אטריות אורז (חנויות המזרח)

500 גרם בשר טחון (עגל, כבש, אחר)

1 בצל גדול קצוץ דק

3 שיני שום קצוצות דק

100 גרם רסק עגבניות

3 כפות קטשופ חריף

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

3-6 טיפות טבסקו או יותר

שמן לטיגון

מעט מים חמים מאוד

איטריות אורז

אופן ההכנה: 

האטריות במים רותחים

 

 

איטריות מוכנות

במחבת חם עם מעט שמן, מזהיבים את השום והבצל ומוסיפים
את הבשר. משחימים ומוסיפים את רסק העגבניות עם מעט
מים חמים, הקטשופ מלח, פלפל וטבסקו. מערבבים על האש
עד שהבשר מבושל חשוב שישאר רוטב במחבת כי אטריות
האורז מעט יבשות. אם חסר נוזל מוסיפים מים רותחים.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

הבשר עם רסק העגבניות הקטשפ ועוד

 

 

 

 

מרתיחים מים בסיר , עם הרתיחה מכניסים את האטריות לשתים
שלוש דקות.  מוציאים עם כף מחוררת את האטריות לקערה.

 

 

 

גוזרים את האטריות עם מספרים לגודל שרוצים.

 

 

 

אופן ההגשה:

 

 

 

שמים מחצית ממנת האטריות בצלחת עמוקה. יוצקים מעל את הבשר

 

 

עם הרוטב . מגישים חם.

 



המנה המוכנה להגשה

אם אהבתם לחצו על היד אהבתי, תודה


בתאבון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת