44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

עוף טחון ברוטב עגבניות וירקות נוסח פיליפיני

עוף טחון ברוטב עגבניות וירקות נוסח פיליפיני
תבשיל פיליפיני הנקרא מינודוMENUDO 
שפת תגלוג היא ניב של פיליפינית

עוף טחון ברוטב עגבניות וירקות נוסח פיליפיני



החומרים:

סיר רחב בעל תחתית עבה
1/2 ק"ג עוף טחון
4 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות
4 גזרים חתוכים לקוביות
1 בצל קצוץ דק
2 שיני שום חתוכות לקוביות קטנות
3 מלפפונים חמוצים קטנים בחומץ (תוצרת בית)
   חתוכים לקוביות קטנות
200 גרם אפונת גינה(סנפרוסט)
1 פלפל אדום גדול חתוכים לקוביות
100 גרם רסק עגבניות
1 כפית מרק עוף
2 עלי דפנה (לא חובה)
1 כפית סוכר
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
מעט שמן לטיגון
כוס מים רותחים

אופן ההכנה:


משחימים את העוף על מחבת חם עם מעט שמן.

בסיר, מזהיבים את הבצל והשום החתוך עם מעט שמן

מכניסים את העוף ומשחימים מעט.מוסיפים את הגזר
לאחר מכן את שאר הירקות.

שופכים מלמעלה מים רותחים לכיסוי.

לאחר רתיחת המים מוסיפים את רסק העגבניות
אבקת המרק הסוכר מלח ופלפל, משפרים טעמים

מבשלים עד שהתבשיל רך.

מגישים על מצא אורז

בתיאבון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת