44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

ירקות עם בשר טחון ורוטב דגים, מתכון פיליפיני של גיני

 ירקות עם בשר טחון ורוטב דגים, מתכון פיליפיני של ג...
ירקות עם בשר טחון ורוטב דגים, מתכון פיליפיני של גיני

 

החומרים:

מחבת

סיר בינוני שטוח

 

4 קישואים חתוכים כמו בתמונה

4 עגבניות גדולות חתוכות לקוביות

200 גרם אפונת גינה גדולה קפואה

1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות

3 שיני שום מעוכות

500 גרם בשר טחון

קורט מלח

קורט פלפל שחור

רוטב דגים (חנויות המזרח)

1 כף אבקת מרק

מעט שמן רגיל לטיגון

מעט מים רותחים

 

אופן ההכנה:

מחממים מחבת ומוסיפים טיפת שמן

צורבים את הבשר ומניחים בצד.

בסיר חם מחממים שמן ומזהיבים את השום והבצל

מוסיפים את הבשר, משחימים עוד טיפה ולאחר מכן
מוסיפים את הקישואים. את כף רוטב הדגים מערבבים
כל הזמן, כאשר הקישוא מעט מבושל מוסיפים

את האפונה,העגבניות קורט מלח ופלפל.

 

 

בקערית קטנה מוהלים במעט מים רותחים את
אבקת המרק ומוסיפים לסיר.

 

 

מבשלים על אש קטנה מכוסה עם צלחת עד שמתבשל אלדנטה.

 

הפיליפינים מבשלים את הבשר שלהם הרבה זמן, כך הם רגילים

אלא אם הבשר נשחט ממש לפניהם.

 

 

 

מגישים על מצע אורז או אטריות

 

 

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת