44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מרק פיליפיני מקומי באדיבותה של גיני

מרק פיליפיני מקומי באדיבותה של גיני
מרק פיליפיני מקומי באדיבותה של גיני

 

החומרים:

סיר בינוני

מחבת בינוני

קערה לחליטת הבק צוי (יש בשוק הכרמל)

 

250 גרם בשר טחון
3 שיני שום קצוצות דק

1 בצל  גדול חתוך לקוביות קטנות

4 בצלים ירוקים חתוכים ל-3 ס"מ ( לחוד לבן לחוד ירוק)

בצל ירוק ושום

בק צוי

10 תרמילי פול טרי בגודל בינוני
20 תרמילי לוביה חצויה לשניים

10 עלי בקצוי בינוניים חלוטים לכמה דקות במים חמים

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

1/2 כפית אבקת מרק

1 כף מיץ לימון טרי או כף אבקת תמרין (חנויות המזרח)

2 כוסות מים רותחים

מעט שמן לטיגון

 

אופן ההכנה:

על מחבת חם מאוד לטגן שום ולאחר מכן את הבצל ורק הלבן של
הבצל הירוק עד להזהבה.  להוסיף את הבשר ולצרוב אותו תוך בחישה.

לשפוך את תוכן המחבת לסיר עם כוס מים רותחים ולהוסיף
מים עד לכיסוי הבשר. להוסיף פלפל, מלח ואבקת מרק

להמשיך לבשל עוד כ-10 דקות.

להוסיף את הלוביה, לאחר מכן את הפול הירוק של הבצל ירוק

וכאשר כמעט מוכן את הבקצוי.  בסוף מוסיפים את כף התמרין.

מי שלא אוהב את הטעם יוסיף כף מיץ לימון

הלוביה והפול על האש

אופן ההגשה,

יש שאוכלים את המרק בתור מרק.

ישנם שמוסיפים למרק אורז יסמין מבושל בסוף ההליך
בכך הופכים את המרק למנה עיקרית.

 

המרק מוכן

אם אהבתם לחצו על היד אהבתי, תודה 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת