22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המסע לעמק החלומות

ההזמנות שלי


תותים לכבוד שבת

לכבוד שבת
מביאה לכם מתכון תותים
מענג
טעים
גם הקצפת וגם הדובדבן
תותים לכבוד שבת
לכבוד האהבה
 

 מוס שוקולד לבן עם תותים

 

7 חלמונים

1/3 כו סוכר

1/4 כוס ליקר תפוזים "גראנד מרנייה"

1/3 כוס מים

1 כף מיץ לימון טרי

150 ג שוקולד לבן משובח, קצוץ דק מאד

1.5 מיכלי שמנת מתוקה (375 מ"ל)

כ- 700 ג תותים קטנים, טרייים, פרוסים

 

כלים:

8 כוסות גבוהות למוס 

 

בקערה מתכתית מקציפים את החלבונים עם הסוכר, מוסיפים את הליקר, המים ומיץ הלימון.

מניחים את הקערה מעל סיר עם אדים (הקערה אינה צריכה לגעת במים החמים שבסיר מלמטה). מקציפים את התערובת ברציפות בצורה נמרצת, עד לקבלת תערובת תפוחה, במשך כ 3-4 דקות. מסירים את הקערה מהאש, מוסיפים פנימה את השוקולד הלבן, תוך ערבוב, עד שהתערובת חלקה.

ממלאחפ 1/3 קערה גדולה אחרת במים קרים עם קוביות קרח. מניחים את הקערה עם תערובת השוקולד הלבן מעל הקערה עם מי הקרח ומקציפים לעיתים תכופות עד שהתערובת מגיעה לטמפרטורת החדר.

בקערת מערבל מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומעט נוקשה. מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד המצוננת. מקררים את המוס במקרר כ 8 שעות, עד להגשה.

 

הרכבה :

שמים כמה תותים בכל כוס, יוצקים מעט מוס שוקולד לבן מעל. שמים עוד כמה תותים, ושוב יוצקים מעט מוס מעל, עד הסוף. מקשטים בתות שלם עם גבעול ומגישים. 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
ההזמנות שלי

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הלב מזהב אלא אם צויין אחרת